עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. אהלן, אני מתכנן אקוילייזר לידם מבוסס מיקרובקר. אחד הרכיבים העיקריים הוא MSGEQ7, זהו בעצם צ'יפ מאוד פשוט שמחלק את תדרי אות מבוא לשבעה ערוצים קבועים (Bands) ומוציא מתח בהתאם. השאלה שלי היא: האם מישהו עבד עם הרכיב הזה בעבר? במידה ואני רוצה לשנות את התדרים שהרכיב עובד איתם זה אפשרי? (קראתי איפשהוא שכן, כלומר, יכול להיות שאני טועה שהם קבועים) תודה!!!

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by nimrods,

יש לי שאלה בקשר ל Bluetooth ? האם יכולים לבנות בלוטוס בתוך המחשב ולא מחוץ למחשב נגיד לא מין ה-usb ואם כן אז אתם יכולים להוסף לפה מדריך אם יד למשהו כי חיפשתי ולא מצאתי תודה..!

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by wArezm0n,

שלום, ברשותי מארז Wavemaster בצבע אלומיניום רגיל מבית Coolermaster ובורצני לצבוע את המארז שלי ובנוסף לכך אני רוצה שיהיה לו גימור מבריק. ברצוני לדעת באיזה צבעים להשתמש,איזה כלים,איזה חומרים וגם שיטות לצביעת המארז וכל מה שקשור לעניין , אם אתם יכולים לתת לי קישורים לפרויקטים כאלה או הסברים זה יעזור לי מאוד. תודה.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by uziya,

היי יש למישהו מושג אם המגבר Y148 Audio Amplifier Module טוב או לא טוב?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by ShayGTi,

נגיד ואני רוצה לחתוך בדלת צד צורה של עקרב ולהוסיף לדים כחולים יש חנות/עסק בארץ שעושה את זה בתשלום? או אולי בנאדם פרטי שמישהו מכיר שיש לו כשרון?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by Imtheman,

חברה אני יודע שזה לא הכי קשור לפה אבל אתם בטוח תדעו ... יש לי רדיו טייפ של KENWOOD עכשיו אני רוצה לחבר אותו אבל לא לרכב . מה שאני צריך זה מתח ורמקולים נכון?? אז אני אשמח אם תגידו לי מה מכל הפינים האלה אני צריך ?? (מצורפת תמונה...) [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  7. מישהוא יודע אולי מאיפה אני יכול להשיג את החלק הזה שיש פה במדריך? http://www.danielandrade.net/2005/12/06/howto-blinking-leds/ ואגב אם אני מחבר לד רגיל ל 12V אז נגד של כמה אום אני צריך להשים עליו?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by ranyr,

אני צריך ארבע לדים ירוקים או אולי אדומים 3mm מישהו מכיר חנות שאפשר להזמין ממנה?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  9. מקווה שהכותרת מספיק טובה. אני מחפש סכימה טובה לבניית מגבר לאוזניות אם יש למגבר מנורות זה מעולה אבל כל מגבר לאוזניות יהיה לי טוב רצוי בעברית אבל אנגלית יתקבל גם כן, רצוי עם רכיבים שניתן וקל להשיג תודה רבה מראש לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by 114508534,

אהלן ראיתי פעם באינטרנט מדריך של איך לעשות הסבה לפנס וו צבאי ובמקום המנורה לשים לדים , אני לא מצליח למצוא את זה , אשמח לקישור אם מישהו יודע על מה מדובר . תודה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  11. כחלק ממוד גדול יותר לפאלפון שלי אני מתכנן לשנות את הפורט של הכרטיס זיכרון, חיפשתי את הפינים של MMC ושל MINI/MICRO SD וזה נראה אפשרי. http://www.planetmobile.it/jumpjack/adattatore/pinout-eng.html מצאתי את כל הפינים פה,ל mini SD נראה שיש 3 פינים של מידע לעומת 1 של MMC. יש הצעות למישהו? דרך אגב אני יעלה פה אשכול של המוד המלא שלי בקרוב,זה משהו ייחודי והפלאפון שלי זה Nokia 6680 או שנגיד N95 : למי שהבין את הרמז למוד. סרטוט ראשוני וכמה שאלות מקרא: שחור-DAT3 כחול-CMD אדום-VDD ירוק-CLK אפור-VSS צהוב-DAT0 ולקטע של השאלות, בשניהם חיברתי את DAT0 ביחד,האם צריך לחבר את DAT1 או DAT2 במקום? לגבי ה VSS,לMMC יש 2 ,האם זה אפשרי לחבר בין שניהם כי זה במילא Ground? והאם א…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by zaq1,

אפשר לחבר את החוטים של המולקס למחבר 3 פינים שמתאים ללוח כדי שהלוח ישלוט על המהירות ? נכון לעכשיו יש שני חוטים שמגיעים למולקס ( לספק ) ואחד ללוח לחיווי כנראה . ועוד דבר אף אחד לא ענה לי לגבי dvi ל-bnc אף אחד לא מבין בזה ? תודה.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  13. שלום לכולם,מצאתי בבית מפצל לUSB עם 4 יציאות ואיזה 10 מאווררים לא חיבור. חיברתי 4 מאווררים לכבל USB וחיברתי אותם למפצל. עכשיו הביעיה היא שהמתח של הUSB הוא רק 5V והמאווררים צריכים 12V. האם יש דרך כול שהיא לגרום להם להסתובב מהר יותר?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by midnight8,

עכשיו שמסתכלים לי על המחשב לא מבינים מי נגד מי ומה הולך לאן אז אני רוצה לסדר אותו קצת עם איזה חומרים אתם חושבים שאפשר ??

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by dids22,

יש לי את המאורר טונדר בלד 120. http://www.thermaltake.com/product/DCfan/LEDfan/thunderblade/thunderblade120/thunderblade120.asp עשיתי לו מוד ל 7 וולט לפני יומים (בעזרתו של iakovl ) הבעיה היא שכשהוא במצב של 7 וולט המוניטור של ה rpm לא מוצג (speed fan\everest) (במצב 12 וולט הוא כן מוצג) יודעים אולי למה? איך אפשר לסדר את זה? תודה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  16. לאחרונה, ראיתי שהרבה אנשים מהפורום הזה ומפורמים אחרים, רוצים לבנות (ובנו גם) מארז שלם מפרספקס. אני מצאתי פרוויקט מודינג של מישהו בפורום אחר, שבו הוא בנה מארז שלם מפרספקס וגם הסביר איך הוא עשה את זה. לפי מה שאני קראתי, ראיתי שזה לא עד כדי כך קשה והחלטתי לבנות מארז שלם מפרספקס בעצמי. ישבתי על זה מהבוקר ותכננתי את הכל: גדלים, צורה וכו'. אני כבר די בטוח לגביי הכל, חוץ מהגודל של המארז. זה הגודל שהחלטתי עליו: גובה: 50 ב"מ אורך: 50 ס"מ רוחב (המרחק בין דלת לדלת הכוונה): 23 ס"מ אני מודע לזה שהמארז יהיה גדול יותר ממארז MIDI (רחב וארוך יותר), וכך אני רוצה אותו. אבל אני רציתי לדעת אם הגדלים האלה יצרו לי בעיה מסויימת? או שאני לא צריך לדאוג?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by BattleMan,

שלום לכולם זה זמן רב שאני משתעשע ברעיון של יצירת מארז, לשמחתי יש לי גישה למגוון חומרים ולבית מלאכה [כולל אנשים שם שיוכלו לעזור לי]. נשאר לי אם כך הרעיון. לדעתי אין לי צורך בקירור אקטיבי לרכיבים כמו הכוננים הקשיחים והצורב ולכן לדעתי אוכל להפריד בין החלקים המקוררים אקטיבית [לוח אם עם כל הכלולים] לבין אלו שלא [החיבור יעשה על ידי החיבורים המתאימים, הכוונה פה היא לחיבורי SATA] מה לדעתכם החומר שכדאי לי להשתמש בו, מהו התצורה העדיפה ביותר לדעתכם? [אשמח אם תצרפו תמונות/סרטוטים] דעו לכם שאני לא מגביל את עצמי ברוחב גובה וכו'. העיקר שאוכל לקרר כמו שצריך אני מצרף מספר תמונות שמתארות רעיונות שהשתעשעתי בהם. [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by doker,

שלום יש לי מיקרופון אלחוטי ישן ונאבד לי המקלט שלו כלומר יש לי את המיקרופון הוא משדר טוב רק אין לי את המקלט רציתי לדעת האם יש איזה דרך לקלוט את זה אולי זה עובד בFM או בדרך כל שהיא המיקרופון הוא techman tdm-308 תודה

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by eegg,

קניתי בקר מאוורים אבל כשאני משתמש בו הלדים במאוורים flashing עם פחות מתח והם flash יותר מה לעשות

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  20. אני רוצה לקנות ציוד מודינג כמו קטודות מאווררים מוארים או כל דבר אחר ואני מחפש אתר טוב עם ציוד מודינג, אני משלם עם PP תודה!!! סהר עריכה: עכשיו ניזכרתי שיש את האתר הזה http://mnpctech.com/ יש להם מלא סירטונים ביוטיוב של מודיג הוא אתר טוב?? ובלי שום קשר תביאו לי אתרים טובים לציוד מודינג

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  21. Started by iwm,

מישהוא יודע אולי איפה אפשר לקנות דיסקיות לדרמל לחתוך והעגולות האלו שמשמשות לשיוף וכל אלו ואם מישהוא מכיר איפה אפשר לקנות ראשים חדשים לדרמל איזור נתניה יש בהום סנטר אולי?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by shahaf14,

סיימתי לחרוט... ונשאר לי מלא לבן בולט מהחריטה אני אמור להוריד את זה?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by slowkiller,

היי כולם! אני חדש נרשמתי היום... יש לי פנטים 3 שהוא בצד ואנחנו לא משתמשים בו הוא די טוב.. אני רוצה להעביר את כל מה שבפנים למארז אחר שאני אכין.. איזה מארז אני יכול להכין? שיהיה קטן...

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by Asaf.Y,

היי לכולם... מכירים ת'מאוורר הסטנדרטי של אינטל? השאלה שלי איזה חוט נותן מה? תודה לכל מי שיענה

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by ariel-ro,

שלום ברצוני לעשות מוד קטן למארז(מפרט מלא בצד) ברצוני להוציא את כלוב ההארד דיסקים ולעשות סידור כבלים בלי להוציא כסף על זה דבר ראשון איך אני מוציא את הכלוב הזה?? הוא מחובר עם ניטים כאלה ואני לא יודע איך להוציא אותם, מישהו יכול להגיד לי איך להוציא את הניטים האלה? ואחרי שהוצאתי את הכלוב צריך לשים את ההארד דיסקים איפה שהכוננים(DVD) איך אני עושה את זה? ההארד דיסק יותר קטן מהכלוב כוננים! ובנוסף רציתי לעשות סידור כבלים למארז, אבל אני לא מצליח עם הספק הזה ועם המארז הזה! יש יותר מידי חוטים ואני לא מצליח "להחביא אותם" מישהו יכול להגיד לי איך עושים את זה? מצורפות תמונות של המארז. כמה הערות על התמונות: אני יודע שיש שם פלופי לא מחובר, פשוט אין לי את החלק הקדמי במארז שמחסה את ה…

• 7 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים