אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,629 דיונים בפורום זה
-
קיבלתי 3 פנסי LED לגינה (כאלה שיש להם LED לבן ותא סולרי שמטעין סוללה), מתוכם 1 לא עובד פירקת אותו. אחד מהחוטים בפנים מנותק מהתא הסולארי - יש טיםה של בדיל על החוט אבל הטיפה התנתקה מהמשטח המתכתי שאליו היא אמורה להיות מולחמת על הצד האחורי של התא התא עשוי מזכוכית שכל המרכיבים של התא הם כמו ציפויים על הצד האחורי שלו. הנקודה להלחמה היא משטח מתכתי - יש לו צבע מתכתי, ברק מתכתי ואם אני נוגע בו אם החוט המנותק הפנס עובד תקין אבל אני פשוט לא מצליח להלחים אליו - ניסיתי להחזיק זמן ארוך, לשייף ולהלחים... כלום הבדיל פשוט לא רוצה להיתפס עליו אפילו לא יוצר טיפה או ציפוי, רק מתלכלך אם הפלאקס זה לא קטע של לשונית מתכת שבורה, החוט אמור להיות מולחם ישר למשטח בלי לשונית או משהוא איך אני מלחים את…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום.! יש לי במחשב 2 קטודות המחוברות למתצאם אחד. עכשיו אני רוצה להוסיך לקטודות האלה עוד קטודה של uv שחבר בפורום מעונין למכור. עכשיו אני צריך דרך ששלושת הקטודות יהיו במחשב בלי להוציא את אחת הקטודות הרגילות. איך אני מפצל את המתאם של אחת הקטודות או איך אני פותתר בעיה זו. מי שכבר עשה זאת בעבר ויכול לעזור אני יודה לו מאוד.! מקווה שתפתרו לי בעיה פה. מחכה לתשובות. ;D
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחפש מידע איך אפשר לחבר LCD דרך USB או דרך COM תודה רבה למי שועזר ;D
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם ניתן לעשות את זה ? עבדתי לפי המדריך הנ"ל http://hwzone.co.il/guides/lcdguide/4/ - אבל אין לי מקום כל כך נוח לשים את הפוטנציומטר -האם אפשר לוותר על זה ? תודה (מקווה בקרוב לפרסם את פרוייקט המודינג שלי באתר)
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם , חשבתי לעשות למארז של אחי מודינג , בנושא XXX חיפשתי בגוגל , ומצאתי את התמונה הבאה: http://www.terra.com/specials/xxx/img/xxx_wallpaper03.jpg אני חושב לעשות חיתוך לדלת המארז עם הצורה הזאת, לעשות פרפסקס רק לקטע עם הצורה הזאת ולשים קתודה אדומה... חשבתי גם לצבוע את גג המארז,אבל אין לי רעיונות ואני לא יודע בדיוק איך , לכן אשמח לקבל ממכם רעיונות וייעוץ מה כדאי לי לעשות ... בתודה , אביאל.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני כבר תקופה מחפש משהוא שישלוט לי על המאווררים תקציב עד 500 ש"ח ( גמיש ) אין לי מוסג בכלל על מה ללכת כל המידע שאספתי נמצא ב גוגל תומונת כאשרי מריצים חיפוש על "FAN CONTROLLER" יש לי מארז 900 של אנטק http://www.antec.com/Believe_it/product.php?id=MjM= יש לו 4 מאווררים - לכולם חיבור מולקס עם אפשרות לשינוי מהירות (ממש לא פרקטי לפתוח את המארז כל יום לפני השינה) תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זה עדיין לא בטוח אבל תקשיבו אני הולך לקחת לחבר שלי את המחשב הכי ישן שיש לו (פנטיום 1) אני הולך לשים לו יציאות USB2 אני אשים לו כרטיס מסך עם TVOUT אני אחבר לו מקלדת ואחבר אותו לטלוויזיה ואז אני אראה בו סרטים אני אשים של הארד דיסק של איזה גיגה רק בשביל המערכת הפעלה וBSPLAYER זה יכול להיות כל כך מגניב יש לי מאוורר שאין לי מה לעשות איתו אז אני אשים אותו במחשב הזה והוא יהיה בחדר לסרטים נכון רעיון גדול עם הזמן אני עוד אקנה לו כרטיס קול עם 5.1 ואז אני אקנה גם רמקולים 5.1 נכון שזה אחלה רעיון? יש למישהו הצעות?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אם אפשר שם של חנות ואיפה היא נמצאת...
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב אני יודע שהנושא ממש עתיק אבל יש לי עדכון.. עריכת המודר: הודעה זו פורסמה במקור בת'רד הזה, ופוצלה לת'רד חדש. היום הכנתי כונס מבקבוק פלסטיק קשיח שהיה לי בבית, חתכתי אותו בזווית יענו (__) -> /__/ עכשיו הכונס יושב נכון מילימטר מעל המאורר של המעבד.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מתאם 3.5" ל5.25" להארד דיסק, מאיפה אפשר להשיג? אני צריך שניים (סטים) בשביל ההארד דיסקים שלי. תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי פה בבית פרספקס ואני מרגיש שיש לו פונטנציאל אבל אני לא יודע מה זה מרגיז, אני יודע שיש לי משהו לעשות איתו אבל אנהי לא יודע מה, זה מה זה מעצבן בקיצור הצעות אני מיואש
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אני צריך להפעיל ממסר חד יציב 555 (הבנתי שהוא פועל לשניה) הבעיה שהמתח שיש לי הוא 0.5V כמה צריך כדי שהממסר יעבוד? ואיך אפשר להמיר? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני צריך לדעת איפה אפשר לקנות פלסטיק פרספקט באזור המרכז אני כל השמן מחפש אבל לא מוצא יפה אבל אני יודע שיש בתל אביב.... מי שיודע איפה אפשר לקנות פרספקט בחנות באזור המרכז (ראשון) שיכתוב לי ..... תודה......ביי
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי. בקרוב אני מקווה אני קונה מחשב חדש, שלי יעבור להורים שלי ושל ההורים שלי יילך למחסן. חשבתי להפכו לHTPC ואני צריך את העזרה שלכם. בפאנל האחורי יש רק חיבורי חשמל ו-וידאו, ואני צריך שיהיה לי פאנל אחורי עם מקום ליציאות לוח אם וליציאת חשמל של הספק. ללוח אם יש 6 יציאות סאונד, כרטיס מובנה, יציאות USB ורשת ועוד כמה פיצ'רים. מה לעשות ? אגב אין לי גישה לכל מיני כלים אז עדיף במינימום כלים שאני אנסה להשאיל ממישהו. אם יש דרך טובה לחתוך את המארז שלהם ולהלביש אותו בוידאו אני אשמח לטיפ. תודה לעוזרים, ליאב.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום , מעניין אותי לדעת באיזה גילאים אנשים עוסקים באלקטרוניקה ומודינג. אנא תענו בסקר. אני בן 12. תודה לכם.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ושיהיה לו חיבורים לאוזניות וusb2.. תודה..
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם מישהו פה יודע לעשות מוד לליזר הירוק ולשפר אותו משמעותית? תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עבדתי עם הדרמל היום... קיצר באמצע העבודה הוא עשה רעש של כאילו קצר בתוכו אז מהר כיביתי אותו... אבל הוא פשוט אל חזר לעבוד מישהו נתקל בתופעה?
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לבנות מכונה קומפקטית וזולה שתנביט לי אוטומטית זרעונים יש לי קישור למכונה אמיתית שכרגע הולכת בשוק אך מחירה מאוד גבוה ורציתי לבנות מכשיר כזה שיעשה לי את העבודה הינה המכשיר http://www.newhorizon.co.il/sprouter_buyers_guide.php?language=he האם אני יכול לבנות משהו בסיגנון והאם מישהו יכול לעזור לי בתיכנון מעגל ורכיבים תודה ויום טוב לכם
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, החלתי לעשות היום מודינג לסוללרי שלי (philips 530) יש לכם הצעות על מה כדאי לעשות לו? פשוט מה שאני חושב לא ממש מספק אותי, אגב, אפשרי להוריד לו משחקים בארץ? (אני יודע שלפיליפס יש פורמט משלה למשחקים לסלולרי שלה אבל לא יודע איך אפשר להוריד לו משחקים בארץ) תודה רבה למי שייעזור :) :)
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מוד ראשון שלי! ובטוח שלא אחרון! חבל שאין לי מצלמה... בקיצור לקחתי פירקתי תמארז שלי צבעתי את כל החלקים ה לבנים ויצה מארז בן ז**ה! כניראה המוד הבא שלי היה חלון+ חיתוך גרילים מובנים!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מדהים. ההצעה האחרונה בEBAY היא $1,600.00 !! $4,850.00 http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=8238748332 http://www.llamma.com/xbox360/
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי יש לי את המארז הרשום בכותרת ברוב טיפשותם של טרמלטק הם דאגו להכול ואכן המארז מדהים רק הם לא שמו רמקול לכן הבאתי רמקול 0.5 ולט (P.M.P.O) כמובן.. ועכשיו מיקמתי אותו במארז במקון ניחבא ושיהיה אפשר גם לשמוע אותו שהמחשב מצפצף במידה ויעשה זאת .. מצורפות שני תמונות לפי דעתי זה ממש רחוק מהדיסק קשיח ומשאר החלקים אבל אני שואל שוב כדי להיות בטוח מישהו חושב שזה לא בסדר? ועדיין תהייה השפעה על רכיב מסוים ? מצורפות שני תמונות ... [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-