אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,629 דיונים בפורום זה
-
נגיד ואני רוצה לחתוך בדלת צד צורה של עקרב ולהוסיף לדים כחולים יש חנות/עסק בארץ שעושה את זה בתשלום? או אולי בנאדם פרטי שמישהו מכיר שיש לו כשרון?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חשבתי שזה יהיה אולי נחמד להחליש/לחזק את האור של הקתודה ע"י ראוסטט. האם זה אפשרי..? זה לא יפגע בקתודה? בכוונתי להשתמש בראוסטט הזה: אשר יבוא לי עם מאורר שאני אקנה... מה דעתכם?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לעשות מודינג למארז שלי בין השאר אני רוצה גם לצבוע את המארז שלי יש לי את הקומפיוקייס הוא כאמור לבן ואני רוצה לצבוע אותו שיהייה כמה שיותר מעניין לא בצבע שיהייה מט כזה אני רוצה לקבל גם אפקט מראה קל לא מאוד חזק אבל מן מטאליות וברק כזה איך אני עושה את זה? מישהו יכול לתת לי מדריך באיזה חומרים להשתמש, באיזה ניירות שיוף, ובאיזה צבעים? תודה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חברה אני יודע שזה לא הכי קשור לפה אבל אתם בטוח תדעו ... יש לי רדיו טייפ של KENWOOD עכשיו אני רוצה לחבר אותו אבל לא לרכב . מה שאני צריך זה מתח ורמקולים נכון?? אז אני אשמח אם תגידו לי מה מכל הפינים האלה אני צריך ?? (מצורפת תמונה...) [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איך אפשר להדביק סינקים לזכרונות בגב הכרטיס http://img224.imageshack.us/img224/2393/dsc051817ngrc5.jpg אני לא רוצה להשתמש בדבק טרמי מפחד שהוא לא יצא אחר כך ויהרוס את הזכרונות (ואז האחריות תלך) מדבקות טרמיות אני לא מוצא בשום מקום משחה טרמית עם דבק חם יכול להיות טוב ? והאם אפשר למרוח משחה טרמית על ההלחמות של הזכרונות ?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה אתם חושבים- האם ניתן להוסיף מסך אל סי די למצלמה דיגיטלית ללא מסך ? אני חשבתי שאולי אפשר לשים מסך של פלאפון צבעוני !
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות תצוגת LCD שתראה לי את החום במחשב ועוד כמה דברים, אין לי שום מושג מה לקנות וכמה עולה שככה שיכולים לעבוד עלי, כי בחיים לא התעניינתי בזה.. אני רוצה מקום שקרוב אלי (נתניה) ותגידו לי בדיוק איזה דגם לקנות! ד"א : מישהו יודע אם יש בKSP כאלו? תודה
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שבת שלום! אחריי שהתסכלתי כאן על פרויקטיים ויצירות של אנשים החלטתי שגם אני רוצה לעשות מודינג. הבעיה היא שאני לא יודע איפה להתחיל,אין לי ידע במחשבים(רק אולי בבסיס שבבסיס). הייתי מעוניין לדעת איפה להתחיל,את הקטע של העיצוב ושאר הדברים הבנתי בכללי,אבל אין לי מושג בקטע של המחשב עצמו..למשל אני לא יודע איך כרטיס מסך נראה ואין לי מושג כמה מאוררים צריך ואם יש חשיבות לאיפה נמצא כל דבר.. אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי בנושא זה,לקחת אותי כפרויקט ולגדל אותי עד שאני אגיע לרמה המאוד גבוהה שיש פה בפורום..
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי בקר מאוורים אבל כשאני משתמש בו הלדים במאוורים flashing עם פחות מתח והם flash יותר מה לעשות
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
סיימתי לחרוט... ונשאר לי מלא לבן בולט מהחריטה אני אמור להוריד את זה?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מישהוא יודע אולי מאיפה אני יכול להשיג את החלק הזה שיש פה במדריך? http://www.danielandrade.net/2005/12/06/howto-blinking-leds/ ואגב אם אני מחבר לד רגיל ל 12V אז נגד של כמה אום אני צריך להשים עליו?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://www.million-dollar-pc.com/ פשוט מדהים!!! כמעט כל אחד ממה שמופיע כאן תהנו
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
החלטתי לנסות להשתתף בתחרות יש לי את הpraetorioan שלהם ואני רוצה לקרוע לו את הצורה ממכם אני צריך רעיונות מקוריים ויפים שיכבדו את ישראל ויתנו בראש בתחרות אני יודע שיש שם תותחים מכל העולם אבל זה עדיין שווה ניסיון. זה המארז למי שלא מכיר http://www.coolermaster.com/index.php?LT=english&Language_s=2&url_place=product&ftype=&p_serial=RC-730&other_title=0 חשבתי בתור התחלה לעשות בדלת חור בצורת הכיתוב שבתמונה ואז מבפנים לשים פרספקס עם לדים בצבעים שונים מה דעתכם? רעיונות חברה, רעיונות תודה שחר
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, אני מתכנן אקוילייזר לידם מבוסס מיקרובקר. אחד הרכיבים העיקריים הוא MSGEQ7, זהו בעצם צ'יפ מאוד פשוט שמחלק את תדרי אות מבוא לשבעה ערוצים קבועים (Bands) ומוציא מתח בהתאם. השאלה שלי היא: האם מישהו עבד עם הרכיב הזה בעבר? במידה ואני רוצה לשנות את התדרים שהרכיב עובד איתם זה אפשרי? (קראתי איפשהוא שכן, כלומר, יכול להיות שאני טועה שהם קבועים) תודה!!!
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום , אני חדש בעניין המודים .. אחרי שראיתי כמה דיונים בפורום אני פשוט חייב לעשות מוד בעצמי.. אז זה הולך ככה: קודם כל ניראה לי שאני יעשה מוד שאני יקנה לבד את החלקים בגלל שאין לי דרמל , מקדחה ובלה בלה ורק לקנות את זה יצא הרבה כסף ואני מאוד לפחד להרוס את מה שאני רוצה לעשות... 1. אני מתכנן לקנות מארז חדש אחרי שהמארז הישן שלי פשוט ביאס אותי ( ENERMAX CHAKRA 3050) גם מבחינת מראה , גם מבחינת גודל וגם מבחינת קירור... המארז החדש שאני מתכוון לקנות הוא Cooler Master Stacker STC T01 2.קניית חלון שקוף למארז 3. החלפת מאוורר לטוניק טאוור למאוורר עם לד ( זה קשה? אמורה להיות לי בעיה בלעשות זאת?כל מאוורר מתאים?) 4.הוספת מאווררים עם לדים למארז.. 5.תאורה בצבע אדום \ ורוד למארז ( לא יודע למה…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי לכולם... מכירים ת'מאוורר הסטנדרטי של אינטל? השאלה שלי איזה חוט נותן מה? תודה לכל מי שיענה
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
רציתי לדעת בבירור איך מרכיבים לדים למחשב. שיהיה הסבר מפורט וברור!!
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אם אני משנה לד לעכבר - זה יכול להרוס אותו? (בהנחה שאני יודע להחליף לד, כמובן) כאילו, אני אני שם לד יותר חזק, בצבע כחול, לדוגמא (כרגע זה אדום) - זה יכול להשפיע על הקליטה של החיישן?
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי דרמל ואני לא יודע עם איזה ראש אני חורט...ניסיתי את כל הראשים ולא מצאתי איזה אני צריך..אני רוצה לעשות חריטה דקה מאוד... ואם למשהו יש תמונה של הראש מקסימום אני יקנה אותו...
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי חבר'ה אני רוצה לבנות מערכת כמו שיש במשחקי שעשועונים, כלומר כאלו שיש בהם 3 כפתורים כאשר הראשון שלוחץ על כפתור אז שומעים קול, ונדלק אור ליד הכפתור, ואם לוחצים על כפתור אחר שניה אחרי זה אז שומעים קול, אבל לא נדלק האור של הכפתור (נשמע קצת מסובך שמנסים להסביר, אבל אני מאמין שכולם כאן יודעים על מה אני מדבר). יש למישהו רעיונות של איך לבנות מערכת כזאת? (אני לא רוצה שיהיו בה בקרים בתוכנה, אלה רק רכיבים אלקטרוניים בסיסיים)
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי יש לי מארז ANTEC P-180 ואני רוצה להוסיף לו את כל המאוררים. אני יודע שהאחורי הוא להוציא, שני הקידמיים להכניס , אבל מה לגביי העליון מכניס או מוציא? יש לי גם ספק ENERMAX שיש בו מאורר 120 שמוציא במארז הוא יושב למטה לאיזה כיוון הוא צריך להוציא לריצפה או לכיוון מעלה על החוצץ? איך עדיף לסדר את המארז ההרדיסקים למטה יחד אם הספק ואז למעלה יהיה יותר פתוח להכניס אוויר?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה יש לי מצלמה שנתקעת מידי פעם וכל פעם מחדש צריך להוציא אותה מהחשמל על מנת לאתחל אותה. עכשיו ככה בהתחלה חשבתי לבנות לה כרטיס קטן שיכיל נגד וקבל שייצור מין איזה השהייה אוטומטית למשך כל 4 שעות בערך (בהתאם לנגם והקבל שאני ישים) אבל הבעיה היא שאני לא יודע עם זה יעבוד כל כך ואפילו גם חשבתי לחבר שעון שבת אבל בכל פעם שהוא עושה ריסט הוא נח 15 דקות וזה לא טוב אני צריך שהמצלמה תתכבה רק לשניה או שתיים. מישהו יודע איך אני יכול לבנות למצלמה שלי מעגל שיכבה אותה כל 3 או 4 שעות למשך שניות אחדות וידליק אותה בחזרה? תודההה המצלמה עובדת על 24 וולט
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לא סגור אם זה הפורום הנכון. בכל מקרה אני מחיה את המחשב הישן, וחסרים לו כל הכיסויי 5.25 וכיסוי אחד של 3.5. (בשני יש כונן דיסקטים...) חיפשתי בכל חור ולא מצאתי, לפחות לא משהו זול, כי דבר כזה לא אמור לעלות הרבה.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איך אני חותך חלון במארז שלי עם הדרמל? ז"א אני יודע עם איזה סכין והכל פשוט רציתי לדעת אם יש איזה שיטות מיוחדות לחתוך. אם זה משנה אני רוצה לעשות חלון. תודה.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום.. לכם.. אני יהב... אני חדש.. אמממ אני עשיתי כבר כמה מודים למחשב שלי.. שזה כולל עיגול כבלים.. יצא משהו בן ז*נה ו.. אממ עשיתי משטח זוהר לעכבר .. שיצא פצצצצצצצה...אממ ועשיתי בפאנלים של המחשב מקדימה מאוורר עם מלאאאאאאאא חורים שעשיתי שעות כל חור וחור עם מקדחה.... ו... צבעתי את הפאנלים... .. טוב.. תמונות אני מקווה להביא בקרוב... עכשיו.. לשאלה.. איך לעזאזל.... אני עושה דבר כזה??? http://images.gruntville.com/casegallery/albums/albus29/Panel_Wrap_2.jpg אני מת לעשות דבר כזה.. ואין לי מושג מאיפה להתחיל אפילו..אז אם למישהו יש מדריך.. משהו..איך לצבוע.. או מה שזה לא יהיה.. תביאו לי.. וקשהההה
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-