אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
אם אני יחבר ככה (תמונה), הלד יוריד את מהירות סיבוב המאוורר. אני צודק? תודה מראש! [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 847 צפיות
-
-
חלקיכם בטוח מכירים את זה אבל בטוח יש פה כאלה שלא!! הוא עבד על זה כ"כ הרבה זמן ואחרי יום הוא יזרוק את זה לפח :screwy: אתם הייתם מכניסית תמחשב שלכם לדבר הזה??
-
- 3 תגובות
- 816 צפיות
-
-
אז ככה : בניתי לפני שנה מארז פרספקס והוא די משעמם כבר אז חשבתי על הרעיון הבא ! לקדוח מלא מלא מלא מלא חורים ולשים בהם לדים עד שכל המארז יהיה מכוסה בהם ואז יש 2 אפשרויות : 1) או לעשות מעגל כזה של ווינאפ של האורות רצים 2) שיפעלו כל הזמן מה אתם חושבים על זה ?
-
- 26 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
איזה קטלני זה יענו עכבר חחח איזה יפה..!! [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
משהו יודע אם יש כזאת מקלדת אמיטת ? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 657 צפיות
-
-
-
ברשותי יש את הקרוס אובר שבתמונה (רק את אלמנט הבאס)... האם אני יכול להוסיף במעגל הזה איזשהו פוטנציומטר להגברת והנמכת הדציבלים ?! תודה לעונים, ניאו [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לרכוש את המארז של Gigabyte 3D Aurora אבל אני מאוד רוצה חלון... אז החלטתי לקנות אותו להכין חלון לבד הכוונה שלי היא ככה לפני : אחרי : אז אשמח אם יש מישהו שיוכל לעזור לי אישית בבית שלי או שלו, מאזור חיפה\קריות אני מאוד מאוד אשמח... בנוסף יש לי 2 קטודות אדומות (http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=953) יש לי אפשרות להפוך אותם שיעבדו במקום התאורה של הHDD ?
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום , אני לא יודע אם זה הפורום המתאים , למרות שהוא עוסק באוברקלוק ומודינג ראיתי פה מדריכים על אלקטרוניקה... בכל מקרה השאלה שלי היא : איך מתקדמים בנושא הזה? כל המדריכים שאפשר למצוא זה רק חוקים בסיסיים ודברים שאולי למדתי 7 פעמים. אני רוצה ללמוד דברים כמו : רדיו , משדר FM , טרנזיסטורים , מסננים , מעגלים משולבים וכו'. יש מישהו שיכול לעזור בזה? יש ספר שאפשר לקנות בשביל ללמוד את זה?
-
- 2 תגובות
- 789 צפיות
-
-
-
-
- 9 תגובות
- 794 צפיות
-
-
איך אני מעביר זרם מהספק למנורת הלד..? או במילים אחרות איך מחברים את המולקס לספק? ..? תמונות יעזרו לי (.. גם ציורים!) אני יודע מה אתם חושבים.. ... אבל תודה מראש!
-
- 8 תגובות
- 939 צפיות
-
-
כמה עולה לוח פרספקט בעובי 4 מ"מ במידות 40X45 ס"מ? ואצל מי הכי זול וכדאי! (אזור השרון) תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 601 צפיות
-
-
לא בטוח אם זה מתאים לכאן ... בזמן שייהתי בגרמניה בשעות לפני המשחקים הסתובבתי בחנויות ומצאתי דונגל של IRDA עם חיבור USB ןאז עלה לי רעיון להשתמש בו כמקלט לשלט רחוק. אני משתמש בו לעיתים רחוקות כדי להעביר דברים לפאפון ולפאלם. ועכשיו אני רוצה לדעת אם זה אפשרי להשתמש בדונגל כמקלט לשלט (יכול להיות שווה..) תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 775 צפיות
-
-
גלשתי באינטרנט ונכנסתי לביקורת על אלמנט תאורה מסוים, ושם ראיתי מארז מגניב ביותר שעבר מודינג מאוד מאוד יצירתי!!! כמובן, זה לא הדבר הכי מפואר אבל אתם חייבים להודות שזה ממש יצירתי ומגניב!!! [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 772 צפיות
-
-
-
עזרה...! שהייתי תמיד לחוץ על ההתחיל של ה xp שלי היה לי תמיד תמונה למלה ולידה רשום מה שרציתי תמיד לרשום ליד התמונה והיום אין לי תמונה רק רשום לי בלי תמונה משהו יכול לעזור לי בבקשה בקשר לזה.?? תודה מראש......!!!
-
- 26 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
(עדיף קודם לראות את התמונה כדי להבין על מה אני מדבר..) עכשיו, האם צריך לחשוף ולהצליב אותם? כי אני לא מצליח להוציא את החוט הצהוב כדי לחברם במקביל... אם לא, אז איך כן? תודה מראש לעוזרים! [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 774 צפיות
-
-
תראו אם אני קודח בלמעלה של המארז 5 חורים קטנים-בנוניים בלי לשים מאוורר וכלום האם זה יתרום במשהו? יצא אוויר חם או משהו כדומה?
-
- 6 תגובות
- 650 צפיות
-
-
שאלום, תגידו איך אני מציג טמפ' ? ואיך ויזואליזיישן הדבר הקופץ הזה במדיה ובוינאמפ? תודה רבה =]
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני רוצה לבנות מכשיר שמשנה קול בזמן שיחה בטלפון לא שאני צריך אחד כזה פשוט בא להיתנסות.. חשבתי אולי תוכלו לתת לי המלצות ואולי אפילו סירטוט של מכשיר כזה.. תודה רבה מראש.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היום אבא שלי היה בהום סנטר ולפני כמה ימים אמרתי לו שנגמרו לי הדיסקיות ועם הוא יהיה בהום סנטר שיתקשר אלי ואני יגיד לו מה לקנות בקיצור הוא לא התקשר והמוכר בדביל נתן לו ראשי שיוף 541 (דרך העתיפה זה נראה כמו המון דיסקיות אז אבא שלי לא שם לב) הם נראים לי מאד גדולים מגושמים ושקשה לשלוט בהם מה אני יכול לעשות איתם?
-
- 6 תגובות
- 721 צפיות
-
-
האם יכולים לחבר למחשב שני ספקי כוח??
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-