עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by razoli,

my burned amd 3500 64 (939) someone give my the idia but i dont remember his name he wanted to do that on puntum 1 [attachment deleted by admin]

• 61 תגובות
    • 5.5k צפיות
  2. Started by avivlyaviv,

טוב קודם כל אני נוב רציני בחשמל אבל אני יכל לעשות כמעט הכל[ומה שלא אני אז אבא שלי] בתנאי שיהיה מובן ...אז לבעיה: יש לי לד ממנו יוצאה שני כבלים של 3 פינים, אני מחבר אתזה לקופסא כחולה שהיא מתאמת בין ה3 PIN ל2PIN, ה2NIP שיוצאה מהצד השני מחובר שני כבלים אורכים בשחור ואדום השחור הולך לחיבור הזה שמחברים לספק[4PIN] האדום מתחבר למתג עכשיו במתג יש גם חוט צהוב שהחוט הצהוב מחובר ל4PIN מה שמחברים לספק שמחוברים אליו החוט השחור. עד עכשיו זה עבד טוב אבל אחישהו הכבל הצהוב[במחובר למתג] יצאה לי. עכשיו אני זה לא עובד[לא ממש ניסתי אבל לא נראה לי שזה יעבוד] חשבתי על 3 אפשריות: א. לחבר את החוט האדום לצהוב ישירות ב. לחבר את החוט הצהבו ישרות ל4PIN [זה שנמתחבר לספק] ג. להלחים את החוט הז…

• 2 תגובות
    • 667 צפיות
  3. Started by Sarlula,

צריך לחבר את פינים 18-25 של הפרללי לGROUND (הארקה, -) של החשמל או שזה לא חובה (להשאיר אותם פתוחים וחשופים עם היט-שרינקים בקצה)?

• 7 תגובות
    • 996 צפיות
  4. Started by Reze,

יש לי את העכבר הזה של Microsoft http://zap.co.il/model.asp?model_id=30381 ואני לא יודע איך לפתוח אותו הורדתי את המדבקה ואין שום בורג מישהו שיש לו את העכבר או יודע איך לפתוח אותו בבקשה שיגיד ליי.. {אני רוצה לצבוע אותו}

• 5 תגובות
    • 4.7k צפיות
  5. Started by yossik17,

אחים שלי אתם יכולים להביא לי איזה אתר עם שבלונות כגון ברק,אש :ylsuper:

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by THE FOX,

עם הזמן ביצעתי לא מעט מודים להשקטת המחשב, בינתיים זה מה שיצא: *כמובן שאשמח לקבל עיצות נוספות -התקנת 2 מאוררי 80 מ"מ שצידהם הוסרו לקירור הכונן הקשיח, פועלים ב 5V. -ציפסט, החלפת מאורר ציפסט מרעיש במאורר 60 מ"מ על מתח 5V. לא הייתה אפשרות להתקנת קירור פסיבי משום שהכרטיס מסך מונע זאת.. -כרטיס מסך 6800GS הותאם HS מעבד אטלון 64 ביט,איגלו 5600 לייט + מאוורר 80 מ"מ שקט. שום קירור קנוי לא התאים לכרטיס בגלל מגשר AGP... המאורר מחובר אל הכרטיס מסך כך שהוא פועל בעוצמה מלאה בזמן עומס. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=215692.0 -החלפת חלון פרספקס מקורי בו היה חור למאורר 80 מ"מ בלוח פרספרס מלא. הושגה חסימה יותר טובה של הרעש מתוך המארז. -התקנת מאוררי קולרמאסטר שק…

• 37 תגובות
    • 6.3k צפיות
  7. Started by Bartleby,

אני עם לוח DFI infinity Nforce 4 SLI. הקירור של הצ'יפטסט (מאוורר, לא קירור פאסיבי), החל להרעיש בצורה מטורפת. אפשר "לתקן" את זה איך שהוא? או שפשוט עדיף לקנות קירור חדש? אני לא עושה OC אז משהו ב-50 ש"ח אמור להספיק לא? ודבר אחרון, האם העובדה שהלוח הגיע עם קירור בצורת מאוורר מונעת ממני להתקין קירור פאסיבי? תודה.

• 5 תגובות
    • 840 צפיות
  8. קודם כל רקע כללי על DMX שיש תאורה חכמה (שזזה לפי מחשב או בקשר) היא מתחברת ע"י שירשור של DMX, אפשר לבחור שהפנס יזוז X, Y, צבע וכו... לעוד פרטים http://en.wikipedia.org/wiki/Digital_Multiplex עכשיו יש את החיבור למחשב שזה אחד מהם: http://sweetlight.thelightingcontroller.com/english/html/modules/sw_box/ והם מאוד יקרים (מתחיל מ2500 שקל) אז יש פיתוח חדש שהוא יותר פשוט ויותר זול שזה רק כבל http://sweetlight.thelightingcontroller.com/english/html/modules/sw_cable/ עכשיו הגיוני אם אני יקנה חיבור DMX ויעשה ככה: 1. Signal Ground 2. DMX Negative 3. DMX Positive ופשוט יחבר את 1 ל4, 2 ל2 ו3 ל3 הגיוני שזה יעבוד? ???

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by Big_Guy7,

יש לי את הבקר הזה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6214 בנוסף לכבלים של המאווררים, יש לי עוד 4 כבלים שאני לא יודע מה לעשות איתם... מהתמונה הראשונה שצירפתי יש לי 3 כאלה (HDD, CPU, SIS) ומהתמונה השנייה יש לי כבל אחד כזה. תודה לעוזריםם!! [attachment deleted by admin]

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. שלום לכם!!! לא מזמן פרסמתי את פרוייקט מערכת הגז שבניתי (בנייה אישית) לינק: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=227952.0 ומכיוון שאני מהגרעין הקשה של ה-O.C אז בדרך כלל אני לא משתמש במארז מכיוון שהוא סגור , לא נוח לחבר , לנתק ולעשות ניסויים של O.C . רוב האובר קלוקרים החזקים בעולם - לא משתמשים במארזים כי זה לא מאפשר להם לשים קירור קיצוני . :-\ בגלל הסיבות הללו וגם בגלל חוסר מקום במעבדה שלי (מחשבים) החלטתי לבנות מארז שלא יגביל אותי (עד כמה שאפשר) בהרכבת קירורים קיצוניים עתידיים (DRY ICE , LN2,PHASE). המארז שאותו אני בונה יכיל לוח אם שיורכב במאוזן (בניגוד למאונך - ברוב המארזים שקיימים) וזאת על מנת להרכיב קרח יבש וחנקן נוזלי (בעתיד הלא רחוק) , הוא יכי…

• 24 תגובות
    • 4.1k צפיות
  11. Started by Big_Guy7,

דחוףףףףףף אני צריך עזרה הפאנל הקדמי שלי מפלסטיק וצבעתי אותו באותו ספריי שצבעתי את המארז שלי (פח) והצבע לא יושב טובב מה לעשותת??~

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. מה עושים ? ישמצב המעבד נשרף ? זאת המערכת <<<<

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. היציאה של הפנטיום 1 היא כזאת לא זוכר איך קוראים לזה ) ..... 5 פינים (למעלה ) .... 4 פינים ( למטה) זה יציאה של העכבר שיש לפנטיום 1 עכשיו אני קניתי יציאה כזאת ויש לי מחשב פנטיום 1 ואני רוצה לחבר לו עכשבר אלחוטי אבל לעכבר אלחוטי יש את היציאה החדה של העיגול הזה עם הפינים במעגל... עכשיו השאלה שלה איך אני עושה את זה כשביציאה החדשה אני צריך לחבר 9 פינים אז איזה חוט מתחבר לאיזה פין ביציאה הישנה של הפנטיום 1 ?

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by -casper-,

שלום אני רוצה לקנות מד טמפ' אך אני לא ידוע איפה לקנות? ואני גם לא ידוע איך לחבר אותו וכ'ו.. המד טמפ' במקרה הזה הוא לא למחשב.. אני צריך שימדוד לי את הטמפ' בכלוב של התוכית שלי... ככה שאני לא יכול לחבר אותו להרבה דברים נוספים ושיצאו ממנו הרבה כבלים.. אז מה אני צריך לעשות ואיך אני עושה את זה? תודה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 797 צפיות
  15. Started by aleXtazi,

השאלה בכותרת..

• 5 תגובות
    • 862 צפיות
  16. Started by SharonSx,

יש לי כמה מאוררים שקופים ורציתי לבנות לכל אחד מהם מעגל עם לדים והכל אז רציתי לדעת אם מישהו כבר בנה כזה? ואם למישהו יש מדריך שהוא יכול להביא? תודה,

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. לכל המומחים של האתר שלום, בנתיים זו רק משאלת לב, אבל כרגיל תמיד בא לי לבנות משהו ולשנות...כרגע אני מתעניין בבניית מערכת קרור מים למעבד שאולי תתממש בחופשת סמסטר... ראיתי תמונות וביקורות על מערכות קרור בסגנון הthermaltake rocket וחשבתי לבנות משהו בסגנון, בעיקר שהעלות יכולה להיות נמוכה(אין צורך ברדיאטור ואף,לדעתי, במשאבה) ובגלל שהמערכת יכולה להיות שקטה לגמרי. לא ראיתי פרוייקטים כאלה באתר(לפחות חיפושים לא העלו כלום)..ולכן רציתי לשאול אם מישהו כאן בנה או ראה משהו בסגנון... הכוונה שלי היא לבנות מערכת שדומה במבנה לדוד שמש-כאשר הלוח שקולט את החום יוחלף במעבד ושהדוד עצמו יורכב מחומר כמה שיותר מוליך חום כי התפקיד שלו יהיה לקרר את הנוזל.

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by sebi,

בACE זה כזה סט כולל עוד 50 חלקים או שכדאי לי לחפש במקומות אחרים

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. כיבסתי בטעות סוללה נטענת AAA (כמו דקות של שלטי טלויזיה) - האם היא בטוחה לשימוש? היא הייתה בכיס ואחרי הכביסה מצאתי אותה. היא לא נראית פגומה בכלל. תודה,

• 19 תגובות
    • 3.9k צפיות
  20. Started by redersh,

אם אני רוצה להאריך את החוטים של הUSB הפנימי(בעל החיבור ללוח אם) ... זה אפשרי? חוטים רגילים(עובי?) או עם התנגדות? ישפיע על העברת המידע או יכול ליצור טעויות בגלל האורך? תודה

• 3 תגובות
    • 731 צפיות
  21. Started by Odedb52,

שלום.. יש לי שאלה קטנה לגבי המעגל בתמונה המצורפת. אני יודע שזה פשוט אבל אני לא מוצא את הפיתרון!.. אז ככה.. אני רוצה שיהיה מפסק שיחליף בין מצב א' למצב ב'. זהו! כביכול, פעם אחת המעגל יהפוך / ייצב את ה- 6V ל5V ויוציא ל- USB. ופעם שנייה שהמעגל יהפוך את ה- 9V ל-5V ויוציא ל- USB. על זה אני רוצה לשלוט בעזרת מפסק פשוט 2 מצבים... ^^^ תודה מראש לעוזרים..

• 6 תגובות
    • 768 צפיות
  22. Started by Doctor Ice,

שלום לכם !!! אני גולש קבוע באתר זה במשך כמה שנים טובות ואין יום שאני לא גולש בו לפחות 3-4 פעמים (גם באמצע הלילה) אני רוצה לציין שהפרויקטים שאנשים הציגו/בנו באתר מראים שילוב של רצון ויכולת מקצועית טובה ואני שמח שכך . הפרוייקט שאותו אני רוצה להציג הינו מערכת קירור גז שבניתי הכוללת בלוק של צ'ילי 1 המפורסם . את הבלוק קניתי ממנו , ובעזרת קריאה מסיבית באינטרנט (כמה חודשים טובים) למדתי את התחום . למזלי יש לי כמה חברים טובים שעובדים בענף המזגנים והקירור, והם עזרולי להשיג את החלקים הדרושים . לפני כ-4 חודשים החלטתי לשפר את המערכת - נאלצתי להלחים שוב (אצל כמה טכנאי מיזוג-קירור) לצורך החלפת צנרות,גז ועוד... והיום המערכת חזקה יותר (200W) לפני הכל ישנם כמה אנשים שעזרו לי בייעוץ…

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by Odedb52,

.. המשלוח באמת 2$ סה"כ? ואם סתם תאורטית אני מזמין לד אחד (45 סנט) אני צריך רק להוסיף 2$, ולשלם בטוטאל 2.45$ כולל הכול? או שיש גם מע"מ וכל החארטות האלה.. אם כן מה צריך להוסיף?

• 2 תגובות
    • 799 צפיות
  24. Started by eegg,

אני רוצה לשלוט על משהו דרך הusb אז רציתי לדעת אם יש דרך לשלוט על משהו (לד) (לא החשמל אלא כמפסק דרך תוכנה או משהו)

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. קודם כל תמונה: זה המפסק: כשאני נותן לו חשמל מהספק במצב הקיים הלד נדלק והכל בסדר (אני אמור למשוך משם חשמל למקום אחר והלד הוא בקרה שהוא במצב דלוק) כשאני מעביר את המפסק למצב השני שבו הוא אמרו לכבות את הלד ומה שאני ימשוך משם הוא מקצר והמחשב כבה... מה אני עושה לא נכון?

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.