עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by Dr__MIKO,

שלום! מישהו מכיר את הסימון המדויק של חיישן אור\איך להפעיל אותו ועוד נתונים מדוייקים עליו? תום

• 22 תגובות
    • 6.6k צפיות
  2. האם זה פוגע בהעבאת המידע? יוצר השראה? או כל נזק אחר? הנה מדריך שמצאתי - http://www.virtual-hideout.net/guides/rc/index.shtml. האם זה מומלץ?

• 2 תגובות
    • 749 צפיות
  3. Started by HiperPsY,

יש בידי שבב אלקטרוני עליו יש שלושה לדים ירוק,צהוב,כחול בין לד ללד יש סוללה קטנה (כמו של שעון) ניראה לי 1.5V פשוט לא רשום עליה יש כאלה 3 סוללות (בין כל לד) המעגל הוא טורי . יש דרך איך שהוא שהשבב הזה יעבוד ע"י חיבור מולקס? תודה מראש. אם יהיה ממש קשה לבין את תיאור השבב אני יביא תמונה.

• 10 תגובות
    • 869 צפיות
  4. Started by do-d,

היי שלום לכם עקבתי אחרי המדריך לבניית מקלט IR ,את הרכיבים קניתי בהר ציון העינית אני מקווה שמתאימה נראית ממש כמו זו שבמדריך בקיצור הלחמתי את המעגל בשעת לילה מאוחרת ,לא עבד לי ,עכשיו קלטתי שבעצם הלחמתי את המייצב הפוך ... עכשיו חיברתי אותו נכון ועדיין לא עובד לי ( אולי תוכנתית ואולי חומרתית) השאלה היא איך אני בודק איזה מהרכיבים ניזוק כתוצאה מהחיבור ההפוך ?

• 2 תגובות
    • 675 צפיות
  5. מישהו יודע איפה אני יכול להשיג פיברגלאס זה משהו למודינג אם מישהו ראה פה pimp my ride הוא יודע למה אני מתכוון אהה וגם בונדו אני צריך תודה...

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  6. Started by motir,

הי, אני מחפש דרך להפעיל (להדליק) את המחשב ע"י שלט IR. חשבתי על מעגל שננעל על כפתור שלט ספציפי (כלומר, קוד IR ספציפי), וברגע שהוא מזהה את הקוד הוא סוגר מעגל. למעגל אני אחבר את כפתור ה-ON. לחלופין, אפשר שכשהוא מזהה את הקוד, הוא ישלח 5V ואני אחבר אותו אל הפין של כפתור ה-POWER על לוח האם. מישהו יודע איך בונים דבר כזה, או למי אפשר לפנות? תודה מוטי

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by mik_amar,

אז ככה יש לי מקלט איפרא מוכן בחיבור USB של המיקלדת ועכבר האלחוטי שלי שהם לא בשימוש כרגע וגם לא מתוכננים להיות בשימוש אז השאלה שלי היא כזאת..: האם אני יכול להשתמש במקלט הזה במקום לבנות לבד?? כי אין לי גישה לחלקים שצריך ואין לי מאיפה לקנות ואם אפשר אז איך?? ונגיד והצלחתי יהיה אפשר בעתיד להחזיר את המקלט למצב של המקלדת ועכבר?? תודה מראש!!!!!!

• 5 תגובות
    • 648 צפיות
  8. סליחה על הבורות, אבל אין לי מושג איך קוראים לזה ובמיוחד איפה לקנות אחד -.-' האם יש גם מפצל שאפשר לחבר עליו 2 מאווררים(יש לי חיבור מולקס פנוי אחד)? פשוט שמתי לב שאחד המאווררים במארז שלי לא פועל, וכשבדקתי את העניין, הסתבר שהוא לא מחובר(ואין לאן).

• 2 תגובות
    • 742 צפיות
  9. Started by bbnbbn,

שלום לכולם!! אני רוצה לבנות מן מערכת ניידת כזו שתפעל על בטריות שאני יוכל לחבר לזה את הנגן MP3 שלי ואוכל לקחת את זה איתי לכל מקום. למשל יש לי שני רמקולים אני רוצה לבנות להם מן מגבר כזה שמשתמש בבטריות (1.5V * 4) כדי שיוכלו לשמוע נורמלי, הרי בנגן MP3 שומעים נמוך שמחברים את הרמקולים לבד. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 688 צפיות
  10. נגיד אני יודע איך הן הולכות נגיד יש ABC ובסוף F אני יודע את ה ABC אבל "התשובה" F אני לא יודע איך מחשבים בבקשה תענו כבר שיותר מהר זה דחוף מאוד

• 15 תגובות
    • 5.6k צפיות
  11. Started by Drek Boy,

שלום אני רוצה לבנות מגבר לאוזניות שלי זתומרת שאני אחבר חיבור אחד לאם פי 3 ותשני לאוזניות משהו קטן לא בומבסטי שיהיה קומפקטי אז בעיקרון רציתי לבנות אחד אבל לא מצאתי סרטוט או סכמה לבנות את זה אז אם יש למישהו איזה משהו כזה אז אפשר בבקשה ואם אפשר שלא יהיה מסובך מדי אלמכן זה הכרחי אם אין או שזה מסובך מדי מישהו יכול להגיד לי אם אפשרי לקנות דבר כזה בכלל וכמה זה עולה ואיפה. תודה מראש על העזרה!!!

• 2 תגובות
    • 948 צפיות
  12. Started by ELiA,

יש כאלה שיצחקו יש כאלה שיעזרו :s05: יש לי את הדרמל הזה: ואני לא יודע איך לחבר אליו את הראשי חיתוך/שיוף/הברקה מישהו יכול לנסות לעזור? תודה!

• 6 תגובות
    • 797 צפיות
  13. Started by Dr__MIKO,

אוקי הכותרת מפגרת אבל מייד אני מסביר שלום לכולם! אני מעוניין לבנות מן שורה של לדים שידלקו אחד אחרי השני וכך יצרו אפקט של "תנועה" של אור... איזה רכיב אני צריך כדי לגרום ללד אחד כל פעם להאיר? (צריך גם איזה גורם משהה בין לד ללד) תודה מראש, תום

• 2 תגובות
    • 734 צפיות
  14. Started by Vega,

לחבר לפטופ לחשמל של הרכב- הכיצד? האם זה אפשרי בכלל? תצאו מנקודת הנחה שאני לא מבין מהחיים שלי באלקטרוניקה ודברים כאלה (אבל אבא שלי כן ויש לי מלא חברים שכן... אבל אין מצב שהוא יתן להם להתעסק באוטו אלא אם זה ממש ברור איך לעשות). יש מתאמים למצת של הרכב אולי או משהו כזה?

• 2 תגובות
    • 887 צפיות
  15. אני רוצה הלחליף את הרמקול של הלוח אם, מה שמצפצף כשמדליקים את המחשב. אני רוצה במקומות לשים לדים. מישו מוכן לעזור? זתומרת להגיד לי כמה לדים לחבר? מקבילים? טורי? ואיזה נגד? או לפחות מישו מוכן להגיד לי כמה התנגדות יש ללד אדום רגיל?

• 4 תגובות
    • 811 צפיות
  16. Started by sharkk,

קודם כל האיכות חרא כי המצלמה חרא השחור הזה זה "בית כזה לאינפרא. לא רואים כל כך אבל יש לו פתח כדי שיהיה קשר בין השלט לאינפרא... זהו...

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by HiperPsY,

זריז בבקשה.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. ואיך אם כן ? תודה

• 4 תגובות
    • 806 צפיות
  19. אני מחפש כבל שימיר לי יציאת ג'וייסטיק של פלייסטיישן 2 לחיבור USB כדי להשתמש בשלטים שיש לי כג'וייסטיקים למחשב... ראיתי תמדריך שאפשר להמיר תחיבור לחיבור פרללי, אבל אני צריך לחיבור USB וגם שלא יזדקק לתוכנות או דרייברים... קיצר יש דברים כאלה למכירה? תודה מראש

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by reiematza,

אני בניתי את המקלט לי המדריך שפורסם האתר וקשחיבקתי למחשב התוכנה לא קלטה שום דבר. אני חיברתי את המקלט לא בעזרת חיבור רגיל אלה הדבקתי את הקבלים למקומם האם זו יכולה להיות הסיבה? אני גם בדקתי שאין מגה בין ההלחמות אז בבקשה תעזרו לי

• 3 תגובות
    • 800 צפיות
  21. Started by Devil Servant,

יש לי דונגל BT מי שלא מכיר זה כמו DOK אבל מקשר את הפלאפון למחשב בעזרת טכנולוגית BT קיצר אמרו לי שזה בטווח 80 מטר אבל חרטא :s05: זה מקסימום 10 מטר. אבל אני רוצה שאני אוכל לשלוט מהסלון לחדר. יש מסדרון באמצע,בנוי מגבס שמבודד BT :\ אז רציתי לדעת אם אוכל לבנות מן אנטנות קטנות שיוליכו מהסלון לחדר הנה ציור שתבינו על מה אני מדבר תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 771 צפיות
  22. Started by fuck off,

אני רוצה להכין מטען סוללות לאייפוד.. לפי מה שמעתי זה אמור להעיך בהרבה את זמן ההאזנה.. יש למישו מדריך איך לעשות כזה? אני לא חושב שצריך להיות שם הרבה דברים... ואם כבר המנגנון של מניעת טעינת הית נמצא באייפוד או במטען (מחשב/שקע)?

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  23. Started by SubX,

Mobile AMD Athlon 64 3200+ with 1MB L2 @ 2800Mhz & 1.72V בסלון הוא עובד על 1.1V ובמהירות סטוק של 2000Mhz עם קירור סטוק ללא מאוורר. DFI Lanparty UT NF3 Geil Dragon PC3200 256MB*2 GeForce 4 MX440 128MB - Connected with DVI NEC DVDRW 4551 Maxtor SATAII 80GB with 8MB Buffer Pinnacle Studio PCTV TV Card SilverStone LC17 Silver HEC AR-T300 תמונות צולמו ע"י מצלמה Minolta Z3 של חבר (Gs מהפורום): http://img139.imageshack.us/img139/4967/15st.jpg http://img139.imageshack.us/img139/8647/22la1.jpg http://img129.imageshack.us/img129/8391/33bi.jpg http://img129.imageshack.us/img129/7041/47jj.jpg http://img139.imageshack.us/img139/6893/58sz.jpg http://img129.imageshack.us/img…

• 41 תגובות
    • 5.5k צפיות
  24. אני רוצה לעשות מיזרקה של מים שיהיה לה יציאה למערכת סטריאו כמו חיבור של אוזניות שכאשר אני יחבר אותה למערכת אז המיזרקה תתחיל לעבוד בתדר של הצלילים כאילו שהיא תשמש כמו אורגן אורות רק בלי אורות אלא מיזרקה (שהמים יקפצו לפי הקצב של המוזיקה)....כל מי שיש לו רעיונות סכמות משהו אני יודה לו מאוד...תודה מראש!!

• 3 תגובות
    • 844 צפיות
  25. Started by do-d,

שלום לכולם אז ככה אני צריך דבר כזה כמו לחצן ההדלקה והכיבוי של המחשב ז"א השנאי תמיד בחשמל ,כשאני לוחץ לחיצה רגעית על הלחצן נדלק הצרכן ברגע שמוציאים מהשקע ומחזירים בחזרה את השקע הצרכן לא נדלק עד הלחיצה על הכפתור נשמע פשוט... גם אני חשבתי ככה בהתחלה ,הסתובבתי קצת בשד' הר ציון בחנויות האלקטרוניקה ולאף אחד שם לא היה מושג מה אני רוצה או איזה רכיב אני צריך ... אז היום ישבתי חשבתי וחיפשתי והגעתי לבסוף למקנה שמה שאני צריך זה "ממסר לאצ' ". אבל הבנתי שיש גם אפשרות ליצור ממסר כזה משני ממסרים רגילים מישהו יודע אולי היכן אני יכול להשיג ממסר לאצ' או איך לקמבן שני ממסרים בשביל לקבל את אותה תוצאה ??? ממתין בציפיה לתשובתכם

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.