אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
אני לא יודע אם דובר פה על זה או מישהו הציע וגם לא יצא לי לראות פה שמישהו הסיר לחלוטין את הצבע מהמארז אבל בכל מקרה החלטתי לספר על החומר הזה יש חומר שקוראים לו דלסול 436 החומר מיועד להסיר צבעי שמן,פוליאורטן,אפוקסי,אטמים,צבעי לטקס וקליה בתנור ממשטחי עץ,מתכת וזכוכית ראיתי את החומר הזה באינטרסול(אבא שלי כנראה לא רצה לספר לי עליו ) מריחת החומר ותוצאה
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לדעת איך הדברים האלה מבחינת איכות ונוחות אף דיוק אפילו. האם הם בטוחים למודינג אלקטרוניקה ואתם משתמשים בהם? האם גודל משנה ועדיף יותר ארוכים מאשר קטנים בגלל גדלים של מקלי דבק? אני ראיתי הרבה באתרים סיניים כמו זה: http://www.dealextreme.com/p/20w-hot-melt-glue-gun-100-240v-32421?item=2 אבל בחנות מקומית ראיתי אקדח ב5 ש"ח ולא יודע איזה פשרה יש פה (חייבת להיות, לא?)
-
- 20 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
נמאס לי שהזרת נגררת על הפאד של העכבר ולא בא לי להוציא 600 ש"ח על עכבר כמו R.A.T 7 או Func MS-3 כדי לפתור את זה. רעיונות? עריכה: משהו כזה יכול להיות נחמד, גם אם לא מאוד אסתטי.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש כאן חבר'ה שבנו צורב לאחד מהבקרים הנ"ל?
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אם כן אתם יכולים להביא ואם אפשר עדיף בצורה הראשונה שיש בתמונה
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אם כן אנא צרו איתי קשר באייסקיו שמספרו 177360505 או בפרטי, תודה לעוזרים,
-
- 3 תגובות
- 646 צפיות
-
-
מישהו פה מכיר פורומים רציניים לאלקטרוניקה? שיהיה באנגלית מצידי, רק משהו על רמה, פרוייקטים והכל (שלא תבינו לא נכון, הפורום זהז אחלה, סתם בשביל לגוון) תודה מראש, דני
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
http://www.ebay.com/itm/A4-10Pcs-Sheets-Heat-Toner-Transfer-Paper-For-DIY-PCB-Electronic-Prototype-Mak-/110940618127?pt=AU_B_I_Electrical_Test_Equipment&hash=item19d4937d8f רציתי לדעת כי ניסתי פעם עם PHOTO PAPER ולא הלך ודי הפסקתי לנסות
-
- 1 תגובה
- 635 צפיות
-
-
קראתי שוב את המדריך באתר שמראה איך לעשות חור למאוורר 120MM. ראיתי שיש שם כמה שרטוטים שלפיהם אפשר לעשות חורים למאווררים 80,92,120MM. עכשיו, הורדתי את השרטוט והדפסתי אותו, אבל אני הורדתי שרטוט נוסף מאתר אחד של מודינג ויש בעיה: ארבעת החורים שלפיהם אני אמור לקדוח חורים לברגים של המאוורר לא תואמים בשני השרטוטים, אז לפי איזה שרטוט הכי כדאי לי לפעול?: לפי של האתר או לפי של האתר האחר? כי אני לא רוצה לקדוח ארבעה חורים לברגים של המאוורר ואז לגלות שמיקום החורים לא מתאים למיקום הברגים.
-
- 7 תגובות
- 994 צפיות
-
-
-
מעוניין להזמין- מישהו אולי יודע לגבי מסים מעודכנים?
-
- 0 תגובות
- 771 צפיות
-
-
אם כן איך הסחורה ואם היו בעיות..
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
http://inventgeek.com/Projects/IonCooler/Overview.aspx מה זה בדיוק המאורר האיוני הזה איך הוא עובד וכו' חוץ מזה הפרויקט הזה מאוד מרשים ועומד במטרה של 0 חלקים נעים במחשב!
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני זוכר שמישהו הביא פה פרוייקט מחו"ל שמישהו עשה מארז מפרספקס שרק שהוא מדליק את האור רואים את מה שהולך בפנים אז מצאתי פתרון ראיתי במלון אחד שהם שמו מין מדבקה שקופית כזאת שהוא עושה את החלון מראה, אבל שמתקרבים או מדליקים אור בטח, רואים דרך החלון מקווה שעזרתי למי שחיפש פעם אני מאמין שאפשר להשיג כזה מדבקה מאיפה שעושים למכוניות לחלונות שלהם
-
- 2 תגובות
- 991 צפיות
-
-
או מישהו שבנה שיפנה לאייסיקיו הזה: 58825562. אני צריך עזרה עם זה..מי שיוכל להכין לי כזה אני אשלם לו גם על החומרים ועל העבודה
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
אם יש מישהו באיזור הצפון שיכול לעזור בפתיחת חלון למארז FRACTAL DESIGN R4? לא משהו עם צורה מסובכת, פתיחת מלבן/ריבוע פשוט ? תודה מראש!!!
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בבקשה יכול לעזור לי? אין לי מושג איך ניגשים לתרגילים כאלה =| זה ממש לא כמו זרם ישר \=
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי קונקטורים וכבל אני רק לא יודע איך להכין את הכבל שיעבוד מי יכול לעזור?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://febon.blogspot.com/2012/09/dvb-t-transmitter-tx-usb-dongle-of-dvb.html משדר קטן ב USB ל DVB-T אני מחפש כזה כבר הרבה זמן..
-
- 2 תגובות
- 974 צפיות
-
-
אני ממש ממש צריך מקום ליקנות מפצל ל SOUND שלי לכרטויס קול. יש חנות טובה ?
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
http://www.ocforums.com/showthread.php?t=351815 לפי מה שהבנתי הוא עושה שהמאווררים יהיו יותר חזקים או משהו כזה
-
- 2 תגובות
- 782 צפיות
-
-
מכירים את החברה? את הצבע? על המיכל רשום גם את זה new formula quick drying Acrylic Epoxy Automotive Finishes אם מישהוא יכול לעזור לי תרגישו חופשי האם הוא מתאים למתכת? פלסטיק? אבכטיח? ???
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
טוב אז יש לי 4 מפסקים עם 2 מצבים 3 רגליים(אני מקווה שזה מה שצריך) יש לי לדים פשוטים לא סופר אדומים כאלה עם נגדים של 220 אום(אני יכול להשיג כל סוג של נגד אבל אמרו לי ש220 זה מתאים) עכשיו מישו יכול לבנות לי שירטוט פשוט של איך לחבר בין כולם ?
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כותרת.. כי אין לי דרמל\גיג'סו או כל זה..
-
- 6 תגובות
- 831 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני צריך עזרה בתכנון המעגל הממתג בין ארדואינו לבין עומס שיחובר למתח הרשת. אני רוצה לבנות תרמוסטט בשביל מדגרה. הבקר הוא כמו שאמרתי ארדואינו (או יותר נכון המעבד עצמו) וגוף החימום הוא 6 נגדים של 10W 200ohm שיחוברו בטור למתח הרשת. את הנגדים אני מתכוון להפעיל בעזרת PID, כלומר מיתוגים מהירים מאד. על פי החישוב שלי הזרם יהיה פלוס מינוס 0.2A (שינויים במתח הרשת). חיפשתי די הרבה ברשת הצעות למעגלים ורכיבים ודי הלכתי לאיבוד. כרגע אני מכוון על מעגל כזה: הארדואינו מחובר לאופטודיאק שמחובר ל SSR של 1/2A (לא בטוח כמה מקדם בטחון צריך לקחת). המטרה שלי היא להפריד לחלוטין את מתח הרשת מהבקר. מכיוון שאין לי נסיון עם הרכיבים הספציפיים האלה אשמח אם תחזקו את קו המחשבה שלי או לחילופין תצ…
-
- 7 תגובות
- 3.6k צפיות
- 1 follower
-