עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. ד"א לכל המעוניין לדעת את החור אוורור אני ואופק עשינו עם אותו מקדח כוס 76mm ויצא אחלה בחלה ... אז לעניינינו .... החלטתי להעתיק מחברי הטוב ולעשות גם כן פתח אוורור בחלקו העליון של המארז (לא קשה במיוחד לכל המעוניינים...) ולאחר קדיחת החור רציתי להוסיף קצת פלפל למארז והחלטתי לכסות את גג המארז עם פסים של איזולירבאנד שחור...(מה אתם אומרים????) והנה מצורפת תמונה של המארז לאחר המודינג כדי שלא תשתעממו.. וכמובן שבת שלום לכולם!!!! [attachment deleted by admin]

2. ניסיתי לבנות את המקלט....חיברתי אותו והוא לא פועל.... עכשיו לקחתי לד אדום ULTRA BRIGHT..ו(לא IR..) ושמתי אותו על הלוח בלחמות ובכל מקום..הוא דולק(חזק..) HELP? איתן

• 4 תגובות
    • 890 צפיות
  3. אני צריך לקנות 6 לדים UB 6 נגדים ושנאי מתכוונן איפה אפשר למצוא באיזור הקריות? תודה

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by ElemenTal,

למשהו יש מידע על הקיט הזה - thermaltake perfect light ? http://skypc.co.il/sg_product~TT-D0012~18~0.htm מה אורך הקטודה ? מצב הפעילות לפי מוזיקה - דרך מיקרופון או מתחבר למחשב/כרטיס קל ? מה לגבי זה Thermaltake A2372 Dual ? זאת אותה ערכה רק עם 2 קטודות ? או שפה אין את השליטה הקולית ? האם קיים קיט אחר בעל 2 קטודות בעל אפשרות פעילות לפי מוזיקה במחיר סביר עד 120 ש"ח ? תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 795 צפיות
  5. Started by can_not_lose,

האם משהו יודע איפה ניתן לקנות צג LCD ציבעוני (שמתחבר סירילית או USB) ? האם משהו יודע איפה ניתן להשיג צג LCD פשוט (סיריאלי או USB) ?

• 4 תגובות
    • 897 צפיות
  6. Started by lm,

מישו יודע מאיפה קונים מפתח למנעולים של המחשב הישנים של לפני 6 שנים????? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 908 צפיות
  7. Started by pc student,

סוף סוף אני שמתי מאוורר 60 מ"מ על גוף הקירור של הסלרון ששמתי על כרטיס המסך תמונות אולי אבל מה דעתכם?

• 4 תגובות
    • 912 צפיות
  8. Started by MoAv,

לעבודת מודינג למגבר אוזניות אני זקוק לאיש מקצועי שיש לו את הכלים ואת היכולת להלחים שני דברים: Opamp מתצורת SOIC למחבר DIP וקבל קטן ללוח מיניאטורי. העבודה להלחמת הקבל כוללת גם הוצאת קבל קיים ובעלת סיכון להריסה של המגבר וזאת הסיבה למה אני דורש איש מקצועי שעשה הלחמות מיניאטוריות בעבר ומספיק מיומן. העבודה בתשלום כמובן, ועדיפות לאיזור חיפה או באר שבע. יום טוב לכולם

• 4 תגובות
    • 736 צפיות
  9. שלום יש לי צג של מיקרוגל ישן האם אני יכול לחבר אותו למחשב ולראות מה הטמפרטורה של המעבד והוא 3 ריבועים כאלה חתיכה גדולה כזאת האם אפשר לעשות משהו בסגנון תודה מראש אליייייייייייייי :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi:

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by shay360,

שלום חברים... קודם כל יכול להיות שאני חי בסרט, אבל בכל מקרה זה עדיין ברמת רעיון שעלה לי לראש. פרוייקט חדש שאני בוחן אפשרות להקים אותו ואשמח למעט הכוונה. המטרה היא להשתמש במחשב לצורך ניתוח ועיבוד תמונה. וידאו קומפוסיט (ntsc שחור לבן) נכנס במבוא של כרטיס PCI או PCI-E (אני לא הכי מכיר את ההבדלים בנתיים) רכיב על הכרטיס ימיר את הוידאו לאות דיגיטלי ובעזרת תוכנה במחשב (אני מניח CPP) יתבצע ניתח ומיפוי של התמונה המתקבלת. החלק של ההמרה של הוידאו קיים כרגע על כרטיס אחר, השאלה היא ברמת העיבוד תמונה וכתיבת התוכנה אם זה אפשרי בכלל? כי בסופו של דבר מדובר במידע דיגיטלי... תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by taimor,

מאיפה אפשר להשיג כבר IDE רגיל של ארדיסקים של זכר לזכר ? או איך אפשר להפוך נקבה לזכר או להכין כזה לבד ? יש מדריך לזה ? או מישהו שיכול לעזור ? מצאתי את מה שאני צריך באיזה אתר בחו"ל אבל הוא לא ממש עוזר לי : http://www.stonewallcable.com/product.asp?dept_id=122&pf_id=IDEMM מישהו יודע איפה אפשר להשיג בארץ משהו כזה ? עריכה : טוב עליתי על משהו, תגידו מאיפה אני יכול להשיג פינים של נחושת ?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. אני רוצה לחבר את המסך LCD של NEC MODEL : NL8060BC26-12 יש למישהו הסבר

• 4 תגובות
    • 845 צפיות
  13. שלום אני רוצה להכין spectrum analyzer ואני צריך סכמה של המעגל... אם מישהו יודע איפה יש או שעשה כבר משהו דומה עזרה תעזור לי. כמו זה בעקרון תודה על העזרה!!

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  14. Started by milgy,

שלום, ברשותי מארז טרנספורמר ישן נושן אני רוצה לשפר את הקירור ואת השקט בבית ע"י הפיכת שני מאווררי הצד על הדלת (מאווררים של 8 סמ כל אחד) למאוורר גדול ושקט של 200 ממ הבעיה היא שחלון הצד חתוך בצורה מיוחדת מהמפעל למי שמכיר ומי שלא הנה קישור לתמונה : http://www.rbmods.com/Bilder/Articles/Sunbeam/Transformer_case/pic2.jpg האם יש למישהו רעיון איך לעשות את זה בצורה יפה ? אולי כדאי להפוך את החלון הזה לחלון פשוט מרובע עם פרספקט חדש... כמו כן אשמח לקבל המלצה למאוורר 200 ממ שקט וזול אשמח לשמוע הצעות מעניינות תודה מראש

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  15. שלום אני צריך המלצה למולטימטר חדש לאחר שהפשוט שלי נשבר בארגז כלים התקציב הוא עד 150 שקל אפשר לחרוג עד 200 אם ממש כדאי הכי חשוב לי שיהיה חזק!! ראיתי באיביי את ה VC99 וה VC97+ הם כדאיים?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by CyberBot,

משהו מומלץ? אין שום ידע קודם בתכנות ידע באלקטרוניקה דיי מספיק להתחלה

17. Started by Danix60,

יש לי בבית מסכון קטן של Republic Of Gamres .......LCD POSTER ויש לי לוח של GIGABYTE, יש מצב שאני יכול לחבר אותו ?[br]פורסם בתאריך: 10.05.2009 בשעה 21:06:47 ?!אפשר עזרה ? :o

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  18. ***לקרוא עד הסוף...*** אני חובב תעופה מושבע ואוהב משחקי סימולציה. חיפשתי דרך להציג את נתוני הטיסה בצורה טובה ומשלא מצאתי - יצרתי אחת... מדובר בפאנל LCD נומרי (מציג אותיות ומספרים) עם תאורה אחורית שמתאים לא רק לסימולציה בלבד אלא כפריט מודינג בעל אפשרויות רבות ומגוונות. מתחבר למחשב ב USB ואינו דורש מקור כח חיצוני כל שהוא. הנה לינק לדיון הרלוונטי (פורום של אתר שנקרא PREFLIGHT) http://www.preflight.us/HE/ftopic-13909-days0-orderasc-0.html הסיבה שזה יכול או צריך לעניין אתכם היא שהפאנל הזה מתאים למודינג באשר הוא. אם למחשב שולחני, ל HTPC או כל שטות שתעלה על רוחכם. אני חושב להזמין כמות מסויימת של חלקים לייצור ולמכור פה או בכלל.- לרווחת אלו שאוהבים את הבנייה והמודינג ולא ממש יודעי…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by gggil,

יש לי 3 לדים של מאוורר, חיברתי אחד אדום דרך הUSB (הוצאתי את ה+ וה- מהכבל והשארתי בצד אחד את הכניסת USB למחשב ) ונדמה לי ששרפתי אותה כמה V צריך ללד? בUSB יוצא 5..זה יותר מידיי?

• 4 תגובות
    • 741 צפיות
  20. שלום לכולם אני רוצה ליבנות מד תמפרטורה דיגיטלי יש למישהו הסבר שירטוט מדריך לא מסובך

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. אני חדש איך אני מלטש צבע 2 שכבות מהמחשב כי אני עושה צבע למארז ואיך אני מלטש פינות של חלון

• 4 תגובות
    • 772 צפיות
  22. Started by what the fuck,

אני לא בטוח שככה קוראים לזה, הכוונה ל AC. אז נכון ב AC הזרם בעצם משתנה 50 פעמים בשנייה ואז מתחיל מחזור חדש ? (כי בארץ זה על 50hz) אז בשקע בבית שלי ראיתי שרשום 10\16A אז זה אומר הזרום משתנה מ 10 עד ל 16 כל שנייה ? יעני הזרום עולה ב 0.12 50 פעמים בשנייה ? ועוד משהו ההתנגדות גם עולה ויורדת או שגם הזרם עולה ויורד ביחד עם הזרם ? (כי לפי חוק אוהם אני חושב שאי אפשר שרק משהו אחד ישתנה בלי שאחד מהדברים האחרים ישתנה..) תודה.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. שלום כולם, אני ושותף שלי רוצים להתחיל פרוייקט. הפרוייקט משלב אלקטרוניקה, ובגלל זה החלטנו שהפתרון ה"זול והנכון" מבחינת תוכנה הוא לקנות לוח ארדואינו. אז אחרי שבחרנו בדרך הארדואינו, אנחנו צריכים לבחור דגם מסויים. הדרישות שאנחנו רוצים מהלוח הן: - 2 יציאות usb - שיוכל להעביר כמות חשמל מספיק גדולה בשביל להטעין פאלפון (דרך הusb) - שיוכל להתחבר אליו חיישן משקל -שנוכל לשלוט ב-האם עובר כרגע חשמל לכל אחד מהusb בעזרת התוכנה. זה כל מה שאנחנו צריכים. אנחנו מחפשים לוח כמה שיותר זול וכמה שיותר קומפקטי. ד"א- אני לא מבין בתחום הזה בכלל. אני מבקש מכם עזרה בבחירת הלוח וסומך עליכם שאתם יודעים מה אתם אומרים. ממש תודה לכל מי שיעזור hingedemu.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by AC/DC,

מי לא קרה לו לפחות פעם אחת באינטרנת אלחוטי שהיה טקלה מעצבנת ? בימיוחד לאלו אשר גרים בבית פרטי ויש חלקים שהם גבס וקורות בטון לי זה קרה הרבה אני גר בבית פרטי והמרחק בין האנטנה לראוטר הוא בסביבות ה8 מטרים והוא עובר קורות בטון ואף חלקי גבס ואבן אז ככה קודם כל תמונות ואז אני יסביר כמו שאתם אוהבים תמונות (רק חבל שלא היה לי אחת יותר איכותית ככה היתי מצלם באיכות בגבוהה יותר (ויש לי אחת)) זה אחת אני כבר יעלה עוד כמה טוב כרגיל תקלה קלה של האלחוטי אז נדבר מחר או יותר מאוחר ! בינתים אני יסביר ההזמנה היא מחוץ לארץ דרך חברה שנימצאת בארץ אז ככה 100 מטר או 150 אני לא זוכר בידיוק (החבילה אצלי כבר כמה חודשים ונמאס לי לחכות איתה הקבלה אצל אבא שלי ) 20 ראשים מתכת של כבל …

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. שלום לכולם אני חדש בפורום שלכם יש לי משתמש כבר כשנה בערך אבל השתמשתי בו פעמים ספורות ממש מזמן אני דיי פעיל בפורום של GAMER אבל אני ממש רוצה לנסות להשתלב בקהילה שלכם. תחום הידע שלי במחשבים הוא דיי נרחב בנושא חומרה ותוכנה ותמיכה טכנית ויש לי ידע גם במודים למיניהם (אבל אני לא יודע כלום על OC ) ואני מאמין שזה יהיה גם הפורמים היחידים שאני יגיב בהם כי אלו בעיקר תחומי העיניין שלי במחשבים, אני לא כל כך מתעניין במשחקים וכו' אני יותר מתעסק אם תוכנות וחומרות ואני מקווה שאני יוכל לשמש כעזר בעתיד לחברי הפורום הזה. אבל נכון לעכשיו יש משהוא שאני רציתי לשאול אתכם יש בבעלותי מתאם IRDA ל USB ורציתי לדעת אם משהוא ממכם מכיר יישום או תוכנה כל שהיא שניתן בעזרתה לסנכרן בין שלט כל שהוא למחשב בכ…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.