אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
אם מישהו מכיר אותה.... אני מחפש כבר איזה שבוע רכיב מסויים. זה פשוט ג'וקים של שערים לוגים כגון (AND , NOT , OR) תודה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב הזמנתי ספק חדש לאחר ששלי מת ובאותו זמן הזמנתי איזה סליבינג נחמד (אדום UV) אז הצלחתי בנתיים לפרק את כל החיבורים על איזה ספק ישן חוץ מה ATX אז אם מישהו יכול לעזור לי בזה זה יהיה נחמד ושאלה שניה יש לכם יזה מדריך עם תמונות שיהיה לי ממש ברור על איך להרכיב את זה על הספק? (כדי שאני אהיה בטוח במה שאני עושה) תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מאיפה אני יכול להשיג כמה יחידות של ראשי שיוף לדרמל? לפי מה שהבנתי בחנויות כמו הום סנטר יש רק חבילות שלמים של ראשים שעולים 100+ אני צריך כמה יחידות רק של ראשי שיוף... ד"א אני מראשון לציון תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם אני צריך חיבור מולקס פנוי לכל מעגל של לדים?? איך אני בודק כמה כל לד צורך??, חשמל מיליאמפר... זה ממש משגע אותי כי בשביל להאיר 2 לדים אדומים אני צריך חיבור מולקס שלם ואח"כ אני לא יוכל לחבר אותו לא להרדיסק לא לכוננים....? אם מישהו יוכל להסביר לי את זה במפורט.... תודה רבה לכל העוזרים... hwzone אתם המושיעים שלי!
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום. אולי זה נשמע קצת טפשי אך אני צריך עזרה בחיבור של מפסק. יש לי כזה מפסק: נראה לי שהוא בא מדוד מים או משהו.. נסיתי לחבר לזוג התחתון - ורק האור נדלק - לא המחשיר. ניסיתי לעליון - ורק האור דלק (אך גם כשהמפסק מכובה). ניסיתי אחד כך ואחד כך .. יש למשהו רעיון ? תודה
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה המצב אחים שלי אני מחפש מקום באיזור הקריות שבו אני אוכל לקנות דרמל אמיתי ולא חיקויים כמו יונדאי וגם אם תוכלו להמליץ לי על דגם מסויים תודה לכל העוזרים
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הייתי היום בהמון חנויות כמו הום סנטר, המספרים של הניירות שיוף היו עד 450 ויש פה אנשים שאני צריך לקנות 1200: האם זה נכון? מישהו יכול להסביר לי אחת ולתמיד מה עם כל המספרים שלהם ניירות מים וזה... ואם מישהו יודע מאיפה משיגים ניירות שיוף וגם אם יודעים במקרה מאיפה אני מפליץ פריימר? :bash: , תודה לעוזרים!!
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי הגה עם דוושות לפני כחצי שנה נקרע לי החוטים שמחברים בין ההגה לדוושות (כמו מין חיבור של מסך כזה זה נהרס לי) בקיצור אתמול חשפתי תחוטים והתחלתי לחבר כשאני מחבר את האדום והשחור בהגה לאדום והשחור בדוושות אז הגז פועל והברקס לא, ניסיתי כל מיני קומבינציות ולא הצלחתי להגיע למצב שבו שניהם עובדים יחד בבקשה אני חייב עזרה פירוט: בדוושות יש שלוש חוטים לבן שחור ואדום בהגה יש שבעה חוטים אדום שחור לבן צהוב כחול ירוק וורוד תמונה של החיבור של הדוושות http://img149.imageshack.us/img149/4480/019oz0.jpg של ההגה http://img136.imageshack.us/img136/1517/021hl1.jpg עכשיו שאלה איך לחבר את החוטים מי למי?? בבקשה אתם חייבים לעזור לי אל תתעלמו
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם ובמיוחד לשועלי האלקטרוניקה =] יש לי מחשב HTPC חדש בסלון Intel Q8200 @ Stock Stock Cooling Intel DG43RK 3GB DDR3 Antec VS450 x1950 Pro 512MB חיברתי אליו מאוורר 120MM במהירות 2000 RPM וזה הרעיש לי מדי אז עשיתי את הטריק של ה - 7v וזה הוריד את המהירות שלו .. אז מה בעצם הבעיה ? משיטותיי באינטרנט קראתי שזה עלול להרוס את הספק .. החבר'ה שכתבו את זה טוענים שהטריק הזה גורם לספק להעמיס על המסילה של ה - 12v ובסופו של דבר ייהרס (במוקדם מהצפוי או במאוחר - עניין של מזל) ומצד שני (ביחס של 40:60 לטובת החבר'ה שנגד) יש הטוענים שהם משתמשים בטריק הזה לא רק למאוורר אחד במערכת אלא לכמה וכבר כמה שנים ושלא נהרס להם כלום .. בנוסף קראתי גם שלא מומלץ לעבור את ה - 12.5v במסילה של …
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אחרי שה8800GTX המזדקן שלי הגיע ל85 C במנוחה וכיבה את עצמו במאמץ, התלבטתי בין לקנות כרטיס מסך חדש, לבין להחליף קירור. בסוף החלטתי להיות cheap ולסדר את זה, במינימום עלות. החלפתי את המשחה לAS5: (התמונות צולמו עם הפלאפון, אני יודע שהאיכות לא הכי טובה) תמונת הלפני: פירקתי את ה"חופה" מפלסטיק, התמונות קשות: [ אחרי ניקוי רציני, שמתי מאוור 90 ששכב בסביבה: התוצאות לא רעות. מ85 במנוחה ומוות במאמץ, ל65 במנוחה ו102 במאמץ. לא רע, אבל לא מספיק. הבעיה: המאוור שמגיע עם הכרטיס מעיף את האוויר לכול הכיוונים, ורק חלק ממנו באמת מגיע לכרטיס, אבל לא רציתי להחזיר את הפלסטיק רק כדי שיצטבר שם עוד אבק. פיתרון: המאוור שבא עם הקירור של אינטל. תוצאות לא רעות: 60-63 במנוחה, 95 במאמץ…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כך תנצלו את הספק השרוף שלכם! במדריך הבא אני אפרט כיצד ל"הרוויח" מאורר מספק שנשרף וכן איך להוסיף לכם עוד חיבור במחשב (חיבור של ספק כוח). קודם כל אני מסיר כל אחריות בנוגע לכתיבת מדריך זה, וכל התכנים שנאמרים כאן הם בגדר המלצה בלבד. שימו לב: שהוספת חיבורים מרובים לספק כוח עלול לגרום לקריסה של המחשב, ולכיבויים פתאומיים. המדריך: מצרכים: 1. ספק כוח שרוף 2. מברג 3. אזוליברן/סלוטייפ 4. מפצל לחיבור ספק כוח (לא חובה). מתחילים לוקחים את הספק כוח השרוף (עיינו בתמונה) http://karavila.net/modging/1.jpg ומסירים ממנו את 4 הברגים (סימנתי בעיגולים אדומים). לאחר מכן פותחים את המכסה של הספק ורואים את הדבר הבא... http://karavila.net/modging/3.jpg מרימים את הספק לצד (איפה שהמאורר) וניתן לראות …
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תראו הנה המארז: בדלת נראה לי שאני יחתוך לפי הקו שכבר יש שם. זה דורש כזה. יש לכם הצעות אחרות לקדימה של המארז (חיתוך) לגג או עריון אחר לדלת? אשמח לשמוע
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
2 שאלות: מאיפה אפשר להשיג ציפוי מיוחד לכבלי IDE, וכל כבלי שבתוך המארז? ואיך זה נקרא, אם אפשר קישור גם בבקשה. מאיפה אפשר להשיג פלסטיק שקוף להכנת חלון למארז? בתודה מנור.
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך דרמל וראשים כדי לחתוך אלומניום ופרספקס ופחיות צבע בצבעים אדום ושחור כדי לצבוע כונן CD ישן ואת המקדימה של מארז COBRA של RAIDMAX
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה להכין מארז לHTPC, למישהו יש שירטוטים וLOGים של אנשים שהכינו ? אין לי דרמל והכל הדברים האלה, אז תתחשבו אני רוצה שהוא יהיה מאוד סולידי, אפור עם אפקט מראה
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה להכין משחט לעכבר והכל מוכן כל מה שנשאר זה להדביק את 2 חתיכות הפרספקס.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני רוצה לבנות מודינג למחשב (שעדיין לא קניתי, אז הכל עדיין בתיאוריה........) עם מארז ANTEC 900. עכשיו אני רוצה להוסיף לו תאורה שמורכבת מלדים+קטודות שאפשר לשלוט עליה בעזרת תוכנה מהמחשב, חשבתי על להוציא סיגנל דרך הפרללל פורט. מצאתי רק מדריך אחד שהסביר איך לחבר 8 לדים לפרלל אבל אני רוצה יותר משמונה לדים... אני רוצה מערכים של צבעים (כך שאני יכול לשנות את הצבע של התאורה) או להאיר חלקים של המחשב... יש דרך לעשות את זה? חשבתי על RELAYים אבל אני לא יודע איך זה יעבוד... מה אתם אומרים? ואם מישהו יוכל גם לצייר לי סכימה (אני יודע שזה פשוט מאוד, אבל אני צריך להראות לאבא שלי...) זה יהיה נפלא.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לילה טוב לכולם..! יש לי מסך crt סתם במחסן והוא במצב מצויין ובמקום שהוא יהיה סתם במחסן רציתי אולי לעשות לו חיבור זה RCA (אדום,לבן,צהוב) לחבר לו ממיר או dvd או למשהו אחר יש מצב אני יכול לעשות לו חיבור זה RCA ..? תודה לעוזרים..! NiMrOdS
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מנסה להכנס למדריך אבל הוא לא נכנס לי... למישהו יש את המדריך? http://www.heatseekerz.net/
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי חבר קונה עכשיו מחשב חדש E8400, GTX 250 3GB DDR3 קיצר משהו טוב, עכשיו הקמצן הזה לא רוצה לקנות מארז אז הוא הולך להרכיב את המחשב בארון מעץ, הוא ירכיב בדלת 4 מאווררים שיכנסו אוויר ובאחד המחיצות של הארון עוד 4 מאווררים שיוציאו אוויר. אני והוא רוצים לדעת אם יש סיכון כל שהוא של טמפרטורות גבוהות/הרס של רכיבים? עוד שאלה, מישהו מכיר חנות לרכיבים אלקטרונים בכפר-סבא או הוד השרון? תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, אני מחפש צג LCD למארז (עבור פרוייקט מודינג שאני מתחיל לעשות). הגודל -צריך שיתפוס שני ''5.25 במחשב. מצאתי באתר של CrystalFontz צג שנראה לי סביר - http://www.crystalfontz.com/products/634bracket/index.html השאלה - היכן ניתן להציג בארץ צג כזה או דומה? אשמח לעזרתכם.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה יש לי איזה רדיו טייפ ישן, נכון לעכשיו הלוח שלו בחוץ. פירקתי את כל החיבורים של הטייפ עצמו (דאבל קאסט) והטיונר. אין לי צורך בהם. ביררתי איזה מגבר אודיו קיים מס' הרכיב הוא KA22062. http://www.datasheetarchive.com/datasheet.php?article=1881423 אני רוצה לנצל או את כניסות הטייפ או את כניסות הטיונר או את כניסת המיקרופון למגבר האודיו, שיתפקדו ככניסת LINE IN. דגם הרדיו SONY-CFS-W370S.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לראות את המחשב ואת הממיר בטלוזיה, אבל עם פעולת מפסק כשאני בצד אחד של המפסק אני יראה את הממיר ושאני בצד השני של המפסק אני יראה את המחשב. בניתי כבר מעגל כזה אבל מסתבר שהוא לא טוב, יש לי תמונה על תמונה, אני רואה גלים של השידור שני כל הזמן, וכדי למנוע את זה אני צריך להוציא כל פעם את החיבור וידאו השני. מה לעשות?????? הסרטוט הוא ככה, מכל מכשיר חשמלי יוצא כבל וידאו שיש בו 2 חוטים 1.סיכוך 2.פנימי אם תבקשו מה הסיכוך ומה הפנימי אני יוסיף...
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מארז hec 69u6 ולוח אם של gigabyte k8n-sli אין לי מושג איזה מאווררים יש לי - אבל שני ה - 12 ס"מ (קדמי ואחורי) מרעישים לי יותר מדי... אפילו ניתן לשמוע אותם מחוץ לחדר מה ניתן לעשות? דיברתי עם התמיכה בחנות שבה קניתי (קיי אס פי) והם אמרו שאין לי אפשרות לשנות את מהירות המאווררים... הם המליצו לי לנתק מאוורר אחד כי יש לי מעבד 3200 64 ביט וגם ככה הטמפ' נמוכה (פחות מ-30 מעלות) כדאי לנתק? יש אפשרות אולי בכל זאת לשלוט במהירות המאווררים? הבנתי שיש אפשרות לשנות את המתח למאווררים ואז הם יהיו יותר איטיים (הבחור בחנות אמר שדרוש לי מתאם כלשהו) האם זה כדאי? אולי כדאי לקנות מאווררים שקטים יותר? איפה אפשר לקנות - בקי אס פי הוא אמר לי שאין להם... כמה הם יעלו? עריכה:: מה לגבי …
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-