אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,629 דיונים בפורום זה
-
HWzone.co.il ו-Gamer.Pro שמחים להודיע על תחרות מודינג משותפת אשר תתקיים במהלך אליפות ישראל במשחקי מחשב. אם ברצונכם לבוא ולקחת חלק בתחרות המודינג שלנו, כל שעליכם לעשות הוא להגיע עם מחשבכם לאליפות ישראל במשחקי מחשב, אשר תתקיים ב-11 ליוני, בגני התערוכה - בביתן 15 ולהירשם אצל נציג התחרות עד לשעה 19:30. לזוכים בשלושת המקומות הראשונים מחכים פרסים בשווי מאות שקלים! הכניסה וההשתתפות בתחרות המודינג לא עולות כסף, מעבר לכניסה לאליפות ישראל. מחיר הכניסה למתחם הוא 70 שקלים עם מחשב, 50 שקלים ללא מחשב או עם מחשב לצורך השתתפות בתחרות המודינג בלבד ו-20 שקלים למלווה. לאחר נעילת ההרשמה ב-19:30, ועדת השיפוט שלנו תתחיל להסתובב בין מחשבי המשתתפים, והזוכים בתחרות יוכרזו במהלך הלילה. כמה …
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הייי, אני רוצה לקנות לדים בשביל לעשות את המודינג הראשון שלי (משהו מאוד פשוט). עכשיו אני צריך לדים ואני רוצה שהם יהיו חזקים שיאירו טוב. הסתכלתי בebay וראיתי שמוכרים שם המון לדים במחירים מצחיקים (50 לדים של 5000mcd ב 5 דולר כולל משלוח לדוגמא). יש לי שתי שאלות: 1. האם אפשר לסמוך על ebay שישלוח לי את מה שהזמנתי ולא לא לדים מקולקלים או שונים? למישהו יש ניסיון בקניה דרך האתר? 2. האם לדים של 5000mcd חזקים מספיק? כדאי לי לקנות אותם או שיש יותר חזקים? מה יותר חזק ultrea bright או super bright? עשיתי חיפוש בפורום ומצאתי חומר על לדים אבל לא מצאתי תשובות לשאלות ששאלתי. תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה 330 mA מ +5VS בספק שנותן 100 mA (ספק קטן של delta) חשבתי אל - להחליף את הדיודת יציאה של ה 5 V לדיודה שמחזיקה 330 mA - להחליף את הקבל לקבל גדול יותר - להוסיף גוף קירור לרכיב מיתוג בצד מתח גבוה (הרכיב אמור לדעתי להחזיק יותר ויש לו לוח מתכת אם חור אבל הוא עומד עכשו באוויר ללא קירור) - השנאי הוא קצת יותר גדול ממה שיש בספקים גנריים אז אני חושב שהוא יחזיק כמו שהוא זה יעבוד ? איזה עוד רכיבים מגבילים את הזרם ב +5VS ? אם ה OCP של הספק יקפוץ איך אני משנה אותו ל 330 mA (או קצת יותר) ?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.casemodgod.com/cmg/Worklog-story--9.html פשוט מדהים!
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
סליחה על הכפילות, אני מהסלולארי וקבלתי הודעת. To many servers אפשר למחוק אז מה אני מבקשת.... רכיבים פשוטים בסיסיים קשה למצוא. כבר 4 ימים בנסיון לארגן מנגנון לשליטה במאווררים, ופעם אין את זה, ופעם לא מוכרים את ההוא.... מישהו יכול לעזור לי ולתת לי קישור להיכן ניתן לרכוש בארץ *מאריך לכבל 3 או 4 פינן למאווררי מארז? זקוקה גם למפצל כזה (אם יש בישראל בכלל) ועוד שאלה: יש לי בקר מ אוררים KAZE MASTER PRO, איתו יש 6 חוטי חיישנים לטמפרטורה, להכין אני אמורה להצמיד אותם? אם אני רוצה חיישן אחד לכרטיס המסך, אז לאן עלי להצמיד את החיישן? תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אי רוצה לבנות מכשיר כזה שיהיה בו איקוליזר ושאני יוכל לשלוט על העוצמה של כל הרמקולים(front,rear,center,sub,afe) ובכלל על הוליום הכללי של המחשב...איך אפשר לבנות כזה דבר? זה יקר?מסובך?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ראיתי באיזה מדריך\דף באתר מידע על חיבור מולוקס איך לחבר אליו דברים ואיך אני משיג ממנו 12\5 וולט אני מחפש את ההסברים ואם יש גם תמונה (אני בטוח שיש אבל לא מצאתי) בבקשה תביאו לי את הקישור תודה רבה רבה לכל העוזרים !
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי כרגע מערכת מחשב שאני ישן לידה בלילה (ומעוניין להשאיר אותה פועלת מסיבותי האפלות), אני מצליח לישון, אבל היא עדיין די רועשת, על כרטיס המסך אני מצליח להשתלט בעזרת תוכנה, שמורידה את מהירות הסיבוב שלו למינימום ההכרחי, אבל המאוורר של המעבד מחרפן אותי, תהיתי אם באמצעות מודינג ניתן לשים בין מקור המתח למאוורר (לוח האם, למעשה) לבין המאוורר עצמו פוטנציומטר, ולהוציא אותו אל מחוץ למארז, ככה שכשאני ארצה להפעיל את המאורר על המקסימום (=ביום, כשלא איכפת לי מרעש), אני אוכל, וכשאני ארצה קצת שקט, אני אוריד את הפוטנציומטר למינימום האפשרי, ממילא המעבד ב-IDLE. השלב האחרון בפרויקט יהיה לשנות את הגדרות הביוס למאוורר מ-AUTO ל... טוב, לא זוכר איך זה נקרא, אבל זה אומר שהמאוורר מסתובב בפו…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה... פתחתי דיי מזמן ת'רד אבל לא מצאתי אותו משום מה... קיצר מצאתי איזה תמונה באינטרנט על קרוס אובר בנייה עצמית... יש קרוס ל-3Way, אבל אני יבנה רק את של הסאב.. אז ככה, לפי התמונה איזה רכיבים אני צריך ?! אם אפשר לעלות תמונות ולתת לי שם מדויק בבקשה... תודה רבה לעונים.. [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מנסה להכין HTPC אוקיי אז השאלה שלי היא: יש לי עכבר+מקלדת אלחוטיים.. רציתי לשאול אם אני יכול להשתמש בשלט אונברסאלי כדי איך שהוא לשלוט על המחשב.. תודה רבה..
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי עבודה שאני צריך לרשום עיקרון פעולה ושימוש של אחד מאלה: א) מיקרופון 1.קיבולי 2.מגנטי 3.גביש ב)רמקול 1.מגנטי 2.גביש 3.אלקטרוסטטי ג)חיישן טמפ' 1.צמד טרמי 2.חיישן חום אלקטרוני 3.טרמיסטור אני אמור לעשות על אחד מהם א,ב,ג חשבתי לעשות על מיקרופון כי מצאתי עליו הכי הרבה חומר (דף...) מישהו מכיר אתר שמסביר על אחד מהדברים האלה?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי MP3 כזה: והוא די נדפק אז החלטתי לפרק אותו ולקחת את הLCD ואני לא מוצא מדריך שעוזר לי לחבר אותו למחשב מישהו יכול להסביר לי מה לחבר בדיוק?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עם איזה כלי עושים את זה? כמה זה עולה ואיפה קונים? זה קשה? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
במדריך הזה: http://www.bit-tech.net/article/62 הוא צבע את המאוורר השני בספרי פלורסנטי כחול? כמה צריך לעלות ספרי פלורסנטי? קניתי 2 ב37 וכשהגעתי הביתה ראיתי שעל כל אחד מהם כתוב 37 שקל
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לקנות zif connectors דומים למה שמצורף בתמונה. יש להם שם מיוחד? איפה אפשר לקנות כאלה בארץ ? תודה מראש לעוזרים. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תיכננתי את המעגל הבא כך שזרם הבסיס וזרם הקולקטור יהיו כלהלן: (בדקתי ב-datasheet של הטרנזיסטור כי הגבר הזרם ברוויה הוא 10). שאלתי היא, מה קורה לזרם הקולקטור, אם המתח 2.7v בכניסה עולה כך שהזרם בכניסה יגדל ל-3mA? כפי שניתן לראות, לא ייתכן שזרם הקולקטור יגדל ל-30mA (כי זה יגרור שהדיודה תצא ממצב פעיל ותהווה נתק). תודה רבה.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
פירקתי רשת מאולמניום מתנור ישן .. נראה לי שזה רשת משושים .. הינה תמונות : http://up47.siz.co.il/up3/zazdnox1ztye.jpg http://up34.siz.co.il/up1/zmjezmgmit05.jpg מי שמעוניין שיכתוב כאן ואני אמסור לו פרטי יצירת קשר.. אין לי מה לעשות איתה .. אני לא בחור של מודינג ..
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זה מה שבנתיים שבוע הבא אני קונה דרמל ואז אני יתחיל להיתעלל בו ברצינות העכברוש עבר שיפצור קל הספתי לד לבן בנוסף לאדום והכחול הצעות יעול שיפור יתקבלו בברכה [br]פורסם בתאריך: 8.08.2008 בשעה 22:15:32 והנה ההמשך ;Dשימו לב שגם לי כמו לכולם יש סידירום של לאקי גולדסטאר LG לצורך העניין אבל הוא מוחבא [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מכיוון שכל הדברים שיש לי הקשורים ללוגיטק , בצבע שחור , אז מעכשיו גם המצלמת אינטרנט שלי... פריימר + 2 שכבות צבע שחור הביאו לתוצאה בתמונות.. [attachment deleted by admin]
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני בונה VU METER ועד עכשיו נתקלתי בשני שירטוטים שפועלים עם אותו שבב ואני לא יודע איזה מהם נכון? הראשון והשני מקשר לאתר שממנו לקחתי ת'שירטוט ושם יש גם את רשימת החלקים שצריך תודה לכל מי שיעזור
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני בונה מכונת ארקייד , איזה יופי חשבתי לא להתפשר ולשים PS2 אבל אני רוצה מקשים כמו במכונת ארקייד. אם מישהו יודע אם יש מקשים כאלה או אפשרות לפרק איזה ג'וייסטיק באיזה שיטה אני אשמח. תודה!
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
-
אז ככה אני הולך לקנות מחשב בעתיד המאוד מאוד קרוב ואני מחליף מחשב קומפאק מלפני איזה שש שבע שנים ואז חשבתי לעצמי למה לא לקחת את המארז והספק של הקומפאק ולחסוף כמעט אלף שקל אז תכלס לשאלה כמה קשה או קל זה להרכיב מחשב יענו אני מדבר על הכל - להתחיל מאפס אינלי בזה הרבה ניסיון חוץ מהחלפת כוננים קשיחית מדי פעם ואני יודע שזה לא כל כך קשה אבל האם אתם חושבים שכדאי לי לקנות רק חלקים ולהרכיב מחשב על מארז ישן? עמית
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם שמי יוסי. אני בונה מערכת בקרה לאקווריום שמבוססת על PIC16F877 . בעזרת אלקטרודה אני מודד את חומציות המים , האלקטרודה מוציאה מתח(58mV לכל רמת חומציות ז"א מרמה 0 עד לרמה 14 שזה 14*58mV) בכדיי שהאלקטרודה תעביר את המתח אז היא צריכה מגבר עם אימפדנס כניסה מאוד גבוהה . מצאתי מגבר כזה והוא של Texas Instruments ושמו הוא INA118 הינה הלניק לדפיי הנתונים : http://focus.ti.com/lit/ds/symlink/ina118.pdf לפני שחברתי את האלקטרודה למגבר החלטתי לראות אם בכלל המגבר עובד. ז"א התכוונתי להכניס מתח של 20mV ולהגביר אותו פי 5 (ע"י הוספת נגד של 12.5k כפי שכתוב בדפיי הנתונים) לתוצאות : אני רואה במוצא כל פעם מתח אחר וגם אם אני מוציא את הנגד אז אין שינוי של ממש. בכדיי להגביר את מתח פי 5 חברת…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-