עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. אני עושה מן "ציור זוהר" על פרספק (צורה של גראס) איפה אני קונה פרספקט? וכמה עולה בערך לד? (בצבע ירוק או כחול תלוי מה אתם מציעים) מה אתה מציעים? תראו כל המחשב שלי כחול והדלת רואים שהיא חצי כחולה גם מתי שהיא סגורה.. אז אתם אומרים לשים לדים ירוקים מאחורי המודינג? כאילו שיהיה בדלת חצי ירוק חצי כחול? או כחולים? שהדלת תיהיה כולה כחולה?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. טוב אז יש לי 4 מפסקים עם 2 מצבים 3 רגליים(אני מקווה שזה מה שצריך) יש לי לדים פשוטים לא סופר אדומים כאלה עם נגדים של 220 אום(אני יכול להשיג כל סוג של נגד אבל אמרו לי ש220 זה מתאים) עכשיו מישו יכול לבנות לי שירטוט פשוט של איך לחבר בין כולם ?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. יש לי מגבר וינטאג שבמעגל הקדם מגבר שלו 2 קבלים נזלו , ואני רוצה להחליף אותם . הקבל הוא 330Uf 63V ובחנות יש 330UF 50V האם זה יהיה בסדר או שיעשה בעיות ? תודה לעונים

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. קודם כל אני לא בטוח שזה בפורום הנכון אבל נראה לי שכן (אלקטרוניקה) אז תעבירו אם לא. יש לי עכבר אלחוטי דפוק של מיקרוסופט שנדפק מזמן ועכשיו אני צריך עוד עכבר בבית אז אני מנסה לתקן אותו. אני חושב שהבעיה היא במקלט שלו שמשהו נדפק שם. מצורפת תמונה של המקלט. אולי הבעיה היא איפה שסימנתי חץ אדום? יש על הרכיב הזה מן משהו ירוק שנראה כמו יריקה O_0 ועוד 2 שאלות: איפה הדבר הזה של האינפרה ומה זה לעזאזל הריבוע הזה באמצע? הנה התמונה: עריכה: התמונה הוקטנה. נסו בבקשה לעזור לי או לתת לי כיוון בקשר לבעיה.

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. יש לי IPOD והייתי מעוניין לעשות את זה איתו. חיפשתי איזה שעה ולא מצאתי כלום, זה אפשרי לפי ההיגיון?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by card,

שלום תראו את המוצר הבא: http://www.fasttech.com/products/0/10003610/1264303-sy-386-usb-20-sim-card-reader זה גם Reader וגם Writer. האם זה יכול לאפשר למשל לקחת SIM, ואז לשכפל אותו? (כך שאוכל להכניס את ה-SIM המשוכפל, ולשים אותו בטלפון שני, וגם שם יהיה בעצם את אותו קו? כאשר לא מפעילים את שני הטלפונים בו זמנית כמובן..) מקווה שמישהו מכיר או התעסק עם SIM-ים.. תודה card

7. שלום, האם למישהו יש נסיון מוצלח עם אחד ה shileds עבור ארדוינו מבוססי SIM900 או SIM908 . הכוונה שהצליח להתחבר לאחת הרשתות בארץ ולהעביר תקשורת TCP או UDP. תודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by oren5511,

שלום לכולם קניתי ארדואינו אונו ואני לא מצליח להפעיל אותו. הורדתי את התוכנה מהאתר ניסיתי דרך האתר צעד אחר צעד ואני לא מצליח למצוא את "Arduino UNO (COMxx)" ובמנהל ההתקנים חסר דרייבר. תודה לעוזרים אורן

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by nir007,

שלום רציתי לדעת כמה עולהה להשכיר מכונת CNC MAZAK ? והאם אפשר לבנות אחת כזה מיני.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. מיזם ה-Raspberry Pi שהפך לסיפור הצלחה בינלאומי תודות למיקרו-מחשב בעלות של 25 דולר בלבד רוצה לשנות את העולם בשנית, הפעם עם מחשב בגודל חפיסת מסטיקים שמשאיר עודף מ-20 שקלים ארבע שנים אחרי שכולנו נדהמנו מה-Raspberry Pi, מחשב מלא בגודל שניתן להקיף בכף היד אשר הוצע למכירה בעבור 25 דולר בלבד והפך עם השנים לאחד מהמוצרים הפופולריים ביותר בקרב חובבי האלקטרוניקה והחומרה, האנשים שיצרו אותו עושים זאת שוב עם מחשב ה-Raspberry Pi Zero – מחשב בגודל קטן פי כמה, שעולה 5 דולר בלבד. ה-Raspberry Pi Zero, שגודלו הוא 65 מילימטרים על 30 מילימטרים בלבד (דמיינו לעצמכם מצת, או כונן USB 'שמנמן' – אלו הם סדרי הגודל), מציע מעבד BCM2835 של חברת Broadcom על ליבת ARM11 בודדת בתדר של 1GHz ו…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. אוקיי אז מחר אני מתכוון להתקין חלון למארז, יש לי פרספקס, מקדחה, מסור שולחן, הכל. הבעיה היחידה שלי היא שמקדח הכוס שיש לי בשביל לעשות חורים למאוורר הוא רק 64 מ"מ ולא 80 כמו הגודל של המאווררים יש משהו שאתם חושבים שאני יכול לעשות ? ואם זה נראה לכם זה יהווה שינוי משמעותי?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by liram21,

שלום לכולם, לאבא של חבר שלי יש סנוקר ויש לו כוורת עם הרבה בקבוקים (בר) זה ניראה ככה: http://img822.imageshack.us/img822/3453/img2012120800376.jpg בתוך התאים של הכוורת, בגב הכוורת יש מראות.. ככה שזה יכל להשתלב עם לדים או ניאונים מצויין ! אני רוצה לעשות תאורה לכל תא ותא .. לפני כמה זמן קניתי 20חתיכות של 9 לדים על כל חתיכה מחוברים 9 לדים (אפשר לראות כאן). דבר כזה יכל לעשות את העבודה ? כמובן עם ספק כוח מתאים.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. אני עוקב אחרי דיון של בחור מחול על מוד שלם והרכבת מערכת קירור מים שהוא עושה למערכת שלו.. רק לסבר את האוזן, המחשב השני של בחור מחשב עם לוח שהוא מרובע מעבדים - שכל אחד מהם הוא אופטרון מרובע ליבות. אחד הפרויקטים היותר פסיכיים שראיתי בחיים.. תהנו: Project: PrometheusCU

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  14. Started by jeyjey,

ראיתי את זה: http://www.bit-tech.net/modding/2001/12/10/adding_fan_speed_control/1.html ואני לא כל כך טוב באנגלית, אז מישהו יכול להגיד לי איזה פוטנציומטר אני צריך? 20 או 50? תודה

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. בחור אחד מאיטליה התחיל פרוייקט של בניית מחשב שכל החלקים שלו כולל אפילו הברגים הקטנים ביותר יוצרו ב CNC. הפרוייקט התחיל לפני כ שנה וחצי ועכשיו מתקרב לסיומו. לי לקח כ 10 שעות רצופות לעבור דרך 80 עמודים של היומן שלו, כולל תגובות ואני בהחלט ממליץ גם לכם להציץ במה שיש לו להראות. אומנם אין כאן הרבה חבר'ה שיש להם גישה למכונות CNC אבל הפרוייקט הזה בהחלט נותן השראה ומראה מה אפשר לעשות אם קצת יצירתיות ומשאבים "כמעט" בלתי מוגבלים: http://forums.bit-tech.net/showthread.php?t=76374&page=1&pp=20

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. שלום לכולם אני לומד חשמל בבית הספר, רכשתי ידע די גדול בנגדים וקבלים ואני רוצה קצת ללומד מעבר למה שמלמדים. רציתי חומר על מיצבי מתח דיודות וסלילים אם אפשר שהחומר יהיה בעברית כי אני מתקשה מאוד באנגלית. תודה רבה שקד

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by o.k,

שלום לכולם!!! רציתי לשאול האם מישהו יודע איך לבטל את המטען/החשמל הסטטי שנוצר במארז??? תודה .... :s05:

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. משהו קטן יעני מלדים כאלה... שיהיה בטוח המארז ויעבוד לפי הקצב של המוזיקה שהוא שומע... לא לפי הווינאמפ כמו שמפורסם פה... אפשר לעשות דבר כזה? אם כן אז איך?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  19. Started by midnight8,

אני רוצה לחבר שתיי לדים של 3 וואט לבטריות שלא יהיו תלויות במקור חשמל קבוע איך אני עושה את זה ? חשבתי על בית של שתיי בטריות אצבע שניראה לי מביא 3 וואט ואז במקביל אבל לא יודע אם זה יהיה מספיק חזק בכל מיקרה תנו פה רעיונות כמה שיותר אני יבחר את האחד שיראה לי הכי הגיוני

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by HiperPsY,

זריז בבקשה.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. שלום אז ככה יש לי 2 כרטיסי קול אחד שעל הלוח אם והשני PCI מיועד לנגינה\הקלטה מה שאני רוצה זה מתג שפעם יחבר את היצאות והכניסות ל לכרטיס שעל הלוח ובלחיצת כפתור יעביר את החיבורים לכרטיס הPCI . ומאיפה אני רוכש מתג כזה תודה

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by infer73,

טוב ככה, נכנסתי לי לפנדה לבדוק את ההזמנה שלי וראיתי שם במקרה את המוצר הזה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=6630 עכשיו אני רוצה לדעת, האם זה יעיל? ואם כן, אז איך אפשר לעשות דבר כזה בעצמי בבית? ואם מישהו יכול להביא מדריך מפורט (אפילו באנגלית) זה יהיה מאוד נחמד מצידו (זאת הסיבה ששמתי את זה בפורום הזה,ולא בפורום קירור,אם המנהל חושב שמתאים,שיעביר)

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. יש לי מארז עם דלת קדמית שמכסה את הכוננים אז אני צריך פאנבאס שלא בולט יותר מידי החוצה בשביל שהיא תסגר כמו שצריך. אני לא מחפש שיא היופי ככה שגם אין שום סיבה שהמוצר יהיה יותר מידי יקר. רק חשוב לי האמינות של המוצר ושיכנס בדלת כמו שצריך. אל תשלחו אותי להסתכל על תמונות כי אי אפשר לנחש למה יש כפתורים בולטים ולמה לא, קניתי כבר פאנל שלא מתאים למארז. והמימדים הרשומים באתרים הם כוללים את כל המוצר ולא רק מהפאנל החוצה, בגלל זה אני צריך לשמוע את המלצת בעלי הניסיון ובעלי הפאנלים. תודה רבה.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. נמאס לי שהזרת נגררת על הפאד של העכבר ולא בא לי להוציא 600 ש"ח על עכבר כמו R.A.T 7 או Func MS-3 כדי לפתור את זה. רעיונות? עריכה: משהו כזה יכול להיות נחמד, גם אם לא מאוד אסתטי.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by אלעד6,

בניתי מעגל לדים מקביל עם 5 לדים UB של 3V ועל כל לד שמתי נגד 470 אום... כמה שניות אחרי שאני מחבר את המעגל לחשמל הנגדים מתחממים מאוד!!!!!!! לטמפ' של 75 מעלות!!!!! האם נורמלי? אם לא מה קרה?....

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.