עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by kaplanshaked,

לאחרונה הזמנתי ארדואינו מגה מהאתר אלי אקספרס לצערי לא שמתי לב והזמנתי סוג של העתק שנקרא funduino!! מישהו יש לו מושג במה מדובר? האם זה עובד אם אותה מערכת הפעלה של הארדואינו? תודה מראש על התשובה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by Mike-,

שלום לכולם, אני מחפש מישהו עם גישה לאוסילוסקופ (פשוט) שיכול להתחבר איתו למוצא כרטיס הקול שלו, לנגן את קובץ הWAV המצורף ולציין מהיא צורת הגל שהתקבלה. התדר של האות מאוד נמוך (עד 1KHz) אז כל אוסילוסקופ אמור לקלוט אותו. [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. מישהו מהתותחים פה יכול לעזור לי? יש לי מחשב נייד ישן (Pentium1) ואני רוצה לקחת לו את המסך ולחבר אותו ל- PlayStation2 הדק שיש לי... אפשר עזרה? משהו איך עושים? חשבתי לעשות למסך יציאות קומפוננט ואז לחבר את הקונסולה כאילו זה הטלויזיה... מישהו יכול לעזור איך עושים את זה?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by green-man,

חיברתי ארדואינו ללד אינפרא אדום דרך טרנזיסטור עם מקור כח של 5 volt ונגד של 33 אוהם המקלט מצליח לקלוט את השידור רק עד מרחק של חצי מטר. לא יותר. ושלט טלויזיה רגיל הוא מצליח לקלוט מכמה מטרים איך ניתן להגדיל את טווח השידור ? איזה נגד אופטימלי עבורי ? מה הנוסחה ? 5 וולט כניסה ~1.2 וולט ללד ~ 0.7 וולט לטרנזיסטור

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. נגיד שחברה שסיימה לייצר פלאפון חדש איך היא עושה שבערמת המתכת הזאת תהיה תוכנה איך שיצרו אותו ואיך למשל בצעצועים של ילדים נגיד יש רובוט שמדליק אורות כל כה זמן איך קובעים את זה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  6. Started by pixelsight,

שלום חברה מישהו אוליי מוכן לעזור לי . אני צריך סקיצה למאוורר 80מ'מ

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by LIDOR_13,

1.אין לי ממש יעדע באלקטרוניקה [כאילו ממש הבסיסי ביותר...]זה מקום טוב להתחיל?לבנות משהו נחמד כמו התאורה מאחורי המסך בעזרת הארדואינו? 2.על איזה ששפות הארדואינו עובד?מה כדאי ללמוד קודם?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  8. אני רוצה מדריכים למודינג למארז אבל כאלה שלא עולךים יותר מ-40 שח אין לי שום את הדבר הזה שחותך(ניראלי קוראים לו מדרל) אני רוצה גם לשים מנורות ולא רק לדים יש כאלה אחרים רק לא לדים? ויש חנויות בנתניה לכאלה דברים? אם כן איפה ובבקשה תענו כי אני רוצה כבר יום ראשון לקבוע ללכת

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by midnight8,

האם יש דבר כזה סוללות 6 וולט?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. כך תנצלו את הספק השרוף שלכם! במדריך הבא אני אפרט כיצד ל"הרוויח" מאורר מספק שנשרף וכן איך להוסיף לכם עוד חיבור במחשב (חיבור של ספק כוח). קודם כל אני מסיר כל אחריות בנוגע לכתיבת מדריך זה, וכל התכנים שנאמרים כאן הם בגדר המלצה בלבד. שימו לב: שהוספת חיבורים מרובים לספק כוח עלול לגרום לקריסה של המחשב, ולכיבויים פתאומיים. המדריך: מצרכים: 1. ספק כוח שרוף 2. מברג 3. אזוליברן/סלוטייפ 4. מפצל לחיבור ספק כוח (לא חובה). מתחילים לוקחים את הספק כוח השרוף (עיינו בתמונה) http://karavila.net/modging/1.jpg ומסירים ממנו את 4 הברגים (סימנתי בעיגולים אדומים). לאחר מכן פותחים את המכסה של הספק ורואים את הדבר הבא... http://karavila.net/modging/3.jpg מרימים את הספק לצד (איפה שהמאורר) וניתן לראות …

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by noam25,

מה יותר טוב להדליק ולכבות כל פעם שמשתמשים במחשב או להשאיר אותו קבוע על איזה מצב SLEEP כזה??

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. שלום, אני מחפש באיזור ירושלים מעבדה שיכולה לחרוט על מקלדת מחשב נייד שהוזמן מחו"ל. ניסיתי לחפש אבל אני לא מוצא מעבדה באיזור שעושה שירות כזה. אשמח אם תפנו אותי למעבדה שעושה עבודה מקצועית. תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by Moty_p,

מה קורה חברה? אני צריך מפסק כפול יעני 2 מפסקים במפסק אחד מהסוג הזה שאתה מזמין מארהיב למה כוונה? במפסק רגיל אתה מחבר 2 חוטים אם אתה סוגר את המפסק יש מעגל סגור ויש חשמל אני רוצה אותו הדבר רק שאני יהיה יכול לחבר 4 חוטים גם את הפלוס וגם את המינוס ביחד מבלי שיהיה קצר יש כזה דבר? השמח לתגובות...

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by sholop,

שלום יש לי מקור מתח AC של 9 V ואני רוצה לייצב אותו ל DC . יש לי את הרכיב 7805 , אם אני אכניס בVI מתח AC של 9V אני אקבל מתח DC של 5 ? ואם לא אפשר לקבל מעגלי ייצוב פשוטים למטרה שלי ?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by Ran B,

שלום, ברשותי מסך LCD, שהוא משמש בעיקרון למכוניות לחיבור (בדר"כ) למכשירי DVD במכוניות, ע"מ לצפות בסרטים. למסך יש אפשרות, כמו כן, לכניסת AV וכמו כן ניתן לחבר אותו למחשב באמצעות הTV-OUT בכרטיס מסך. ברשותי כרטיס מסך של xfx geforce 6600GT, יש לו יציאת טלויזיה מוזרה אך מקבלים כבל שממיר את היציאה הזאתי ל S-VIDEO וע"י ממיר מs-video לF-RCA הצלחתי לחבר את המסך לTV-OUT ואכן הוא פועל. עכשיו לשאלות - קודם כל מה אתם הייתם מציעים לעשות עם החלק החביב הזה ומה אתם הייתם עושים? (שמח לשמוע הצעות) חשבתי לבנות מחשב זול ופשוט (שבעיקרון אפילו יש לי כבר את רוב החלקים לבניה כזו) ולהתקין אותו באוטו. בצעתי חיפוש, כי זכרתי שהיה על זה לפחות דיון אחד. ראיתי שממיר מתח מ12V של האוטו ל220V ע"מ לחב…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  16. היי יש לי מסך 14' של טושיבה משו לפנים יש לי חיבורים של 15 פינים ועוד אחד של 3 פינים. הקטע שאני לא יודע אם אני אחבר אותו כמו במדריך של HW הוא יעבוד לי,הרי בשביל מה ה3 פינים? חיפשתי עליו מידע בגוגל ולא ממש מצאתי ד.א המסך הוא TLX-5156S-C3M עריכה!! חיברתי ככה את השנאי והמסך נהיה ירוק! הוא עובד! http://img78.imageshack.us/img78/1930/untitledbh1.jpg עכשיו זה רק מקשה את העניין,איך אני מחבר ל18 פינים? עריכה שניה: אני לא בטוח במה נגעתי וזה עבד,זה עובד כמעט בכל מה שאני נוגע

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by Reze,

אני צריך שתגידו לי מה זה כל חלק אני יודע שיש שם נגדים וטרנזיסטורים אבל אני לאי ודע כמה אום כל נגד אני יודע שאפשר לדעת לפי צבעים אם מישהו יכול להגיד לי איך אני יכול לדעת זה יעזור גם מספרתי את כל החלקים שיהיה לכם יותר כל להגיד לי מה כל דבר תודה לעוזריםםם.... [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. יש לי אחד כזה מיותר ,עכשיו חשבתי להתאים אותו למערכת שאני הולך לקנות ,לוח אם בעל סוקט 775 ,מעבד E2160 . אין בלוחות הללו את התושבת שיש בלוחות ה 478,אז חשבתי להוריד תושבת כזו מהלוח הישן ולהתאימה ללוח החדש !!! מה אתם אומרים ? זה אפשרי בכלל להתאימה ?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by tavor21,

אני בונה שלט למחשב , לאחרונה קניתי לוח אם חדש של גיגהבייט וראיתי שיש לו כניסות IR על הלוח אז חשבתי האם אפשר לחבר את הRECEIVER ללוח אם ולא דרך יציאה הישנה של העכבר O(שכחתי איך קוראים לה) על הלוח יש 4 פינים אולם במה שבניתי יש רק שלושה ...(בניתי לפי המדריך ב"מודינג בשעה"). יש לי על הלוח יציאות הבאות : POWER, GND, IR TX,IR RX משהו יכול לעזור לי להתאים בין החוטים במקלט ללוח אם.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by pc student,

שלום האם יש לכם מדבקות אותיות למארז?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by mr.bigglesworth,

אולי הצלחתי להשיג דרמל מקורי (מולטיפרו) במחיר נחמד מהרגיל (הגעתי לאחד שעובד עם המפיץ של בוש) עכשיו כמו שאני רואה יש שתי סוגים (לא רוצה אלחוטי) ראיתי את המולטיפרו הרגיל ויש את ה + עם יותר חלקים שהוא הוכיח את עצמו כבר אבל ראיתי יש גם מולטיפרו מקצועי שהוא מגיע עם ציר גמיש וכפי שמתואר "לעבודה בעומס גבוה" ( http://www.ledico.com/tools/?pid=41&did=63 ) מה אתם אומרים? איזה עדיף לקחת? ועוד שאלה יש ציר גמיש למולטיפרו? כי אם לא זה דיי מצמצם את הבחירה (שמעתי שזה ממש ממש עוזר) תודה מראש על העזרה

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by danikos,

שלום , אני מחפש מקום שמוכר קופסאות מפרספקט בשביל מודינג למחשב , הכוונה לקופסא בגודל של מארז MATX ממוצע שבאה כבר מודבקת אין צורך בהכנה מעבר לזה (מסילות חורים לברגים וכו ) , מצאתי ב 144 מקומות שמוכרים אבל הם לא מתעסקים עם גדלים כאלו למישהו יש ניסיון עם חנות שמוכרת דברים כאלה ? תודה .

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by yakir8,

שלום אני מקווה שזה הפורום המתאים לזה. יש לי בבית כבל שמתחבר כבלים שהולך על הקיר שלי. עכשיו אני רוצה לחתוך אותו באמצע ולפצל אותו כך שהוא ימשיך למקום המקורי שלו ובנוסף יהיה לי עוד כבל כזה. עכשיו השאלה שלי אך אני יוצר את המחבר הזה של הכבל ומאיפה אני יכול לקנות את הציוד הדרוש לזה(מפצל מחברים וכבל וכו') אני מאמין שזה יהיה יותר קל וזול מלקראו לטכנאי שלהם.... תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by xyples,

האם מישהו יכול לעזור לי ולהכין/למצוא שבלונה שחור/לבן בפוטושופ לתמונה הזו: (משו סימטרי ומדוייק) http://www.hwzone.co.il/gallery/album129/abg?full=1 אני רוצה לעשות כזה חלון בקייס תודה רבה לעוזרים D:

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.