עבור לתוכן

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by מאפיונר,

אני צריך לקנות נגד של 150 אום אבל אני רואה באינטרנט באתר שאני מזמין מימנו שיש כול מיני סוגם : 1/2 W 1/4 W 1W 2W 5W פוטנציומטר מה זה אומר? אני צריך של 150 אום אז איזה אני צריך? תודה ויום טוב

• 3 תגובות
    • 785 צפיות
  2. Started by tmpusr,

מאמר נחמד על צביעה - http://www.overclockers.com/articles1407/

• 0 תגובות
    • 793 צפיות
  3. Started by Devil Servant,

נגיד יש לי מארז.. ואני רוצה להוסיף מאוורר.. אז אני קודם אחתוך עיגול (חח העיגול לא יצא) אח"כ אני אשים את המאורר בצד הפנימי של המארז,ובצד השני את הגריל. ואחבר עם ברגים זה נכון? ככה אמורים לעשות? האם יש אפשרות לעשות שיצא יפה בלי גריל? האם זה יצא שקט? ואם זה מאורר צבעוני האור יצא אפילו שאין לי פרספקט?

• 4 תגובות
    • 948 צפיות
  4. Started by Devil Servant,

שלום. יש לי מארז עם כ. מסך מובנה ואני חייב להוסיף יציאת טלוויזיה,ואין לי אפשרות להוסיף כ. מסך חיצוני. חשבתי האם אפשר לחבר בין 2 החוטים? או אולי להשתמש במפצל ישן של 21 פינים? הרי בתכלס מסך וטלוויזיה זה אותו דבר. מה אתם אומרים?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by D.r Bit,

חברה חיפשתי ולא מצאתי אני מחפש את הפאן באס ש alianyn בנה לפרוייקט של ספיידי תודה מישהו אולי יודע ? אני צריך סכמה לפאן באס עד 20W לערוץ

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  6. חשבתי על זה.. למה לא? יש לי ספק רזרבה, אם אני אמצא לו מקום טוב, כדאי לי לחבר אותו למחשב? זה יחסוך לו עבודה, ואני אוכל לחבר אליו כמה דברים כבדים כמו המודינג והמאווררים.. רק רעיון :

• 8 תגובות
    • 968 צפיות
  7. אהלן. הנה סתם משהו קטן, חמוד, ויפה שעשיתי לפני כמה ימים.. אז ככה בקצרה.. חיברתי במקביל 3 לדים ירוקים (חזקים בטירוף) עם נגד מתאים, וחיברתי לכבל USB (קניתי מאריך והוצאתי את החלק של הנקבה). חיפשתי איזו קופסא מתאימה יומיים ולבסוף (!!) מצאתי את הקורבן > - קופסא שקופה למראה, תמימה לחלוטין. לקחתי אותה, שייפתי את כל הצדדים חוץ ממקדימה, (כדי שייצא האור... ) ועשיתי עוד שני חורים לכבל ולמפסק. אז בלי הרבה דיבורים (מה שכבר לא יהיה נכון להגיד ) קבלו תמונות: המוצר המוגמר: מקדימה (שימו לב לשיוף מסביב ורק מקדימה שקוף כמו שכבר ציינתי!) : מאחורה: כשהוא עובד (במציאות זה ירוק כהה יותר. תראו בתמונות כבר בהמשך..) : בחושך, עובד: וכשהוא מאיר (שוב, במציאות זה הרבהההה …

• 37 תגובות
    • 3.7k צפיות
  8. טוב אז יש לי 4 מפסקים עם 2 מצבים 3 רגליים(אני מקווה שזה מה שצריך) יש לי לדים פשוטים לא סופר אדומים כאלה עם נגדים של 220 אום(אני יכול להשיג כל סוג של נגד אבל אמרו לי ש220 זה מתאים) עכשיו מישו יכול לבנות לי שירטוט פשוט של איך לחבר בין כולם ?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by מאפיונר,

איך אני עושה מעגל של 4 לדים לחיבור למחשב?

• 25 תגובות
    • 2k צפיות
  10. Started by JHONLEV,

אני רוצה לבנות מארז ... יש מידות והכל.. אבל מאיזה חומר לבנות אותו? חשבתי על PVC ואם אתם ממליצים עליו אז על איזה עובי? או אולי מפרספקט? מה ההבדל בינהם? אשמח לקבל תמונות של שני החומרים..

• 1 תגובה
    • 829 צפיות
  11. אנשיים!! היום,שחיפשתי את ספר התנך כדי להתכונן למבחן מחר,נגלה לעיני מסך הLCD של טושיבה שלי! על זה נאמר "הכל משמיים" כעת,אוכל לחבר אותו למחשב! רק שאני לא מוצא מדריך חיפשתי בגוגל ומצאתי אתר אחד נורמלי שבו אחד שואל אבל אף אחד לא עונה לו. האם תוכלו לעזור לי? הנה כל המידע שיש לי על המסך: Toshiba TLX-5156S-C3M lcd נראה ככה: http://members.lycos.nl/robbyentommy/forums/got/laptop/IMAGE0001.JPG.JPG http://members.lycos.nl/robbyentommy/forums/got/laptop/IMAGE0002.JPG.JPG http://members.lycos.co.uk/sbazel/PC/Image(033).jpg http://members.lycos.co.uk/sbazel/PC/Image(032).jpg http://members.lycos.co.uk/sbazel/PC/Image(031).jpg אין לי כבלים (זרקתי הכל :-[) יש ל…

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. כותרת מצאתי את זה: http://www.coolaler.com/forum/showthread.php?t=123334 אבל זה בשפה זרה,וראיתי שם שלא סתם חיברו את החוט הצהוב ממקום למקום אלא לעוד מכשיר, הייתי שמח לדעת מה זה. תודה רבה לכולם!

• 6 תגובות
    • 867 צפיות
  13. כיצד מתחבר מסך כזה או כל אחד אחר http://www.arihav.com/products/sales/SNP.asp?id=46&DataBaseTable=Sales למחשב? תביאו בבקשה דוגמאות לאיך החיבור נראה או תמונות כי אני לא ממש מבין בשמות.. אולי בשביל לקצר את החפירות : ;D 1. זה מתחבר לכ. מסך? או שזה לא קשור..? 2. ללוח אם ישן (P3) זה יתאים?

• 1 תגובה
    • 718 צפיות
  14. אולי בקרוב אני אתחיל בפרויקט מודינג שבו אכניס את המחשב שלי לוידיאו,אם רק ישחררו לי את הוידיאו בקיצור חשבתי על זה,מה בעצם עושה אותה אות אינפרא אדום שמגיעה מהשלט? אפשר אולי לחבר את המקלט ל2 החוטים של ההדלקה של המחשב ואז כפתור הON ידליק את המחשב? אם זה אפשרי אני אוכל להדליק את המחשב מהפלאפון ;D (ככה זה שיש סמביאן ) עריכה: בויקי כתוב רק איך השלט עובד ולא איך הוא גורם לוידיאו לעבוד,חבל.

• 19 תגובות
    • 2.4k צפיות
  15. אז ככה בניתי מעגל לדים על פי המדריך שיש בנעוץ משו כזה רק עם 4 לדים ולא 5 עכשיו אני מחפש מדריך טוב ופשוט יחסית כי הידע שלי לא כזה נרחב באלקטרוניקה אז אם למישו יש איזה מדריך הוא מלך תודה לכולם

• 4 תגובות
    • 785 צפיות
  16. Started by OmEr.il,

שלום, אני רוצה לבנות איזה מעגל עם רכיב 555,אין מעגל מיוחד אני פשוט אוהב אלקטרוניקה, יש לכם אולי רעיונות למה אפשר לבנות?(לא מסובך כל כך אבל שאני אלמד משהו) תודה נ.ב:יש לי ידע בסיסי אבל הוא תיאורטי,בגלל זה פתחי את הת'ראד כי לא היו לי רעיונות מה לבנות..

• 5 תגובות
    • 5k צפיות
  17. Started by GRiM,

מכיוון ששוכבים אצלי בארון הרבה חלקים שקשורים למחשב הישן ורובם עובדים, החלטתי לבנות מחשב שישמש אותי כקונסולה למשחקים נוסטלגיים (Capcom וכו'). אני לא הולך להשקיע כסף בפרוייקט (מלבד דברים הכרחיים) ולכן כל החלקים יוכנסו לקופסאת נעלי Nike, כרגע הכל נמצא בתוך קופסא גדולה יותר - זמנית. הקונסולה הזאת תתחבר לטלוויזיה בסלון דרך S-Video. לקונסולה תתחבר מקלדת אלחוטית הכוללת בתוכה עכבר, אשר זרוקה אצלי ללא שימוש. עם זאת, אני אקנה גיימפאד - אם הוא יהיה מוצלח, אקנה אחד נוסף - Logitech Precision Gamepad. את המשחקים אני אפעיל כמובן באמצעות אמולטור, בשם kawaks. המפרט של המחשב: Intel P3 600MHz PCPartner's MoBo 384MB SDRAM ASUS MX440 64MB WD 14.3GB IDE Sunshine 400W 50X CD-ROM WinXP …

• 13 תגובות
    • 2.8k צפיות
  18. שלום רב! אני מעוניין להתחיל בפרוייקט חדש של מודינג,אך לשם כך אני זקוק לחריטה מדוייקת,רצוי בלייזר , של לוחות שאת עיצובם תכננתי מראש במחשב. האם אתם מכירים מחרטות לייזר , או מחרטות טובות באזור המרכז,או בכל אזור של הארץ? אשמח לקבל גם טלפון או דרכי יצירת קשר עם המקום. תודה רבה מראש...

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  19. יש לי 2 פוטנציומטרים של 500 אוהם ואני רוצה לחבר כל אחד למאוורר של 12V איך אני עושה את זה? תודה,

• 5 תגובות
    • 983 צפיות
  20. Started by Asaf.Y,

בין מארז נקי מבאלגן .. לפני ואחרי! לבין....

• 37 תגובות
    • 3k צפיות
  21. Started by Sarlula,

החריטה מתבצעת על פלסטיק, במקרה שלנו: פרספקס, ע"י מלחם פשוט. כל אחד יכול לבצע אותה, והתוצאות יפות מאוד. אז נתחיל: הכלים: 1. מלחם: 2. סיכה: 3. משטח לחרוט עליו: שלב 1: לפתוח את הברגים הצמודים למלחם ע"י מברג פיליפס ולהשחיל את הראש טיפה החוצה: שלב 2: לדחוף את הסיכה למרוח שנוצר, ולהחזיר את ראש המלחם והסיכה פנימה: שלב 3: לחזק, ולסגור את הברגים: שלב 4: זה השלב הכיפי! החריטה! אפשר לחרוט כל מה שרוצים ע"פ כמה הנחיות: - לחרוט רק כשהמלחם חם בשיא. - החריטה הקלה והנוחה ביותר היא ע"י נקודות: לעשות נקודה, לעשות אחת צמודה לה, ושוב, עד שניווצרת צורה. ואז ע"י העברה של המלחם להפריד בין הנקודות עד שייווצר קו ישר ואחיד. - כדאי לחרוט בכתב מראה מכיוון שהצד היפה…

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  22. אני עובד על איזה משהו במסגרת שירותי הצבאי ואני צריך לחשוב על שיטת שידור לבניית משדר ראה דוגמא גוייסטיק ומקלט שזה המוצר שיהיה אפשר להצפין את זה , כמובן לא רדיו ולא אינפרה אדום . רעיונות . תודה

• 3 תגובות
    • 833 צפיות
  23. Started by eegg,

אני מחפש חלקים של מחשב לתוכנת sketchup לא חשוב איך הם נראים יותר במובנים של גדלים של הכל. אם מישהו יודע זה יעזור מאוד.

• 2 תגובות
    • 707 צפיות
  24. Started by Zed3,

שלום רב לכולם, אני מתכנן לקנות מערכת חדשה, ובפרט את המארז Chieftec Mesh Black כאשר הספק יהיה או Liberty ELT500AWT 500W או ToughPower W0103 600W PFC בכל אופן, שני הספקים מגיעים עם מאוורר וגריל עליונים, ופולטים אוויר כלפי מעלה. שאלתי היא האם יש צורך בפתיחת פתח אוורור עליון במארז לשם כך? כך או כך, אשמח לקבל חוות דעת תודה מראש למגיבים

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  25. טוב ,את הפעם האחרונה ששלחתי פה הודעה אני ממש לא זוכר ,זה היה מזמן.אני מקווה שהפורום נשאר איכותי כמו שהיה בעבר,את זה הוותיקים כנראה יודעים. בכל זאת לעיניינינו,יש לי כרטיס מסך ישן יחסית RADEON 9600XT ,וכמו שאתם יודעים הוא מאוד מאוד חלש למשחקים של היום.ואני רוצה לעשות לו אוברקלוק רציני. כרגע לי לי יחסית מספיק צלעות קירור שהוצאתי ממעבדים (פנטיום 3) וצ'יפסטים ישנים.אני רוצה לחתוך אותם בהתאם ולשים אותם על הזיכרונות של הכרטיס,ואם יתאפשר אז גם על ליבת הכרטיס. השאלות: עם מה אני חותך את הצלעות קירור כדי להתאים אותם לגודל של הזיכרונות? איך אני מדביק את הצלעות אל הזיכרונות והליבה? יש לי משחה טרמית ננוטרם בלו 2 אבל אני לא חוזב שהיא תעזור כי היא לא מדביקה. בכל מקרה אם תעזרו לי אני אשמח…

דיונים חדשים בפורומים