אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש סכמה שתסביר איך לחסר צג של PSP לחיבור VIDEO רגיל .....תודה
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם אפשר לחבר מאוורר לכרטיס מסך ולכונן דיסקים ואם כן אז איך?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש מאוורר תקרה מארה"ב שנועד כביכול ל- 110V/60HZ אבל המנוע שלו הוא DC לפי מה שהבנתי. האם קיים חשש שמה לא יעבוד או יעשה תופעות מוזרות לחיבור 220V/50HZ בארץ? זה המאוורר: http://www.ebay.com/itm/Quorum-International-81725-8-Vector-72-Ceiling-Fan-With-Light-In-Studio-White-/201401648797?hash=item2ee479469d:g:JaAAAOSw9N1VwlO3&autorefresh=true אודה לתשובה מקצועית..
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היי, רציתי להתייעץ אתכם לגבי רעיון כלשהו לחיבור מסוים של לדים ללחצנים. אני מעוניין לבצע חיבור של לחצנים (PUSH BUTTONS) למיקרו בקר, כך שבכל לחיצה עליהם המיקרו יבצע פעולה, וידליק את אחד הלדים בהתאמה. השאלה שלי היא מה הדרך הטובה ביותר לבצע חיבור זה. סתם לדוגמא: לחיצה על PUSH BUTTON 1 תדליק את לד 1, 2 ידליק את 2 וכן הלאה. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני מעוניין לחבר 3 נורות כאלה דרך שנאי מהחשמל http://www.dealextreme.com/p/mr16-3w-rgb-multicolored-ir-remote-control-light-bulb-12v-42284 עכשיו לפי מיטב הבנתי עדיף לחבר אותם במקביל משנאי 12V בעל זרם 1A (אם חישבתי נכון כל אחד צורך 0.25A, במקביל ביחד 0.75A אז 1A יהיה טוב). מה אתם אומרים זה בסדר או לא?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה להתקין שני מאווררי Papst 200mm במארז, הבעיה היא שהם מושכים 72Watts, ועובדים על 24VDC. גם הייתי רוצה אפשרות לווסת את מהירות הפעולה שלהם. איך עושים את זה? תודה על העזרה.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חיפשתי חיפשתי, וחיפשתי, אבל לא מצאתי שום הסבר על היציאות בחיבור המולקס (ואני יודע אאמורים להיות הרבה הסברים על זה... רק שב4 עמודי התוצאות, לא מצאתי אפילו אחד ) קניתי מולקס זכר של 4 פינים. אני רוצה לחבר לדים ל12V, אבל אני לא יודע איפה ה12V ואיפה הקרקע שמתאימה לו... בנוסף, אני רוצה לחבר מאורר ג'נרי 80 מ"מ לאותה יציאה, אם אפשר, ואני רוצה לדעת כמה זרם המאורר דורש ואם צריך לסים נגדים. תודה
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי שולחן רגיל לגמרי עם 2 רגליים מצידו האחד ומקום לקופסא בצידו השני בינהם יש דיי ויותר מקום להכניס מקלדת , כרגע יש לי את המסילות המעפנות עם המדף ההוא מפלסטיק למי שמכיר בקיצור זה לא מחזיק הרבה זמן וגם לא הכי נוח , כי אין שם מקום לעכבר... אני רוצה להרכיב מדף מעץ ולעשות אותו נשלף מתחת לשולחן שיהיה מספיק מקום למקלדת ... מישהו יכול לתת לי רשימה של חלקים שאני זקוק להם וכמובן היכן משיגים ? ואם אפשר לתת כיוון ודגשים בהרכבה מה טוב ומה נעים כמו כן מודינג חמוד למדף המקלדת יוערך ! ( כן , כן תתפלאו גם לזה אפשר לעשות מודינג !!! ) תודה !!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
זה מה שאני צריך: זה הלינק של זה באיביי http://cgi.ebay.com/2-Pin-4-Pin-Fan-Power-Adapter-Cable-Pass-Thru-MolexDuo_W0QQitemZ220311458496QQihZ012QQcategoryZ41993QQrdZ1QQcmdZViewItem#ebayphotohosting השאלה: יש כזה בארץ? איפה? כמה יעלה בערך? כי באיביי זה יוצא יקר...
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תראו הנה המארז: בדלת נראה לי שאני יחתוך לפי הקו שכבר יש שם. זה דורש כזה. יש לכם הצעות אחרות לקדימה של המארז (חיתוך) לגג או עריון אחר לדלת? אשמח לשמוע
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי את הדרמל של WOLF היום וקיבלתי דיסקיות ככה בשקית אבל לא מחובר אליהם שום ברזל שאפשר לחבר לדרמל ולא מצאתי במה שהביאו עם הדרמל משהו שאפשר להכניס לתוכו דיסקיות, מישהו יכול לעזור? תודה
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה מעגל פשוט שיחלק את הכניסות של ימין ושמאל ליציאות של שמאל וימין וSUBWOOFER יעני יציאת הצלילים והתדרים הנמוכים אם אני לא טועה..יעני שיצא רק באס משם [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מניח שהכותרת מספקת... רעיונות!! נדב
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו מכיר את הבנאדם יודע מה עלה בגרולו של המשך הפרוייקט? אנשים מישהו יודע משהו ? הפרוייקט היה מדהים והוא נעלם....
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי לכולם, אני מכין פרויקט להגשה על סמך Raspberry Pi, האם יש כאן מישהו שיכול לעזור? בתשלום אם צריך
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז נתחיל, אין לי הרבה ידע בבניה ואלקטרוניקה אבל אני אשמח אם תנסו לעזור לי פה וביחד נעשה משהו מעניין יש לי הרבה כוננים קשיחים {נגיד שנדבר על 8 כוננים (80 - 120 - 160) ide ואולי איזה 2 sata } אני רוצה לעשות איזשהו חיבור או קופסא או כל רעיון שיש פה למישהו לתת לי שלא כולל יותר מדי בלאגן בבניה של זה מבחינה אלקטרונית יש לי כמה חלקים שאנירוצה להתשתמש בהם אז מה שיש זה 2 כבלים של חיבור משולב ide & sata עם ספק כח. "גאדג'ט" כזה בשביל מחשבים ניידים (מאווררים + מפצל usb) וכמה כוננים. מה שאני חושב לעשות זה התקן לכוננים שיהיה בתוך "משהו" כולל ה"גאדג'ט" ואפשרות קלה להחליף את הכבל בין הכוננים או שיש למישהו רעיון שיעשה את זה יותר שימושי ונח (כי מה שיש לי בראש יכול לעשות…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום כולם, לאחר שבוע לא קל של חיפושים אין ספור במרבית החנויות באזור חיפה והצפון(10 במספר)התייאשתי והחלטתי לבקש עזרה! אני יודע שהקתודה יצאה כבר "מהאין" אבל אני רוצה כזו(ולא אני לא רוצה לקנות מארז חדש-רק קתודה) אני צריך שתיים בצבע כחול שמופעלות עפ"י סאונד. במרבית האתרים שהפורום מפרסם אין במלאי,ולאלה שיש אין שנאי אלא רק נורה! איך אפשר להשיג את המוצר הזה? חיפשתי כבר ב-ebay וגם שם מתעקשים לא לשלוח את המוצר לארץ! אני באמת צריך את עזרתכם! כל חנות/המלצה תתקבל בברכה! תודה מראש יוסי
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
השאלה בכותרת, אשמח לתגובות ואם יש מישהו שקנה בחנות טובה אשמח למחירים ובאיזו חנות מדובר... תודה!
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי שני מסכי LCD 22 אינץ מקולקלים 1. התצוגה מרצדת בשני החיבורים שיש לו. 2. מראה רק מסך לבן את הראשון יש מולי כרגע- איך ניתן לתקן אותו? ניסיתי לעשות לו כיול דרך ההגדרות של המסך- זה לא עבד. התצוגה קצת קופצת ולפעמים היא בסדר לכמה שניות. תודה!
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי רדיו דיסק ישן שאין בו חיבורים חיצוניים ברצוני לחבר לו כבל אוקס אך לשם כך צריך להלחים אותו בכרטיס הירוק מישהו יכול להצביע לי היכן בדיוק צריך להלחים ?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אממ, אני צריך מאורר למארז 120 MM שקט עם לד, אני מעדיף ירוק.. כי זה לפרויקט שאני עושה.. שיהיה משהו טוב! תודה,
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש ממיר מתח זול שיספק לי 12V. ראיתי באיביי את הממיר הנ"ל ולא הבנתי מה הכוונה בDC output 6-20V. מישהו יכול אולי להסביר או לתת כיוון? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
אם מישהו מכיר אותה.... אני מחפש כבר איזה שבוע רכיב מסויים. זה פשוט ג'וקים של שערים לוגים כגון (AND , NOT , OR) תודה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב אז אני צריך שתעזרו לי למצוא את הוצרים שהיו הכי יפים לדעתכם למחשב UV. עכשיו מה בדיוק אני צריך: 1. תקציב עד 250 2. שיהיה מהחנות "זיגזג" אני לא מפרסם פשוט מאוד משם אני פשוט יכול לאסוף כבר לבד אז אני מעדיף שיהיה משם 3. קתודה לא צרים עם המכשיר שנותן חשמל כי יש לי כבר קתודה אז יש לי את זה שנותן חשמל אז אני צריך רק קתודה UV 4. שיהיה יפה... אז תודה לכוווולם ומקווה שתוכלו לעזור לי.
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה יש לי איזה רדיו טייפ ישן, נכון לעכשיו הלוח שלו בחוץ. פירקתי את כל החיבורים של הטייפ עצמו (דאבל קאסט) והטיונר. אין לי צורך בהם. ביררתי איזה מגבר אודיו קיים מס' הרכיב הוא KA22062. http://www.datasheetarchive.com/datasheet.php?article=1881423 אני רוצה לנצל או את כניסות הטייפ או את כניסות הטיונר או את כניסת המיקרופון למגבר האודיו, שיתפקדו ככניסת LINE IN. דגם הרדיו SONY-CFS-W370S.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-