עבור לתוכן

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by coctail,

שלום, יש לי שאלה... אם יש לי מסגרת דיגיטלית עם יציאת av out ואני פותח תברגים ומחליף בין האדום לשחור ולהפך...תתקבל לי יציאת av in ??? ? תודה...

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by miki20008,

אבא שלי היה קבלן ואין לו דרמל היה לו הוא מת (הדרמל) יש לו מסור דיסק עים דיסקים יהלום או רגיל שחור כזה יש ג'קסון יש הכל וחשבתי לקחת מסור דיסק עים דיסק יהלום שזה חד ומדוייק ולחתוך אפשרי לא?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by zxor,

נכון יש את המסור הזה, שזה כמו מכשיר שבסופו יש מין דיסק קטן כזה שאיתו אתם חותכים פלסטיק ומארזים וכאלה? איך הוא נקרא?

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  4. Started by harelg,

ברשותי מספר מסכים מהסוג הנ"ל, לאחרונה שניים מהם התקלקלו, התקלה היא הבהוב מהיר של המסך, לאחר בדיקה של הרכיבים על הלוח מצאתי שכל הקבלים באזור מסוים בלוח ה POWER שרופים (סימנתי בריבוע אדום את האזור בצילום), לאחר החלפה של כל הקבלים השרופים בחדשים (בעלי אותו ערך קיבול ומתח) שני המסכים חזרו לפעול. לאחר חודשיים של עבודה רצופה המסכים התקלקלו שוב, בבדיקה נוספת נמצא שהקבלים נשרפו שוב. (חלק אפילו התפוצצו) אשמח לרעיונות הראל. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by dor-eli,

מאיפה אני יכול להשיג מסך lcd באיזה מכשירים יש כזה דבר?

• 3 תגובות
    • 822 צפיות
  6. Started by dmanbuhnik,

אוקיי נכון שאני חדש מאוד בכול העניין של המודים אבל צריך להתחיל במשהו והחלטתי להתחיל במסך LCD למחשב ולא בחלון או משהו דומה מצאתי באיזו מגירה מכשיר אלקטרוני ישן (הדבר שהיה לפני מחשבי כף יד) זה B.O.S.S. SF-4600 של CASIO (הלוואי שהיה לי מצלמה דיגטלית שתראו על מה אני מדבר) יש לו מסך LCDאם אני זוכר טוב של 4*16 אבל יש לו חיבור של 25 פינים ולא כמו שכתוב במדריכים של האתר הזה ואחרים 16/15 פינים מה אני עושה מפה? דרך אגב כמה עולה בכלל מסך LCD רגיל עדיף 4*16 MATRIX (אני מקווה שאני צודק במונחים)?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by LinKinG,

היתה לי מדפסת HP PhotoSmart 7550 והיא התקלקלה והתיקון שלה עולה כמו חדשה אז זרקתי וקניתי חדשה ויותר טובה עכשיו לקחתי ממנה את כל הפאנל בקרה שזה כולל מסך LCD צבעוני בגודל 2 אינץ' בערך איך אני יכול לחבר אותו למחשב יש שימוש שנאי יכול לעשות בו? הוא מיע עם חיבור קטן נקבה של 8 פינים ועוד פס מידע כזה (המסך)

• 0 תגובות
    • 754 צפיות
  8. Started by batchal,

שלום מאיפה אני יכול לקנות מסך LCD קטן בתור מודינג.. ושיהיה באזור המרכז.. עדיף חנות רצינית ולא וירטואלית.. ו........תודהה

• 2 תגובות
    • 828 צפיות
  9. Started by arkadur,

קניתי מסך LCD יש בו 2 בקרים HD44780 (כמו שכתוב במדריך...) וגם HD44100 הבקר השני הוא לעברית? והאם יש תוכנות שתומכות בהצגת עברית? (כמובן שהמסך תומך...) ומה עוד אני צריך לדעת לפני שאני מרכיב אותו?

• 4 תגובות
    • 882 צפיות
  10. Started by Emms12,

היי אני קונה בקרוב את הלוח אם: DFI Lanparty UT Ultra-D. יש לי מסך LCD ואני רוצה לחבר אותו ללוח אם הזה אבל בכל המדריכים שראיתי מחברים את הLCD ליציאת הPARALEL וללוח הזה אין יציאה כזאת... האם יש בכל זאת אפשרות לחבר את המסך ללוח? אם כן יש מדריך שמסביר איך לחבר (אני די חדש בנושא..)? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 657 צפיות
  11. Started by arkadur,

מישהו יודע אפ אפשר לחבר מסך LCD לחיבור סיריאלי ? ואם כן, אני אשמח למדריך.. ד"א, מישהו יודע איפה אני יכול להשיג מסך VFD, או DOT MATRIX?

• 6 תגובות
    • 968 צפיות
  12. השאלה פשוטה מאוד, איך אני הופך אותו לכזה? ראיתי בזמנו מדריך של מישהו שהצמיד ל EEE שלו מן "פאנל נגיעה" שהופך את המסך למסך מגע. הדרישות שלי הן שיתמוך בויסטה, ושלא יהיה יקר מדי. ועדיף שיהיה מהארץ.

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by ggg456,

שלום, קיבלתי את המסך הנ"ל, ואני מעוניין לדעת אם קיים בקר מתאים שניתן לחבר בעזרתו את המסך למחשב. אם זה עוזר יש לי גם את הדאטא-שיט שלו מצורף הוא נראה כך, רק בנוסף יש לי גם את הדריבר של התאורה האחורית בצד, שלא מופיע בתמונה: [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by oor,

מצאתי ותיקנתי מסך LCD (צבעוני כמובן) בגודל 12" בערך חיברתי אותו ליציאת DVI וחיברתי אותו למארז מלמעלה ... אבל מה שאני "רוצה" ממכם זה לדעת האם אפשרי להציג עלו דברים בלי קשר לשולחן העבודה המקורי שלי יענו לשדר אלו מסך ניפרד לחלוטין ... בעזרת תוכנה או משהוא ... כרטיס מסך הוא GFORCE FX5600 או ATI8500 יהיה ממש מגניב עם אני אוכל לשדר לשם דברים אחרים ... תודה מראש !

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by -LosNir-,

אהלן, האם יש איזשהו מסך LCD, פשוט 2 שורות בחיבור USB?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by VBMaster,

שלום לכולם יש לי מסך LCD גראפי של חברת אפסון, 160X160. לא מצאתי אף מאמר או מדריך באינטרנט איך לחבר אותו ואני כבר נואש! יש לו 15 פינים. מישהו יכול לעזור לי בבקשה? תודה רבה, נדב

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by Shape.,

חבר שלי פירק מחשבון, כשראיתי אותו עושה את זה שאלתי אם הוא מוכן להביא לי את הצג.. והוא ענה שכן. עכשיו יש לי צג LCD נחמד של מחשבון, הייתי רוצה לחברו למחשב, עכשיו השאלה היא האם הוא יכול להתחבר ולהציג גם אותיות ולא רק ספרות, כמובן איך אני מחברו למחשב, איך אני בוחר מה הוא יציג וכן הלאה. תודה, ועוד שאלה איך אני יודע אם הוא מתאים? תודה!

• 2 תגובות
    • 626 צפיות
  18. Started by itaysp,

דוד חיבר לי מסך LCD גרפי, 2X16 אני חושב. אני משתמש בוינדוס אקס פי. כשאני מחבר אותו לחשמל של המחשב ולחיבור של המדפסת יש חיבורים על חצי מהמסך, ולאט לאט הם מתבהרים עד שהם נעלמים. ניסיתי להציג נתונים על המסך עם CrystalFonts PowerLCD LCD smartie ובאף אחת מהם זה לא עבד. התקנתי את הדריבר של I/o.. זה לא עזר. עכשיו אני נזכר, שאני בניתי את מסך ה LCD שלי, 2 שורות ולא גרפי, הייתה אותה בעיה אבל אני חשבתי שבניתי את המסך לא נכון! מישהו יכול לעזור?

• 2 תגובות
    • 825 צפיות
  19. זה מה שיש לי, איך אני מחבר את זה לכבל LPT? אני יודע שהתמונה לא ברורה אין באפשרותי לעשות יותר טובה, החיבורים הם פינים כאלה ואין שום מספור איך לדעת? עריכה: יש מספור אבל יש רק 14 פינים ולמסך יש תאורה אחורית [attachment deleted by admin]

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by Psychedelic,

בקשר למדריך באתר אני יכול להשתמש במסך של מחשבון? או אפילו בכמה?

• 3 תגובות
    • 825 צפיות
  21. Started by Gizon,

חברים שלום, הגיע לידי מסך LCD פשוט מדהים. הוא פשוט ענק (חכו לתמונות), יש לו רכיב Backlight מובנה ואני פשוט מת לחבר אותו למחשב שלי. המסך נלקח ממכשיר PDA ישן של חברת PSION מדגם 3c, הוא עובד בטוח. אני צריך את עזרתכם בלחבר אותו למחשב או למצוא חומר עליו. המסך הוא של חברת HITACHI מדגם LMG7502UMFL, בנוסף כתוב על הסרט חיבור שלו גם 7035T ו-Made in taiwan R.O.C Rev על משטח ה-Backlight (זה חתיכת פלסטיק בגוון ירוק שנצמד לאחורי המסך - כמו בשעונים אני חושב) כתוב: BKL a2564c P4DAG 703823 תמונות: סרט החיבור של המסך עצמו. הסרט החיבור עם תחתית המסך המסך כולו רכיב ה-Backlight, נצמד אל אחורי המסך. המסך ביחס לעט. בבקשה עזרו לי! גדעון

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by עומר8,

חיברתי מסך של פקס למחשב לפי המדריך של האתר. ורק חצי מסך עובד למרות שיש תצוגת אתחול על כולו. אני משתמש בתוכנה .CrystalControl האם חיברתי משהו לא נכון? או שלא הגדרתי טוב את המסך? עומר

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by re5pect,

מישהו יכול להסביר לי איך אני מוציא את הlcd מפה ומכניס אותו למחשב ומתכנת אותו? (לא הבנתי את המדריך.)

• 3 תגובות
    • 708 צפיות
  24. Started by roei_b,

יש לי מסך LCD אבל יש לו רק 4 פינים... אז איך מחברים אותו למחשב? (ד.א. הוא היה של טלפון ישן..) תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 755 צפיות
  25. Started by Blinker,

טוב אז הוצאתי מסך LCD עם בקר מתוך DVD נייד מסך 7" רחב (ממש סקסי כזה) למישו יש מדריך או משו להפנות אותי לאיך מחברים את זה ובאיזו תצורה לדעתי הוא עובד בחיבור COMPOSITE לאחר כמה ניסוי הצלחתי לחבר אותו בעזרת כבל RCA בודד (הצהוב הזה) אבל התצוגה דילגה כמו מטורפת כלפי מטה לפי מה שהבנתי זאת בעיית סנכרון השאלה היא מה אני עושה עם זה ? על הבקר לא כתוב ללא דגם ולא כלום רק WTC-10 E148151 בעת החיפוש בגוגל העלה דברים לא קשורים תודה לכולם תמונות : ושוב תודה לכולם

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים