עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. קראתי שוב את המדריך באתר שמראה איך לעשות חור למאוורר 120MM. ראיתי שיש שם כמה שרטוטים שלפיהם אפשר לעשות חורים למאווררים 80,92,120MM. עכשיו, הורדתי את השרטוט והדפסתי אותו, אבל אני הורדתי שרטוט נוסף מאתר אחד של מודינג ויש בעיה: ארבעת החורים שלפיהם אני אמור לקדוח חורים לברגים של המאוורר לא תואמים בשני השרטוטים, אז לפי איזה שרטוט הכי כדאי לי לפעול?: לפי של האתר או לפי של האתר האחר? כי אני לא רוצה לקדוח ארבעה חורים לברגים של המאוורר ואז לגלות שמיקום החורים לא מתאים למיקום הברגים.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by IlanF,

יש אפשרות לבנות מקלט אינפרא אדום בשביל שאני יוכל לחבר את הפלאפון שלי למחשב? איפה אני יכול להשיג מעגל לכזה מקלט?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  3. שלום לכולם,מצאתי בבית מפצל לUSB עם 4 יציאות ואיזה 10 מאווררים לא חיבור. חיברתי 4 מאווררים לכבל USB וחיברתי אותם למפצל. עכשיו הביעיה היא שהמתח של הUSB הוא רק 5V והמאווררים צריכים 12V. האם יש דרך כול שהיא לגרום להם להסתובב מהר יותר?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by meidale,

אוקיי אז יש לי מארז של Thermaltake מדגם Xaser III V1000C ( בלי חלון ) אני מעוניין לקדוח בדלת חלון בגודל מסוים ( שאתם תמליצו לי ) ועל החלון לשים איזה שני מאווררים נחמדים אם אפשר לקבל בבקשה עצות בקשר ל: 1.איך ליצור את החלון הנ''ל + מידות + חומר ממנו החלון עשוי ? 2.באילו כלים כדאי להשתמש ליצירת החלון + איך להשתמש בהם כמובן ? 3.האם ישנה מגבלת רוחב או עומק של המאווררים שאני יכול לשים על החלון ? ( כל מאוורר שהוא 80 מ'מ ואם כן אני חושב בכיוון של SmartCaseFan2 4.איך ליצור את החורים למאווררים וכמובן באילו כלים להשתמש ואיך? אני מקווה שלא העמסתי יותר מידי בהודעה זו בקשר למודינג שברצוני לבצע ... תודה רבה מראש לכל העוזרים

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by Euthanasia,

חשבתי שזה יהיה אולי נחמד להחליש/לחזק את האור של הקתודה ע"י ראוסטט. האם זה אפשרי..? זה לא יפגע בקתודה? בכוונתי להשתמש בראוסטט הזה: אשר יבוא לי עם מאורר שאני אקנה... מה דעתכם?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by maorsh18,

האם ניתן לחבר מסך LCD קטן בעל 14 פינים ליציאת היו אס בי ולשלוט עליו כמו החיבור הפרללי שבמדריך?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  7. מישהוא יודע אולי מאיפה אני יכול להשיג את החלק הזה שיש פה במדריך? http://www.danielandrade.net/2005/12/06/howto-blinking-leds/ ואגב אם אני מחבר לד רגיל ל 12V אז נגד של כמה אום אני צריך להשים עליו?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by yakirsh4,

שלום, אני רוצה להחליף את הלדים בשני מאווררים שיש לי כגרע במארז רציתי לדעת אם הלדים האלא יתאימו: http://www.ebay.com/itm/10pcs-5mm-Ultra-Bright-Red-LED-/220988654894?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3373f3452e אני ידוע שמבחינת גודל הם יתאימו אבל מבחינת החזוק אם זה החוזק הממוצע במאווררים למחשב? תודה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by signed.incognito,

שלום אני צריך צינור pvc עם עדיפות לצבעים(אדום וכחול) בקוטר של 3/8 אינץ לרכיבי הקירור במערכת. מצאתי הרבה ב ebay עכשיו אני רוצה לברר אם יש בהארץ בדגש על אזור הצפון(עכו, קריות, חיפה). בתודה מראש לעונים.

10. Started by PhoenixBoy,

אני מחפש מעגל של מכונית על שלט רחוק. אפשר פשוט ואפשר משהו מתקדם... אני צריך מעגל גם למכונית וגם לשלט.

11. Started by ranyr,

אני צריך ארבע לדים ירוקים או אולי אדומים 3mm מישהו מכיר חנות שאפשר להזמין ממנה?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by ranran,

יש לי שעון כזה http://img182.imageshack.us/img182/6808/dsc00391fc3.jpg עכשיו השאלה שלי האם אני יכול באיזשהוא דרך לגרום לו להציג נתונים של המחשב (כאילו טמפ סלד וכו) מבחינת לשים אותו בתוך המחשב אני יכול בדקתי מימדים אבל מבחינה מעשית מה שאמרתי אפשרית? אם כן תסבירו לי איך תודה הנה עוד תמונה של כל האחורה אם יעזור.. http://img182.imageshack.us/img182/7728/dsc00393fg2.jpg

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  13. קניתי מאוורר 120 למארז שמחובר ללוח אם המאוורר מבית ארקטיק קוליינג.. איך אני מגביר rpm? בעל החנות אמר לי שדרך הביוס...חיפשתי לא מצאתי שם איפה....יש אולי תוכנה?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by נור,

איך אני חותך חלון במארז שלי עם הדרמל? ז"א אני יודע עם איזה סכין והכל פשוט רציתי לדעת אם יש איזה שיטות מיוחדות לחתוך. אם זה משנה אני רוצה לעשות חלון. תודה.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by Srulz,

המורה שלי דיי טיפשה היא מלמדת על רגל אחת והביאה לנו איזה שאלה שאין לי משוג מה היא רוצה רשמה ככה: Vo=F(Vin) וציירה לנו מגבר שרת עם נתונים מתחי הזנה של 14 וולט Vref 4v כשהוא נמצא על הפלוס ובעיקרון רשמה שזהו משווה בחוג פתוח לא נתנה שום דבר בקשר איך לפתור או מה לחשב וכו.. מישהו יודע? תודה

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  16. כמובן שזה אמור להיות פרופורציונלי, כלומר מידות זה הכרחי... (אחרת הייתי משתמש ב-power point ) תודה

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by roeesnir,

מצאתי כאן כמה המלצות טובות... (אני מקווה שלא הצחקתי רק את עצמי) שבוע טוב!!!

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  18. ניסיתי לחבר את הגיימפד של הסוני לפי המדריך של תום אבל לא הלך... כנראה הדיודות דפוקות או משהו... אז אני רוצה לנסות מעגל אחר... איזה פין של היציאה הפראללית נותן 5 וולט?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  19. Started by nimrods,

יש לי שאלה בקשר ל Bluetooth ? האם יכולים לבנות בלוטוס בתוך המחשב ולא מחוץ למחשב נגיד לא מין ה-usb ואם כן אז אתם יכולים להוסף לפה מדריך אם יד למשהו כי חיפשתי ולא מצאתי תודה..!

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by dany_tab16,

יש למישהו מדריך לסרטוט בsketchup ? אני רוצה לסרטט משהו אבל אני לא יודע איך עושים זוויות ואובייקטים שונים בזוויות שונות. תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by Asaf.Y,

היי לכולם... מכירים ת'מאוורר הסטנדרטי של אינטל? השאלה שלי איזה חוט נותן מה? תודה לכל מי שיענה

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by white_c,

הגיע לידי מגבר ישן אך טוב והוא בלי יציאת ליין -אין אז כך שאני לא יכול להשתמש בו למחשב... יש לו כניסת אוזניות מיקרופון ,טייפ ופטיפון (כן הוא עד כדי כך ישן- אבל שומעים מצוין בכל זאת) יש איזושהי דרך לבנות יציאת ליין אין...? אני מקווה שהדיון מתאים לכאן אם לא תעבירו... אם אתם צריכים פרטים מסויימים נוספים על המגבר שתפו ואני אעדכן... תודה....

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  23. שלום, אני מנסה כבר פעמיים לשלוח מוד שהכנתי לגלריית מודינג ולא מעלים אותו לאתר !!!!!!!! אני מפרסם פה ע"מ שיעבירו את זה גלריית מודינג מחשב HTPC WOOD MOD חשבתי לעצב מארז שוכב דקורטיבי מעץ לקחתי מידות חתכתי את כל החורים הדרושים ללוח האם וספק כוח ועיצבתי מארז מעץ המחשב הוא מיועד לצפייה בסדרות וסרטים עם רזולוציה רגילה!!! המחשב מתחבר לטלוויזיה LCD 32 אינץ מה שמיוחד במחשב שהוא ללא DVD או CD ROM בחריץ הקידמי יש כניסת 2.0 USB ששם אני מחבר DISK ON KEY וצופה בכל תכני המדיה כל המדיה זורמת חלק ללא קירטועים מפרט המחשב פנטיום 3 800 לוח אם זיכרון 256 דיסק 80 כ.קול כ.מסך ספק כח מאוור קטן אחורי עכבר אופטי רגיל זהו מקווה שתהנו ביי יש תמונות מצורפות!!!!!!!!! בקובץ ראר [attachment deleted …

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by domri,

שלום יש לי בעיה יש לי מצלמה שנתקעת מידי פעם וכל פעם מחדש צריך להוציא אותה מהחשמל על מנת לאתחל אותה. עכשיו ככה בהתחלה חשבתי לבנות לה כרטיס קטן שיכיל נגד וקבל שייצור מין איזה השהייה אוטומטית למשך כל 4 שעות בערך (בהתאם לנגם והקבל שאני ישים) אבל הבעיה היא שאני לא יודע עם זה יעבוד כל כך ואפילו גם חשבתי לחבר שעון שבת אבל בכל פעם שהוא עושה ריסט הוא נח 15 דקות וזה לא טוב אני צריך שהמצלמה תתכבה רק לשניה או שתיים. מישהו יודע איך אני יכול לבנות למצלמה שלי מעגל שיכבה אותה כל 3 או 4 שעות למשך שניות אחדות וידליק אותה בחזרה? תודההה המצלמה עובדת על 24 וולט

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by shahaf14,

סיימתי לחרוט... ונשאר לי מלא לבן בולט מהחריטה אני אמור להוריד את זה?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים