אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
הנה: http://warnet.ws/news/12948/ ממש חמוד אבל דורש סובלנות.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בתרגיל המצ"ב איך אני מוצא את אות המוצא הראשון כפונק' של ה- Vin המצויין בתרשים? אבקש הסבר ללא לפלס...(מבחן הנדסאים) תודה ! [attachment deleted by admin]
-
- 17 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
האם יכול להיות כי בתרגיל טרנזיסטורי יצא לי מתח Vce שלילי ? תודה !
-
- 25 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
היי, במסגרת המודינג שאני עושה למחשב התחלתי לעשות את פרוייקט הלדים המהבהבים של הP2. פרוייקט עם חיבורים לא מסובכים, אני רק צריך חיבור מולקס ואולי להחליף את הלדים לUB, ואני מסיים. הבעיות שלי פשוטות: 1. אני לא בטוח אם חיברתי את הלדים טוב - בסכמה זה מוצג ממש כציור של לד, אבל אני רוצה להיות בטוח. 2. חיבור הP2 מכיל 3 רגליים: 2 קצרות בצדדים ואחת גדולה בצדדים (תראו בתמונה). האם הגדולה היא אדמה 100%? תודה מראש! החיבורים עד עכשיו: חיבור הP2: מחובר חיבור הP2: פתוח מהפלסטיק עוד תמונה של הP2 פתוח עוד אחת ממבט על, קצת מטושטשת תודה לImageshack.us על אירוח התמונות (צריך לכתוב אם לא נותנים קישור לדף עצמו : )
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם (: רציתי לדעת אם יש אפשרות לחבר מאורר של מארז ( 4 פינים ) לחשמל ולא לספק כוח. אם יש אפשרות והיא לא כ"כ מסובכת ( שלא דורשת יותר מדיי ידע ) אשמח את תעזרו.
-
- 1 תגובה
- 874 צפיות
-
-
שלום. החלטתי להתחיל פרויקט מודינג חדש. בפרויק אני אכניס את מחשב הלינוקס שלי לתבנית וידיאו ישן... הספק ישאר בחוץ. בזמן שדוד שלי משיג לי וידאיו ישן וגדול מספיק,אני מתכנן איך יראה המארז. סלחו לי על הציור הגרוע,פשוט אני השתמשתי בפוטושופ ואני לא סוס בו. בינתיים בואו תראו מה חשבתי על הגג של הוידיאו: אז ככה. יש לי כמה דילמות,בואו קודם נציג תמונות ואז את השאלות: בתמונה הראשונה זה הרעיון הראשון שחשבתי עליו,שני מאוררים 80MM בצבע אדום/כחול/ירוק (אלו הצבעים שנתקלתי בהם) עליהם גריל,ומסביב להבות (לא אלה בהכרח) בצבע כתום/אדום/צהוב וכו'... השאלה שלי היא,האם יראו את האור שיוצא מהמאווררים אפילו שאין פרספקט?http://img256.imageshack.us/img256/3822/vcrtoppu5.jpg בתמונה השניה …
-
- 95 תגובות
- 11.7k צפיות
-
-
אני מחפש לקנות דרמל, מקורי אם זה כדאי, או לא מקורי. אני מחפש באינטרנט ולא מוצא שום חנות שמוכרת דרמל. איפה קונים את הדברים הללו? תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
טוב אז אני לא מומחה כזה גדול לציור בסקץ אפ ולמודינג יש לי את כל הכלים(יש לנו מוסך אבא שלי קבלן) אז חשבתי לקנות מארז של 100 200 שח ובשביל הכיף לעשות מודינג זה משעשיתי כסקיצות ראשונות http://img340.imageshack.us/my.php?image=80764825ud8.gif http://img80.imageshack.us/img80/201/28104498as4.gif http://img208.imageshack.us/img208/3929/76664501cp1.gif http://img80.imageshack.us/img80/9786/65459331qh7.gif נראה עוד מעט אני יתחיל עבודה עם יש לכם המלצות לבקרי טמפרטורה ומהירות תכתבו בבקשה זה יכול ליהיות מחול (ארה"ב )כי עוד מעט דודדים באים אני צריך קטודות וגם המלצה למאווררים ואם אפשר לינקים מהאתר newegg כי משם הם יקנו
-
- 17 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אני מחפש מאריך לכבל שמגיע מהספק ללוח אם. איפה אפשר להשיג כזה ומה המחיר?
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הנה, כך סידרתי את המארז. עכשיו הוא מאוורר כראוי. יש לי גם חורי איוורור בדלת וגם מאוורר מול המעבד שנמצא אף הוא בדלת. יש למישהו עוד הצעות. [attachment deleted by admin]
-
- 18 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני צריך רשת משושים כמו בפרויקט אקוהלייט של ssr... וגם כפתורים יפים כאלה אבל רק מהארץ.. רשת לא חובה משושים ת'אמת רק משהו מתכמתי שיתהים לגריל לפרונט של מארז... תודה AvIkO
-
- 19 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יש לי כאן תרגיל האם מישהו יכול לכתוב באופן מאוד מסודר את הפיתרון (צריך להיות מאוד קצר..) אני רוצה לראות פשוט האם דרך החשיבה שלי נכונה.. תודה ! [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 980 צפיות
-
-
יש לי פרוייק באלקטרוניקה עכשיו הורדתי את תוכנת השירטוט ORCAD ואני צריך כמה רכיבים והרכיבים מסודרים שמה במיליון סיפריות מצאתי את הג'וק שאני צריך בסיפריה TTL . עכשיו מישהו יודע איפה הרכיב של חיבור LPT למחשב? או הנגדים? וזמזמים?
-
- 6 תגובות
- 848 צפיות
-
-
מצ"ב קובץ התרגיל +הפתרון החלקי שלי. אשמח לדעת האם הגל המשולש מצוייר באופן נכון מפני שהתחשבתי בכך שזה אינטגרטור כשאות הכניסה נכנס לשלילית, ולכן, הגל המשולש מצוייר כהיפוך הכניסה. ורציתי גם לדעת מדוע הגל במוצא תמיד יוצא משולש ולא אקספוננציאלי. כמו כן מהי הנוסחא איתה אני מחשב אמפליטודת הגל המשולש? תודה ! [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
היי . אני רוצה לדעת איפה אפשר לקנות ערכות חיתוך ליטוש ומה מחירן ??? אודה לכם מאוד 8)
-
- 6 תגובות
- 735 צפיות
-
-
-
מישו יודע איפה יש חנויות בניורק של מודינג ומחשבים... בבקשה לינק וכתובת יעזור, תודה
-
- 2 תגובות
- 854 צפיות
-
-
יש לי מקדח כוס של 76mm אפשר לעשות איתו חור למאוורר 80mm?? ואם זה לא יפריע לאויר או משהו? מה אתם אומרים על הרעיון אם כדאי או לא? תודה!
-
- 29 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
איך הלוח אם הזה מתפקד בOC? אני רוצה לעשות OC קל למערכת: E6300 / E4300 לא החלטתי עדיין איזה אחד מהם ABIT IB9 GSKILL 2GB 667MHZ CL5 RAEDON X1950P מה הייתם ממליצים? לכמה אני יכול להגיע בלי שום סיכון לרכיבים? הייתם מחליפים משהו?
-
- 1 תגובה
- 713 צפיות
-
-
אני הרבה פעמים ראיתי שיש צ'יפים שצריך להלחים לקונסולת משחק כדי להפעיל גיבויים וכו' אני לא מבין באלקטרוניקה אז רציתי לדעת, האם כל אחד יכול להחלים, והאם זה נכון שיש ערכות הלחמה?
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אוקי חברים, פרויקט לקראת פסח יוצא לדרך, עכשיו אני זקוק להמלצה למארז, כמה שיותר גדול, שהיה נוח לשנות אותו, וכמה שיותר זול ופשוט, הוא הולך לעבור מודינג עצבני, צביעה, חלון,הוספת מאוררים, ועוד הרבה שטיות מסביב.
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך לוחות אלומניום לבניית קירור - השאלה היא האם יש חנות מחשבים שמוכרת את זה?
-
- 3 תגובות
- 711 צפיות
-
-
הי אני מעונין לבנות משדר FM כדי לשמוע מסיקה מהנגן שלי באוטו חפישתי בפורום ולא מצאתי תשובה מפורטת חיפשתי גם ברשת אך המעגלים שנתקלתי בהם כללו רכיב שלא מצאתי בחנויות (stereo transmitters BA1404) אשמח אם מישהו יוכל לעזור בנושא נ.ב חשוב שאיכות השמע תהיה טובה תודה לכל העוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
למומחים פה שתיקנו את הספקי כוח שלהם בעבר רוב הפעמים שספק כוח נשרף הוא לא באמת נשרף יש פיוז בספק כוח שנשרף לי סבבה ויש לי ספק כוח של 500 וואט והשריפת הפיוז הייתה כתוצאה מנפילת מתח אני יודע איפה להחליף את הפיוז אבל מישהו יודע מה השם הספציפי של הפיוז לספק?? דרך אגב בדקתי אם המעגל לא נשרף והוא בסדר גמור רק תיתנו לי את השם של הפיוז שאני יקנה את הנכון ולא אחד חלש מדי או חזק מדי ומר הקוטר שלו????
-
- 1 תגובה
- 971 צפיות
-
-
הכרטיס הוא : Field Value Graphics Processor Properties Video Adapter nVIDIA GeForce 6200 AGP BIOS Version 5.44.A2.10 GPU Code Name NV44AGP PCI Device 10DE-0221 / 0000-0000 Transistors 77 million Process Technology 0.11 um Die Size 110 mm2 Bus Type AGP 8x @ 8x Memory Size 256 MB GPU Clock 351 MHz (original: 350 MHz) RAMDAC Clock 400 MHz Pixel Pipelines 4 TMU Per Pipeline 1 Vertex Shaders 3 (v3.0) Pixel Shaders 4 (v3.0) DirectX Hardware Support DirectX v9.0c Pixel Fillrate 1404 MPixel/s Texel Fillrate 1404 MTexel/s Memory Bus Properties Bus Type DDR Bus Width 64-bit Real Clock 199 MHz (DDR) (original: 200 MHz) Effective Clock 398 MHz Bandwidth 31…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-