אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
אהלן חבר'ה, חשבתי לקנות קטודה נחמדה, יש משהו שצריך לשים לב אליו שקונים קטודה? הבנתי שחייבים מתאם כדי שהוא יעבוד? אגב לאן הקטודה מתחברת? http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=950&catcode=96 או אם יש לך המלצות אחרות, בגבול ה80 שקל. תודה, אור. יש לי מארז אקספיידר כסוף אם זה משנה - הקטודה צריכה להיות כחולה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי זמזם שמחובר ל12 וולט שנותן לי צפצוף יחיד והייתי מעוניין שיצפצף בקצב מקוטע(1 0 1 0 1)איך אני עושה זאת?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רציתי לשאול מה בד"כ הבעייה של מסכי LCD (במקרה שלי LG FLATRON WIDE 19 ) שלא נדלקים, אפילו לא האור הירוק של הPOWER.. ברור לי שכנראה משהו נשרף, האם זה מקרה אבוד או שפשוט יש שם איזה פיוז POWER כלשהו שצריך להחליף ואז כן שווה לתת אותו שבוע למעבדה ? אני שואל כאן כי פה יש יותר מקצוענים מהרמאים סגנון אמנון לוי שומר מסך שיש בשוק... שיגידו לי שאפשר לתקן ואז אחרי שבוע יגידו מצטערים-אי אפשר וזה סתם יעצבן תודה רבה !
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה להכין אחד כזה: איפה אני יכול למצוא פאנל סולארי מתאים? [עדיף בארץ] אם לא אפשר קישור לאיביי? הוא אומר שם שזה לא עולה הרבה[3$]
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המוצר: http://www.jab-tech.com/customer/product.php?productid=2053&cat=35&page=1 בצבע לבן תודה!
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקיי , חבר שלי(daemonshlomo), יש לו R9700PRO של ATI מקורי , לפני חודש-חודשיים , הוא הלך למסיבת רשת , ובדרך חזרה , כנראה שהמונית\אוטו קפצו , והR9700PRO היה עליו קירור של זלמן , וזה כנראה הפיל כמה נגדים\חלקים מהכרטיס(זה מה שהוא חושב) , הוא חזר הביתה ושהוא הדליק את המחשב המסך היה מלא בארטיפקטים(בביוס) , והכרטיס לא עבד בכלל בוינדוס(הראה מסך שחור עם קווים אנכיים) , הכרטיס הגיע אלי היום , אותם התופעות בידיוק , רק מה , שהקווים רק אנכיים והכרטיס גם לא נתקע... , מה שאומר , שאין מספיק מתח לזיכרונות כנראה , עכשיו , הכרטיס עובד! , המאורר מסתובב והכל.. , אבל כנראה שאיזהשהוא נגד שאחראי על סיפוק מתח לזיכרונות נפל , וזה מה שלא נותן לו לעבוד , חשוב לציין שניסיתי להוריד לו את מהירויות השע…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתכנן פרויקט "קטן" שיצריך שימוש בפרספקס אבל אני יודע שיש עוד חומרים כאלה (שקופים) אך יותר חזקים פוליקארב משהוא הייתי רוצה לדעת מה המחירים של החומרים הללו ואת התכונות שלהם תודה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, פרויקט הגמר שלי בתואר הוא ג'ויסטיק רגיש לחולי שבץ מוחי. המבנה הוא ארדואינו שמחובר לג'ויסטיק. בהמשך אחבר סוללה ובלוטוס אבל כרגע החיבור הוא בכבל USB למחשב. אני צריכה ליצור gui שבו יש מסך למשתמש - המטופל צריך לצייר בעזרת הג'ויסטיק קו, עיגול ומשולש. לאחר מכן יהיה עיבוד נתונים שמשווה בין מה שרציתי שהמטופל יעשה לבין מה שעשה בפועל וירשום לו כמה התקדם לעומת פעם קודמת. כרגע הג'ויסטיק מחובר ומראה פלט של נקודות איקס וואי ומכאן אני צריכה לגרום לכך שכשאני מזיזה את הג'ויסטיק יהיה על המסך מה שציירתי - עיגול קו או משולש. אולי צריך להכניס את הנתונים למטריצה , יכול להיות שזה הכיוון. מחפשת מישהו שיכול לעזור בחינם( סטודנטית לא עובדת...) או בתשלום אם אין ברירה או גם לשלוח …
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אממ יש לי שניי מאווריים ישנים של סוקט 478 פלוס שניי הגופי קירור שלהם הגדולים האלה... אני מחפש דרך לנצל אותם... מישהו יכול להמליץ לי על משהו שאני יכול לעשות איתם?? תודה,
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם עדיף במצית רגילה zippo או במצית טורבו מבחינת הסיכון ?כי אני יודע שמצית טורבו מוציאה חום אדיר שיכולה להמיס גם את הכבל של הספק דיי מהר, האם מצית zippo תספיק? עידו
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב אנשים,מצ'עמם בחופש אז ככה,יש לי שלט ישן של פלסטיישן 2 ואני רוצה לחבר אותו למחשב,אני לא רוצה לקנות מתאם ואין לי בעיה לחתוך את הכבל אם צריך איך אפשר לחבר אותו למחשב?ומאיפה אפשר להוריד תוכנה בשביל להשתמש בו? תודה מראש לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, רציתי להוסיף מאוורר הבעיה היא שהלוח אם החיבור של FAN הוא ל4 פינים והמאוורר שלי הוא ל2 לכן לקחתי חיבור של 4 הפשלתי לו את החוטים אותו דבר למאוורר לפיפתי את החוטי נחושת האלה. הבעיה היא שהמאוורר לא מקבל חשמל מישהו יכול לעזור לי? אני חושב שלא לפיפתי את החוטים נכון
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, יש לי מארז של צ'יפטק, ניתקתי את הגג שלו, העובי של הפח ממש מטורף! אני רגיל לג'נריים שאפשר לחתוך עם השיניים (: יש לי רדיאטור כפול שאני רוצה להצמיד אליו. הייתי שמח לקבל עצות לפני, איך לשרטט שיצא טוב, איך לחבר בינהם, עם מה לחתוך וכו וכו. אני לא מודר בדמי ואין לי כשרון מולד לזה, אז כל טיפ יתקבל בברכה ובאהבה (: תודה רבה, רועי. לא שזה ממש משנה, אבל זה המארז: http://tinyurl.com/yvh6w2 וזה הרדיאטור: http://tinyurl.com/yp5lu7
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. אני מחפש מפתח חשמלי, ז"א מפתח שסוגר מעגל הבנתי שבשדרות הר אבן בת"א מוכרים כאלה אבל אין לי איך להגיע לשם. רציתי לדעת האם ישנם מקומות אחרים שמוכרים את זה או מקום שמאפשר הזמנה דרך האינטרנט, התקשרתי לאריהב והם אמרו לי להתקשר מאוחר יותר, התקשרתי לאחר מכן והם לא ענו, שלחתי אימייל... אותו הדבר מאיפה אפשר להשיג את זה?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בוקר טוב, אני וחבר כרגע עובדים על מוצר מסויים יחד. לאחר שנסיים אחנו רוצים לרשום אותו מוצר ולנסות למכור אותו. השאלה שלי היא: האם אני יכול לפות לעורך דין ולרשום את זה כמוצר כדי למכור את המוצר. כל התיכנות נרשם על ידינו. תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, קיבלתי זוג רמקולים ישנים של aiwa (אלה מהמערכות הישנות שלהם ) והצבתי אחד מהם ממש ליד המחשב (מרווח של 20 ס"מ) האם זה בסדר? הרמקולים לא יכולים להזיק למחשב? אני לא מבין גדול ברמקולים אבל הבנתי שיש מין מגנט בתוך הרמקול-הוא יכול להזיק למחשב? תודה רבה!
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה ההבדל בין מאוורר שמכניס אוויר לבין מאוורר שמוציא אוויר? זה קשור בכיוון של המאוורר זווית וצדדים...? וכמה עולה כזה שמכניס וכמה עולה כזה שמוציא
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני גר בבת ים ואני רוצה לקנות תגומי U הזה! כי אני עושה חלון במארז =] אהה ואיך קוראים לזה באמת? גומי U? O_O
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! הגיע לידי מטען פשוט שלא ממש עובד. או שהוא לא מוציא מתח בכלל או שהוא כן.. וגם שהוא כן הלדים לא נדלקים. בדקתי את השנאי, מגעים, טרזיסטורים (הוצאתי אחד אחד ובדקתי כיוונים של מוליכות - זו בדיקה מספיקה?) וגם חלק מהדיודות, החלפתי את המייצב באחד תקין. תוך כדי הבדיקה, חשבתי שאולי הלדים נשרפו. במקביל אליהם חברתי לד אחר אבל בטעות בקוטביות ההפוכה. דבר זה גרם ללדים לדלוק חלש כל זמן שהשארתי את הלד מחובר.. מה זה יכול להיות? תמונות של המעגל: http://s14.postimg.org/rifpkw09t/image.jpg http://s23.postimg.org/ii9rq1t7f/image.jpg http://s23.postimg.org/l25ek5grf/image.jpg המייצב הוא LM317, הטרזניסטור שלידו bd675. שאר הטרזיסטורים הם s9013 אשמח לכל עזרה, תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הכנתי LCD לפי המדריך ואני דיי מבסוט אבל כתוב בו "אחרי שחיברנו למחשב" ואין לי מושג לאן חיברנו... אז תסבירו בבקשה עדיף גם לשים תמונה... תודה מראש!
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
פירקתי מסך LCD ממשב נייד של IBM מספר היצרן של המסך הוא: LM-CK53-22NEZ השאלה שלי היא האם ניתן לחבר אותו למחשב... כל מה שאני צריך זה את השרטוט של הקונקטור או מדריך... למי שיש מידע על כך בבקשה תגיבו תודה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, בניתי תאורה למארז שלי בעזרת לדים ונגים מתאימים, השתמשתי בנגד 470ohm 1/4W 5%, חיברתי למולקס ליציאה של ה12v, והנגדים מתחממים. כמובן שניתקתי את זה מיד כדי לא לגרום נזק ועכשיו אני שואל: מה עשיתי לא נכון? אגב חיברתי שם 4 לדים במקביל (זתומרת 4 נגדים) וכולם מתחממים... זה יכול להיות קשור לעובי החוט גם?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עם המלחם שלי אבל המלחם לא מזיז לו הוא מסרב לצאת ?מה אני לא עושה נכון?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי יש לי 2 מארזים ישנים כאלה של P1 ..... זוכרים יש לי גם לוח ומעבד של P2 400 MH אז חשבתי לבנות מזה איזה HTPC נחמד שיתבסס על המארז של ה P1 נראה לכם???? יש הצעות יותר טובות ???? כי אני חשבתי לבנות אבל יש לי מחסור בזמן (צבא וכאלה .. ) אז קיצר אם יש לכם הצעות שיכולות ליעל את לוח הזמנים (מבחינת בניה כן... ) אז תגיבו
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אובכן,אמא שלי משגעת אותי לגבי בעיות הכבלים שיש לי בפינה מאחורי המחשב. אז אני שואל: האם יש מוצר כל שהוא או דרך כל שהיא לסדר את הבלגן הזה?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-