אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,629 דיונים בפורום זה
-
חשוב לציין שאין לי רקע באלקטרוניקה.. לכן אני מתייעץ אתכם לפני שאני עושה שטויות אני רוצה להרכיב רצועת לדים כזאת : http://www.amperel.co.il/products/109100 . באורך של מטר+- מה צריך לעשות? לחבר את הרצועת לדים פלוס מינוס למתאם מולקס ואותו לחבר לספק כוח של המחשב ? או.. האם אפשר לחבר לכבל usb ולתקוע ישר בלוח אם? (כמו הלדים של אנטק - פה ) אשמח לקבל פירוט מה לעשות ואיך.. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקי, לא מזמן סיימתי את הקידוח בדלת המארז שבנויה משני חלקים, זה היה קצת מרגיז אבל בסופו של דבר השתלם התקנתי מאוורר שסיבסדתי מספק שרוף של חבר שלי, וגם התגנתי לו את הגריל. בסופו של דבר המוד יצא חמוד, אני מקווה במשך להוסיף עוד קידוחים ומאוררים ואלי גם צביעה קטנה הנה כמה תמונות , מצטער על האיכות זה צולם ב WEBCAM מסריחה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ברשותי זוג מאווררים 70MM של COOLERMASTER שהוצאתי ממשטח קירור למחשב נייד,הם צורכים 5V ומחוברים יחד לאותו חיבור,שלוקח את הכוח שלו מUSB http://www.coolermaster.com/product.php?product_id=4323 האם יש אפשרות שהם יעבדו בחיבור לבקר מאווררים שהכניסה שלו היא 12V? ואם כן אילו רכיבים דרושים
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אנשים הייתה תחרות חבל על הזמן אני אישית נהנתי בתור משתתף (אני הייתי זה עם השקוף) מי שלא ראה את המחשב שלי אז הינה כמה תמונות: [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בניתי מטריצת לדים 9*6 שמחוברת ישירות לארדואינו . לעשות כל מיני צורות ושטויות כאלו הצלחתי אבל אין לי שום רעיון איך לכתוב את הקוד שמריץ מילים על המסך (הצלחתי להריץ אות אחת אבל לכתוב מילה כבר הסתבכתי). יש רעיונות לכיוון כל שהוא בנושא ?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי רציתי לדעת מה זה אומר כרשום אצלי מחבר 8 גידים ו 18 גייג'? מה המשמעות של גייג'? והאם יש קונקטור למחבר כזה?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.bit-tech.net/article/141/6 התמונה השניה והשלישית אתם יודעים עם איזה תוכנה הוא עשה את זה?? תודה לעונים או שאם מישהו מכיר אז תודה..
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים קיבלתי מסך MAG שלא נידלק בכלל. פירקתי אותי חיברתי ל 220 את הספק .יש כניסת מתח אין יציאת מתח ל 12V ו 5 V מה אני מתחיל לבדוק ראשון ?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
קיבלתי 3 פנסי LED לגינה (כאלה שיש להם LED לבן ותא סולרי שמטעין סוללה), מתוכם 1 לא עובד פירקת אותו. אחד מהחוטים בפנים מנותק מהתא הסולארי - יש טיםה של בדיל על החוט אבל הטיפה התנתקה מהמשטח המתכתי שאליו היא אמורה להיות מולחמת על הצד האחורי של התא התא עשוי מזכוכית שכל המרכיבים של התא הם כמו ציפויים על הצד האחורי שלו. הנקודה להלחמה היא משטח מתכתי - יש לו צבע מתכתי, ברק מתכתי ואם אני נוגע בו אם החוט המנותק הפנס עובד תקין אבל אני פשוט לא מצליח להלחים אליו - ניסיתי להחזיק זמן ארוך, לשייף ולהלחים... כלום הבדיל פשוט לא רוצה להיתפס עליו אפילו לא יוצר טיפה או ציפוי, רק מתלכלך אם הפלאקס זה לא קטע של לשונית מתכת שבורה, החוט אמור להיות מולחם ישר למשטח בלי לשונית או משהוא איך אני מלחים את…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת מאיפה אני קונה פרספקס כי אני רוצה לסים מאוורר בגג המארז.. תודה מראש, אוהד כהן.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברצוני לבנות מערכת רמקולים אלחוטית אשר תהיה בנויה מיחידה אשר תקלוט (מחיבור AUX) אות אנלוגי סטריאופוני להמיר אותו לדיגיטלי עם דוגם 16 ביט ולשלוח ל-2 רמקולים (אות ימין, אות שמאל) בצד השני יהיה מקלט וממיר דיגיטלי לאנלוגי. תדר הדגימה יהיה בסביבות 90KHZ (2 ערוצים) וקצב שידור בגלל הדוגם צריך להיות בסביבות 1.5MBPS ברצוני להתייעץ באיזה בקר להשתמש? האם כדאי להשתמש בארודואינו? או בקר אחר וכמו כן, באיזה משדר/מקלט להשתמש? אשמח לשמוע רעיונות והצעות. תודה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקי, בעיקרון אני מנסה לעשות עמדה בעזרת המסך מגע+OS של הIPOD TOUCH בערך ישמש כמו MEDIA CENTER בלי הרבה התברברות של הכנת HTPC שלם בעיקרון זה יראה כך לבן=הבסיס עצמו שחור=איפה שהמסך צריך להיכנס (והפינות אמורות להיות עגולות יותר... אני פשוט נוב לחלוטין בכל תוכנה גרפית ביקום) אז חשבתי בהתחלה לעשות את הבסיס מפלסטיק כלשהו אבל לדעתי גם מתכת יעבוד השאלה שלי היא מאיפה לעזאזל אני משיג משהו כזה/איך לבנות משהו כזה? אני clueless לחלוטין... או אולי אם מישהו מכיר מוצר שנראה כך ואני אוכל לקנות ולפרק אותו לשימושים שלי זה גם יעזור
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ראיתי ברשת ( אתר נענע ) איזה מדריך נחמד אז קבלו אותו (דרוג מ1-10 = 5 נחמד לא רציני) http://www.metacafe.com/watch/1351961/illuminated_keyboard_hack/
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני חייב פרספקס ו אין לי שמץ של מושג איפו להשיג פעם האיתי ב הום סנטר ולא היה להם ו עכשו אני מחפש . בקיצור תיתנו לי חנות קרובה אזור נתניה שמוחרים בה פרספקס בעובי 3 מ"מ ומה המחיר ? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היה לי חם ואני לבד בבית בבית גדול אם מיני מרכזי והיה לי חבל על הכסף אז בניתי לי ממאוררים מיותרים וממכסה של ספק מקולקל............ ממש לא היה לי קוח להשקיע בחיתוכים ובעיצוב [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקיי. המארז ייבנה מפרספקס ואין לי שום ניסיון אך יש כמו שאומרים "יש לי חלום". כמו שאתם רואים תכננתי משהו לא ממש מהפכני אך כמדומני פרקטי ואפילו קצת מגניב. # הספק ישהה לו בנוחות ב"קומה" עליונה ומופרדת, גובהה 12 ס"מ בדיוק. עם שני מאווררי 12 ס"מ מקדימה ומאחורה, מכיוון שרוחב הקומה 20 ס"מ כמו כל המארז ואורכה הוא 530 ס"מ, סביר להניח שאשים צינור בקוטר 12 ס"מ לפני ואחרי ע"מ ליצור זרימת אוויר יותר ממוקדת. # החלטתי על מידות של: 500 מ"מ גובה, 20 מ"מ רוחב, 530 מ"מ עומק. אם לדעתכם ישנו צורך להגדיל או להקטין אשמח אם תשתפו אותי. # כמובן שכל המאווררים הם של 12, לכן יש לי צורך בשלושה מאווררים עליונים, כאשר אחד מהם הוא הפאן באס ושניים הם כונן DVD וכונן קשיח בתוך מגירה…
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקי אנשים יש לי בחיתימה את מערכת הלינוקס רואים ? יופי עכשיו אני צריך בשבילה מארז חשבתי אם כבר אז נבנבה משהו שהיה כמה שיותר קטן זול עמיד יפה וכמובן שקט כי זה אמור להיות השרת של הבית שהיה פועל 24 שעות 7 ימים בשבוע 365 ימים בשנה non stop עכשיו יש לי כבר 2 מאוררים של טרמינל טייק שקטים בשביל זה עכשיו לסקיצה הלוח הוא atx רגיל אז עוד לא הבנתי איך כדאי היה לבנות את זה אמממ אני צריך גם אורר טוב בשביל העסק מה אתם חושבים אפשר לעשות ? תנו רעינות דברים שיכולים לעזור אולי פרויקטים שראיתם שפאשר לקחת מהם השראה כול דבר שיכול לעזור יתקבל בברכה ולכול המוכשרים פה שיודעים לצייר סקיצות משהו טוב אם לא אכפת לכם זה גם מאוד יעזור תודה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה משו שיכול לגרום לסינוור (אל תשאלו למה פשוט אני מת על דבריםקטנים וקיצים כאלה חחח) זה מה שמצאתי: http://www.aaroncake.net/circuits/slave.htm אבל זה חזר מספיק כדי לסנוור? ומה העלות של החלקים הללו? יש פה מישהו שיוכל לעזור לי במהלך ה"פרויקט" הזה?(במסנג'ר או באיי סי קיו..) מישהו יודע איך זה עובד?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני עושה חיתוך לחלון...ואני צריך לקנות דיסקיות חיתוך לדרמל,רק שאני ממש לא יודע איפה קונים. אז איפה קונים דסקיות כאלה? ואולי גם ראשי שיוף והחלקה אם צריך(אתם תגידו לי) אהה ויש להם שם?כדי שהמוכר יבין לפחות מה אני רוצה ממנו...
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, יש לי את ה-Chenbro Gaming bomb הכסוף, והכוננים הלבנים שיש לי לא נראים עליו הכי טוב, אז קניתי צבע כסף, ובאתי לפרק כונן אחד (יש לי כונן אחד CD-ROM sony x52, וכונן שני Lite On combo x52/x16) אז באתי קודם ל-sony רציתי לפרק לו את הפנאלים כדיי לצבוע אותם, הוצאתי אותו מהמארז, לחצתי על הקליספים שלו והשתחרר הפנאל הראשי, אז משכתי אותו ונמשך איתו גם המגש והכונן נהרס . אבל לא נורא, במילא הוא לא היה כ"כ שימושי, עכשיו אני רוצה לצבוע את השני, אבל אני צריך מדריך או הוראות או תמונות כלשהן של איך לפרק את הפנאלים של הכונן. כאילו קודם איך משחררים את הפנאל של המגש ואז את השני אני כבר יודע. אני לא רוצה להרוס עוד אחד כי האחד הזה יקר ו-PCH רחוקים לי וזה מכה כל פעם להגיע. (אני גר בירושלים)…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לצבוע חלק מהמקלדת שלי (בערך 40 סנטימטר אורך על 5 גובה) ורציתי לשאול מהניסיון העשיר של כמה מהחברים באתר. אני לא רוצה לצבוע חלק שבו אני משתמש תכופות מחשש שהצבע לא יתאים לתנאי הלכלוך והזיעה,לכן כל צבע שיכול להדבק טוב לפלסטיק יתאים. וגם מאוד חשוב לי שהצבע לא ינזל רבות,מחשש שהוא יכתים חלקים אחרים במקלדת (למרות שאני אשתמש בשבלונה). ועוד דבר: האם הצביעה יכולה לפגום בפעילות המקלדת? תודה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הם עובדים. ושמתי לב שכאשר אני מריץ TAT והמעלות עולות, הם עובדים מהר יותר. כלומר יש בקרת טמפרטורה אבל לא ע"י תוכנה. איך אני קורא את המהירות שלהם ומשנה אותה?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תקשיבו כפרות אני רוצה לעשות מודינג למארז שלי, אני רוצה לחליף את דלת שמאל לדלת שקופה(כמובן שיהיה אפשר להכניס בתוכה מאוורר) .. אפשר לקנות אחת כזאת או שצריץ לקנות חומרים ולעשות מודינג? אשמח לקבל קישור למדריך או אתה מדריך עצמו.. זה המארז שלי : 6A19 BlackוCompucase קישור : http://zap.co.il/model.aspx?modelid=697383# תודה לעוזרים..
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם , חשבתי לעשות למארז של אחי מודינג , בנושא XXX חיפשתי בגוגל , ומצאתי את התמונה הבאה: http://www.terra.com/specials/xxx/img/xxx_wallpaper03.jpg אני חושב לעשות חיתוך לדלת המארז עם הצורה הזאת, לעשות פרפסקס רק לקטע עם הצורה הזאת ולשים קתודה אדומה... חשבתי גם לצבוע את גג המארז,אבל אין לי רעיונות ואני לא יודע בדיוק איך , לכן אשמח לקבל ממכם רעיונות וייעוץ מה כדאי לי לעשות ... בתודה , אביאל.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-