עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by VBMaster,

פשוט לקחת אלומיניום ולשייף אותו עם נייר גס מאוד? או שיש דרכים יותר טובות? או משהו אחר...? תודה לכולם

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by card,

שלום ב-thread לגבי USB Isolators, מתוך 4 מוצרים אפשריים, 2 היו כאלה שלא מצריכים מקור מתח חיצוני, אלא מבודדים את המתח שמגיע מהמחשב, ומספקים 5v להתקן שמחובר אליהן, תוך הפרדה מוחלטת. כשמסתכלים על הסכמה של 2 המוצרים האלה שמשתמשים ב-Built-in DC-to-DC, החלק שמפריד את ה-DC נראה קצת שונה בינהם: במוצר מתוצרת דנמרק, זה נראה כך: http://electronics-shop.dk/?id=1038&username=&currency=USD במוצר מתוצרת טייוואן, זה נראה כך: http://www.amazon.com/Multi-purpose-USB-Isolator-Built-in-DC-DC/dp/B00899UVGW/ אני מסתכל בסכמה רק על החלק שעושה את ההפרדה של ה-DC. בראשון כתוב Power Converter + PFC בשני כתוב פשוט Power Converter מה זה בעצם PFC? והאם ההפרדה(DC) בין שני המוצר…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. שלום, קודם כל אני לא בטוח שזה הפורום הנכון אבל, זה נראה לי המקום הכי טוב לפתוח נושא כזה. אז ככה, יש לי מחשב שאני לא משתמש בו, יש בו 512 מגה זיכרון DDR המחשב שאני משתמש בו כרגע יש בו 512 מגה זיכרון DDR גם. אני רוצה להעביר מהמחשב שאני לא משתמש בו את ה- 512 מגה למחשב הזה, כך שיהיה לי 1 ג'יגה. אני רוצה שפחות או יותר תדריכו אותי מה לעשות, איך לעשות איך נראה הזיכרון, איך אני מוציא אותו מהמחשב שאני לא משתמש בו ושם אותו במחשב שאני משתמש בו, בקיצור את כל הפרטים על זה. תודה מראש, ויום נעים.

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. שלום לכולם יש לך מסך דק של 19 אינץ שאיתו אני משתמש למחשב לאחרונה קניתי מסך 5 אינץ' קטן של סוני פלייסטשן 1 קניתי אותו עם שנאי מתאים והוא מתחבר לממיר של יאס אני רואה בו טלוזיה והוא יושב במפרצים 5.25 של המחשב שלי וכן זה נוח כי המחשב מולי! השאלה שלי היא כזאת שמתי לב שהמסך מחשב הגדול מתחמם וזה לא ממש אכפת לי כי אם הוא ככה כניראה הוא אמור להיות ככה מה שקצת מדאיג אותי הוא לגבי התינוק הקטן(המסך 5 אינץ') שהוא גם מתחמם זה נורמלי שהוא חם? הוא לא ישרף מתישהו אחרי עבודה ממושכת של שבוע שבועיים? או יותר דרך אגב כמה זמן אפשר להשאיר מסך LCD דולק ? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. אני רוצה לצבוע את המארז שלי. בנוס אני רוצה גם לצייר עליו משהו שיש עליו יחסית פרטים קטנים שצריכים צביעה יותר מדויקת אז אני צריך דרך לצבוע את זה אבל לרסס את הספריי לא יהייה לי טוב איך אני יכול לצבוע? יש עוד דרכים? תודה

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by rap_tr,

אהלן, אני רוצה להעביר את המכונת תספורת מהחיבור לשקע לחיבור של סוללות. מה עלי לקנות ולעשות על מנת שהעסק יעבוד על סוללות? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. עם המלחם שלי אבל המלחם לא מזיז לו הוא מסרב לצאת ?מה אני לא עושה נכון?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by ptyahoo,

אם אני רוצה לשהתמש ביותר מספק אחד במחשב איך אני עושה את זה??? איך אפשר להדביק צלעות קירור על הלוח אם??? תודה לעוזרים...

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by dj shay 30010,

שלום לכולם לחבר שלי יש מסך LCD 40X4 ואין לו שירטוטים ? יש למישהו מוסג שירטוט משהו אני והוא רק יודעים שזה דרך ב COM1 ולא דרך LPT

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by CyberBot,

התחדשתי בספק CROSAIR vx550w וכרטיס מסך HD5770 עכשיו ראיתי שלספק יש מאוורר 120 שחור מה שאני רוצה לעשות להחליף את המאוורר הזה לאחד עם לדים אדומים(120ממ) למישהו יש מושג את המאוורר מתחבר לספק בהלחמה או במחבר 2 פין קטן? ואם זה יהיה בכלל אפשרי להחליף הכוונה הספק לא ימות?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. שלום! אני לומד בכיתה יב' ויש לי עבודת גמר להכין באלקטרוניקה. נשוא העבודה הוא תחומי התנגדות. אני צריך עזרה במציאת חומר בנושאים שונים ואלו הם: 1. הסבר סוגים שונים של מעגלים המשמשים לבדיקת התנגדות ברמה העקרונית. 2. הסבר עיקרון הפעולה של מקור זרם אידיאלי. 3. הסבר כיצד פועל מקור זרם המבוסס על טרנזיסטור דו נושאי. 4. דיודת זנר - ההבדלים בין דיודת צומת (צורן) לבין דיודת זנר, היכן משתמשים בדיודת צומת והיכן בדיודת זנר, מייצב מתח הכולל דיודת זנר. 5. מבנה ועיקרון פעולה של מגבר 741, הסבר סוגים שונים של מעגלים שונים המבוססים על מגבר שרת 741 בחוג סגור, הסבר ועיקרון פעולה ומאפיינים של מגברת שרת כמגבר עוקב. 6. הסבר ועיקרון פעולה של משווה ל10 רמות דגם 2113914. 7. הסבר כיצד ניתן לתכנן את המ…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by eladhor7,

אני יכול לחבר למכשיר שצורך 3 ,v מטען של פלאפון שמספק 3.7 v עד אמפר של 350?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by nimrods,

שלום לכולם מצאתי הארגז כילים שלי מסך LCD קטן האם אני יכול לעשות משהו בוא ואם כן יש לכם רעיונות בשבילי מה לעשות איתו תודה מראש לכול העוזרים ולרעיונות..!תמונות:

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by Stanly,

לא הבנתי מה תפקידם של כל קבל ונגד במעגל זה... מה זה ה-LM317? אני יודע, זה מתחרות המדריכים אבל אין לי מושג מה כל קבל ונגד עושה ומה תפקידו?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. שלום. מישהו ביקש את עזרתי, ואני מעביר את השאלה שלו אליכם: "אני צריך במסגרת איזה פרוייקט לבנות מעגל אלקטרוני פשוט יחסיתהמעגל מורכב ממקור מתח /סוללה של 9 וולט ולחצן ,בכל לחיצה על הלחצן צריך להזרים לצרכן (מעין גוף חימום )5 וולט למשך 60שניות ולאחר מכן כיבוי מוחלט של המתח לצרכן אני אשמח אם תוכל לעזור לי עם שרטוט ושמות הרכיבים שאצטרך להרכיב בשלב ראשון על מטריצה"

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  16. Started by CyberBot,

איך אפשר לעשות שכונן 3.5" יפעל רק מהחיבור USB ללא הספק החיצוני זה אפשרי?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  17. Started by the kon,

שלום מה מצב?? טוב אז ככה קודם כל אני מקווה שזה המקום לדיון הנ"ל שנית רציתי לדעת איך אני יכול לסדר את כל החוטי חשמל שיש לי במארז בצורה יפה ולא תקועים בתוך החלון וכו'

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by dbx22,

האם זה אפשרי? יש לי מצלמה מקולקלת שהמסך בה עובד. רציתי לחבר אותה איכשהו למחשב שאני יוכל לראות את הויזואלציות בוינאמפ ועוד דברים. האם זה אפשרי? אם כן איך? תודה רבה לכל העוזרים.

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by JohnClark,

היי... בקרוב אני הולך לעשות קצת קניות בפנדס: Zalman 7000AlCu (אני צריך קצת שקט) Antec Sl400P (אני רוצה להחליף כ.מסך) ובנוסף אני רוצה לשפצ"ר קצת את המראה של המחשב שלי... נמאס לי מהמולקסים המכוערים ומהסליבים השחורים המשעממים... אז אני רוצה לקנות קתודת UV של ונטק (יש לי כבר Inverter), סליבים רגישים לUV ומולקסים רגישים לUV ככה נראה המחשב שלי כרגע: עכשיו יש לי כמה שאלות: אני מתלבט איזה צבע של סליבים לקנות: אדום או ירוק? אני חשבתי יותר על ירוק שיוסיף עוד קצת צבע למוד שלי, אבל אדום יתאים יותר לצבעים הקיימים... איזה צבע של מולקסים לקנות: חשבתי לכיוון כחול... עכשיו יש עוד בעיה... אין לי הרבה מקומות לשים בהם את הקתודה. חשבתי על שני מקומות: בגג המארז (בדיוק כמו הכחולה רק…

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. אממ יש לי שניי מאווריים ישנים של סוקט 478 פלוס שניי הגופי קירור שלהם הגדולים האלה... אני מחפש דרך לנצל אותם... מישהו יכול להמליץ לי על משהו שאני יכול לעשות איתם?? תודה,

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by MODI,

http://www.stardj.co.il/index.aspx?id=524&prodid=138 כמו שאתם שמים לב מחברים מכשירים חשמליים (במקרה שלי תאורה של מסיבות) ויש כפתור להפעלת כול מכשיר יהיה פשוט לבנות את זה? (אבא שלי מבין קצת באלקטרוניקה אז הוא יוכל לעזור לי) איזה חלקים צריך?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by Anonymics,

שלום אני חדש.. אז ככה קראתי כמה מדריכים וחשבתי על זה.. נכון אומרים שחום עולה למעלה?אז למה לא לשים את המאוורר בחלק הלמעלה של המארז? חשבתי לשים מאוורר אחד שמכניס אוויר בצד ושיעשה אוויר על הלוח אם. והאוויר החם עולה למעלה ולמעלה יש מאוורר שמוציא אוויר. זה בסדר? תודה.!

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by tamos,

יש לי לד רגיל ונורמלי אני רוצה לחבר את הלד לחיבור שיוצא מהספק(הכבל כוח הזה, זה שלבן והוא נכנס לכל הכוננים: דיסקטים וכל אלה, אלה שמביא להם מתח) עכשיו איזה נגד אני צריך בשביל לד כי ניסיתי בלי נגד והוא נשרף תוך שניה

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. שלום, חיפשתי בפורום מדריכים להוספת לדים למאוורר של המארז והתקשתי למצוא. המארז שלי Compucase 6A19B (אני חושב שזה מאוורר 120MM). ספק SS500-ET לוח אם DX58SO תודה.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by nirock,

אני מנסה לבצע את החיבור הזה. אבל ברגע שאני מחבר את הכבל האדום של ה Vin, פתאום יש לי קצר. תודה רבה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים