עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. אני מחפש משהו כזה, שיאפשר להציג ספרה כו כמה ספרות, בלי הצורך לבזבז הרבה רגליים של מיקרו-בקר.. תודה card

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. יש לי מספר שאלות על הבקר הבא http://www.eu.necel.com/_pdf/U10335EJ2V0DS00.PDF אם לא , אשמח גם להכוונה לפורום הנכון. תודה.

• 2 תגובות
    • 913 צפיות
  3. Started by urinka,

הי בהשראת המדריך שבאתר החלתי שהעכבר של המחשב בבסיס צריך להיות יותר זוהר כן גם משעמום נוראי אבל..... קיצר ישבתי עם חבר ועשינו חורים ממש יפים וגם צבענו את החלק העליון של העכבר בככחול מטאלי יצא פיצוץ עכשיו חיברתי לדים אבללל לא לדים פשוטים את הלדים הכחולים נראה לי "אולטא ברייט" הם עבדו ממש יפה חצי שעה ונשרפו זה לא היה מקרי גם שהחלפתי אותם הם נשרפו יש למישהוא פתרון ??

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. שלום. אני רוצה לחבר מסך חיצוני למחשב שיראו בו את את רשימת השירים או לפחות את השיר שה WINAMP מנגן באותו רגע. אם יש משהו מוכן במחיר סביר.......זאת גם אופציה למרות שאני מעדיף להכין בעצמי. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by intel suck,

מישהוא יודע איפה בראשל"צ או בסביבה אפשר ללמוד מודינג???

6. אני מחפש מקום שבו אוכל לקנות מחברים באיכות נורמלית. עדיף באינטרנט. רוב המחברים שנתקלתי בהן דרך איביי ושאר האתרים הסיניים היו באיכות מאוד נמוכה. מתעקמים ונשברים נורא בקלות. מה שאני מחפש זה בעיקר PL 3.5 ו RCA - זכר ונקבה. אני לא מחפש high-end (אם כי אשמח לשמוע גם על מוצרים כאלו) אלא איכות סבירה. וכמובן כמה שיותר בזול.. תודה!

• 14 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. האם אפשר ליקנות חלון למודינג מוכן ואם כן אתם יכולים להגיד לי מאיפו

• 1 תגובה
    • 919 צפיות
  8. Started by borg,

לגבי הכתבה רעשים ורעידות מה-HD שלכם? יש Stabilizer, יש למישהו מושג כמה זה עולה, ואיפה אפשר להשיג את זה בארץ? דרך אגב, זה מתאים לכל פאנל "5.25 במארז MIDI סטאנדרטי, נכון?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by re5pect,

מצאתי היום משהו בארגז (הדברים המסומנים באדום) שרשום עליו דרמל זה יכול לעזור לי במודינג למישהו יש כזה?(הדרמל לא מוזר הוא "מיוחד") (נרגילה אם צריך להעביר את זה אז תמחוק את זה כי רציתי לדעת אם אפשר לעשות אם זה משהו למטרות מודינג..)

• 6 תגובות
    • 871 צפיות
  10. Started by hmjmvhcvh,

שלום, איזה חוטים אני צריך לחבר בספק כוח כדי שהוא יפעל? תודה

• 10 תגובות
    • 2.9k צפיות
  11. אני מתכנן פרוייקט של מחשב קטן מבוסס לוח MINI-ITX בעזרתו הרבה של urielka מצאתי חנות שמוכרת לוחות ואת כול שאר הציוד הדרוש למחשב כזה ושולחת לארץ. את הלוח אני יקנה בערך חודש מהיום ואתמול גיליתי משהו שיחסוך לי הרבה כסף אבל ידרוש קצת עבודה. הנייד של אבא שלי התקלקל לא מזמן(הלוח כולו החליד וקיבל קורוזיה או משהו) אבל לפי מה שאבא שלי אומר ההרדיסק הDVD והמסך בסדר גמור ועובדים כמו חדשים. חשבתי לקחת את הנייד לפרק ממנו את החלקים האלה וככה לקבל ההרדיסק קטן DVD קטן ומסך, מהאתר שאני יקנה את הלוח אני גם יקנה מתאמים של כונני נייד לחיבורי IDE רגילים. רציתי לשאול אם אמורה להיות בעיה בפירוק של החלקים האלה או דברים0 שאני אמור לשים לב או להזהר ואם לאכסן אותם בקופסה או בארון לא יפגע בהם(בייחוד בה…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. לחתוך ת'צהוב באמצע ולהתנהג כרגיל?או שזה יפגע במכשיר אם הוא מקבל רק חלק מהזרם??? עריכה: צריך בבקשה תשובה בזמן הקרבו: א.אני חייב לגמור עם זה עוד היום!(נראה לי אני אשאר ער עד הבוקר עם כל ההתקנות) ב.לא מצאתי בחיפוש כאן שום דבר

• 1 תגובה
    • 738 צפיות
  13. Started by gt2,

יש לי מארז מתוצרת Antec דגם 902 אחלה מארז והכל רק יש לי בעיה איתו(שמסתבר שקיימת בהמון מארזים) השקע הקדמי של האוזניות באיכות על הפנים אם אני מתחבר ישירות לכרטיס קול הכל טוב ויפה אבל מקדימה האיכות על הפנים... אנטק ניסו לפתור את זה על ידי חיבור הארקה נוספת לגוף המארז אבל שוב האיכות על הפנים גם כשניתקתי אותה וגם כשהיא מחוברת מה עושים? אגב המארז עוד באחריות בגלל זה אני לא רוצה לפתוח יותר מדי אלא רק אם יש פתרון יחסית פשוט אם הפתרון דורש חיווט מחדש אני אעשה את זה אחרי שתגימר לי האחריות וכרגע אני אשתמש בכבל מאריך מאחורה..

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by dor-eli,

בסוף המדריך הזה http://hwzone.co.il/guides/caseled/6/ יש תמונה של סוף העבודה ומראים את הכל מחובר למולקס השאלה היא לאיפה מחוברים החוט השחור והאדום? לצהוב והשחור או לאדום והשחור?

• 9 תגובות
    • 901 צפיות
  15. שלום אני רוצה לקנות פרספקס כתום/ירוק (הזוהרים האלה...) הלכתי לזגג הוא אמר לי שהוא לא מוכר דברים כאלה מאיפה אני יכול לקנות?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by DannyBoy1904,

יש לי בבית מסך LCD שפרקתי מאיזה מכשיר בבית!.. עכשיו ריתי לדעת אם הוא מתאים למדריך שיש פה "המדריך השלם לצגי LCD למודינג" הנה תמונות שלו.. ד"א יש לו 14 פינים..

• 4 תגובות
    • 760 צפיות
  17. Started by captaincaveman,

מסתבר שיש איזו בעיית תאימות בין ה-AQUAERO ל-D5 PWM. כדי לסדר את זה צריך לעשות מוד קטן לכבל מהמשאבות לבקר: For the capable DIY'er . . . While not as optimal a solution as the active component based solutions, this is a workable solution to the issue of having a PWM D5. I've tried it on a single and a dual D5 setup and it works satisfactorily with pullups optimized for each case, and it's dead nuts simple, though not exactly elegant. At issue is that the D5 needs a fairly "strong" pullup, (lower resistance) . . . while the A6 works best with weaker pullups, (higher resistance). This setup uses the 12V available from the first 2 of the 4 PWM fan pins on each cha…

18. Started by bumer,

שלום לכל החברה! לאחרונה רכשתי מערכת סטריאו ללא אנטנה ,החוט שבה איתה לא שווה גרוש. בתור אחד ששומע רדיו הרבה הייתי רוצה לדעת איך אני יכול לבנות אנטנה שתסדר את קליטת הרדיו בFM. בבקשה תעזרו לי

• 3 תגובות
    • 17.7k צפיות
  19. אורח laydi19

שלום בניתי מערכת המשתמשת ב MOSFET אין לי הערכה של המהירות שהוא פועל בה אך יש רעש (ממש חודר לעצבים) הייתי מעוניין לייעוץ ממומחה .באיזה טרנזיסטור/מוספט עלי להשתמש בשביל שלא יהיו רעשים (לפחות לא צורמים כמו עחשיו) מצאתי דרך (לא קשה בכלל) להשתמש בN_CHENNEL MOSFET עם השיטה הקרויה "פיידבק" הנה קישור שמתאר את ה"פיידבק" עם PNP MOSFET http://www.angelfire.com/80s/sixmhz/flyback.html והנה תמונה(ציור) של המערכת שאני בניתי (יש גם אתה בעיה חוץ מהרעש ) שמשתמשת ב NPN

• 31 תגובות
    • 5.2k צפיות
  20. יש לי מארז עם דלת קדמית שמכסה את הכוננים אז אני צריך פאנבאס שלא בולט יותר מידי החוצה בשביל שהיא תסגר כמו שצריך. אני לא מחפש שיא היופי ככה שגם אין שום סיבה שהמוצר יהיה יותר מידי יקר. רק חשוב לי האמינות של המוצר ושיכנס בדלת כמו שצריך. אל תשלחו אותי להסתכל על תמונות כי אי אפשר לנחש למה יש כפתורים בולטים ולמה לא, קניתי כבר פאנל שלא מתאים למארז. והמימדים הרשומים באתרים הם כוללים את כל המוצר ולא רק מהפאנל החוצה, בגלל זה אני צריך לשמוע את המלצת בעלי הניסיון ובעלי הפאנלים. תודה רבה.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by yohizu,

אתם מוזמנים לראות פרויקטון שמודד מהירות סיבוב של מנוע עם רגש TCRT-5000 משולב עם צג I2C 16X2 http://yohizu.wix.com/yohizu#!motor/c7es

• 2 תגובות
    • 3.1k צפיות
  22. Started by SD Project,

אהלן חבר'ה, מה עניינים ? אז ככה, אני רוצה לדעת כמה אום אני צריך שיהיה לי בנגד משתנה שאני יוכל להוריד את המהירות ממקסימום (12V) למינימום (5V) בטנדרבליידים שלי, 3 טנדרבליידים במארז זה כבר לא צחוק ולא שקט כל כך... אני יכול לשלוט עליהם דרך הSpeedfan אבל אני מעדיף עם אמצעי חיצוני ופאן באס קנוי לא בא בחשבון אצלי, אני מוכן להשקיע יותר על אחד שאני ירכיב לבד. ואני מקווה שהבנתם את הרעיון ואני מקווה שלא תגידו לי לקנות מפסקים 2 מצבים ל12,5... אני מאוד מודה לעוזרים, מתן

• 2 תגובות
    • 912 צפיות
  23. Started by Danix60,

היי, אומנם זה משהו קטן מאוד אבל בכל זאת זה דבר ראשון שלי שאני עושה כעיקרון מה שאני רוצה לעשות זה, לקנות פרספקט לחתוך לפי הגדלים של הראוטר, לעשות 2 חורים פרספקט לפי גודל של שני מאווררי 80MM עם לדים שאני ישים, או אחד של 120MM אני עדיין לא בטוח, לקנות שנאי 12V 1A ולחבר את המאווררים לחשמל, לעשות סליבינג נחמד לכל הכבלים שיהיו, שנאי+מאווררים. ומקווה שזה יצא יפה. תמונה להמחשה : מה שנשאר לי זה למצוא איפה קונים את הפרספקט בקרית מלאכי.. [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 6.6k צפיות
  24. Started by Moty_p,

איך אני יכול לבדוק כמה אמפר\מיליאמפר יש במקור החשמל שלי? עד כמה וולט אני יכול לבדוק בוולטימטר מבלי שהוא ישרף (הכוונה היא מה המגבלה שלו)? איך אני יכול לדעת כמה וואט יש במקור מטח שלי? תודה על התשובות..

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות
  25. ברשותי 3 קתודות ואני רוצה לחבר אותן ישירות לחשמל בלי שום קשר למחשב. קניתי שנאי שמוציא 12v וחיברתי אותן והכל עובד..הבעיה היא שכאשר אני מדליק את שלושתן ביחד אז העוצמה של כל אחת נחלשת. נראה לי שאפשר ליצור מצב שכולן תהיינה מחוברות לאותו שנאי בלי שעוצמתן תחלש אך כנראה החיבור שלי לא היה טוב :-\ אני אצרף תמונה של המעגל שעשיתי, תגידו לי בבקשה מה לא טוב ואיך לעשות את זה אחרת כך שהכל יעבוד כמו שצריך ובעוצמה המירבית. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.