אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם אני רוצה לקנות רכיב שאני יכול לצרוב עליו מספר קטעי קול ולהפעיל אותו כאשר אני ארצה (ההפעלה תהיה ע"י בקר), השאלה שלי היא כזו: 1. איזה רכיב יש שאני יכול לצרוב עליו סאונד? 2. האם יש למשהו מעגל שמתאים לצריבה? 3. כל אינפורמציה נוספר תהיה לי מצוינת. תודה מראש משה
-
- 13 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
למשהו יש מידע על הקיט הזה - thermaltake perfect light ? http://skypc.co.il/sg_product~TT-D0012~18~0.htm מה אורך הקטודה ? מצב הפעילות לפי מוזיקה - דרך מיקרופון או מתחבר למחשב/כרטיס קל ? מה לגבי זה Thermaltake A2372 Dual ? זאת אותה ערכה רק עם 2 קטודות ? או שפה אין את השליטה הקולית ? האם קיים קיט אחר בעל 2 קטודות בעל אפשרות פעילות לפי מוזיקה במחיר סביר עד 120 ש"ח ? תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 796 צפיות
-
-
אולי יש למישהו מעגל שמבין מתי חשוך ואז הוא נותן מתח למשהו דרך ממסר? אני צריך את המעגל של החיישן והממסר.
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מישהו יכול לתת לי הסברים על תדרי אודיו ? איך זה עובד ? מזה ? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 711 צפיות
-
-
אז ככה אני רוצה קצת לשפר את המחשב שלי במראה .. יש לי מארז cm590 .. אני צריך בקר שאוכל לכבות ולהדליק מה שאני רוצה שהיה מקדימה בגודל של בערך כונן דיסקים שיתחבר בול במארז אני צריך כמה זרועות של אורות .. פס כזה עם מלא מנורות.. אולטרות .. וקתודות אם יש.. מאיפה אפשר לקנות הכל ?? וכמה הכל יעלה לי אם אני יקנה בארץ או בebay (חול) אני צריך שהבקר מנורות יתחבר כמו שמאוורר מתחבר.. ושמעתי שאפשר לעשות כל פעם שיש באס במחשב המנורות גם מהבהבות .. זה קל לעשות ? ?? .. תודה לעוזרים אם לא קשור לפה להעביר
-
- 10 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אני רוצה להוציא את כונן הדיסקטים כבר הרבה זמן ולאחרונה חשבתי על פיתרון ל"חור" שישאר לאחר שאני יוציא את הכונן: לחתוך חתיכת פח וחתיכת פרספקס (מהשאריות כמובן... ) בגודל של החור, לשים את הפרספקס מעל הפח , לעשות בשניהם 2 חורים למפסקים (אחד לקטודות ואחד עם 3 מצבים: 1) מעל הלדים לתאורה. 2) מעגל אורגן אורות. 3) כיבוי.), 3 חורים ללדים שיראו מה פועל ומה לא ולשים בין הפרספקס לפח שקופית שתגיד מה כל דבר עושה. אבל בשביל זה אני צריך לחתוך חלקים מאוד קטנים, מה שעם הדרמל נראה לי בילתי אפשרי (כמובן שללדים אני יעשה חור פשוט עם מקדחה..), יש לכם אולי הצעות אייך אפשר לעשות זאת עם הדרמל? בתודה מראש, DanyL, דני ליסיאנסקי.
-
- 3 תגובות
- 903 צפיות
-
-
-
אני מעונין בסליב (הרשת ששמים על החוטים) אבל שיזהר בחושך (לא אולטרה, בחושך), למישהו יש מושג איפה אפשר להשיג דבר כזה? תודה
-
- 23 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום, הזמנתי מלחם גז מאייבי לפני יותר מ-3 שבועות,ועדיין לא קיבלתי אותו... זה המלחם: http://www.ebay.com/itm/400336898857?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649 יכול להיות שהוא נתקע במכס? תודה.
-
- 3 תגובות
- 961 צפיות
-
-
שלום ברצוני להתחיל ללמוד אלקטרוניקה ולהגי)ע לרמות ממש גבוהות וכרגע אין לי בכלל ניסיון ... שאלתי היא כיצד אתם ממליצים לי להתחיל מה לעשות כיצד לצבור ניססיון וכדומה ???( עכשיו אני קורא את המדריך שיש מפה בפורום)
-
- 2 תגובות
- 678 צפיות
-
-
יש לי את המארז 690 של CM עכשיו בגלל הרעש שזה היה עושה לי הורדתי את כל הקטע המחורר,עכשיו אין שום דבר שמגן על המאורר רציתי לדעת איפה אני יכול למצאו כי חפשתי ולא מצאתי גריל בגודל של 140mm
-
- 25 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
אני מתחיל לתכנן לעצמי בקר מאווררים חשבתי על LM317 הלכתי לחנות אומרים לי שהוא עולה 12-14 ש"ח אני חושב שמנסים לדפוק אותי יש למישהו מושג כמה הוא אמור לעלות?
-
- 2 תגובות
- 771 צפיות
-
-
1. מזה נאון וכמה עולה? 2. תציעו לי מודינג למחשב אני הולך לצבוע <שחור עם אש אדומה כתומה> אותו לעשות לדים רצים בוינאמפ, חלון עם חריטה של אש קתודה במארז ועוד שלושה מאוררים.. תציעו עוד משהו שיהיה נחמד.. 3. ראיתי בגלריה של האתר משהו שצבע את המחשב שלו שחור ואש כתומה אדומה והוא הסבירה שצובעים ביחד קודם אדום למעטה ואז כתום למעלה <או הפוך> ואז לחכות שזה התיבש ולצבוע בלקה. השאלה היא.. לצבוע את שני הצבעים ביחד או לחכות שאחד התיבש ואולי לשייף? או כמו שהוא אמר? ולשים גם לקה? תודה..(:
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האם משהו יודע איפה ניתן לקנות צג LCD ציבעוני (שמתחבר סירילית או USB) ? האם משהו יודע איפה ניתן להשיג צג LCD פשוט (סיריאלי או USB) ?
-
- 4 תגובות
- 898 צפיות
-
-
-
שלום לכולם אני מחפש קיט ספוגי להשתקת מחשב למארז COOLER MASTER HAF 912 עד 200 ש"ח אילו סוגים יש? אילו טובים? ואיפה אפשר לקנות? תודה
-
- 15 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לעשות סוויץ HDMI לחיבור שני מכשירים לטלויזיה אחת בלי הצורך להוציא את הכבל HDMI ממכשיר אחד לשני אני זוכר שפעם קניתי אחד כזה ושהוא התקלקל פתחתי אותו וראיתי שם שהמתג הזזה הראשי הוא בעצם חתיכת פלסטיק שממנה יוצאים הרבה ריבועים במחוברים לסוויצים כאלא http://www.ebay.com/itm/1-pcs-2-Position-SPDT-Vertical-Slide-Switch-1-Pole-2-Throw-ON-OFF-3-Pin-PCB-/230986755302?pt=US_Rechargeable_Batteries&hash=item35c7e22ce6 ואז בעצם שאתה מזיז את הסוויץ הראשי הוא מזיז הרבה סוויצים קטנים שכל אחד מחובר לפין אחר של החיבור HDMI השאלה שלי היא איפה אני יכול למצוא חתיכת פלסטיק שיכולה להתחבר לסוויצים הנ"ל או פשוט סוג של סוויץ גדול שמזיז הרבה סוויצים קטנים מבפנים מקווה שהבנתם אם לא…
-
- 2 תגובות
- 796 צפיות
-
-
אני יודע , זה קנוי והכל , אבל אתם חייבים להגיד! זה מדהים!!! , זה של חבר שלי , הרכבנו לו אתמול... , צפו לעידכונים ממני...(אצלי זה לא קנוי) : http://photos.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=guest.folder&path=200406301942008796&user=yogevi3
-
- 23 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אחרי כל התהליך של בניית החלון. האם יש תחליף כלשהו לגומי?
-
- 3 תגובות
- 935 צפיות
-
-
אני מדבר על "נורה של סורק = קטודה קרה?" מישהו יכול להסביר לי מה רע בזה שהוא הקפיץ את הנושא? כאילו, היה עדיף שהוא יפתח תראד חדש? לבן אדם יש שאלה איך להפעיל משהו, כנראה עם החיפוש הוא מצא תראד שעוסק במה שהוא שאל, אז הוא שאל בו את השאלה שלו. מה רע בזה? ועוד לתת אזהרה?
-
- 5 תגובות
- 797 צפיות
-
-
סוף סוףףףףףףףףףףףףףףףףףף אמא ואבא שלי הסכימו לקנות לי דרמלל סוף סוף אחרי שהם שמעו אותי שאמרתי להם אני רוצה לחתוך תמארז הם כמע התעלפו.. הקיצר לא משנה אז סוף סוף מחר אני קונה בעזרת השם! שאלתי היא: מה שווה לי יותר? 1.לחתוך ישר את הצורה שאני רוצה במארז או לחתוך אותה בפרספקט? 2.ואם אתם יכולים מאיפה אני יכול לקחת איזה ציור יפה בשביל חריטה\חיתוך...? או להביא לי משהו כזה להבות משהו.... תודה מראש!!! יש לי בעיההה!
-
- 25 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מישו יודע מאיפה קונים מפתח למנעולים של המחשב הישנים של לפני 6 שנים????? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 908 צפיות
-
-
יש לי אוזניות ומיקרופון של אייפון על חיבור 3.5 רגיל עכישו השאלה שלי כזאת אם אני יכול להשתמש במיקרופון וגם באוזניות במחשב?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לילה טוב לכולם קודם אני ארצה לציין שלמדתי היטב את אופן חיבור הלדים וקראתי היטב את כל המדריכים שצריך לקרוא... אני מתכנן אלמנט תאורה קטן עכשיו יש לי שאלה- כל המדריכים שנתקלתי באתר מתוכננים לעבוד ב לדים עם אותם מתחים וזרמים(תקנו אותי אם אני טועה) בניתי לי מעגל קטן: http://img271.imageshack.us/my.php?image=circuit9ne.jpg הנתונים ללדים לפי האתר - ls diodes , איך אני מחשב את ההתנגדות של הנגדים ללדים השונים? אם אפשר הסבר על הדרך... תודה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חח לעשות איזה ספה או משו שמתחת מוברג מחשב... את האוויר החם יפלוט על הרגלים (ררררר איזה כייף בחרוף.. במקום להביא שמחה) ויוצאת זרוע שתחזיק את המסך ועוד אחת לעכבר ולמקלדת (והזרעות מתקפלות לצד כזה..) תדמינו איזה ענק זה להיות על ספה בסטאלבת לשקוע בספה ולשחק מקס פין 2 או משו כזה...
-
- 7 תגובות
- 877 צפיות
-