אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
היי, החלתי לעשות היום מודינג לסוללרי שלי (philips 530) יש לכם הצעות על מה כדאי לעשות לו? פשוט מה שאני חושב לא ממש מספק אותי, אגב, אפשרי להוריד לו משחקים בארץ? (אני יודע שלפיליפס יש פורמט משלה למשחקים לסלולרי שלה אבל לא יודע איך אפשר להוריד לו משחקים בארץ) תודה רבה למי שייעזור :) :)
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי פאק של סוללות, 6 סוללות של 1.2 וולט. סה"כ 7.2 וולט, איך אני יכול לבנות מטען בשבילן? האם צריך מעגל מיוחד או שפשוט אני צריך מעגל שיספק 7.2 וולט? ורשום שאני צריך לטעון בזרם של 300 מילי אמפר במשך 6 שעות. תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
במקלדת שלי(מיקרוסופט פשוטה עם7 כפתורים למעלה(ראו תמונה...) נחנסים לתוך המקלדת 4 חוטים(אחרי שפירקתי אותה ראיתי....) אני רוצה לדעת מה זה הפוס ומה זה המינוס....(אני מהמר שהשחור זה המינוס...) http://planet.nana.co.il/tembel2003/mik.jpg איתן
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
תיראו עכשיו סיימתי את הלד לייזר אני מחבר אותו למחשב ופיתאום או שאחד עובד ושניים לא עובדים אם ששנים עובדים ואחד לא מישהו יכול להיגיד לי למה? :-\ וחג שמח לכולם!!!!
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי TV שחור לבן קטנה כזאתי וחשבי שיהיה נחמד לתקוע אותה בתוך המארז ..... אפשר לראות מה שרוצים
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי יש לי את המארז הרשום בכותרת ברוב טיפשותם של טרמלטק הם דאגו להכול ואכן המארז מדהים רק הם לא שמו רמקול לכן הבאתי רמקול 0.5 ולט (P.M.P.O) כמובן.. ועכשיו מיקמתי אותו במארז במקון ניחבא ושיהיה אפשר גם לשמוע אותו שהמחשב מצפצף במידה ויעשה זאת .. מצורפות שני תמונות לפי דעתי זה ממש רחוק מהדיסק קשיח ומשאר החלקים אבל אני שואל שוב כדי להיות בטוח מישהו חושב שזה לא בסדר? ועדיין תהייה השפעה על רכיב מסוים ? מצורפות שני תמונות ... [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש את החומר הזה שנראה נחמד: אבל כמובן אין בארץ. אני מניח שכן יש אלטרנטיבות. יאללה שוט....
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
סוף סוף סיימתי לצבועה את המארז בצבע זהב לצערי אין תמונות :'( אבל יש פרטים:לשים גוף קירור של סלרון על כרטיס המסך קדודה ומאוורר לדים
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מחפש מידע איך אפשר לחבר LCD דרך USB או דרך COM תודה רבה למי שועזר ;D
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מפרט המחשב שלי: AMD Athlon 64 3000 Venice Socket 939 E6 BOX sapphire X800GTO2 256MB TT BigTyphoon Sunbeam Transformer BLACK WD 250X2 7200PM DFI ultra-D Thermaltake 430W XP550 NP SONY DVD RW DW-D23A 1024MB ram רמקולים: Z-640 של לוג'יטק מקלדת: בקרוב Elite של לוגי'טק עכבר: MX 518 של לוג'טק מסך: LCD CT-720D 19' עכשיו השאלה שלי היא: אני מאוד רוצה שהמחשב שלי יפעיל משחקים בצורה הכי טובה שיכולה להיות, כולל חדשים שיגיעו, קניתי את הכרטיס מסך כי אפשר לפתוח אותו לכרטיס מסל יותר טוב, מה שאני מפחד לעשות כי הוא עלול להשרף כי בחייפ לא עשיתי את זה, בואו נגיד ואני מצליח, מה זה נותן לי? במשחקים אני אראה יותר טוב? או מה? מעבד, גם, קראתי שאפשר להגיע איתו רחוק, אבל בתור אחד שלא עשה …
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הפרוייקט החדש של המודר האגדי נראה מדהים, אך מזכיר במקצת את הORC.. http://www.bit-tech.net/modding/2005/11/23/machinatrix_part1/1.html
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, הטיול השנתי שלי הולך וקרב, ויש לי נגן דיי טוב אבל שלא מסוגל להחזיק יותר מ20 שעות, ואני מתכוון לשמוע יותר מ20, עכשיו אני רוצה לבנות מטען חשמלי לMP, יש לי מטען ישן של פלאפון שמכניס 100-240V 50/60Hz 0.3A ומוציא 5V 700mA יש לי גם USB ישן שמתאים לנגן, השאלות שלי הם: 1. אם הנגן משתמש במחשב בתור מטען, ומשתמש ב5 וולט וחצי אמפר כמו של USB של מחשב, והמטען מוציא 700mA מה יהיה התוצאות? ישרף לי האמפי? לא יטען.. 2. מישהו פה כבר עשה משהו כזה בעבר?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי את ה- XASER3 וספק של TT עכשיו יש את כל המאוורים האלו... ויש מלא חוטים ואני לא יודע איך לסדר אותם....
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מצטער אם זה ישמע קצת חובבני אבל ראיתי בגלריה וגם ביוטוב מה אנשים עושים וקיבלתי השראה. הבעיה? אני 100% מתחיל ואין לי ממש מושג איך דברים עובדים. אני יודע שיש את גוגל, אבל גוגל נותן כל כך הרבה אתרים שלך תדע מה אתה קורא, ובמקום להביא לי תועלת אני מקבל כאב ראש. אז אני מבקש הכוונה. עזרה לגבי ממה להתחיל, ואיך להתקדם משמה. מישהו יכול לעזור?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני חיפשתי את המקלט הזה גם בהר-ציון ולא מצאתי... איפה אני יכול למצוא אותו?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אז ככה.. יש לי בבית מחשב נייד ישן.. ויש לו מסך LCD...שפועל והכל.. אני קראתי את כל ההודעות הקשורות בנושא..ולא מצאתי משו שיכול לעזור לי.. צילמתי כמה תמונות אם זה יעזור.. אני מת כבר לחבר אותו למחשב ככה שאני יוכל לראות את כמות הזיכרון שבשימוש מה אני שומע בווינאמפ וכל זה.. האם מישו יכול להביא לי פה איזה מדריך לחבר את זה???.. בבקשה... :-[ האא ו.. יש לי גדנע ...יענו הזה של הצבא וכל זה.. אז אני לא יוכל לענות עד יום חמישי בערב.. אז איך שאני יבוא אני יענה על כל שאלה... תעזרו לי בבקשה..!
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם היום רציתי להחליף את ספק הכוח שלי (250W ל 400W) שאבא שלי נתן לי וכאשר התחלתי לחבר את החוטים של הספק החדש שמתי לב למשהו מוזר... קיימים שני חיבורים ללוח אם,אחד עם כ20+ כניסות ואחד ריבוע עם ארבע. עכשיו משום מה הספק הנוכחי מחסרי 4 כניסות בחיבור של ה20+,4 כניסות נשארות ללא חיבור. לעומת זאת הספק הקודם נכנס בכולן... כרגע אני חיברתי חזרה את הספק הקודם,לא רציתי לקחת סיכון שיקרה משהו. מישהו מוכן להסביר לי מה קורה כאן שני הספקים הספקים סטנדרתיים אז למה יש הבדל בכמות הכניסות והאם זה משנה?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנות לשליטה על מסך LCD שמחובר דרך USB. תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום תראו את המסך שבתמונה: http://forums.adafruit.com/viewtopic.php?f=25&t=11597&start=30 זה נראה מאד לא רגיל. מישהו יודע מה זה? תודה card
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
זה לא ספאם!!! הייתי אתמול בחנות בדיזנגוף סנטר שיש שם קיטים לבנייה עצמית, קניתי רדיו FM לבנייה עצמית אז מי שרוצה יש תמונה של הרדיו ושל המחירים של כל הקיטים [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש להשיג מגבר אות מוכן RETAIL/OEM או אפילו תרשימים לפנייה עצמית. אני מחפש מגבר אות אלחוטי 2.4Ghz שיגביר את עוצמת השידור ב30~33DBM. אני מודע לחוק האוסר על שידור בעוצמות כאלו (2W) בהתקני WI-FI וזהו פרוייקט ניסיוני ויופעל במרחק בטוח מהציבור. אני חיפשתי ברשת מגבר אשר יבצע את העבודה אך לא מצאתי אותו אחד אשר עומד בקרטריונים. אם מישהו מכיר חייה כזאת אנא הפנו אותי לאתר הרלוונטי. תודה מראש. עריכה: חשוב שהמגבר יהיה פעל פרופיל נמוך כמה שאפשר.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מוד ראשון שלי! ובטוח שלא אחרון! חבל שאין לי מצלמה... בקיצור לקחתי פירקתי תמארז שלי צבעתי את כל החלקים ה לבנים ויצה מארז בן ז**ה! כניראה המוד הבא שלי היה חלון+ חיתוך גרילים מובנים!
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
^^כותרת הנה תמונות: לא רואים את החיבור כ"כ טוב אז אני אסביר [אלו שני מתכות קטנות שבתוכם יש חור]-סליחה על ההסבר...חחח
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-