עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. שאלה בכותרת

• 6 תגובות
    • 679 צפיות
  2. יש לי חיבור שמתחבר למצת ברכב הנה הפרטים שלו- CAR ADAPTOR INPUT DC 12V OUTPUT DV 7.5V 600MA כתוב למטה בקטן:ONLY FOR USE WITH DC 12V SYSTEM WITH NEGATIVE CHASSIS GROUND בקיצור החיבור בקצה השני הוא כמו חיבור שמחברים למודם ADSL\כבלים.... עכשיו יש לו רק שני חוטים... ובעיקרון לפי מה שאני יודע תקנו אותי אם אני טועה יש 2 GROUND במולקס... בקיצור יכול להיות שלזה אין GROUND ולכן יש לו רק שתי חיבורים? בקיצור עזרה תודה

• 8 תגובות
    • 813 צפיות
  3. Started by b127,

יש לי ספק שאין בו את חיבור הארבע פינים. וחשבתי למה לא לאלתר וליצור לבד ממולקס פנוי, פינים מתאימים, הרי צריך שם לא יותר משני גידים 12V ושנים אדמה. האם זה יעבוד? ישרוף משהו? בתודה מראש לעונים. ואם אפשר להזדרז כי אני רוצה להתחיל לעבוד כבר. אני כותב ממחשב אחר כעת.

• 4 תגובות
    • 816 צפיות
  4. Started by JohnnyBravo,

יש לי ספק ישן שיש לו מאוור 120 מ"מ. אני רוצה לקחת את המאורר ולהוסיף למארז.העיניין הוא שהחוט שלו קצר מידי,אז השאלה היא האים יש איזשהוא מאריך? והשאלה השנייה היא האם עדיף שהמאורר יוצא אוויר חם או שעדיף שהוא יזרים אוויר קר לתוך המערכת? שאלה שלישית מה חותך אלומיניום?

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. Started by Iko89,

קודם כל בזמן האחרון שמתי לב שהמודם מיתחמם יתר על המידה והאינטרנט מיתנתק ביגלל זה . אז בהתחלה פירקתי אותו ושמתי עליו מאוור מחובר לסוללות היום החלטתי לחתוך את מארז המודם ולהתקין עליו מאוורר רגיל של מחשב שהיה לי .. (80X80 אני חושב, 12V) חיברתי אותו לחשמל בעמצאות שנאי מיתכוונן מיסוג SKL-300 שעולה בחנות 30 שקל בערך .. פירקתי את המודם וחתכתי את החלק העליון כך שיתאים לגודל של המאוורר קדחתי חורים בישביל ברגים שמתאימים, כמובן שהמאוורר יושב מעולה ולא זז מהקופסא .. עכשיו כמובן שהוא לא מיתחמם .. הינה כמה תמונות : החורים שעשיתי עם המלחם (אחרי זה הורדתי אותם כלומראין את הרשת הזאת, יש חור גדול): המאוורר על המודם : האורות של המודם בחושך עם המאוורר המודם עם המאוורר ה…

• 18 תגובות
    • 2.3k צפיות
  6. Started by gnk,

שלום, קניתי CoolerMaster Aurora Blue Cold Cathode .... חיברתי את הקטודה.. ולאחר 20 דקות שהיא האירה.. פתאם 80% ממנה כבה... וככה המצב נשאר..... כשאני מכבה אותה ואחר כך מדליק שוב לוקח לה המון זמן להדלק.... ושוב רק 20% ממנה נדלק.... מה הבעיה? האם הקטודה עצמה לא טובה? אולי השנאי? תודה!

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. שלום. יש דרך לדעת מהי צריכת החשמל של המחשב הנייח שלי? Celeron G530 8GB RAM כרטיס קול. כונן SSD. AIDA64 מורה על נתון אחד שחשבתי שאולי רלוונטי, אבל לא ברור לי אם מספק: CPU Package: 13W (במנוחה)

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by jeyjey,

אני בונה בלוק מים והכלי היחיד שיש לי גישה אליו בשביל לעשות את זה זה דרמל אני מתכוון לקנות את ראשים 193 ו9904 לפי מה שהבנתי מהת'רד שבסטיקי הם יהיו טובים רציתי לשאול - האם החיתוך איתם יהיה מדויק? וכמה עולה כל ראש בערך?

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by HaEsrimVeArba,

איזה גריז תרמי לקנות? והיכן ניתן לרכוש כזה באזור ראשלצ?

• 3 תגובות
    • 832 צפיות
  10. Started by ^Z^,

הבלוק הימני. אני שוקל לקנות את הבלוק הנ"ל מחנות קטנה בגרמניה. הבנאדם נשמע נחמד והוא טוען שהבלוק הזה שווה ערך בביצועיו לSwiftech MCW60. מה דעתכם? עריכה: טעות בניווט! [P:] אפשר להעביר ל"אוברקלוקינג וקירור".

11. Started by darkman,

אז ככה אני רוצה לעשות אחד שיהיה ל 4 מאווררים וגם להוסיף לו שני מתגים לקטודות אני רוצה שלכל מאוורר יהיה פטינציומטר(לא בעיה) אבל אני לא רוצה עם מפסקים(on/off) אז מה עוד אפשר להוסיף? זה נראה לי שיהיה משעמם מידי בלי אורות אבל אני לא רוצה אורות ללא מטרה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by 114508534,

אני אני עושה פריקת מתח לקבלים של הספק בכדיי שאני לא אקבל זרם

• 38 תגובות
    • 12.9k צפיות
  13. Started by Asaf.Y,

שלום לכולם . אני רוצה לעשות משהו דיי מעניין למארז שלי ות'אמת,אין לי מושג מה בדיוק כאו אני נתקע וצריך את עזרתכם.. חשבתי לצבוע את המארז מבחוץ לצבע שחור,ומבפנים לצבע פלורוסנטי. הנה כמה תמונות של המארז שלי כרגע,ובהזדמנות זו ארצה להגיד כי החיתוך גריל האחורי של המארז והחיתוך של ה-120 מ"מ וה-80 מ"מ הכל נעשה עם מספרי פח. אבקש מכם,לעזור לי ולהציע לי מה לעשות למארז הזה..ואשמח לקבל תגובות על התמונות.

• 41 תגובות
    • 5.6k צפיות
  14. ככה אז...לקחתי שני מאווררים קטנים בגודל ששמים על כרטיס מסך....הכנסתי אותם במקום המקום של הדיסקטים +עוד כזה מקום פנויי,יצא ככה שזה ממש ניכנס והתאים בול במסגרת...עכשיו המוד שלי הוא כזה...שני מאווררים שמכניסים אויר למארז +שני לדים כחולים על כול מאוורר....עכשיו נתתי למעגל גם מפסקון קטן ON|OFF....עכשיו הלחמתי ועשיתי את המעגל...בדקתי בעזרת טרונספורמטור וזה פעל מצויין...ברגע שאני מרים את המפסק המאווררים מתחילים לפעול ביחד עם שני נורות "לד" כחולות. את המעגל בסוף שני הקצבות חיברתי למולקס זכר....ל12V וכמובן אדמה.עכשיו כשהפעלתי את המחשב המתג היה על ON אז הכול פעל מצויין...עכשיו רציתי לסגור את המאווררים וכשהורדתי את המתג אז הוא סגר לי את כול המחשב.... זאת הבעיה בעצם....עכשיו השאלה הא…

• 3 תגובות
    • 638 צפיות
  15. Started by PhP dUdE,

עם דסקיות 420,של וולף לא מהדגם החדש הישן יותר זה הכחול,כי היתי צריך לעבוד במהירות הכי גובה למה זה לא חתך כלום ונתקע במהירויות יותר נמוכות.

• 6 תגובות
    • 850 צפיות
  16. מסך Asus VM222U מחובר לנייד DELL inspiron 1225 ע"י VGA. הבעיה: כאשר אני מחבר את הנייד לחשמל באותו שקע שבו מחובר המסך (ע"י מפצל) נוצרות הפרעות בתצוגת - מעיין הבהובים אופקיים מחזוריים. יש פתרון ? תודה.

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  17. עשיתי חור למאוור בגג המארז שלי... הבעייה היא שעשיתי את החור עם ג'קסון :-\ (מה לעשות כשאין דרמל ???) בכל מקרה הצלחתי גם לשרוט קצת את המארז... המארז בצבע שחור מבריק ולי יש ספרי שחור רגיל נראה לי. בכל מקרה אני לא מבין בגרוש בצביעה אז אני צריך את העזרה שלכם... האם אני צריך ישר לרסס על המארז או שאני צריך לשייף את כל האזור של השריטה ואז לשייף? איך השחור הרגיל הזה יראה ביחד עם המבריק? ומה בעצם אני צריך לעשות כדי לקבל תוצאה סופית מוצלחת? תודההה

• 7 תגובות
    • 998 צפיות
  18. Started by carock,

יש פה אתר שאומר איך לעשות מודינג לTONIQ וInfinity.. מישהו יכול לקרוא את זה ולהסביר לי איך עושים את זה.. וגם לפי המאמר מה יותר טוב Infinity או TONIQ? הנה האתר.. http://www.madshrimps.be/?action=getarticle&number=6&artpage=2508&articID=567

• 2 תגובות
    • 908 צפיות
  19. Started by GetRich,

אם אני אחבר נגד 620 אוהם ללד במקום 430 הוא רק יעבוד יותר חלש? האורך חיים שלו יגדל? איך ניתן לגלות אם הלד הוא UB או לא? ניתן לחבר מסך של DVD למחשב? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 863 צפיות
  20. Started by shoonra,

היי אני מעוניין לבנות מוד הכולל מספר לדים בצבעים שונים כשהצבעים יתחלפו בהדרגה מצבע לצבע. יש לי רק ידע בסיסי באלקטרוניקה ולכן אני מעדיף רכיב/מעגל מוכן שיכול לעשות זאת. מישהו יודע איך קוראים לדבר הזה? בתודה רמי.

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by Anonymics,

שלום.. בניתי לי פרויקט וחשבתי להשוויץ פה קצת אז מה זה בעצם?מנעול שמה שהוא עושה זה מוציא בוכנה שמחזיקה את הדלת כך שאי אפשר לפתוח אותה..המנעול נשלט מבפנים ע"י לחצנים ומבחוף ע"י חיבור usb המנעול הזה מורכב מהרכיבים הבאים..(פשוט מאוד בלי מעגלים מיותרים או אלקטרוניקה מסובכת): דלת בוכנה שפועלת ע"י מנוע חשמלי שנאי לבוכנה שלט של מיטה (הבוכנה הייתה של מיטה שעולה ויורדת ע"י שלט) 2 חיבורי usb כבל usb והרבה הרבה דבק חם.. תמונות: אוקיי זאת הבוכנה שמתחתיה ניתן לראות את השאני שאליו מחובר השלט והמנוע של הבוכנה פה ניתן לראות את הבוכנה סוגרת את הדלת(הכתום זה רק כדי שלא יהיה רווח בין הציר של הבוכנה לדלת) פה ניתן לראות את הציר שהדלת פתוחה כאן ניתן לראות את מה שהיה פעם של…

• 26 תגובות
    • 4.1k צפיות
  22. אני מדבר על זה: המוכר בחנות חשמל אמר שלא נמכר דבר זה יותר והציעה לי זה: מישהו יודע למה הקודם לא נמכר יותר במדינה?

• 17 תגובות
    • 12.9k צפיות
  23. Started by hmjmvhcvh,

שלום, בחנויות אלקטרוניקה מוכרים כול מיני סוגי לדים וכול אחד יכול להוציא כמות אור שונה איך אני יודע כמה זרם ומתח לתת לו בלי לשרוף אותו או לקצר את החיים שלו? אגב המוכר לא יודע כמה לתת לו ואני רוצה לנצל את כול האור שהוא יכול להוציא תודה

• 12 תגובות
    • 4.9k צפיות
  24. Started by Charybdis,

שלום, נשבר לי ה USB מקדימה במחשב. השאלה שלי כמה עולה ה USB נקבה הזב? אין נלי בעיה להלחים אם צריך

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  25. שלום, ראיתי את המדריך הזה: http://www.ovelha.org/pasteler0/2005/12/06/howto-blinking-leds/ כמה שאלות: 1.מה זה tip31? (אני יכול להגיד למוכר שיביא לי את זה והוא ידע שזה זה או שיש לזה שם אחר?) 2.p2 זה החיבור אוזניות\רמקולים כן? תודה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.