אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
היי.. אני רוצה לקנות קתודה אדומה למחשב שלי וגם אני רוצה לקנות מאורר 120 מ"מ עם אורות כחולים.. מה אתם ממליצים?, איזה קתודה כדאי ואיזה מאורר הייתם ממליצים לי...(שקט) ואם כבר קותדה אז איך מחברים אותה לחשמל? תודה מראש,
-
- 14 תגובות
- 943 צפיות
-
-
-
יש לי מערכת מהסוג הטוב והישן כמו שצריך שמחוברת למחשב.. שמחברים אליה לדים ליציאה של הרמקולים הם נדלקים לפי הקצב אבל הבעיה שהם לא עובדים קבוע כיאילו רק על ווליום מסויים הם עובדים יותר מהווליום הזה הם נישרפים עכשיו השאלה שלי איך אפשר לתת ללד מתח קבוע שידלק גם על ווליום נמוך ולא ישרף על גבוה אין לי ידע באלקטרוניקה.... אבל אני ימצא איזה חבר שיעשה לי את זה... מישו יודע איך אפשר לקבוע מתח קבוע?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, קראתי את המדריך של איוורור מארז שיש באזור המדריכים אבל הוא רק נותן שיטות למצבים מסויימים או למקרים שהמשתמש מכין לבדו את החורים ומתאים את המאווררים.... אני ומודינג או כל מה שקשור לזה עדין לא הכרנו אני רוצה להתחיל אבל באילת אין ממש מקורות להשיג חלקים..... בכל מקרה יש לי תמארז הזה: וזה המיקום של המאווררים.. יש עוד אחד מאחורה בערך מתחת לספק כוח.... עכשיו הקדמי והצדדי מכניסים אוויר והאחורי מוציא אוויר אני יודע שהקדמי לא ממש מועיל בגלל הדלת... אבל עדיין רציתי לדעת איזה מאווררים לשים שמוציאים אוויר ואיזה שמכניסים אוויר בצורה הטובה ביותר....או שאולי בצורה שהם נמצאים בה כרגע הם הצורה הטובה ביותר עריכה: שכחתי להוסיף אני לא יודע אם זה ממש הכרחי אבל , האחורי והקד…
-
- 31 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
השגתי שלושה מאוררים בגודל 12ס"מ אבל הבעייה שהם 48V DC 0.21A החשמל של הספק במחשב לא מסוגל להפעיל אותם האם יש מה לעשות בנידון.. אודה לכם מאוד ..על העזרה מראש
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ראית ב EBAY שמוכרים מלא מסכי LCD לא תקינים ונפלתי על אחד 7 אינץ ממש זול גרושים שהוא עובד אבל התאורה האחורית שלו לא תקינה אז רציתי לדעת עד כמה זה מסובך לסדר תאורה אחורית כי אולי אני יכול לקנות כזה ולסדר לו את התאורה האחורית תודה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום , אני מקווה שאני בפורום הנכון אז ככה : יש לי מארז שבניתי לו חלון צד שקוף חתכתי כימעט את כולו קניתי פרספקס והרכבתי עם גומיית H כמו במדריך באתר. יצא מדהים ! עכשיו הגיע הרגע של התאורה במארז ( כל חלון שקוף זקוק לקצת תאורה לא ? ) הבעיה היא שאני מתלבט איזה תאורה לשים במארז מבחינת צבעים מה אתם יכולים להציע? חשבתי על זוג קטודות כחולות + מאוורר 80MM בחלק האחורה של המארז עם לד אדום ( מתאים ? ) אם יש הצעות אחרות שאתם יכולים להציע אני אשמח תודה רבה.
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אנשים!!! לכל מי שחשב שאני מת וכבר לא פעיל בעולמנו טעיתם הצבא הורס אותי אבל אני משתמש כבר בטקטיקות קשות בשביל להילחם על החיים שלי (ראו קב"ן וכלא) בקיצור אני מתכנן את MK3 הפרויקט היחיד שלי שיהיה ללא גבולות ויושלם כראוי בלי קשר לזמן ולתקציב שאני אהיה חייב להוציא עליו התכנון בעיקרו שילדת אלומניום עם מסגרת עץ הדבר הזה יכונה גוף 1 ויכיל בתוכו את כל המחשב חוץ מהספק שישב בשילדה דומה אבל נפרדת מהשילדה הראשית בשביל כל העסק אני ככל הנראה מזמין מגש ללוח אם MINI ATX מחו"ל ועוד כמה חומרים לבניית מארז DIY הדבר החשוב בשבילי הוא ההכנה של השילדה מהאלומיניום אני צריך שיטה (ואם יש למישהו גם מקום שעוסק בזה אז בכלל טוב) לחבר פרופילים של אלומניום (אני רוצה להשתמש בL אבל אם אין ברירה אז O סגורים…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום ;D ראיתי בסיטיקי של המדריכים איך להרכיב תאורה בתוך עכבר, זה הכי דומה למה שאני צריך ... מישהו יכול לתת לקישור למדריך לתאורה המקלדת תודה רבה [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, הזמנתי מערכת חדשה לחדר שלי Logitech Z5400 ואני רוצה לעשות איתה איזה משהו יפה. איכשהו, לא יודע איך - אפשר לשים עליה מנורות כחולות קטנות כאלה? לא יודע אם Ledים... משהו? כל רעיון יתקבל בברכה (: תודה מראש, אדם
-
- 22 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כמצורף. מתחי ההזנה מוצגים כפרמטר, איך אני מחשב ? תודה ! [attachment deleted by admin]
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איזה טכנאי מחשבים הציע לי לעשות פילטר ממפת אל-בד כזו, המפות החד פעמיות של השולחנות. ולא מסנו רב-מגבת... האם זה טוב? האם זהו בכלל הפורום הנכון?
-
- 28 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת לגבי חומר עיצוב שיש ביכולתו להתקשות על פלסטיק חלק... רציתי לקבל מחירים חנויות ביורשלים, סוגים ותחיליפים לגבי החומר הזה.. תודה, Aviko
-
- 8 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
יש לי פאק של סוללות, 6 סוללות של 1.2 וולט. סה"כ 7.2 וולט, איך אני יכול לבנות מטען בשבילן? האם צריך מעגל מיוחד או שפשוט אני צריך מעגל שיספק 7.2 וולט? ורשום שאני צריך לטעון בזרם של 300 מילי אמפר במשך 6 שעות. תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי את התוכנית המצ"ב.. האם הפקודה SWAP הופכת בין האחדות לעשרות באופן בינארי או שהיא הופכת "1" ל- "0" ? והאם לאחר ANL אני מקבל רק את ספרת האחדות ואז כאשר אני מציב אותו בתא החדש האם הוא דורס את הנתון או שהוא רושם את ספרת האחדות ליד העשרות של הקיים בתא אליו היא מועברת ? ומדוע ? תודה אנשים ! [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בשאלה המצ"ב, בסעיף א', אני חושב שמטרתם של המגברים היא לחצוץ ולמנוע ע"י התנגדות כניסה גבוהה מאוד את העברת העומס, והתנגדות המוצא שלהם למטרה זו היא שואפת ל-0. בסעיף ב' חישבתי ערכו של הנגד Rt ויצא לי 40 קילו. בסעיף ג' אני אמור לדעת לחשב המתח בשתי הנקודות שנכנסות לכניסה הלא הופכת של המגברי חוצץ, אבל אין לי מושג איך אני אמור לחשב אותו (מהי הדרך), אך אני יודע שלאחר מכן אני אמור להחסיר מתחים, מ- Vo ועד לאותה הנקודה בגשר. ולעשות כך בשתי הנקודות. האם אני צודק בדרך הפיתרון והאם אין דרך פשוטה יותר ללא חישובי זרמים ככה ? ואיך אני מוצא את אותו המתח ? תודה ! [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ביצעתי חיפוש ומצאתי כל מיני תשובות לא החלטיות. הדבר היחיד שהבנתי הוא שיש מן קופסא שעולה מאות שקלים,שעושה משהו בנושא. אז,האם אפשר לקנות/להכין כבל שבצד אחד הוא VGA ובשני RCA? תודה (סמיילי מגניב)
-
- 16 תגובות
- 8.9k צפיות
-
-
דבר ראשון, בסיקור של המארז (http://hwzone.co.il/reviews/SunbeamTransformer/7/) בסיכום רשום שאחד החסרונות שלו שהמאווררים רועשים רציתי לדעת עד כמה הם רועשים... בוא נגיד ככה אפשר לישון ברעש כזה? והשאלה השנייה אם המפרט הזה: יתלבש טוב על המארז... שלא יתחמם יותר מדי ושכל החלקים יכנסו (לזה הכוונה) תודה
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי מקדח כוס של 76mm אפשר לעשות איתו חור למאוורר 80mm?? ואם זה לא יפריע לאויר או משהו? מה אתם אומרים על הרעיון אם כדאי או לא? תודה!
-
- 29 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
יש לי אינפרא אדום בפלאפון ורציתי לדעת אם אני יכול בעזרת אותו המעגל גם לתקשר בין המכשיר שלי לבין המחשב ? עם תוכנה מסויימת כמובן
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי,לא ממש ידעתי איפה לשאול אז חשבתי שזה לא תהיה טעות לפרסם את זה פה תגידו איפה ניתן למצוא סטיקרים למארז,משהו יפה כזה,כי אין לי כח לחתוך וזה כדי לעצב משהו מיוחד,ככה סתם משהו קליל ומגניב שיראה וטוב
-
- 6 תגובות
- 804 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מודע לכך שהנושא כבר נידון בפורום בעבר, וראיתי את המדריך לבניית מקלט אינפרא, אבל יש לי מתאם USB IRDA של חברת unitek דגם Y-165 שבמיפרט שלו כתוב שהוא תומך בתקן ASK שלמיטב הבנתי זה התקן שבו עובדים שלטים רחוקים (של טלוויזיה, סטריאו וכו') ורציתי לדעת האם בינתיים (עברו כבר שנתיים מהפעם האחרונה שהעלו את הנושא) מישהו כבר מצא דרך לעשות את זה ? ניסיתי את התוכנה girder אך ללא הצלחה. תודה רבה, רון
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
טוב אז ככה, השנה עברתי לסקרמנטו (בירת קליפורניה למי שלא יודע...) ותוך כדי שאני יושב פה ומת משעום נכנסתי לקטע הזה של המודינג וכמו הרבה אחרים אמרתי לעצמי למה לא. אז הזמנתי מארז מNEWEGG הכי זול שעולה 10 דולר, הוא הגיע כרוב החיבורים לברגים בפנאל הקדמי שבורים והדלתות עקומות אבל אני ינסה להסתדר עם זה. אתמול התחדשתי גם בדרמל מקורי (MultiPro) שעלה 65$ (תמיד אפשר להחזיר ולקבל את הכסף בחזרה ) בגלל שהמחשב הראשי והיחידי שאני משתמש בו הוא מחשב נייד ובגלל שאני קצר במזומנים חשבתי לעשות משהו שאני יוכל למכור. אז החלטתי שהנושא של המחשב יהיה הKINGS, קבוצת הכדורסל בסקרמנטו וכשהעיר מפוצצת באוהדים שרופים למרות שהקבוצה גרועה ביותר יש סיכוי שאני ימצא איזה פראייר שיסכים לקנות את המארז, אם אני…
-
- 28 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
שלום, ראיתי את המדריך הזה: http://www.ovelha.org/pasteler0/2005/12/06/howto-blinking-leds/ כמה שאלות: 1.מה זה tip31? (אני יכול להגיד למוכר שיביא לי את זה והוא ידע שזה זה או שיש לזה שם אחר?) 2.p2 זה החיבור אוזניות\רמקולים כן? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות משהו כמו 6 לדים UB, ולחבר אותם ליציאת 12V. הלדים הרגילים אני יודע - 3V כל אחד. אבל האם הUB LEDS צורכים יותר חשמל? תודה מראש.
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-