עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. רק אני עוד לא סגור איזה לבנות או להשקיע ולבנות פירמידה או סתם קוביה/מלבן רגיל אבל יש לי שאלה איפה אני יכול לקנות ברגים קטנים שמתאימים לעבודה עם פרספקס ? תודה רבה

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. קניתי את הדרמל של וולף, הזה שמגיע גם עם מקדחה נטענת (אני יודע שזה לא שווה הרבה, אבל בשביל 70 שקל מה אכפת לי) קיבלתי שקית של דיסקיות, והם כולן נראות שבירות ומעפניות כאלה. מישהו יכול לשים תמונה של הדיסקית שאני צריך בשביל לחתוך במתכת? עריכה: לפני שפניתי לפה, פתחתי והפעלתי את המנוע בשביל לראות שהכל עובד. עבד, סבבה, אבל נלחץ לי הכפתור של הנעילת דסקיות עכשיו הוא לא נלחץ בכלל, ולא רוצה לעשות כלום.. פשוט תקוע. מה לעשות?? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by Static,

יש לי מסך דיי מוכן שפירקתי משרת HP ישן הנה תמונות עכשיו הוא מולחם ומוכן כבר עם חיבור כמו של מדפסת 25 פינים עכשיו אני קצת מפחד לחבר את זה.. יש מצב שמשהו יכול לקרות למחשב? ישרף וכו'? אם תשימו לב יש גם מפסק בצד שמדליק ומכבה את הצג.. ומעניין אותי מאיפה הוא מקבל חשמל.. הגיוני שה 25 פינים מעביר גם חשמל? [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. האם ישנו רכיב או דבר אותו אני יכול לרכוש ולהשתמש במחשב כ"שלט חכם" שהוא יוכל לשלוט במזגן בטלוויזיה וכ'ו ?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. שלום יש לי כונן דיסקים עם פאנל קידמי לבן : משהו כזה : ואני רוצה להחליף את הפאנל (הפלסטיק הזה מקדימה) לשחור. כמו זה : האם מישהו מכיר חנות שעושה שרות כזה (בתנאי שימצאו חלק שמתאים לכונן שלי) תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by Sarlula,

אהלן! טוב, יש לי שאלה טיפה מוזרה: קניתי ערכת סליבינג, ויש כמה כבלים שאני רוצה להסליב. הבעיה היא שאין לי כלי להסרת המולקסים. אם יש מישהו מהמרכז, ויש לו את הכלי הזה, (ומוכן לארח אותי לכמה דקות), שיכתוב. אני בן 15 ולא פוגע.. זה למען הפרוייקט שלי שאותו ניתן לראות בפורום הפרוייקטים. תודה רבה!

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. האם יש אפשרות לפרק רק את החלק העליון של המארז ז"א החלק שהכי הרבה למעלה - הגג ? אני מדבר על מארז Thermaltake SWING .. תודה~!

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by omrishalev,

כמו שאתם רואים אני כותב ומגיב כאן בשעות לא סבירות... התחלתי לעבוד במגרש של דוד שלי - איסוף ברזלים, אלומיניום וכו'. אחד הבחורים שהגיע למגרש ורצה למכור ברזלים הגיע עם מוניטורים ישנים אבל עם מארזים ממש ממש יפים - כמובן אם משקיעים עליהם אז הם יהיו יותר יפים בכל מקרה לקחתי אחד - תמונות בקרוב. השאלה שלי היא כזו: מהו מחשב HTPC. איזה סוג מחשב / פנטיום עדיף לפרוייקט כזה? איזה כרטיסים צריך בשביל זה? כרטיס TV וכו'. תודה על התשובות

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. בניתי את המעגל שדובר עליו רבות בפורום בזמן האחרון. והשתמשתי עד היום בUICE, ועכשיו נגמרה לי תקופת הנסיון, ולא הבנתי איך משתמשים בWINLIRC (והיא נראית לי גם די עלובה) מישהו מכיר עוד תוכנה שאפשר להשתמש בה? חשוב לי שתהיה לה אופציה להעביר את המסך למצב stand by תודה

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. תראו מה קיבלתי במייל- הכניסו את כל החלקים החיוניים לתוך אקווריום ומילאו אותו בנוזל מיוחד?! והוא עבד מעולה!! http://fun.mivzakon.co.il/flash.aspx?id=12031 מישהו יכול להסביר לי איך הוא עבד למרות שהיה נוזלים?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. שלום אנשים, הרבה זמן לא ביקרתי באתר... אני מחפש מגעל בשביל lm3914, lm3915, lm3916 ל 12V ו5V עד עכשיו בניתי כל מיני מעגלים שהם לא עבדו לדוגמה הסרטון הזה: https://www.youtube.com/watch?v=CB4Sl9Xwb_I&t=148s בניתי אותו בדיוק והוא לא עובד ב 12V גם קניתי מעגל מודפס כזה: https://www.ebay.com/itm/253313767441 וזה גם לא עובד אז אבקש את עזרתכם אם אפשר מעגל ל 12V ועוד מעגל ל5V לא אכפת לי להביא לכל לד נגד של 470 אם זה עוזר לעשות את המעגל יותר טוב תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  12. Started by psycho killer,

אני רוצה לחבר קתודה קרה אצלי באוטו באיזור של הגז ,בקרס ,קלאצ' מתחת לדשבורד בשני הצדדים אני יחבר את זה לחיבור של המצת אני רוצה לדעת אם מה יספיק קתודה של 100 mm בכל צד או קתודה של 300 mm אם מישהו כאן יכול להראות לי כמה אור מפיצה כל נורה זה יהיה טוב תודה מראש לעוזרים

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. אני לא מתכוון לתוכנה כמו הגוגל סקאצ'אפ, אלא תוכנה שמחליפה את הדפי משבצות. שיהיה אפשר לכתוב בתוכנה את המידות ולסרטט בדו מיימד בפשטות את המארז... יש תוכנה כזאת?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. אז ככה, מה שאני רוצה זה לקחת שני סטים של חוטים (בכל סט פלוס אחד ומינוס אחד) לחבר אותם לסוויצ' שנשלט ע"י כל אחד משני שלטים אלחוטיים. רצוי, כמובן אם אפשרי, שהרכיב האחרון ששידר יקבע, כלומר אם עכשיו בשלט אחד העברתי למצב 1, ולקחתי את השלט השני והעברתי בו למצב 2 אז בסוויצ' יתקבל האות 2. רכיבי התקשורת רצוי שישתמשו בסוללות (כמה שיותר קטנות), אם הוא יוכל להשתמש ב-3.6V 800mAh של NiMH זה יהיה מושלם מבחינתי. מרחק התקשורת צריך להיות לפחות 15 מטר מהסוויצ' כולל קירות. זה אמור להיראות בערך ככה (תרשים): יש למישהו רעיונות? לפחות איזה רכיבי תקשורת כדאי להשתמש? לשירותי יש מערך של כל כלי העבודה שקיימים בעולם, ורכיבים אלקטרוניים מפה ועד הודעה חדשה, וכאלה שאין אפשר לקנות

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. שוטטתי לי ברחבי הרשת וזה מה שמצאתי ממש יפה מה שהוא עשה פה: http://www.modding.ru/view.php?cat=articles&item=modpsu1 תהנו!!!

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by r1plet,

שלום, מצפה לי מחר מבחן מסכם באלקטרוניקה (כיתה י"א) וכרגע כל החומר שלי נמצא אצל חבר, האם יש מקור באינטרנט להסברים בנושאים הבאים? - טרנזיסטורים, מעגל טורי ומקביל ומגברי שרת. תודה רבה מראש!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by itayalter,

האם זה יעזור ? והאם לפתוח 120 או מספיק 80 ? ו... איך עושים את זה בדרך מקצועית ? עם כוס או דרמל ? מבקש עזרה והמלצות

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. http://web.media.mit.edu/~ladyada/make/minty/index.html MINTY!!! The Minty MP3 player can be built from parts that are sold at Ye Olde Traditional electronics distributor (digikey/mouser/newark). Half of the parts can be sampled for free, for a minimal total cost of $25 for parts, and $25 for a PCB. And the case is soooo Minty!* * Do not eat MintyMP3 Fresh Breath and ATA+FAT16 Works with your favorite compact flash card, currently in trashy-revision v.1 mode. Amaze your friends! Upload files via stunningly slow 115kb/s. Or cannibalize the code for FAT16 handling (create/delete/read files) Exxxtras Unlike some other mp3 players, this one comes with a 3…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by tulicooli,

טוב אז ככה אני ואבא שלי רוצים לבנות מארז מפרספקס ואנחנו לא יודעים איך לעשות את האחורה של המארז כאילו את כל החיבורים (יציאות usb, יציאות למסך,לעכבר וכו') למישהו יש רעיון? ואני צריך ספק טוב יש רעיונות? ושיהיה קטן ואיך אני יכול לעשות שיהיו לי 3 סידירומים? איך לחבר ולאן? ולא לדאוג בקשר לפרספקס אבא שלי יכול לעקם אותו תודה לעוזרים אפשר לפנות אלי באיסיקיו 174724290

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. טוב הכותרת די מסבירה... אם מישהו יכול להסביר או לתת קישור ליצירת מאוורר שולחני קטן עם חיבור ישיר לחשמל..... הרבה תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by Alexkmr,

נשפך לי תה על המקלדת, פתחתי אותה על מנת לנקות אותה. הוצאתי גם את כל מקשים. אחרי שהחזרתי הכל יש מספר מקשים שלא ממש עובדים טוב, אלה מקשים שיש להם "עזר" מברזל; מקש ארוך, אנטר ועוד כמה. אני לא ממש מבין איך להחזר בצורה נכונה את המקש. תודה...

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by Gizon,

חברים שלום, הגיע לידי מסך LCD פשוט מדהים. הוא פשוט ענק (חכו לתמונות), יש לו רכיב Backlight מובנה ואני פשוט מת לחבר אותו למחשב שלי. המסך נלקח ממכשיר PDA ישן של חברת PSION מדגם 3c, הוא עובד בטוח. אני צריך את עזרתכם בלחבר אותו למחשב או למצוא חומר עליו. המסך הוא של חברת HITACHI מדגם LMG7502UMFL, בנוסף כתוב על הסרט חיבור שלו גם 7035T ו-Made in taiwan R.O.C Rev על משטח ה-Backlight (זה חתיכת פלסטיק בגוון ירוק שנצמד לאחורי המסך - כמו בשעונים אני חושב) כתוב: BKL a2564c P4DAG 703823 תמונות: סרט החיבור של המסך עצמו. הסרט החיבור עם תחתית המסך המסך כולו רכיב ה-Backlight, נצמד אל אחורי המסך. המסך ביחס לעט. בבקשה עזרו לי! גדעון

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by siter,

היי אני מחפש איפה אפשר לקנות פילטר לאבק בדלת של המארז שלי יש מאוורר 25' שמכניס פנימה המון אבק ואני רוצה לשים אליו פילטר אבק מבחוץ כדי למנוע את זה אבל אני לא מוצא את זה בשום מקום... תודה רבה

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by omrishalev,

יש למשפחה שלי חברת אוטובוסים ואם שמתם לב באוטובוסים הבין עירוניים והפרטיים יש מין מנורות שברגע שהאוטובוס עוצר ופותח דלתות המנורות מהבהבות מצד לצד...למי שלא הבין - פעם צד ימין נדלק ופעם צד שמאל נדלק. אני צריך שמישהו יעשה לי סרטוט של המעגל הזה. תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. לפני שבועיים קיבלתי פאנל חדש שהזמנתי ל nokia 3600 slide שלי. הרכבתי אותו (זה פאנל מלא שהרכבתו כרוכה בפירוק הטלפון כולו) ומאז אחד ממקשי הווליום לא עובד. המקש שלא עובד הוא הגברת הווליום. העוצמה בזמן שיחה מאוד נמוכה אם אני לא מגביר אותה, כך שאני מאוד צריך את המקש הזה. היום פירקתי אותו עוד פעם כדי לבדוק במה הבעיה. כפי שרואים בתמונה, הכפתור השמאלי בעל חלק מתכתי מעליו, כשהכפתורים החיצוניים (מפלסטיק) לוחצים עליו הוא בתורו עושה קצר לכפתור שמתחתיו וכך הכפתור עובד. אבל בכפתור הימני אין את הדבר הזה ממתכת, כנראה שלפני שבועיים הוא נפל לי. האם קיימים חלקים קטנים כאלו בחנויות? או שיש פתרון אחר לעניין? זה לא סביר להחליף את כל הטלפון בגלל כפתור קטן... אודה מאוד לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.