אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,629 דיונים בפורום זה
-
שלום קניתי את הסט טרנזיסטורים שמוכרים ב-electrodragon. http://www.electrodragon.com/?product=general-low-power-transistor-pack-11-kinds-10 על כל טרנזיסטור, בשורה הראשונה כתוב השם שלו, למשל 2N3906, אבל תמיד יש שורה שנייה.. מה אומרת השורה השנייה? להלן מה שכתוב על כולם: ממעבר על כולם, ניתן לראות שהשורה השנייה היא תמיד אות(או 2 אותיות) + מספר, והמספר הוא תמיד 331. (לפחות בכל הדגמים שכלולים הסט הנ"ל) האות לעומת זאת היא לפעמים H, C, D, B, P, ואפילו GR.. אז מה אומרת האות, ומה אומר המספר? תודה רבה card
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום כולם, לאחר שבוע לא קל של חיפושים אין ספור במרבית החנויות באזור חיפה והצפון(10 במספר)התייאשתי והחלטתי לבקש עזרה! אני יודע שהקתודה יצאה כבר "מהאין" אבל אני רוצה כזו(ולא אני לא רוצה לקנות מארז חדש-רק קתודה) אני צריך שתיים בצבע כחול שמופעלות עפ"י סאונד. במרבית האתרים שהפורום מפרסם אין במלאי,ולאלה שיש אין שנאי אלא רק נורה! איך אפשר להשיג את המוצר הזה? חיפשתי כבר ב-ebay וגם שם מתעקשים לא לשלוח את המוצר לארץ! אני באמת צריך את עזרתכם! כל חנות/המלצה תתקבל בברכה! תודה מראש יוסי
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב אז אני צריך שתעזרו לי למצוא את הוצרים שהיו הכי יפים לדעתכם למחשב UV. עכשיו מה בדיוק אני צריך: 1. תקציב עד 250 2. שיהיה מהחנות "זיגזג" אני לא מפרסם פשוט מאוד משם אני פשוט יכול לאסוף כבר לבד אז אני מעדיף שיהיה משם 3. קתודה לא צרים עם המכשיר שנותן חשמל כי יש לי כבר קתודה אז יש לי את זה שנותן חשמל אז אני צריך רק קתודה UV 4. שיהיה יפה... אז תודה לכוווולם ומקווה שתוכלו לעזור לי.
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה יש לי איזה רדיו טייפ ישן, נכון לעכשיו הלוח שלו בחוץ. פירקתי את כל החיבורים של הטייפ עצמו (דאבל קאסט) והטיונר. אין לי צורך בהם. ביררתי איזה מגבר אודיו קיים מס' הרכיב הוא KA22062. http://www.datasheetarchive.com/datasheet.php?article=1881423 אני רוצה לנצל או את כניסות הטייפ או את כניסות הטיונר או את כניסת המיקרופון למגבר האודיו, שיתפקדו ככניסת LINE IN. דגם הרדיו SONY-CFS-W370S.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מאיפה אפשר להשיג כבר IDE רגיל של ארדיסקים של זכר לזכר ? או איך אפשר להפוך נקבה לזכר או להכין כזה לבד ? יש מדריך לזה ? או מישהו שיכול לעזור ? מצאתי את מה שאני צריך באיזה אתר בחו"ל אבל הוא לא ממש עוזר לי : http://www.stonewallcable.com/product.asp?dept_id=122&pf_id=IDEMM מישהו יודע איפה אפשר להשיג בארץ משהו כזה ? עריכה : טוב עליתי על משהו, תגידו מאיפה אני יכול להשיג פינים של נחושת ?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, הגיעו לידי כמה מודולים של 7 segments display , זה פשוט תצוגת ספרה רגילה (10 רגליים למי שמכיר). השאלה - האם אני יכול לחבר אותם למארז איכשהו ? כמו שמחברים LCD רק שפה אני אציג מספרים בלבד (נאמר טמפ'). מה אני צריך עוד להשיג ? איזה קישור למדריך יתקבל בשמחה. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם אפשר לחבר מאוורר לכרטיס מסך ולכונן דיסקים ואם כן אז איך?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי את הדרמל של WOLF היום וקיבלתי דיסקיות ככה בשקית אבל לא מחובר אליהם שום ברזל שאפשר לחבר לדרמל ולא מצאתי במה שהביאו עם הדרמל משהו שאפשר להכניס לתוכו דיסקיות, מישהו יכול לעזור? תודה
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז נתחיל, אין לי הרבה ידע בבניה ואלקטרוניקה אבל אני אשמח אם תנסו לעזור לי פה וביחד נעשה משהו מעניין יש לי הרבה כוננים קשיחים {נגיד שנדבר על 8 כוננים (80 - 120 - 160) ide ואולי איזה 2 sata } אני רוצה לעשות איזשהו חיבור או קופסא או כל רעיון שיש פה למישהו לתת לי שלא כולל יותר מדי בלאגן בבניה של זה מבחינה אלקטרונית יש לי כמה חלקים שאנירוצה להתשתמש בהם אז מה שיש זה 2 כבלים של חיבור משולב ide & sata עם ספק כח. "גאדג'ט" כזה בשביל מחשבים ניידים (מאווררים + מפצל usb) וכמה כוננים. מה שאני חושב לעשות זה התקן לכוננים שיהיה בתוך "משהו" כולל ה"גאדג'ט" ואפשרות קלה להחליף את הכבל בין הכוננים או שיש למישהו רעיון שיעשה את זה יותר שימושי ונח (כי מה שיש לי בראש יכול לעשות…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זה מה שאני צריך: זה הלינק של זה באיביי http://cgi.ebay.com/2-Pin-4-Pin-Fan-Power-Adapter-Cable-Pass-Thru-MolexDuo_W0QQitemZ220311458496QQihZ012QQcategoryZ41993QQrdZ1QQcmdZViewItem#ebayphotohosting השאלה: יש כזה בארץ? איפה? כמה יעלה בערך? כי באיביי זה יוצא יקר...
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תקשיבו אני קורא פה על אנשים עם 6 מאווררים 8 מאווררים לאן לעזאזל הם מחברים אותם? אני חייב לדעת אולי אני אחבר גם איזה 8 מאווררים
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני מוכן לתרום את הכרטיס שלי למישהו שמבין או לאתר עצמו (כמובן לאנשים שמבינים ) שתוכלו לתעלל בו ולעשות לו הרדמוד... עם תירצו תוכלו גם לעשות על זה כתבה. אבל מי שיקח על עצמו את המשימה שיהיה בן אדם שיודע מה הוא עושה... ושאולי עשה זאת בעבר. ושנסכם על איזה משהו עם הוא הורס את הכרטיס))) ועם הוא לא הורס אני מוכן לשלם לו קצת הכרטיס הוא powercolor 9500 np 256bit 128mb L shape memory.
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הכנתי משהו גם לסידור כבלים וגם זוהר באור UV לקחתי את הכבל של ארד דיסק חתכתי את הגידים לפתי בדבק לקחתי צינור לבן זוהר חתכתי חתיכות פתחתי את הצינור הלבשתי את הקבל וסגרתי עם אזיקונים
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
השאלה בכותרת, אשמח לתגובות ואם יש מישהו שקנה בחנות טובה אשמח למחירים ובאיזו חנות מדובר... תודה!
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://forums.bit-tech.net/showthread.php?t=52568&page=1&pp=20 וואו איזה MOD, וואלה אין לי מילים, הלוואי והיתה לי סבלנות לעשות משהו כזה אבל זה לא הקטע שלי, בכל אופן זה מדהים חבל"ז טוב עכשיו אחרי שהסתכלתי לראות שהלינק עובד הנה לינק נוסף ישיר לתמונות, יותר נח: /http://bit-tech.net/feature/44/1 אחרי שראיתי שוב ... אין מילים .... :-X
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חיפשתי חיפשתי, וחיפשתי, אבל לא מצאתי שום הסבר על היציאות בחיבור המולקס (ואני יודע אאמורים להיות הרבה הסברים על זה... רק שב4 עמודי התוצאות, לא מצאתי אפילו אחד ) קניתי מולקס זכר של 4 פינים. אני רוצה לחבר לדים ל12V, אבל אני לא יודע איפה ה12V ואיפה הקרקע שמתאימה לו... בנוסף, אני רוצה לחבר מאורר ג'נרי 80 מ"מ לאותה יציאה, אם אפשר, ואני רוצה לדעת כמה זרם המאורר דורש ואם צריך לסים נגדים. תודה
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קודם כל אני ממש מקווה שזה המקום הנכון, חשבתי אולי להשים באוברקלוקינג וקירור, אבל בכל זאת אם זה המקום הלא נכון נא להעביר. יש לי רדיאטור של 120 שבא עם המערכת קירור מים של TT 735. אני רוצה להעביר את כל המערכת למעלה ולהוסיף עוד ראדיאטור של שני 240 שאני יקנה ממשחטת רכב (כנראה של הונדה סיויק 95) באיזה 100 שקל, והכל יעטף בפרספקס. 3 מאווררים של הראדיטורים יכניסו אוויר קר, והמאוורר האחורי יוצא את האוויר שהתחמם. אני יבנה פאן באס, אם אני ירצה שקט אני יכבה את שני המאווררים של הרדיאטור הגדול + המאוור שמוציא אוויר, ואת המאוורר של הרדיאטור הקטן אני ישים על הכי חלש. הצינורות יעברו איפה שהחיבור USB העליון שאני יוציא (ראו תמונה) http://www.pctuning.cz/ilustrace3/kujal/therlmatakeArmorJR/P7…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש את הספק כוח המפלצתי והיפה של Tt אבל בזיג זאג אין אותו במלאי ואמרו שרק עוד חודש הוא יחזור למלאי. מישבו יודע היכן יש אותו במלאי ?! מי יחכה חודש לספק כוח?!?!?!!?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש אפשרות להפוך עכבר/מקלדת/ג'ויסטיק מחוטי לאלחוטי ? אם כן באיזה שיטה ? אינפרה אדום או בלוטות' או משהו כזה? מה הכי עדיף ?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לשלוט על כמה לדים דרך המחשב. יש לי ידע בתכנות (C/ASM), אין לי ידע באלקטרוניקה. קראתי את המאמר הבא: http://www.codeproject.com/csharp/csppleds.asp והבנתי בערך מה צריך לעשות על מנת להדליק לד - לשלוח 1 ל-data port המתאים. אבל מה קורה אם אני רוצה שהלד ידלוק כל הזמן (אני משער שכשאני שולח 1 ל-port המתאים, הלד דולק לזמן קצר ונכבה) ? אפשר כמובן לכתוב קוד שמדליק את הלדים מחדש אחת לכמה זמן, אבל זה נראה לי קצת לא יעיל. האם יש דרך לעשות את זה בחומרה?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
נשרף לי פיוז של 12 אמפר ואין לי פיוז כזה להחלפה מה שכן יש לי 6 פיוזים של 2 אמפר חשבתי לחבר את הפיוזים בטור כדי לקבל בסופו של דבר פיוז של 120V 12Am אפשרי? האם והדבר אפשרי אז החיבור של הפיוזים אכן צריך להיות בטור כמו שאני חושב או שאני טועה וזה צריך להיות מחובר במקביל תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום. יש לי מינימיני (ממש קטן) בר בחדר. הדלת שלו עשויה מפלסטיק לבן ואני רוצה לשים עליה מן מדבקה על כולה של משהו שאני אבחר. המידות של הדלת היא 34*27~ ס"מ והשאלה שלי היא מאיפה אפשר להשיג במחיר הגיוני שירות שידפיס לי תמונה באיכות גבוהה למקרר.. שיראה כמו תמונה או משהו. או אם יש לכם עוד רעיונות אני אשמח. תמונות בקרוב...
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה. לאחרונה הזמנתי מ dealExtream 3 מאווררים של 8 ס"מ. זאת מכוון שמהאווררים בP4 המזדקן שלי הפסיקו לעבוד. P4 + 2 HD + קיץ => חום והרבה ממנו. 4 דולר למתעניינים כולל משלוח. הבעיה: 1. המאווררים (אני יודע הם זבל ג'נרי) רועשים, אבל עובדים מצויין. 2. כל המאווררים באים עם חיבור מולקס רגיל שלא מאפשר שליטה על המהירות. הייתי רוצה לפתור את הבעיה הזו. האמצעים: 1. מפצל מולקס ישן. 2. פנציומטר של TT גם כן ישן. 3. חברי הפורום. מה אני צריך לחבר ולאן כדי להיות מסוגל לשלוט בבעית המהירות? (לא צילמתי את המאווררים כי הם בתוך המארז - אבל אני בטוח שכל אחד פה מכיר את הסוג) תודה מראש, KingYog.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בעזרת ספריית LiquidCrystal, מסך פשוט וכמה שורות קוד ניתן לעשות שימוש במסך המופיע בתמונה. בדוגמה הספציפית הזאת ארדואינו מראה טקסט שהועבר באופן סריאלי מהמחשב. לילה טוב
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-