עבור לתוכן

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. שלום לכולם אני מחפש קיט ספוגי להשתקת מחשב למארז COOLER MASTER HAF 912 עד 200 ש"ח אילו סוגים יש? אילו טובים? ואיפה אפשר לקנות? תודה

• 15 תגובות
    • 2.9k צפיות
  2. Started by Moty_p,

אני זוכר פעם מישהוא פרסם פה קישור לאיזה מוד נחמד שנקרה מחשב בתוך הקווריום פשוט לקחו אקווריום שמו בו שמן מנרלי (שקוף) וסמו את הלוח אם בפנים ורק את ההרדים והצורבים בחוץ אני מת לראות את הסרטון הזה עוד הפעם אני פשוט לא מוצא את זה וחיפשתי שעה עכשיו בחיפוש אני מקווה שאיזה מישהוא פה שמר את זה במעודפים וישלח כאן את הקישור חוץ מזה היתי מת גם לעשות את זה רק עם איזה משהוא שיקרר את השמן המנרלי ושזה יהיה מינוס 5 מעלות ולעבוד ככה..

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by JSK,

אני יכול להיות שאקנה את המארז Sunbeam Samurai (בצבע שחור) ולדעתי הוא נראה הכי יפה עם תאורה בצבע תכלת כמו פה: http://www.sunbeamtech.com/PRODUCTS/Samurai/images/a02_samurai_b_side.jpg איפה אני יכול לקנות קתודות/ תאורה למארז בצבע תכלת כמו בתמונה? אני אודה מאד למי שיעזור.

• 1 תגובה
    • 741 צפיות
  4. Started by roeesnir,

אני צריך להלחים משהו מאוד מאוד עדין , בתוך עיגול בקוטר של חצי ס"מ, ובעומק של חצי ס"מ. ואני צריך די דחוף ראש מלחם כמה שיותר דק. איפה אפשר למצוא? אם יש בeBay, אני מוכן לחכות למשלוח. ואם יש בארץ, עדיף. תודה רבה.

• 9 תגובות
    • 5.3k צפיות
  5. Started by erez_barziv,

היי אני מחפש רכיב מיקרו מתכנת עם ממשק אלחוטי בעל רוחב סרט נמוך מאוד. חשוב לי שיהיה רכיב קטן, פשוט לתפעול וזול. כמובן חשוב שניתן לדבר בין רכיבים זהים. מישהו מכיר רכיב כזה ?

• 0 תגובות
    • 671 צפיות
  6. אני צריך מספר קבלים ובנוסף גם מוספט מספר 40T03GP זה של מסך LCD יש קיטים כאלו לתיקון המסך באיביי, אבל אני קצר בזמן מישהו יודע איפה אני יכול להשיג את הרכיב? אפילו מפירוק, אם יש פה למישהו ויכול לשלוח לי בדואר גוביינא... אני אשמח

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by mulderfox,

האם יש חנות שאוכל למצוא את הרכיב הזה בה? איך הוא נקרא מקצועית? אני צריך מקסימום 2-3 רכיבים (אחד להתקנה ואחד או שניים ספייר) אשמח לעזרתכם. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by gor84,

אני מחפש ג'וק קטן 1X1 לכל היותר כך שאוכל ליצור פנס מאותת....אם יש אלטרנ' אחרת אז אחלה העיקר שיהיה קטן ויקבל מתח משתי סוללות 1.5 V.. מאוד חשוב! תודה לכולם!

• 15 תגובות
    • 2.5k צפיות
  9. Started by shoonra,

היי אני מעוניין לבנות מוד הכולל מספר לדים בצבעים שונים כשהצבעים יתחלפו בהדרגה מצבע לצבע. יש לי רק ידע בסיסי באלקטרוניקה ולכן אני מעדיף רכיב/מעגל מוכן שיכול לעשות זאת. מישהו יודע איך קוראים לדבר הזה? בתודה רמי.

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by kkffiirr,

יש לי רדיו קטן שקניתי מאיביי בזמנו המפסק שלו נשבר, צילמתי אותו (זה בפלאפון אז כרגע לא נוח להעלות תמונה), אבל נראה לי שהמפסק הזה: http://www.aliexpress.com/item/SMD-toggle-switch-the-seven-feet-toggle-switch-MP3-switch-MP4-switch-original-Taping/875437130.html מישהו יודע מאיפה ניתן להשיג כזה דבר בארץ?

• 6 תגובות
    • 2.3k צפיות
  11. שלום אני מחפש עבור הפרוייקט שלי באלקטרוניקה, ערכת מקמ"ש (משדר מקלט), שישדר בתדר מסויים ויקלוט בתדר שונה, אם יש כזה... בכל אופן אני צריך את שם הרכיב ואם אפשר גם דפי נתונים. חיפשתי לבד ברשת ולצערי לא מצאתי שום דבר... אולי זה כי אני לא יודע לחפש בכל אופן תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 942 צפיות
  12. Started by Warped,

שלום, אני צריך רכיבים אלקטרונים מסויים למעגל מודפס. חיפשתי אותם בכמה חנויות ולא הצלחתי למצוא. יש איזה חנות שכדאי לי לבקר בה, או איזה חנות מקוונת מומלצת? הרכיבים הם: IC: MN3007 MN3101 Diodes: RD11EB תודה מראש

• 3 תגובות
    • 725 צפיות
  13. יש למסך כניסה של VGA ו DVI 17" 1280*1024 אם זה עוזר במשהו לממיר יס יש SCART OUT S VIDEO [RCA] OUT חשבתי על דבר כזה http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.8453 יש לכם רעיון זול וטוב אחר ? דרך אגב אם אתם מכירים כרטיס טלויזיה בגרושים תגידו , אני לא צריך פה איכות מטורפת רק שיעשה את העבודה ויהיה אמין .

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by ToMeRv32,

ניסיתי לעשות בעזרת השבלונה חור נוסף למאוורר במארז כלשהו, אבל נורא התקשתי לעשות זאת עם סכין יפנית (יותר מדי זמן..) וגם אני לא בטוח מה אני אעשה בחורי הברגים.. יש למישהו רעיון? אין לי כלים חשמלים כלשהו שאני יכול להשתמש בהם..

• 5 תגובות
    • 847 צפיות
  15. Started by almogas,

אני רוצה לבנות מעגל חשמלי שיהיה מתוחכם אבל לא יותר מדי כי אני מתחיל זו תיהיה העבודה הראשונה שלי אבל אני לא רוצה משהו ממש ממש פשוט שתיהיה טיפה מורכבות.. למשל בתחרות המדריכים יש איזה מעגל בעמוד השניהמדריך הראשון אז משהו בסיגנון אפילו יותר קשה.. אממ ואני לא רוצה להיתעסק עם שום דבר שקשור במחשב.. כאילו חשמל יש לי ספק של 12 וואט וזהו אני לא רוצה שום דבר שקשור בתוך המחשב.. לדוגמה פד לעכבר עם מעגל חשמלי כמו שאיזה אחד פה כתב שהוא רוצה או תמונה עם אורות דבריים כאלה אבל אפשר גם דברים יותר מורכבים כמו איזה משהו שראיתי שזה מכשיר שמשבש אותות של השלטים או הדבר שאני הכי רוצה זה לבנות הזעקה לחדר שלי.. אז תתנו לי את כל הרעיונות שלו ומי שאנ יגיד לו שהרעיון שלו אני וצה לעשות אז שיתן לי אם ה…

• 14 תגובות
    • 2.6k צפיות
  16. שלום אני במגמת אלקטרוניקה בכיתה יא' והשנה אנכו צריכים להכין פרויקט שהוא היה בעצם הבגרות שלנו(5 יח"ל) ואין לי ממש רעיון אנכנו צריכים לציר משהו שתהיה עליו שליטה ואני יוכל לנהל אותו... אני לא ידוע אם יש כאן משהו שעבר אבל בכול זות אני מחפש רעיות ולשבוע להגיד למורה שלי על מה שאני עובד ואם אני לא ימצא הוא יתן לי משהו שהוא רוצה שאני יעשה אז אם יש למשהו רעיון בשבילי זה יכול להיות לעזור לי מאוד מקווה שזה פסדר שאני מפרסם את זה פה(כי זה המקורם המתאים ביותר כי זה פרויקט באלקטרוניקה) נ.ב נגיד אחד בשנה שערבה הכין מנעול אלקטרוני על 4 ספרות צופן שיכול לפתוח כספת. תודה רבה למי שעונה פה

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. שלום, בקרוב ארכוש את המארז HAF 932 ואני מחפש כל מיני פתרונות לפילטרי אבק.. (כן ראיתי באתר את המדריך עם הסנו רב מגבת..) מישהו יודע אם יש מקום שאפשר לקנות בו פילטר לפי מידות או משהו כזה? למישהו יש רעיון לגבי פילטרים למארז? (אני לא מתכוון להחליף את המאווררים ל 120 או 140, ראיתי שהציעו את זה פה באשכולות אחרים והדבר נשמע מגוכך..מכיוון שההחלפה עולה הרבה כסף). תודה. מצאתי פורום באנגלית ששם מישהו קנה גרביונים בגודל SUPER EXTRA LARGE ופשוט כיסה איתם את הדלת הצדדית ואז גזר את מה שנשאר. זה נשמע אחלה אבל אולי יש משהו יותר טוב?

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by Lol10k,

יש לי דלת סטנדרטית כזאת 43*43.5 עם גריל למאוור בצד למעלה... חשבתי על לחתוך את כל הדלת כולל הגריל..? או אולי לעשות מן סער כזה אבל יש לי שאלה. אני עושה את החתוך ואז אני עוטף מבפנים בגומי U ואז אז שם מאחורי הגומי את הפרספט? זה אבל לא יוצא צמוד למארז...

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by beni125,

אני מחפש צורות לדלת צד חשבתי על סמל של מכונית או משהו מענין להביור דברים כאלו אני רוצה לעשות דלת מפרספקס אבל עם צורה יפה שלא יהיה הכל חלון

20. Started by Sp_RuS,

קניתי USB COUNTOR, חדש, רציתי לשנות אותו קצת... to personalize it... ואין לי מושג איך... לא מצאתי גם שום דבר בגוגל... יש למישהוא רעיונות? ניסיון בזה?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by DimRah,

היי, אני רוצה להכניס קצת אור לחיי, או יותר נכון למארז שלי. למארז הקודם שלי (Raidmax Sagitta Black) היו כבר שתי קתודות ניאון המופעלות ע"י קול בצבע ירוק וכחול, ודי נמאס לי השילוב של ירוק כחול. אני מחפש שילוב חדש של צבעים במארז, חשבתי ללכת בכיוון של כתום עם אדם, ואולי סגול, יש מצב גם ללבן. מה אתם מציעים? תודה!

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by Morishani,

בא לי לעשות פרוייקט מודינג, אז אהממ, תקציב אין, אבל תקציב למארז יש, מקסימום בערך 200. הלוח אם הוא mATX כל השאר רגיל, יש לכם רעיונות? בעיקרון מה שאני חושב עד עכשיו זה *חלון שיהיה לרוחב הדלת, ז"א מהמרכז לצדדים וכמו בטלויזיות - 16:9~. *הפיכת הכלוב של הHDים כדי שיהיה יותר נוח *צביעת המארז (שחור?) למישהו יש רעיונות? (ולא פאן באס וכאלה :\)

• 0 תגובות
    • 768 צפיות
  23. Started by ProRules,

שכל אחד יציעה פה רעיון למודינג למארז+איזה תמונה אפשר לצייר בספריי דו צבעוני או חד צבע. כי אני רוצה משהו יפה על הדלת צד.

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by benor,

יש ברשותי מחשב יחסית ישן AMD AXP2500 הוא נמצא בתוך מארז קומפיוקס, והוא תופס לא מעט מקום. חשבתי למצוא איזה "בית" שהוא יותר קטן מהמארז, ולדחוף אליו את כל הרכיבים. הבעיה, שהלוח יחסית גדול ואין לי קופסא כזו. אפילו וידאו ישן אין לי. יש לכם רעיונות?

• 6 תגובות
    • 3.1k צפיות
  25. Started by RunX,

מחפש שבלונה של אש.. להבות כאלו.. יש לי חור איוורור במארז ואני רוצה לעשות כאילו יוצאים ממנו להבות.. משהו כזה : (הפסים זה כאילו להבות שיוצאות ממנו)

• 1 תגובה
    • 950 צפיות

דיונים חדשים בפורומים