עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by nimrods,

יש לי שאלה בקשר ל Bluetooth ? האם יכולים לבנות בלוטוס בתוך המחשב ולא מחוץ למחשב נגיד לא מין ה-usb ואם כן אז אתם יכולים להוסף לפה מדריך אם יד למשהו כי חיפשתי ולא מצאתי תודה..!

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by slowkiller,

היי כולם! אני חדש נרשמתי היום... יש לי פנטים 3 שהוא בצד ואנחנו לא משתמשים בו הוא די טוב.. אני רוצה להעביר את כל מה שבפנים למארז אחר שאני אכין.. איזה מארז אני יכול להכין? שיהיה קטן...

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by ariel-ro,

שלום ברצוני לעשות מוד קטן למארז(מפרט מלא בצד) ברצוני להוציא את כלוב ההארד דיסקים ולעשות סידור כבלים בלי להוציא כסף על זה דבר ראשון איך אני מוציא את הכלוב הזה?? הוא מחובר עם ניטים כאלה ואני לא יודע איך להוציא אותם, מישהו יכול להגיד לי איך להוציא את הניטים האלה? ואחרי שהוצאתי את הכלוב צריך לשים את ההארד דיסקים איפה שהכוננים(DVD) איך אני עושה את זה? ההארד דיסק יותר קטן מהכלוב כוננים! ובנוסף רציתי לעשות סידור כבלים למארז, אבל אני לא מצליח עם הספק הזה ועם המארז הזה! יש יותר מידי חוטים ואני לא מצליח "להחביא אותם" מישהו יכול להגיד לי איך עושים את זה? מצורפות תמונות של המארז. כמה הערות על התמונות: אני יודע שיש שם פלופי לא מחובר, פשוט אין לי את החלק הקדמי במארז שמחסה את ה…

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by Wood-Elf,

אם אני משנה לד לעכבר - זה יכול להרוס אותו? (בהנחה שאני יודע להחליף לד, כמובן) כאילו, אני אני שם לד יותר חזק, בצבע כחול, לדוגמא (כרגע זה אדום) - זה יכול להשפיע על הקליטה של החיישן?

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by madix,

היי חבר'ה אני רוצה לבנות מערכת כמו שיש במשחקי שעשועונים, כלומר כאלו שיש בהם 3 כפתורים כאשר הראשון שלוחץ על כפתור אז שומעים קול, ונדלק אור ליד הכפתור, ואם לוחצים על כפתור אחר שניה אחרי זה אז שומעים קול, אבל לא נדלק האור של הכפתור (נשמע קצת מסובך שמנסים להסביר, אבל אני מאמין שכולם כאן יודעים על מה אני מדבר). יש למישהו רעיונות של איך לבנות מערכת כזאת? (אני לא רוצה שיהיו בה בקרים בתוכנה, אלה רק רכיבים אלקטרוניים בסיסיים)

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by Vatos-Locos,

**הקדמה - ממש לא נחוץ** אוקי אז סוף סוף החלטתי לצאת מהבית ולקנות פרספקס (כחודש ימים אחרי ששלי נשבר והייתי צריך להסתפק ברשת גומי, שדרך אגב תחליף לא רע בכלל, רק שלא נותן אפקט צבעים אמיתי) אז קפצתי לי לעיר (חיפה) קניתי את הפרספקס + דבק דו צדדי + ראשים לדרמל (בשביל לחתוך את הפרספקס מסביב לידית) החיתוך היה חלק בלי שום בעיות (ולא כמו שאמר הזגג ליד שצריך ג'יגסו בשביל לחתוך חחח איזה איש מחוק...) גומי U לא ממש מצאתי אז בנתיים אני מסתפק בלי ובימים הקרובים אני כנראה יקנה.. בדרך ניצנצה לי חנות אלקטרוניקה בזווית של העין והחלטתי להכנס חנות איכותית מאוד אני חייב לציין, החל מצורבים של LITE ON ואוזניות של סנהייזר אל היט שרינקים מסכי LCD ועוד.. קניתי לי היט שרינק נחמד (כמטר וחצי אורך - בצב…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  7. שלום ושבוע טוב. רכשתי את המארז ביום חמישי. סידור הכבלים לא כל כך הלך לי. החבאתי את כל הכבלים מאחורה אבל כתוצאה מכך לא הצלחתי לסגור את הפנל האחורי ונאלצתי להעביר את כל הכבלים מקדימה מה שיצר ברוך מאוד גדול. הצעות לשיפור/עזרה יתקבלו בברכה.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by kibub,

היי יש לי מארז ANTEC P-180 ואני רוצה להוסיף לו את כל המאוררים. אני יודע שהאחורי הוא להוציא, שני הקידמיים להכניס , אבל מה לגביי העליון מכניס או מוציא? יש לי גם ספק ENERMAX שיש בו מאורר 120 שמוציא במארז הוא יושב למטה לאיזה כיוון הוא צריך להוציא לריצפה או לכיוון מעלה על החוצץ? איך עדיף לסדר את המארז ההרדיסקים למטה יחד אם הספק ואז למעלה יהיה יותר פתוח להכניס אוויר?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  9. מה זה החיבור הזה, ואיך אני יכול לחבר אותו למחשב? [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  10. מישהוא יודע אולי מאיפה אני יכול להשיג את החלק הזה שיש פה במדריך? http://www.danielandrade.net/2005/12/06/howto-blinking-leds/ ואגב אם אני מחבר לד רגיל ל 12V אז נגד של כמה אום אני צריך להשים עליו?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  11. http://www.million-dollar-pc.com/ פשוט מדהים!!! כמעט כל אחד ממה שמופיע כאן תהנו

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by signed.incognito,

שלום אני צריך צינור pvc עם עדיפות לצבעים(אדום וכחול) בקוטר של 3/8 אינץ לרכיבי הקירור במערכת. מצאתי הרבה ב ebay עכשיו אני רוצה לברר אם יש בהארץ בדגש על אזור הצפון(עכו, קריות, חיפה). בתודה מראש לעונים.

13. אהלן, אני מתכנן אקוילייזר לידם מבוסס מיקרובקר. אחד הרכיבים העיקריים הוא MSGEQ7, זהו בעצם צ'יפ מאוד פשוט שמחלק את תדרי אות מבוא לשבעה ערוצים קבועים (Bands) ומוציא מתח בהתאם. השאלה שלי היא: האם מישהו עבד עם הרכיב הזה בעבר? במידה ואני רוצה לשנות את התדרים שהרכיב עובד איתם זה אפשרי? (קראתי איפשהוא שכן, כלומר, יכול להיות שאני טועה שהם קבועים) תודה!!!

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by Asaf.Y,

היי לכולם... מכירים ת'מאוורר הסטנדרטי של אינטל? השאלה שלי איזה חוט נותן מה? תודה לכל מי שיענה

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  15. יש לנו מעקה בבית ממתכת והוא צבוע בלבן והוא בצורה עגולה. אנחנו רוצים לצבוע אותו בכסוף. איך לעשות את זה? האם הדרך שלי נכונה: לשייף עם נייר שיוף 1200, לצבוע שכבה ראשונה, לשייף עם ניירר מים 200 ולצבוע שכבה שניה. האם הדרך הנ"ל נכונה? האם ניתן לצבוע ושהצבע יתפס טוב בלי לשייף ולהוריד את הצבע הקיים..? מפני שזה 3 קומות וזה המון עבודה... ואם זה לא מתאים לפורום הזה אז שהמנהלים יעבירו...

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by nehmia,

קניתי דרמל ואני לא יודע עם איזה ראש אני חורט...ניסיתי את כל הראשים ולא מצאתי איזה אני צריך..אני רוצה לעשות חריטה דקה מאוד... ואם למשהו יש תמונה של הראש מקסימום אני יקנה אותו...

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  17. אוקיי, ממש התלהבתי מחיבור הlpt , עד כך שעשיתי תוכנה שמתי ששולחים הודעה במסנג'ר/ICQ כל הלדים מהבהבים. (שולח 0 / 255 ) (לא ניסיתי זאת בפועל, אך בתוכנת סימולציה זה פעל היטב) רציתי לדעת אם דרך אינפרא אדום אפשר לעשות שלד ורסיבר של IR ומס' סוללות ולד אינפרא אדום(כן? ככה קוראים לשולח של הIR?) אפשר לעשות מין דבר שכששולחים הודעה אז השולח שולח הודעה לרסיבר ואז הלד המרוחק מהבהב? ז"א הרסיבר מחובר ללד והשולח למחשב. ואם כן אשמח אם מישהו מבין יוכל לעזור לי בזה :]

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  18. יש לי מנורת אולטרה סגול שההספק שלה הוא 6w ונגיד אני קונה לה בית מנורה מחנות חשמל ואני רוצה לחבר למארז אז אני אמור לחבר את זה לאחד החוטים שיוצא מהספק, שבמולקס. השאלה שלי כמה מתח זה דורש?כי לא כתוב על זה במיליאמפר כדי שאני ידע לחשב כמה וולט צריך.....

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  19. אני יכול לעשות את זה http://www.danielandrade.net/2005/12/06/howto-blinking-leds/ רק שבמקום לדים להשתמש בקטודות קרות ?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by domri,

שלום יש לי בעיה יש לי מצלמה שנתקעת מידי פעם וכל פעם מחדש צריך להוציא אותה מהחשמל על מנת לאתחל אותה. עכשיו ככה בהתחלה חשבתי לבנות לה כרטיס קטן שיכיל נגד וקבל שייצור מין איזה השהייה אוטומטית למשך כל 4 שעות בערך (בהתאם לנגם והקבל שאני ישים) אבל הבעיה היא שאני לא יודע עם זה יעבוד כל כך ואפילו גם חשבתי לחבר שעון שבת אבל בכל פעם שהוא עושה ריסט הוא נח 15 דקות וזה לא טוב אני צריך שהמצלמה תתכבה רק לשניה או שתיים. מישהו יודע איך אני יכול לבנות למצלמה שלי מעגל שיכבה אותה כל 3 או 4 שעות למשך שניות אחדות וידליק אותה בחזרה? תודההה המצלמה עובדת על 24 וולט

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  21. שלום, הייתי רוצה לדעת איך בדיוק אני מחבר חיישן שיציג את הנתונים שלו במסך lcd אני יודע שיש מדריך באתר אבל כתוב בו רק איך לשאוב נתונים מהחיישן שנמצא במעבד או בלוח אבל לא מתוך חיישן חיצוני. חיפשתי באינטרנט ולא מצאתי. בתודה עידו

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  22. אני וחבר שלי (Amos.G בפורום אם אני לא טועה.. הוא כבר לא פה הרבה זמן) צבענו את המארזים בשחור, עשינו חור בדלת וחיברנו לשם sf2 של Tt. צירפתי כמה תמונות שלא משקפות את התוצאה האמיתית. זה נראה בתמונות לא משהו אז תתרשמו רק התרשמות כללית * הטמפ' במארז שלו השתפרו בהרבה ! * מצורפת גם תמונה שמראה את הכלי שהשתמשנו בו כדי לגרד את הצבע. הדבר הזה מאוד עזר. (עולה 10 ש"ח בהום סנטר למי שרוצה) [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by ShayGTi,

נגיד ואני רוצה לחתוך בדלת צד צורה של עקרב ולהוסיף לדים כחולים יש חנות/עסק בארץ שעושה את זה בתשלום? או אולי בנאדם פרטי שמישהו מכיר שיש לו כשרון?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by BattleMan,

שלום לכולם זה זמן רב שאני משתעשע ברעיון של יצירת מארז, לשמחתי יש לי גישה למגוון חומרים ולבית מלאכה [כולל אנשים שם שיוכלו לעזור לי]. נשאר לי אם כך הרעיון. לדעתי אין לי צורך בקירור אקטיבי לרכיבים כמו הכוננים הקשיחים והצורב ולכן לדעתי אוכל להפריד בין החלקים המקוררים אקטיבית [לוח אם עם כל הכלולים] לבין אלו שלא [החיבור יעשה על ידי החיבורים המתאימים, הכוונה פה היא לחיבורי SATA] מה לדעתכם החומר שכדאי לי להשתמש בו, מהו התצורה העדיפה ביותר לדעתכם? [אשמח אם תצרפו תמונות/סרטוטים] דעו לכם שאני לא מגביל את עצמי ברוחב גובה וכו'. העיקר שאוכל לקרר כמו שצריך אני מצרף מספר תמונות שמתארות רעיונות שהשתעשעתי בהם. [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  25. האם יכול להיות שהחלק העליון של המארז שלי לא מתפרק? קבלו תמונות, הוא מחובר עם ניטים לפי מה זה ניראה לי מה אתם אומרים כדאי לנסות לפרק את הניטים ולהחליף אותם בברגים ? [attachment deleted by admin]

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.