עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by Ancient1,

הכי זול שמצאתי http://www.buyitcenter.co.il/ShowProduct.asp?product_id=10174&makat=300JA&cat_id=531&cat_id0=531&cat_level=2 254שקל לעומת 299 באתרי מכירות , וגם משלוח יותר זול בכ20שקל

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by shirano,

אני חדשה פה.. והרעיון של מודינג ממש מגניב.. רציתי לדעת מה אפשר לעשות עם מחשב נייד? זאת אומרת.. אי אפשר לחתוך אותו.. נכון!? אבל.. בכל זאת.. רעיונות??

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by ja_man,

רמת מתח 5 וולט ואני רוצה להפעיל לד אדום. נכון לעכשיו אני משתמש בנגד של 150 אוהם. לא מתוך הבנה עמוקה של העניין. ידוע לי שצריך להגביל את הזרם ללד ע"מ לא לשרוף אותה אבל רציתי לדעת בדיוק מה מתח הפריצה של לד אדום האם זה 1.6 או 2.3? ואיזה גודל נגד נחשב טוב ל- 5 וולט?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by Demp,

אני לא יודע אם זה אפשרי בכלל.. אפשר לחבר LCD של מחשבון מדעי CASIO כמו שיש לכולם בבית ספר למחשב? אם כן אז איך? (אם למישהו יש מדריך טוב אז עוד יותר נחמד)

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by thedag,

האם מישהו פה יודע לעשות מוד לליזר הירוק ולשפר אותו משמעותית? תודה.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by The-Fine,

מחפש מידע איך אפשר לחבר LCD דרך USB או דרך COM תודה רבה למי שועזר ;D

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by pc student,

חברה אני רוצה לבנות מסך כזה יש לי את כל החומרים חוץ מהפונציומתר אני חייב אותו? ומסך ה lcd הוא מפקס של sharp יש לו 14 חיברים ושני חיבורים לתאורה האם זה מספיק?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by דניאל מלנקי,

היי, החלתי לעשות היום מודינג לסוללרי שלי (philips 530) יש לכם הצעות על מה כדאי לעשות לו? פשוט מה שאני חושב לא ממש מספק אותי, אגב, אפשרי להוריד לו משחקים בארץ? (אני יודע שלפיליפס יש פורמט משלה למשחקים לסלולרי שלה אבל לא יודע איך אפשר להוריד לו משחקים בארץ) תודה רבה למי שייעזור :) :)

9. הבקר של הסאונד התקלקל לא שומעים טוב ויש רעשים ואני רוצה להחליף את הבקר של הסאונד במערכת של קרייטיב אבל אני לא יודע מאיפה להשיג את החלק הזה ואם אי אפשר להשיג את החלק אז אולי אפשר לתקן את זה עדיף להחליף לבקר סאונד חדש התמונות של המערכת קרייטיב 2.1 [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. אם אפשר שם של חנות ואיפה היא נמצאת...

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by aviram20,

היי כולם אני צריך עזרה ואני לא גבטוח אם יש למישהוו.. אני צריך לדים 3 מ''מ בערך 10-15 ככה וממש לא שווה לי להזמין מאריהב כבר.. לכן אם למישהו יש אני מוכן לקנות אפילו .. נ.ב פעם שניה זה קורה לי טעות בפורום... מצטער

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. האם ניתן לעשות את זה ? עבדתי לפי המדריך הנ"ל http://hwzone.co.il/guides/lcdguide/4/ - אבל אין לי מקום כל כך נוח לשים את הפוטנציומטר -האם אפשר לוותר על זה ? תודה (מקווה בקרוב לפרסם את פרוייקט המודינג שלי באתר)

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by Axel Foley,

אני מחפש תוכנות לשליטה על מסך LCD שמחובר דרך USB. תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by KaLBasKa,

התבקשתי לתכנן שעון שסופר מ00:00-23:59 עשיתי את הבסיס אבל נתקעתי בקטע שהשעון צריך לחזור לנקודת ההתחלה אחרי 23:59 הבנתי שאני אמור לחבר שם שער איזה ואיפה?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. Started by reyrey_200,

המאוורר שווה? [דרך אגב הוא של אינטל] והרכיבים האחרים אני לא יודע למה הם

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. שלום רציתי לקנות את הקומנדור7 שהמליצו לי.. אבל אין אותו בארץ פעם ב 4 חודש מזמינים אותו רק (בעעעעעעעעעעע) אז לא מצאתי פאן באס טוב ששולט מינימום ב 6 ערוצים מישהו מכיר וממליץ לי???? עדיף גם שיהיה עם LCD וכו..... תודהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה זה די דחוף לי :yelclap: :xyxthumbs:

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by liorgadidi,

שלום.! יש לי במחשב 2 קטודות המחוברות למתצאם אחד. עכשיו אני רוצה להוסיך לקטודות האלה עוד קטודה של uv שחבר בפורום מעונין למכור. עכשיו אני צריך דרך ששלושת הקטודות יהיו במחשב בלי להוציא את אחת הקטודות הרגילות. איך אני מפצל את המתאם של אחת הקטודות או איך אני פותתר בעיה זו. מי שכבר עשה זאת בעבר ויכול לעזור אני יודה לו מאוד.! מקווה שתפתרו לי בעיה פה. מחכה לתשובות. ;D

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by sharkk,

אני מדבר על שנאי מתח עם מדדים בערך של 12 V 3 4.5 7 בערך... כמה אמור לעלות אחד כזה? עכשיו עוד שאלה אחרי שאני קונה יש קצה שהוא מגיע איתו אני אמור לחתוך את הקצה לקבל שני חוטים + ו- נכון? ואז נגיד לחבר למטריצה בהספק הרצוי ולראות עם המעגל פועל נכון? ממ יש סיכוי שזה יעשה לי קצר בבית? כי היה לי אחד הוא היה קצת תקול נראה לי ועשה לי הפסקות חשמל... ממ אם ה+ וה- נוגעים ביחד שזה מחובר לשקע יש סיכוי להתחשמל?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. http://img161.imageshack.us/img161/2078/planau5.jpg את המדף אני מחבר בימים הקרובים תעלה לאיפה שהחשמל אני כנראה אחצוב בקיר במילא התאורה הכחולה תהיה בנויה בתוך המדף [מדף 5 ס"מ עובי עם חריצים לתאורה] השאלות שלי כאלה: הולכים להיות בקבוקי אלכוהול על המדף אז התאורה חייבת להיות קרה על מה אתם ממליצים לי לתאורה? לדים? קתודה? אם לדים אז - איזה פתרון יכול להיות לי להחלפה קלה של לד במידה ואני צריך להחליף? [בלי הלחמות אלא פשוט להוציא ולהכניס חדש] אם קתודה אז - איך אני דואג לשינוי המתח ממתח של מחשב למתח של שקע ביתי? אם לא זה ולא זה אז מה הפתרון ואיך לבצע? תודה רבה מראש לכל העוזרים!

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by J0n1,

אני צריך להפעיל ממסר חד יציב 555 (הבנתי שהוא פועל לשניה) הבעיה שהמתח שיש לי הוא 0.5V כמה צריך כדי שהממסר יעבוד? ואיך אפשר להמיר? תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. דוד שלי כאן והוא מקצוען הוא יעשה לי חלון משהו משהו אבל אני צריך מין ציור כזה מדיוק.. אני לא רוצה משהו מסובך מין חלון פשוט עם פינות קצת מעוגלות והכי חשוב סימטרי ואסטתי אני לא אוהב כול מיני צורות מוזרו אני אוהב דברים נעימים לעיין אבל זה לא מעניין אותכם אז עם אפשר ציור אני אהיה אסיר תודה. וזה למידי טוואר

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by ילד-hw,

שלום יש ברשותי מסך של game gear ישן לינק לתמונה: http://photos.walla.co.il/ohadpas2003 יש אפשרות לחבר אותו למחשב???

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by coolmeen,

טוב אני רוצה לקדוח חורים במארז שלי, וכמובן קראתי את המדריך ואני לא מבין בזה כלום אז אל תצעקו עלי, אז אני מתכוון לעשות חור למאורר של 120 mm אז איזה מקדח כוס אני צריך, אני צריך את זה גם ביחד עם המקדח, וכמה זה עולה ואיפה אפשר למצוא? תודה לעוזרים! נ.ב:עשיתי חיפוש בפורום ולא מצאתי תשובה מתאימה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by urich,

טוב אני יודע שהנושא ממש עתיק אבל יש לי עדכון.. עריכת המודר: הודעה זו פורסמה במקור בת'רד הזה, ופוצלה לת'רד חדש. היום הכנתי כונס מבקבוק פלסטיק קשיח שהיה לי בבית, חתכתי אותו בזווית יענו (__) -> /__/ עכשיו הכונס יושב נכון מילימטר מעל המאורר של המעבד.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by yakirsh4,

שלום, אני רוצה לעשות מוד למחשב הישן שלי וחשבתי לעשות חלון ובאמצע החלון לעשות מאוורר השאלה שלי היא איך אפשר לחתוך פרספקס בצורת עיגול למאוורר כנראה מאוורר 120אבל אם זה בעיתי אני מוכן גם 80 ראיתי שיש מקדח כוס שחותך בצורה עגולה השאלה שלי אם זה אפשרי לחתוך עם זה פרספקס בלי שהוא ישבר ושהוא יצא יפה? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים