אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
אנחנו מתחילים פרוייקט בבית הספר --> קובייה אלקטרונית ורציתי לדעת בערך כמה עולה מברג וויראפ ומאיפה אפשר למצוא אותו במחיר זול יחסית... תדה לעונים
-
- 4 תגובות
- 949 צפיות
-
-
אני מחפש מידע על בניית מארז שיאפשר פיזור חום טוב ויהיה שקט. ראיתי כל מיני מדריכים שלא ברור מהם האם הפיזור חום הוא טוב או שזה רק נראה יפה. אני לא רוצה להתעסק עם קירור מים וכל האופציות האלה, רק לשפר מארז קיים כדי שהמחשב לא ירעיש מדי.
-
- 21 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלדוגמא שאני לוחץ אליו הוא יהיה כמו enter או משהו דומה(משהו שאני מגדיר) אני צריך גם את הצד החומרתי וגם את התוכנתי (הסברים או מדריך). תודה מראש.
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
:s05: רציתי לדעת של כמה V הצמה הזאת ולמה בכלל מחברים אותה תודה.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוב שמעו אני רוצה להתחיל לעשות מודינג למארז שלי.... אז ככה המארז שלי הוא סתם מארז פשוט של אייבורי יש תמונות למטה.... אני ישמח אם תוכלו לתת הצעות איך לחתוך את החלון ומה לעשות בפאנל הקידמי...ואולי אפילו סירטוט תלת מימדי... טוב אז זה המארז...: [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, הבנתי שצריך לחבר את החוט האדום לצהוב ואת השחור לאדום, אבל.. איך מנתקים אותם מהמיקום הנוכחי שלהם מבלי לגרום נזק?
-
- 8 תגובות
- 821 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על המוד שלי ? תכנסו בו http://photos.walla.co.il/haqhaq השקעתי עליו הרבה וכל החלקים עשיתי אותם בידי ללא כלים אבל אני לא מרוצה מהצואות :-* לצערי הרב :'( לא עשיתי את בגרות המתמטיקה בגלל המוד הזה
-
- 13 תגובות
- 973 צפיות
-
-
מישהו יכול להגיד לי איך להדפיס מדבקות למחשב הורדתי קובץ עם מדבקות אבל איך אני מדביק אותם מישוה יכול להסביר (אפשר לקנות?? איפה??)
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
עם אני יחבר את כל זה למחשב אז הלד ידלק? עם לא תגידו לי איך לסדר את זה
-
- 28 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני רוצה תוכנה שאני אוכל לשרטט בה מעגל ושהיא תיצור לי ממנו ארגון של כל הרכיבים על לוח מודפס (אני רוצה לצרוב מעגל או שניים עם חומצה וכל זה..) אני יודע שיש תוכנות ופעם הייתה לי אחת אבל לא הצלחתי להישתמש בה, תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
-
יש לי שאלה מאיפה אני יכול לקנות חוט מולקס כזה ומאיפה אפשר לקנות גם לדים ונגדים עם מישהו מכיר חנות מסביבות ראשון או חולון שיגיד לי בבקשה תודה.....
-
- 7 תגובות
- 825 צפיות
-
-
מזמן לא הייתי בפורום עקב זה שלא לי אינטרנט.. (כןכן הורים מניאקים) ועכשיו לנושא, יש לי כזה מתג אבל עם 6 רגליים.. אין לי מושג איך ולאן אני מחבר מה... אני רוצה לבנות משהו בסגנון הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=79625.0 אבל רק 2 מצבים... אז חשבתי להעביר את המינוס דרך המתג... אבל אין לי מושג לאיזה רגליים לחבר.. אז לשאלות: א. מה עושה כל רגל? ב. אם הרעיון אמור לעבוד טוב?
-
- 6 תגובות
- 913 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם הרגליים של הפוטנציומטר הם כמו הרגליים של מפסקי ה on/off כאילו אם מחברים אותם באותה צורה.. כי אני רוצה לבנות פאן באס... עכשיו במקום המפסקי on/off רציתי לדעת אם במקומם אני יכול לחבר פוטנציומטר... תודה מראששש
-
- 3 תגובות
- 813 צפיות
-
-
שלום לכולם! את המודינג התחלתי לעשות לפני כמה זמן אבל עכשיו החלטתי להעלות אותו לאתר וגם להתייעץ איתכם. קודם כל מה שעשיתי עד עכשיו: א.צבעתי את המארז בשחור ואת הפאנלים בכתום. ב.סידרתי את הכבלים ועטפתי אותם באיזולירבנד אדום. ג.עשיתי חלון. מה שמתוכנן ופה אני רוצה להתייעץ איתכם: אפשרות ראשונה: א.לצבוע את הפאנלים לשחור/לבן. ב.לבנות אלמנט תאורה בצבע כחול. ג.לקנות מאוורר לדים כחול שיהיה בדלת. ד.לצבוע על הדלת הריקה את התמונה הבאה בצבע לבן ומסביב פס כחול דק ובעיניים לקדוח חורים שדרכם תצא התאורה הכחולה שבמארז: אפשרות שנייה: להשאיר את הפאנלים והאיזולירבד האדום. לבנות אלמנט תאורה בשילוב של לדים אדומים וצהובים/כתומים(אם קיים) ולקנות מאוורר לדים אדום/כתום שיהיה בדלת. על …
-
- 115 תגובות
- 15k צפיות
-
-
תראו איך אפשר לשלב בין ההנאות הקטנות של החיים - אלכוהול ומחשבים ;D http://www.metku.net/index.html?sect=view&n=1&path=mods/whiskypc/index_eng
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני באמצע פרוייקט שבו עשיתי מארז מפרספקס. והMOBO יושב ישר על אחד הלוחות. היה לי סיוט לנסות להעשות חורים בדיוק במקום בלי שבלונה. בעזר השם אני רוצה לעשות עוד ועוד מארזים, ואני רוצה שיהיה לי שבלונה/הספקה של מגשים כאלה. אז אולי יש למשהו שבלונה שרטוט מדוייק שאפשר להוריד, להדפיס ולחתוך בהתאם. או שאולי מישהו יכול להציע לי דגם זול ממש שממנו אפשר להוציא? כי היה לי מארז מגעיל, אבל הוא היה מפח דק ולא הצלחתי להוצי ממנו שום דבר.
-
- 1 תגובה
- 813 צפיות
-
-
אני רוצה לחבר את המעגל ל 12 v אפשרי? למה יש לי בסכמה שני v+ זה מקור מתח אחד אז אני מחבר את שני החוטים לאותו מקור מתח ועוד משהו אני יכול לשים במקום הלדים הרגילים לדים ub אדומים כחולים וירוקים ואתם יכולים לתת לי רשימה של הרכיבים כי אני אישית לא ממש מבין מה רשום שם תנו לי רשימה ברורה של הרכיבים (לפני שאתם אומרים מה לא ברור ברשימה שלהם אז אני מתכוון לרשימה שמה שאפשר לכתוב בעברית שהיה בעברית) שאני יכנס לחנות יראה למוכר את הרשימה והוא יביא לי חלק חלק ואני רוצה לחבר את הכל על מטרצה איזה גודל של מטרצה אני צריך פה בערך וכמה החלקים יכולים לעלות כולל הלדים ub (פחות או יותר) תודה רבה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 855 צפיות
-
-
אני מתכנן לבנות בקרוב מחשב לסלון משום שמכשיר הDVD נהרס פתאומית. אני רוצה שהמחשב ישלט ע"י שלט דרך מקלט שיהיה מחובר למחשב. 1. יציאת הIrDA Port אשר מצוייה על הרבה לוחות יכולה לקלוט אותות משלט ולבצע פעולות כמו: Insert/Eject CD , Play , Stop , Volume UP/Down והקלטה מכרטיס טלויזיה למחשב בקובץ AVI ? 2. יש תוכנות שפועלות עם היציאה הזו וניתנים לתכנות ? -> פעולות שיקרו בעת לחיצה על כפתור מסויים שלט הרחוק. 3. אני לא מוצא בחנויות חיבורי IR שאני אחבר לחיבור על הלוח , אז ניתן לבנות אותו בעצמי? אם כן אילו רכיבים אצטרך להשיג , איפה ניתן להשיג ואם אפשר מדריך להכנה עצמית של המקלט. 4. האם אפשר לקשר בין היציאה הזו לתוכנות של כרטיסיי טלויזיה ולבצע את הפעולות על התוכנות האלו? 5. היציאה הזו …
-
- 2 תגובות
- 744 צפיות
-
-
אם זה לא המקום המתאים נא להעביר ואתכם הסליחה עכשיו, האם אפשר לחבר רמקול של מערכת סטריאו למחשב ללא המערכת עצמה?, ז"א, האם אפשר לחבר אותו לבננה פשוטה ולחבר אותו לכרטיס קול של המחשב? ואם כן תגידו לי איך, אני מת להיפטר מהעמרכת הישנה שלי אבל הרמקולים טובים ואני יכול להוסיף אותם למה שכבר יש לי תודה רבה, אוריה
-
- 5 תגובות
- 734 צפיות
-
-
אני רוצה לחבר לד ליציאה של הספק כח שמתחברת לכוננים, אפשר לשים את הלדים לבד (את הפלוס פחלק האדום ואת המינוס בשחור מתוך הארבע..) בלי נגד או משהו כזה?
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יצא לי לקרוא בהרבה מקומות שהספרות בשפה הבינארית 0 ו-1 מיצגות רמות שונות של מתחים 1 מיצג 5 וולט ו0 מייצג שאין חשמל. עד כמה שהבנתי הדבר הזה איננו נכון- 0 מייצג רמה נמוכה של מתח 0.7 וולט ו1 מייצג 5 וולט (?) מישהו יכול לחדד לי את הדברים- להפנות אותי למקור מידע שיסביר לי מה נכון ולמה? תודה.
-
- 17 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
אני לא יודע אם זהקשור לפה, אבל איך אני מכין יציאות קידמיות של רמקולים ומיקרופון לפנל מכרטיס הקול (sound bluster)
-
- 25 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
עם איזה כלי עושים את זה? כמה זה עולה ואיפה קונים? זה קשה? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-