עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. נגיד אני רוצה לחבר איזה משהו לספק , ואני חשוב שיש מצב שתיהיה קפיצת מתח או משהו והדבר הזה יגרום לקצר , אני יכול לחפר פיוז יענו שהוא ישרף ראשון במקום הספק או משהו כזה , אז אם כן איך ואיזה .

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by dany_tab16,

שלום אני גר בבת ים, איפה אני אוכל לקנות ראשים לדרמל? דיסקיות וכו'? נ.ב איפה אני יכול לקנות אביזרי מודינג כמו קטודות וכל זה באזור שלי?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. אני עובד לפי המדריך הזה http://hwzone.co.il/guides/fanbus_2/ ולפני שאני מתחיל בעבודה אני רוצה לשאול מספר שאלות אם תוכלו לומר לי אם אני צודק מה שכתוב במדריך נגדים. 11 X 1000 ohms בכל מתח וחמישה נגדים 33 ohms (3 watt). 10 דיודות חד כיווניות. הכוונה היא 11 נגדים של אחד קילו אוהם ? 5 נגדים של שלוש וואט עם 33 אוהם ? 10 דיודות רגילות? (בשני השורות למעלה אני לא כל כך הבנתי לכן אני שואל אם הכוונה היא למה שכתבתי בגלל שהכתב יוצא הפוך שמוסיפים אנגלית לכן רציתי להיות בטוח) במדריך כתוב שקשה למצוא לדים דו צבעיים אני מצאתי באת החנויות שליד הבית שלי לדים כאלה והמוכר אומר שכל אחד יעלה לי 10 ש"ח זה המחיר או שהוא קצת מגזים? ועוד דבר אחרון יש למשהוא רעיון מקורי איך אני יכול ל…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by J0n1,

לא הסברתי את עצמי. אני מחפש מפסק לחשמל של הבית (אור לדוגמא) שמחברים אותו לCOM במחשב ואז אפשר לשלוט על האור מהמחשב דרך תוכנה. רציתי לדעת איפה מוכרים מפסק כזה ומה המחיר המשוער שלו.. תודה!

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by eb,

אני צריך שהמנוע ידחוף עגלה במשקל 20 ק"ג (כמה הספק אני צריך?) איפה אני יכל לקנות מנוע כזה? עדיף יד שניה. מה סדר גודל של מחיר?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  6. Started by blinkybill,

ראיתי פה פרוייקט של מישהו שבנה מקרן ממסך של psone ונורה של מקרן שקפים.. נתחיל מזה שאני גרוע באלקטרוניקה.. אבל יש לי את הנורה הזאת: http://www.stylefeeder.com/i/w0x638w7/Osram-Hmp-575-Se-Light-Bulb-B558 (שאני לא יודע איך לגרום לה לעבוד בכלל, אני מפחד סתם לחבר אותה לחשמל שאני לא אשרוף\אקצר משהו) ויש לי את העדשה הזאת: http://www.bhphotovideo.com/c/product/43406-REG/Raynox_7512535_75_125mm_f_3_5_Flat_Field.html את שניהם קיבלתי מחבר. אפשר לעשות עם זה משהו? את המסך אני אפרק ממכשיר DVD נייד. אני צריך קצת פרטים בסיסיים על כל המערך, אם אתם מכירים מדריכים טובים למתחילים זה יהיה טוב.. יש עוד משהו שאני צריך לקנות\להשיג? תודה מראש..

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by night-fire,

שלום, אח שלי ביקש ממני היום לעשות לו מודינג למחשב לאחר שראה את המארז HTPC שהכנתי ואחרי הרבה זמן החלטתי לעשות לו פשוט אפקט מראה חביב לכל המארז :] הבעיה-שאין לי מושג איך לעשות את זה! אם למישהו יש מדריך , או סתם יכול לכתוב פה כמה טיפים נחמדים אני מאוד אשמח! תודה רבה רבה מראש !

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by dj shay 30010,

שלום לכולם יש לי מסך LCD 20X4 שעבד בלי בעיה התקנתי WINDOWS XP מחדש ויש איתו בעיה את השעה הוא רושם 50:12 ולא 05:12 (אני עובד עם jaLCDs ) דברים אחרים הוא מראה בלי בעיה רק בשעה יש איתו בעיה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. יש לי חתיכה ענקית של פרספקס והיא דיי מלאה שריטות עכשיו רציתי לדעת איך אני יכול להוריד ממנה את השריטות למה זה שרוט לגמרה ויהיה חבל לזרוק כזו חתיכה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. אפשר בבקשה מדריך טוב אבל באמת לפאן באן/פאנל שליטה על מאוררים עם תמונות ואם אפשר כמה גם מאתרים באנגלית כמו:BIT-TECH דבר שני: הבנתי שצריך נגד. עכשיו איזה נגד כמה אוהם?לכל מאורר?(ל4 מאוררים)

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by wombat,

למישהו יצא לעבוד עם OpenRLS? מוכרים מקלט תשע ערוצים( clone סיני של הדגם של flytron) ב hobby king ב $20, בעקרון אפשר להשתמש במקלט גם כמשדר ואפילו בו זמנית ולקבל מערכת טלמטריה. זה נראה מעניין מאוד אך לא פשוט לתפעול ולא מצאתי מדריכים לטיפשים. בתור התחלה אני רוצה לחבר ארדואינו למשדר, להעביר אות PPM אליו ולשדר למקלט שיעביר את זה הלאה לסרוו. http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/__27096__OrangeRx_Open_LRS_433MHz_9Ch_Receiver.html

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. שלום לכולם קניתי שתי סוגים של דיודות זנר 1N4737A 7.5V 1 W 1N4744A 15V 1W חיברתי אותם בתור במעגל שמוריד מתח , ה1N4744A במקום שיהיה מפל מתח של 15 וולט יש מפל של 20וולט ה 1N4737A במקום מפל של 7.5 וולט יש מפל של 10 וולט יש למישהו הסבר לזה ?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by DimaX,

הי! שמעתי על איזושהי דרך לעשות זאת עם שני טרפזים(EC).. אפשר לקבל עזרה והדרכה מפורטת עד כמה שאפשר? אני צריך שניים.... תודה למי שעיזור

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by Vatos-Locos,

האם בטוח לשים אותו בקרבת חלקים אלקטרוניים בזמן פעולה ? חשמל סטטי מוליכות ושאר הצרות...... מאיפה אני יכול לקנות עוד ספוגים כאלה (בערך באותו עובי כמו שמגיע עם הלוח אם) והאם יש להם שם מיוחד (מה אני אמור להגיד למוכר) תודה.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. קניתי את המשדר הכי זול שמצאתי באינטרנט (90 ש"ח כולל משלוח) על מנת לחבר לשמוע את הנגן אמפי 3 ברכב. אופן הפעולה: המשדר מחובר למצת, מהמשדר יוצא חוט PL שמתחבר לנגן במקרה שלי..עכשיו המשדר שלי הוא בין הדגמים הפשוטים ביותר לכן יש בו רק תדר אחד...במקרה שלי 88.1FM... ועל התדר הזה נופל שידור של תדר אחר לכן יש טיפה רעש ברקע כשאני שומע את האמפי3..רציתי לדעת כיצד אוכל לשנות תדר (על ידי החלפת רכיב או משהו כזה)? האם זה אפשרי?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. אני צריך את השבב למעגל תקשורת טורית בתקן RS232C חיפשתי בחנות היחידה שיש בחדרה אבל אין להם מישהו יכול לתת לי עוד אפשריות לחנויות?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. אני מתכנן לחופש הגדול פרויקט מודינג חדש - מחשב פרספקט תיכננתי כבר בקטנה איך הוא יראה אבל זה לא סגור ועד שאני לא אקבל את החלקים ואת הפרספקט אני לא אדע 100% איך הוא יראה. המחשב יהיה 2 קומות. בקומה הראשונה מתוכנן לוח אם,קטודה וHD בקומה השניה CDROM וספק הבעיה העיקרית שלי בנושא התכנון הוא שהמחשב שאני אשים אולי יהיה מחשב ישן יחסית והכבלים של הספק שלו לא כ"כ ארוכים כדי להגיע לHD,לוח אם. אחרי כל הדיבורים, הנה הסרטוט: כפי שאתם רואים קטודה מונחת בצד הלוח אם. שני כפתורי הדלקה ומסך LCD למעלה מאוורר 80 מכניס (אני לא יכול לשים 120 כי זה גבוה ותהיה לי את הבעיה של הספק שציינתי) למעלה יש את הCD והספק ומה שאתם רואים שם זה גם שרוול אוויר שאולי יתלבש עליו גם מאוורר זאת הדלת …

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. אני רוצה שכמה שפחות הם יראו וכמה שפחות יזוזו. אם היה אפשר להדביק אותם לצדדים ולהזיז אותם רק כשצריך הייתי עושה זאת בשימחה (הבעיה שאני אפילו לא יודע אם אפשר) יש לכם טיפים בשבילי ?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by yahavon028,

דבר ראשון אני רוצה לקנות מאורר של 120 מ"מ. רציתי לשאול כמה מאוררים ולדים וקטודות בערך הספק שלי (350 וואט) יכול להחזיק. יש לי ספק אחר אבל אני לא מצליח כל כך להפעיל אותו. דבר שני רציתי לשאול אם החירור של הפרספקס שונה מחירור של מתכת, אני רוצה לחבר לפרספקס את המאורר של ה120 בגלל הלד שלו. אני מפחד שהפרספקס ישנה צורה בגלל החום. ואיפה יש דרמלים שהמחיר שלהם לא יעלה על 150. תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by okitai,

היי, האם מישהו יודע מה ה"מנגנון" שעל-פיו המאוורר של ה-CPU משנה את המהירות (בעזרת פין מס' 4 - "החדש"). האם זה המתח הדיפרנצילי בין פין 4 לפין ה-12V או שפין ה-12V משמש כ-VPP למעגל שליטה על המהירות ואז פין 4 אחראי על המהירות? אני חושב על לבנות מעגל תאום בין מואררים "ישנים" (עם שלושה פינים) והחיבור "החדש" (עם ארבע פינים). לא מצאתי כזה (יש לזלמן משהוא גדול ומסובך שאולי מתאים, אבל אפשר לייצר מעגל כזה בגודל בול קטן). תודה, אורי...

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by gavriel_e,

אחים שלי אני חייב סכימה כי אני רוצה ליצור כבל שיחבר לי את ההארד דיסק לחיבור ה-USB... אני חייב דחוף סכימה שאני ידע איך לחבר את החוטים.. תודה מראשש ... חיפשתי מלא ולא מצאתי

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by luXi,

שלום לכולם! הייתי רוצה לדעת אם יש אפשרות לחבר PS1 למסך מחשב או שצריך לעשות איזה מוד קטן...? תודה מראש לעוזרים.

23. Started by spide220,

מישהו יכול להביא לי מקומות שמוכרים בהן מסכי LCD??(אתרים) תודה מראש.

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by icebreak,

הבחור הזה לוקח כל מני CONSOLE והופך אותם לניידים (הוספת מסך ובטרייה באריזה קומפקטית), עד כה הוא עשה לכל מני דברים גם ל PS1. השבוע הוא פרסם עם תמונות כיצד הפך את ה PS2 שלו לנייד, חובה לראות לכל מודר: http://www.benheck.com/Games/PS2p%201.htm

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. טוב אז ככה צבעתי את המארז בשחור ורציתי לעשות להבות על הדלת אך לרוע מזלי איני מוצא תמונה של להבות,האם למישהו יש? תודה!!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.