עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by jackhammer,

איפה אני יכול להשיג את הבקר הזה בארץ? חיפשתי במליון חנויות באינטרנט גם בזאפ חיפשתי ואין כלום מישהו מכיר? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. המארז נקנה לפני חודשיים מחניות ליד הבית. יכול להיות שזה בגלל שאני לא משאיר כל הזמן את המחשב פתוח/כאילו מתי שאני לא משתמש בו אני מכבה אותו?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by borg,

לגבי הכתבה רעשים ורעידות מה-HD שלכם? יש Stabilizer, יש למישהו מושג כמה זה עולה, ואיפה אפשר להשיג את זה בארץ? דרך אגב, זה מתאים לכל פאנל "5.25 במארז MIDI סטאנדרטי, נכון?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. שלום אני בונה איז משהו שמדליק הרבה לדים בעוצמה גבוהה בתדירות 0-20kוההספק הכולל של המערכת יהיה בערך 2-3 וואט... אני חושב שה555 IC עומד בקריטריון אבל בגבוליות... בויקיפדיה כתוב ככה Supply voltage (VCC) 4.5 to 15 V Supply current (VCC = +5 V) 3 to 6 mA Supply current (VCC = +15 V) 10 to 15 mA Output current (maximum) 200 mA Power dissipation 600 mW Operating temperature 0 to 70 °C לפי IV=W יצא לי הספק של 3 וואט כמו שחיפשתי אבל כתוב שהצ'יפ עצמו גוזל 600 מיליואט... אז נשאר רק 2.4 ואט?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by shmulik_1,

שלום אני חדש פה, ורציתי לדעת לגבי המקלט IR שיש עליו מדריך פה באתר, האם אני יכול לקשר בין המחשב לפלאפון בעזרת המקלט הזה? אם כן אני יכול גם לשלוח וגם לקבל קבצים מהפלאפון למחשב או רק לקבל? בתודה מראש לכל הטורחים והעוזרים, שמוליק.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by MaC_MaN,

כך, אני מחפש חומר "גמיש" (משמע שלא צריך יותר מידי ציוד כדי להרכיב או לשנות) לבנות ממנו מארז למחשב, אני רוצה לבנות מארז למחשב מדייה ואין לי מושג באיזה חומר להשתמש ראיתי שהרבה מבצעים מודים עם "פרספקס", השאלה האם אפשר ליצור איתו מארז שלם? האם הוא מוליך חום כמו שצריך או שיש מצב שתהיה לי בעיית טמפרטורה? האם יש חומר אחר שאפשר להשתמש?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  7. Started by pc student,

אתמול קנו לי דרמל מבית היודאי האם הוא טוב וגם סוף סוף צבעתי את המחשב בזהב אחרי לטוש חול

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by ProRules,

אוקי היי אז ככה: עוד שעה אני נוסע לתלמיר לקנות מלחם בדיל לאדים... אז רציתי לשאול מה הציוד שאני צריך בשביל לעשות מודינג לאדים? עוד משהו:הלאדים יקרים? מדובר בULTRA BRIGHT. וצריך נגדים או משהו ומה צריך אם אני רוצה הרבה לאדים במולקס אחד? תודה רבה מראש.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by Yap,

האם ניתן לחבר שתי קטודות במקביל לאותו פוצימטר ואותו מפסק..? אני מדבר על הדגם הזה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=946_947_1172&products_id=5953

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by nir007,

1.שלום רציתי לדעת כיצד אפשר לבנות מכונת CNC? (כל מכונת CNC) אני השמח למדריכים באנגלית+עברית 2.מה מכונת CNC יכולה לעשות/ליצור? 3.באיזה תכנה משתמשים כדי להפעיל אותה? תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  11. שלום, יש לי שני מכשירים ששניהם מוציאים סאונד דרך חיבור PL 2.5 (חיבור של אוזניות) השאלה שלי היא אם אני ישתמש במפצל PL (מפצל שמשתמשים בו אם רוצים לחבר שני אוזניות למכשיר אחד לדוגמא) רק בצורה הפוכה (בצד שיש בו שני חיבורי PL נקבה אני יחבר את שני המכשירים שלי ובצד השני את האוזניות) זה ישמיע באוזניות את הסאונד משני המכשירים ביחד? המכשירים הם: 1.http://www.ebay.com/itm/S0BZ-Hot-Card-External-Adapter-USB-2-0-to-Mic-3D-Speaker-Audio-Sound-5-1CH-Blue-/140950024414?pt=US_Sound_Card_External&hash=item20d146b0de 2. PlayStation 3 שמוציא סאונד דרך יציאת RCA תודה רבה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by 114508534,

הייתי רוצה הסבר על איזה צבעים צריך לקנות ואיך התהליך הולך ומה צריך לעשות , תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. צריך את זה דחוף (לפני הסילבסטר). הכנתי את השלט הזה למסיבה: http://pix.aquacut.co.il/ny2008.jpg כן זה דלת של מארז שחתכנו בווטרג'ט הוא הולך להתלות על הדלת, כשישאר מרווח של בערך 2 ס"מ בינו לבין הדלת. יש לי קתודות אולטרה קטנות שאני רוצה להכניס שם, וחשבתי לצבוע איזה דיקט מאחורי השלט בצבע אולטרה כך שהאותיות יזרחו. יש איפה להשיג בארץ במהרה? רצוי בת"א. אם לא אז אני יארגן קתודות רגילות במקום. אגב, האם יש בעיה לחבר את הקתודות לשנאי 12V?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. שלום לכולם, אני רוצה לבנות מן דבר כזה שאני מחבר אותו למחשב ומתי שאני ישים שירים הוא ייעשה אורות כאלו. אז אני רוצה לדעת איך זה עובד, או אם יש לכם מדריכים לבנייה של דבר כזה. תודה ! נ.ב.- יש לי ידע בהלחמות ואין לי בעיה להשיג חלקים וכל מיני D:

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. שלום לכולם קניתי שתי סוגים של דיודות זנר 1N4737A 7.5V 1 W 1N4744A 15V 1W חיברתי אותם בתור במעגל שמוריד מתח , ה1N4744A במקום שיהיה מפל מתח של 15 וולט יש מפל של 20וולט ה 1N4737A במקום מפל של 7.5 וולט יש מפל של 10 וולט יש למישהו הסבר לזה ?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by kostiya,

סליחה על הנוביות, אבל קניתי מלחם ומעמד, שהגיע איתו ספוג לנקות את המלחם. רציתי לשאול אם כדאי לטבול אותו במים או לא?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. איך אני מארגן לעצמי מוד כזה?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by peralon,

הפאנל קצת מתקלף... חשבתי שיהיה נחמד לעשות מודינג לפאלם חח ;D כמובן שמשהו לא מסוכן שיכול להרוס אותו!! יש הצעות? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. שלום לכולם, אני מחפש לשלב יכולות USB בפרוייקט שלי ואני מחפש דרך זולה ואמינה יחסית לעשות את זה. יש למישהו ניסיון עם מודול או צ'יפ ספציפי לממשק USB ? הFT232 קצת יקרים, וראיתי שיש אלטרנטיבות זולות יותר כמו PL2303.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. יש כמובן ספריי פלוריסנטי רגיש ל UV השאלה אם הוא באיכות טובה בשביל כונני CD ומתייבש כמו שצריך? האם יש טושים או חומרי צביעה אחרים למקרה שאני רוצה לצבוע שטחים הרבה יותר מדויקים שבעזרת ספריי איאפשר? האם כל לד רגיל שקונים הוא תאורת UV? ואותה שאלה לגבי LASER BEAM האם הוא תאורת UV? או שבשביל זה חייבים לקנות רק קטודה? כל קטודה למחשב היא תאורת UV?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. אני צריך את השבב למעגל תקשורת טורית בתקן RS232C חיפשתי בחנות היחידה שיש בחדרה אבל אין להם מישהו יכול לתת לי עוד אפשריות לחנויות?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. אני מחפס חנות/מפעל באזור המרכז שמיבאים או מיצרים לוחות מתכת בצורת יהלום. אני בתכוון ללוחות אלומניום מחוספסות, כמו בתמונה: למישהו יש מוסג כמה אמור לעלות לוח כזה בגודל של בערך 50X50 ס"מ?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. שלום חברים.. לצורך פרוייקט מסויים יש לי צורך ביצירת גל ריבועי מהמחשב. צריכה להיות לי אפשרות להזין לתוכנה מספר X ובתגובה לקבל X פולסים (התדר לא ממש חשוב). חשבתי להשתמש בפורט המקבילי כי זה נשמע לי דיי פשוט, אבל זה לא כ"כ עובד לי ב XP (מסתבר שלא ניתן לגשת ישירות לפורטים במערכות מבוססות WIN NT). בכל אופן למישהו יש ניסיון עם זה? ד"א אני כותב ב Tourbo C++ על XP. תודה מראש! עריכה: טוב כדאי לחפש באמת בפורום לפני ששואלים, מצאתי כמה תשובות. אני אנסה אותן קודם. תודה בכל אופן.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by card,

שלום מישהו התנסה עם USB to TTL מבוסס FTDI ומבוסס PL2303HX, ויכול להגיד יתרונות וחסרונות של אחד לעומת השני? תודה רבה card

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. אני רוצה לקנות מסך LCD למוד http://www.arihav.com/products/sales/index.asp?category=lcd (הסט שעולה 133 ש"ח) אני יודע שזה 4X20 אבל אני רוצה לדעת אם אני יוכל להכניס אותו במפרץ של הפלופי איך אני יכול לדעת בבקשה תעזרו לי בתודה טל

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.