אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
יש לי אחד כזה מיותר ,עכשיו חשבתי להתאים אותו למערכת שאני הולך לקנות ,לוח אם בעל סוקט 775 ,מעבד E2160 . אין בלוחות הללו את התושבת שיש בלוחות ה 478,אז חשבתי להוריד תושבת כזו מהלוח הישן ולהתאימה ללוח החדש !!! מה אתם אומרים ? זה אפשרי בכלל להתאימה ?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני בונה שלט למחשב , לאחרונה קניתי לוח אם חדש של גיגהבייט וראיתי שיש לו כניסות IR על הלוח אז חשבתי האם אפשר לחבר את הRECEIVER ללוח אם ולא דרך יציאה הישנה של העכבר O(שכחתי איך קוראים לה) על הלוח יש 4 פינים אולם במה שבניתי יש רק שלושה ...(בניתי לפי המדריך ב"מודינג בשעה"). יש לי על הלוח יציאות הבאות : POWER, GND, IR TX,IR RX משהו יכול לעזור לי להתאים בין החוטים במקלט ללוח אם.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אוקיי,מדריך שלישי (שמתם לב שאני מתחיל לצבור תאוצה בתרגומים בימים האחרונים? ;D) מתורגם מאתר modding.ru מעמד HDD מפרספקס מה צריך? 1. לוח פרספקס גדול של 300*300 מ"מ (את השאריות תשמרו למודים עתידיים... ) בעובי 5 מ"מ. 2. ניירות שיוף 3. ברגים. 4. דבק אפוקסי להדבקת המעמד למארז, או כל רעיון שעולה לכם לראש להדבקת המעמד לדפנות המארז. 5. סבלנות 6. דרמל אוקיי,כמו במדריך הקודם,להלן שרטוט שפותחים ב-photoimpact או פוטושופ ומדפיסים אותו. שימו לב שכל משבצת מייצגת ס"מ אחד - כמו במדריך עם הגריל שתרגמתי,מכניסים את כל הרכיבים של המעמד לתעלות שחתכנו בשבילם , ומדביקים! להלן תמונות של איך זה אמור להיראות - כעת כל אחד יכול לתכנן את התאורה של המעמד כמו שהוא רוצה. אני השתמשתי ב…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן יש לי מכונה של מוזר מדגם 1871 בהחלט מכונה ראויה וטובה שנמצאת איתי כבר כמה שנים. הספקתי לפתוח אותה בעבר ולהלחים לה סוללות חדשות החלפתי את הקיימות שהיו לדעתי 1000ב 2700 של gp מה שהפך אותה לכבדה אבל איפשר לי מרווח של חודשיים בין טעינות בכל מקרה הבעיה היא כזאת שכבר לא ניתן להשתמש בה בתצורת סוללות רק הפעם אני לא בטוח שהסוללות הן הבעיה המכונה נטענת למצב מלא אך מתפרקת תוך בקושי 2 שניות למרות שמראה טעינה מלאה. השאלה היא האם יש חיישן\מעגל שמווסת או יודע להגיד לי כמה טעינה נותרה במערכת מהסוג הזה? האם יכול להיות שהוא נדפק ולכן החיווי שלו שגוי תמידית? איך נראה רכיב כזה על מנת שאוכל לאתר אותו ואולי להחליף אם יהיה צורך? המכונה נהדרת ורגע לפני החלפתה החלטתי…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה השם של הדבר הזה כמה הוא עולה ומאיפה אפשר להסיג אותו? http://hwzone.co.il/reviews-files/dan/modcon/Image024.jpg זה של מחשב בכלל? זה שייך לפרויקט הWINAMP של Yonchi ראיתי את זה לראשונה פה: http://hwzone.co.il/articles/modcon/4/
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום חברה מישהו אוליי מוכן לעזור לי . אני צריך סקיצה למאוורר 80מ'מ
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
משהו ניסה לעביר PCB מ HD ל HD כדי לשחזר את הכונן ...בגלל תקלה ב PCB או שצריך לעשות יותר דברים ..?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שמעו בנתי אחת לכחתי מיכל של מנורת לבה אמיתית שפכתי משמה את השמן ושמתי שמן חדש בבקבוק וודקה. השמן דרך אגב הוא שמן קנולה... אחרי זה המסתי את השעווה בכלי אחר על ידי כך ששברתי את המיכל לקחתי את השעווה שמתי בתוך קופסה כזו מברזל פשוט( קופסה של מקס ברנר מי שמכיר...) המסתי אותה כך שיש לי כמו מנורה על עף כזה משהוא פשוטף שמתי בול עץ ליד כזה(כמו ששמים בדקים או בפרגולות) כדי שהייה קונטרה לקופסה ואז כל הקופסה הייתה פשוט על המנורה והיא עמדה בעזרת הבול עץ. המסתי את הסליל ולקחתי אותו ושמתי בבקבוק וודקה... אחרי שהכל נמס שפכתי את השעווה לבקבוק וודקה ושמתי את הבקבוק כמו שהייה מונחת הקופסה עם השעווה... עכשיו כל השעווה נמסה בבקבוק הכל טוב ויפה אבל פעםםם בה יוצאת בועה קטנטנה ועולה ואז נישארת ל…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, אני מתכנן לקנות דרמל או חיקוי בעל פונקציונליות זהה. התקציב הוא עד כ300 ש"ח. הבנתי שכל ביטים שמגיעים ביחד עם הדרמל הזול לא שווים הרבה ונשברים מהר. מישהו מכיר חנות שמוכרת דרמל זול לעבודות קלות יחסית וביטים\ראשים ? איפה ניתן למצוא ראש קטן (קוטר של כ0.5mm) לקדיחה ? אין לי בעיה לקנות מהאינטרנט ואם באמת שווה יש אופציה גם לקנות מחו"ל בהנחה שהמשלוח שווה את זה. ד"א, עד כמה גרוע הדרמל הזה ?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי לכולם, אני מכין פרויקט להגשה על סמך Raspberry Pi, האם יש כאן מישהו שיכול לעזור? בתשלום אם צריך
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
-
אולי הצלחתי להשיג דרמל מקורי (מולטיפרו) במחיר נחמד מהרגיל (הגעתי לאחד שעובד עם המפיץ של בוש) עכשיו כמו שאני רואה יש שתי סוגים (לא רוצה אלחוטי) ראיתי את המולטיפרו הרגיל ויש את ה + עם יותר חלקים שהוא הוכיח את עצמו כבר אבל ראיתי יש גם מולטיפרו מקצועי שהוא מגיע עם ציר גמיש וכפי שמתואר "לעבודה בעומס גבוה" ( http://www.ledico.com/tools/?pid=41&did=63 ) מה אתם אומרים? איזה עדיף לקחת? ועוד שאלה יש ציר גמיש למולטיפרו? כי אם לא זה דיי מצמצם את הבחירה (שמעתי שזה ממש ממש עוזר) תודה מראש על העזרה
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חיברתי את המאוורר לספק ככה זה טוב??? כי הוא לא מסתובב מהר דגם המאוורר הוא TA450DC האתר http://www.nidec.com/ta450dc7/ta450dc7.htm אבל הוא לא נראה ככה בתמונה של האתר [attachment deleted by admin]
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איזה קתודות של UV עדיף לקנות מבין השניים הבאים: - http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=1094 שזה 2 קתודות. או - http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_156&products_id=1644 - שזה קתודה אחת. בתגובה שלכם אל תתיחסו למחיר ( נועה זה בלי משלוח ), והסיבה שאני מתלבט בין 2 לאחד היא בגלל שהקתודות של SUNBEAM ( ו-SUNBEAM עצמה ) נחשבות לאכותיות מאוד, ולפי מה שנאמר לי גם מאריכות חיים, אולם הקתודות של VASTECH שנמכרות בנועה... טוב למען האמת אני לא יודע עליהם כלום, לכן אני פותח את הת'רד הזה, מה אתם אומרים על VASTECH? הקתודות שלה איכותיות? ושווה לקנות 2 כאלה ולא אחד של SUNBEAM??? ובבקשה אל תזרקו ישר VASTECH בגלל שזה 2
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מארז מתוצרת Antec דגם 902 אחלה מארז והכל רק יש לי בעיה איתו(שמסתבר שקיימת בהמון מארזים) השקע הקדמי של האוזניות באיכות על הפנים אם אני מתחבר ישירות לכרטיס קול הכל טוב ויפה אבל מקדימה האיכות על הפנים... אנטק ניסו לפתור את זה על ידי חיבור הארקה נוספת לגוף המארז אבל שוב האיכות על הפנים גם כשניתקתי אותה וגם כשהיא מחוברת מה עושים? אגב המארז עוד באחריות בגלל זה אני לא רוצה לפתוח יותר מדי אלא רק אם יש פתרון יחסית פשוט אם הפתרון דורש חיווט מחדש אני אעשה את זה אחרי שתגימר לי האחריות וכרגע אני אשתמש בכבל מאריך מאחורה..
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה הוא האורך המקסימלי למאריך ליו אס בי? אני רוצה לעשות חוט מאריך למצלמת האינטרנט שלי. אבל אני לא יודע מה האורך המקסימלי לחוט מאריך ליו אס בי, אם יש כזה.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
נשרף לי פיוז של 12 אמפר ואין לי פיוז כזה להחלפה מה שכן יש לי 6 פיוזים של 2 אמפר חשבתי לחבר את הפיוזים בטור כדי לקבל בסופו של דבר פיוז של 120V 12Am אפשרי? האם והדבר אפשרי אז החיבור של הפיוזים אכן צריך להיות בטור כמו שאני חושב או שאני טועה וזה צריך להיות מחובר במקביל תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום , אני מחפש מקום שמוכר קופסאות מפרספקט בשביל מודינג למחשב , הכוונה לקופסא בגודל של מארז MATX ממוצע שבאה כבר מודבקת אין צורך בהכנה מעבר לזה (מסילות חורים לברגים וכו ) , מצאתי ב 144 מקומות שמוכרים אבל הם לא מתעסקים עם גדלים כאלו למישהו יש ניסיון עם חנות שמוכרת דברים כאלה ? תודה .
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הבאתי קארבון בשביל מוד למחשב החדש אבל בנתיים עשיתי ניסוי על הלפטופ שלי (כן הוא ישן, אבל מתאים בול ללימודים) מסקנות חשובות, לנקות טוב את המשטח, נשארו "בועות" אבל זה מלכלוך ולא אוויר שנשאר על הגב קודם לכן, עדיין נראה מעולה לדעתי
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם מישהו יכול לעזור לי ולהכין/למצוא שבלונה שחור/לבן בפוטושופ לתמונה הזו: (משו סימטרי ומדוייק) http://www.hwzone.co.il/gallery/album129/abg?full=1 אני רוצה לעשות כזה חלון בקייס תודה רבה לעוזרים D:
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בניתי את המקלט על מטריצה ורק שאני מחבר אותו למחשב הRAW CODES מראה לי כזה Pulse 00000 Space 0000 אבל כשאני לוחץ על כפתורים הוא לא עושה לי את זה... ניסיתי בכמה שלטים רק כשאני מחבר למחשב הוא מראה לי וזהו. עזרה??
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי זיכרון פלאש בנפח של 64 מגה. עכשיו חשבתי אין לי פלאפון/מצלמה/נגן מוזיקה שהיה יכול לנצל את הזיכרון הזה. אז חשבתי לעצמי האם אפשר לבנות כבל שיוכל לחבר את הזיכרון למחשב ואני אוכל לקרוא ולכתוב עליו? אם כן יש למישהוא משוג איך מכינים כזה או שלמישהוא יש מעגל מוכן כבר? תודה לעזורים
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-