עבור לתוכן

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by ילד-hw,

שלום יש ברשותי מסך של game gear ישן לינק לתמונה: http://photos.walla.co.il/ohadpas2003 יש אפשרות לחבר אותו למחשב???

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by tehnodrom,

מקודם עשיתי קצת סדר במגירות ומצאתי גיימבוי ישן כזה לא צבעוני ניסיתי להפעיל אותו אבל הוא לא עובד אז חשבתי אולי אני יכול לעשות משהו איתו עם המסך שלו??? תודה לעוזרים....

• 8 תגובות
    • 977 צפיות
  3. Started by JonyPony,

נזכרתי פתאום שיש לי איפשהו מסך של GAMEGEAR ישן... יש מצב לנצל את הפיצי הזה למשהו? :s05:

• 4 תגובות
    • 916 צפיות
  4. Started by bezangeloo,

לא מצאתי ברשת פרטים על המסך של הnokia communicator 9110, מישהו יכול להאיר את עייני בנושא? מצורפות תמונות של הצ'יפים שלו, לא יודע מה אני אמור לחפש :-\ [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. שלום. פירקתי וידיאו והוצאתי את המסך,המסך בא עם סט של 9 חוטים אפורים ואחד שחור + סט של 4 חוטים אפורים. יש מצב לחבר את זה למחשב? איך מחברים? תודה

6. Started by idan1836,

יש לי פלאפון מוטורולה עם מסך קטן ואני לא רוצה ממש ת'פלאפון! אז חשבתי להוציא את המסך ולשים באחד הפאנלים של שבקדמת המארז.. אפשרי? :

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by dor_eli,

יש לי מחשבון של CASIO והוא די ישן רציתי לדעם אם אפשר להשתמש בוא בתור צג טמפ

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. קיבלתי מכשיר שנראה שהמסך שלו מת, אין תצוגה בכלל מכיוון שלא משתלם להשיג מסך כזה, אז כל שנשאר זה או לנסות להחיות את המסך (אם האפשרות קיימת) או לשחוט לחלפים. האם יכול להיות שהBACKLIGHT התקלקל? האם יכול להיות שמשהו ניתק? מה לבדוק ואיך לדעת אם יש סיכוי?

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  9. שלום לכולם. יש לי פאלם פילוט M505 ישן ותקין. אני רוצה להציג בו את מה שיש על המסך מחשב ולעשות את זה עם כניסה קואקסילית, או RCA פשוט. מישהו יודע איך? בתודה מראש . . .

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by bbnbbn,

יש לי קוויקשנרי שמת ורציתי לדעת אם כדאי להשתמש בו כמסך גרפי כמו מסך LCD קטן ולהשתמש במדריך שיש באתר. תודה

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by llopp,

שלום יש לי מסך שקיבלתי שאחרי זמן מה של פעולה הוא כבה ! פשוט נעלם ! הסתכלתי מאחורה אז שמתי לב שהמסך אמור לקבל 12V ו 4A השנאי שלי נותן לעומת זאת 12A 1250mA האם זו יכולה להיות הסיבה? האם אני מזיק למסך בזאת? את המסך קיבלתי כך שלא בטוח שזה באמת השנאי המקורי ! מה דעתכם??

• 4 תגובות
    • 802 צפיות
  12. מצאתי אל פסק מסוג ADVICE VA700 שרשום עליו לא תקין והיה בו מסך אז פירקתי תמסך ורציתי לדעת אם יש מצב להשתמש בו להצגת טמפרטורות המחשב או דברים אחרים ע"י חיבורו ליציאת COM או כל יציאה אחרת ולשלוט בו ע"י תוכנה (מצורפות תמונות של המסך) [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 804 צפיות
  13. Started by Amir c,

אני מצאתי מסך העליתי מספר תמונות שלו (בעע איכות מסריחה SOZ אין לי משהו אחר לצלם איתו) זה היה בעבר מחשבון עם שעון ויומן וכאלה שטויות פירקתי את זה השארתי את המעגל ואתר הכל פשוט רציתי לדעת האם אני יכול לארגן לוח (מקסימום אני אכין את הלוח ) שהלוח ישתמש ב LCD צילמתי כמה תמונות כנסו לפה: http://photos.walla.co.il/amircohen2 שם תראו בתוך התיקיה תמונות האיכות דיי ירודה אני מקווה שתוכלו לראות מה הולך שם מקסימום אני יכול לתאר והכחול שם זה לא לד זה השתקפות של המאורר שלי מתוך המארז ושוב אם תרצו לדוג' שם שלנגד או איך שקוראים להם אני אתן תודה רבה מראש ! ד"א הצבע האדום - זהו תיכנון למוד להמשך הלילה

• 7 תגובות
    • 889 צפיות
  14. Started by ldti,

שלום. היכן ניתן למצוא מסכי LCD גרפיים בחיבור USB או SERIAL למכירה בארץ? ובאיזה מחירים? תודה.

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by FoboS,

מאוד אהבתי את הרעיון של מסכי הLCD ושל מודינג בכללי ולמזלי יש לי מחשב ישן שוכב בחדר ללא כל שימוש אז חשבתי לעשות עליו את כל הניסיונות שלי לפני שעוברים למאסטר פיס אז לשאלתי מאיזה מכשיר אלקטרוני ממולץ לקחת מסך LCD או לקנות... תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by WickedChild,

שלום לכולם! יש לי שני מסכי LCD 15" מדגם LG LM151X2... מסכים אלה לא שמישים במצבם הנוכחי מכיוון ולא מחובר אליהם LCD CONTROLLER... שאלתי היא... האם מישהו יודע איפה ובכמה אני יכול להשיג כרטיסים שכאלו??? חיפשתי באינטרנט וכמובן שמצאתי כמה אתרים בחו"ל אבל אני מחפש משהו פה ורצוי שלא יהיה יותר מ-800ש"ח כי אז יותר זול למצא מסך משומש ולפרק אותו... מישהו יודע/שמע/ראה דבר שכזה??? תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 763 צפיות
  17. Started by zfonboniko,

אני רוצה לחבר מסך LCD קטן לדוגמא משהו בסגנון 2,3 מקסימום 4 אינץ למשב שאני עושה לו מודינג אם מישהו יכול להגיד לי איפה אשפר לקנות בזול מסכים כאלו, וגם אם למישהו יש איזה שרטוט לבנות מתאם מכרטיס מסך לחיבור למסך כזה. תודה! *אני מדבר על מסך בסגנון כמו שבתמונה.

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. Started by z999,

היי, אני יודע שהשאה הזאת נשאלה כבר הרבה פעמים פה אבל למרות כל החיפושים שלי (פה ובגוגל) לא מצאתי את התשובה.... יש לי מסך של NOKIA 5110 (ואני חושב שאני יכול להשיג 3100 אם זה יצליח) ומצאתי כבר את הסכימה של החיווט אבל אני לא מוצא תוכנה שאיתה אני כותב למסך, יש את SERDISPLIB בל אני לא יודע לכתוב C והיא נראית לי מאוד מסורבלת (אפשר להשתמש בה עם C#?, אם כן אז זה כנראה הפיתרון בשבילי).

• 2 תגובות
    • 747 צפיות
  19. לקחתי חתיכת פרספקס וחתכתחי אותנ לפי המידות של הפד הקודם שלי שייפתי 'את המשתך עם נייר מים 400 והנה התוצאות לפד גם תווסף חתיכת אלומיניום על הפד לשיפור ביצועים. ולדים להכנתEL [attachment deleted by admin]

• 36 תגובות
    • 3.4k צפיות
  20. Started by Cha0stAlker,

שלום, אני כנראה הולך לקנות מארז CM HAF 932, וכפי שכנראה רובכם יודעים אין לו מסנני אבק. מישהו יכול בבקשה לעזור לי, ולתת איזה מדריך קטן איך מוסיפים לו כזה? תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by TaMiRn2,

שלום.. אני רוצה לבנות מסנן פולסים שיאפשר רק לפולסים באורך מסויים לעבור דרכו... זאת כדי להשתמש בדלגלג מסוג T כמתג (אני מתכוון.. אחרי לחיצה אחת על המתג יגיע לדלגלג '1' והוא יסגור מעגל ובליחיצה הבאה שגם בה המתג יעביר לדלגלג '1' הוא יפתח את אותו מעגל...) תודה..

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. מדובר כמובן על מוצר כזה http://www.xoxide.com/lascutfangri.html (בא בכל מיני צורות, סתם חיפשתי בגוגל) בתכלס זה כמו שיש למזגנים אבל לא מצאתי בארץ.. מישהו יודע?

• 21 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. Started by Yaron Israeli,

היי חברים, אני די חדש בארדואינו ואשמח לעזרה במספר שאלות. אני רק אדגיש שאני לא איש אלקטרוניקה (ואני משתדל ללמוד כעת את הנושא בעצמי), אלא איש תוכנה. ואני עובד עם Arduino UNO. 1. מה מקסימום הוולט שניתן לחבר לארדואינו? 2. נניח שיש לי מנוע שצריך לקבל עד 24V. האם אני יכול לספק לו 24V דרך הארדואינו? כי בלוח אני רואה שיש רק 3.3V או 5V 3. מה זה Vin בלוח? 4. עבור כל יציאה של pin מהארדואינו, מה מקסימום הוולט שניתן להוציא משם? תודה רבה.

• 10 תגובות
    • 3.8k צפיות
  24. אהלן חבר'ה, חבר ואני זקוקים לכמות גדולה יחסית של לדים לפרוייקט קרוב שלנו, וישנה גם חשיבות שהלדים יהיו עם אפשרות FADE ושליטה ידנית ואוטומטית. קיבלו הצעה ממספר מקומות למעין סרט שעל כל כמה סנטימטרים ישנו לד RGB ואתה בעצם חותך את הסרט הזה באיזה נקודה שאתה רוצה, ומחבר שנאי ובקר שליטה לאותה נקודה, כל הלדים מחוברים במקביל מן הסתם, ומקבל בעצם רצועה עם תאורה ופייד לפי צריך. עכשיו, בגלל שההיצע נמוך מאד בתחום הזה, ברמה כזו מתקדמת, הגנבים רוצים בין 180ל200 שקל לפאקינג מטר!!! ועוד 200 לכל שנאי שהוא גם בקר. וזה ממש ממש, ממש, לא נראה לי, עם כל הכבוד, כי יש שם 20 לדים במטר, ועשרה שקלים ללד בשיקלול לא נראה לי הגיוני. בבקשה, מי שיכול להמליץ לי, היכן להשיג דבר דומה, אודה לו מאד. והשאלה השני…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. 1. לפי מה שהבנתי כדי לחשב איזה נגד אני צריך אז אני צריך לחשב כך: מתח חלקי זרם. זאת אומרת... אם יש לי לד של 3v הזרם הוא 0.02 ואני מספק לו 12v אז אני מחשב ככה: 9:0.02=450 זאת אומרת אני צריך נגד של 450. האם זה נכון? כי לפי התוכנה שהורדתי מהאתר אני צריך של 1800!!! זאת אומרת שלפי התוכנה הנוסחא היא: מתח·מתח שאני נותן לו וכל זה חלקי זרם. מה הנכון מביניהם??? 2. בקשר להספק של הנגד הבנתי שזאת הנוסחה: מתח·זרם=הספק זאת אומרת שאם יש לי מתח 9v וזרם של 0.02 בנגד אז אני יוצא לי שההספק הינו0.18 האם זה נכון? כי לפי התוכנה שהורדתי מהאתר אני צריך 0.045 ולפי מה שהם אומרים צריך להכפיל את זה בשתיים... 3. מה היא הדרך הטובה ביותר לצביעת מארז כך שיראה כאילו זה הצבע המקורי שלו? 4. היכן באזור תל אבי…

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים