עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by Imtheman,

חברה אני יודע שזה לא הכי קשור לפה אבל אתם בטוח תדעו ... יש לי רדיו טייפ של KENWOOD עכשיו אני רוצה לחבר אותו אבל לא לרכב . מה שאני צריך זה מתח ורמקולים נכון?? אז אני אשמח אם תגידו לי מה מכל הפינים האלה אני צריך ?? (מצורפת תמונה...) [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  2. איך אפשר להדביק סינקים לזכרונות בגב הכרטיס http://img224.imageshack.us/img224/2393/dsc051817ngrc5.jpg אני לא רוצה להשתמש בדבק טרמי מפחד שהוא לא יצא אחר כך ויהרוס את הזכרונות (ואז האחריות תלך) מדבקות טרמיות אני לא מוצא בשום מקום משחה טרמית עם דבק חם יכול להיות טוב ? והאם אפשר למרוח משחה טרמית על ההלחמות של הזכרונות ?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  3. מישהוא יודע אולי מאיפה אני יכול להשיג את החלק הזה שיש פה במדריך? http://www.danielandrade.net/2005/12/06/howto-blinking-leds/ ואגב אם אני מחבר לד רגיל ל 12V אז נגד של כמה אום אני צריך להשים עליו?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  4. http://www.million-dollar-pc.com/ פשוט מדהים!!! כמעט כל אחד ממה שמופיע כאן תהנו

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by madix,

היי חבר'ה אני רוצה לבנות מערכת כמו שיש במשחקי שעשועונים, כלומר כאלו שיש בהם 3 כפתורים כאשר הראשון שלוחץ על כפתור אז שומעים קול, ונדלק אור ליד הכפתור, ואם לוחצים על כפתור אחר שניה אחרי זה אז שומעים קול, אבל לא נדלק האור של הכפתור (נשמע קצת מסובך שמנסים להסביר, אבל אני מאמין שכולם כאן יודעים על מה אני מדבר). יש למישהו רעיונות של איך לבנות מערכת כזאת? (אני לא רוצה שיהיו בה בקרים בתוכנה, אלה רק רכיבים אלקטרוניים בסיסיים)

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  6. לפי הדרישה של התרגיל באיזה דלגלג אני אמור בידיוק להשתמש ? ואיך אני אמור לדעת את זה ??

7. אני יכול לעשות את זה http://www.danielandrade.net/2005/12/06/howto-blinking-leds/ רק שבמקום לדים להשתמש בקטודות קרות ?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by uziya,

היי יש למישהו מושג אם המגבר Y148 Audio Amplifier Module טוב או לא טוב?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  9. אני וחבר שלי (Amos.G בפורום אם אני לא טועה.. הוא כבר לא פה הרבה זמן) צבענו את המארזים בשחור, עשינו חור בדלת וחיברנו לשם sf2 של Tt. צירפתי כמה תמונות שלא משקפות את התוצאה האמיתית. זה נראה בתמונות לא משהו אז תתרשמו רק התרשמות כללית * הטמפ' במארז שלו השתפרו בהרבה ! * מצורפת גם תמונה שמראה את הכלי שהשתמשנו בו כדי לגרד את הצבע. הדבר הזה מאוד עזר. (עולה 10 ש"ח בהום סנטר למי שרוצה) [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  10. לאחרונה, ראיתי שהרבה אנשים מהפורום הזה ומפורמים אחרים, רוצים לבנות (ובנו גם) מארז שלם מפרספקס. אני מצאתי פרוויקט מודינג של מישהו בפורום אחר, שבו הוא בנה מארז שלם מפרספקס וגם הסביר איך הוא עשה את זה. לפי מה שאני קראתי, ראיתי שזה לא עד כדי כך קשה והחלטתי לבנות מארז שלם מפרספקס בעצמי. ישבתי על זה מהבוקר ותכננתי את הכל: גדלים, צורה וכו'. אני כבר די בטוח לגביי הכל, חוץ מהגודל של המארז. זה הגודל שהחלטתי עליו: גובה: 50 ב"מ אורך: 50 ס"מ רוחב (המרחק בין דלת לדלת הכוונה): 23 ס"מ אני מודע לזה שהמארז יהיה גדול יותר ממארז MIDI (רחב וארוך יותר), וכך אני רוצה אותו. אבל אני רציתי לדעת אם הגדלים האלה יצרו לי בעיה מסויימת? או שאני לא צריך לדאוג?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by BattleMan,

שלום לכולם זה זמן רב שאני משתעשע ברעיון של יצירת מארז, לשמחתי יש לי גישה למגוון חומרים ולבית מלאכה [כולל אנשים שם שיוכלו לעזור לי]. נשאר לי אם כך הרעיון. לדעתי אין לי צורך בקירור אקטיבי לרכיבים כמו הכוננים הקשיחים והצורב ולכן לדעתי אוכל להפריד בין החלקים המקוררים אקטיבית [לוח אם עם כל הכלולים] לבין אלו שלא [החיבור יעשה על ידי החיבורים המתאימים, הכוונה פה היא לחיבורי SATA] מה לדעתכם החומר שכדאי לי להשתמש בו, מהו התצורה העדיפה ביותר לדעתכם? [אשמח אם תצרפו תמונות/סרטוטים] דעו לכם שאני לא מגביל את עצמי ברוחב גובה וכו'. העיקר שאוכל לקרר כמו שצריך אני מצרף מספר תמונות שמתארות רעיונות שהשתעשעתי בהם. [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  12. שאלה בכותרת תודה

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by iwm,

מישהוא יודע אולי איפה אפשר לקנות דיסקיות לדרמל לחתוך והעגולות האלו שמשמשות לשיוף וכל אלו ואם מישהוא מכיר איפה אפשר לקנות ראשים חדשים לדרמל איזור נתניה יש בהום סנטר אולי?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  14. שלום לכולם אני חדש כאן בפורום נהנתי לראות מודינג של אנשים פשוט גאונים... יש לי בבית מסך של מחשב נייד בגודל 4.5 " השאלה שלי איך מחברים אותו למחשב שלי? איך בכלל אני יודע אם יש לי בכרטיס מסך שלי Dual Display ? ( יש לי רדון 9800 )? עיינתי במדריך שמופיע כיצד לחבר את המצג למחשב אבל לא הצלחתי להבין כלום אולי יש מדריך יותר עם סקירה על הנושא הזה אשמח אם תענו לי......

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by dj shay 30010,

למישהו יש תוכנה או הסבר אך עושם ? אקולייזר של WINAMP בתוך המסך LCD

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by guy124,

מה אתם חושבים- האם ניתן להוסיף מסך אל סי די למצלמה דיגיטלית ללא מסך ? אני חשבתי שאולי אפשר לשים מסך של פלאפון צבעוני !

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  17. אהלן, אני מתכנן אקוילייזר לידם מבוסס מיקרובקר. אחד הרכיבים העיקריים הוא MSGEQ7, זהו בעצם צ'יפ מאוד פשוט שמחלק את תדרי אות מבוא לשבעה ערוצים קבועים (Bands) ומוציא מתח בהתאם. השאלה שלי היא: האם מישהו עבד עם הרכיב הזה בעבר? במידה ואני רוצה לשנות את התדרים שהרכיב עובד איתם זה אפשרי? (קראתי איפשהוא שכן, כלומר, יכול להיות שאני טועה שהם קבועים) תודה!!!

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by matvey99,

שלום , אני חדש בעניין המודים .. אחרי שראיתי כמה דיונים בפורום אני פשוט חייב לעשות מוד בעצמי.. אז זה הולך ככה: קודם כל ניראה לי שאני יעשה מוד שאני יקנה לבד את החלקים בגלל שאין לי דרמל , מקדחה ובלה בלה ורק לקנות את זה יצא הרבה כסף ואני מאוד לפחד להרוס את מה שאני רוצה לעשות... 1. אני מתכנן לקנות מארז חדש אחרי שהמארז הישן שלי פשוט ביאס אותי ( ENERMAX CHAKRA 3050) גם מבחינת מראה , גם מבחינת גודל וגם מבחינת קירור... המארז החדש שאני מתכוון לקנות הוא Cooler Master Stacker STC T01 2.קניית חלון שקוף למארז 3. החלפת מאוורר לטוניק טאוור למאוורר עם לד ( זה קשה? אמורה להיות לי בעיה בלעשות זאת?כל מאוורר מתאים?) 4.הוספת מאווררים עם לדים למארז.. 5.תאורה בצבע אדום \ ורוד למארז ( לא יודע למה…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by Wood-Elf,

אם אני משנה לד לעכבר - זה יכול להרוס אותו? (בהנחה שאני יודע להחליף לד, כמובן) כאילו, אני אני שם לד יותר חזק, בצבע כחול, לדוגמא (כרגע זה אדום) - זה יכול להשפיע על הקליטה של החיישן?

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by roeesnir,

אני צריך ספק כזה: AC IN - 100-240V 50/60Hz 19W DC OUT 12V 1.3A. מצאתי באיביי את אלו: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=290372975267 ואת זה: http://www.ebay.com/itm/12V-DC-1-3A-15W-Regulated-Switching-Power-Supply-/300632204706?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item45ff1365a2 או את זה: http://www.ebay.com/itm/1-Switching-Power-Supply-NES-15-12-12V-1-3A-78x51x28mm-/140338496531?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item20acd38413 מה ההבדלים בניהם? איזה כדאי לקנות? תודה.

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by eladh16,

שלום, איכשהו מצאתי אצלי בבית את המכשיר הזא - רשום אליו pro ject board. מי ידע כללי, אני יודע שהמכשיר הזא משמש לבדיקה של רכיבים אלקטרונים. כאילו אם שמים בחור מסוים שם נורה, ובחור אחר סוללה , אז הנורה פעולת. וגם רכיבים אחרים כמו נגדים ועוד. אבל מישהו יכול להסביר לי, איך זה בדיוק עובד? כאילו מה כל החורים מסמלים, ואם אני רוצה לבדוק אם הנורה תקינה, אז איפה אני בדיוק שם את הנורה ואיפה את הסוללה? אני רוצה לדעת את העיקרון של המספרים והאותיות שם, ואיך בדיוק משתמשים בזה תודה רבה לעוזרים!

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by shoonra,

המבחר בזאפ עלוב, גם המבחר באיביי דיי עלוב, ולגרילים שכן שווים יש דמי משלוח הזויים ממש... מישהו מכיר חנות עם מבחר יפה?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by domri,

שלום יש לי בעיה יש לי מצלמה שנתקעת מידי פעם וכל פעם מחדש צריך להוציא אותה מהחשמל על מנת לאתחל אותה. עכשיו ככה בהתחלה חשבתי לבנות לה כרטיס קטן שיכיל נגד וקבל שייצור מין איזה השהייה אוטומטית למשך כל 4 שעות בערך (בהתאם לנגם והקבל שאני ישים) אבל הבעיה היא שאני לא יודע עם זה יעבוד כל כך ואפילו גם חשבתי לחבר שעון שבת אבל בכל פעם שהוא עושה ריסט הוא נח 15 דקות וזה לא טוב אני צריך שהמצלמה תתכבה רק לשניה או שתיים. מישהו יודע איך אני יכול לבנות למצלמה שלי מעגל שיכבה אותה כל 3 או 4 שעות למשך שניות אחדות וידליק אותה בחזרה? תודההה המצלמה עובדת על 24 וולט

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  24. לא סגור אם זה הפורום הנכון. בכל מקרה אני מחיה את המחשב הישן, וחסרים לו כל הכיסויי 5.25 וכיסוי אחד של 3.5. (בשני יש כונן דיסקטים...) חיפשתי בכל חור ולא מצאתי, לפחות לא משהו זול, כי דבר כזה לא אמור לעלות הרבה.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  25. יש לי מאווררים 80 ממ רציתי לחבר עליהם פוטנציומטר כדי להקטין את הרעש שלהם ראיתי שחלק אומרים שצריך לשים פוטנציומטר של 50 אום היתי בתל אביב בחנויות אלקטרוניקה אבל הכי קטן שיש להם זה 1 קילו אום האם זה מספיק טוב ואם לא איפה אפשר לקנות? והאם מחברים את הפוטנציומטר כפוטנציומטר או כראוסטט ומה עדיף תודה

• 6 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.