עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by GOVNER_T.S.Y,

פעם SSR עשה איזה מוד גדול ובמהלכו הוא החליט לעשות מוד לעכבר logitech מסדר mx אני לא זוכר איזה דגם בדיוק זה היה. ככל הנראה אחד מהבאים 500,510,518 זה היה מוד בקטנה הוא שם קצת פייברגלאס. ואני לא מדבר על המוד של העכבר שהוא עשה בנפרד. אז עשו טובה על תזכירו אותו.. השתמשתי בחיפוש של הפורום ולא הצלחתי למצוא את זה g0vner_t.s.y

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. שלום לכולם. יש לי את המארז הזה ואני רוצה לחתוך בו חלון מהצורה הזו: איך אני עושה את זה או אם אתם מכירים מישהו שיוכל לעשות את זה בצורה מ ק צ ו ע י ת.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by aladin_7,

אני מעוניין לבנות רכיב אלקטרוני. הרכיב מקבל 12V, מחובר אליו מתג קפיצי, ומתג רגיל (ON/OFF) ויוצא ממנו 12V כאשר המתג הקפיצי משוחרר הרכיב מעביר זרם לזמן של 30 שניות ומפסיק (ללא קשר אם המתג לחוץ או לא) כאשר המתג הרגיל מופעל זורם זרם וכאשר המתג מכובה לא זורם זרם. אם יש מישהו שמועניין לתכנן לי את הרכיב, אני מעוניין בשרטוט הרכיב וברשימת רכיבים שאני צריך לקנות. תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  4. Started by noam25,

מה יותר טוב להדליק ולכבות כל פעם שמשתמשים במחשב או להשאיר אותו קבוע על איזה מצב SLEEP כזה??

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by mironbre,

אוקיי,מדריך שלישי (שמתם לב שאני מתחיל לצבור תאוצה בתרגומים בימים האחרונים? ;D) מתורגם מאתר modding.ru מעמד HDD מפרספקס מה צריך? 1. לוח פרספקס גדול של 300*300 מ"מ (את השאריות תשמרו למודים עתידיים... ) בעובי 5 מ"מ. 2. ניירות שיוף 3. ברגים. 4. דבק אפוקסי להדבקת המעמד למארז, או כל רעיון שעולה לכם לראש להדבקת המעמד לדפנות המארז. 5. סבלנות 6. דרמל אוקיי,כמו במדריך הקודם,להלן שרטוט שפותחים ב-photoimpact או פוטושופ ומדפיסים אותו. שימו לב שכל משבצת מייצגת ס"מ אחד - כמו במדריך עם הגריל שתרגמתי,מכניסים את כל הרכיבים של המעמד לתעלות שחתכנו בשבילם , ומדביקים! להלן תמונות של איך זה אמור להיראות - כעת כל אחד יכול לתכנן את התאורה של המעמד כמו שהוא רוצה. אני השתמשתי ב…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. יש לי חבר קונה עכשיו מחשב חדש E8400, GTX 250 3GB DDR3 קיצר משהו טוב, עכשיו הקמצן הזה לא רוצה לקנות מארז אז הוא הולך להרכיב את המחשב בארון מעץ, הוא ירכיב בדלת 4 מאווררים שיכנסו אוויר ובאחד המחיצות של הארון עוד 4 מאווררים שיוציאו אוויר. אני והוא רוצים לדעת אם יש סיכון כל שהוא של טמפרטורות גבוהות/הרס של רכיבים? עוד שאלה, מישהו מכיר חנות לרכיבים אלקטרונים בכפר-סבא או הוד השרון? תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. רני תי עכשיו מחשב חדש עם המארז הזה http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu2.asp?id=2146 גם החלפתי לו שני מאוורירים של גליצ'טק = שקטים http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3035&Pname=GLACIALTECH רוצה מראש להימנע מאבק כמה שניתן מה ניתן להצמיד / להדביק בתוך המארז כדי לימנוע כניסת אבק? THX

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by orencz,

שלום וברכה! אני מוכרח להגיד שזה פרויקט ראשון שלי עם ארדואינו. האם אפשר בעזרת הארדואינו אונו להתחבר ולשלוט על שלושה מנועים בעלי מתח 230 V ? ואם כן, באיזה דרך?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by g2a2l2,

זה המוד הראשון שלי מערכת לשליטה ב 4 מאווררים עם תאורה מתחלפת מאדום לירוק (זה ירוק לא יודע למה בתמונה זה נראה לבן ) הורדת המתח של המאווררים עד למצב של כיבוי אתם מוזמנים לתת דעה www.g2a2l2.pic.co.il

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. ניתקתי את מה שציינתי בכותרת מידית ושם זה היה.. איפה אני יכול לשים את זה ?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. אוקיי זהו השרטוט. אם אני מבין נכון אני צריך לעשות דבר כזה: [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. מישהו מהתותחים פה יכול לעזור לי? יש לי מחשב נייד ישן (Pentium1) ואני רוצה לקחת לו את המסך ולחבר אותו ל- PlayStation2 הדק שיש לי... אפשר עזרה? משהו איך עושים? חשבתי לעשות למסך יציאות קומפוננט ואז לחבר את הקונסולה כאילו זה הטלויזיה... מישהו יכול לעזור איך עושים את זה?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by ^Daemon^,

שלום לכולם! אני לא הכי חזק בכל התחום הזה של מודינג, אבל חשבתי על רעיון נחמד ורציתי לדעת האם יש בכלל את האפשרות ליישם אותו.. ברשותי רמקולים של Creative דגם SBS 370 2.1. ברמקולים האלה ישנה יחידה חיצונית שמאפשרת לשנות את הווליום (מעין שלט שמחובר בין הכרטיס קול לסאבוופר ומשם לשני הרמקולים), תהיתי האם יש אפשרות להוסיף מחבר לאוזניות (3.5mm) ביחידה הנ"ל. כך נראים הרמקולים כולל השלט: עוד לא ניסיתי לפתוח את השלט, אבל חיצונית נראה שיש בו כפתור ON/OFF, פוטנציומטר ווליום ונורית LED המחווה על הדלקות הרמקולים. האם לדעתכם ישנה את האפשרות להוסיף מחבר אוזניות לשלט המדובר?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by danikos,

שלום , אני מחפש מקום שמוכר קופסאות מפרספקט בשביל מודינג למחשב , הכוונה לקופסא בגודל של מארז MATX ממוצע שבאה כבר מודבקת אין צורך בהכנה מעבר לזה (מסילות חורים לברגים וכו ) , מצאתי ב 144 מקומות שמוכרים אבל הם לא מתעסקים עם גדלים כאלו למישהו יש ניסיון עם חנות שמוכרת דברים כאלה ? תודה .

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by kaplanshaked,

לאחרונה הזמנתי ארדואינו מגה מהאתר אלי אקספרס לצערי לא שמתי לב והזמנתי סוג של העתק שנקרא funduino!! מישהו יש לו מושג במה מדובר? האם זה עובד אם אותה מערכת הפעלה של הארדואינו? תודה מראש על התשובה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. אהלן יש לי בעיה במגעים של הכרטיס קול בכניסה של הרמקולים. רק כאשר מרימים קצת למעלה את החיבור יש תגובה. מה אפשר לעשות במצב כזה? ???

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  17. Started by Moty_p,

מה קורה חברה? אני צריך מפסק כפול יעני 2 מפסקים במפסק אחד מהסוג הזה שאתה מזמין מארהיב למה כוונה? במפסק רגיל אתה מחבר 2 חוטים אם אתה סוגר את המפסק יש מעגל סגור ויש חשמל אני רוצה אותו הדבר רק שאני יהיה יכול לחבר 4 חוטים גם את הפלוס וגם את המינוס ביחד מבלי שיהיה קצר יש כזה דבר? השמח לתגובות...

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. מישהו מכיר???

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. נגיד שחברה שסיימה לייצר פלאפון חדש איך היא עושה שבערמת המתכת הזאת תהיה תוכנה איך שיצרו אותו ואיך למשל בצעצועים של ילדים נגיד יש רובוט שמדליק אורות כל כה זמן איך קובעים את זה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  20. במידה ואני הולך לטכנאי או מוכר הכי אהבל שיש... איך אני מסביר לו בדיוק מה אני צריך? אני צריך נגד משתנה, הוא יקבל 12V ויהיו לו 3 מצבים: 12V 5V OFF איך ניקראים הנגדים המישתנים האלו... ואם אפשר לקבל קישור למוצר בחנות אלקטרוניקה ברשת כמו אריהב... מודה לכם מאד... המשך חופש נעים

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by tavor21,

אני בונה שלט למחשב , לאחרונה קניתי לוח אם חדש של גיגהבייט וראיתי שיש לו כניסות IR על הלוח אז חשבתי האם אפשר לחבר את הRECEIVER ללוח אם ולא דרך יציאה הישנה של העכבר O(שכחתי איך קוראים לה) על הלוח יש 4 פינים אולם במה שבניתי יש רק שלושה ...(בניתי לפי המדריך ב"מודינג בשעה"). יש לי על הלוח יציאות הבאות : POWER, GND, IR TX,IR RX משהו יכול לעזור לי להתאים בין החוטים במקלט ללוח אם.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by Sarlula,

אני מעוניין להזמין האתר FrozenCPU.com אבל הבעיה היא שמשלוח עולה 40$ שזה 180 ש"ח משהו כזה. מי שרוצה להתחלק איתי בתשלום ההזמנה לאזור המרכז שיכתוב

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. היי יש לי מסך 14' של טושיבה משו לפנים יש לי חיבורים של 15 פינים ועוד אחד של 3 פינים. הקטע שאני לא יודע אם אני אחבר אותו כמו במדריך של HW הוא יעבוד לי,הרי בשביל מה ה3 פינים? חיפשתי עליו מידע בגוגל ולא ממש מצאתי ד.א המסך הוא TLX-5156S-C3M עריכה!! חיברתי ככה את השנאי והמסך נהיה ירוק! הוא עובד! http://img78.imageshack.us/img78/1930/untitledbh1.jpg עכשיו זה רק מקשה את העניין,איך אני מחבר ל18 פינים? עריכה שניה: אני לא בטוח במה נגעתי וזה עבד,זה עובד כמעט בכל מה שאני נוגע

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by mr.bigglesworth,

אולי הצלחתי להשיג דרמל מקורי (מולטיפרו) במחיר נחמד מהרגיל (הגעתי לאחד שעובד עם המפיץ של בוש) עכשיו כמו שאני רואה יש שתי סוגים (לא רוצה אלחוטי) ראיתי את המולטיפרו הרגיל ויש את ה + עם יותר חלקים שהוא הוכיח את עצמו כבר אבל ראיתי יש גם מולטיפרו מקצועי שהוא מגיע עם ציר גמיש וכפי שמתואר "לעבודה בעומס גבוה" ( http://www.ledico.com/tools/?pid=41&did=63 ) מה אתם אומרים? איזה עדיף לקחת? ועוד שאלה יש ציר גמיש למולטיפרו? כי אם לא זה דיי מצמצם את הבחירה (שמעתי שזה ממש ממש עוזר) תודה מראש על העזרה

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by yakir8,

שלום אני מקווה שזה הפורום המתאים לזה. יש לי בבית כבל שמתחבר כבלים שהולך על הקיר שלי. עכשיו אני רוצה לחתוך אותו באמצע ולפצל אותו כך שהוא ימשיך למקום המקורי שלו ובנוסף יהיה לי עוד כבל כזה. עכשיו השאלה שלי אך אני יוצר את המחבר הזה של הכבל ומאיפה אני יכול לקנות את הציוד הדרוש לזה(מפצל מחברים וכבל וכו') אני מאמין שזה יהיה יותר קל וזול מלקראו לטכנאי שלהם.... תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים