אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
אני מחפס חנות/מפעל באזור המרכז שמיבאים או מיצרים לוחות מתכת בצורת יהלום. אני בתכוון ללוחות אלומניום מחוספסות, כמו בתמונה: למישהו יש מוסג כמה אמור לעלות לוח כזה בגודל של בערך 50X50 ס"מ?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום קניתי את הערכה Vantec Cable Sleeving Kit ואני רוצה להתחיל בהרכבה!! בכבלים שהולכים ל H.D וכונן הסידירום או צורב הצלחתי בעזרת אטב מהסוג היותר קטן להפריד את כל החוטים מהמתאם הלבן! אני תקוע בכבל שיוצא מהספק ומתחבר ישירות ללוח האם!! הכבל הרחב אם הרבה פינים. אני צריך טיפ ממי שכר הרכיב את הערכה הזאת!! איך מנתקים שם את החותים מהמתאם!! אני לא מצליח האטב לא נכנס בדפנות! זה ממש לחוץ חזק! ניסיתי אם מחט אבל גם זה לא הולך!! יש למישהו טיפ! הנה תמונה שמצאתי באחד המדריכים ברשת! שם הם השתמשו בכלי יעודי לניתוק החוטים! כך זה אמור להיות אחרי שהכל מנותק! [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי TV שחור לבן קטנה כזאתי וחשבי שיהיה נחמד לתקוע אותה בתוך המארז ..... אפשר לראות מה שרוצים
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קודם כל שלום לכולם, אני משתמש חדש פה. לא נעים לי לשאול שאלה, אבל זה היה צריך לקרות מתישהו. יש לי נסיון קטן ב"הריסת" דברים, אבל רק במוד לעכברים (הוספת לדים). הייתי מביא תמונה של המוד המוכן, אבל אין לי דיגיטלית, והתמונות עדיין בפילם. החלטתי להתקדם, ולעשות חלון לדלת המארז. אני רוצה לעשות חלון מיוחד, עם ציור, ולא סתם חלון פשוט של מלבן פרספקט (כתבתי נכון?). בנוסף, בגלל שפרספקט אמור להיות מבודד טוב גם כשהוא דק, אני רוצה לשים מאוורר נוסף, בחלון. אני לא אשתמש בדלת המקורית (אבא שלי לא מרשה, יכול להיות בצדק), אלא בדלת חלופית שאני אקנה מאלומיניום דק, באותה צורה של הדלת שלי. ראיתי שאנשים עושים מודים כל כך יפים ומיוחדים, שרציתי גם. הבעיה היא, שהמוח שלי לא מצליח לחשוב על איך הם עשו אות…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם היום רציתי להחליף את ספק הכוח שלי (250W ל 400W) שאבא שלי נתן לי וכאשר התחלתי לחבר את החוטים של הספק החדש שמתי לב למשהו מוזר... קיימים שני חיבורים ללוח אם,אחד עם כ20+ כניסות ואחד ריבוע עם ארבע. עכשיו משום מה הספק הנוכחי מחסרי 4 כניסות בחיבור של ה20+,4 כניסות נשארות ללא חיבור. לעומת זאת הספק הקודם נכנס בכולן... כרגע אני חיברתי חזרה את הספק הקודם,לא רציתי לקחת סיכון שיקרה משהו. מישהו מוכן להסביר לי מה קורה כאן שני הספקים הספקים סטנדרתיים אז למה יש הבדל בכמות הכניסות והאם זה משנה?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש להשיג מגבר אות מוכן RETAIL/OEM או אפילו תרשימים לפנייה עצמית. אני מחפש מגבר אות אלחוטי 2.4Ghz שיגביר את עוצמת השידור ב30~33DBM. אני מודע לחוק האוסר על שידור בעוצמות כאלו (2W) בהתקני WI-FI וזהו פרוייקט ניסיוני ויופעל במרחק בטוח מהציבור. אני חיפשתי ברשת מגבר אשר יבצע את העבודה אך לא מצאתי אותו אחד אשר עומד בקרטריונים. אם מישהו מכיר חייה כזאת אנא הפנו אותי לאתר הרלוונטי. תודה מראש. עריכה: חשוב שהמגבר יהיה פעל פרופיל נמוך כמה שאפשר.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מחפש מידע איך אפשר לחבר LCD דרך USB או דרך COM תודה רבה למי שועזר ;D
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לעשות כמו פה http://metku.net/index.html?sect=view&n=1&path=mods/rottaflekti/index_eng רק בלי המאורר אני רוצה רק את הלד הוצאתי 3 לדים ממקלדת ישנה הם יכולים לעזור לי? ואיך אני עושה את זה?
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוב אני רוצה לקדוח חורים במארז שלי, וכמובן קראתי את המדריך ואני לא מבין בזה כלום אז אל תצעקו עלי, אז אני מתכוון לעשות חור למאורר של 120 mm אז איזה מקדח כוס אני צריך, אני צריך את זה גם ביחד עם המקדח, וכמה זה עולה ואיפה אפשר למצוא? תודה לעוזרים! נ.ב:עשיתי חיפוש בפורום ולא מצאתי תשובה מתאימה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום תראו את המסך שבתמונה: http://forums.adafruit.com/viewtopic.php?f=25&t=11597&start=30 זה נראה מאד לא רגיל. מישהו יודע מה זה? תודה card
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני בונה מערכת קירור מים והיא ממש לקראת סיום, נשאר לי רק כל העניין עם החשמל, יש לי משאבה שיש לה חיבור שקע לקיר רגיל(3פינים) ספק כוח כמה מאווררים ובקר מאווררים. עכשיו יש אפשרות לקחת איזה כפתור ולחבר לספק כוח וברגע שאני אלחץ עליו הוא ידלק? ויש אפשרות שהספק יתן מתח למשאבה?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לעשות מוד למחשב הישן שלי וחשבתי לעשות חלון ובאמצע החלון לעשות מאוורר השאלה שלי היא איך אפשר לחתוך פרספקס בצורת עיגול למאוורר כנראה מאוורר 120אבל אם זה בעיתי אני מוכן גם 80 ראיתי שיש מקדח כוס שחותך בצורה עגולה השאלה שלי אם זה אפשרי לחתוך עם זה פרספקס בלי שהוא ישבר ושהוא יצא יפה? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
היי, לא מצאתי תוכנה לmac שאני מצייר שם מעגלים שהולכים להדפסה (pcb) ושהיא בחינם ועובדת, לכן רציתי לדעת: האם אני יכול לשרטט לכם מעגל מדויק בתוכנת שרטוט מעגלים מקצועית למחשב ואתם תהפכו אותו לקובץ RS-274x? אולי זה בקשה מוגזמת אבל אני מאוד אשמח תעשו את זה, לא שיש לי מעגל דחוף כרגע, רק שאני אדע למי לפנות שיהיה לי מעגל.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היכן ניתן להשיג קבלים LOW ESR לכרטיס מסך באזור המרכז רמת גן פתח תקווה ? התנפחו לי שניים ואחד התבקע תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
הכי זול שמצאתי http://www.buyitcenter.co.il/ShowProduct.asp?product_id=10174&makat=300JA&cat_id=531&cat_id0=531&cat_level=2 254שקל לעומת 299 באתרי מכירות , וגם משלוח יותר זול בכ20שקל
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מספר צ'יפים שאני צריך לברר מה הם . 1) BB724 NMC27CP1280 250 (2 TMS70COONL 1981 TI MAS 8549 0005502 PHILIPPINES (3 JAPAN 8520 HN58064P-30 R1000510 4) JAPAN 8548 HM6116ALP-20 00001990 הנה זה כל מה שהיה לי כוח להעתיק , זה בידיוק מה שרשופ על הצ'יפים , יש עוד צ'יפים אבל הם לא ממש נחוצים לי , בבקשה תעזרו לי לברר מה תפקידם . תודה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
אם נגיד בונים מחשב מלגו .. איך עושים כפתור שיפעיל את המחשב יענו איך מפעילים אותו תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יעני "צבע בתנור" כמו של מכוניות..
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, הבדל מחיר של מ ~400 ל-150 שקלים בין הגירסה הרשמית לבין תואם סיני כגון זה המבוסס על sim900 נשמע מפתה למדי. שאֵלתי אם למישהו התנסה עם התואם ומוכן לחלוק את תובנותיו. רוב תודות מראש
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לאחרונה פינקתי את עצמי ב-GIGABYTE 3D AURORA 570 מיד שניה ;D המארז בכלליות נמצא במצב טוב. יש כמה שריטות על הדלתות משני הצדדים ומכה קטנה בדלת השמאלית (שמאחורי לוח האם), הפנל הקדמי כנראה קיבל מכה , והוא היה מוחזק למארז בדבק חם וברגים חוץ מהקליפסים שבאים מהמפעל (לא בעיה כלכך רצינית, רק שהתיקון ע"י הבעלים הקודם בוצע ברשלנות וללא כל חוש אסטטי), ודרך אגב כבר פירקתי וטיפלתי בבעיה עם התאמה לדלתות ורווחים אפסיים (שלא כמו הרווחים שהיו - כאילו הפרונט מרחף חצי ס"מ מהמארז). שניים משלושת המאווררים הוחלפו ע"י הבעלים הקודם (גם ככה נראה לי שאני אחליף את כולם בזמן הקרוב), רק שלאחד מהם (כנראה של THERMALTAKE) משום מה נעשה מוד מוזר, תקנו אותי אם אני טועה: אם ישנם שלושה חוטי חשמ…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני צריך את עזרתכם ביצירת חיבור USB מקדימה, במארז שקניתי ה USB מקדימה זה רק אופציה ויש את הפתח עם ההכנה, אבל אין שום חיבור USB קיים, רציתי לדעת אם אפשר לקנות חיבור כזה שיתאים למארז, ואם אין אז איפה מוכרים איזה DRIVE BAY עם USB מקדימה ? או שהאפשרות השלישית שלי זה לעשות איזה חיתוכים ולחבר את ה USB כי יש לי חיבור ממארז ישן. תודה לעונים.
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני חדש בפורום זה ובכלל באתר בגעתי לכאן כי אני רוצה לבתחיל ללמוד מודינג ובכלל כל בבתעסקות הזאת עם המחשב אז יש לי כמה בקשות : 1.אני צריך מדריכים למתחילים בסיס במודינג בעברית או באנגלית אבל אם באנגלית אז רק וידאו. 2.אני צריך קצת הסבר ממכם על כל זה והתעסקות אם המחשב והחלקים בו אם יש מדריך אז גם טוב. ואם עברתי על החוקים או משו בפורום תודיעו לי ואני ישנה. ותודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
סתם נגיד למה אני לא יכול לחתוך צורה במארז עם דיסק? הרי אני יכול לשים דיסק משייף וחותך ברזלים, אלומיניום במקרה שלנו מה באמת ההבדל בין השניים?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי שאלה אם אני רוצה לעצב מארז למחשב אבל אני לבינתיים רק רוצה לעשות אותו יפה אני לא רוצה שהחלקים בפנים יפעלו באמת אני מתכוון בסוף לשים חלקים לא כרגע ואני עושה את כל החיבורים של המאווררים והלדים וכל הבלאגן על חיבורים של ספק אז איך אני גורם לספק לפעול בלי מחשב שמחובר אליו כי לפי הניסיון שלי שהספק לא מחובר לוח אם שעבר בדיקה של הביוס שהכל תקין אז הוא פשוט מתכבה אחרי שתיי שניות...
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-