עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by eegg,

אני רוצה לבנות מעגל עם לדים רצים אבל כל פעם אני רואה שזה טיפה שונה יש למישהו משהו שעובד אולי סקיצה אני יודע שצריך לדים, נגדים, 555 ו4017

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. http://www.usbdmx.com/schematic.html זה הופך מDMX לUSB זה יכול לחסוך לי כמה אלפי שקלים ומאיפה אני יכול להשיג כזה מעגל? ככה זה אמור לצאת בסוף http://www.usbdmx.com/building_7.html

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by Big_Guy7,

מישהו יודע איפה אפשר להשיג במחיר סביר?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. שלום, עד כמה שזה ישמע לכם מוזר אני מתכנן לבנות מארז מחשב מא' עד ת' מ 0 פשוט לעקם אלומיניום לחתוך וכל מה שמשתמע מכך... אז מה שאני רוצה ממכם זה כל דבר שקיים במארזים של היום שהייתם רוצים לשנות או מה שמפריע לכם במארזים של היום או סתם רעיונות שמקלים את החיים תזרימו רעיונות... אני כבר אומר שיש יחודיות למארז הזה מהמארזים האחרים שקיימים בשוק, כמה דברים שאני פיתחתי... שאולי בעתיד ימכרו לחברה Thermaltake או כל חברה אחרת... בבקשה תגיבו לעיניין עידו נ.ב. אני לא אוכל להגיב כאן כל יום מכיוון שאני בצבא רק בסופי שבוע אולי אם אני לא אסגור 21 או משהו...

• 39 תגובות
    • 6.4k צפיות
  5. Started by samwow14,

הי , אני מחפש חומר מבודד למארז , למניעת וויברציות רעשים נלווים מהמאווררים וכו, מעין ספוג כגון http://www.acoustiproducts.com/en/acoustipack_precut.asp אבל במחיר שפוי האם יש המלצות ?

• 2 תגובות
    • 778 צפיות
  6. אני מתכונן ליקראת המארז החדש יש דבר אחד שברור יותר מהכל.. האורך חוטים של הספק שלי בחיים לא יספיקו אז אני מעוניין להאריך אותם ע"י גזירתם באמצע והוספת חוט ארוך.. עיקר הבעיה היא עם הכבל ATX.. פשוט בגלל הכמות חוטים שיש בו, קל לשים לב לעובדה שיש הרבה חוטים באותם צבעים . מה שאני שואל בעצם אם חוט בצבע כל שהו מזרים בידיוק את אותו מתח כמו הכבל (באותו צבע) שלידו ובעצם לא יקרה כלום אם יחליפו בינהם ? כנ"ל לגבי שני החוטים השחורים במולקס... תודה לעזרים

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by bad boy,

תתנו לי אולי איזה מעגל פשוט וזול משהו עם לדים או משהו מעניין כזה כדי להעסיק את עצמי לא יקר וקצת שימושי תנו פרוט של רכיבים וסכמה

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  8. שלום אנשים קוראים לי גיא, וכמו כולם גם אני התחלתי לקרוא ולהתעניין בכל עניין המודינג למחשב, והגיע שלב מסוים שהחלטתי שאני הולך עם זה, ומתחיל לעבוד על המחשב שלי. אז ככה הנה המפרט מחשב שלי: מעבד פנטיום 4, 3GHz סוקט 478 לוח אם Asus P4S800D זיכרון Twinmos 2X256MB דיסק קשיח Samsung 80GB כרטיס מסך ATI Radeon 9600SE כרטיס קול Creative SoundBlaster 5.1 מארז פשוט (אבל לא להרבה זמן >) מה בתכנון: חיתוך חלון+חור למאוורר. קתודות אולטרא ויולט. כבלים עגולים (IDE, Floppy) החלפת ספק. החלפת מחברי המולקס לכאלו שזוהרים בתאורת UV. סליבינג. הוספת מאוורר מאחורה, מקדימה, ולקדוח חור בגג המארז ולשים גם שם מאוורר. החלפת גוף הקירור למעבד. צג LCD צבעוני למארז. טוב הנה תמונה של ה…

• 260 תגובות
    • 31.5k צפיות
  9. Started by moshe55501,

יש לי מנורת חימום אדומה ואני רוצה לבנות או לקנות בקר עם סנסור שאני יוכל לקבוע את הטמפ' הרצויה והמנורה תעבוד בהתאם איך אני עושה זאת

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  10. Started by platinum,

האם תוכלו להמליץ לי על מארז למחשב, לא משנה איך הוא נראה, העיקר שיהיה שקט ויקרר טוב.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by JonyPony,

נזכרתי פתאום שיש לי איפשהו מסך של GAMEGEAR ישן... יש מצב לנצל את הפיצי הזה למשהו? :s05:

• 4 תגובות
    • 922 צפיות
  12. Started by Big_Guy7,

ראיתי שיש מאוורר PCI שמוציא חום מהמחשב.. זה באמת עובד?? שווה להשקיע על זה?

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by segevgabay,

כזה שאפשר לעשות איתו מודינג שיראה טמפרטורות וכול מיני דברים..?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by shaharezra,

שלום חברים הכל התחיל לפני שמונה חודשים בערך כשעבדתי על אוברקלוק למחשב הקודם שלי אליאור THE BYTER עזר לי ועשינו למחשב שלי אוברקלוק עם המערכת של אליאור הEMP-K2 המפורסמת. באותו יום החלטתי שגם אני רוצה צעצוע כזה בבית, התחלתי ללמוד את הנושא ואחרי הרבה עבודה והרבה מאמץ אני מביא לכם את תחילתו של הפרוייקט שלי . בתור התחלה תמונות של הראש (evap) מהיום הראשון שלו ועד שהוא מולחם היטב יחד עם צינור גמיש וצינור קפילר וגם קיבוע ללוח וקצת בידוד מספיק להיום בימים הקרובים אני יעלה כאן תמונות שלב שלב של כל תהליך ההרכבה מתחילתו ועד שנראה קרח בקצה הבלוק

• 50 תגובות
    • 6.6k צפיות
  15. Started by 114508534,

מה הזרם ? 1.6 אמפר?

• 3 תגובות
    • 772 צפיות
  16. Started by Moty_p,

סוף סוף אחרי 200 שני עשיתי את החלון ועכשיו הכל מוכן עם פרספקס והכל... הנהנ תמונות: וגם הנה עידכון קטן בפרויקטים הקטנים שאני עושה (למי שראה את ההודעה שלי בפורום ביומני פרויקטים..)

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. אהלן, יש לי מאוורר ג'נרי לחלוטין 120MM שעובד באיזה 2500RPM או 3000, עושה סופות טורנאדו במחשב אבל עושה רעש כמו מתקפה גרעינית. חשבתי לסדר לו איזה שלט שאני אוכל להגביר אותו ולהנמיך לפי הצורך. אני מבין קצת באלקטרוניקה, ולכן חיפשתי קצת בעצמי והגעתי למסקנה [שאני לא בטוח שהיא נכונה] שאני צריך פוטנציומטר של 100 OHMS ונגד של 1K OHM. מישהו יכול לאשר לי שאני צודק? ואם כן --- מאיפה אני יכול להשיג את החלקים הללו? [מעולם לא קניתי פוטנציומר או נגד ואין לי מושג מאיפה אפשר לקנות דברים כאלו] -ג'ו

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. שלום לכולם, אני רוצה ללמוד את תחום האלקטרוניקה. אין לי ידע קודם בכלל ואני רוצה להגיע לרמה מסויימת בתחום. אני יודע שקיימים אתרים שיש להם סרטוני וידאו שניתן להוריד וכך ללמוד. אני מחפש אתרים כאלו אפילו אם הם בתשלום למדתי בצורה כזו את שפת C# דרך אתר בתשלום שניתן להוריד סרטים. אודה לכם אם אתם מכירים אתרים כאלו. דביר

• 1 תגובה
    • 735 צפיות
  19. Started by Little_Nigger,

Intel Pentium 4, 3000 MHz Asus P4P800S-X) RADEON 9200 SE) SAMSUNG SP1203N 120 GB) 2X256 samsung 400 mghz soket 478 כרגע יש לי ספק כנראה ג'נרי של 500W..?? אני מחליף ל 2 ג'יגה ראם ddr 2 667mhz במקום הזיכרון הקיים שלי.... וקירור BT אמרו לי להחליף לספק ל-hec 300w art. ממה שהבנתי הם חברה טובה מאוד והם במחיר סביר.. זה יחזיק לי את המחשב או שאני אצטרך ספר יותר חזק??? יכול להיות שהספק לא יתחבר בגלל שזה סוקט נמוך יחסית? תוכל להיווצר עם זה בעיה? או שבספקים זה לא משנה?? תודה..

20. מחר אני מקבל את מחשבי החדש ודי נמשכתי לכיוון המודינג ולOC בכללי. עכשיו הדבר הראשוני והפשוט ביותר לדעתי שאני צריך לעשות זה להכין תאורת לדים למארז. עברתי על המדריך באתר, וגם חיפשתי בפורום ורוב הנושאים שאיךשהוא היו קשורים הפנו לחיפוש בפורום :-\ בקיצור רציתי לדעת מה בתכלס צריך? כמה לדים ואיזה, איזה נגדים בדיוק? איזה כלים צריך אם צריך, איזה חוטים, בקיצור מה צריך בהתחשב בזה שאין לי כלום! (טוב יש לי מברג D: ) וגם איפה אפשר להשיג אותם.... ואם יש לכם איזה מדריך מפורט לבנייה של התאורה, קראתי את המדריך באתר, לא הכי מפורט לדעתי :\ ואם זה עוזר יש לי ידע בכללי בנושא, הייתי שלוש שנים בחוג אלקטורניקה (האלה שמביאים לך כל פעם חלק ואומרים לך להלחים אותו עם בדיל), אז אני ידוע בגדול מה מי מו,…

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. Started by barzanger,

יש לי לדים UB ונגדים מתאימים וכבל USB עכשיו אי רוצה לדעת כמה נורות לחבר לכל כבל ואיך לעשות את זה בתודה מראש

• 26 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. Started by Moty_p,

קניתי דראמל אתמול ב - 300 שקל של סקייל והוא אחלה דבר אבל... קניתי אותו בשביל לעשות חלון למארז שלי, חלון ענק על כל הגודל של הפח כמעט אז מין הסתם אני צריך לחתוח איתו פח בגודל 2 מילימטר בערך קיבלתי איתו 5 דיסקיות חיתוך ולא האמנתי כמה מהר הם נגמרים מזה בקושי עשיתי פאנס וכבר נגמרו לי כל הדיסקיות איזה באסה מזה איזה מהר זה נגמר אני יהיה צריך לפחות 100 דיסקיות כדי לעשות את החלון מאיפה אפשר ליקנות דיסקיות חיתוך של דראמל?

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. היה לי טלפון לא פועל של siemens mc60 אז פירקתי אותו והוצאתי את מה שמעניין זה המסך המיקרופון והמנוע של הרטט אם יש לכם רעיון איך לעשות איתם משהו יפה אז....תירשמו עכשיו אני רוצה גם לדעת אם יש אפשרות להציג עם המסך דברים נגיד לחבר אותו למחשב ושיראו בו דברים שאני רוצה תמונות מצורפות נ.ב למסך יש 10 חיבורים עריכה: מצאתי באינטרנט כל מיני דברים על המסך אני לא מתמצא בזה אבל הבאתי את הקישור אולי זה יעזור למישהו להסביר לי איך לחבר http://sandiding.tripod.com/m55.html [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  24. Started by o.k,

שלום לכולם!!! רציתי לשאול האם הוספה של גרילר למאוור מוסיפה משהו לביצועים???? או סתם ליופי??? תודה.....

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by Lirux,

כשמחברים צג lcd לחשמל אז הוא אמור להראות 2 שורות שחורות מלאות... פעם הצג שלי היה מציג אותם ואתמול חיברתי אותו שוב והוא מציג רק שורה וחצי ככה.. ובדקתי עם הרב מודד שוב, והכל מחובר מצויין... מה עושים?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.