עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. עם המלחם שלי אבל המלחם לא מזיז לו הוא מסרב לצאת ?מה אני לא עושה נכון?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by pc student,

חברה האם זה יכול להבא לתחליף? האם זה יכול לעבוד כבונדו? האם זה מתייבש על פלסטיק?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by card,

שלום ב-thread לגבי USB Isolators, מתוך 4 מוצרים אפשריים, 2 היו כאלה שלא מצריכים מקור מתח חיצוני, אלא מבודדים את המתח שמגיע מהמחשב, ומספקים 5v להתקן שמחובר אליהן, תוך הפרדה מוחלטת. כשמסתכלים על הסכמה של 2 המוצרים האלה שמשתמשים ב-Built-in DC-to-DC, החלק שמפריד את ה-DC נראה קצת שונה בינהם: במוצר מתוצרת דנמרק, זה נראה כך: http://electronics-shop.dk/?id=1038&username=&currency=USD במוצר מתוצרת טייוואן, זה נראה כך: http://www.amazon.com/Multi-purpose-USB-Isolator-Built-in-DC-DC/dp/B00899UVGW/ אני מסתכל בסכמה רק על החלק שעושה את ההפרדה של ה-DC. בראשון כתוב Power Converter + PFC בשני כתוב פשוט Power Converter מה זה בעצם PFC? והאם ההפרדה(DC) בין שני המוצר…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by itayassa,

איך אני יכול לשים רדיאטור360 בPHANTOM? ראיתי מלאה אנשים עושים אתזה אבל עם מודינג ממש כבד.. אני יכול להשתמש בשני הברגים האלה שאליהם מבריגים את ה"מחזיקים" של הרדיאטור 240, אבל 4 ברדים מעפנים לא יחזיקו את הרדיאטור שאני קונה ועוד 3 מאווררים.. אני צריך משו חזק.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by Bar1234,

איך הייתם ממליצים לי לחתוך את המארז? לחתוך את כל המארז ...??? או לחתוך הכל חוץ מה"ידית" הזאתי שיש במארז.... אני מתכוון לשקע שהוא נראה כמו חצי עיגול כזה.... איך הייתם ממליצים....?? ואם איזה כלים הכי כדאי לי לעבוד...??

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. אהלן ברשותי מגבר של גיטרה ויש לו בעיה שמתרידה אותי כבר הרבה זמן, אין "קלין" למגבר, הכוונה היא שהוא לא מוציא צליל נקי, הייתי שמח לדעת ממה הבעיה יכולה להגרם ? אני מודע לזה שיש המון רכיבים על המעגל של המגבר אבל מה הדבר הראשון שכדאי שאני יבדוק במגבר. תודה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by Big_Guy7,

איך עושים את המודינג הזהה?!

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by nimrods,

שלום לכולם מצאתי הארגז כילים שלי מסך LCD קטן האם אני יכול לעשות משהו בוא ואם כן יש לכם רעיונות בשבילי מה לעשות איתו תודה מראש לכול העוזרים ולרעיונות..!תמונות:

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. שלום. אני מחפש מפתח חשמלי, ז"א מפתח שסוגר מעגל הבנתי שבשדרות הר אבן בת"א מוכרים כאלה אבל אין לי איך להגיע לשם. רציתי לדעת האם ישנם מקומות אחרים שמוכרים את זה או מקום שמאפשר הזמנה דרך האינטרנט, התקשרתי לאריהב והם אמרו לי להתקשר מאוחר יותר, התקשרתי לאחר מכן והם לא ענו, שלחתי אימייל... אותו הדבר מאיפה אפשר להשיג את זה?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by tamos,

יש לי לד רגיל ונורמלי אני רוצה לחבר את הלד לחיבור שיוצא מהספק(הכבל כוח הזה, זה שלבן והוא נכנס לכל הכוננים: דיסקטים וכל אלה, אלה שמביא להם מתח) עכשיו איזה נגד אני צריך בשביל לד כי ניסיתי בלי נגד והוא נשרף תוך שניה

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by VBMaster,

פשוט לקחת אלומיניום ולשייף אותו עם נייר גס מאוד? או שיש דרכים יותר טובות? או משהו אחר...? תודה לכולם

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by JohnClark,

היי... בקרוב אני הולך לעשות קצת קניות בפנדס: Zalman 7000AlCu (אני צריך קצת שקט) Antec Sl400P (אני רוצה להחליף כ.מסך) ובנוסף אני רוצה לשפצ"ר קצת את המראה של המחשב שלי... נמאס לי מהמולקסים המכוערים ומהסליבים השחורים המשעממים... אז אני רוצה לקנות קתודת UV של ונטק (יש לי כבר Inverter), סליבים רגישים לUV ומולקסים רגישים לUV ככה נראה המחשב שלי כרגע: עכשיו יש לי כמה שאלות: אני מתלבט איזה צבע של סליבים לקנות: אדום או ירוק? אני חשבתי יותר על ירוק שיוסיף עוד קצת צבע למוד שלי, אבל אדום יתאים יותר לצבעים הקיימים... איזה צבע של מולקסים לקנות: חשבתי לכיוון כחול... עכשיו יש עוד בעיה... אין לי הרבה מקומות לשים בהם את הקתודה. חשבתי על שני מקומות: בגג המארז (בדיוק כמו הכחולה רק…

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. היי אף פעם לא עשיתי מודינג למחשב שלי ועכשיו אני מתכנן להתחיל אבל כמובן על המחשב הישן של אחותי לפני שאני מתחיל יש לי כמה שאלות פשוטות ואני אשמח אם תענו לי עליהם אבל לפני הכול אני רק צריך שתדעו שאני גר בראשון כך שאם יש שאלה שקשורה לחנות אז שתהיה קרובה : 1) איפה אפשר לקנות או להזמין מקדח כוס למקדחה ביתית שאני אוכל לעשות איתה חור, בגדלים של 120mm ו-80mm? וכמה בערך זה עולה? 2) איפה אני יכול לקנות או להזמין פרספקס, והאם אפשר להזמין בגודל מסוים שאני רוצה או שאני חייב לחתוך בעצמי? וכמה גם זה יעלה לי? 3) איפה אפשר לקנות או להזמין גומי בצורת H שמחבר בין דלת המארז לחלון? וכמה זה יעלה לי? 4) מאיפה ניתן לקנות או להזמין ראשי חריטה? ראשי החריטה שאני רוצה אפשר לראות, בפורום הזה ש…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. עלה במוחי רעיון נחמד, השאלה היא האם אפשר לממש אותו. כדי לא להעמיס על ספק הכוח הראשי עם כל מיני מאווררים ותוספות מהצד, אני מעוניין לקנות ספק כוח נוסף (משהו זוך, אפילו ג'נרי) ולחבר אותו למחשב כדי שיעבוד במקביל עם המחשב, כלומר יפעל כאשר אני מפעיל את המחשב. לספק הכוח הנוסף אני אחבר הרבה מאווררים ופאנל לשליטה עליהם. האם זה אפשרי? 1. לחבר ספק כוח נוסף שיעבוד במקביל עם מחשב. 2. לחבר אליו הרבה מאווררים. במידה ואי אפשר שיעבוד במקביל עם המחשב, האם יש דרך כלשהי שפשוט אחבר אותו לחשמל ובעזרת כפתור כלשהו אפעיל אותו? תודה מראש, מיכאל!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  15. Started by SlimShady_1,

: עריכה: http://photos.walla.co.il/liozsosko איך יצא?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. שלום, ברשותי 4870X2 של Club3D אך משום מה הוא הגיע ללא מתאמים בכלל איפה אני יכול להשיג מתאמים? האם מישהו יכול להמליץ לי על חנות באיזור השרון שעובדת מחר (ערב יום כיפור) בשעות הבוקר? דחוף מאוד תודה רבה לכל העוזרים

17. טוב אנשים,מצ'עמם בחופש אז ככה,יש לי שלט ישן של פלסטיישן 2 ואני רוצה לחבר אותו למחשב,אני לא רוצה לקנות מתאם ואין לי בעיה לחתוך את הכבל אם צריך איך אפשר לחבר אותו למחשב?ומאיפה אפשר להוריד תוכנה בשביל להשתמש בו? תודה מראש לעוזרים

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by moshe_S_m,

יש לי מסך של מכשיר סלולרי (אם אני זוכר נכון זה Telit של רשת פלאפון), מה שרשום עליו זה: (בשחור): G 40415 ?(בלבן): CG128128-S401D ?(בצד על הפלסטיק) LF29S401-C-N מאחורה יש לו חיבורים (מגעים) על לוח מודפס גמיש כל מה שיש בו זה המסך כמה רכיבים (נגדים דיודות או קבלים, בטוח שלא מעגלים משולבים-ג'וקים) ו2 לדים אשמח אם משהו יכול לעזור לי איתו אני ממש רוצה לעשות משהו יפה עם המחשב שלי והמסך חלק מזה, אשתדל לצלפ תמונה ברורה שלו ולהעלות לאתר, נ.ב יש לו 25 מגעים שוב תודה מראש משה

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by spide220,

מישהו יכול להביא לי מקומות שמוכרים בהן מסכי LCD??(אתרים) תודה מראש.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by dj shay 30010,

שלום לכולם לחבר שלי יש מסך LCD 40X4 ואין לו שירטוטים ? יש למישהו מוסג שירטוט משהו אני והוא רק יודעים שזה דרך ב COM1 ולא דרך LPT

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by amilo,

לילה טוב לכולם קודם אני ארצה לציין שלמדתי היטב את אופן חיבור הלדים וקראתי היטב את כל המדריכים שצריך לקרוא... אני מתכנן אלמנט תאורה קטן עכשיו יש לי שאלה- כל המדריכים שנתקלתי באתר מתוכננים לעבוד ב לדים עם אותם מתחים וזרמים(תקנו אותי אם אני טועה) בניתי לי מעגל קטן: http://img271.imageshack.us/my.php?image=circuit9ne.jpg הנתונים ללדים לפי האתר - ls diodes , איך אני מחשב את ההתנגדות של הנגדים ללדים השונים? אם אפשר הסבר על הדרך... תודה

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by IlanF,

אני מעביר את החדר שלי שיפוץ קטן ובדיוק נכנס לי איזה רעיון לראש... חשבתי על משהו בסגנון של הרובוטים האלה שמצלמים אותך בכניסה לCITY 17 ב-HL2 ;D יש לי פליקר שאין לי ממש שימוש בו, אז חשבתי לקחת אותו ולחבר אותו לאיזה מעגל ככה שכשאני פותח את הדלת הוא יהבהב פעם - פעמיים (מלווה בצליל צילום מHL2 צריך עוד לחשוב איך לגרום גם לצליל להשמע באותו הזמן...) מה דעתכם על הרעיון? יש דרך לעשות את זה? אשמח להצעות / הערות עריכה.. הוספתי תמונה שכולם יבינו למה אני מתכוון... *יש מצב אני יוסיף לו גם מצלמת אבטחה שתוסיף ריאליזם [attachment deleted by admin]

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by ירוןzzz,

עזרה יש לי מכשיר שיש בו לד אחד מהבהב שניזון ממתח של סוללה של שעון 1.5 וולט אני רוצה לחבר במקום הלד המהבהב סרט לד באורך מטר וחצי שיש בו 22 לדים שהוא יהבהב כמו הלד תודה ירון

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by Matanki,

היי חברים ברשותי טלוויזיה של 55 אינץ' של חברת מולר (לא באחריות) לאחרונה במהלך צפייה בטלוויזה, פתאום הטלוויזיה מתחילה להפעיל צבעים ירוק אדום לבן וכחול. אחד אחרי השני. לאחר ניתוק מהחשמל למספר רב של דקות. הכל מסתדר בהדלקה ולאחר מכן זה יכול להופיע שוב.. שמתי לב שברגע שנוגעים בפאנל למטה איפה שיש את הכפתורים של ההדלקה וכו' הטלוויזיה נכנסת למצב הזה. גם נגיעה בכבל מתח מכניס אותה למצב הזה. כנראה שיש בעיה עם הפאנל או עם הכבל הזה? אשמח לעזרתכם.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by eegg,

אני רוצה לשלוט על משהו דרך הusb אז רציתי לדעת אם יש דרך לשלוט על משהו (לד) (לא החשמל אלא כמפסק דרך תוכנה או משהו)

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים