אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,629 דיונים בפורום זה
-
מי שמכיר את האורורה 570 הוא מגיע עם חלון רשת וחלון פלסטיק, שמתי לב שעם הרשת, הטמפרטורה יורדת בעשר מעלות בערך לכל רכיב, אבל אני מאוד אוהב את החלון השקוף. חשבתי אולי להנות משני העולמות ולחתוך חלק מהחלון השקוף ולחבר לו חלק מהרשת, בהנחה שזה בכלל אפשרי, אין שלי שמץ. אז אם למישהו רעיונות ויש לו את הזמן והידע הדרוש, ומוכן לעשות את זה תמורת תשלום כמובן שישלח ה"פ. אני יגיע אליו. איזור נ"צ\רחובות\גדרה והסביבה.. ראיתי כמה מודים שנראים בהרבה יותר מסובכים ועלה לי הרעיון, השאלה אם זה אפשרי בכלל?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה!! תקשיבו אני צריך תאורה נחמדה למארז "החדש" שלי (קניתי דלת שקופה עם מקום למאורר ) ואם אפשר אז גם איזה מאוררים שאתם מכירים ונראים לכם יפים שכדי לי לשים ואם יש לכם המלצות נוספות אתם רשאים לדווח.. תודה לכל העוזרים/עוזרות!! 8)
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לעשות כבר חור למאוורר בגג שאלתי היא איך אני עושה זאת? אני אמור לקחת את העיגול הפנימי? ואיך אני אמור לעשות חורים לברגים? ובמדריך שבאתר לא הבנתי תקטע של השבלונה... אז בבקשה עזרה תודה מראש!
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב אז אני רוצה ליבנות את בקרת המאוררים הזות ובכול חנות דאני הולך אין שם את המוצרים איפה אני יכול להזמין הוא משהו כזה את המוצרים תירואה מה אני צריך מאורר 95 מל' לא משנה איזה אבל שיהי חזק שיוריד לפחות 3 4 מעלות+גריל בצבע כסף ועים יש רק שחור אז בלי גריל חמישה מפסקים תלת מצביים (on/off/on) עם שלוש רגליים. מפסק אחד דו מצבי (on/off) עם 3 רגליים. חמש דיודות (leds) דו-צבעיות. דיודה בצבע ירוק או כחול למפסק ראשי, בעלת רגלים של 2.1V כל אחת. תופסנים לדיודות או דיודות עם תופסן מובנה. נגדים. 11 X 1000 ohms בכל מתח וחמישה נגדים 33 ohms (3 watt). 10 דיודות חד כיווניות. חמישה מחברי מולקס זכר. מחבר מולקס נקבה. בערך 2 מטרים של חוטים.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי כאן שתי סרטוטים של מקלט אינפרא אדום רק שהרגליים אצלהם מראות אחרת.... מה מהשרטוטים נכון?! ועוד בקשה... מישהו יכול בבקשה להביא לי את המדריך של HEETSEEKERZ להכנת מקלט אינפרא אדום? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
דבר ראשון אני התחלתי קצת לעסוק במודינג ואני רוצה לקנות דרמל .. אז השאלה שלי היא איפה כדאי לקנות ושל איזו חברה ? וכמה זה עולה בערך ?!?!! דבר נוסף רציתי לשאול האם הדרמל יכול לשמש גם כמקדחה ( לקדוח חורים לברגים ולדברים קטנים ) ומברגה ( להבריג ולהוציא ברגים ) ??? תודה מראש לעונים .. וזה קצת דחוף כי אולי אני יקנה היום או מחר ...
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1) איפה אני משיג מפצל של לפחות 2 חיבורים מ3 פינים ל3 פינים... (למשל יש שני מאווררים ויש רק חיבור אחד פנוי) - אם לא קיים, אני מוכן להתפשר על מאריך (אני אקנה כמה ואלחים אותם ואכין מפצל) אבל שיהיה כמה שיותר זול. - לצורך העניין לשלם על חוט וחתיכת פלסטיק יותר מ10 שקלים זה לא רלוונטי בשבילי. - ואם זה לא רלוונטי, אז האם יש באריהב או חנות אלקטרוניקה כלשהי חיבורים כאלו כמו בלוח אם והחיבור הנגדי המתאים? 2) השאלה החשובה יותר: אני מעוניין לחבר 2 מאווררים לכרטיס מסך. האם זה אפשרי לחבר את שניהם למקור חשמל אחד שיש על-גבי הכרטיס? ואם כן- האם גם אפשר לשלוט עליהם דרך Riva Tuner? (אם אני מחבר את החוט ששולט במהירות) מדובר בכרטיס 8800GT Palit 512MB..
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שמי רועי אני בן 12 ואני רוצה להתחיל לעשות מודינג בגיל יחסית צעיר.. אני רוצה לעשות מוד בשביל להעסיק את עצמי, מוד פשוט, אבל לא צביעה... בלי לדים... אפשר לומר מודינג פשוט.. אממ, בשביל שיהיה כיוון, מארז שקוף, קוביה או שילוב של שניהם ביחד ^^ תודה מראש, רועי.
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי את ה- XASER3 וספק של TT עכשיו יש את כל המאוורים האלו... ויש מלא חוטים ואני לא יודע איך לסדר אותם....
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי xbox ישן לא בשימוש שסתם צובר אבק במחסן. בנוסף יש לי שני מחשבים פועלים שגם הם לא בשימוש. חשבתי לקחת רכיבים מהם, להכניס ל-XBOX ולתת להורים שלי כ-HTPC. אני חושב שהבעיה הכי גדולה שלי היא ספק הכוח, הספקים שיש בשני המחשבים לא יכנסו ל-XBOX.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מצאתי מערכת סטריאו של Sharp ברחוב עכשיו אני מבין באלק' אבל לא מבין את הדבר הבא כאשר אני מדליק את המערכת ישנו POWER ON(מין איתחול של המערכת) ואז אני מקבל PROTECT וזהו המערכת אינה מגיבה אודה למישהו אם יוכל להגיד לי מזה ה Protect הזה ועל מה הוא אחראי כדי שאני יוכל לתקן את המערכת
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זה שפה http://www.arihav.com/products/sales/index.asp?category=lcd שעולה 105 שקל 4X20 עם עברית. איזה בקר יש לו?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש כאן. יש לי פלאפון של מוטורולה (digital) הוספתי תמונה!! אפשר להשתמש בו ל LCD ? ואם כן איך אני עושה זאת? (הלחמות, חיבורים וכל מה שצריך) אשמח לקבל עזרה!! דרך אגב אחלה אתר, עבודה מעולה תמשיכו ככה!!!!! [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה להוסיף מאוורר במארז שלי, ורציתי לדעת אם שני ראשי המקדחה שבאים עם הדרמל מתאימים לברגים של מאוורר? ואם אפשר בבקשה תסבירו לי איך להשתמש בהם. כי הם נראים לי חלשים, ואם אני אלחץ עליהם הם נראים כאילו שהם יישברו. אז איך משתמשים?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
החלטתי לבנות מקלט אינפרא אדום למחשב על פי המדריך בפורום. מצאתי TV LINK ישן של YES. מצורפת תמונה של חיישן האינפרא האדום שבתוכו. איך אפשר לדעת מה מיצגת כל רגל ? כל תגובה תתקבל בברכה (גם לך תקנה ב 10 שקל חישן חדש....) [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://img161.imageshack.us/img161/2078/planau5.jpg את המדף אני מחבר בימים הקרובים תעלה לאיפה שהחשמל אני כנראה אחצוב בקיר במילא התאורה הכחולה תהיה בנויה בתוך המדף [מדף 5 ס"מ עובי עם חריצים לתאורה] השאלות שלי כאלה: הולכים להיות בקבוקי אלכוהול על המדף אז התאורה חייבת להיות קרה על מה אתם ממליצים לי לתאורה? לדים? קתודה? אם לדים אז - איזה פתרון יכול להיות לי להחלפה קלה של לד במידה ואני צריך להחליף? [בלי הלחמות אלא פשוט להוציא ולהכניס חדש] אם קתודה אז - איך אני דואג לשינוי המתח ממתח של מחשב למתח של שקע ביתי? אם לא זה ולא זה אז מה הפתרון ואיך לבצע? תודה רבה מראש לכל העוזרים!
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
סיפקתי 19V במקום 5V (לא ישירות ), וכתוצאה מכך נשרף רדיו טרנזיסטור - שמעתי היססס ברמקול אחרי מספר שניות , ועננה של משהו שרוף . ממש ליד הכניסה של הסוללות ( לא היו סוללות ) יש רכיב LA5523 . לא ראיתי רכיב שרוף אחר בסביבת כניסת המתח. כואב לי הלב בגלל שזה ווקמן ישן עם איקוולייזר ששיפצרתי וחיברתי לרמקולים של גטובלאסטר ישן . ממש הנאה . האם יש טעם לחפש רכיב כזה ולהחליף ? או שהרכיב "נפרץ" והנזק למערכת בלתי הפיך למעשה ?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
חברים שלום, הגיע לידי מסך LCD פשוט מדהים. הוא פשוט ענק (חכו לתמונות), יש לו רכיב Backlight מובנה ואני פשוט מת לחבר אותו למחשב שלי. המסך נלקח ממכשיר PDA ישן של חברת PSION מדגם 3c, הוא עובד בטוח. אני צריך את עזרתכם בלחבר אותו למחשב או למצוא חומר עליו. המסך הוא של חברת HITACHI מדגם LMG7502UMFL, בנוסף כתוב על הסרט חיבור שלו גם 7035T ו-Made in taiwan R.O.C Rev על משטח ה-Backlight (זה חתיכת פלסטיק בגוון ירוק שנצמד לאחורי המסך - כמו בשעונים אני חושב) כתוב: BKL a2564c P4DAG 703823 תמונות: סרט החיבור של המסך עצמו. הסרט החיבור עם תחתית המסך המסך כולו רכיב ה-Backlight, נצמד אל אחורי המסך. המסך ביחס לעט. בבקשה עזרו לי! גדעון
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי כבלים עגולים לדיסק קשיח ולכונן 1.44 שמתי אותם אבל משהו נראה לי קצת מוזר.. בכבל של הדיסק הקשיח: חלק אחד חיברתי ללוח אם, חלק אחד לדיסק קשיח ועוד כניסה שלו נשארה חשופה במארז, זה בסדר?? (אותו דבר עם הכבל של הכונן 1.44) ראיתי שלכונן הדיסקים שלי יש גם כבל מסורבל כזה כמו שהיה בדיסק קשיח, אני אמור להחליף אותו באחד מהכבלים שקניתי???
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לגבי הלדים לפי המוזיקה , מה עדיף לקנות TIP31 או C945 ? והמעגל יעבוד עם אני יחבר אליהם אות מוגבר ואז ישר לרמקול כמו בשרטוט למטה ? [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המודינג הראשון שלי נימצע עכשיו בהכנות ורציתי לדעת איך אפשר ליקדוח במארז חור בגודל מדויק ולפי מה שהבנתי מאיפה שקניתי תמאוררים הם 80mm אז תעזרו לי בבקשה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ובנוסף האם זה אפשרי גם לגבי נגד? אז אלו השאלות ולכל אלו שיש להם תשובות ת'נקס
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
החלטתי שאני רוצה לשפצ'ר קצת את המארז החמוד שלי אז הורדתי לו את הפלסטיקים שהיו מקדימה וגם הרחבתי על הדרך את החורים לזרימת אוויר טובה יותר. תמונה שתבינו: עכשיו חשבתי ככה מה לעשות: להזמין 4 מאווררים כחולים שישבו מאחורי המתכת שאתם רואים בתמונה לצבוע את המתכת עם ספריי שחור למתוח עליה דקיקה שחורה על הפלסטיק לקדוח רגיל בצורה יפה כמו שיש לי על הדלת המארז מה אתם אומרים? הייתם עושים אחרת?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני לומד אלקטרוניקה כבר שנה שנייה ברמת העיקרון אני יודע את כל סוגי המגברים, מסננים, מתנדים, טרנזיסטורים, ועוד ועוד.. גם את השערים הלוגיים וכל מה שמסביב. עכשיו בבניה אני לא יודע כלום כלומר עוד לא ניכנסנו בבית ספר לבניה חזקה אנחנו בנים מגברים יענו את מגבר הופך מופע מגבר עוקב כל אלה.. אני רוצה לדעת ליבנות מישו יכל לתת לי הצעה לבנייה משהו חביב? עם אני יתחיל יהייה לי הבנה ואני ימשיך בזה... תנו לי הצעות חברה בבקשה.. עכשיו אני רוצה לעשות שפותחים לי את הדלת בחדר זה מצפצף אני יודע שזה פשוט אבל אני רוצה שיסבירו לי איך.. תודה חברה מקווה לעזרה.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-