עבור לתוכן

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by Big_Guy7,

קניתי כבלים עגולים לדיסק קשיח ולכונן 1.44 שמתי אותם אבל משהו נראה לי קצת מוזר.. בכבל של הדיסק הקשיח: חלק אחד חיברתי ללוח אם, חלק אחד לדיסק קשיח ועוד כניסה שלו נשארה חשופה במארז, זה בסדר?? (אותו דבר עם הכבל של הכונן 1.44) ראיתי שלכונן הדיסקים שלי יש גם כבל מסורבל כזה כמו שהיה בדיסק קשיח, אני אמור להחליף אותו באחד מהכבלים שקניתי???

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by parAzoid,

כמו שכתוב בכותרת, אני רוצה לקנות כאלה מחזיקים למאוררים אבל אני לא יודע מאיפה :nixweiss:. אני לא יודע בדיוק איך להסביר את זה, אבל אני צריך אחד כזה שמחזיק 3X120MM, ואחד של 2X120MM. הנה תמונה למה שאני מתכוון [לא צריך בדיוק כמו בתמונה, פשוט משהו שעושה את אותה העבודה. http://img209.imageshack.us/img209/1056/casetopqo9.jpg זה מסומן בכחול...

• 6 תגובות
    • 973 צפיות
  3. Started by shahaf14,

מאורר 90X90 או 80X80 לא מזהה בדיוק פשוט שבת חיים... יש הצעות ? אפשרי לפרק אותו ולהתעסק עם הבפנים?

4. Started by AFIK10000,

שלום לכם אני מעוין לבנות רמקול טוב אז ככה יש לי 6 רמקולים 4 אום 3 W ו2 רמקולים 4 אום 5W איך אני מחבר את כולם ביחד וכולם יעבדו

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  5. Started by CashMAn,

חברה אני צריך עזרה במציאת תוכנה לפלאפון LG U8xxx אז בבקשה זה דחוף

• 1 תגובה
    • 826 צפיות
  6. אם איזה מקדח אפשר לקדוח בפרספרס 4 מ'מ?

• 8 תגובות
    • 5.2k צפיות
  7. Started by MODI,

אני עוד מעט קונה מחשב חדש עם COMPUCASE CI-6A19 BLACK NO PSU כמארז. אני רוצה לעשות חלון, תאורת לדים (5 לדים למעלה 5 לדים למטה), ובפרספקס בחלון אני עושה חריטה ותאורה עליה. כול הלדים יהיו כתומים (http://www.lsdiodes.com/shop/index.php?main_page=product_info&cPath=1&products_id=10). עכשיו הישתמשתי במחשבון הזה http://www.metku.net/index.html?sect=view&n=1&path=mods/ledcalc/index_eng#. ושמתי לב שלכול 12 וולט אפשר להשים רק 7 לדים, אז אני יחבר ביחד שני מולוקסים איך שהוא. אז עשיתי Supply Voltage: 24, Voltage Drop Across LED: 1.7, Desired LED Current:20. אז הוא אמר לי שאני צריך נגד של 10 אוהם. אז הכנסתי את הפרטים נכון? יש באתר LSDiodes נגדים?

• 32 תגובות
    • 2.7k צפיות
  8. Started by Sarlula,

יש לי מאווררים עם יציאה של 4 פינים (מולקס) והריואובאס בא עם כניסות של 3 פינים. איך אני מתאם ביניהם?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by pc student,

אובכן,אמא שלי משגעת אותי לגבי בעיות הכבלים שיש לי בפינה מאחורי המחשב. אז אני שואל: האם יש מוצר כל שהוא או דרך כל שהיא לסדר את הבלגן הזה?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by d-undertaker,

יש לי דרמל של וולף,ועכשיו הגיע איתו בתור תוספת מן כבל ציר גמיש כזה,עכשיו בתוך זה יש עוד חוט ברזל שחור עכשיו הוא יצא בטעות מתוך הכבל ואני מנסה להחזיר והוא לא מסתובב...מה אני אמור לעשות?

11. Started by AC/DC,

מי לא קרה לו לפחות פעם אחת באינטרנת אלחוטי שהיה טקלה מעצבנת ? בימיוחד לאלו אשר גרים בבית פרטי ויש חלקים שהם גבס וקורות בטון לי זה קרה הרבה אני גר בבית פרטי והמרחק בין האנטנה לראוטר הוא בסביבות ה8 מטרים והוא עובר קורות בטון ואף חלקי גבס ואבן אז ככה קודם כל תמונות ואז אני יסביר כמו שאתם אוהבים תמונות (רק חבל שלא היה לי אחת יותר איכותית ככה היתי מצלם באיכות בגבוהה יותר (ויש לי אחת)) זה אחת אני כבר יעלה עוד כמה טוב כרגיל תקלה קלה של האלחוטי אז נדבר מחר או יותר מאוחר ! בינתים אני יסביר ההזמנה היא מחוץ לארץ דרך חברה שנימצאת בארץ אז ככה 100 מטר או 150 אני לא זוכר בידיוק (החבילה אצלי כבר כמה חודשים ונמאס לי לחכות איתה הקבלה אצל אבא שלי ) 20 ראשים מתכת של כבל …

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by ^Z^,

שלום. אני שוקל רכישת דרמל זול (100 ש"ח מינוס) לפרויקט שלי. אני לא אשתמש בו הרבה (פעם-פעמיים בשנה למשך יום). העיקר שיהיה זול מאוד ומוכן לשימוש. קניה בי-ם או באינטרנט. תודה, Zzzz

• 3 תגובות
    • 871 צפיות
  13. Started by lioh71,

אני יכול עשות שהפעלת המחשב תפעיל את 2 הספקים בו זמנית השאלה היא האם ניתן לחבר בחלוקה כזאת אחד הספקים יספק ל לכרטיס מסך PCI-E + ל4PIN שליד השקע של ה24 פין ולשני 4PIN ואולי לעוד איזה CD הספק השני יספק לכל המאוורירים ל3 קשחים ול20 פין הראשי? האם אין סכנה של סינכרון למרות שהם נותנים זרם ישר?

• 21 תגובות
    • 2.9k צפיות
  14. אז ככה שאלה ראשונה מה לדעתכם אפשר לעשות לפאנל כדי שלא יהיה כזה ריק ומכוער תמונה של הפאנל צמורפת שאלה שניה: אילתרתי תוך רבע שעה כונס אויר להיטסינק בשביל מאוור שיותר גדול ממנו .. עם מסקיןטייפ, התוצאה של הקירור מעולה מכמה ניסויים שונים אך מפחיד אותי האי יציבות שלו אין אפשר להכין כונס יותר יציב ועמיד עם חומרים שיש בבית ? תודה לעוזרים [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 736 צפיות
  15. Started by Big_Guy7,

רציתי לדעת אם אני קונה סליבינג למארז... זה באמת יעזור לי עם כל החוטים? כי יש לי ממש ממש הרבה חוטים בתוך המארז (3 מאוורררים, 2 קתודות וכל הדברים הבסיסיים..) ועוד משהו... רציתי לשאול אם אני שם מדבקה כזאת למארז שקונים היא תזרח מאור האולטרות גם אם אין חלון? (אני רוצה לשים על גג המארז..) ואם חייבים חלון כדי שתזרח, זה אפשרי לחתוך חלון קטן בגג המארז??? (אין לי שמץ של מושג איזה מארז יש לי, אבל העליתי תמונות) תודה לעוזרים!!!

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by latismu,

אני מתכנן למרוח משחה טרמית על המעבד וההיטסינק וקראתי מדריך אחד שכתבו באזור המדריכים על איך לעשות את זה. הכותב רשם שהוא מכין משטח אנטי סטטי או משהו בסגנון השאלה שלי בפירוט איך אילו אמצעים עלי לנקוט כדי לא לגרום לנזק בעת מריחת המשחה (האם יש אביזר הארקה או משהו בסגנון, האם הוא חיוני) כל דבר שיש לכם לומר על הנושא יתקבל בברכה תודה

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. ניסיתי להמשיך את התארד הראשון שלי אבל המערכת לא נותנת לי להתחבר אין לי מושג למה אז קיצר הנה מה שהבאתי 2 Thermaltake HardDisk Cooler A2376 1 Thermaltake Big Typhoon CL-P0114 4 Thermaltake Cooper memory heat spreader A1989 1 Arctic Silver 5 Thermal Compound A2150 Thermaltake NEON2 UV A1721 1 Thermaltake XR-CABLE SATA UV 60CM BLUE 2 Thermaltake XR-CABLE ATA UV60CM GREEN 1 Thermaltake XR-CABLE FLOPPY UV 45CM ORANGE 1 1 TT TR2 -420 PSU (ה FSP 350W 60GLN 120mm Noise Killer לא עובד אם לוחות 20 פינים לא ניתן לפרק את ה4 הנוספים אז הזהרו) הכל הורכב וניראה פצצה הנה כמה תמונות האיכות לא משהו עקב חוסר במצלמה ושימוש במצלמת רשת [attachment deleted by admin]

• 31 תגובות
    • 7.5k צפיות
  18. Started by IG,

<הערה: הת'ראד הוא שילוב של מספר ת'ראדים שפשוט נפתחו בהפרשי זמן גדולים, ואוחדו לצורך המעבר לפורום החדש... תהנו > שלום! סופסוף יש לי זמן לעשות משהו שרציתי לעשות הרבה זמן: להתעלל במחשב שלי. הקורבן: גג המארז התוכנית: חיתוך חלון בצורת מטוס או כוכב וחריטה בפרספקס של הפרטים+ תוספת מאורר 120מ"מ המצב של הגג היום: (אני יודע שאני לא פיקאסו) השטחים הצהובים מציינים את הספק, הכוננים וידית אחיזה (ה"צהוב" שבאמצע התמונה של הגג...), שנמצאים מתחת לחלון ומפריעים למעבר אוויר... החורים נקדחו במסגרת המאבק שלי נגד החום. קוטר כל חור הוא 10מ"מ ויש בערך 23 מהם... השאלות: יש שתי תמונות שאני מתלבט ביניהן: הראשונה זה חיתוך חלון בצורת כוכב וחריטה על הפרספקס של קווים מהמרכז אל 5 הקצוות של…

• 125 תגובות
    • 24.8k צפיות
  19. אממ יש לי שניי מאווריים ישנים של סוקט 478 פלוס שניי הגופי קירור שלהם הגדולים האלה... אני מחפש דרך לנצל אותם... מישהו יכול להמליץ לי על משהו שאני יכול לעשות איתם?? תודה,

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. השתמשתי במדריך הפשוט יותר ( זה עם הטרנזיסטור TIP31).. ועם סוללה 9 וולט במקום המולקס 12 וולט (שמתי רק 3 לדים..) עכשיו הלדים מהבהבים והכל טוב ויפה.. אבל באור חלש..! בשירים חלשים בקושי אפשר לשמוע.. הייתי רוצה לדעת מה היא השיטה הפשוטה ביותר להגביר קצת את האותות כדי שהלדים יאירו\יהבהבו טוב יותר.. אני לא מתכוון למדריך השני שמישהו עשה עם הנגדים השונים והטרנזיסטורים.. אם יש למישו שיטה פשוטה להגברה, שתתלבש בקלות על המעגל המקורי- אשמח אם תרשמו.. תודה

• 26 תגובות
    • 2.2k צפיות
  21. Started by galardo,

אהלן חברה אני חדש כאן ויש לי שאלה בנושא מודינג איפה אני יכול לקנות el wire ....? http://www.coolightwest.com/rcProdmain.asp?c1=4&id=81

• 1 תגובה
    • 787 צפיות
  22. Started by roei_b,

אוקיי, אני מעוניין לבנות מארז מעץ מה החסרונות? איזה עץ עדיף? איזה עובי? תודה מראש

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. אהלן, לא עידכנתי כי לא היתה לי אפשרות, אז ככה קבלו עם תמונות מההתחלה מצטער על האיכות בקצרה, מארז טרנספורמר עם חור חחח זה היה בקצרה.. בהתחלה חפרתי את החור עם מקלדחה ומספרי פח וזה נראה ככה : אחר כך קיבלתי דיסקים לדרמל והתחלתי לסדר תעניינים אחרי זה בא האפוקסי שמילא וסידר שם תעניינים וגרם לזה להראות הרבה יותר טוב! והיום העדכון העדכני ביותר, לאחר שהתייבש שייפתי והוספתי עוד במקומות שהיה צריך, בקרוב שיוף מאסיבי אולי צבע עדיין לא החלטתי.. תגובות חברה השקעתי =]

• 80 תגובות
    • 9k צפיות
  24. Started by samigol,

לאיפה אני מחבר את חוטי המאורר אין לי שום מקום פנוי אז מה לעשות?

• 1 תגובה
    • 697 צפיות

דיונים חדשים בפורומים