אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,629 דיונים בפורום זה
-
קניתי את הדרמל של WOLF היום וקיבלתי דיסקיות ככה בשקית אבל לא מחובר אליהם שום ברזל שאפשר לחבר לדרמל ולא מצאתי במה שהביאו עם הדרמל משהו שאפשר להכניס לתוכו דיסקיות, מישהו יכול לעזור? תודה
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז נתחיל, אין לי הרבה ידע בבניה ואלקטרוניקה אבל אני אשמח אם תנסו לעזור לי פה וביחד נעשה משהו מעניין יש לי הרבה כוננים קשיחים {נגיד שנדבר על 8 כוננים (80 - 120 - 160) ide ואולי איזה 2 sata } אני רוצה לעשות איזשהו חיבור או קופסא או כל רעיון שיש פה למישהו לתת לי שלא כולל יותר מדי בלאגן בבניה של זה מבחינה אלקטרונית יש לי כמה חלקים שאנירוצה להתשתמש בהם אז מה שיש זה 2 כבלים של חיבור משולב ide & sata עם ספק כח. "גאדג'ט" כזה בשביל מחשבים ניידים (מאווררים + מפצל usb) וכמה כוננים. מה שאני חושב לעשות זה התקן לכוננים שיהיה בתוך "משהו" כולל ה"גאדג'ט" ואפשרות קלה להחליף את הכבל בין הכוננים או שיש למישהו רעיון שיעשה את זה יותר שימושי ונח (כי מה שיש לי בראש יכול לעשות…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש איזה מעגל קיים ששמור בפורמט של התוכנה הזו שאני רוצה לשנות, הבעיה שהתוכנה הזו עובדת לי נורמלי רק בלינוקס השאלה אם ניתן להמיר פרוייקט כזה לתוכנה אחרת (diptrace,orcad וכו') שיעבדו לי נורמלי על WINDOWS?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מאיפה אפשר להשיג כבר IDE רגיל של ארדיסקים של זכר לזכר ? או איך אפשר להפוך נקבה לזכר או להכין כזה לבד ? יש מדריך לזה ? או מישהו שיכול לעזור ? מצאתי את מה שאני צריך באיזה אתר בחו"ל אבל הוא לא ממש עוזר לי : http://www.stonewallcable.com/product.asp?dept_id=122&pf_id=IDEMM מישהו יודע איפה אפשר להשיג בארץ משהו כזה ? עריכה : טוב עליתי על משהו, תגידו מאיפה אני יכול להשיג פינים של נחושת ?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מאתיים ש"ח שאני רוצה להוציא על המארז היפה שלי אני מחפש דברים כמו ערכות סליוינג וכו וכ"ו אז תתנו לי הצעות לדברים יפים (מאוד)שישפרו את מראה המארז ורצוי גם שיעזרו בקירור המארז (תמונה של המארז תצורף עוד 10 דקות)
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אם מישהו מכיר אותה.... אני מחפש כבר איזה שבוע רכיב מסויים. זה פשוט ג'וקים של שערים לוגים כגון (AND , NOT , OR) תודה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לתקן את המסך שלי http://www.overclock.net/12714355-post9.html לפי זה אבל אני לא מוצא איפה אפשר לקנות את החלקים הנ"ל בארץ,בסה"כ אני צריך(ואני מצטט) You'll need : two of 820uF or 1000uF /105° / around 25V one of 330uF /105° / around 25V
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זה מה שאני צריך: זה הלינק של זה באיביי http://cgi.ebay.com/2-Pin-4-Pin-Fan-Power-Adapter-Cable-Pass-Thru-MolexDuo_W0QQitemZ220311458496QQihZ012QQcategoryZ41993QQrdZ1QQcmdZViewItem#ebayphotohosting השאלה: יש כזה בארץ? איפה? כמה יעלה בערך? כי באיביי זה יוצא יקר...
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה להפוך את המעבד שלי ממעבד axp 2600+ למובייל על ידי קיצור שני פינים בגשרים של המעבד,בגלל שזה חיתוך לייזר מוד עיפרון לא יעזור ואני צריך מלאות אותם בחומר מוליך כלשהו,יש לי ביית משחה שמשמשת להולכה טובה יותר והיא עשויה מנחושת אבל היא לא מתייבשת ולמרות שהיא לא נוזלית אני לא רוצה להסתכן מה גם שקשה לשים אותה במקום. בקשר לדבק טרמי אולי תגידו לי איזה סוגים יש וני יבדוק אם לאבא שלי יש אותו (יש לו ממש המון סוגים של חומרים לא ידועים) ובקשר ללק מעוניין לקנות אולי אותו אבל הבעיה היא -איך אני יכל לדעת שהוא מבוסס כסף או שסתם יש בו חלקיקי פלסטיק כסופים??אולי מישהו מכיר חח דגם או חברה מסויימת שמוכרת לק מבוסס כסף?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, ניסיתי השבוע לבנות מנורה פשוטה (הנורה היא של 24V * 40W עם בית נורה סטנדרטי) על ידי חיבור 2 סוללות של 12v. הסוללות הם של מכשיר קשר צבאי. העניין הוא כזה, חיברתי את הסוללה הראשונה והנורה נדלקה כצפוי אבל בעוצמה חלשה (12V). כשניסיתי להוסיף עוד סוללה העוצמה לא השתנתה בכלל. ניסיתי גם לחבר שתי פלוסים ביחד ושתי מינוסים ביחד, ניסיתי פלוס למינוס ולפלוס למינוס (בין הסוללות כמובן). בשום מקרה העוצמה לא גברה ולבסוף וויתרתי והשארתי את זה עם סוללה אחת. השאלה השניה היא שלי היא לגבי הנורה. הנורה הזאת מיועדת לזרם חליפין, כלומר מחובר לקיר. איך זה שהיא פועלת על זרם ישיר 12V ? איך זה שהיא פועלת על זרם חליפין 220V ? תודה
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
האם אפשר לחבר מאוורר לכרטיס מסך ולכונן דיסקים ואם כן אז איך?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם ובמיוחד לשועלי האלקטרוניקה =] יש לי מחשב HTPC חדש בסלון Intel Q8200 @ Stock Stock Cooling Intel DG43RK 3GB DDR3 Antec VS450 x1950 Pro 512MB חיברתי אליו מאוורר 120MM במהירות 2000 RPM וזה הרעיש לי מדי אז עשיתי את הטריק של ה - 7v וזה הוריד את המהירות שלו .. אז מה בעצם הבעיה ? משיטותיי באינטרנט קראתי שזה עלול להרוס את הספק .. החבר'ה שכתבו את זה טוענים שהטריק הזה גורם לספק להעמיס על המסילה של ה - 12v ובסופו של דבר ייהרס (במוקדם מהצפוי או במאוחר - עניין של מזל) ומצד שני (ביחס של 40:60 לטובת החבר'ה שנגד) יש הטוענים שהם משתמשים בטריק הזה לא רק למאוורר אחד במערכת אלא לכמה וכבר כמה שנים ושלא נהרס להם כלום .. בנוסף קראתי גם שלא מומלץ לעבור את ה - 12.5v במסילה של …
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכם, רציתי לדעת מזה חשמל תלת פאזי חשמל חד פאזי (חשמל רגיל של בית??) וחשמל דו פאזי (יש דבר כזה??) ואיך אפשר לחבר חשמל חד פאזי לתלת פאזי תודה לכל העונים מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אשף חיבור לדים. משרטט ומחשב את הנגדים והלדים. נחמד ושימושי http://led.linear1.org/led.wiz
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. יש לי מינימיני (ממש קטן) בר בחדר. הדלת שלו עשויה מפלסטיק לבן ואני רוצה לשים עליה מן מדבקה על כולה של משהו שאני אבחר. המידות של הדלת היא 34*27~ ס"מ והשאלה שלי היא מאיפה אפשר להשיג במחיר הגיוני שירות שידפיס לי תמונה באיכות גבוהה למקרר.. שיראה כמו תמונה או משהו. או אם יש לכם עוד רעיונות אני אשמח. תמונות בקרוב...
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב הזמנתי ספק חדש לאחר ששלי מת ובאותו זמן הזמנתי איזה סליבינג נחמד (אדום UV) אז הצלחתי בנתיים לפרק את כל החיבורים על איזה ספק ישן חוץ מה ATX אז אם מישהו יכול לעזור לי בזה זה יהיה נחמד ושאלה שניה יש לכם יזה מדריך עם תמונות שיהיה לי ממש ברור על איך להרכיב את זה על הספק? (כדי שאני אהיה בטוח במה שאני עושה) תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חיפשתי חיפשתי, וחיפשתי, אבל לא מצאתי שום הסבר על היציאות בחיבור המולקס (ואני יודע אאמורים להיות הרבה הסברים על זה... רק שב4 עמודי התוצאות, לא מצאתי אפילו אחד ) קניתי מולקס זכר של 4 פינים. אני רוצה לחבר לדים ל12V, אבל אני לא יודע איפה ה12V ואיפה הקרקע שמתאימה לו... בנוסף, אני רוצה לחבר מאורר ג'נרי 80 מ"מ לאותה יציאה, אם אפשר, ואני רוצה לדעת כמה זרם המאורר דורש ואם צריך לסים נגדים. תודה
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שיחתי קצת עם אור uv גדול ושמתי לב שהטוש דגש הוא זוהר עם האור והוא עובד כמעט טוב כמו טוש גל uv אני אוסיף תמונה אחרכך
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מאיפה אני יכול להשיג כמה יחידות של ראשי שיוף לדרמל? לפי מה שהבנתי בחנויות כמו הום סנטר יש רק חבילות שלמים של ראשים שעולים 100+ אני צריך כמה יחידות רק של ראשי שיוף... ד"א אני מראשון לציון תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היום הרכבתי את המעגל של הלדים המהבהבים... הלדים הורכבו בחלק התחתון איפה שהלבן שנראה כמו פה. יש גם מתג לשליטה על המצבים של המעגל (דולק קבוע, כבוי, לפי מוזיקה) והנה התוצאה: http://rapidshare.com/files/36742497/12-06-07_2026.mp4
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בעזרת ספריית LiquidCrystal, מסך פשוט וכמה שורות קוד ניתן לעשות שימוש במסך המופיע בתמונה. בדוגמה הספציפית הזאת ארדואינו מראה טקסט שהועבר באופן סריאלי מהמחשב. לילה טוב
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני רוצה לבנות מודינג למחשב (שעדיין לא קניתי, אז הכל עדיין בתיאוריה........) עם מארז ANTEC 900. עכשיו אני רוצה להוסיף לו תאורה שמורכבת מלדים+קטודות שאפשר לשלוט עליה בעזרת תוכנה מהמחשב, חשבתי על להוציא סיגנל דרך הפרללל פורט. מצאתי רק מדריך אחד שהסביר איך לחבר 8 לדים לפרלל אבל אני רוצה יותר משמונה לדים... אני רוצה מערכים של צבעים (כך שאני יכול לשנות את הצבע של התאורה) או להאיר חלקים של המחשב... יש דרך לעשות את זה? חשבתי על RELAYים אבל אני לא יודע איך זה יעבוד... מה אתם אומרים? ואם מישהו יוכל גם לצייר לי סכימה (אני יודע שזה פשוט מאוד, אבל אני צריך להראות לאבא שלי...) זה יהיה נפלא.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ישנה חנות ברשת שנקראת pccool ויש להם כמה דברים שאני רוצה לקנות במחיר סביר ויחסוך לי הזמנה מחו"ל. השאלה היא: האם מישהו שמע עליהם? אין להם כתובת פיזית, אלא רק כתובת מייל, מישהו עבד איתם פעם?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הכוונה למארז בסגנון הזה: חשבתי על תכנון: עכשיו, רציתי לדעת - איפה ניתן לקנות את המצרכים: -מוטות ברזל. -החלקים שמחברים בין המוטות ברזל. -לוחות ברזל שיחסו את המבנה המשורטט. -לוחות פרספקס חלון מלמעלה ומהצד. איפה אפשר לקנות את המצרכים וכמה כל הפרויקט הזה יעלה בערך?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-