אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
ובנוסף האם זה אפשרי גם לגבי נגד? אז אלו השאלות ולכל אלו שיש להם תשובות ת'נקס
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, מצפה לי מחר מבחן מסכם באלקטרוניקה (כיתה י"א) וכרגע כל החומר שלי נמצא אצל חבר, האם יש מקור באינטרנט להסברים בנושאים הבאים? - טרנזיסטורים, מעגל טורי ומקביל ומגברי שרת. תודה רבה מראש!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם ישנו רכיב או דבר אותו אני יכול לרכוש ולהשתמש במחשב כ"שלט חכם" שהוא יוכל לשלוט במזגן בטלוויזיה וכ'ו ?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אתמול בTECHTV הזכירו אתר שבו יש את כל המידות של המארז (חורים איפה איזה גודל.....) כך שלא צריך להתחיל למדוד כל דבר משיהו מכיר אותו או מכיר אתר דומה האתר זה משהו ".essential$$$$.org"
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי כונן דיסקים עם פאנל קידמי לבן : משהו כזה : ואני רוצה להחליף את הפאנל (הפלסטיק הזה מקדימה) לשחור. כמו זה : האם מישהו מכיר חנות שעושה שרות כזה (בתנאי שימצאו חלק שמתאים לכונן שלי) תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לחבר קתודה קרה אצלי באוטו באיזור של הגז ,בקרס ,קלאצ' מתחת לדשבורד בשני הצדדים אני יחבר את זה לחיבור של המצת אני רוצה לדעת אם מה יספיק קתודה של 100 mm בכל צד או קתודה של 300 mm אם מישהו כאן יכול להראות לי כמה אור מפיצה כל נורה זה יהיה טוב תודה מראש לעוזרים
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מעוניין לקנות קטודות קרות בצבעים כחול , לבן בגדלים : 4 ו - 6 אינץ !!!!! האם למישהו יש למכירה ?? או יודע היכן ניתן לקנות ???
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אני מתכוון לקנות מאורר לכרטיס המסך שבנוסף לזה שהוא מאורר הוא גם צבעוני כאשר הוא מסתובב. מזמן כבר רציתי שתהיה לי דלת שקופה, אולם אני פוחד לנסות לנסר דלת מאחר ואין לי נסיון בכלל. האם יש אפשרות "לקנות" דלת שקופה למארז? המארז שלי הוא של Compucase והדגם שלו הוא 6a19.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי מארז ואני רוצה לצבוע בו חלקים לצבע כרום. מדובר בפלטת ברזל קטנה (כ-20X11) וסניפירים מפלסטיק (המארז הוא XaserII למי שמכיר) הספריי שקניתי והשתמשתי בו לצביעת הפלטה לא נראה לי כ"כ איכותי (אחרי יום של ייבוש לאחר שיוף וצביעה בפריימר נשארים עליו סימנים כהים אם מנקים אותו) השאלה שלי היא - האם כדאי ללכת ולצפות את הפלטה בכרום או לצבוע מחדש את הפלטה או לחלופין לקנות ספריי חדש (לא מומלץ - זה ספריי יקר יחסית). ואם אני צריך ללכת ולצפות בכרום, איך מורידים את הצבע שיש עכשיו וכמה זה יכול לעלות? ובקשר לסניפירי הפלסטיק, יש איזשהו שינוי בטכניקה כדי לצבוע? הם כרגע שחורים, ואני לא יודע אם צריך או לא צריך לרסס פריימר על פלסטיק. תודה מראש על העזרה!!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום האפשרות הראשונה: http://www.ebay.com/itm/New-AD9850-DDS-Signal-Generator-Module-0-40MHz-Test-Equipment-/170783661135 האפשרות השנייה: http://www.ebay.com/itm/DDS-Signal-Generator-Module-0-40Mhz-AD9850-Sine-Square-Wave-/370702914679 ההבדל במחיר בינהם קטן, אז נתעלם ממנו. שניהם מבוססים על אותו שבב - AD9850. אבל המעגל שלהם שונה קצת. למשל, בראשון יש פוטנציומטר, ובשני אין פוטנציומטר, אבל יש 4 ג'אמפרים, שלא מסבירים מה הם עושים.. מישהו התנסה איתם ויודע מה עדיף? תודה card
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כשמחברים צג lcd לחשמל אז הוא אמור להראות 2 שורות שחורות מלאות... פעם הצג שלי היה מציג אותם ואתמול חיברתי אותו שוב והוא מציג רק שורה וחצי ככה.. ובדקתי עם הרב מודד שוב, והכל מחובר מצויין... מה עושים?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב אז ככה אני ואבא שלי רוצים לבנות מארז מפרספקס ואנחנו לא יודעים איך לעשות את האחורה של המארז כאילו את כל החיבורים (יציאות usb, יציאות למסך,לעכבר וכו') למישהו יש רעיון? ואני צריך ספק טוב יש רעיונות? ושיהיה קטן ואיך אני יכול לעשות שיהיו לי 3 סידירומים? איך לחבר ולאן? ולא לדאוג בקשר לפרספקס אבא שלי יכול לעקם אותו תודה לעוזרים אפשר לפנות אלי באיסיקיו 174724290
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שוטטתי לי ברחבי הרשת וזה מה שמצאתי ממש יפה מה שהוא עשה פה: http://www.modding.ru/view.php?cat=articles&item=modpsu1 תהנו!!!
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב הכותרת די מסבירה... אם מישהו יכול להסביר או לתת קישור ליצירת מאוורר שולחני קטן עם חיבור ישיר לחשמל..... הרבה תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אני מנסה לחבר תכבל הזה לדרמל ואחר כך הקצה של הכבל לא מסתובב אולי לא חיברתי נכון?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני מחפש לקנות באיביי את הקונקטור הזה שבתמונה (רק הקונקטור ללא הפוטנציומטר). המימדים הם: רוחב כ 9-10מ"מ עובי כ 3-4 מ"מ אם אדע איך קוראים לו אוכל למצוא אותו באיביי. תודה
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקי, בעיקרון אני מנסה לעשות עמדה בעזרת המסך מגע+OS של הIPOD TOUCH בערך ישמש כמו MEDIA CENTER בלי הרבה התברברות של הכנת HTPC שלם בעיקרון זה יראה כך לבן=הבסיס עצמו שחור=איפה שהמסך צריך להיכנס (והפינות אמורות להיות עגולות יותר... אני פשוט נוב לחלוטין בכל תוכנה גרפית ביקום) אז חשבתי בהתחלה לעשות את הבסיס מפלסטיק כלשהו אבל לדעתי גם מתכת יעבוד השאלה שלי היא מאיפה לעזאזל אני משיג משהו כזה/איך לבנות משהו כזה? אני clueless לחלוטין... או אולי אם מישהו מכיר מוצר שנראה כך ואני אוכל לקנות ולפרק אותו לשימושים שלי זה גם יעזור
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
סיפקתי 19V במקום 5V (לא ישירות ), וכתוצאה מכך נשרף רדיו טרנזיסטור - שמעתי היססס ברמקול אחרי מספר שניות , ועננה של משהו שרוף . ממש ליד הכניסה של הסוללות ( לא היו סוללות ) יש רכיב LA5523 . לא ראיתי רכיב שרוף אחר בסביבת כניסת המתח. כואב לי הלב בגלל שזה ווקמן ישן עם איקוולייזר ששיפצרתי וחיברתי לרמקולים של גטובלאסטר ישן . ממש הנאה . האם יש טעם לחפש רכיב כזה ולהחליף ? או שהרכיב "נפרץ" והנזק למערכת בלתי הפיך למעשה ?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה, מה שאני רוצה זה לקחת שני סטים של חוטים (בכל סט פלוס אחד ומינוס אחד) לחבר אותם לסוויצ' שנשלט ע"י כל אחד משני שלטים אלחוטיים. רצוי, כמובן אם אפשרי, שהרכיב האחרון ששידר יקבע, כלומר אם עכשיו בשלט אחד העברתי למצב 1, ולקחתי את השלט השני והעברתי בו למצב 2 אז בסוויצ' יתקבל האות 2. רכיבי התקשורת רצוי שישתמשו בסוללות (כמה שיותר קטנות), אם הוא יוכל להשתמש ב-3.6V 800mAh של NiMH זה יהיה מושלם מבחינתי. מרחק התקשורת צריך להיות לפחות 15 מטר מהסוויצ' כולל קירות. זה אמור להיראות בערך ככה (תרשים): יש למישהו רעיונות? לפחות איזה רכיבי תקשורת כדאי להשתמש? לשירותי יש מערך של כל כלי העבודה שקיימים בעולם, ורכיבים אלקטרוניים מפה ועד הודעה חדשה, וכאלה שאין אפשר לקנות
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אני מחפש איפה אפשר לקנות פילטר לאבק בדלת של המארז שלי יש מאוורר 25' שמכניס פנימה המון אבק ואני רוצה לשים אליו פילטר אבק מבחוץ כדי למנוע את זה אבל אני לא מוצא את זה בשום מקום... תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מודע לכך שהנושא כבר נידון בפורום בעבר, וראיתי את המדריך לבניית מקלט אינפרא, אבל יש לי מתאם USB IRDA של חברת unitek דגם Y-165 שבמיפרט שלו כתוב שהוא תומך בתקן ASK שלמיטב הבנתי זה התקן שבו עובדים שלטים רחוקים (של טלוויזיה, סטריאו וכו') ורציתי לדעת האם בינתיים (עברו כבר שנתיים מהפעם האחרונה שהעלו את הנושא) מישהו כבר מצא דרך לעשות את זה ? ניסיתי את התוכנה girder אך ללא הצלחה. תודה רבה, רון
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
החיבורי USB הקידמיים שלי שבורים מבפנים ולכן אי אפשר להשתמש בהם. איך אני מחליף את החיבורים האלה?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-