עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. אני מחפש משהו כזה, שיאפשר להציג ספרה כו כמה ספרות, בלי הצורך לבזבז הרבה רגליים של מיקרו-בקר.. תודה card

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by yossmor2,

שלום לפרוייקט אישי דרוש תוכניתן לארדוינו, עבור הפרוייקט נדרש לבצע את הדברים הבאים: הפרוייקט : - שליטה ובקרה על מנוע צעד. - קבלת מידע חיווי לתצוגת ארדוינו 16/2. - תוכנית עבודה למנוע מהנתונים שהתקבלו מהתצוגה. הרכיבים : מנוע צעד NEMA17 Arduino UNO 16X2 LCD Keypad Shield for Arduino V2 העבודה בתשלום כמובן. תחילת עבודה : מיידית. נדרש להוכיח יכולת / דוגמא לפרוייקט דומה. נא לשלוח הודעה אישית או מייל ל: yossmor2@walla.co.il. בהצלחה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by 114508534,

הייתי רוצה הסבר על איזה צבעים צריך לקנות ואיך התהליך הולך ומה צריך לעשות , תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by MacGyver,

יש לי 2 שאלות: 1) אני ישמח מאוד אם מישהו יכין לי שירטוט למעגל שיש בו 6 לדים שצורכים 3.3V ו20MA כל אחד וכל פעם ידלקו 2 זוגות לדים ואני יקבע את הקצב עם נגד משתנה... 2)יש את המיני מיקרו כפתורים האלא עם 4 רגליים, אפשר להשתמש בהם בתור מפסק\לחצן רגיל?? תודה רבה איתן

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. אני מנסה לחבר תכבל הזה לדרמל ואחר כך הקצה של הכבל לא מסתובב אולי לא חיברתי נכון?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. יש לי את המקלדת הנ"ל מזה שנה , לפני שבוע אחד מחברי שפך על המקלדת משקה מסוג מסויים , כמובן שניתקתי אותה ונתתי לה להתייבש , למאחרת בלילה שהיא כבר היית יבשה המחשב נכנס ל HIBERNATION , אמרתי בטח יש קצר וצריך לנקות , ניקיתי אותה בצורה יבשה ללא שום חומר ובעזרת מנקי אוזניים , הבעיה "נפתרה" אבל התחילה חדשה , הרווח ה TAB והאנטר הקטן לא עובדים . עכשיו לקחתי מים מזוקקים , וניקיתי את המעגל על שראיתי שאחד הפסים חתוך או יותר נכון אכול , יכול להיות שהוא עבר קורוזיה בגלל המשקה (כנראה היה חזק מידי ) בדקתי עם טסטר לראות מה המצב , ואכן הנקודה המסומנת קוטעת את המעגל . לדעתי יש כמה דרכים לתקן את זה , 1. להלחים ( אבל זה סיכון שהמעגל יימס לכן זה לא נראה לי . 2. להדביק נייר כסף , אבל זה …

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Moty_p,

תמיד זה קורה, הכפתור של העוצמה בשלט לא עובד כמו שצריך ותמיד אתה צריך ללחוץ כל כך חזק כדי שזה יעבוד עד שאתה כמעט שובר את השלט לגמרי מישהוא יודע איך אפשר לעשות תיקון לכפטור ספציפי אחד בשלט?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. 1.מישהו יודע מהי הפקודה לעצירת מנוע סרוו? 2.נכון שמשתמשים בפונקציה SERVO.H ... אז מישהו יודע למה צריך את הפונקציה SERVO.CPP ? והאם אפשר להשתמש בה לתוכנית שלי? 3.הרכבתי תוכנית שמורכבת מ SERVO SWEEP ומ BUTTON ... ברגע שאני לוחץ על הכפתור המנוע סרוו מתחיל לפעול. הבעיה היא זאת: אם אני מחכה יותר מ 6-7 שניות,המנוע סרוו מתחיל לעבוד בצורה מאוד איטית(וזה לא טוב לי שהוא עובד) אני מעלה את התוכנית שלי-ואני מקווה שאולי מישהו יוכל לתת לי פתרון לבעיות שלי-תודה מראש #include <Servo.h> Servo servo2; int pos = 0; const int buttonPin = 12; int buttonState = 0; void setup() { pinMode(buttonPin, INPUT); servo2.attach(5); } void loop() { buttonState = digitalRead(butt…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by simon_hr,

אני רוצה עשות משהו שאני יחבר אותו גם ללחצן של המחשב.. וכאשר היה לחיצה בלחצן אני יקבל sms או יתקשר.. ושזה היה מחובר לפלאפון (טוקמן) יש למשהו רעיון?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by eladhor7,

יציאת usb שבמחשב מספק 12 v ? אם לא, כמה?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. הבנתי שצריך לחבר את זה לפינים של הUSB הקדמי אבל מה הולך לאן לא רשום. ואני לא רוצה לשרוף את הלוח אם בלי כוונה. כן כן אני יודע שהלוח אם הוא ענתיקה וצריך לשבת במוזאון :kopfpatsch

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by assafz,

קראתי את המדריך על בניית מקלט לשלט רחוק ומצאתי reciver שהיה לי בבית, אבל הוא עם שלוש רגליים והמדריך מדבר על רכיב בעל שלוש רגליים. רציתי לדעת עם אפשר לעבוד גם עם רכיב בעל 2 רגליים ואם כן אז איך לתקן את המעגל שנמצא במדריך? תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by Justniv1,

שלום כולם, אני מנסה להפעיל ארדואינו על ברדבורד - מהמדריך הזה-http://arduino.cc/en/Main/Standaloneושאלתי בעבר בקשר לחלק שמתחבר למחשב עם USB וקניתי את החלק הזה (במקום מה שהמדריך מציע בספארק פאן ב14$!): http://www.ebay.com/itm/251039347548?ssPageName=STRK%3AMEWNX%3AIT&_trksid=p3984.m1439.l2649ועכשיו שאני מחבר לפי המדריך זה לא פועל. התקנתי את זה כמו שצריך והפורט נכון, ניסיתי את כל סוגי הBOARD של Atmega328. ברגע שאני עושה אפלואד הלד של TX מהבהב 3 פעמים , ובסופו של דבר נותן את השגיאה הכללית- avrdude: stk500_getsync(): not in sync: resp=0x00. על הצ'יפ עצמו יש בוטלואדר (שאני התקנתי) וכבר צרבתי עליו סקצ' - פשוט החלפתי את הצ'יפ הזה עם המקורי שעל הארדואינו אשמח לעזרה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. אוקי חברה שלום! לפני כמה ימים מצאתי מחשב ברחוב ניסיתי להפעיל ולא פועל בטח משהו נשרף... אוקי עכשיו יש שם לדים שלקחתי מאוררים שלקחתי ועוד את כל הדברים שיש במחשב רגיל אני יכול להשתמש בדברים שמה בשביל לעשות מודינג כל שהוא? לא להחליף כפתור לכיבוי אלה משהו יותר טוב.. מישהו פעם אמר לי שאפשר עם כבלי IDE לעשות משהו! אז בקיצור אפשר לעשות עם זה משהו? תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. אני רוצה שכמה שפחות הם יראו וכמה שפחות יזוזו. אם היה אפשר להדביק אותם לצדדים ולהזיז אותם רק כשצריך הייתי עושה זאת בשימחה (הבעיה שאני אפילו לא יודע אם אפשר) יש לכם טיפים בשבילי ?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by DimaX,

הי! שמעתי על איזושהי דרך לעשות זאת עם שני טרפזים(EC).. אפשר לקבל עזרה והדרכה מפורטת עד כמה שאפשר? אני צריך שניים.... תודה למי שעיזור

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. אני רוצה לקנות מסך LCD למוד http://www.arihav.com/products/sales/index.asp?category=lcd (הסט שעולה 133 ש"ח) אני יודע שזה 4X20 אבל אני רוצה לדעת אם אני יוכל להכניס אותו במפרץ של הפלופי איך אני יכול לדעת בבקשה תעזרו לי בתודה טל

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by dany_tab,

איפה המדריך לבניית IR RECIVER?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. הברגתי מאוורר אחד למטה שמכניס אוויר מאזור הריסט עוד מאוורר הברגתי שיכניס אוויר בצד השני של המארז בניצב למעבד אבל למעלה ואת המאוורר השלישי הברגתי שיוציא אוויר אבל הוא על החלק העליון של המארז אני מצרף תמונה של חיבור המאוררים שלי בבקשה תגיבו מהר....... [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. אני מעוניין לעשות מטען שטח לפלאפון הסוללה עצמה של המכשיר היא 5.55wh (מה זה אומר?) ו1500mAh המטען של הפלאפון הוא 5V ו-1200mA הסוללה שאני רוצה להטעין ממנה היא 3.7V ו2600mAh מה אני צריך לעשות כדי להכין מזה מטען שטח? יש לי מלחם, קונקטורים וUSB

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by johnnyg,

לא הבנתי איך מתג 6 רגליים עובד.. הוא בעקרון ON וOFF.. אז בין מה למה הוא מחליף כל פעם? O X O O O X O O O X X X

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by icebreak,

הבחור הזה לוקח כל מני CONSOLE והופך אותם לניידים (הוספת מסך ובטרייה באריזה קומפקטית), עד כה הוא עשה לכל מני דברים גם ל PS1. השבוע הוא פרסם עם תמונות כיצד הפך את ה PS2 שלו לנייד, חובה לראות לכל מודר: http://www.benheck.com/Games/PS2p%201.htm

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by blinkybill,

ראיתי פה פרוייקט של מישהו שבנה מקרן ממסך של psone ונורה של מקרן שקפים.. נתחיל מזה שאני גרוע באלקטרוניקה.. אבל יש לי את הנורה הזאת: http://www.stylefeeder.com/i/w0x638w7/Osram-Hmp-575-Se-Light-Bulb-B558 (שאני לא יודע איך לגרום לה לעבוד בכלל, אני מפחד סתם לחבר אותה לחשמל שאני לא אשרוף\אקצר משהו) ויש לי את העדשה הזאת: http://www.bhphotovideo.com/c/product/43406-REG/Raynox_7512535_75_125mm_f_3_5_Flat_Field.html את שניהם קיבלתי מחבר. אפשר לעשות עם זה משהו? את המסך אני אפרק ממכשיר DVD נייד. אני צריך קצת פרטים בסיסיים על כל המערך, אם אתם מכירים מדריכים טובים למתחילים זה יהיה טוב.. יש עוד משהו שאני צריך לקנות\להשיג? תודה מראש..

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. אני צריך 200-400-600-800 ואם אפשר גם 1500 ו2000 (GRIT) תודה רבה. אני גם מחפש מין מאורר כזה שהוא מעין צינור שעליו יש "סנפירים" והוא נח במין תיבה כזאת, דומה מאוד למין קיר אוויר כזה,כמו שיש בשווארמות אם אפשר לתת לינק לקניה בארץ,מאוד יעזור.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by bluz,

ביציאה עצמה יש 25.. אבל בתוך יש 19 :-X מה אני עושה? אני צריך להחזיר 0 ב18-25, פשוט לא לשים כלום? (עוד לא סיימתי לבדוק תפינים כי אין לי מולטיטסטר, אבל עוד לא נתקלתי ב19-25..)

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים