אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,629 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי את המכשיר הזה על השמשה בצד ימין באוטו. רכשתי את האוטו מסוכנות לפני כמה חודשים והמכשיר הנ"ל הגיע עם האוטו ואין לא מושג מהו. הכבל נכנס למעלה לאנטנה קטנה בגג באוטו. מזה ואיך משתמשים בו בדיוק?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מכירים את הTV של פיליפס עם המנורות שמקרינות על הקיר אז נכון ששם התאורה משתנה אבל זה מה שעשיתי ב66 ש"ח בעזרת קטודות ובד סקוטש המסכים הינם DELL E228
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה להזמין מערכת קירור מים מחו''ל ונתקלתי בבעיה... האם אפשר לשלם בתשלומים בהזמנות מחו''ל? :s05: כי מערכת שלמה תעלה כ2500 שקל עם משלוח איך אתם מזמינים מחו''ל? 0.0
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש אפשרות לבנות מקלט IR למחשב שיעבוד עם שלט של HOT (האדום החדש, אם זה חשוב) ? אין לי חיבור com אבל יש לי parallel.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בוקר טוב קניתי צג LCD 4X16 הבעייה שבמחשב שלי אין יציאת LPT אני קניתי כרטיס PCI עם יציאת LPT חיברתי כל החיוט כמו צריך בדקתי כמה פעמים אני רואה ריבועים שחורים בשתי שורות וזהו אף תוכנה לא מצליחה לתקשר עם הצג מישהו יכול לעזור תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה השם של הדבר הזה כמה הוא עולה ומאיפה אפשר להסיג אותו? http://hwzone.co.il/reviews-files/dan/modcon/Image024.jpg זה של מחשב בכלל? זה שייך לפרויקט הWINAMP של Yonchi ראיתי את זה לראשונה פה: http://hwzone.co.il/articles/modcon/4/
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.xtfriends.net/cgi-bin/forums/dcboard.cgi?az=show_thread&om=24&forum=hard הוא אומר שהוא עושה את זה עם דרמל, מה זה? ואיך אני יכול בהסבר פשוט לעשות צורה כזאת על המארז?
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש רעיונות ? זה מסך של DELL עם כניסות SVIDEO ו RGB. יש איזה רכיב מוכר שמעביר בין חיבור כבל כבלים לאחד מהאפשרויות? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום לכולם. אני מצרף תמונה של הפינאווט של הספק כח שלי (asus thor 1200w) אני מדבר ספציפית על החלק של הGPU/PCIE עם 8 פינים (פינה שמאלית למטה) בצד של הספק יש 5 גראונד (שתופסים 4 פינים - יש חוט אחד כפול) + 4 של 12וולט בצד של הGPU יש 5 גראונד (שתופסים 5 פינים) + 3 של 12וולט (ללא חוטים כפולים) לאן בGPU אמור ללכת החוט הנוסף של ה12וולט שיוצא מהצד של הספק? אני מפספס פה משהו? יש פה טעות? תודה מראש לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המבצע על הוולף עם ה200 חלקים, ומעין סטנד כזה? בא באריזה גדולה, שנראית די נוחה לשימוש שעולה 200? שווה? או שאם כבר מוציאים 200 שקל - להוציא את זה על דרמל אמיתי - וזהו
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לבנות משדר IR שמתחבר לLPT וישלוט על המכשיריים החשמליים אצלי בחדר. בניתי לפני כמה זמן מקלט, אבל אני לא משתמש בו, ולכן רציתי להפוך אותו למשדר. אבל איך עושים דבר כזה? האם משדר הוא גם מקלט? יש תוכנה שיכולה לעבוד עם משדרים או שצריך לתכנת אחת? מצורפת תמונה של המקלט שיש לי תודה [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות מקלט אינפרה אדום למחשב כדי להעביר שירים בווינאמפ מרחוק ולהנמיך\להגביר את הווליום או משו בסיגנון. אני יודע שיש מדריכים מפורטים על איך להכין אבל אני מעדיף כבר לקנות מקלט מוכן כזה שמתחבר ללוח אם (יש לי את החיבור על הלוח). בכל אופן, רק להבהיר לכם שאני לא מדבר על irda שמשתמשים כדי להעביר מידע לפלאפונים וכאלה, אלא על ir בשביל שלט כמו שיש לטלוויזיה... מישהו יכול לומר לי איפה אני קונה את הדבר הזה? אני צריך אתר ישראלי להזמין ממנו או חנות באיזור תל אביב לקנות ממנה. (זה בשביל חבר שלי, תודה)
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
נכון ב- ABIT יש את המערת OTES הזאת? יש שם לדים חזקים + מגעילים ירוקים חשבתי להחליף אותם ל- UV מה אתם אומרים אפשר? :-\
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מאורר שקניתי מחבר בחיבור של 3 פינים יוצאים מהמאורר 3 חוטים צהוב(של הסל"ד)אדום ושחור(חיובי ושלילי)אם אני יחתוח את החיובי או שלילי ויוסיף נגד משתנה הוא ישפע על המהירות של המאורר? או שאני צריך לשים אותו במקום אחר?
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי כרטיס מסך GTX 970 - הוא ממש ארוך ולא נכנס למארז שלי (אנטק קולר מסטר) כי יש שם מין פאנל פנימי. אני מניח שהפאנל עשוי מאלומיניום אבל לא בטוח. כל מה שצריך לעשות זה לחתוך קטע של 2-3 סנטימטרים אורך על 1 ס"מ עומק מהפאנל, והכרטיס יכנס. איזה כלי אני צריך (מישהו אמר לי "דרמל" - זה מכשיר שעולה מאות שקלים...)? תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
אהלן כולם יש לי מגבר ישן של ימאה Yamaha Twentyfive 112 amp model G25-112 מגבר נחמד מאוד, חזק ושירת אותי נאמנה עד ש.. באזים בכפתורים היו ממזמן, הייתי בטוח שזה עניין של מגעים ותכלס זה גם לא הפריע. כרגע המצב הוא שאם אין איפקט מהגיטרה (זאת אומרת בפריטות חלשות או מתי שמשתמשים בסינגלים קדמיים וכו) אז הצליל (עוצמה) דועך בצורה משמעותית מאוד ומהר. אני לא מבין גדול באלקטרוניקה אבל אם הייתי צריך לנחש, האות שיוצא מהגיטרה, ככל שהוא חלש יותר (כגון שימוש בפיקאפים קדמיים (גשר) ואי שימוש באחוריים או בקדם מגברים וכו) הוא דועך משמעותית, הייתי אומר אפילו אקפוננציאלית (חננה שכמותי). פתחתי את המגבר לראות אולי יש שמה איזה קבל נפוח או משהו כזה שנראה לא טוב אבל לא מצאתי כלום. מה אפשר לעשות??הממי…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי שני שאלות שממש לא קשורות אחת לשניה אז תסלחו לי על זה 1. האם יש פה למישהו רעיון איך לסדק הגדים בצורה חכמה ונוחה? הגיעו אלי היום 600 גדים שמחולקים ל30 סוגים שונים ולצערי זה אפילו לא הגיע בשקיות נפרדות אלא פשוט בגוש של נגדים וזה ממש לא צורה מסודרת וזה מתבלגן אני ישמח אם למישהו פה יהיה רעיון איך אפשר לסדר את זה בצורה שזה גם יהיה נוח למצוא את הנגד שצריך וגם שהם לא יתבלגנו ויסתבכו אחד בשני כרגע עלה לי רק הרעיון הפשוט של לקנות 30 שקיות קטנות שאפשר לסגור ולשים כל שוג בשקית 2.דוד שלי רוצה לקנות סורק תלת מימד לסריקת אפים (של בני אדם כמובן) את רמת הדיוק אני לא יודע אבל אם זה חשוב אני יכול לברר התקציב שלו עומד על 100 דולר אבל מבדיקה מהירה באיבי הבנתי שזה בלתי אפשרי למצוא …
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לקנות מארז CM-690 ולשים בו בין 6-7 מאווררים לפי הסדר הבא (כולם 120 ממ) 2 בקידמת המארז להכנסת אוויר 1 בתחתית המארז להכנסת אוויר 1 בדלת המארז להכנסת אוויר על כרטיס המסך 1 בגג המארז להוצאת אוויר (לא בחור שנמצא מול המאוורר שמכניס מלמטה בכדי לא ליצור קיר אוויר) 1 באחורי המארז 1 בדלת המארז להכנסת אוויר על המאוורר (אולי). בכל אופן זה מסתכם בכ- 7 מאווררים. יש לי 2 שאלות: 1) אם אני קונה מאווררים של SCYTHE זה משנה אם אני קונה את הדגם של 1200RPM או של 2000RPM מבחינת הרעש (בהנחה שיש לי בקר מאווררים, האם המאווררים של ה 2000 יהיו יותר רועשים כשאוריד אותם ל 1200 מאשר המאווררים המוגדרים מהמפעל לפעול ל 1200? 2) מה דעתכם על הבקר הבא, הוא בקר ל - 7 מאווררים, מציג 3 טמפ' (מע…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
צבעתי את הפאנל שוב רק שהפעם זה לא היה מתוכנן בכלל אז לפי דעתי זה לא יצא כל כך יפה מה דעתכם?? http://www.pbase.com/image/31730229 הערות!! והארות!!
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חבר'ה אמא שלי טסה לחו"ל ורציתי לדעת איזה חלקים כדאי להביא (שקשורים למודינג) אבל כמובן שלא יהיה כמו המחיר בארץ אחרת אני אקנה בארץ כבר יותר עדיף חשבתי לקנות דרמל מקורי (אומנם יש לי דרמל של חברת יונדאי) אז חבר'ה מה אתם ממליצים???
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום... אני קונה מערכת מחשב חדשה בקרוב ואני עדיין לא סגור על רכיבי המערכת אבל התקציב שלה יהיה בסביבות 5.5 K עם ציוד הקפי חשבתי להכין אותה גם לOC אם זה יצא משתלם מבחינה כספית ולא לעשות את הOC כתחביב אלה באמת לשפר את המערכת במחיר נמוך ממה שהיה עולה לשפר אותה ברכיבים טובים יותר. לפני כמה שנים כשקניתי תמחשב הנוכחי חשבתי גם לעשות לו קירור מים וקניתי רדיאטור יחסית גדול של אוטו והכנתי לו קופסא יפה עם 8 מאווררים (בהגזמה, כי השגתי אותם בזול מאוד אז) של 80 מ"מ 4 בכל צד ויש מקום לעוד בעקרון חחח. קניתי גם משאבת מים של אקווריום אבל היא דיי מעפנה לא חושב שהיא שימושית. חשבתי להתשמש ברדיאטור הזה אם זה כדאי ולקנות בלוקים למעבד, כרטיס מסך, משאבה נוזל וצינורות. מה העלות של כל הדברים האלה בע…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם אפשר לחבר מאוורר עם יציאת MOLEX של 4 פינים, ללוח אם - לחיבור 3 פינים הקטן של המאוררים ( כמו מאורר מעבד ) ואם כן אז האם אני אוכל לשלוט על ה RPM של המאורר? יוגב
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, איך אני יכול להשתמש בתקשורת טורית (סריאל פורט) באמצעות Bluetooth כדי לשלוח נתונים? אני צריך לשלוח נתונים טוריים (serial) דרך מכשיר אנדרואיד למודל בלוטות' (BlueSMiRF silver) (שמחובר ללוח Arduino). אני כבר יושב שלושה ימים מנסה להבין איך לעשות את זה.... אז בבקשה אל תתנו לי לי קישורים מגוגל כי כבר ניסיתי הכל. אני צריך קוד (לאנדרואיד). תודה רבה מראש...
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-