אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,629 דיונים בפורום זה
-
קיצר לקחתי 4 דפי שיוף ,120 320 500 1500 . התוצאות האמת די מאכזבות נכון לעכשיו ,רואים שיש השתקפות של עיפרון עם מקרבים אותו ל HS אבל לא משהו מיוחד . יש המלצות כולשהם לשיפור ??? בהתחלה עשיתי את הפעולות למטה למעלה ולצדדים ,אחרי זה לקראת הסוף עבדתי רק על כיוון אחד למעלה למטה כי זה מביא השתקפות טובה יותר ,אולי עשיתי משהו לא בסדר ?ניקיתי את ה HS כל כמה זמן . עריכה :שמתי אחרי השיוף עם נייר ה 1500 ,משחה כזו שעושה הברקה לשטח פנים יצא ממש לא רע ,ממש רואים הכל
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מקווה שהכותרת מספיק טובה. אני מחפש סכימה טובה לבניית מגבר לאוזניות אם יש למגבר מנורות זה מעולה אבל כל מגבר לאוזניות יהיה לי טוב רצוי בעברית אבל אנגלית יתקבל גם כן, רצוי עם רכיבים שניתן וקל להשיג תודה רבה מראש לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני רוצה להשיג את השמל של חברת האופנה כאוס. אני רוצה אותה בגודל יחסית גדול כדי אני אוכל להדבק אותה על צד המארז ולחתוך אותה. אחרי שאעשה זאת אשים פרספקט מאחוריה וזהו בסך הכל. אז תודה לעוזרים.!
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, הייתי רוצה לדעת איך בדיוק אני מחבר חיישן שיציג את הנתונים שלו במסך lcd אני יודע שיש מדריך באתר אבל כתוב בו רק איך לשאוב נתונים מהחיישן שנמצא במעבד או בלוח אבל לא מתוך חיישן חיצוני. חיפשתי באינטרנט ולא מצאתי. בתודה עידו
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי את המאורר טונדר בלד 120. http://www.thermaltake.com/product/DCfan/LEDfan/thunderblade/thunderblade120/thunderblade120.asp עשיתי לו מוד ל 7 וולט לפני יומים (בעזרתו של iakovl ) הבעיה היא שכשהוא במצב של 7 וולט המוניטור של ה rpm לא מוצג (speed fan\everest) (במצב 12 וולט הוא כן מוצג) יודעים אולי למה? איך אפשר לסדר את זה? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! הייתי מעוניין לקבל פרטים לגבי ממסרים, וגם האם קיים דבר כזה ממסר העובד על 5v ? בתודה מראש ניר.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני צריך צינור pvc עם עדיפות לצבעים(אדום וכחול) בקוטר של 3/8 אינץ לרכיבי הקירור במערכת. מצאתי הרבה ב ebay עכשיו אני רוצה לברר אם יש בהארץ בדגש על אזור הצפון(עכו, קריות, חיפה). בתודה מראש לעונים.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה אתם חושבים- האם ניתן להוסיף מסך אל סי די למצלמה דיגיטלית ללא מסך ? אני חשבתי שאולי אפשר לשים מסך של פלאפון צבעוני !
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, אני מתכנן אקוילייזר לידם מבוסס מיקרובקר. אחד הרכיבים העיקריים הוא MSGEQ7, זהו בעצם צ'יפ מאוד פשוט שמחלק את תדרי אות מבוא לשבעה ערוצים קבועים (Bands) ומוציא מתח בהתאם. השאלה שלי היא: האם מישהו עבד עם הרכיב הזה בעבר? במידה ואני רוצה לשנות את התדרים שהרכיב עובד איתם זה אפשרי? (קראתי איפשהוא שכן, כלומר, יכול להיות שאני טועה שהם קבועים) תודה!!!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך ארבע לדים ירוקים או אולי אדומים 3mm מישהו מכיר חנות שאפשר להזמין ממנה?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות תצוגת LCD שתראה לי את החום במחשב ועוד כמה דברים, אין לי שום מושג מה לקנות וכמה עולה שככה שיכולים לעבוד עלי, כי בחיים לא התעניינתי בזה.. אני רוצה מקום שקרוב אלי (נתניה) ותגידו לי בדיוק איזה דגם לקנות! ד"א : מישהו יודע אם יש בKSP כאלו? תודה
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כחלק ממוד גדול יותר לפאלפון שלי אני מתכנן לשנות את הפורט של הכרטיס זיכרון, חיפשתי את הפינים של MMC ושל MINI/MICRO SD וזה נראה אפשרי. http://www.planetmobile.it/jumpjack/adattatore/pinout-eng.html מצאתי את כל הפינים פה,ל mini SD נראה שיש 3 פינים של מידע לעומת 1 של MMC. יש הצעות למישהו? דרך אגב אני יעלה פה אשכול של המוד המלא שלי בקרוב,זה משהו ייחודי והפלאפון שלי זה Nokia 6680 או שנגיד N95 : למי שהבין את הרמז למוד. סרטוט ראשוני וכמה שאלות מקרא: שחור-DAT3 כחול-CMD אדום-VDD ירוק-CLK אפור-VSS צהוב-DAT0 ולקטע של השאלות, בשניהם חיברתי את DAT0 ביחד,האם צריך לחבר את DAT1 או DAT2 במקום? לגבי ה VSS,לMMC יש 2 ,האם זה אפשרי לחבר בין שניהם כי זה במילא Ground? והאם א…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתחיל לחשוב שהספק שלי מתחיל לזייף במתחים... היית רוצה לבדוק אותם אך אני לא יודע כיצד לעשות זאת...
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נתון המעגל הבא: נתון אות המבוא הבא: * ציין סוג המעגל ושרטט מתח המוצא.. תודה לעונים..
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי מאוורר 120 למארז שמחובר ללוח אם המאוורר מבית ארקטיק קוליינג.. איך אני מגביר rpm? בעל החנות אמר לי שדרך הביוס...חיפשתי לא מצאתי שם איפה....יש אולי תוכנה?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקיי אז יש לי מארז של Thermaltake מדגם Xaser III V1000C ( בלי חלון ) אני מעוניין לקדוח בדלת חלון בגודל מסוים ( שאתם תמליצו לי ) ועל החלון לשים איזה שני מאווררים נחמדים אם אפשר לקבל בבקשה עצות בקשר ל: 1.איך ליצור את החלון הנ''ל + מידות + חומר ממנו החלון עשוי ? 2.באילו כלים כדאי להשתמש ליצירת החלון + איך להשתמש בהם כמובן ? 3.האם ישנה מגבלת רוחב או עומק של המאווררים שאני יכול לשים על החלון ? ( כל מאוורר שהוא 80 מ'מ ואם כן אני חושב בכיוון של SmartCaseFan2 4.איך ליצור את החורים למאווררים וכמובן באילו כלים להשתמש ואיך? אני מקווה שלא העמסתי יותר מידי בהודעה זו בקשר למודינג שברצוני לבצע ... תודה רבה מראש לכל העוזרים
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי את הסמל של פרארי אני מתכוון לעשות מוד משו בסגנון של המודר בביט טאץ שעשה עם פרארי אז גם אני רוצה עכשיו הקטע שאני לא יודע איך אני יכול להעתיק את הסמל של פרארי במדויק לחלון המארז??? אני לא יכול כל פעם שאני מנסה זה לא יוצא לי כמו במקור והציור דרך אגב הוא בשביל שאני יוכל לעבור עליך עם דרמל וליצור חלון בצורה של הסמל עיזרו לי
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
צריך ביטים לשיוף בצורת קונוס , כמו בתמונה . בארץ מצאתי רק מקוריים של דרמל , שהם בצורת גליל . אם מישהו מכיר חנות , אפילו בחול ,שמוכרת כאלו אשמח לשמוע. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לעשות מודינג למארז שלי בין השאר אני רוצה גם לצבוע את המארז שלי יש לי את הקומפיוקייס הוא כאמור לבן ואני רוצה לצבוע אותו שיהייה כמה שיותר מעניין לא בצבע שיהייה מט כזה אני רוצה לקבל גם אפקט מראה קל לא מאוד חזק אבל מן מטאליות וברק כזה איך אני עושה את זה? מישהו יכול לתת לי מדריך באיזה חומרים להשתמש, באיזה ניירות שיוף, ובאיזה צבעים? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות ציוד מודינג כמו קטודות מאווררים מוארים או כל דבר אחר ואני מחפש אתר טוב עם ציוד מודינג, אני משלם עם PP תודה!!! סהר עריכה: עכשיו ניזכרתי שיש את האתר הזה http://mnpctech.com/ יש להם מלא סירטונים ביוטיוב של מודיג הוא אתר טוב?? ובלי שום קשר תביאו לי אתרים טובים לציוד מודינג
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
למישהו יש תוכנה או הסבר אך עושם ? אקולייזר של WINAMP בתוך המסך LCD
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם ניתן לחבר מסך LCD קטן בעל 14 פינים ליציאת היו אס בי ולשלוט עליו כמו החיבור הפרללי שבמדריך?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, ברצוני לפרסם פרויקט שעשיתי די מזמן על המארז CM690. זהו הפרויקט צביעה הראשון שלי, כך שהתוצאות בהתאם. קישור לגלריית התמונות : http://imageshack.us/g/195/zgi2kjozvtni.jpg/
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום ברצוני לעשות מוד קטן למארז(מפרט מלא בצד) ברצוני להוציא את כלוב ההארד דיסקים ולעשות סידור כבלים בלי להוציא כסף על זה דבר ראשון איך אני מוציא את הכלוב הזה?? הוא מחובר עם ניטים כאלה ואני לא יודע איך להוציא אותם, מישהו יכול להגיד לי איך להוציא את הניטים האלה? ואחרי שהוצאתי את הכלוב צריך לשים את ההארד דיסקים איפה שהכוננים(DVD) איך אני עושה את זה? ההארד דיסק יותר קטן מהכלוב כוננים! ובנוסף רציתי לעשות סידור כבלים למארז, אבל אני לא מצליח עם הספק הזה ועם המארז הזה! יש יותר מידי חוטים ואני לא מצליח "להחביא אותם" מישהו יכול להגיד לי איך עושים את זה? מצורפות תמונות של המארז. כמה הערות על התמונות: אני יודע שיש שם פלופי לא מחובר, פשוט אין לי את החלק הקדמי במארז שמחסה את ה…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב אז אני מעוניין לדעת מה זה בדיוק חיבור בטור..ואיך זה מתבצע? נגדים? משהו? נגיד יש לי עכבר, ואני מעוניין לחבר אליו 2לדים איך בדיוק אני אמור לחבר אותם? אני זוכר שקראתי איפשהו שאני צריך לחבר לכבל האדום והשחור...אבל מה צריך לעשות בדיוק? אה ומישהו מכיר איזה פורום אלקטרוניקה גדול? שאפשר לשאול שמה שאלות...ויש שם אנשים והוא לא נטוש באנגלית/עברית לא משנה Thanks!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-