אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
לצורך התערבות עם חבר אני צריך לבנות מעגל שיהיה מבוסס על 2 בטריות 1.5V (מסוג AAA או AA, עם עדיפות ל-AAA - הקטנות יותר) המעגל צריך לחמם (בעזרת נגדים) חצי כדור (רק את החצי העגול, לא את החלק ה"פנימי" שנחתך מהכדור) כתוספת רצויה 2 לדים, או אם אפשר יותר עכשיו כאן מגיע הצורך בעזרתכם איזה נגדים, איזה חיבורים? חיבור בטור או במקביל? איפה במעגל ייכנסו הלדים? הערה: החום צריך להיות יחסית נמוך, עד כ-30-35 מעלות, לא יותר מזה
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אז ככה הרבה פעמים אני רוצה להתחיל לבנות מין מארז קטן שיהיה לי למחשבב אחד שזרוק לי בבית אבל אני תמיד חושב איך בידיוק עובד המתג של המחשב כי לא נראה לי שהוא סוגר בידיוק מעגל כלשהו אם מחברים מתג פשוט ל+- של החיבור של הPWR על הלוח אם זה יעבוד רגיל ? בתודה איתי
-
- 3 תגובות
- 688 צפיות
-
-
-
-
אהלן חברים, רציתי להכין בחופש מארז פרספקס לפי המדריך ש(אני חושב) Pro modder הכין, ורציתי לדעת באיזה כלי אפשר לחתוך את הפרספקס? עד היום השתמשתי בדרמל אבל זה נראה כאילו הוא מורח את הפרספקס ולא ממש חותך אותו... באיזה כלי אני יכול להשתמש בנוסף לדרמל? תודה
-
- 4 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
-
-
שלום אני חדש פו בכל נושא המודינג ושידרוג המחשב קראתי פו את כל המדריכים וני לא מבין משהו אחרי שחיברתי מאורר חדש לאן אני מחבר אותו אני מתכוון לאיזה מקור כח (ספק כח וכדומה) בקיצור לאן אני מחבר אותו בשביל שיעבוד תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 591 צפיות
-
-
אני מחפש כבל IDE ATA133 שאין לו 2 יציאות IDE אלא אחת (כמו שיש כבל מעוגל ל-FLOPPY) יש כאלו בארץ?
-
- 14 תגובות
- 984 צפיות
-
-
שאלה איך אפשר שמנוע חשמלי קטן יסתובב לאט ?
-
- 6 תגובות
- 734 צפיות
-
-
אמ.. איפה נתחיל? אז ככה, עכשיו הסתובבתי באינטרנט ונכנסתי כהרגלי לMETKU. שם היה קישור לזה. לפי מה הבנתי זה אתר של METKU ויש אפשרות לאכסן עליו פרויקטים כאוות נפשכם. אתם יכולים גם סתם לנצל את זה בתור שרת לתמונות. יש שם גם פרוייקטים שאפשר ללמוד מהם. בקיצור, נחסוך במילים הנה: http://www.allthemods.com/ ד"א, זה לא רק של מחשבים יש שם גם אופנועים ומחסנים וה-כ-ל!
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
סה"כ אני רוצה לדעת מה היא הדרך היותר טובה לעשות אפקט תאורה עם לדים למארז( תרשים א' או תרשים ב') או דרך אחרת עכשיו אני משתמש עם תרשים א' (מעגל א')
-
- 4 תגובות
- 591 צפיות
-
-
למה אף אחד לא אמר שמודינג ממכר?! התחלתי מזה שהוספתי 2 מאווררים למארז ותראו מה יצא בסוף!!!!!!!!! השעה מאוחר ככה שאני יתן רק תמונות ומחר אני יעשה עריכה ואוסיף כותרות או משו ועוד מלא תמונות... קבלו מה יש בינתיים: מה עשיתי: הוספתי 2 מאוררים למארז, משו שלא היה בו קודם לכן. +פאן באס לאותם 2 מאווררים. במקום הביפ כשמדליקים את המחשב שמתי שתי לדים אדומים שנדלקים לרגע, לאדים ירוקים במארז, כי יש חורים בדלת המארז ואז יוצא משם אור, אפקט לא רע, עוד לא גמור, ככה שאל תירדו על הקטע הזה, וכמובן אני חולה על מתגים אז גם מתג לכיבוי והדלקת אותם 6 לדים ירוקים. החלפתי את המנורה האדומה בעכבר למנורה אולטרה סגולה, ואת האדום חיברתי כמובן דרך מתג להיות זרוק בתוך העכבר עצמו כתאורה, ועשיתי חורים בעכב…
-
- 79 תגובות
- 12.7k צפיות
-
-
האם יכולם לכבר למחשב רדיו דיסק...? ואם כן ולמשהו יש מדריך אז שירשום אותו פה בבקשה והאם יכולים לעשות למחשב שלט...?
-
- 4 תגובות
- 618 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות קטודה קרה של מחשבים ולהרכיב אותה ברכב כתוספת למערכת ברצוני לחבר אותה במקום המנורה הרגילה הסטאנדרטית שהבנתי שפועלת על 12 V בדיוק כמו הקטודה השאלה היא עם אני צריך את השנאי הזה שנימכר עם הקטודות? ותמליצו על קדוטת נאון כחולה בבקשה חשבתי על זאת http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=11332&catid= היא לא צריכה כרטיס קול או משהו נכון? אלה תדרים של מוזיקה?
-
- 34 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי את הקופסה הזאת ויש בה משחת הלחמה 50 גרם ואני צריך לדעת איך משתמשים בה. היא מאייס משחת הלחמה ובאנגלית כתוב soldering paste של חברת steel works. צריך [glow=red,2,300]עזרה[/glow]
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם ועוד פרוייקט על מארז [אני מחליף מארזים בקצב.. :-X ) הפעם,הפרוייקט ייעשה על מארז של אייבורי..בנתיים היום הייתי באייס,חיפשתי דרמל,כמובן שלא מצאתי..אבל מצאתי ראשי שיוף של דרמל...5 ראשים עלו לי 20 שקלים. כרגע אני מחפש לעשות משהו בנוגע לדלת השנייה,אם יש הצעות כתבו אותן בבקשה. לבנתיים, הפרספקס הוזמן ויגיע היום או מחר,ואום יש לכם הצעות לצורה בשביל הגג (תשתדלו משהו לא מסובך,כי אני עובד עם מספרי פח :-\ ). התחלת הפרוייקט התבצעה בכך שחתכתי את הדלת ב"שבלונה" שכבר היתה עליה..תמונות של מה שנעשה היום..: הערות,הצעות ושאר ירקות נא לכתוב פה. תודה.
-
- 34 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
לא הבנתי מהמדריך איך עושים את זה כי לא רשום שם מה עושים אחרי שממקמים את השבלונה בבקשה תעזרו לי
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מציג בפניכם את הפרוייקט החדש שלי , הפרוייקט הקודם, למי שזוכר, או לא יודע, הסתיים, ומכיוון שלא עמד בדרישות שלי , הוא נמכר, לאחר שעבר עוד כמה שינויים, כדי להתאים אותו לבעליו החדשים.. לכן, רוב הציוד, אצלי (יש לי מחסן לא מבוטל של ציוד, אני אוהב שיש לי הכל ב"מלאי" ואין צורך לרוץ ולחפש, יש כמעט הכל מאלקטרוניקה, ועד צבעים.. הפרוייקט החדש, יתבסס על מארז של TT, דגם SHARK, צבע אלומיניום טבעי. הפרוייקט יכלול בניית המשך של הפנל הקדמי, ע"י אלומיניום, והמשך הקווים הטבעיים של המארז (גם דלת הצד.. כנראה) הבסיס, יהיה מלבני במימדי המארז, או יתחיל במימדי המארז, ויקבל צורה טרפזית , כלומר יתרחב.. בנוסף, בניית בלוקים מותאמים אישית ע"י "הציוד" אני רוצה להודות שוב לאבירן (KETCHUP), על…
-
- 232 תגובות
- 35.6k צפיות
-
-
מה המצב אנשים? יש לי בעיה ואני זקוק לייעוץ... יש לי 3 מאווררים 120מ"מ עם לד כחול וזה ממש מרגיז בלילה כשמנסים לישון - אתה יודעים... המאווררים הם: 1 של TT SMARTFAN 2 של TT THUNDERBLADE... יש לכם אולי רעיון איך להפסיק את התאורה בדרך קונבנציונאלית או בדרך לא קונבנציונאלית.. תודה מראש..
-
- 12 תגובות
- 908 צפיות
-
-
יש לי דרמל (מקורי) ככה שרק ריבוע או משהו בסגנון אני לא רוצה לעשות.. צריך דוגמא למשהו לא מסובך אבל גם לא כל כך פשוט.. בלי מאווררים בדלת.
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
שנים שאני מחפש , שנים!!! אם תוכלו לעדכן אותי איפה יש את הדבר המדהים הזה, מחירים מבצעים, המלצות וכו... תודה, אבי
-
- 7 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
-
אוקיי שלום =] יש לי מארז.. לא זוכר את הדגם, עכשיו יש לי מיקדימה חור למאוורר.. ובצד כזה גם חור למאוורר אבל מקומו יש שם מין משפך כזה לתוך המעבד.. שהמאוור של המעבד כיאילו לוקח אוויא מבחוץ ולא מן המארז... אני רוצה לעשות בצד עוד חור אחד למאוורר, עכשיו איך אני עושה את זה?יש שם חלון פלסטיק, ואחרי שאני עושה את החור איך אני מחר לשם מאוורר ואז מחבר את זה לספק?
-
- 5 תגובות
- 584 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות דרמל של וולף אבל המחיר שלו כצת מדאיג אותי אז עם יש לכם דרמל של וולף או השתמשתם באחד בבקשה תתנו לי את חוות הדעת שלכם לגביו
-
- 7 תגובות
- 975 צפיות
-