עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. משהו כזה [attachment deleted by admin]

• 26 תגובות
    • 2.5k צפיות
  2. Started by comix_dude,

בבקשה תצביעו רק שתידעו קניתי את הWOLF חחחחח.............אני סתם רוצה לדעת............

• 6 תגובות
    • 956 צפיות
  3. Started by shtrodel,

טוב אז לאחר מעט מחשבה והרבה שיעמום החלטתי להביא מארז ולעשות מוד. ניסיתי לארגן מארז יד שניה ולאחר שלא ממש הלך לי אז קניתי את המארז הזה: COMPUCASE CI-6919 WHITE אז תוך 2 דקות לאחר שהוא הגיע כבר אני והג'קסון (או כל השמות השונים שקוראים למכשיר פה....) התחלנו לחתוך בשימחה את המארז לשם הלבשת פרספקט (בערך..במקרה הזה פלסטיק מעפן-אבל בנתיים) שכבר היה לי ממארז ג'נרי מעפן לפני.... אז כמובן חתכתי באותה צורה הוספתי 2 חורים למאווררים 80 וזאת התוצאה בנתיים.. : לאחר מכן הסתכלתי על המערכת שלי מפורקת וחשבתי לעצמי שאני צריך עוד לצבוע ולחכות שיתייבש אז זה מספיק בנתיים מכיוון שאני לא מוסגל לראות את המחשב כבוי.. אז יאללה צבע. התחלתי באפור מבריק (אין תמונות) ויצא לי מגעיל עם חורים וחל…

• 33 תגובות
    • 4k צפיות
  4. Started by aviran_n,

אבא שלי אירגן לי 5 לוחות אלומיניום בגודל 65*65 ס"מ. ביקשנו בעובי 0.6 מ"מ אבל היום קיבלתי אותם ובמבט ראשון הם נראו מוזר.. הסתכלתי קצת לעומק וקיבלתי לוחות בעובי של 3 מ"מ... לא מדובר באלומיניום רגיל אלא באלומיניום עם "אליפסות" כאלה (כמו השטיחי ניקל לאוטו..). בערב תקבלו תמונות של החומר בשביל להמחיש במה מדובר. בעיקרון כבר כימעט סיימתי לתכנן את שלד המארז, אך אשמח לקבל פה כל מיני הצעות לסידור הרכיבים במארז (מיקום ספק, הארד דיסקים וכו') שאולי יתנו לי עוד רעיונות נחמדים. עכשיו יש לי שאלה אליכם, כדאי להיתפשר על אלומיניום 3 מ"מ שדי כבד ואני בספק לגבי העברת החום שלו מהמארז החוצה או שכדאי לחכות ולנסות להשיג משהו יותר דק (שלא בטוח שאצליח להשיג ביכלל)?

• 259 תגובות
    • 41.8k צפיות
  5. Started by aviran_n,

רציתי לבנות את המגבר הזה: http://www.modfatha.com/ma_cmoy_hphone_amp.html אך למרות כל מאמצי לא הצלחתי להשיג את אחד הרכיבים. היום מצאתי באתר של אריהב משהו: http://www.arihav.com/products/kits/indexnew.asp חפשו "מגבר אודיו 10W סטריאו" זה נותן את אותו האפקט של המגבר הקודם שרציתי לבנות? זה יכול לשמש אותי לאותן המטרות? (חיבור לנגן MP3) תודה לעוזרים זה נורא חשוב לי!!

• 4 תגובות
    • 751 צפיות
  6. Started by NeoNate,

שאלה בכותרת זה עכבר דרך אגב...

• 4 תגובות
    • 804 צפיות
  7. Started by y10,

יש לי בעיה עם מאוורר לפני שבועיים שימנתי אותו כי הוא הרעיש והיום הוא שוב מרעיש לי ופני כן גם שימנתי אותו ואחרי שבוע הוא הרעיש ושימנתי טוב לפי המדריך ולפי הכל (המאוורר עובד על 12V) מה אפשר לעשות?

• 2 תגובות
    • 596 צפיות
  8. Started by נפטון,

שלום, אני רוצה לשאול אם ידוע למישהו היכן אני יכול לקנות מעוות קול נייד, הדומה לזה שמשתמשים בו בסרטים דוגמת "צעקה 3". חיפשתי בפורומים של האתר וההתייחסות הייחידה שמצאתי הייתה לפני שנתיים בערך. לא נאמר בדיון ההוא היכן אפשר למצוא את המכשיר הזה. מצאתי משהו כזה באמזון, אבל הייתי מעדיף לקנות משהו בארץ ולא להזמין מאמזון, אם הדבר אפשרי. תודה מראש, חן

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  9. שאלה שתמיד עניינה אותי.. לאן לע$%#^& מחובר הכבל של הRPM במאוורר..??? ואיך בדיוק הוא סופר את הRPM...זה לא שיש שם איזה מנגנון..(כאילו יש את הציר של המאוורר אבל..) זה "רק" כבל..(מישהו פעם פתח בדק מה הולך שם..)???

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by Elram,

בטעות לא חטכתי נכון ברווחים של שני חוטים, עשיתי חתכים ברווחים של פעם 4 פעם שלוש משתנים ככה, מה התוצאה?

• 6 תגובות
    • 786 צפיות
  11. שלום יש לי מאורר לדים עם חיבור של 3 פינים אבל לצערי שלושת החוטים הם באותו צבע, צבע לבן! עכשיו איך אני יודע איזה חוט הוא ה"צהוב" ה"אדום" וה"שחור"? הנה תמונה: סליחה על הפוקוס

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by idani1983,

האם ניתן להפוך ספק כוח ישן למעין טרנספומטור שימיר לי 220 ל 100 וולט תודה

• 6 תגובות
    • 824 צפיות
  13. Started by K0sTa,

http://www.coolermaster.com/index.php?LT=english&Language_s=2&url_place=product&ftype=&p_serial=ALD-V02&other_title=0 חברה אם מישו קנה את המוצר הזה מפה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=958 האם הוא מגיע עם החיישן טמפ' שרשום שם כאופציונלי? התשובה שלכם תעשה את ההחלטה אם לקנות או לא...!! ואם יש עוד משהו באותו מחיר+\- ויותר נחמד תגידו! תודה

• 6 תגובות
    • 923 צפיות
  14. Started by fivecheebs,

שלום לכל חברי הפורום. הולכת להיפתח בקרוב חנות חדשה למודינג בארץ. וברצוני לדעת מהם הדברים שאתם חברי הפורום הכי רוצים שקשור למודניג ואינכם יכולים להשיג בארץ. בתודה- יאיר.

• 23 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. Started by [NOS],

זה משהו של "יעקובי" שיש שני חומרים שמערבבים אותם ביחד ושזה מתייבש זה הופך לפלדה כמו ריתוך מישהו מכיר? זה יכול להחליד? אם זה מתייבש אני יכול להפריד את זה? תודה

• 7 תגובות
    • 4k צפיות
  16. Started by shlomom,

אני צריך ספק DC שיפעיל מעגל חשמלי ויכול לספק 5,9,12V (אחד מהם לא את שלושתם) ולפחות 2-3A, יש למישהו רעיון איך משיגים/בונים בזול ? (הזנה מ 220V )

• 4 תגובות
    • 738 צפיות
  17. אני מבין ש WATT זה עוצמה. VOLT זה מתח, וAMPER תכלס לא יודע מזה. אבל אם מישהו ירשום פה איזשהו הסבר נחמד שיבהיר לי אחת ולתמיד מה ההבדל אני אשמח מאוד תודה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by [NOS],

אז ככה, קניתי ספק של OCZ עם חוטים עגולים כסופים ו8 אולטרות קטנות, יש לכם אולי רעיון מה לעשות עם האולטרה? אני חשבתי לשים אותה ולצבוע חלקים במחשב כדי שהם יזהרו... איפו קונים טוש רגיש לאולטרה?

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. שלום אני מעוניין לעשות מודינג למארז שלי, HEC 6A19 חבר שלי יבורך מביא לי ליום הולדת 2 Sunbeam laser-leds (ליתר דיוק 2 סטים של 2 לדים כל אחד) ואני מעוניין לשים גם מאוורר 80 מ"מ שמואר ב 3 לדים (RGB) או ירוק כמובן עם כל העסק יבוא גם חלון. עכשיו השאלה שלי היא כזו- אתם יכולים לעזור לי לתכנן קונפיגורציה לאיפה לשים את הכל? 2- האם הספק שלי (HEC 300w) יחזיק את כל העסק? בנוסף למערכת שיש לי שכבר יש בה 2 מאווררים, אחד עם לדים? תודה.

• 4 תגובות
    • 711 צפיות
  20. Started by DimaX,

הי! אני רוצה לבנות משהו שכל פרק מן מסויים(למשל 2 דק') יביא מכת זרם קטנה אבל מורגשת משהו שיעבוד על בטריה 3V קטנ ודקה כזאת שאני מפעיל איתה לדים לבדיקות יש רעיונות?

• 3 תגובות
    • 719 צפיות
  21. כרגע יש לי ת'כרטיס מסך הנ"ל ואני מעוניין לחבר לו מאורר בגודל של 80MM אני רוצה קודם להוריד ת'מאורר המעפן הקטן שיושב בהיטסינק ואז לשים ת'מאורר ה-80 על ההיטסינק כדי שייעשה ת'עבודה טוב יותר הנה תמונה: עכשיו כפי שאתם רואים החיבור הוא 2 פינים אבל יש לי מאורר שהוא רק 3 פינים השאלה שלי איך אני אחבר אותו בצורה טובה כדי שיעבוד? תודה מראש.

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by סולל הדרך,

מי שמחפש רכיבים בסיסים כגון מחברים ,קבלים LCD פשוטים, זוודים ,מלחמים רמ"ד וכד... קיימת חנות קטנה בבנין מרכזים 2000 בכניסה לאזור התעשיה של הרצליה. (איפה שהמקדונלד והוויט הול) אני לא יודע עד כמה הם זולים אבל למי שגר בסביבה זה מאוד נוח

23. Started by TALKATZ,

הכנתי משהו גם לסידור כבלים וגם זוהר באור UV לקחתי את הכבל של ארד דיסק חתכתי את הגידים לפתי בדבק לקחתי צינור לבן זוהר חתכתי חתיכות פתחתי את הצינור הלבשתי את הקבל וסגרתי עם אזיקונים

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. שלום, אני מעונין במעגל שיכול להפעיל 10-20 דיודות LED ביחד ושיהבהבו בקצב תלוי פוטנציומטר. ואז לחבר כמה כאלה ליציאה של רכיב כלשהו שישלוט איזה שורת דיודות תהבהב. המעגל יפעל על מתח סוללה או ספק DC. אני מניח ש 5V יהיה אידיאלי אבל אם נראה לכם אחרת תגידו. ואיפה כדאי לקנות כל מיני רכיבים כאלה שנחוצים לבניה? (בין חדרה לתל אביב) המלצות, קישורים יתקבלו בתודה

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. בוקר טוב , הפרוייקט הוא כזה, 1. חריטה על פרספקס 1ס"מ 2. הארה 3. מאוררים 4. הרכבה הפרוייקט עדיין בחיתולים, אתמול התחלנו אותו כאמור, Neo Anderson (הידוע כמתן) ואני (אלי) הנה כמה תמונות ... הצעות תגובות ביקורת בונה.. תודה ;D אגב מצטער על האיכות, פלאפון... בהמך יבואו תמונות באיכות יותר טובה [attachment deleted by admin]

• 98 תגובות
    • 10.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.