אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
-
אם אפשר שיש להם אתר איטרנט תודה אם אסור אז תינעלו ומי שיכול שישלח בפרטי. תודה.
-
- 5 תגובות
- 754 צפיות
-
-
מישהו יכול להגיד לי איזה מאוורר זה? הכוונה היא להאם זה מאוורר שקוף ??? או מאוורר UV ??? או מאוור לדים (צבעוני)...??? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 651 צפיות
-
-
חברה תגידו עם איזה כלי אתם משתמששים בשביל לעשות חור למוורר 120 אני ביררתי שלמקדחה אין כוסות כאלו גדולים לקידוח אז עם אתם משתמששים???? תודה
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולכם, אני מעונין להוסיף קצת חיים למארז היבש משהו שלי, ע"י הוספת תאורה פנימית כגון קתודה קרה או מאווררים עם לד. בנתיים חשבתי על הוספת שני מאוווררי 80 מ"מ עם לדים, אחד מקדימה והשני מאחורה. לאחר חיפוש קצר צימצמתי את האפשרויות למאוורר לדים טרמלטייק ת'אנדרבלייד 80 מ"מ, או סאנבים 80 מ"מ CCFL עם קתודה קרה (שמאיר הרבה יותר חזק). מה דעתכם על שני המאווררים הללו? היבט הביצועים (קירור) חשוב לי בנוסף למראה בעניין הזה. כמו-כן, מהם שילובי הצבעים היפים לדעתכם? אחד מהמאווררים בטוח יהיה כחול, ואני רוצה לשלב אותו עם עוד צבע. אשמח אם תביעו דעה בעניין, ואולי תציעו אלטרנטיבות אחרות.
-
- 3 תגובות
- 611 צפיות
-
-
יש לי מערכת תאורה של 20 לדים צבעוניים שמופעלים ע"י 4 בטריות 1.5V עשיתי כמה חיבורים פשוטים- חיברתי מפסק שמופעל בלחיצה ושמתי אותו כך שברגע שהדלת הקידמית של המארז נסגרת עד הסוף אז הלדים עובדות דרך אגב הלדים מוצבים בדלת הקידמית של המארז. אין לי כח כל פעם להחליף בטריות כמובן... האם ישנה איזושהיא דרך לקבל מהספק במחשב 6V.. תודה
-
- 9 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שאלה שתמיד עניינה אותי.. לאן לע$%#^& מחובר הכבל של הRPM במאוורר..??? ואיך בדיוק הוא סופר את הRPM...זה לא שיש שם איזה מנגנון..(כאילו יש את הציר של המאוורר אבל..) זה "רק" כבל..(מישהו פעם פתח בדק מה הולך שם..)???
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
משהו כזה [attachment deleted by admin]
-
- 26 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
???כותרת ???
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
התמונה נגנבה מהפרוייקט של HOLY אני צריך מפסק כזה כי שמתי לב שהפאן באס שלי לא בסדר.. אני רוצה לעשות עם מפסק כזה 3 מצבים 5V/7V/12V זה לא נראה לי כל כך בעיה, אשמח לעזרה.. תודה.. [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 749 צפיות
-
-
אז ככה, קניתי ספק של OCZ עם חוטים עגולים כסופים ו8 אולטרות קטנות, יש לכם אולי רעיון מה לעשות עם האולטרה? אני חשבתי לשים אותה ולצבוע חלקים במחשב כדי שהם יזהרו... איפו קונים טוש רגיש לאולטרה?
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות פאבל קדמי למחשב שלי, בהתחלה חשבתי על זה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=958 http://www.coolermaster.com/index.php?LT=english&Language_s=2&url_place=product&ftype=&p_serial=ALD-V02&other_title=0 אבל אז ראיתי שיש גם את זה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=2976 http://www.coolermaster.com/index.php?LT=english&Language_s=2&url_place=product&p_serial=ALD-V03&other_title=0 נראה כאילו לשניהם יש אותן פונקציות +\- למי שיש אחד מהם או אפילו את שניהם שיגיב בבקשה ויגיד לי מה יותר משתלם לקחת, ומה יותר מתאים לפאבל שהוא בצבע כחול כהה\שחור. ומי שאין לו פשוט שיגיד מה שיותר נראה לו כמו כן אם יש מש…
-
- 6 תגובות
- 611 צפיות
-
-
לקחתי מארז ישן פתחתי חורי איוורור מקדימה מאחורה ולמעלה, צבעתי אותו בצבע יסוד על גילוון חיכיתי שיתייבש וצבעתי אותו בשחור, הוספתי מאוורר מקדימה, למעלה, ומאחור 2 מאווררים שהאחד נימצא בתוך המארז והשני מבחות אבל מקבילים, המאוורר העליון שואב החוצה את האויר. למארז הוספתי,,,,, לוח אם - P5GD2-X Series 915 PCI-E ddr2 gbe - ASUS מעבד - intel pentium 4 CPU 3.00GHz 2GB CACHE FSB800 630 - LGA775 Prescott זיכרון -KINGSTON 533 512MB DDR2 כרטיס מסך - power GPU GeForce 6200 TurboCache Technology דיסק קשיח - 7200rpm SATA WD 80GB 8M נשאר רק להוסיף מכסה שקוף שכניראה יעשה בהקדם האפשרי, מקווה לשפר את הזיכרונות וכרטיס מסך בעתיד. אני מצרף את התמונות, כל עזרה או ביקורת בונה יתקבלו בברכה. [att…
-
- 11 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
לא ידעתי כ"כ איפה לשאול את זה נדמה לי שכאן זה הכי מתאים אם לא תעבירו בבקשה וסליחה אם טעיתי... אז ככה מאיפה קונים פרספקס וכמה זה עולה? מאיפה קונים דרמל וכמה זה עולה?
-
- 3 תגובות
- 762 צפיות
-
-
שלום רב , יש ברשותי מארז TT שפינקתי אותו עם המון דברים נחמדים אבל הבעייה המרגיזה ביותר היא-הדיסקים הקשיחים!! יש את הרעש של החשמל וזה פשוט מטריף אותי. הם יושבים מצויין על מסילות\מגירות איך שתקראו לזה,ובלילה שומעים את הרעש של החשמל וזה מוציא אותי מדעתי. יש לי 4 דיסקים של 120 ג'יגה של WD. חשבתי להוציא דיסק אחד או 2 אבל אז לא יהיה לי מקום לעריכות וידאו שאני עושה וכד'... חשבתי גם למכור 2 ולקנות אחד גדול של 250 ג'יגה אך אין באפשרותי לעשות זאת מסיבות כאלו ואחרות. אשמ לפיתרון נחמד של אטימת הדיסקים ע"י מגירה כלשהי שמתאימה למארז (XASER V7000A) או פיתרונות יצרתיים אחרים. אם כבר מדברים על להשתיק דברים-יש לי הרגשה שמאז שהחלפתי את הספק שלי לספק של TT 470 וואט עם מאוורר כחול 12…
-
- 14 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
בטעות לא חטכתי נכון ברווחים של שני חוטים, עשיתי חתכים ברווחים של פעם 4 פעם שלוש משתנים ככה, מה התוצאה?
-
- 6 תגובות
- 778 צפיות
-
-
שלום! אני גאה להציג את הפרויקט הראשון שלי למחשב אשר יכלול קירור גז + נגיעות קלות בmodding . המחשב יתבסס על ה4400+ שהגיע אלי אתמול עם המערכת גז שצפויה להגיע אלי תוך שבוע+- ואז נתחיל במודינג בנתיים הנה המפרט של המחשב: Amd 4400+ Vapochill PE שיעבור מילוי מחדש לXE SilverStone ST65F -660W קרושיל בליסטיק 2 ג'יגה כל אלה נקנו כבר ובעזרת השם עוד שבוע שבועיים נקנה גם את הDFI lanparty expert sli-dr + 7800GTX 512MBפשוט אני מחכה שיופיעו בEbay. בקרוב אני יעלה תמונות של ה4400+ וה Viewsonic VX924 שהגיעו אלי אתמול.
-
- 67 תגובות
- 9.1k צפיות
-
-
איך אני יכול לדעת שאני לא עובר את כמות ההספק של הספק מה אני צריך לראות שרשום עליו או על כל חלק אחר?? תודה
-
- 2 תגובות
- 579 צפיות
-
-
בבקשה תצביעו רק שתידעו קניתי את הWOLF חחחחח.............אני סתם רוצה לדעת............
-
- 6 תגובות
- 947 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום. הולכת להיפתח בקרוב חנות חדשה למודינג בארץ. וברצוני לדעת מהם הדברים שאתם חברי הפורום הכי רוצים שקשור למודניג ואינכם יכולים להשיג בארץ. בתודה- יאיר.
-
- 23 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
האם ניתן להפוך ספק כוח ישן למעין טרנספומטור שימיר לי 220 ל 100 וולט תודה
-
- 6 תגובות
- 818 צפיות
-
-
http://www.coolermaster.com/index.php?LT=english&Language_s=2&url_place=product&ftype=&p_serial=ALD-V02&other_title=0 חברה אם מישו קנה את המוצר הזה מפה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=958 האם הוא מגיע עם החיישן טמפ' שרשום שם כאופציונלי? התשובה שלכם תעשה את ההחלטה אם לקנות או לא...!! ואם יש עוד משהו באותו מחיר+\- ויותר נחמד תגידו! תודה
-
- 6 תגובות
- 915 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם מאוורר לפני שבועיים שימנתי אותו כי הוא הרעיש והיום הוא שוב מרעיש לי ופני כן גם שימנתי אותו ואחרי שבוע הוא הרעיש ושימנתי טוב לפי המדריך ולפי הכל (המאוורר עובד על 12V) מה אפשר לעשות?
-
- 2 תגובות
- 589 צפיות
-