עבור לתוכן

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by gal2229,

יש לי מאוורר 12V שמרעיש.. איך אני מוריד תמתח שלו ל7V? אל תגידו לי פאן באס או דברים כאלה.. אשמח לדעת עם יש חנות שמוכרת כאלה דברים תודה לעוזרים.

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. אני צריך לקנות 6 לדים UB 6 נגדים ושנאי מתכוונן איפה אפשר למצוא באיזור הקריות? תודה

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by nnfyrbsnss,

השבוע אני מתחיל עם חבר שלי איזה פרויקטון (חח פרויקט + קטן ;D) בנתיים לא אומר.. בכל מקרה אנחנו צריכים לחבר לדים בטור אני יודע איך וממש לא טוב כי יהיו שני צבעים ואני לא יודע איך מחברים במקביל. עכשיו אני אתחבר עם הלדים (4) (אני מקווה) לחמשל של הUSB שזה 5V אם אני לא טועה אז עכשיו יש את השאלות הבאות: 1.איזה לד מומלץ לי? 2.איך מחברים במקביל? 3. אחרי שאני אבחר לד איזה נגד אני צריך? תודה לעוזרים וסליחה על החפירה מעכשיו אני :-X.

• 14 תגובות
    • 5.2k צפיות
  4. Started by Asaf.Y,

הפעם, המחשב יהיה שקוף, בגודל של וידאו +- .. וישמש את ההורים..כמובן, אינטרנט אלחוטי. תאימות החלקים למשטח הפרספקס: הצעות , הערות והראות ייתקבלו בברכה.

• 22 תגובות
    • 3.7k צפיות
  5. בבקשה יכול לעזור לי? אין לי מושג איך ניגשים לתרגילים כאלה =| זה ממש לא כמו זרם ישר \=

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  6. רציתי לדעת האם התוכנית הבאה פותרת את הבעיה המצ"ב ? תודה ! SETB P1.0 SETB P1.1 JNB P1.2,END CLR P1.0 JB P1.2,END CLR P1.1 JB P1.2,END SETB P1.0 JB P1.2,END SETB P1.3 END:RET [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. אני צריך חתיכת פרספקסט ( עדיף סוג פלסטיק אחר שיהיה איכותי יותר) איפה אפשר להשיג דבר כזה במרכז האתר עדיפות בחולון...? וגם אני צריך לקפל אותו באיזה קטע(דוגמה מצורפת) איך אני עושה את זה? '>http://www.2send.us/"] אני צריך לקפל בקטע השחור.

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. שלום אני רוצה לעשות תאורה לחריטה שעשיתי אני רוצה לשים 6 לדים UB 2 X אדום 2 X ירוק 2 X כחול איזה שנאי אני צריך כדי לחבר את הכל ל 220V? איך עדיף לי לחבר את זה? טורי או מקבילי? ואיזה נגדים אני צריך.. אם בכלל? ואם כבר.. למישהו יש המלצות איפה לקנות לדים UB באיזור הקריות / חיפה? תודה

• 9 תגובות
    • 927 צפיות
  9. אני רוצה לבנות פנל שליטה על מאווררים אבל לא בעזרת מפסקים, זה נראה מכוער. אני רוצה בעזרת פוטנציומטרים. יש למישהו רעיון? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 823 צפיות
  10. זה נראה לי טוב גם לקרור של המארז. אתם לא חושבים...? עריכה: אפשר גם לשים נורת לד בתוך המארז והאור יצא מהחורים! [attachment deleted by admin]

• 45 תגובות
    • 4.8k צפיות
  11. Started by assafz,

שלום לכולם, אני צריך לבנות מעגל חשמלי שיוזן מסוללות ויספק במוצא 5 וולט בזרם של 3 אמפר. בעיקרון חשבתי להתבסס על רכיב 7805 לייצוב מתח ולהגביר את המתח על ידי רכיב lm317 אבל אני לא בטוח כל כך . . . למישהו יש רעיון או שהוא מכיר מעגל כזה?

• 0 תגובות
    • 692 צפיות
  12. Started by mei,

האם מתח המוצא VO1 הינו גל ריבועי שנע עם אמפליטודה של +-12V כאשר יש לו OFFSET ולכן מרים את הגל 2V למעלה ? והאם גל המוצא VO2 הינו גל משולש ? אם כן איך הוא ייראה ואיך אני מבצע סופרפוזיציה על המשוב כדי למצוא ערכיו ? קצת מסובך לי עם העניין של הסופרפוזיציה כי אני לא יודע איזה משוואות לרשום כדי להגיע אחרי הסופרפוזיציה לתדר ולצורת הגל... תודה אנשים ! [attachment deleted by admin]

• 29 תגובות
    • 6.5k צפיות
  13. Started by eegg,

אני בשלבי תכנון של פרויקט חדש שלי שיהיה מעץ לא חשוב איזה ויראה דיי מוזר לחלקכם אבל בגלל צורת השולחן שלי הוא יהיה עם חלון מקדימה ולוח אם מאחוריו הנה כמה תמונות ראשוניות

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  14. נשמע לכם רעיון טוב? להדביק על כל חלק פנימי אפשרי במארז, חוץ מבחורי איורור כמובן , פלציב דביק, לדעתכם יוריד משמעותית את הרעש..? המחשב אצלי בחדר - יש בו 6 מאווררים שונים, והרעש מעצבן (איבשה כזאת מרגיזה)...... דעתכם? יש רעיונות אחרים איך..? (המחשב חדש, לא מלוכלך - וכל המאורירים עובדים על 1000-1200 RPM ככה שהם לא הבעיה..) מפרט בצד.. בראל.

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. היי ממצב אחים שלי שמעו יש לי בפן לשיער שלוש פונקציות: חימום,סופר חימום וקור... אז רציתי לשאול איך עובד הקור הזה האם יש שם איזה ברזל שמתקרר כמו במקרר ואז מפזר את זה.... או שזה הקור שהמאוורר מפיק סתם....

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by Moty_p,

שלום לכולם, אני רוצה לעשות מודינג למקלדת שלי, מקלדת חדשה דנדשה שאבא שלי קנה לי, בצבע כסוף עם מקשים שחורים בשלושה שפות עברית אנגלית ורוסית ועוד כמה מקשים חמים למולטימדיה שאלה ראשונה: יש למקלדת 4 חוטים, אחד ירוק, כתום, לבן, וכחול אני לא יודע מה מהם זה הפלוס והמינוס והנתונים אני חייב לדעת את זה, מעל החוט הירוק כתוב G אני רק יכול לנחש שזה האדמה מעל החוט הכתום רשום O אין לי מוסג מזה מעל החוט הלבן רשום W אין לי מוסג מזה אומר ומעל החוט הכחול כתוב B אין לי מוסג מזה אני ישמח שמישהוא מנוסה יהיה יכול להגיד לי מזה מה שאלה שניה: אני רוצה להשים לדים לבנים שבין החריצים של המקשים יהיה אור לבן מואר אבל זה לא אפשרי, אז חשבתי על לעשות דבר כזה: להוציא את כל המקשים של המקלדת כדי לצבוע את המשט…

• 25 תגובות
    • 2.4k צפיות
  17. Started by Pro modder,

שלום רב חברי פורום מודינג ואלקטרוניקה הרבה לא זמן הגבתי פה, מקווה שהדיון הזה יחפר על זה. לפני כמה חודשים התקיימה תחרות מודינג מטעם HWZONE בגני התערוכה בתל-אביב. בתחרות לקחו חלק מחברי הפורום. בין המארזים שהשתתפו בתחרות היה המארז Blue Vision שעוצב ונבנה על ידי. המחשב זכה במקום הראשון בתחרות המודינג. בדיון הזה אני יתן סיקור קצר על המארז ושלבי העבודה עד לתוצאה הסופית. כל התמונות צולמו באופן ביתי ולא נלקחו משום מקור אינטרנטי כזה או אחר. 0% Photo Shop -------------------- אז מקווה שתהנו - Pro modder שלב ראשון : הסקיצה: --- בתמונה: הקורבן- מחשב לבן פשוט וישן קודחים חורים בעזרת Dremel הגדלת החורים לגודל הרצוי בעזרת ראש שיוף מיקום המפסקים שישלטו במאווררים…

• 52 תגובות
    • 8.8k צפיות
  18. הבנתם את השאלה שלי נכון אני מתכוון אם אני יוכל להתקין לDVD כונן ארדיסק וUSB שאני יעביר מהמחשב שלי לארדיסק את הסרטים ובמקום שהDVD ילך לכונן ה-CD שלו אז הוא ילך לכונן הארדיסק והארדיסק יהיה ריק למעשה מפורמט והDVD יזהה אותו בתור כונן CD מדומה ... אני חושב שהבנתם אותי עכשיו השאלה המעשית אם יש פה אנשים שכן יודעים לעשות את זה ויוכלו לעזור לי לדעתי זואתי משימה מאתגרת ...

• 2 תגובות
    • 801 צפיות
  19. Started by jackhammer,

אני רוצה לקנות דרמל חדש אני לא יודע איך לבחור...... מישהו יכול להמליץ לי על דגם מסוים מאיזה שהיא חנות עדיף מאיזור המרכז

• 21 תגובות
    • 2.3k צפיות
  20. Started by mei,

איך אני אמור לגשת לשאלה כזו ? מתי אני מתייחס לנתונים ברוויה ומה הכוונה מבחינה חישובית כאשר נתון זרם ההתרה והתפיסה ? תודה אנשים ! [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. אני יודע שזה סוג של SMT הצילום נלקח מלוח השעונים של הרכב שלי.. הוא מפיץ אור כתום ואני רוצה לשנות את זה לכחול לכן אני צריך לקנות לדים בדיוק אותו הדבר ולהלחים את הלדים הכחולים במקום הכתומים אשמח לעזרה איזה סוג לד זה. את כל הפרטים.. תודה

• 5 תגובות
    • 961 צפיות
  22. אוקי קוראים לי עמית אוחיון אני חדש כאן, שמעתי שהתמיכה שלכם מצויינת אז החלטתי לפנות אליכם לעזרה הבעיה שלי היא כזו: אני מחבר לכרטיס מסך שיש לו מן כניסה שחורה כזאת שאליה אני מחבר כבל קטן עם 3 יציאות (אדום-צהוב-לבן) ואת הממיר\מכשיר DVD אני מחבר את הכבל הקטן הזה עכשיו, הכל מחובר כולל החשמל והכל אך אני לא יכול לראות את התצוגה על המסך. אמרו לי אתה צריך תוכנה.. איזה תוכנה? והאם באמת אני צריך תוכנה?.. תודה מראש, עמית

• 3 תגובות
    • 681 צפיות
  23. Started by Devil Servant,

שנאי 12V ידליק את המאורר?

• 25 תגובות
    • 2.5k צפיות
  24. הנה תמונה [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. אממ סיימתי לבנות הכל ,נותר רק החלק של הלדים . בסכמה שנתנו במדריך שלי לא היה נגדים אבל לפי הרבה אנשים הבנתי שצריך אז שמתי נגד של 400 על כל לד(מה שהיה לי בבית -_-") ,תוצאה=לד חצי מהבהב חצי לא דולק לא מגיע אליו מספיק מתח.. איזה נגדים כדאי להשתמש בשביל המוד? (משתמש בלדים UB שהוצאתי מעכברים מסכנים של מייקרוסופט,והאמת?עובדים מצויין ,לדים חזקים ביותר!) נ.ב שאלה לא קשורה-כמה אמור לעלות לד UB ? מוכרים אצלנו בהרצליה בחנות שיחידה שיש פה כל לד 6 שקל!גנבים! תודה רבה מראש..!

• 1 תגובה
    • 666 צפיות

דיונים חדשים בפורומים