אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,629 דיונים בפורום זה
-
שלום אני עושה פרויקט שבו אני משתמש בחיישן טמפ'(דגם LM35) והבעיה היא שהוא לא יציב והוא כול הזמן קופץ לי ומשום מה הוא לא מגיעה לחום של 37 כנדרש(אשר אני נוגע בו) אז אני מחפש רכיב יותר מדויק ושאני יוכל למדוד בו בצורה טובה את חום הגוף של בן אדם תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המודינג הראשון שלי נימצע עכשיו בהכנות ורציתי לדעת איך אפשר ליקדוח במארז חור בגודל מדויק ולפי מה שהבנתי מאיפה שקניתי תמאוררים הם 80mm אז תעזרו לי בבקשה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי xbox ישן לא בשימוש שסתם צובר אבק במחסן. בנוסף יש לי שני מחשבים פועלים שגם הם לא בשימוש. חשבתי לקחת רכיבים מהם, להכניס ל-XBOX ולתת להורים שלי כ-HTPC. אני חושב שהבעיה הכי גדולה שלי היא ספק הכוח, הספקים שיש בשני המחשבים לא יכנסו ל-XBOX.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
טוב אחרי יותר מחצי שנה שלא נגעתי בפרספקס ולא עשיתי שום מודינג אני רוצה לחזור ו"לצ'פר" את המחשב שלי כיוון שאין לי ממש מה לעשות בחופש אז אני צריך למצוא תעסוקה.. מי שזוכר אותי ומי שלא הנה הגלריית תמונות שלי http://www.hwzone.co.il/gallery/album103 כיוון שיש לי יותר נסיון וידע ממתחיל אז יהיה לי יותר קל וגם יש לי את החומרים הדרושים ויש לי פרספקס כמעט כמה שאני רוצה... טוב קודם כל המטרה של ה"פרויקט" לצאת מהשיעמום זמן הפרויקט תוך שבוע למצוא מה לעשות ועוד חודש לסיים אותו בצורה הכי טובה... טוב אז ככה יש לי מארז וכמו שאמרתי אני רוצה לשפר אותו.. מארז פשוט מה אני יכול לעשות? (בגלל שלא עסקתי הרבה זמן בתחום אני כבר לא ממש זוכר מה יש לי לעשדות אולי תציעו לי... תודה לעוזרים ומקווה שזה שי…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי חברה,ברצוני להתייעץ איתכם לגבי קניית מטען טוב וסוללות AA וגםAAA השימוש שלי הוא בחלקו יומי ובחלקו לעיתים רחוקות,זאת אומרת שלא כל הסוללות יעבדו ביום יום,אבל יהיו כאלה שכן. אני לא אדם שאוהב לקנות משהו זול,כשאני קונה משהו אני אוהב להשקיע ולהביא איכות. ראיתי כבר באייבי מטענים וסוללות למינהם,הסתכלתי מבחינת סוללות על Duracell ---- Eneloop -----gp recyko -----ENERGIZER ולגבי מטענים אני רוצה מטען שיטעין את שתי הדגמים,שוב גם פה חקרתי ובדקתי וראיתי כמה סוגים איכותיים. אבל אני מחכה להמלצות שלכם...(יש עדיפות לאייבי)תודה רבה. נ.ב ראיתי מטען אוניברסלי נראה נחמד http://www.ebay.com/itm/Nitecore-i4-Intellicharge-Universal-Battery-Charger-RCR123A-26650-18650-AA-AAA-/121132112356?pt=Ba…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
החלטתי שאני רוצה לשפצ'ר קצת את המארז החמוד שלי אז הורדתי לו את הפלסטיקים שהיו מקדימה וגם הרחבתי על הדרך את החורים לזרימת אוויר טובה יותר. תמונה שתבינו: עכשיו חשבתי ככה מה לעשות: להזמין 4 מאווררים כחולים שישבו מאחורי המתכת שאתם רואים בתמונה לצבוע את המתכת עם ספריי שחור למתוח עליה דקיקה שחורה על הפלסטיק לקדוח רגיל בצורה יפה כמו שיש לי על הדלת המארז מה אתם אומרים? הייתם עושים אחרת?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש כאן. יש לי פלאפון של מוטורולה (digital) הוספתי תמונה!! אפשר להשתמש בו ל LCD ? ואם כן איך אני עושה זאת? (הלחמות, חיבורים וכל מה שצריך) אשמח לקבל עזרה!! דרך אגב אחלה אתר, עבודה מעולה תמשיכו ככה!!!!! [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כמו שאתם רואים אני כותב ומגיב כאן בשעות לא סבירות... התחלתי לעבוד במגרש של דוד שלי - איסוף ברזלים, אלומיניום וכו'. אחד הבחורים שהגיע למגרש ורצה למכור ברזלים הגיע עם מוניטורים ישנים אבל עם מארזים ממש ממש יפים - כמובן אם משקיעים עליהם אז הם יהיו יותר יפים בכל מקרה לקחתי אחד - תמונות בקרוב. השאלה שלי היא כזו: מהו מחשב HTPC. איזה סוג מחשב / פנטיום עדיף לפרוייקט כזה? איזה כרטיסים צריך בשביל זה? כרטיס TV וכו'. תודה על התשובות
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה להוסיף מאוורר במארז שלי, ורציתי לדעת אם שני ראשי המקדחה שבאים עם הדרמל מתאימים לברגים של מאוורר? ואם אפשר בבקשה תסבירו לי איך להשתמש בהם. כי הם נראים לי חלשים, ואם אני אלחץ עליהם הם נראים כאילו שהם יישברו. אז איך משתמשים?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה משו שיכול לגרום לסינוור (אל תשאלו למה פשוט אני מת על דבריםקטנים וקיצים כאלה חחח) זה מה שמצאתי: http://www.aaroncake.net/circuits/slave.htm אבל זה חזר מספיק כדי לסנוור? ומה העלות של החלקים הללו? יש פה מישהו שיוכל לעזור לי במהלך ה"פרויקט" הזה?(במסנג'ר או באיי סי קיו..) מישהו יודע איך זה עובד?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חברה חיפשתי ולא מצאתי אני מחפש את הפאן באס ש alianyn בנה לפרוייקט של ספיידי תודה מישהו אולי יודע ? אני צריך סכמה לפאן באס עד 20W לערוץ
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לעשות כבר חור למאוורר בגג שאלתי היא איך אני עושה זאת? אני אמור לקחת את העיגול הפנימי? ואיך אני אמור לעשות חורים לברגים? ובמדריך שבאתר לא הבנתי תקטע של השבלונה... אז בבקשה עזרה תודה מראש!
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
http://www.i-hacked.com/images/stories/shuffle/connections_closeup.jpg מזה השחור הזה באמצע??? איזה חלק זה איך קוראים לו?????? תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, ברשותי מארז ג'נרי וכפי שאתם בטח מתארים לעצמכם, דלת המארז לא בדיוק עשויה מחומרים שמתאימים לוויברציה של מאוורר ולכן אמנם המארז שקט להפליא יחסית לעובדה שהוא ג'נרי ולחומרים מהם הוא עשוי, ברצוני להשקיט אותו עוד יותר ובעיקר את הזמזום ממאוורר הדלת הצדדית שניתן לשמוע אם מתרכזים ;D. מה החומר המומלץ שאוכל לשים בין דלת המאוורר למאוורר/ברגים? איזה סוג של ספוג? איך אתם מציעים לחבר/לחתוך את כל העסק בצורה אופטימלית? תודה רבה מראש!~
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפני כשנה הרכבתי חלון שקוף בצד המארז...(פרספקט) הפרספקט מלא שריטות ורציתי לדעת אם מישהו יודע איך אני יכול לנקות אותו... תודה על העזרה!!!
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, לפני כמה ימים התקלקל לי הPS3 ואחרי פתיחה ובדיקה יש בו שתי בעיות 1.הכבל שמחבר את הפאנל של הכפתור on\off והוצאת הדיסק (ועוד שתי לדים) נהרס זה הכבל: התמונה היא מתוך סרטון ואין לי כרגע אפשרות לצלם את הכבל עצמו בהקשר הזה אני צריך שלוש דברים 1.1.אם מישהו בבקשה יכול להגיד לי איך קוראים לכבל הזה 2.1.אם אפשר לקנות אותו איפשהו 3.1.מצאתי את זה באיבי הפאנל עצמו זה לא הפאנל המקורי של הסוני אבל הכבל זה אותו כבל? http://www.ebay.com/itm/Hot-Portable-Repair-Parts-Replacement-Power-Switch-Panel-for-PS3-/190677001980?pt=Video_Games_Accessories&hash=item2c653c26fc 2.הפורט של הHDMI התקלקל (בטיפשותי חיברתי את הPS3 לטלויזיה ששניהם דלוקים) יש אפשרות לסדר את זה? תודהרב…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו יודע כמה מתח וזרם צורך סופר לד כחול בערך? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
האם ישנו רכיב או דבר אותו אני יכול לרכוש ולהשתמש במחשב כ"שלט חכם" שהוא יוכל לשלוט במזגן בטלוויזיה וכ'ו ?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני לומד אלקטרוניקה כבר שנה שנייה ברמת העיקרון אני יודע את כל סוגי המגברים, מסננים, מתנדים, טרנזיסטורים, ועוד ועוד.. גם את השערים הלוגיים וכל מה שמסביב. עכשיו בבניה אני לא יודע כלום כלומר עוד לא ניכנסנו בבית ספר לבניה חזקה אנחנו בנים מגברים יענו את מגבר הופך מופע מגבר עוקב כל אלה.. אני רוצה לדעת ליבנות מישו יכל לתת לי הצעה לבנייה משהו חביב? עם אני יתחיל יהייה לי הבנה ואני ימשיך בזה... תנו לי הצעות חברה בבקשה.. עכשיו אני רוצה לעשות שפותחים לי את הדלת בחדר זה מצפצף אני יודע שזה פשוט אבל אני רוצה שיסבירו לי איך.. תודה חברה מקווה לעזרה.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום האפשרות הראשונה: http://www.ebay.com/itm/New-AD9850-DDS-Signal-Generator-Module-0-40MHz-Test-Equipment-/170783661135 האפשרות השנייה: http://www.ebay.com/itm/DDS-Signal-Generator-Module-0-40Mhz-AD9850-Sine-Square-Wave-/370702914679 ההבדל במחיר בינהם קטן, אז נתעלם ממנו. שניהם מבוססים על אותו שבב - AD9850. אבל המעגל שלהם שונה קצת. למשל, בראשון יש פוטנציומטר, ובשני אין פוטנציומטר, אבל יש 4 ג'אמפרים, שלא מסבירים מה הם עושים.. מישהו התנסה איתם ויודע מה עדיף? תודה card
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, ברשותי טלויזיית GRUNDIG. אני מעוניין לפענח את לחיצות הכפתורים שנלחצים על השלט שלה. חשבתי לחבר עינית IR (שתשב על הטלויזיה) ב-USB למחשב ולהתקין תוכנה שתדע לייצר LOG של הלחיצות. לא משנה לי הקודים שהתוכנה משתמשת בהם, העיקר שאוכל להבדיל בין לחיצה על כפתור כזה או אחר. יש פה מישהו שעשה משהו כזה? בעיקרון אני מעוניין בפיתרון זול ככל האפשר.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אז ככה, מה שאני רוצה זה לקחת שני סטים של חוטים (בכל סט פלוס אחד ומינוס אחד) לחבר אותם לסוויצ' שנשלט ע"י כל אחד משני שלטים אלחוטיים. רצוי, כמובן אם אפשרי, שהרכיב האחרון ששידר יקבע, כלומר אם עכשיו בשלט אחד העברתי למצב 1, ולקחתי את השלט השני והעברתי בו למצב 2 אז בסוויצ' יתקבל האות 2. רכיבי התקשורת רצוי שישתמשו בסוללות (כמה שיותר קטנות), אם הוא יוכל להשתמש ב-3.6V 800mAh של NiMH זה יהיה מושלם מבחינתי. מרחק התקשורת צריך להיות לפחות 15 מטר מהסוויצ' כולל קירות. זה אמור להיראות בערך ככה (תרשים): יש למישהו רעיונות? לפחות איזה רכיבי תקשורת כדאי להשתמש? לשירותי יש מערך של כל כלי העבודה שקיימים בעולם, ורכיבים אלקטרוניים מפה ועד הודעה חדשה, וכאלה שאין אפשר לקנות
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הכלתתי לבנות מארז מאץ איך לבנות נכון אני לא ממש יודע אני מחפש מדריך תוכלו לעזור?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אנשים הייתה תחרות חבל על הזמן אני אישית נהנתי בתור משתתף (אני הייתי זה עם השקוף) מי שלא ראה את המחשב שלי אז הינה כמה תמונות: [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-