אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,629 דיונים בפורום זה
-
אשמח לקבל תגובות בנושא: http://www.hwzone.co.il/gallery/album102?page=1 כמו כן יש במערכת OC נחמד מ 2.6 ל 3.2 עוד לא העלתי תמונות ופרטים אני רוצה לשפר את הבצועים. גם כרטיס מסך אחרי OC והוא רץ עכשיו על CORE:411 MEM:360 גם פה זה זמני ואני אמשיך לשאוב ממנו עוד מהירות.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ערב צח לכולם. את האמת שאת הסידור עשיתי כבר לפני הרבה זמן פשוט לא היה לי מצמה כדי לצלם אותו. אז בלי הרבה לדבר הנה התמונות: http://img402.imageshack.us/my.php?image=img0121on3.jpg http://img251.imageshack.us/my.php?image=img0122hn0.jpg http://img182.imageshack.us/my.php?image=img0123ad7.jpg http://img402.imageshack.us/my.php?image=img0124nv8.jpg טוב אז זה מה שיצא אחרי הרבה התעללות וחורים ותכנון... אם למישו יש רעיונות איך לשפר את זה בבקשה שיגיד כי זה עדיין מבולגן מידי בשבילי. ;D
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
סיפקתי 19V במקום 5V (לא ישירות ), וכתוצאה מכך נשרף רדיו טרנזיסטור - שמעתי היססס ברמקול אחרי מספר שניות , ועננה של משהו שרוף . ממש ליד הכניסה של הסוללות ( לא היו סוללות ) יש רכיב LA5523 . לא ראיתי רכיב שרוף אחר בסביבת כניסת המתח. כואב לי הלב בגלל שזה ווקמן ישן עם איקוולייזר ששיפצרתי וחיברתי לרמקולים של גטובלאסטר ישן . ממש הנאה . האם יש טעם לחפש רכיב כזה ולהחליף ? או שהרכיב "נפרץ" והנזק למערכת בלתי הפיך למעשה ?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי הרבה זמן פנוי ו200 שקל יש לכם רעיונות למודים שאפשר לעשות? אני יגיד לכם מה כבר עשיתי למארז שלי חלון (מקדימה ובצד) צביעה+גימור מראה חלון לספק ועיצוב שלו חור בגג המארז מוד הפיכת עכבר "לחללית" חלון לCD הוספת תאורה פשוטה (קטודות מאוררים וכמה לדים פה ושם) איזה רעיונות יש לכם בשבילי (אני מחפש דברים יפים ולא מסובכים יותר מידי)
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
דבר ראשון אני התחלתי קצת לעסוק במודינג ואני רוצה לקנות דרמל .. אז השאלה שלי היא איפה כדאי לקנות ושל איזו חברה ? וכמה זה עולה בערך ?!?!! דבר נוסף רציתי לשאול האם הדרמל יכול לשמש גם כמקדחה ( לקדוח חורים לברגים ולדברים קטנים ) ומברגה ( להבריג ולהוציא ברגים ) ??? תודה מראש לעונים .. וזה קצת דחוף כי אולי אני יקנה היום או מחר ...
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפני שבועיים קיבלתי פאנל חדש שהזמנתי ל nokia 3600 slide שלי. הרכבתי אותו (זה פאנל מלא שהרכבתו כרוכה בפירוק הטלפון כולו) ומאז אחד ממקשי הווליום לא עובד. המקש שלא עובד הוא הגברת הווליום. העוצמה בזמן שיחה מאוד נמוכה אם אני לא מגביר אותה, כך שאני מאוד צריך את המקש הזה. היום פירקתי אותו עוד פעם כדי לבדוק במה הבעיה. כפי שרואים בתמונה, הכפתור השמאלי בעל חלק מתכתי מעליו, כשהכפתורים החיצוניים (מפלסטיק) לוחצים עליו הוא בתורו עושה קצר לכפתור שמתחתיו וכך הכפתור עובד. אבל בכפתור הימני אין את הדבר הזה ממתכת, כנראה שלפני שבועיים הוא נפל לי. האם קיימים חלקים קטנים כאלו בחנויות? או שיש פתרון אחר לעניין? זה לא סביר להחליף את כל הטלפון בגלל כפתור קטן... אודה מאוד לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן! טוב, יש לי שאלה טיפה מוזרה: קניתי ערכת סליבינג, ויש כמה כבלים שאני רוצה להסליב. הבעיה היא שאין לי כלי להסרת המולקסים. אם יש מישהו מהמרכז, ויש לו את הכלי הזה, (ומוכן לארח אותי לכמה דקות), שיכתוב. אני בן 15 ולא פוגע.. זה למען הפרוייקט שלי שאותו ניתן לראות בפורום הפרוייקטים. תודה רבה!
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם יש אפשרות לפרק רק את החלק העליון של המארז ז"א החלק שהכי הרבה למעלה - הגג ? אני מדבר על מארז Thermaltake SWING .. תודה~!
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך מדריך איך לחבר לדים למחשב את המצרכים במידה ואין לי אני אקנה אבל זה לא חשוב החשוב הוא איך אני מחבר המדריך שבלינקיה סבבה (המדריך הראשון הפשוט) רק שלא מראים איפה מחברים את הלדים אשמח שתענו לי במהרה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בניתי את המעגל שדובר עליו רבות בפורום בזמן האחרון. והשתמשתי עד היום בUICE, ועכשיו נגמרה לי תקופת הנסיון, ולא הבנתי איך משתמשים בWINLIRC (והיא נראית לי גם די עלובה) מישהו מכיר עוד תוכנה שאפשר להשתמש בה? חשוב לי שתהיה לה אופציה להעביר את המסך למצב stand by תודה
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מי שמכיר את האורורה 570 הוא מגיע עם חלון רשת וחלון פלסטיק, שמתי לב שעם הרשת, הטמפרטורה יורדת בעשר מעלות בערך לכל רכיב, אבל אני מאוד אוהב את החלון השקוף. חשבתי אולי להנות משני העולמות ולחתוך חלק מהחלון השקוף ולחבר לו חלק מהרשת, בהנחה שזה בכלל אפשרי, אין שלי שמץ. אז אם למישהו רעיונות ויש לו את הזמן והידע הדרוש, ומוכן לעשות את זה תמורת תשלום כמובן שישלח ה"פ. אני יגיע אליו. איזור נ"צ\רחובות\גדרה והסביבה.. ראיתי כמה מודים שנראים בהרבה יותר מסובכים ועלה לי הרעיון, השאלה אם זה אפשרי בכלל?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קראו כאן: http://www.glouds.com/geekbox/ מדובר בסטרימר קוד פתוח וחומרה פתוחה שמיועד למשתמשים רגילים וגם למפתחים
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רק אני עוד לא סגור איזה לבנות או להשקיע ולבנות פירמידה או סתם קוביה/מלבן רגיל אבל יש לי שאלה איפה אני יכול לקנות ברגים קטנים שמתאימים לעבודה עם פרספקס ? תודה רבה
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ברשותי זוג מאווררים 70MM של COOLERMASTER שהוצאתי ממשטח קירור למחשב נייד,הם צורכים 5V ומחוברים יחד לאותו חיבור,שלוקח את הכוח שלו מUSB http://www.coolermaster.com/product.php?product_id=4323 האם יש אפשרות שהם יעבדו בחיבור לבקר מאווררים שהכניסה שלו היא 12V? ואם כן אילו רכיבים דרושים
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
מצאתי מערכת סטריאו של Sharp ברחוב עכשיו אני מבין באלק' אבל לא מבין את הדבר הבא כאשר אני מדליק את המערכת ישנו POWER ON(מין איתחול של המערכת) ואז אני מקבל PROTECT וזהו המערכת אינה מגיבה אודה למישהו אם יוכל להגיד לי מזה ה Protect הזה ועל מה הוא אחראי כדי שאני יוכל לתקן את המערכת
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי מארז ואני רוצה לצבוע בו חלקים לצבע כרום. מדובר בפלטת ברזל קטנה (כ-20X11) וסניפירים מפלסטיק (המארז הוא XaserII למי שמכיר) הספריי שקניתי והשתמשתי בו לצביעת הפלטה לא נראה לי כ"כ איכותי (אחרי יום של ייבוש לאחר שיוף וצביעה בפריימר נשארים עליו סימנים כהים אם מנקים אותו) השאלה שלי היא - האם כדאי ללכת ולצפות את הפלטה בכרום או לצבוע מחדש את הפלטה או לחלופין לקנות ספריי חדש (לא מומלץ - זה ספריי יקר יחסית). ואם אני צריך ללכת ולצפות בכרום, איך מורידים את הצבע שיש עכשיו וכמה זה יכול לעלות? ובקשר לסניפירי הפלסטיק, יש איזשהו שינוי בטכניקה כדי לצבוע? הם כרגע שחורים, ואני לא יודע אם צריך או לא צריך לרסס פריימר על פלסטיק. תודה מראש על העזרה!!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני חדש בפורום זה ובכלל באתר בגעתי לכאן כי אני רוצה לבתחיל ללמוד מודינג ובכלל כל בבתעסקות הזאת עם המחשב אז יש לי כמה בקשות : 1.אני צריך מדריכים למתחילים בסיס במודינג בעברית או באנגלית אבל אם באנגלית אז רק וידאו. 2.אני צריך קצת הסבר ממכם על כל זה והתעסקות אם המחשב והחלקים בו אם יש מדריך אז גם טוב. ואם עברתי על החוקים או משו בפורום תודיעו לי ואני ישנה. ותודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב אז אני רוצה ליבנות את בקרת המאוררים הזות ובכול חנות דאני הולך אין שם את המוצרים איפה אני יכול להזמין הוא משהו כזה את המוצרים תירואה מה אני צריך מאורר 95 מל' לא משנה איזה אבל שיהי חזק שיוריד לפחות 3 4 מעלות+גריל בצבע כסף ועים יש רק שחור אז בלי גריל חמישה מפסקים תלת מצביים (on/off/on) עם שלוש רגליים. מפסק אחד דו מצבי (on/off) עם 3 רגליים. חמש דיודות (leds) דו-צבעיות. דיודה בצבע ירוק או כחול למפסק ראשי, בעלת רגלים של 2.1V כל אחת. תופסנים לדיודות או דיודות עם תופסן מובנה. נגדים. 11 X 1000 ohms בכל מתח וחמישה נגדים 33 ohms (3 watt). 10 דיודות חד כיווניות. חמישה מחברי מולקס זכר. מחבר מולקס נקבה. בערך 2 מטרים של חוטים.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
חברים שלום, הגיע לידי מסך LCD פשוט מדהים. הוא פשוט ענק (חכו לתמונות), יש לו רכיב Backlight מובנה ואני פשוט מת לחבר אותו למחשב שלי. המסך נלקח ממכשיר PDA ישן של חברת PSION מדגם 3c, הוא עובד בטוח. אני צריך את עזרתכם בלחבר אותו למחשב או למצוא חומר עליו. המסך הוא של חברת HITACHI מדגם LMG7502UMFL, בנוסף כתוב על הסרט חיבור שלו גם 7035T ו-Made in taiwan R.O.C Rev על משטח ה-Backlight (זה חתיכת פלסטיק בגוון ירוק שנצמד לאחורי המסך - כמו בשעונים אני חושב) כתוב: BKL a2564c P4DAG 703823 תמונות: סרט החיבור של המסך עצמו. הסרט החיבור עם תחתית המסך המסך כולו רכיב ה-Backlight, נצמד אל אחורי המסך. המסך ביחס לעט. בבקשה עזרו לי! גדעון
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חשוב לציין שאין לי רקע באלקטרוניקה.. לכן אני מתייעץ אתכם לפני שאני עושה שטויות אני רוצה להרכיב רצועת לדים כזאת : http://www.amperel.co.il/products/109100 . באורך של מטר+- מה צריך לעשות? לחבר את הרצועת לדים פלוס מינוס למתאם מולקס ואותו לחבר לספק כוח של המחשב ? או.. האם אפשר לחבר לכבל usb ולתקוע ישר בלוח אם? (כמו הלדים של אנטק - פה ) אשמח לקבל פירוט מה לעשות ואיך.. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקי, בעיקרון אני מנסה לעשות עמדה בעזרת המסך מגע+OS של הIPOD TOUCH בערך ישמש כמו MEDIA CENTER בלי הרבה התברברות של הכנת HTPC שלם בעיקרון זה יראה כך לבן=הבסיס עצמו שחור=איפה שהמסך צריך להיכנס (והפינות אמורות להיות עגולות יותר... אני פשוט נוב לחלוטין בכל תוכנה גרפית ביקום) אז חשבתי בהתחלה לעשות את הבסיס מפלסטיק כלשהו אבל לדעתי גם מתכת יעבוד השאלה שלי היא מאיפה לעזאזל אני משיג משהו כזה/איך לבנות משהו כזה? אני clueless לחלוטין... או אולי אם מישהו מכיר מוצר שנראה כך ואני אוכל לקנות ולפרק אותו לשימושים שלי זה גם יעזור
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תראו מה קיבלתי במייל- הכניסו את כל החלקים החיוניים לתוך אקווריום ומילאו אותו בנוזל מיוחד?! והוא עבד מעולה!! http://fun.mivzakon.co.il/flash.aspx?id=12031 מישהו יכול להסביר לי איך הוא עבד למרות שהיה נוזלים?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה!! תקשיבו אני צריך תאורה נחמדה למארז "החדש" שלי (קניתי דלת שקופה עם מקום למאורר ) ואם אפשר אז גם איזה מאוררים שאתם מכירים ונראים לכם יפים שכדי לי לשים ואם יש לכם המלצות נוספות אתם רשאים לדווח.. תודה לכל העוזרים/עוזרות!! 8)
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חיתוך, ליטוש, שיוף, ברזל עץ ופרספקט, אם אפשר קישור תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-