עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. הנה התמונות עשיתי את בעזרת המולטיטול של WOLF תחכו כמה

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by eegg,

מצאתי יומן אלקטרוני עברי של genius דגם מספר OP9300HD אבל הוא לא עובד פירקתי לו את הפנל האחור שעל הבטריות רציתי לדעת אם אני יכול להשתמש במסך אל. כי. די. שלו כמסך לlcd במחשב מישהו יכול לעזור? בין שני החלקים שמתקפלים בין המסך למקלדת יש חואים כ12 חוטים +- מישהו יכול לעזור אולי אפשר לחבר לserial תודה לעזרה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by kaplanshaked,

לאחרונה הזמנתי ארדואינו מגה מהאתר אלי אקספרס לצערי לא שמתי לב והזמנתי סוג של העתק שנקרא funduino!! מישהו יש לו מושג במה מדובר? האם זה עובד אם אותה מערכת הפעלה של הארדואינו? תודה מראש על התשובה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. אני נמצא כרגע בדילמה קשה אבא שלי נתן לי תקציב של 50$ להזמין מג'אב טק כולל משלוח עכשיו אני מתלבט אם לקנות כבלים רגישים לUV + 2 מאווררי UV + קטודת UV או לקנות קטודה רגיל + 2 מאווררי לדים + לייזר לד השאלה איזה מהם יתן לי אפקט יותר יפה תודה לכל מי שיעזור

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. אהלן יש לי בעיה במגעים של הכרטיס קול בכניסה של הרמקולים. רק כאשר מרימים קצת למעלה את החיבור יש תגובה. מה אפשר לעשות במצב כזה? ???

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  6. רני תי עכשיו מחשב חדש עם המארז הזה http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu2.asp?id=2146 גם החלפתי לו שני מאוורירים של גליצ'טק = שקטים http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3035&Pname=GLACIALTECH רוצה מראש להימנע מאבק כמה שניתן מה ניתן להצמיד / להדביק בתוך המארז כדי לימנוע כניסת אבק? THX

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. קראתי את המדריך להתקין מסך נומרי עם בקר HD44780 ואני רוצה לעשות את זה כחלק מהמודינג שאני עושה למחשב שלי... עכשיו במדריך כתוב שהמסך אמור לעלות בסביבות ה 50-70 שקל וכשבדקתי בחנות אלקטרוניקה בעיר שלי הם רוצים 99 שקל על המסך של ה 4 שורות.. האם המחיר הזה בסדר? או כמו שכתוב במדריך המסך אמור לעלות 50-70? תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. במידה ואני הולך לטכנאי או מוכר הכי אהבל שיש... איך אני מסביר לו בדיוק מה אני צריך? אני צריך נגד משתנה, הוא יקבל 12V ויהיו לו 3 מצבים: 12V 5V OFF איך ניקראים הנגדים המישתנים האלו... ואם אפשר לקבל קישור למוצר בחנות אלקטרוניקה ברשת כמו אריהב... מודה לכם מאד... המשך חופש נעים

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. אפשרי? ראיתי שהפיוז שרוף לחלוטין. זה פיוז כזה שמגיע עם הפינים ישר עליו. אין לו מעמד או משהו, הוא מולחם ישירות לPCB. בחיבור למחשב הספק לא נדלק עם קיצור החוטים הירוק + השחור גם הוא לא מגיב. יש מה לעשות? משהו עוד נדפק חוץ מהפיוז? ספר ג'נרי 400W

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by tavor21,

אני בונה שלט למחשב , לאחרונה קניתי לוח אם חדש של גיגהבייט וראיתי שיש לו כניסות IR על הלוח אז חשבתי האם אפשר לחבר את הRECEIVER ללוח אם ולא דרך יציאה הישנה של העכבר O(שכחתי איך קוראים לה) על הלוח יש 4 פינים אולם במה שבניתי יש רק שלושה ...(בניתי לפי המדריך ב"מודינג בשעה"). יש לי על הלוח יציאות הבאות : POWER, GND, IR TX,IR RX משהו יכול לעזור לי להתאים בין החוטים במקלט ללוח אם.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by pc student,

שלום האם יש לכם מדבקות אותיות למארז?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by kobi122,

חיברתי את המאוורר לספק ככה זה טוב??? כי הוא לא מסתובב מהר דגם המאוורר הוא TA450DC האתר http://www.nidec.com/ta450dc7/ta450dc7.htm אבל הוא לא נראה ככה בתמונה של האתר [attachment deleted by admin]

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by yakir8,

שלום אני מקווה שזה הפורום המתאים לזה. יש לי בבית כבל שמתחבר כבלים שהולך על הקיר שלי. עכשיו אני רוצה לחתוך אותו באמצע ולפצל אותו כך שהוא ימשיך למקום המקורי שלו ובנוסף יהיה לי עוד כבל כזה. עכשיו השאלה שלי אך אני יוצר את המחבר הזה של הכבל ומאיפה אני יכול לקנות את הציוד הדרוש לזה(מפצל מחברים וכבל וכו') אני מאמין שזה יהיה יותר קל וזול מלקראו לטכנאי שלהם.... תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. מישהו מכיר???

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. נגיד שחברה שסיימה לייצר פלאפון חדש איך היא עושה שבערמת המתכת הזאת תהיה תוכנה איך שיצרו אותו ואיך למשל בצעצועים של ילדים נגיד יש רובוט שמדליק אורות כל כה זמן איך קובעים את זה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  16. שלום לכולם. יש לי את המארז הזה ואני רוצה לחתוך בו חלון מהצורה הזו: איך אני עושה את זה או אם אתם מכירים מישהו שיוכל לעשות את זה בצורה מ ק צ ו ע י ת.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by midnight8,

האם יש דבר כזה סוללות 6 וולט?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. טוב אני רוצה להמשיך את הפאן באס שהתחלתי ואני לא יודע איך בדיוק להלחים את הנגד ללד! אז צירתי משהו (ראה תמונה) ורציתי לדעת אם להלחים את הלד מהצד הזה של הנגד (כמו בציור), או מהצד השני שלו. ד"א אני צריך לחבר את הנגד לרגל האמצעים (-) של הלד! [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by xyples,

האם מישהו יכול לעזור לי ולהכין/למצוא שבלונה שחור/לבן בפוטושופ לתמונה הזו: (משו סימטרי ומדוייק) http://www.hwzone.co.il/gallery/album129/abg?full=1 אני רוצה לעשות כזה חלון בקייס תודה רבה לעוזרים D:

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. טוב אז ככה אני בחיים שלי לא עשיתי מודינג או שום דבר שקשור לזה... יש לי רעיון ואני רוצה קצת המלצות ממכם בהתחלה אני מתכוון לחתוך חיתוך כמו שיש בתמונה למארז ואז אני הולך לחרוט נכון איפה שיש כאילו עיגול בפנים סמל של בית"ר... ולעשות עם השיטה הזאת של תאורה שזה יזהר עכשיו את כל הדלת אני הולך לצבוע לשחור לפני שאני מחבר תחלון... הלבן זה החלון למי שלא הבין: http://planet.nana.co.il/damper/maraz.JPG עכשיו הקטע הוא שאני לא יודע אם אני יכול להצליח לעשות את זה (הקטע עם החיתוך והחריטה) יפה,מה ניראה לכם זה מסובך מידי..? עכשיו בקשר לחיבור החלון הרעיון הוא לחבר בלי גומי כי זה יהרוס תיופי יעני לחבר רק עם ברגים זה יהיה טוב? ובכלל בשביל שהפינות יהיו יפות זה קשה?? ועוד שאלה הכלי שהכי…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. משהו ניסה לעביר PCB מ HD ל HD כדי לשחזר את הכונן ...בגלל תקלה ב PCB או שצריך לעשות יותר דברים ..?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by jeyjey,

שלום אני עומד לקנות צג LCD 4*20 לא נכנס בתקציב ובמחיר של 20*2 אני יכול לקנות 2 צגי 2*16 לכן אני מעדיף 2* 2*16 האם אני יוכל לחבר שני צגים ביחד?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by Mike-,

אהלן, אני מתכנן לקנות דרמל או חיקוי בעל פונקציונליות זהה. התקציב הוא עד כ300 ש"ח. הבנתי שכל ביטים שמגיעים ביחד עם הדרמל הזול לא שווים הרבה ונשברים מהר. מישהו מכיר חנות שמוכרת דרמל זול לעבודות קלות יחסית וביטים\ראשים ? איפה ניתן למצוא ראש קטן (קוטר של כ0.5mm) לקדיחה ? אין לי בעיה לקנות מהאינטרנט ואם באמת שווה יש אופציה גם לקנות מחו"ל בהנחה שהמשלוח שווה את זה. ד"א, עד כמה גרוע הדרמל הזה ?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. אני רוצה לבנות פאנבאס ויש לי ספק שבניתי לו מארז מיני במיוחד בשבילו אני מתכנן לעשות משהו מאוד יפה תראו כשאני יסיים עכשיו השאלה שלי היא כזו עד כמה הספק W ניתן להעביר בכל ערוץ היות ואני השתמש בספק ניפרד נותן לי את האופציה לנצל אותו עד תום ורציתי לשאול אם מישהו יכול לתת לי רעיונות למעגלים יש לי משהו כבר רק שהוא ניראה לי קצת מסובך וארוך מידי בניתי אותו על בסיס הפאנבאס שיש באתר תודה מראש מאיר

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  25. אני מעוניין ליצור פרופיל לד עוצמתי, יש בשוק פסי לדים כפולים או משולשים שמייצרים הרבה lm למטר, כמובן שזה יצוא מאוד יקר, אני מעוניין להריץ 3 פסי לד רגילים אחד ליד השני וככה ליצור את אותו עוצמה בפחות כסף, האם מישהו מכיר האם זה בעייתי? למשל שלא ייגעו אחד בשני וכו'?

דיונים חדשים בפורומים