אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
שלום חברס עקב בעיה מעצמבנת שיש לי עם ה RIO NITRUS שלי החלטתי שאני צריך עוד מקור כוח חוץ מהסוללה הפנימית ועכשיו לשאלה איך אני לוקח 4 סוללות מחבר אותן בטור ודואג שהם יוציאו 5.4V ב 2 אמפר(זרם ישר) תודה
-
- 4 תגובות
- 738 צפיות
-
-
אם אפשר בצפון (חיפה ..), כי המבחר בדובים וכו' ממש עלוב ומכוער.. ואין לי כח להזמין מחול ואני לא יודע גם איפה.. תודה!
-
- 4 תגובות
- 852 צפיות
-
-
שלום , אני חדש בעניין המודים .. אחרי שראיתי כמה דיונים בפורום אני פשוט חייב לעשות מוד בעצמי.. אז זה הולך ככה: קודם כל ניראה לי שאני יעשה מוד שאני יקנה לבד את החלקים בגלל שאין לי דרמל , מקדחה ובלה בלה ורק לקנות את זה יצא הרבה כסף ואני מאוד לפחד להרוס את מה שאני רוצה לעשות... 1. אני מתכנן לקנות מארז חדש אחרי שהמארז הישן שלי פשוט ביאס אותי ( ENERMAX CHAKRA 3050) גם מבחינת מראה , גם מבחינת גודל וגם מבחינת קירור... המארז החדש שאני מתכוון לקנות הוא Cooler Master Stacker STC T01 2.קניית חלון שקוף למארז 3. החלפת מאוורר לטוניק טאוור למאוורר עם לד ( זה קשה? אמורה להיות לי בעיה בלעשות זאת?כל מאוורר מתאים?) 4.הוספת מאווררים עם לדים למארז.. 5.תאורה בצבע אדום \ ורוד למארז ( לא יודע למה…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
נראה לי שלכאן זה הכי מתאים , אני מבקש שרק מי שיודע ב 100% יגיב , כי זה חשוב ואני לא רוצה להידפק רק כי מישהו ניחש או חשב... אז ככה, אני רוצה לדעת מה טמפ הנמיסה של דבק חם, ודבק אפוקסי? אני רוצה להדביק משהו למקום שטמפ שלו היא 50+- ואני צריך שהדבק יחזיק בחום הזה, יש רעיונות? תודה
-
- 4 תגובות
- 911 צפיות
-
-
הנה כמה רעיונות למודינג לימי הקיץ המשעממים. http://www.mivzakon.co.il/fun/b.aspx?b=173 לדעתי המנוע V8 אדיר - מקווה שהפרופלור לא מסתובב . . .
-
- 4 תגובות
- 832 צפיות
-
-
שלום לכולם!!! רציתי לשאול האם מישהו יודע איך לבטל את המטען/החשמל הסטטי שנוצר במארז??? תודה .... :s05:
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי לוח אם מסוג DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D. רציתי לדעת אם יש צורך בשליפה של לוח האם מהמארז על מנת לשחרר את הברגים של ה-north bridge? או שאפשר לבצע את הפעולה ממבט על? בתודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 683 צפיות
-
-
יש לי ספק קצת ישן ( 500W ) קיצרתי את 2 החוטים בשביל להפעיל אותו וחיברתי מד מתח לחוט הצהוב והמינוס לשחור ויצא לי 9 V מה הבעייה פה?
-
- 4 תגובות
- 570 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש לקנות מכשיר עזר להלחמה/הרכבה, המכשיר בדרך כלל ידוע בשם Helping Thrid Hand. למישהו יש המלצה למכשיר ספציפי ? או המלצות ממה להמנע ? אני מניח שצריך משהו עם בסיס כבד ויציב, זה ניראה די על הפנים בקטע הזה. לינק לחיפוש באיבי לסוג המוצרים.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
למה שאני שם במודד זרם שלי אפשרות למדוד אמפר -(במודד שלי זה ככה - dca), המודד לא מראה כלום, ולעומת זאת מתח הוא מראה רגיל.
-
- 4 תגובות
- 788 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת האם אפשר להכין קופסא בגודל 5ס"מ על 2ס"מ (בערך) בעלת מסך קטן שמסוגלת להתחבר לWi-Fi? (היא צרכיה לעבוד על סוללה) האם זה בכלל אפשרי ומה תיהיה העלות המינימאלית של דבר כזה? אני יודע שאפשר להכין דבר כזה עם ארדואינו אבל זה יוצא ממש יקר.. תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
חברי הפורום שלום ברשותי מסך ViewSonic VP930 (דגם VS10725) שרכשתי בשנת 2007. מדובר במסך בגודל "19 ביחס של 4:3 (המסך הזה הומלץ בחום באותה התקופה בגלל הפאנל בו נעשה שימוש). לפני מספר שנים הוא התקלקל ומאז לא נעשה בו דבר. לפני כשבוע החלטתי לבדוק האם ניתן לתקן אותו (בכל זאת, המסך עלה לי 2000 ש"ח וחשבתי ששווה להשקיע 100-200 ש"ח בכדי להחזירו לשימוש) ומסרתי אותו למעבדה שמתקנת טלויזיות ומסכים. היום הגעתי למעבדה והטכנאי אמר שהבעיה היא שיש שבב שאמור לתת לו פקודה לפעול אך הוא התקלקל, וכתוצאה מכך לאחר כמה שניות המסך עובר למצב המתנה. הבעיה היא שהוא לא מצליח להשיג חלק מתאים ולכן הוא לא יכול לתקן את המסך (ולא, הוא לא ביקש תשלום). הוא הציע 2 אפשרויות: א. קניית לוח בקרה שלם משומש, דבר שאמור…
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
-
זנ ציטוט של MoRtZkInG: איפה אפשר למצוא סרטוט של מעגל יצוב המתח לשנאי?
-
- 4 תגובות
- 929 צפיות
-
-
אני מחייט המון כבלים ויוצא פעם ב שהכבל דפוק (או שהחוטים בפנים לא מעבירים זרם או שפשוט סדר החוטים שגוי) ולוקח שעה לעלות על זה, אז החלטתי לבנות מעגל לבדוק תקינות של כבלים ישירים ומצלבים הרעיון פה הוא שיש בורר אחד (ל-2 מעגלים) עם 4 מצבים בכל אחד מהצדדים, כאשר בוחרים בשני הצדדים מצב 1 הלד ידלק אם הזוג הירוק מחויט כמו שצריך וכו... זה מה שאני חשבתי בצד אחד יש כזה מעגל ובצד השני אותו דבר רק בלי בטריה ועם דיודה (לד) הפוכה. יש איזה רעיונות לשיפור?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
פתחתי ראוטר מקרטע, וראיתי שהקבלים (5 במספר) נפוחים. אין לי בעיה להחליף. יש שם 1000uf 25V בשני גדלים שונים. - האם הגודל משנה? כי יש לי כמה קבלים כאלה בגודל אחיד. ויש שם 2 קבלים 2200uf 25V בערך 16 מ"מ על 16 מ"מ. לא הצלחתי למצוא גודל כזה בebay וקניתי גודל שונה. בקיצור - האם הגודל הפיזי של הקבלים משנה?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי שני מגינים BT שקניתי מהסוג הזה לא מצאתי שום מדריך טוב באינטרנט ואני די שובר שיניים אם כי מתקדם האם למישהו כאן יש נסיון? המגינים מולבשים כעת על שני לוחות. אני יכול לשלוח להם פקודת AT אך לא מצליח לחבר אותם מה שאני צריך בגדול זה אחד שיהיה MASTER שני SLAVE ושיעבירו ביניהם פקודה כלשהי. אני לא מבין מה DATASHEET איך מחברים אותם. אני מבין ש SLAVE מחכה ו MASTER יוזם, אך אני לא מוצא את הפקודות לכך תודה
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום רציתי לשאול איפה אפשר לקנות מאווררים אם לדים נאונים וכו' למחשב רציתי גם לשאול איך מחברים לאן ממה וכו' למי שיש מדריכים עוד יותר טוב תודה מראש לכל מי שיעזור \ יונתן
-
- 4 תגובות
- 854 צפיות
-
-
מקווה שהכותרת טובה פשוט לא היה לי מה לכתוב אז ככה לקחתי את הרמקולים הפשוטים של המחשב ופירקתי אותם ואני רוצה לעשות שבמקום שיפעלו על החשמל בבית יפעלו על בטריות זה מתחבר מהחשמל ואז יש מין סליל כזה שעליו כתוב "220V/9Vo-2A" ואני רוצה לדעת איך אני יכול לחבר את זה לבטריות תודה רבה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 823 צפיות
-
-
התקלקל לי mp3 יש לו חלודה בזיכרון אבל המסך עדיין פועל אז רציתי לדעת אם אפשר לעשות איתו משהו... הנגן הוא כזה: תודה מראש!!
-
- 4 תגובות
- 594 צפיות
-
-
שלום חברה אני דיי הרבה זמן מגשש פה בפורום ולומד מן האנשים המנוסים בפורום המון דברים אך יש לי שאלה שלא מצאתי לה תשובה ואשמח אם אוכל לקבל עזרה מחברי הפורום שאלתי היא כזאת אני מעוניין להוסיף מן מפסק כזה שיאפשר את הפעלת הלחצן של הכיבוי והדלקה של המחשב חשבתי לעשות את זה בכך שאני יחתוך את החוט באמצע עכשיו אני יוסיף לו מין חוט כזה שיוביל אל המפסק ומהמפסק אל המשך החוט שמתחבר ללוח האם האם זה יעבוד???
-
- 4 תגובות
- 650 צפיות
-
-
אוקי, אז אני בונה מערכת קירור מים ויש לי כמה שאלות 1)האם יש חברות שמוכרות קוביות פרספקס (או כל צורה מרובעת אחרת) ולא רק לוחות? 2)עם איזה דבק אני מדביק לוחות פרספקס? האם כל דבק יתאים? ומה מבחינת איטום? צריך להדביק ואז לעבור עם סיליקון? (היופי לא ממש חשוב כי המיכל פנימי) 3)במיכל יש פתח יציאה למים ופתח כניסה ואני שם פיטינגים (נראה לי זה השם) בכל אחד מהם, האם יש חשיבות גדול למיקום? מטעמי נוחות אני מעוניין שהמיקום של פתח היציאה יהיה למעלה (מעל מיכל היציאה של המשאבה) ופתח הכניסה יהיה בצד...הםא ביצועי המערכת נפגעים דרמטית עקב כך? 4)המלצה על בלוק קירור מים למעבד (סוקט 775)
-
- 4 תגובות
- 761 צפיות
-
-
שלום לכם. יש לי בלוח כמה קבלים לא טובים שלפי מה שקראתי יכולים לגרום לבעיה שיש לי עכשיו (VCORE לא יציב) חיפשתי קצת בגוגל על זה מצאתי אתר דיי טוב. אני ידע להחליף קבל אבל ראיתי שכתוב שצריך לחבר איזה חתיכת מתכת ללוח. זה נראה לי כדי לפרוק את הלוח אבל איך אני עושה את זה. לא הבנתי כל כך ממה שכתוב.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש סרטוט לאורגן אורות שמתחבר לשקע של האוזניות אבל אני צריך עם שני שורות של לדים כל שורה לרמקול תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 783 צפיות
-