אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
שלום ושבוע טוב. רכשתי את המארז ביום חמישי. סידור הכבלים לא כל כך הלך לי. החבאתי את כל הכבלים מאחורה אבל כתוצאה מכך לא הצלחתי לסגור את הפנל האחורי ונאלצתי להעביר את כל הכבלים מקדימה מה שיצר ברוך מאוד גדול. הצעות לשיפור/עזרה יתקבלו בברכה.
-
- 3 תגובות
- 993 צפיות
-
-
נגיד ואני רוצה לחתוך בדלת צד צורה של עקרב ולהוסיף לדים כחולים יש חנות/עסק בארץ שעושה את זה בתשלום? או אולי בנאדם פרטי שמישהו מכיר שיש לו כשרון?
-
- 0 תגובות
- 993 צפיות
-
-
שלום, בחיפושיי אחר לדים UV הלכתי לחנות אלקטרוניקה הפינתית וביקשתי לדים אולטרה סגול.. אמרו שלא יודעים וזה, בסוף נתנו לי מה שהם קראו לו "לד שידור", לדים 5מ"מ בצבע טורכיז אמרתי בסדר.. ננסה.. ואחרי שחיברתי אותם למתח כלום לא קרה, הסתכלות מהירה במצלמה של הפלאפון וראיתי שהלדים אכן עובדים אבל בלתי נראים לעין בלתי מזוינת... מישהו יכול להסביר לי מה זה הדברים האלה?
-
- 3 תגובות
- 992 צפיות
-
-
אוקיי אז יש לי מארז של Thermaltake מדגם Xaser III V1000C ( בלי חלון ) אני מעוניין לקדוח בדלת חלון בגודל מסוים ( שאתם תמליצו לי ) ועל החלון לשים איזה שני מאווררים נחמדים אם אפשר לקבל בבקשה עצות בקשר ל: 1.איך ליצור את החלון הנ''ל + מידות + חומר ממנו החלון עשוי ? 2.באילו כלים כדאי להשתמש ליצירת החלון + איך להשתמש בהם כמובן ? 3.האם ישנה מגבלת רוחב או עומק של המאווררים שאני יכול לשים על החלון ? ( כל מאוורר שהוא 80 מ'מ ואם כן אני חושב בכיוון של SmartCaseFan2 4.איך ליצור את החורים למאווררים וכמובן באילו כלים להשתמש ואיך? אני מקווה שלא העמסתי יותר מידי בהודעה זו בקשר למודינג שברצוני לבצע ... תודה רבה מראש לכל העוזרים
-
- 6 תגובות
- 992 צפיות
-
-
שלום לכולם זה זמן רב שאני משתעשע ברעיון של יצירת מארז, לשמחתי יש לי גישה למגוון חומרים ולבית מלאכה [כולל אנשים שם שיוכלו לעזור לי]. נשאר לי אם כך הרעיון. לדעתי אין לי צורך בקירור אקטיבי לרכיבים כמו הכוננים הקשיחים והצורב ולכן לדעתי אוכל להפריד בין החלקים המקוררים אקטיבית [לוח אם עם כל הכלולים] לבין אלו שלא [החיבור יעשה על ידי החיבורים המתאימים, הכוונה פה היא לחיבורי SATA] מה לדעתכם החומר שכדאי לי להשתמש בו, מהו התצורה העדיפה ביותר לדעתכם? [אשמח אם תצרפו תמונות/סרטוטים] דעו לכם שאני לא מגביל את עצמי ברוחב גובה וכו'. העיקר שאוכל לקרר כמו שצריך אני מצרף מספר תמונות שמתארות רעיונות שהשתעשעתי בהם. [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 992 צפיות
-
-
יש לי שלט לטלוויזיה שאני לא מצליח לתפעל אותו מטווח של 3 מטר ומעלה. אני לא יודע אם הבעייה היא בשלט או בטלוויזיה (השלט בן שנה. הטלוויזיה בת 20 שנה) אבל באחד מהם יש בעייה של שידור/קליטה. השאלה שלי היא האם ניתן להגביר את האות או להגביר את הקליטה כדי שאני אוכל להשתמש בשלט גם כאשר אני נמצא במרחק של 3 מטר מהטלוויזיה? ואם כן כיצד? (אני יכול לבנות בעצמי מקלט/משדר) השלט הוא שלט טלוויזיה רגיל (לא של ממיר. רגיל כזה כמו של פעם) והבטריות לא קשורות (בדקתי). תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 3 תגובות
- 992 צפיות
-
-
שלום אמא שלי מדברת די הרבה בטלפון והיא גם עובדות והיא אומרת שזה מעצבן לדבר ככה והיא שאלה אם אפשר לדבר בדרך אחרת. אז אני חשבתי להחליף את השפורפות למיקרופון ואוזניות. אז חשבתי לחתוך בחות של השפורפות ואת החות של הרמקול והאוזניות ולחבר אותם.(כמו שזה מתחתי עשה במחשב) עכשיו חשבתי כדי לפתור את הבעיה של הניתוק לעשות מפסק בחוט שמחבר בין בזק לטלפון כשרוצים לענות נסגור את המתג(את המעגל) ולסגור את הטלפון נפתח את המטג(את המעגל) יש מצב שזה יעבוד? יש לכם אולי דרך יותר טובה תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 992 צפיות
-
-
האם יכול להיות שהחלק העליון של המארז שלי לא מתפרק? קבלו תמונות, הוא מחובר עם ניטים לפי מה זה ניראה לי מה אתם אומרים כדאי לנסות לפרק את הניטים ולהחליף אותם בברגים ? [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 992 צפיות
-
-
יש לי מאווררים 80 ממ רציתי לחבר עליהם פוטנציומטר כדי להקטין את הרעש שלהם ראיתי שחלק אומרים שצריך לשים פוטנציומטר של 50 אום היתי בתל אביב בחנויות אלקטרוניקה אבל הכי קטן שיש להם זה 1 קילו אום האם זה מספיק טוב ואם לא איפה אפשר לקנות? והאם מחברים את הפוטנציומטר כפוטנציומטר או כראוסטט ומה עדיף תודה
-
- 6 תגובות
- 992 צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה אפשרי בכלל.. אפשר לחבר LCD של מחשבון מדעי CASIO כמו שיש לכולם בבית ספר למחשב? אם כן אז איך? (אם למישהו יש מדריך טוב אז עוד יותר נחמד)
-
- 5 תגובות
- 992 צפיות
-
-
לאחרונה, ראיתי שהרבה אנשים מהפורום הזה ומפורמים אחרים, רוצים לבנות (ובנו גם) מארז שלם מפרספקס. אני מצאתי פרוויקט מודינג של מישהו בפורום אחר, שבו הוא בנה מארז שלם מפרספקס וגם הסביר איך הוא עשה את זה. לפי מה שאני קראתי, ראיתי שזה לא עד כדי כך קשה והחלטתי לבנות מארז שלם מפרספקס בעצמי. ישבתי על זה מהבוקר ותכננתי את הכל: גדלים, צורה וכו'. אני כבר די בטוח לגביי הכל, חוץ מהגודל של המארז. זה הגודל שהחלטתי עליו: גובה: 50 ב"מ אורך: 50 ס"מ רוחב (המרחק בין דלת לדלת הכוונה): 23 ס"מ אני מודע לזה שהמארז יהיה גדול יותר ממארז MIDI (רחב וארוך יותר), וכך אני רוצה אותו. אבל אני רציתי לדעת אם הגדלים האלה יצרו לי בעיה מסויימת? או שאני לא צריך לדאוג?
-
- 9 תגובות
- 992 צפיות
-
-
-
שלום אני צריך צינור pvc עם עדיפות לצבעים(אדום וכחול) בקוטר של 3/8 אינץ לרכיבי הקירור במערכת. מצאתי הרבה ב ebay עכשיו אני רוצה לברר אם יש בהארץ בדגש על אזור הצפון(עכו, קריות, חיפה). בתודה מראש לעונים.
-
- 0 תגובות
- 992 צפיות
-
-
-
שלום.. לכם.. אני יהב... אני חדש.. אמממ אני עשיתי כבר כמה מודים למחשב שלי.. שזה כולל עיגול כבלים.. יצא משהו בן ז*נה ו.. אממ עשיתי משטח זוהר לעכבר .. שיצא פצצצצצצצה...אממ ועשיתי בפאנלים של המחשב מקדימה מאוורר עם מלאאאאאאאא חורים שעשיתי שעות כל חור וחור עם מקדחה.... ו... צבעתי את הפאנלים... .. טוב.. תמונות אני מקווה להביא בקרוב... עכשיו.. לשאלה.. איך לעזאזל.... אני עושה דבר כזה??? http://images.gruntville.com/casegallery/albums/albus29/Panel_Wrap_2.jpg אני מת לעשות דבר כזה.. ואין לי מושג מאיפה להתחיל אפילו..אז אם למישהו יש מדריך.. משהו..איך לצבוע.. או מה שזה לא יהיה.. תביאו לי.. וקשהההה
-
- 9 תגובות
- 992 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות תצוגת LCD שתראה לי את החום במחשב ועוד כמה דברים, אין לי שום מושג מה לקנות וכמה עולה שככה שיכולים לעבוד עלי, כי בחיים לא התעניינתי בזה.. אני רוצה מקום שקרוב אלי (נתניה) ותגידו לי בדיוק איזה דגם לקנות! ד"א : מישהו יודע אם יש בKSP כאלו? תודה
-
- 10 תגובות
- 991 צפיות
-
-
מישהוא יודע אולי איפה אפשר לקנות דיסקיות לדרמל לחתוך והעגולות האלו שמשמשות לשיוף וכל אלו ואם מישהוא מכיר איפה אפשר לקנות ראשים חדשים לדרמל איזור נתניה יש בהום סנטר אולי?
-
- 2 תגובות
- 991 צפיות
-
-
ראיתי פה בפורום מדריך לייצירת מפסקי און אופ אבל משנה שעברה ולא רציתי להקפיץ הודעות כמו נוב,בוא נגיד שאני מבין באלקטרוניקה אבל אני לא רואה במדריך את התמונות והן ממש עוזרות לי,האם למישהו יש מדריך או יכול לתת לי טיפ? תודה רבה מראש...
-
- 9 תגובות
- 991 צפיות
-
-
לא סגור אם זה הפורום הנכון. בכל מקרה אני מחיה את המחשב הישן, וחסרים לו כל הכיסויי 5.25 וכיסוי אחד של 3.5. (בשני יש כונן דיסקטים...) חיפשתי בכל חור ולא מצאתי, לפחות לא משהו זול, כי דבר כזה לא אמור לעלות הרבה.
-
- 4 תגובות
- 991 צפיות
-
-
http://www.million-dollar-pc.com/ פשוט מדהים!!! כמעט כל אחד ממה שמופיע כאן תהנו
-
- 0 תגובות
- 991 צפיות
-
-
שלום ברצוני לעשות מוד קטן למארז(מפרט מלא בצד) ברצוני להוציא את כלוב ההארד דיסקים ולעשות סידור כבלים בלי להוציא כסף על זה דבר ראשון איך אני מוציא את הכלוב הזה?? הוא מחובר עם ניטים כאלה ואני לא יודע איך להוציא אותם, מישהו יכול להגיד לי איך להוציא את הניטים האלה? ואחרי שהוצאתי את הכלוב צריך לשים את ההארד דיסקים איפה שהכוננים(DVD) איך אני עושה את זה? ההארד דיסק יותר קטן מהכלוב כוננים! ובנוסף רציתי לעשות סידור כבלים למארז, אבל אני לא מצליח עם הספק הזה ועם המארז הזה! יש יותר מידי חוטים ואני לא מצליח "להחביא אותם" מישהו יכול להגיד לי איך עושים את זה? מצורפות תמונות של המארז. כמה הערות על התמונות: אני יודע שיש שם פלופי לא מחובר, פשוט אין לי את החלק הקדמי במארז שמחסה את ה…
-
- 7 תגובות
- 991 צפיות
-
-
שלום , אני חדש בעניין המודים .. אחרי שראיתי כמה דיונים בפורום אני פשוט חייב לעשות מוד בעצמי.. אז זה הולך ככה: קודם כל ניראה לי שאני יעשה מוד שאני יקנה לבד את החלקים בגלל שאין לי דרמל , מקדחה ובלה בלה ורק לקנות את זה יצא הרבה כסף ואני מאוד לפחד להרוס את מה שאני רוצה לעשות... 1. אני מתכנן לקנות מארז חדש אחרי שהמארז הישן שלי פשוט ביאס אותי ( ENERMAX CHAKRA 3050) גם מבחינת מראה , גם מבחינת גודל וגם מבחינת קירור... המארז החדש שאני מתכוון לקנות הוא Cooler Master Stacker STC T01 2.קניית חלון שקוף למארז 3. החלפת מאוורר לטוניק טאוור למאוורר עם לד ( זה קשה? אמורה להיות לי בעיה בלעשות זאת?כל מאוורר מתאים?) 4.הוספת מאווררים עם לדים למארז.. 5.תאורה בצבע אדום \ ורוד למארז ( לא יודע למה…
-
- 4 תגובות
- 990 צפיות
-
-
אני רוצה לבנות בקר מאוררים שאנ ייוכל לקבוע באיזה מהירות לשים כל מאורר אבל מה שמיוחד זה שהיה מעל כל עיגול כזה שמסתובב לד ואני רוצה שהאו יפעל לפי המאורר כשהמאורר מסתובב מהר אז האו יהיר חזק וכשהוא לאט אז האו ידלק חלש מבינים ? עכשי והשאלה שלי היא כזאת האם מישהו כבר עשה את זה פעם ויש לו מעגל כזה (שרטוט של איך לבנות) יש לי ידע באלקטרוניקה אבל אנ יעדיין צריך את המעגל בשביל להכין כזה. אשמח לעזרה מכמה שיותר אנשים שקד
-
- 2 תגובות
- 990 צפיות
-
-
רק התחלתי עם המכשיר ושאני מנסה להעלות תוכנה חדשה לוקח לו בערך שעה הוא רושם לי compiling sketch... ונתקע בחצי לא מגיב אחרי שעה הוא אומר לי שהוא סיים ואני לא מבין מה הבעיה בדקתי הפורטים מתאימים שניהם com3 והלוחות גם מתאימים בתוכנה רשום uno אז מה הבעיה תודה לעוזרים זה נראה ככה: http://www.siz.co.il/my/oogtzzm3kgty.png http://www.siz.co.il/my/zmzixmemjwd2.png לא משנה הסתדרתי השתמשתי במחשב אחר למרות שאני לא יודע מה הבעיה בשלי
-
- 1 תגובה
- 990 צפיות
-
-
**הקדמה - ממש לא נחוץ** אוקי אז סוף סוף החלטתי לצאת מהבית ולקנות פרספקס (כחודש ימים אחרי ששלי נשבר והייתי צריך להסתפק ברשת גומי, שדרך אגב תחליף לא רע בכלל, רק שלא נותן אפקט צבעים אמיתי) אז קפצתי לי לעיר (חיפה) קניתי את הפרספקס + דבק דו צדדי + ראשים לדרמל (בשביל לחתוך את הפרספקס מסביב לידית) החיתוך היה חלק בלי שום בעיות (ולא כמו שאמר הזגג ליד שצריך ג'יגסו בשביל לחתוך חחח איזה איש מחוק...) גומי U לא ממש מצאתי אז בנתיים אני מסתפק בלי ובימים הקרובים אני כנראה יקנה.. בדרך ניצנצה לי חנות אלקטרוניקה בזווית של העין והחלטתי להכנס חנות איכותית מאוד אני חייב לציין, החל מצורבים של LITE ON ואוזניות של סנהייזר אל היט שרינקים מסכי LCD ועוד.. קניתי לי היט שרינק נחמד (כמטר וחצי אורך - בצב…
-
- 6 תגובות
- 990 צפיות
-