אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
שלום, איך אני יכול להשתמש בתקשורת טורית (סריאל פורט) באמצעות Bluetooth כדי לשלוח נתונים? אני צריך לשלוח נתונים טוריים (serial) דרך מכשיר אנדרואיד למודל בלוטות' (BlueSMiRF silver) (שמחובר ללוח Arduino). אני כבר יושב שלושה ימים מנסה להבין איך לעשות את זה.... אז בבקשה אל תתנו לי לי קישורים מגוגל כי כבר ניסיתי הכל. אני צריך קוד (לאנדרואיד). תודה רבה מראש...
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני לעשות מוד שכולל בתוכו רמקולים של רכב. השאלה שלי היא האם זה בכלל אפשרי? ואם כן איך ניתן לעשות זאת?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אם זה כבר פורסם פה אז סורי ;D http://thehottestgadgets.com/2008/05/25-computer-case-mods-00432
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מכירים את הTV של פיליפס עם המנורות שמקרינות על הקיר אז נכון ששם התאורה משתנה אבל זה מה שעשיתי ב66 ש"ח בעזרת קטודות ובד סקוטש המסכים הינם DELL E228
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
אנשים יקרים... לא מזמן פורסם כאן כיצא להתקין את הקטודה (אולטרא) בקדמת המארז. המארז בדוגמא היה chieftec סגול מטאלי.... והמנורה כחולה... היה צריך להוציא אותה מתוך המסילה שלה. ולהדביק אותה באמצע על הפלסטיק. בכל מקרה אני רוצה לעשות את זה שלב אחרי שלב בעזרת המדריך ואני לא מוצא אותו..... מישהו יכול לתת לי קישור? מישהו יכול למצוא אותו?????? מנהלי הפורום... עזרתכם....... בתודה מראש!!! ??? ??? ???
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי את הדרמל של WOLF היום וקיבלתי דיסקיות ככה בשקית אבל לא מחובר אליהם שום ברזל שאפשר לחבר לדרמל ולא מצאתי במה שהביאו עם הדרמל משהו שאפשר להכניס לתוכו דיסקיות, מישהו יכול לעזור? תודה
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום קניתי את הסט טרנזיסטורים שמוכרים ב-electrodragon. http://www.electrodragon.com/?product=general-low-power-transistor-pack-11-kinds-10 על כל טרנזיסטור, בשורה הראשונה כתוב השם שלו, למשל 2N3906, אבל תמיד יש שורה שנייה.. מה אומרת השורה השנייה? להלן מה שכתוב על כולם: ממעבר על כולם, ניתן לראות שהשורה השנייה היא תמיד אות(או 2 אותיות) + מספר, והמספר הוא תמיד 331. (לפחות בכל הדגמים שכלולים הסט הנ"ל) האות לעומת זאת היא לפעמים H, C, D, B, P, ואפילו GR.. אז מה אומרת האות, ומה אומר המספר? תודה רבה card
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי שני מסכי LCD 22 אינץ מקולקלים 1. התצוגה מרצדת בשני החיבורים שיש לו. 2. מראה רק מסך לבן את הראשון יש מולי כרגע- איך ניתן לתקן אותו? ניסיתי לעשות לו כיול דרך ההגדרות של המסך- זה לא עבד. התצוגה קצת קופצת ולפעמים היא בסדר לכמה שניות. תודה!
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עשיתי כבלים עגולים לפי המדריך באתר. ובמקומות מסויימים חשפתי קצת את הגידים (אני לא חושב שהלהב של הסכין שרטה את הגיד) אבל עטפתי את כל המקומות בהן חשפתי את הגיד. בכל מקרה השאלה שלי היא האם יכול לקרות משהו (רע) במקרה וחיברתי את הכבל והגיד כן נשרט או נפצע? [זה היה סתם כבל ניסיוני (ומזל) אבל בכל מקרה אני רוצה לבדוק אותו ואני לא רוצה להסתכן ולאבד משהו] פעמים הבאות אנ אדאג לשים לב למה שאני עושה.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן! עשיתי חיפוש בפורום ולא מצאתי, אז מצטער אם אולי השאלה הזאת נטחנה פה עשרות פעמים... איזה ערך מוסף נותן לי החיבור 3PIN ללוח אם? (SYS FAN/AUX FAN) הבנתי שאם מחברים ל4PIN(מולקס) הוא יעבוד על 100 אחוז כל הזמן, האם ה3PIN נותן רק חיווי על המהירות או מאפשר לי גם שליטה? תודה רבה!
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
חברה אני רוצה הזמין כמה דברים מהאתר הזה והם משתמשים בשיטת תשלום בשם paypal.....עכשיו הקטע הוא שאני לא יודע מה זה השיטה הזאת.... :'( אולי מישהו פה יודע על השיטה הזאת משהו...ואם היא בטוחה לקנייה באינטרנט ..ואיך זה הולך בכלל..? אני יודע שצריך להירשם באתם שלהם קודם https://www.paypal.com/ מישהו פה אולי משתמש בשיטה הזאת אז אולי הוא יכול לספר לי עליה כי אני חםם על כמה מוצרים שאני חייב להזמין למארז שלי...השמח מאוד לשמועע הסברים על השיטת תשלום הזאת... תודה מראש n0fo
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
למטרת פרוייקט שלי אני מנסה להשיג מאוורר 60x60x10 או 70x70x10 ושיהיה כמה שיותר שקט... ממש בסביבות ה 21-23 db הבעיה עם המאווררים האלה שחברות רציניות לא כל כך מיצרות אותם ואז מה שנישאר זה ג'נריים שאם כבר מוצאים מאוור כמו שאני צריך אז הוא מאד רועש... אני לא צריך אחד חזק במיוחד... העיקר שיהיה שקט... וכדי לא לפתוח אשכול חדש אז עוד שאלה לא קשורה פה... לקחתי שני מאווררי 40MM וחיברתי אותם לחיבור אחד... אם אני רוצה לחבר להם פוטנציומטר... איך אני מבצע לגביהם את החישוב? שניהם 0.8W...
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! היום באתי לסרטט חור למאוורר בגג.. אז הוצאתי את כל הברגים ומשום מה לא יודע איך פותחים תגג? ניסיתי בכל הצורות לא הצליח.. מישהו יודע?? תודה לעוזרים!!!
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה אני חדש לעניין המודים והיום עשיתי צעד ראשון בדבר - הלכתי לחנות אלקטרוניקה לקנות LEDים. למוכר אין מושג מהו הזרם/התנגדות/מתח שלהם אז הגעתי הביתה חיברתי נורת LED אחת לסוללה - לא עובד. שישרתי שתי סוללות (AA כלומר 2*1.5) וחיברתי ל LED - לא עובד. כשהייתי בחנות בדקנו לראות אם זה עובד ואני זוכר שהוא כיוון את המתח שם ל 3.5וולט והנורה האירה. מה אני עושה לא בסדר? תודה רבה, לירן
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לא יודע אם זה קשור לפה... אבל אני רוצה לבנות פנס לד.. שמחובר לחשמל... יש לי מנורות, אבל אין לי מושג מה המתח שלהם.. אין לי שום מושג בחשמל... ויש לי את כל הכלים הנחוצים כדי לבנות אותו.. מקווה שמישהו יוכל לעזור לי... ציירתי בערך את מה שאני רוצה לבנות: הבעיה העיקרעית שלי היא בחיבור.. אין לי מושג איך לחבר את כולם + - וזה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
האם הלד המובנה בפין מספר 13 צריך נגד או שהנגד כבר מובנה ? ואם צריך נגד אז איזה נגד ?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בעזרת ספריית LiquidCrystal, מסך פשוט וכמה שורות קוד ניתן לעשות שימוש במסך המופיע בתמונה. בדוגמה הספציפית הזאת ארדואינו מראה טקסט שהועבר באופן סריאלי מהמחשב. לילה טוב
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מניח שהכותרת מספקת... רעיונות!! נדב
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://forums.bit-tech.net/showthread.php?t=52568&page=1&pp=20 וואו איזה MOD, וואלה אין לי מילים, הלוואי והיתה לי סבלנות לעשות משהו כזה אבל זה לא הקטע שלי, בכל אופן זה מדהים חבל"ז טוב עכשיו אחרי שהסתכלתי לראות שהלינק עובד הנה לינק נוסף ישיר לתמונות, יותר נח: /http://bit-tech.net/feature/44/1 אחרי שראיתי שוב ... אין מילים .... :-X
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני מוכן לתרום את הכרטיס שלי למישהו שמבין או לאתר עצמו (כמובן לאנשים שמבינים ) שתוכלו לתעלל בו ולעשות לו הרדמוד... עם תירצו תוכלו גם לעשות על זה כתבה. אבל מי שיקח על עצמו את המשימה שיהיה בן אדם שיודע מה הוא עושה... ושאולי עשה זאת בעבר. ושנסכם על איזה משהו עם הוא הורס את הכרטיס))) ועם הוא לא הורס אני מוכן לשלם לו קצת הכרטיס הוא powercolor 9500 np 256bit 128mb L shape memory.
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. באתי לכן על מנת לחפש קצת עזרה בבנית הפרוייקט שלי לחלק מהקיץ והוא בניית intervalometer. מי שלא יודע מה זה, זה מכשיר שמשתמשים בו בעיקר בצילום והוא מאפשר קביעה מראש של מספר חשיפות וזמן חשיפות ועוד המון פונקציות נוספות. ערכתי מעט חיפושים ברשת ואני לא יכול להגיד שיש הרבה מידע על זה. מצאתי את האתר הזה (מתורגם לאנגלית) שנותן הסבר די בסיסי לאיך לבנות אחד כזה ומוסיף דיאגרמה ואת התוכנה. א. מכוון שאין לי ידע ראשוני באלקטרוניקה ובגלל שהדיאגרמה קטנה מאוד אני מבקש ממכם לעזור לי להבין מה כתוב בדיאגרמה. ב. מכוון שאני לא יודע איך להשתמש במיקרו מעבדים ולא יודע איך מתבצעת העברת הנתונים והתוכנה מהמחשב למיקרו מעבד אני מבקש ממכם לשתף אותי בידע או להעביר אותי למקור שמסביר נושא זה…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב אז הוצאתי מסך LCD עם בקר מתוך DVD נייד מסך 7" רחב (ממש סקסי כזה) למישו יש מדריך או משו להפנות אותי לאיך מחברים את זה ובאיזו תצורה לדעתי הוא עובד בחיבור COMPOSITE לאחר כמה ניסוי הצלחתי לחבר אותו בעזרת כבל RCA בודד (הצהוב הזה) אבל התצוגה דילגה כמו מטורפת כלפי מטה לפי מה שהבנתי זאת בעיית סנכרון השאלה היא מה אני עושה עם זה ? על הבקר לא כתוב ללא דגם ולא כלום רק WTC-10 E148151 בעת החיפוש בגוגל העלה דברים לא קשורים תודה לכולם תמונות : ושוב תודה לכולם
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-