אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,629 דיונים בפורום זה
-
טוב אז אני רוצה לבנות HTPC ורציתי לשאול כמה שאחלות: 1.האם אני צריך לכרנות רכיבים מסויימים שהם מתאימים רק למחשב כזה? 2. כמה בערך עולה דבר כזה? 3. מה הרעיון בז כלומר מה הדבר הכלכך חיוני בזה שנותן תרצון לאנשי להכין? 4. האם יש מדריך מיוחד? שאלות אחרות יגיעו בהמשך..
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שמעתי על החומר שנקרא Instant Rust אבל אין לי מושג איפה להשיג בארץ חשבתי להזמין מחול,אמשח עם למישהו יש מדריכים לאפקט חלודה.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לקנות zif connectors דומים למה שמצורף בתמונה. יש להם שם מיוחד? איפה אפשר לקנות כאלה בארץ ? תודה מראש לעוזרים. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני בונה מכונת ארקייד , איזה יופי חשבתי לא להתפשר ולשים PS2 אבל אני רוצה מקשים כמו במכונת ארקייד. אם מישהו יודע אם יש מקשים כאלה או אפשרות לפרק איזה ג'וייסטיק באיזה שיטה אני אשמח. תודה!
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
HWzone.co.il ו-Gamer.Pro שמחים להודיע על תחרות מודינג משותפת אשר תתקיים במהלך אליפות ישראל במשחקי מחשב. אם ברצונכם לבוא ולקחת חלק בתחרות המודינג שלנו, כל שעליכם לעשות הוא להגיע עם מחשבכם לאליפות ישראל במשחקי מחשב, אשר תתקיים ב-11 ליוני, בגני התערוכה - בביתן 15 ולהירשם אצל נציג התחרות עד לשעה 19:30. לזוכים בשלושת המקומות הראשונים מחכים פרסים בשווי מאות שקלים! הכניסה וההשתתפות בתחרות המודינג לא עולות כסף, מעבר לכניסה לאליפות ישראל. מחיר הכניסה למתחם הוא 70 שקלים עם מחשב, 50 שקלים ללא מחשב או עם מחשב לצורך השתתפות בתחרות המודינג בלבד ו-20 שקלים למלווה. לאחר נעילת ההרשמה ב-19:30, ועדת השיפוט שלנו תתחיל להסתובב בין מחשבי המשתתפים, והזוכים בתחרות יוכרזו במהלך הלילה. כמה …
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
סליחה על הכפילות, אני מהסלולארי וקבלתי הודעת. To many servers אפשר למחוק אז מה אני מבקשת.... רכיבים פשוטים בסיסיים קשה למצוא. כבר 4 ימים בנסיון לארגן מנגנון לשליטה במאווררים, ופעם אין את זה, ופעם לא מוכרים את ההוא.... מישהו יכול לעזור לי ולתת לי קישור להיכן ניתן לרכוש בארץ *מאריך לכבל 3 או 4 פינן למאווררי מארז? זקוקה גם למפצל כזה (אם יש בישראל בכלל) ועוד שאלה: יש לי בקר מ אוררים KAZE MASTER PRO, איתו יש 6 חוטי חיישנים לטמפרטורה, להכין אני אמורה להצמיד אותם? אם אני רוצה חיישן אחד לכרטיס המסך, אז לאן עלי להצמיד את החיישן? תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני עומד בפני פרוייקט גדול שאני מכין ואני רוצה לשלב בו תצוגת LCDמונוכרומטית חשבתי לקנות 40*4 אך זה יראה לדעתי מעם מגושם ולא אלגנטי ..... מה אתם אומרים ?? לא רק ראיתי גם שהמסכים האלו של 40*4 משתמשים בשני בקרים , זה משפיע על הבניה והתוכנה ? מה לדעתך גודל המסך האידאלי למארז קובייה ? האם כדאי בכלל להשקיע לתצוגה גראפית ? (אני מחפש עכשיו מדריך לתצוגה גארפית - ראיתי אחד פעם ...) עריכה : מצאתי מדריך !!!!!!!! למסך גראפי !! לא אלפאנומרי! http://www.mini-itx.com/projects/spacepanel/page4.asp
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מכיוון שכל הדברים שיש לי הקשורים ללוגיטק , בצבע שחור , אז מעכשיו גם המצלמת אינטרנט שלי... פריימר + 2 שכבות צבע שחור הביאו לתוצאה בתמונות.. [attachment deleted by admin]
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איפה אני יכול לקנות את הלוח הזה שמחובר אליו USB (כפול כזה, אחד על השני), יציאה למיקרופון ואוזניות ויציאת FIREWIRE (מחובר מקדימה של המחשב) שאלתי בכמה חנויות אלקטרוניקה ואין להם. אז איפה אני משיג כזה דבר? מצטער על האיכות הגרועה (במיוחד בתמונה השנייה...) ותודה מראש לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
דבר ראשון אני רוצה לקנות מאורר של 120 מ"מ. רציתי לשאול כמה מאוררים ולדים וקטודות בערך הספק שלי (350 וואט) יכול להחזיק. יש לי ספק אחר אבל אני לא מצליח כל כך להפעיל אותו. דבר שני רציתי לשאול אם החירור של הפרספקס שונה מחירור של מתכת, אני רוצה לחבר לפרספקס את המאורר של ה120 בגלל הלד שלו. אני מפחד שהפרספקס ישנה צורה בגלל החום. ואיפה יש דרמלים שהמחיר שלהם לא יעלה על 150. תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה... פתחתי דיי מזמן ת'רד אבל לא מצאתי אותו משום מה... קיצר מצאתי איזה תמונה באינטרנט על קרוס אובר בנייה עצמית... יש קרוס ל-3Way, אבל אני יבנה רק את של הסאב.. אז ככה, לפי התמונה איזה רכיבים אני צריך ?! אם אפשר לעלות תמונות ולתת לי שם מדויק בבקשה... תודה רבה לעונים.. [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפי 4 פי 800 יש את ההכנה אבל חסר רק החיבור עצמו אתם חשבים שאני אוכל עם קצת[או הרבה] עבודה להפוך תלוח שלי לדלוקס מתפקד? שימו לב להבדלים: אם אני לא ראיתי משהו תודיעו לי... עריכה: עכשיו ראיתי בעצמי איפה טעיתי חסר צ'יפים ליד כל אחד מהרכיבים שהצבעתי עליהם [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תיכננתי את המעגל הבא כך שזרם הבסיס וזרם הקולקטור יהיו כלהלן: (בדקתי ב-datasheet של הטרנזיסטור כי הגבר הזרם ברוויה הוא 10). שאלתי היא, מה קורה לזרם הקולקטור, אם המתח 2.7v בכניסה עולה כך שהזרם בכניסה יגדל ל-3mA? כפי שניתן לראות, לא ייתכן שזרם הקולקטור יגדל ל-30mA (כי זה יגרור שהדיודה תצא ממצב פעיל ותהווה נתק). תודה רבה.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מנסה להכין HTPC אוקיי אז השאלה שלי היא: יש לי עכבר+מקלדת אלחוטיים.. רציתי לשאול אם אני יכול להשתמש בשלט אונברסאלי כדי איך שהוא לשלוט על המחשב.. תודה רבה..
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
פירקתי רשת מאולמניום מתנור ישן .. נראה לי שזה רשת משושים .. הינה תמונות : http://up47.siz.co.il/up3/zazdnox1ztye.jpg http://up34.siz.co.il/up1/zmjezmgmit05.jpg מי שמעוניין שיכתוב כאן ואני אמסור לו פרטי יצירת קשר.. אין לי מה לעשות איתה .. אני לא בחור של מודינג ..
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, שאלה קטנה - אני רוצה לקחת כבל rca (משני הצדדים) וכבל של aux (משני הצדדים) ולחבר ביניהם. הrca מפוצל ל2 - בכל אחד יש אדום/לבן וחוטים מסביב), ובaux יש אדום לבן וחוטים מסביב. החוטים מסביב זה האדמה (אני חושב) - אני צריך לחבר את שני האדמה של הrca לאחד של הaux?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם שמי יוסי. אני בונה מערכת בקרה לאקווריום שמבוססת על PIC16F877 . בעזרת אלקטרודה אני מודד את חומציות המים , האלקטרודה מוציאה מתח(58mV לכל רמת חומציות ז"א מרמה 0 עד לרמה 14 שזה 14*58mV) בכדיי שהאלקטרודה תעביר את המתח אז היא צריכה מגבר עם אימפדנס כניסה מאוד גבוהה . מצאתי מגבר כזה והוא של Texas Instruments ושמו הוא INA118 הינה הלניק לדפיי הנתונים : http://focus.ti.com/lit/ds/symlink/ina118.pdf לפני שחברתי את האלקטרודה למגבר החלטתי לראות אם בכלל המגבר עובד. ז"א התכוונתי להכניס מתח של 20mV ולהגביר אותו פי 5 (ע"י הוספת נגד של 12.5k כפי שכתוב בדפיי הנתונים) לתוצאות : אני רואה במוצא כל פעם מתח אחר וגם אם אני מוציא את הנגד אז אין שינוי של ממש. בכדיי להגביר את מתח פי 5 חברת…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי מסך LCD של נוקיה 3310 ומצאתי המון מדריכים איך לחבר אותו בחרתי במדריך הזה בגלל שהוא לא מסובך ואין הרבה חלקים http://www.mods4you.de/index.php?action=modds&zeige=4&code=Tm9raWEgMzMxMCBMQ0QgYW4gTFBU אני רוצה לדעת אם אני יכול לבטל את הלדים ואיזה קבל צריך? קרמי? אם אני אחבר קבל אלקטרוליטי שהמינוס יהיה בחיבור 18 -25 זה בסדר? רשום 1,0 uF ויש לי 1uF 50V יש הבדל? סליחה על החפירה אבל שאלה אחרונה האם להלחים את החבורים 18-25? או לחבר לאן שאני רוצה את המינוס
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
האם יש אפשרות להכין כזה מתאם?? מ GAMEPORT ל USB ???
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה להכין מד טמפ' בשביל הצ'יפסט, בעיקרון אני צריך מסך לד (כמו של מחשבון) בגודל 1' או אפילו 1.5' ואני כבר יסתדר . מה אני צריך לקנות ?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כמה אתם אומאים שזה יעלה לי כול החלקים: 3 מפסקים תלת מצביים (on/off/on) עם שלוש רגליים. מפסק אחד דו מצבי (on/off) עם 3 רגליים. חמש דיודות (leds) דו-צבעיות. דיודה בצבע ירוק או כחול למפסק ראשי, בעלת רגלים של 2.1V כל אחת. תופסנים לדיודות או דיודות עם תופסן מובנה. נגדים. 11 X 1000 ohms בכל מתח וחמישה נגדים 33 ohms (3 watt). 10 דיודות חד כיווניות. חמישה מחברי מולקס זכר. מחבר מולקס נקבה. בערך 2 מטרים של חוטים. מקדחים בגודל 1 ו6.5 מ"מ.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
במדריך הזה: http://www.bit-tech.net/article/62 הוא צבע את המאוורר השני בספרי פלורסנטי כחול? כמה צריך לעלות ספרי פלורסנטי? קניתי 2 ב37 וכשהגעתי הביתה ראיתי שעל כל אחד מהם כתוב 37 שקל
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישו יודע איפה אני יכול בארץ להשיג גרילים שנראים טוב?? כמו נגיד הגרילים של סאן בים עם חיתוך לייזר?? או כמו הגרילים שראיתי באינטרנט שיש בחול שהם צבעוניים כאלה...צבועים ביד?? יש כאלה בכלל בארץ?? או שיש רק את הפשוטים העגולים...אם כן אז איפה אני יכול להשיג בארץ?? מעדיף באזור המרכז... ובקשר ללדים... באתר הזה www.lsdiodes.com יש מידע על הלדים...מישו מוכן להסביר לי מה זה forward voltage ומזה reverse voltage ומה ההבדל ביניהם?? תודה מראש לכל העוזרים...
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי 10 מכשירים עם מקלט gps דגם fastrax upatch 300 שנרכשו לפני 10 שנים . יש לי בעיה שבכל מכשיר אני קולט מספר שונה של לוונים באותו מקום ובאותו זמן . 1. מה הסיבה לכך ? 2. מה אורך חיים של מקלט מסוג זה? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-