עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by Ash Binary,

יש לי ספק של delta שכתוב אליו 100 mA ב 5vs. אני רוצה להשתמש איתו בפנטיום 3 שלוקח כ 330 mA החלפתי את הדיודה והוספתי קירור לרכיב מיתוג בחלק של ה stand by בדקתי אותו אל ידיי עומס ב 5vs ומדידת זרם / מתח + בדיקה אם מתחמם הספק עצמו לא מתחמם אבל בעומס של 330 mA הוא נותן משהוא כמו 2.8 v במקום 5 v המתח הזה לא תקין אבל - אם המחשב עדיין יעבוד איתו ניתן להשאיר את זה כך או יכול להיות נזק למחשב בטווח הארוך כתוצאה מהמתח הנמוך ?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by CyberBot,

יש פרוקייט שאני ועוד מישהו עובדים עליו (PH AMPLIFIER) כל החלק של יצירת הPCB עבר בשלום(חוץ מזה שביזבזנו איזה 4 לוחות copper clad) עכשייו מה שנשאר לנו זה לקנות את הרכיבים הרשימה מצורפת בלינק: http://i46.tinypic.com/15ofdys.jpg יש מקום שאתם ממליצים עליו? בת"א הר ציון והאיזור ואיך להגיע אליו(נקודת מוצא ת"מ חדשה)

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. יש לי מאורר 12 וולט, מפסק שלושה פינים, ולד. איך אני עושה שהלד ידלוק כשהמאורר דולק? (וכמובן גם יכבה כשהמאוורר נכבה ;D) תודה!

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by nir_ofer,

איפה אני יכול לקנות כבל לחיבור הUSB בקידמת המארז לחיבור בלוח האם???

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by yaelb,

מישהו מכיר חנות ירושלמית (או תל אביבית אם זה באמת שווה את הנסיעה..)שניתן למצוא בה דרמל 300-1/55 (או דגם יותר טוב - 400?) במחיר נורמלי...פחות מ-500 ש"ח.. הרבה תודה!!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  6. Started by aviram20,

טוב היום אחרי שעבדתי כול היום על צבע למארז התחלתי עם הספק שאת התחת שלו צבעתי בשחור וגם את התחת של המחשב כך שמבחוץ כולו שחור כמו כן צבעתי גם את הכלובים בשחור ואת שאר המארז מבפנים צבעתי באפור גם הוספתי שתי לדים לספק בצבע כחול והמראה ממש מלבב חח יצא מאוד יפה ואני נורא מבסוט לפני זה המארז הייה כולו אפור ואז כולו שחור ועכשיו חצי חצי בערך חח אבל זהו אני משאיר ככה הדבר האחרון שנשאר לי לעשות הוא לקמבן מסגרת חדשה שתכנס למפרצים ועלייה ישב מסך ה5 אינץ שלי עשיתי כבר משהו אבל זה לא סימטרי יש בריחות של כמה מילימטרים ואני קצת פרפקציוניסט אז החלטתי לבנות משהו מעץ ולצבוע יש לי נגריה זמינה אז בקרוב אני יעשה איזה משהו חח הנה כמה תמונות [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. אני מקבל הארדקנו 5 השבוע, ויש לו מאוורר 40 ממ שלא עושה כלום באמת שמחובר למפסק 3 מצבים (L M H) השאלה היא אם יש דרך (ואם מישהו ניסה) לחבר את המפסק הזה למאוורר מארז שלי ולחבר את ה40 ממ דראק הזה למתח קבוע? וכמה מתח המפסק נותן בכל מצב, מישהו יודע?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by Dark Respect,

שלום יש לי וחבר שלי ויכוח בקשר לחשמל הוא אומר שאם בן אדם מתחשמל ב100 וואט (10 וולט ו10 אמפר) יכאב לו בדיוק כמו שהוא יתחשמל מ100 וואט (100 אמפר ו1 וולט) או 100 וואט (100 וולט ו1 אמפר) ואני אומר שמידת הכאב קשורה אך ורק לאמפר מי צודק?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by pc student,

אתמול קנו לי דרמל מבית היודאי האם הוא טוב וגם סוף סוף צבעתי את המחשב בזהב אחרי לטוש חול

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by PhP dUdE,

אהלן,יש לי פרויקט קטן לרכב(קטן קטן אבל גדול ) יש לי בערך 3 מסכי LCD תקינים לגמרי שפירקתי מלפ טופים. רציתי לשים אותם ברכב כמו בחללית הזאת במסע בין כוכבים אתם יודעים שלוש מסכים כאלו מקדימה. הבעיה שאני לא יודע איך האם יש מדריכים כולשהם או משהו כזה? אה ועוד משהו האם זה חוקי לעשות דבר כזה? :-\

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. אני מחפש משהו כזה, שיאפשר להציג ספרה כו כמה ספרות, בלי הצורך לבזבז הרבה רגליים של מיקרו-בקר.. תודה card

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by Yap,

האם ניתן לחבר שתי קטודות במקביל לאותו פוצימטר ואותו מפסק..? אני מדבר על הדגם הזה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=946_947_1172&products_id=5953

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by assafz,

קראתי את המדריך על בניית מקלט לשלט רחוק ומצאתי reciver שהיה לי בבית, אבל הוא עם שלוש רגליים והמדריך מדבר על רכיב בעל שלוש רגליים. רציתי לדעת עם אפשר לעבוד גם עם רכיב בעל 2 רגליים ואם כן אז איך לתקן את המעגל שנמצא במדריך? תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. שלום יש לי מאורר לדים עם חיבור של 3 פינים אבל לצערי שלושת החוטים הם באותו צבע, צבע לבן! עכשיו איך אני יודע איזה חוט הוא ה"צהוב" ה"אדום" וה"שחור"? הנה תמונה: סליחה על הפוקוס

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by johnnyg,

לא הבנתי איך מתג 6 רגליים עובד.. הוא בעקרון ON וOFF.. אז בין מה למה הוא מחליף כל פעם? O X O O O X O O O X X X

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. אני רוצה ליקנות את זה http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.19071 עכשיו השקע שלו לחשמל זה של ארה"ב (שטוח) אם אני יחבר לו מתאם שהופך את זה לשקע של הארץ(עגול) זה יעבוד לי??? כי רשום שמה 100-240V ואני יודע שבארץ זה 220 ובחול 110 תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. שלום סתם חשבתי על זה ויתכן שכבר קיים זה שרוול שמתחבר מהחלון עם מאוורר 92 נגיד ומתחבר ישירות למעבד שגם על המעבד אם אתם חושבים צריך קירור. וחשבתי על משהו אחר גם כן, שני מאווררים נגיד 92 או 120 [בעצם כל גודל].. מבחוץ עם נטייה אחד לימין אחד לשמאל עם שרוול ישיר למעבד עם קירור על המעבד שישאב את האוויר אם יש צורך זה יוצא ככה בערך: / \ עם בליטה מין המארז יש לי ציור שהכנתי... תגידו לי מה אתם חושבים

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by MaC_MaN,

כך, אני מחפש חומר "גמיש" (משמע שלא צריך יותר מידי ציוד כדי להרכיב או לשנות) לבנות ממנו מארז למחשב, אני רוצה לבנות מארז למחשב מדייה ואין לי מושג באיזה חומר להשתמש ראיתי שהרבה מבצעים מודים עם "פרספקס", השאלה האם אפשר ליצור איתו מארז שלם? האם הוא מוליך חום כמו שצריך או שיש מצב שתהיה לי בעיית טמפרטורה? האם יש חומר אחר שאפשר להשתמש?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  19. Started by card,

שלום מישהו התנסה עם USB to TTL מבוסס FTDI ומבוסס PL2303HX, ויכול להגיד יתרונות וחסרונות של אחד לעומת השני? תודה רבה card

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by galh,

אהלן,מה קורה? טוב קראתי כמה מדריכים בפורום{ממש טובים} והייתי רוצה לדעת מאיפה אתם יודעים את זה{חוץ ממדריכים ברשת}?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by darkman,

אז ככה אני רוצה לעשות אחד שיהיה ל 4 מאווררים וגם להוסיף לו שני מתגים לקטודות אני רוצה שלכל מאוורר יהיה פטינציומטר(לא בעיה) אבל אני לא רוצה עם מפסקים(on/off) אז מה עוד אפשר להוסיף? זה נראה לי שיהיה משעמם מידי בלי אורות אבל אני לא רוצה אורות ללא מטרה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. המארז נקנה לפני חודשיים מחניות ליד הבית. יכול להיות שזה בגלל שאני לא משאיר כל הזמן את המחשב פתוח/כאילו מתי שאני לא משתמש בו אני מכבה אותו?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by bluz,

ביציאה עצמה יש 25.. אבל בתוך יש 19 :-X מה אני עושה? אני צריך להחזיר 0 ב18-25, פשוט לא לשים כלום? (עוד לא סיימתי לבדוק תפינים כי אין לי מולטיטסטר, אבל עוד לא נתקלתי ב19-25..)

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. שלום, יש לי שני מכשירים ששניהם מוציאים סאונד דרך חיבור PL 2.5 (חיבור של אוזניות) השאלה שלי היא אם אני ישתמש במפצל PL (מפצל שמשתמשים בו אם רוצים לחבר שני אוזניות למכשיר אחד לדוגמא) רק בצורה הפוכה (בצד שיש בו שני חיבורי PL נקבה אני יחבר את שני המכשירים שלי ובצד השני את האוזניות) זה ישמיע באוזניות את הסאונד משני המכשירים ביחד? המכשירים הם: 1.http://www.ebay.com/itm/S0BZ-Hot-Card-External-Adapter-USB-2-0-to-Mic-3D-Speaker-Audio-Sound-5-1CH-Blue-/140950024414?pt=US_Sound_Card_External&hash=item20d146b0de 2. PlayStation 3 שמוציא סאונד דרך יציאת RCA תודה רבה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by Vatos-Locos,

האם בטוח לשים אותו בקרבת חלקים אלקטרוניים בזמן פעולה ? חשמל סטטי מוליכות ושאר הצרות...... מאיפה אני יכול לקנות עוד ספוגים כאלה (בערך באותו עובי כמו שמגיע עם הלוח אם) והאם יש להם שם מיוחד (מה אני אמור להגיד למוכר) תודה.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים