עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by 114508534,

יש לי מספר צ'יפים שאני צריך לברר מה הם . 1) BB724 NMC27CP1280 250 (2 TMS70COONL 1981 TI MAS 8549 0005502 PHILIPPINES (3 JAPAN 8520 HN58064P-30 R1000510 4) JAPAN 8548 HM6116ALP-20 00001990 הנה זה כל מה שהיה לי כוח להעתיק , זה בידיוק מה שרשופ על הצ'יפים , יש עוד צ'יפים אבל הם לא ממש נחוצים לי , בבקשה תעזרו לי לברר מה תפקידם . תודה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by icebreak,

http://www.bit-tech.net/article/139/1

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by shirano,

אני חדשה פה.. והרעיון של מודינג ממש מגניב.. רציתי לדעת מה אפשר לעשות עם מחשב נייד? זאת אומרת.. אי אפשר לחתוך אותו.. נכון!? אבל.. בכל זאת.. רעיונות??

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  4. מישהו מכיר חנות בחול שמוכרת מארזים אחרי שעשו להם מודינג? או חנות בחול שמוכרת דברים למודינג ?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  5. ושיהיה לו חיבורים לאוזניות וusb2.. תודה..

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by דניאל מלנקי,

היי, החלתי לעשות היום מודינג לסוללרי שלי (philips 530) יש לכם הצעות על מה כדאי לעשות לו? פשוט מה שאני חושב לא ממש מספק אותי, אגב, אפשרי להוריד לו משחקים בארץ? (אני יודע שלפיליפס יש פורמט משלה למשחקים לסלולרי שלה אבל לא יודע איך אפשר להוריד לו משחקים בארץ) תודה רבה למי שייעזור :) :)

7. Started by g2c,

שלום, הבדל מחיר של מ ~400 ל-150 שקלים בין הגירסה הרשמית לבין תואם סיני כגון זה המבוסס על sim900 נשמע מפתה למדי. שאֵלתי אם למישהו התנסה עם התואם ומוכן לחלוק את תובנותיו. רוב תודות מראש

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  8. אני רוצה לבנות מכונה קומפקטית וזולה שתנביט לי אוטומטית זרעונים יש לי קישור למכונה אמיתית שכרגע הולכת בשוק אך מחירה מאוד גבוה ורציתי לבנות מכשיר כזה שיעשה לי את העבודה הינה המכשיר http://www.newhorizon.co.il/sprouter_buyers_guide.php?language=he האם אני יכול לבנות משהו בסיגנון והאם מישהו יכול לעזור לי בתיכנון מעגל ורכיבים תודה ויום טוב לכם

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  9. הבקר של הסאונד התקלקל לא שומעים טוב ויש רעשים ואני רוצה להחליף את הבקר של הסאונד במערכת של קרייטיב אבל אני לא יודע מאיפה להשיג את החלק הזה ואם אי אפשר להשיג את החלק אז אולי אפשר לתקן את זה עדיף להחליף לבקר סאונד חדש התמונות של המערכת קרייטיב 2.1 [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  10. דוד שלי כאן והוא מקצוען הוא יעשה לי חלון משהו משהו אבל אני צריך מין ציור כזה מדיוק.. אני לא רוצה משהו מסובך מין חלון פשוט עם פינות קצת מעוגלות והכי חשוב סימטרי ואסטתי אני לא אוהב כול מיני צורות מוזרו אני אוהב דברים נעימים לעיין אבל זה לא מעניין אותכם אז עם אפשר ציור אני אהיה אסיר תודה. וזה למידי טוואר

11. Started by aviram20,

היי יש לי את המארז הרשום בכותרת ברוב טיפשותם של טרמלטק הם דאגו להכול ואכן המארז מדהים רק הם לא שמו רמקול לכן הבאתי רמקול 0.5 ולט (P.M.P.O) כמובן.. ועכשיו מיקמתי אותו במארז במקון ניחבא ושיהיה אפשר גם לשמוע אותו שהמחשב מצפצף במידה ויעשה זאת .. מצורפות שני תמונות לפי דעתי זה ממש רחוק מהדיסק קשיח ומשאר החלקים אבל אני שואל שוב כדי להיות בטוח מישהו חושב שזה לא בסדר? ועדיין תהייה השפעה על רכיב מסוים ? מצורפות שני תמונות ... [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by Mike-,

http://hackadaycom.files.wordpress.com/2012/10/due.pdf עריכה: אמור לצאת ביום שני הקרוב. מחיר רשמי: 50$. מעניין כמה יעלו הלוחות צד ג'.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by DannyBoy1904,

אז ככה.. יש לי בבית מחשב נייד ישן.. ויש לו מסך LCD...שפועל והכל.. אני קראתי את כל ההודעות הקשורות בנושא..ולא מצאתי משו שיכול לעזור לי.. צילמתי כמה תמונות אם זה יעזור.. אני מת כבר לחבר אותו למחשב ככה שאני יוכל לראות את כמות הזיכרון שבשימוש מה אני שומע בווינאמפ וכל זה.. האם מישו יכול להביא לי פה איזה מדריך לחבר את זה???.. בבקשה... :-[ האא ו.. יש לי גדנע ...יענו הזה של הצבא וכל זה.. אז אני לא יוכל לענות עד יום חמישי בערב.. אז איך שאני יבוא אני יענה על כל שאלה... תעזרו לי בבקשה..!

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by Ancient1,

הכי זול שמצאתי http://www.buyitcenter.co.il/ShowProduct.asp?product_id=10174&makat=300JA&cat_id=531&cat_id0=531&cat_level=2 254שקל לעומת 299 באתרי מכירות , וגם משלוח יותר זול בכ20שקל

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by KaLBasKa,

התבקשתי לתכנן שעון שסופר מ00:00-23:59 עשיתי את הבסיס אבל נתקעתי בקטע שהשעון צריך לחזור לנקודת ההתחלה אחרי 23:59 הבנתי שאני אמור לחבר שם שער איזה ואיפה?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  16. Started by Lior4543,

אהלן, הטיול השנתי שלי הולך וקרב, ויש לי נגן דיי טוב אבל שלא מסוגל להחזיק יותר מ20 שעות, ואני מתכוון לשמוע יותר מ20, עכשיו אני רוצה לבנות מטען חשמלי לMP, יש לי מטען ישן של פלאפון שמכניס 100-240V 50/60Hz 0.3A ומוציא 5V 700mA יש לי גם USB ישן שמתאים לנגן, השאלות שלי הם: 1. אם הנגן משתמש במחשב בתור מטען, ומשתמש ב5 וולט וחצי אמפר כמו של USB של מחשב, והמטען מוציא 700mA מה יהיה התוצאות? ישרף לי האמפי? לא יטען.. 2. מישהו פה כבר עשה משהו כזה בעבר?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by Demp,

אני לא יודע אם זה אפשרי בכלל.. אפשר לחבר LCD של מחשבון מדעי CASIO כמו שיש לכולם בבית ספר למחשב? אם כן אז איך? (אם למישהו יש מדריך טוב אז עוד יותר נחמד)

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  18. שלום רציתי לקנות את הקומנדור7 שהמליצו לי.. אבל אין אותו בארץ פעם ב 4 חודש מזמינים אותו רק (בעעעעעעעעעעע) אז לא מצאתי פאן באס טוב ששולט מינימום ב 6 ערוצים מישהו מכיר וממליץ לי???? עדיף גם שיהיה עם LCD וכו..... תודהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה זה די דחוף לי :yelclap: :xyxthumbs:

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by adi518,

יש את החומר הזה שנראה נחמד: אבל כמובן אין בארץ. אני מניח שכן יש אלטרנטיבות. יאללה שוט....

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by Axel Foley,

אני מחפש תוכנות לשליטה על מסך LCD שמחובר דרך USB. תודה לעוזרים

21. מה מגיע בחבילה ולמה זה יכול להספיק לי? למשל לא להגיד לי 4\1 כי אין לי מושג למה זה מתאים...

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by intel suck,

מישהוא יודע איפה בראשל"צ או בסביבה אפשר ללמוד מודינג???

23. Started by Obg1,

אני צריך את עזרתכם ביצירת חיבור USB מקדימה, במארז שקניתי ה USB מקדימה זה רק אופציה ויש את הפתח עם ההכנה, אבל אין שום חיבור USB קיים, רציתי לדעת אם אפשר לקנות חיבור כזה שיתאים למארז, ואם אין אז איפה מוכרים איזה DRIVE BAY עם USB מקדימה ? או שהאפשרות השלישית שלי זה לעשות איזה חיתוכים ולחבר את ה USB כי יש לי חיבור ממארז ישן. תודה לעונים.

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  24. שאלום, תגידו איך אני מציג טמפ' ? ואיך ויזואליזיישן הדבר הקופץ הזה במדיה ובוינאמפ? תודה רבה =]

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by werner,

קודם כל שלום לכולם, אני משתמש חדש פה. לא נעים לי לשאול שאלה, אבל זה היה צריך לקרות מתישהו. יש לי נסיון קטן ב"הריסת" דברים, אבל רק במוד לעכברים (הוספת לדים). הייתי מביא תמונה של המוד המוכן, אבל אין לי דיגיטלית, והתמונות עדיין בפילם. החלטתי להתקדם, ולעשות חלון לדלת המארז. אני רוצה לעשות חלון מיוחד, עם ציור, ולא סתם חלון פשוט של מלבן פרספקט (כתבתי נכון?). בנוסף, בגלל שפרספקט אמור להיות מבודד טוב גם כשהוא דק, אני רוצה לשים מאוורר נוסף, בחלון. אני לא אשתמש בדלת המקורית (אבא שלי לא מרשה, יכול להיות בצדק), אלא בדלת חלופית שאני אקנה מאלומיניום דק, באותה צורה של הדלת שלי. ראיתי שאנשים עושים מודים כל כך יפים ומיוחדים, שרציתי גם. הבעיה היא, שהמוח שלי לא מצליח לחשוב על איך הם עשו אות…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.