אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,629 דיונים בפורום זה
-
שלום פירקתי סורק והוצאתי ממנו את המנורה. למנורה 3 צבעים אדום ירוק וכחול.. ראיתי בסרטון הזה: שהוא מרכיב מפסק ומתח של 9 וולט והוא שולט על כל צבע בנפרד.. עכשיו רציתי לדעת איך אני יידע במנורה שלי מה: ה + ה - אדום ירוק כחול יש לי את אותו סוג חיבור..(נראלי).. תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, פרויקט הגמר שלי בתואר הוא ג'ויסטיק רגיש לחולי שבץ מוחי. המבנה הוא ארדואינו שמחובר לג'ויסטיק. בהמשך אחבר סוללה ובלוטוס אבל כרגע החיבור הוא בכבל USB למחשב. אני צריכה ליצור gui שבו יש מסך למשתמש - המטופל צריך לצייר בעזרת הג'ויסטיק קו, עיגול ומשולש. לאחר מכן יהיה עיבוד נתונים שמשווה בין מה שרציתי שהמטופל יעשה לבין מה שעשה בפועל וירשום לו כמה התקדם לעומת פעם קודמת. כרגע הג'ויסטיק מחובר ומראה פלט של נקודות איקס וואי ומכאן אני צריכה לגרום לכך שכשאני מזיזה את הג'ויסטיק יהיה על המסך מה שציירתי - עיגול קו או משולש. אולי צריך להכניס את הנתונים למטריצה , יכול להיות שזה הכיוון. מחפשת מישהו שיכול לעזור בחינם( סטודנטית לא עובדת...) או בתשלום אם אין ברירה או גם לשלוח …
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי שולחן רגיל לגמרי עם 2 רגליים מצידו האחד ומקום לקופסא בצידו השני בינהם יש דיי ויותר מקום להכניס מקלדת , כרגע יש לי את המסילות המעפנות עם המדף ההוא מפלסטיק למי שמכיר בקיצור זה לא מחזיק הרבה זמן וגם לא הכי נוח , כי אין שם מקום לעכבר... אני רוצה להרכיב מדף מעץ ולעשות אותו נשלף מתחת לשולחן שיהיה מספיק מקום למקלדת ... מישהו יכול לתת לי רשימה של חלקים שאני זקוק להם וכמובן היכן משיגים ? ואם אפשר לתת כיוון ודגשים בהרכבה מה טוב ומה נעים כמו כן מודינג חמוד למדף המקלדת יוערך ! ( כן , כן תתפלאו גם לזה אפשר לעשות מודינג !!! ) תודה !!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך שמות וכתובות של חנויות מודינג בגרמניה דחוף!!! ואני צריך לדעת מחירים של קטודות בערך תודה מראש לכל מי שעוזר DJ POWER
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. ברצוני להכין פנס ,שמרכבים אותו על המצח . שעובד עם led . יש למשהו מדריך איך עושים את זה .
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. מאיפה אני יכול לקחת מתח (שהוא לא 220V), מהמחשב, כשהוא מכובה? אני רוצה לתחת מתח ללד כך שכפתור הדלקת המחשב תמיד יהיה מואר מבפנים. מאיפה אני לוקח מתח גם כשהמחשב מכובה? :s05: אין לי בעיה גם להיכנס לספק עצמו ולהתעלק שם, רק תגידו איפה? איפה אני יכול לקחת מתח כשהמחשב מכובה? מחכה לתגובות ורעיונות. :jump:
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לעשות מודינג למקלדת ולעכבר (תאורה בעיקר) ואני לא יודע מאיפה להתחיל, אני לא יודע לחבר כבלים וכל הדברים האלה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הכנתי משהו גם לסידור כבלים וגם זוהר באור UV לקחתי את הכבל של ארד דיסק חתכתי את הגידים לפתי בדבק לקחתי צינור לבן זוהר חתכתי חתיכות פתחתי את הצינור הלבשתי את הקבל וסגרתי עם אזיקונים
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי שני שאלות שממש לא קשורות אחת לשניה אז תסלחו לי על זה 1. האם יש פה למישהו רעיון איך לסדק הגדים בצורה חכמה ונוחה? הגיעו אלי היום 600 גדים שמחולקים ל30 סוגים שונים ולצערי זה אפילו לא הגיע בשקיות נפרדות אלא פשוט בגוש של נגדים וזה ממש לא צורה מסודרת וזה מתבלגן אני ישמח אם למישהו פה יהיה רעיון איך אפשר לסדר את זה בצורה שזה גם יהיה נוח למצוא את הנגד שצריך וגם שהם לא יתבלגנו ויסתבכו אחד בשני כרגע עלה לי רק הרעיון הפשוט של לקנות 30 שקיות קטנות שאפשר לסגור ולשים כל שוג בשקית 2.דוד שלי רוצה לקנות סורק תלת מימד לסריקת אפים (של בני אדם כמובן) את רמת הדיוק אני לא יודע אבל אם זה חשוב אני יכול לברר התקציב שלו עומד על 100 דולר אבל מבדיקה מהירה באיבי הבנתי שזה בלתי אפשרי למצוא …
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
נכון ב- ABIT יש את המערת OTES הזאת? יש שם לדים חזקים + מגעילים ירוקים חשבתי להחליף אותם ל- UV מה אתם אומרים אפשר? :-\
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש אפשרות לבנות מקלט IR למחשב שיעבוד עם שלט של HOT (האדום החדש, אם זה חשוב) ? אין לי חיבור com אבל יש לי parallel.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום לכולם. רכשתי כרטיס קול משומש Audigy 2 ZS לטובת מחשב קולנוע ביתי - HTPC, כמובן שיש לו יציאה דיגיטלית אך אני גם רוצה להשתמש ביציאות האנלוגיות שלו, לטובת שמע של DVD AUDIO, לשם כך החלפתי את כל 4 מגברי השרת הקשורים לשמע ביחידות LM4562 המוכרות והטובות. השאלה שלי היא לגבי ה- Power Filter Capacitor, כרגע מולחם על הכרטיס הקבל המקורי שבא איתו, בעל ערך נמוך (לא זוכר כמה). אני רוצה להחליף אותו לקבל בעל ערך קיבולי גבוה יותר - 4700uF ואותו מתח 0- 16V מתוצרת ELNA מסדרת RE2. מישהו מכיר את הסדרה הזאת או האם הערך של הקבל גבוה מדי? (זה מה שמצאתי כרגע וזמין לי).
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני לא יודע מה לעשות איתם איך מחברים אותם!! מה עושים!
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אנשים תראו מזה יש להם פשוט הכול אולי במחירים לא הכי טובים אבל ממש ממש הכול פשוט תענוג http://www.xoxide.com עריכה : מעניין אם הם שולחים גם לארץ ???
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לאחר כמה מקרים שבהם נשרפו לי רכיבים במחשב עלה לי רעיון שאולי אפשר לשים פיוז במחשב (בכל דרך שהיא) ככה שהוא יגן על הרכיב... נגיד בתור התחלה על ההארד דיסק... מה אתם אומרים? יכול לעבוד?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום... אני קונה מערכת מחשב חדשה בקרוב ואני עדיין לא סגור על רכיבי המערכת אבל התקציב שלה יהיה בסביבות 5.5 K עם ציוד הקפי חשבתי להכין אותה גם לOC אם זה יצא משתלם מבחינה כספית ולא לעשות את הOC כתחביב אלה באמת לשפר את המערכת במחיר נמוך ממה שהיה עולה לשפר אותה ברכיבים טובים יותר. לפני כמה שנים כשקניתי תמחשב הנוכחי חשבתי גם לעשות לו קירור מים וקניתי רדיאטור יחסית גדול של אוטו והכנתי לו קופסא יפה עם 8 מאווררים (בהגזמה, כי השגתי אותם בזול מאוד אז) של 80 מ"מ 4 בכל צד ויש מקום לעוד בעקרון חחח. קניתי גם משאבת מים של אקווריום אבל היא דיי מעפנה לא חושב שהיא שימושית. חשבתי להתשמש ברדיאטור הזה אם זה כדאי ולקנות בלוקים למעבד, כרטיס מסך, משאבה נוזל וצינורות. מה העלות של כל הדברים האלה בע…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.xtfriends.net/cgi-bin/forums/dcboard.cgi?az=show_thread&om=24&forum=hard הוא אומר שהוא עושה את זה עם דרמל, מה זה? ואיך אני יכול בהסבר פשוט לעשות צורה כזאת על המארז?
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי לכולם, אני מכין פרויקט להגשה על סמך Raspberry Pi, האם יש כאן מישהו שיכול לעזור? בתשלום אם צריך
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן יש לי שני רמקולי סראונד של 8ohm, שני פרונט גדולים (אני לא סגור על הערך ohm שלהם כי אין להם מדבקה אבל דיי בטוח שזה 8 אוהם לפי מה שהבנתי ממי שהביא לי אותם) וסנטר אחד של 4ohm. אני מעוניין לחבר אותם לרסיבר שקיבלתי שדורש 8ohm. האם לדעתכם זה יהווה בעיה? או האם העובדה שהסנטר בלבד הוא ב4ohm לא תעמיס יותר מדיי על הרסיבר? מצורפות תמונות של הדברים למטה (משום מה המערכת לא איפשרה לי להעלות חלק מהתמונות אז עשיתי קולאז' שיהיה ברור ). תודה רבה לעוזרים ולעונים!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, פתחתי פה כמה פעמים אשכולות עזרה לגבי הספק שאני מנסה לבנות, וכל הזמן קיבלתי תשובות טובות, שאכן עזרו לי. זהו המעגל: קובץ מצורף "ספק" עכשיו, חיברתי את הכל ככה על המטריצה (השתדלתי כמה שיותר ברור בכל התמונות): קבצים מצורפים: "מטריצה 1" - "מטריצה 3" ופשוט שום מתח לא יוצא!!! אשמח אם תעזרו לי. עריכה: הLM317 תקין, בבקשה, אשמח אם תצלמו לי איך לחבר את המעגל על המטריצה, אני ממש נואש כבר! בתודה. בתודה.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זה מסך של DVD נייד הדגם הוא at070tn07. אני רוצה לחבר אותו למחשב, מה אני צריך בשביל זה? ואיפה אני משיג את זה? תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה להזמין מערכת קירור מים מחו''ל ונתקלתי בבעיה... האם אפשר לשלם בתשלומים בהזמנות מחו''ל? :s05: כי מערכת שלמה תעלה כ2500 שקל עם משלוח איך אתם מזמינים מחו''ל? 0.0
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
השאלה בכותרת, אשמח לתגובות ואם יש מישהו שקנה בחנות טובה אשמח למחירים ובאיזו חנות מדובר... תודה!
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-