עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by PhP dUdE,

שלום אפשר בבבקשה לינקים לאתרים של חנויות אלקטרוניקה בארץ?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. הוא יכול?, ואם כן, מה ההשלכות?, תודה, אבי..

• 2 תגובות
    • 822 צפיות
  3. יש לי שלט של אלקטרה והוא ללא תאורה, וזה משגע אותי אני מדליק את המזגן שאני ישן ובגלל החושך אני לא יכול לשלוט על המעלות או לכוון טיימר, וזה מציק לקום מהמיטה בלילה ולהשתמש באור של העכבר כמו איזה מסכן ;D זה השלט יש לכם רעיון איך אפשר לסדר לו תאורה?

• 12 תגובות
    • 3.4k צפיות
  4. Started by Shape.,

חבר שלי פירק מחשבון, כשראיתי אותו עושה את זה שאלתי אם הוא מוכן להביא לי את הצג.. והוא ענה שכן. עכשיו יש לי צג LCD נחמד של מחשבון, הייתי רוצה לחברו למחשב, עכשיו השאלה היא האם הוא יכול להתחבר ולהציג גם אותיות ולא רק ספרות, כמובן איך אני מחברו למחשב, איך אני בוחר מה הוא יציג וכן הלאה. תודה, ועוד שאלה איך אני יודע אם הוא מתאים? תודה!

• 2 תגובות
    • 648 צפיות
  5. שלום בסכמה הבאה, עבור שבב 6N137, ציינו להשתמש ב-Bypass Capacitor עם קיבליות 0.1uF בסכמה הבאה, עבור IR Receiver Module, ציינו להשתמש ב-Bypass Capacitor עם קיבליות 4.7uF ממה שהבנתי קבלים אלקטרוליטיים פחות עדיפים בתור Bypass Capacitors, ועדיף להשתמש בקרמיים או פוליאסטר. כיוון שיש לי רק קבלים אלקטרוליטיים, אני רוצה לקנות עכשיו גם כמה קבלי פוליאסטר, למקרים מהסוג הזה.. איזה ערכים נפוצים בד"כ, למטרה הזו? תודה card

• 11 תגובות
    • 3k צפיות
  6. Started by AmitDanan,

יש לי קבל מנופח 1400uf 16v, האים קבל HEC 105c uf1000 16v יוכל להחליף אותו,זה הקבל הכי קרוב שמצאתי.

• 8 תגובות
    • 2.3k צפיות
  7. שלום לכולם!, קיבלתי המון תגובות מעודדות בעקבות פרסום המדריכים, ואני שמח שכולם יכולים להנות מהם, אבל זה לא הזמן לנוח על זרי הדפנה! . בזמן האחרון קיבלתי אין ספור הצעות לרעיונות למדריכים, אך איני יודע במה לבחור ולכן ברצוני לשאולאתכם: מה המוד שהכי הייתם רוצים שאני יבצע ויכין עליו מדריך? הצעה אחת שאני כבר חייב היא חיבור אודיו בקדמת המחשב, אני מבטיח לעשות את זה אולי בפרק המודינג לאחר הבא (5) אך הכל תלוי בבחירתכם. זכרו! מי שמצביע - משפיע! נדב

• 30 תגובות
    • 2.6k צפיות
  8. Started by yamamoto,

מה חשוב לדעת לפני קניה? מה הפרמטרים טווחי מחירים בארץ/בחו"ל

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. אני צריך למצוא חנות שמוכרת קבלים מהסוג הזה... זה דחוף לי...אני חייב אותם דחוף... בבקשה למי שיש יכולת להשיג או להגיד לי על חנות בישראל שמוכרת קבלים כאלה אני אשמח...

• 7 תגובות
    • 855 צפיות
  10. Started by dd7,

חיתוך, ליטוש, שיוף, ברזל עץ ופרספקט, אם אפשר קישור תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by bezangeloo,

לא מצאתי ברשת פרטים על המסך של הnokia communicator 9110, מישהו יכול להאיר את עייני בנושא? מצורפות תמונות של הצ'יפים שלו, לא יודע מה אני אמור לחפש :-\ [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by KaLBasKa,

התבקשתי לתכנן שעון שסופר מ00:00-23:59 עשיתי את הבסיס אבל נתקעתי בקטע שהשעון צריך לחזור לנקודת ההתחלה אחרי 23:59 הבנתי שאני אמור לחבר שם שער איזה ואיפה?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  13. Started by gigabot,

שלום לכולם איך אני מוציא את הפרופלור של המאוורר מתושבתו - מדובר על מאוורר 80 מ"מ

• 3 תגובות
    • 799 צפיות
  14. Started by Kuchi,

היי למישהו יש מדריך טוב ומובן עם תמונות איך לחבר לד (אבל רק לד אחד) בלי שום מעגל ועניינים לכבל קום או USB ושיהיה אפשר לכבות ולהדליק דרך המחשב ?

• 13 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. Started by re5pect,

החסרתי הרבה מהפורום בזמן האחרון אבל חזרתי יש לי 3 קתודות אחת מהן עשתה בעיות אז ניסיתי לבדוק אם יש בעיית מגעים ואז שניסיתי להוציא אותה יצאו החוטים החוצה וכעת יש לי חוטים בנפרד וקתודה בתוך הפלסטיק "מכזה" הזה. אבל עדיין יש לי בפניים קצוות של החוטים.. איך אני יכול להוציא את הקתודה בלי להרוס את המכסה?

• 0 תגובות
    • 723 צפיות
  16. Started by psycho killer,

התחלתי בבנית HTPC אני רוצה לשים את התוכנה Meedio Essentials האם זאתי תוכנה טובה? יש לי בעיה של מארז (אני חושב על וידאו ישן ) יש לכם טיפים לבניה או רעיונות למארז ? ואיזה רזולוציה מתאימה ל טלויזה 21 אינץ'?

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  17. Started by g2a2l2,

שלום רציתי לדעת מה הדרך הקלה ביותר להוצאת מתח מהמחשב ואיך הפשר להקטין אותו נגיד ל 5 ואלט

18. Started by taimor,

אני רוצה להכניס את הממיר לתוך ארון ועדין לשלוט בממיר (של YES) במחוץ, יש דרך להאריך את העיינית או לחבר עיינית נוספת ? אם כן אז לאן מישהו כאן יודע או ניסה את זה כבר ? או שיש כבל או משהו כזה שכבר עושה את זה ?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by kodinover,

איך מחשבים את הנגד לפי הצבעים שעליו?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by jacko_il,

שלום לכולם, אני עובד על איזה פרויקט (אם זה ייצא יפה אני אפרסם כאן בהמשך) ואני צריך איזשהו מחבר עם לפחות 13 פינים כדי לחבר בין לוח PCB מסויים לג'ויסטיק לשליטה. החלטתי להשתמש במחבר סטנדרטי ישן של JOYSTICK/MIDI שנקרא DA-15 pin כמו שהיו בג'וייסטיקים של פעם. http://en.wikipedia.org/wiki/Game_port אפשרות שנייה היא להשתמש בפורט VGA של 15 פינים. (הוא גם הרבה יותר נפוץ וקל יותר למצוא גם כבלים לזה) מה שאני צריך זה משהו כזה: http://www.fabiware.com/images/Bracket_port_VGA_DB15.JPG או אותו דבר עם חיבור של הג'וייסטיק. אשמח אפילו לקנות סתם את הלוחית מתכת, ללא שום חיבור, כזו: (או משהו בסגנון) http://i00.i.aliimg.com/wsphoto/v1/317948926/PCI_PCI_E_VGA_DB9_Serial_Com_Port_Full_Profile_Br…

21. Started by captaincaveman,

היה די פשוט, 50-60 דולר למסך 7 אינץ' באמזון. הדפסה של סטנד עם מדפסת תלת מימד. AIDA64 בשביל ההגדות של התצוגה.

22. Started by uziel,

קניתי RTC מדגם DS3231 ויש בו אפשרות לתכנת 2 זמנים שהוא יוציא בהם פולסים - יתן התרעה... השאלה שלי איך מתכנתים את הזמנים האלו? או שיש סיפריה מוכנה... תודה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  23. אני בונה מין פעמון צייצן ציפורים מטעם חוג אלקטרוניקה מבית ספר ונתנו לי קיט כזה ורציתי להתחיל את זה בבית . עכשיו נתקלתי בכמה בעיות ושאלות : 1. כתוב לי על דף רשימת חלקים מיקרו פאראדים של קבלים עכשיו אלו קבלים רגילים לא אלקטרוליטים ולא כתוב עליהם את המיקרו פאראד שלהם כתוב רק משהו שנגיד XXM ה-X שווה למספר כלשהו . אז אני לא ידוע איפה להלחים איזה קבל לאיפה על הלוח המודפס . איך אני יכול למדוד ? 2. יש לי גם דיודה לחבר ואני לא יודע באיזה כיוון לחבר אותה . {אם תגידו לי איך מוצאים מה הקטודה ומה האנודה ובציור איך מבדילים בקטודה לאנודה אני ידע}. 3. יש לי טרנזיסטור מסוג - 2N 3906 K32 ואני לא יודע מה הE הB והC שלו איך אני מבדיל ? תודה , ליאור

• 8 תגובות
    • 2.3k צפיות
  24. אני מתכנן לקנות מארז למודינג עד 150 ש"ח. ומצאתי כמה הצעות: 1) http://www.pccenter.co.il/product.asp?productid=620&CatCode=91 2) http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=350 3) http://www.fixbuy.co.il/Product.aspx?prodID=42 עכשיו הראשון מבחינת מיקום הכי נוח לי אבל נראה לי שתיהיה לי בעיה עם המארז בגלל שעל הדלת יש את החורים האלה וזה נראה לי יפריע לי לעשות חלון בצורה שאני רוצה. השני נראה לי המארז הכי טוב למודינג בשבילי. הבעיה היא המחיר לא נראה לי ששוה כלכך . השלישי גם זול אבל לא נראה לי כלכך יפה. (ולאף אחד מהם אני לא צריך משלוח - אז אל תוסיפו למחיר את המשלוח). תודה לעונים.

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  25. http://hwzone.co.il/gallery/thumbnails-41.html איך בדיוק הוא עשה את זה..

• 3 תגובות
    • 754 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.