עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by O.G.D 2k5,

אני רוצה לצבוע את המארז בלהבות איזה ספריים של צבע ואיזה צבע ספריי כדי לצבוע אז המארז ולקבל מירור פיניש בנוסף. אם אפשר אני רוצה לדעת איפה אפשר לקנות אותם באזור נתניה????

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by whodosntlikeomri,

שלום לכולם אני מתכנן לבנות מארז מ0 אז יש לי שני שאלות יש איזה בדריך או משהו כזה? והשניה יש תוכנת סירטות?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. בניתי את המעגל שדובר עליו רבות בפורום בזמן האחרון. והשתמשתי עד היום בUICE, ועכשיו נגמרה לי תקופת הנסיון, ולא הבנתי איך משתמשים בWINLIRC (והיא נראית לי גם די עלובה) מישהו מכיר עוד תוכנה שאפשר להשתמש בה? חשוב לי שתהיה לה אופציה להעביר את המסך למצב stand by תודה

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by dd7,

חיתוך, ליטוש, שיוף, ברזל עץ ופרספקט, אם אפשר קישור תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by idb1,

ערב טוב אנשים .. טוב ככה יש לי בעיה קטנה בנוגע לאלקטרוניקה. קניתי השבוע 6 שקעים ו6 מפסקים לכל תקע כדי שאני יוכל ליצור לוח מיתוג שבו אני יוכל לשלוט על כל תקע אם אני רוצה שהוא ידלק או יכבה בהתאם לצרכים שלי. הבעיה שנוצרה לי היא כזאת (ניתן לראות תמונה) : המפסק (התחתון) עובר בו רק חוט אחד בעוד שלשקע עצמו צריכים להגיע 3 חוטים (כחול, צהוב וחום). מכיוון שאינני גאון בחשמל (אך יש הבנה מוטב לציין) אינני יודע איזה חוט אחד אמור לעבור (אחד או יותר..) דרך המפסק כדי שהמפסק בעצם יסגור ויפתח מעגל. בתמונה שמתי בעצם את המפסק ואת השקע כדי שתוכלו להבחין איך זה נראה. רואים שם שיש מקום רק לחוט אחד לעבור דרך המפסק בעוד לשקע עצמו נכנסים 3 חוטים. הריסוס הצהוב אלו בעצם הברגים. את עזרתכם הדחופ…

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by Omer DA,

ברשותי זוג מאווררים 70MM של COOLERMASTER שהוצאתי ממשטח קירור למחשב נייד,הם צורכים 5V ומחוברים יחד לאותו חיבור,שלוקח את הכוח שלו מUSB http://www.coolermaster.com/product.php?product_id=4323 האם יש אפשרות שהם יעבדו בחיבור לבקר מאווררים שהכניסה שלו היא 12V? ואם כן אילו רכיבים דרושים

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by צפיד,

הייתי רוצה להתייעץ לגבי הוספת מאוורר עליון למארז, כרגע על המארז: Scythe Kaze-Jyuni בחזית דוחף פנימה 12 ס"מ 1200 RPM Scythe Kaze-Jyuni אחורי מוציא החוצה 12 ס"מ 1200 RPM על שלישיית דיסקים של WD יש את המאורר הדיפולטיבי של המארז (כחול). הייתי רוצה לדעת האם יש מקום להכנסת עוד מאורר בחזית ועוד אחד בגג המארז, כמו כן חשבתי על קניית דלת מארז עם מאוורר מובנה של 25 ס"מ . כמובן שאני לא חושב על הכל יחד אלא מנסה להשיג תוצאה טובה בלי להרעיש מדי. <מונה מצורפת> [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. קניתי את הדרמל של וולף, הזה שמגיע גם עם מקדחה נטענת (אני יודע שזה לא שווה הרבה, אבל בשביל 70 שקל מה אכפת לי) קיבלתי שקית של דיסקיות, והם כולן נראות שבירות ומעפניות כאלה. מישהו יכול לשים תמונה של הדיסקית שאני צריך בשביל לחתוך במתכת? עריכה: לפני שפניתי לפה, פתחתי והפעלתי את המנוע בשביל לראות שהכל עובד. עבד, סבבה, אבל נלחץ לי הכפתור של הנעילת דסקיות עכשיו הוא לא נלחץ בכלל, ולא רוצה לעשות כלום.. פשוט תקוע. מה לעשות?? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by roei_b,

זה אפשרי? אם כן, איך? תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by G!0®@,

אנשים הייתה תחרות חבל על הזמן אני אישית נהנתי בתור משתתף (אני הייתי זה עם השקוף) מי שלא ראה את המחשב שלי אז הינה כמה תמונות: [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Sarlula,

אהלן! טוב, יש לי שאלה טיפה מוזרה: קניתי ערכת סליבינג, ויש כמה כבלים שאני רוצה להסליב. הבעיה היא שאין לי כלי להסרת המולקסים. אם יש מישהו מהמרכז, ויש לו את הכלי הזה, (ומוכן לארח אותי לכמה דקות), שיכתוב. אני בן 15 ולא פוגע.. זה למען הפרוייקט שלי שאותו ניתן לראות בפורום הפרוייקטים. תודה רבה!

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. חיפשתי באתר ומצאתי את התמונה אך היא לא עבדה בכל אופן אם מישהו יוכל לעשות בצייר ולשלוח לי אני אשמח.. יש לזה מפסק On/off וזה בעיקרון מאוורר תותח שטוח כזה והוא במתח של 12 וולט, 551mA = 0.551A ויש לי פוטציומטר של 1khm

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. אני לא מתכוון לתוכנה כמו הגוגל סקאצ'אפ, אלא תוכנה שמחליפה את הדפי משבצות. שיהיה אפשר לכתוב בתוכנה את המידות ולסרטט בדו מיימד בפשטות את המארז... יש תוכנה כזאת?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by YK24,

שלום לכולם קניתי והרכבתי LCD מאריאב 20*4 כל החיבורים תקינים (בדקתי) יש תצוגת ניסיון של הLCD שורה 1 ו3 מלאים בשחור בהתחלה הבעיה היא שבשום תוכנה לא כותבת לתוך הLCD כלומר אין תצוגה של מלל מה עושים???????? תודה רבה ויום טוב

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. רק אני עוד לא סגור איזה לבנות או להשקיע ולבנות פירמידה או סתם קוביה/מלבן רגיל אבל יש לי שאלה איפה אני יכול לקנות ברגים קטנים שמתאימים לעבודה עם פרספקס ? תודה רבה

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by idan007,

:s05: רציתי לדעת של כמה V הצמה הזאת ולמה בכלל מחברים אותה תודה.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by nice,

אני רוצה לצבוע חלק מהמקלדת שלי (בערך 40 סנטימטר אורך על 5 גובה) ורציתי לשאול מהניסיון העשיר של כמה מהחברים באתר. אני לא רוצה לצבוע חלק שבו אני משתמש תכופות מחשש שהצבע לא יתאים לתנאי הלכלוך והזיעה,לכן כל צבע שיכול להדבק טוב לפלסטיק יתאים. וגם מאוד חשוב לי שהצבע לא ינזל רבות,מחשש שהוא יכתים חלקים אחרים במקלדת (למרות שאני אשתמש בשבלונה). ועוד דבר: האם הצביעה יכולה לפגום בפעילות המקלדת? תודה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by AvlK,

חתכתי בדלת המארז שלי חלון ואני מתכנן לשים פרספקס כדי לסגור את החור שנוצר , ישנה אפשרות לקדוח חורים בפרספקס ובמארז ובעצם לחבר עם ברגים , אני מעדיף לנסות להדביק (הפרספקס גדול מהחור בדלת המארז ב 1 ס"מ בכל המסגרת) יש איזשהו דבק טוב מספיק בשביל זה או שאני חייב להשתמש בברגים? תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Mr Gadget,

מצאתי מערכת סטריאו של Sharp ברחוב עכשיו אני מבין באלק' אבל לא מבין את הדבר הבא כאשר אני מדליק את המערכת ישנו POWER ON(מין איתחול של המערכת) ואז אני מקבל PROTECT וזהו המערכת אינה מגיבה אודה למישהו אם יוכל להגיד לי מזה ה Protect הזה ועל מה הוא אחראי כדי שאני יוכל לתקן את המערכת

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by Alexkmr,

נשפך לי תה על המקלדת, פתחתי אותה על מנת לנקות אותה. הוצאתי גם את כל מקשים. אחרי שהחזרתי הכל יש מספר מקשים שלא ממש עובדים טוב, אלה מקשים שיש להם "עזר" מברזל; מקש ארוך, אנטר ועוד כמה. אני לא ממש מבין איך להחזר בצורה נכונה את המקש. תודה...

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by idanoh123,

היי חברה,ברצוני להתייעץ איתכם לגבי קניית מטען טוב וסוללות AA וגםAAA השימוש שלי הוא בחלקו יומי ובחלקו לעיתים רחוקות,זאת אומרת שלא כל הסוללות יעבדו ביום יום,אבל יהיו כאלה שכן. אני לא אדם שאוהב לקנות משהו זול,כשאני קונה משהו אני אוהב להשקיע ולהביא איכות. ראיתי כבר באייבי מטענים וסוללות למינהם,הסתכלתי מבחינת סוללות על Duracell ---- Eneloop -----gp recyko -----ENERGIZER ולגבי מטענים אני רוצה מטען שיטעין את שתי הדגמים,שוב גם פה חקרתי ובדקתי וראיתי כמה סוגים איכותיים. אבל אני מחכה להמלצות שלכם...(יש עדיפות לאייבי)תודה רבה. נ.ב ראיתי מטען אוניברסלי נראה נחמד http://www.ebay.com/itm/Nitecore-i4-Intellicharge-Universal-Battery-Charger-RCR123A-26650-18650-AA-AAA-/121132112356?pt=Ba…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by itayalter,

האם זה יעזור ? והאם לפתוח 120 או מספיק 80 ? ו... איך עושים את זה בדרך מקצועית ? עם כוס או דרמל ? מבקש עזרה והמלצות

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. תראו מה קיבלתי במייל- הכניסו את כל החלקים החיוניים לתוך אקווריום ומילאו אותו בנוזל מיוחד?! והוא עבד מעולה!! http://fun.mivzakon.co.il/flash.aspx?id=12031 מישהו יכול להסביר לי איך הוא עבד למרות שהיה נוזלים?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by Static,

יש לי מסך דיי מוכן שפירקתי משרת HP ישן הנה תמונות עכשיו הוא מולחם ומוכן כבר עם חיבור כמו של מדפסת 25 פינים עכשיו אני קצת מפחד לחבר את זה.. יש מצב שמשהו יכול לקרות למחשב? ישרף וכו'? אם תשימו לב יש גם מפסק בצד שמדליק ומכבה את הצג.. ומעניין אותי מאיפה הוא מקבל חשמל.. הגיוני שה 25 פינים מעביר גם חשמל? [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by ExTazy,

דבר ראשון אני התחלתי קצת לעסוק במודינג ואני רוצה לקנות דרמל .. אז השאלה שלי היא איפה כדאי לקנות ושל איזו חברה ? וכמה זה עולה בערך ?!?!! דבר נוסף רציתי לשאול האם הדרמל יכול לשמש גם כמקדחה ( לקדוח חורים לברגים ולדברים קטנים ) ומברגה ( להבריג ולהוציא ברגים ) ??? תודה מראש לעונים .. וזה קצת דחוף כי אולי אני יקנה היום או מחר ...

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.