עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. http://www.usbdmx.com/schematic.html זה הופך מDMX לUSB זה יכול לחסוך לי כמה אלפי שקלים ומאיפה אני יכול להשיג כזה מעגל? ככה זה אמור לצאת בסוף http://www.usbdmx.com/building_7.html

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by Saari,

אז אני שוב חזרתי להציק לכם קצת, תקשיבו, אני מנסה לבנות אלמנט תאורה עם לדים אדומים, עכשיו כשקיבלתי את החבילה קיבלתי נגדים ללדים אדומים ונגדים לכל השאר, מה שאומר שללדים יש צריכה שונה ? בכל אופן, בניתי אלמנט תאורה עם לדים ירוקים כדי לראות אם הבעיה היא באמת אצלי והפעם לא עשיתי את זה בטור אלה התייחסתי לכל לד באופן אישי (הכוונה היא שלכל לד חיברתי נגד ולא נגד אחד לכל הלדים כמו מקודם) והכל עבד יופי טופי, הבעיה הגיעה כניסיתי לפעול באותה הדרך על הלדים האדומים (כמובן נגדים שונים), שוב פעם, רק לד אחד עובד כשמקודם עם הלדים הירוקים שתי הלדים עבדו. מה הבעיה ? אלה לדים חדשים למניעת שאלות מיותרות (הכוונה גם שאני לא השתמשתי באותם הלדים שהשתמשתי מקודם). אני כבר חסר אונים

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by PuLsE,

אז ככה לפני שאומרים לי פה לחפש.. כבר חיפשתי ולא מצאתי שום דבר בנושא.. אשמח אם מישהו שיודע יוכל לאמר איפה לקנות עכשיו ראיתי פה בכמה מן ההודעות על הזמנה מארה"ב אשמח לדעת איך זה עובד וכאלה.. בתודה מראש..

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by IG,

אהלן. בעקבות גישה די חופשית לחומרי גלם, החלטתי לנסות לבנות מארז חדש. מכיוון שאין לי ניסיון בזה, או בתוכנות שירטוט למינייהן, אני מבקש עזרה. הדרישות שלי: - לא גדול מידי... אני מתכנן על משהו בגודל דומה לTOWER, אז להשתדל להיות חסכוניים בגדלים (אם אתם חושבים שאפשר לקצץ איפשהו- ציינו את זה בבקשה) - מארז בצורה סטאנדרטית, כשברוחב צריך להיות מקום גם לכרטיסי מסך גדולים, גם לגופי קירור (בינתיים אוויר) בינוניים, וגם לספק סטנדרטי עם רווח של עוד 5~7 ס"מ (כנראה שהגג יפתח ע"י בוכנה שתחובר לשילדה....) - בגובה צריכים להכנס בצורה מרווחת (לא דחוס) 4 כוננים קשיחים, 5 כוננים אופטיים ורווח של עוד איזה 7~10 ס"מ (בשביל כפתורים וכו'...) - באורך- אני רוצה לשים בגג מאורר של 80 מ"מ לפחות+ כונ…

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. אוקיי אז מחר אני מתכוון להתקין חלון למארז, יש לי פרספקס, מקדחה, מסור שולחן, הכל. הבעיה היחידה שלי היא שמקדח הכוס שיש לי בשביל לעשות חורים למאוורר הוא רק 64 מ"מ ולא 80 כמו הגודל של המאווררים יש משהו שאתם חושבים שאני יכול לעשות ? ואם זה נראה לכם זה יהווה שינוי משמעותי?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. שאלות: תשובות: מי שעוזר מקבל 20 אג', תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  7. אני רוצה לבדוק כמה ספקים גנריים (אם הם מחזיקים / כמה הם מתחממים וכו) להערכה, אל ידיי חיבור עומס דמה (מנורות ליבון של אוטו - לא מתאים לי לשרוף מחשב אם אני שורף את אחד מהספקים בבדיקה) את המסילה 12 V אני הולך לבדוק בכל רמות העומס אבל כמה להעמיס את ה 5 V כדיי שיצא בערך עומס של מחשב ? (את ה 3.3 אני לא הולך להעמיס כי הוא גם ככה מיוצר מה 5 V, ולא נראה לי שמחשב בכלל מנצל את המסילות האלה עד הסוף אפילו בספק גנרי)

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by compman12,

מה יותר טוב? http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16811992004 או http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16811999174 בבקשה אנא פרטו.

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by darkman,

אני צריך את מספר הגוק של מגבר שרת תודה.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by RoNeR,

אני מתכנן לבנות htpc בתוך dvd של lg יש לי כבר את כל החלקים בקטן רק אני צריך עזרה בכמה דברים קטנטנים.. אני רוצה להעביר את הצורב דיוידי שיפתח דרך איפה שניפתח הדיוידי בדקתי וזה אפשרי רק הבעיה שלי היא הכפתור.. אחרי מחשב רבה הגעתי למסקנה שהדרך היחידה היא להשתמש בכפתור של הלוח בקרה המקורי של הדיוידי פשוט לנתק אותו מהמעגל שלו ולהלחים 2 כבלי קטנטנים ממנו אל הנקודות של הצורב דיוידי.. עכשיו הבעיה שלי שבכפתור בדיוידי קיימים 2 רגליים ובכפתור בצורב קיימים 4 רגלים... זה אפשרי לחבר בניהם?!? זה בערך ניראה ככה http://www.envador.com/CPUMAG/Images/IMG_1199.JPG ואני מתכנן להוציא 2 כבלים קטנים כמו שהוא עשה פה... מישו חושב ששתי כבלים אכן יתפוס?!?!?! השאלה השנייה... הוצאתי ממכשיר הדיוידי את מק…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by vner@,

Hi, I needed to solder a new component because it was broken... I could finally solder the old one... Now this receiver has digital tuner, so LCD screen ) the LCD screen was backlighted by two little (4-5mm) light bulbs (12v). these light bulbs were lighted even when the tuner was off :-\ it created a lot of un-needed heat, especially when the tuner didn't work (because of this crystal). in short, now the tuner is working, I could solder the crystal back in place, also, i changed those !@$%#&@$#% light bulbs, to blue leds ;D so..... here are the pics !!! Avner

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by Moty_p,

שלום לכולם, קודם כל אני רוצה לדעת אם אני יכול לחבר נגד לפלוס ולמינוס של החשמל כדי שכל החשמל יפול על הנגד והוא יהיה חם אש האם זה אפשרי מבלי שיהיה לי קצר מסוים במערכת? אם לא אז איך אני ידע כמה יהיה האוהם של נגד מסוים שהמתח בסופו של דבר יפול על הלד אבל הנגד יהיה רותח אש? נגיד 12 -> 3 והנגד יהיה אש אבל לא ישרף והלדים המוברים עליו גם הם לא ישרפו...?

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by 114508534,

יש לי כרטיס מסך שלא עולה ואני מעוניים לבדוק אולי אחד הרכיבים שרוף בכדי שאוכל להחליפו

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by MATAN144,

שלום לכולם! אני רוצה לבנות מערכת פשוטה (בעצם היא לא ממש פשוטה בשבילי) שפועלת עם הארדואינו. זה מעיין מקלדת שבה המספרים מ0-9 , אם מקישים את הרצף הנכון, אז יוצא מתח של 4.5 וולט מאחד הפינים. אני די נעל באלקטרוניקה אז תנסו להיות פשוטי...

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by card,

שלום תראו את המוצר הבא: http://www.fasttech.com/products/0/10003610/1264303-sy-386-usb-20-sim-card-reader זה גם Reader וגם Writer. האם זה יכול לאפשר למשל לקחת SIM, ואז לשכפל אותו? (כך שאוכל להכניס את ה-SIM המשוכפל, ולשים אותו בטלפון שני, וגם שם יהיה בעצם את אותו קו? כאשר לא מפעילים את שני הטלפונים בו זמנית כמובן..) מקווה שמישהו מכיר או התעסק עם SIM-ים.. תודה card

16. Started by jeyjey,

ראיתי את זה: http://www.bit-tech.net/modding/2001/12/10/adding_fan_speed_control/1.html ואני לא כל כך טוב באנגלית, אז מישהו יכול להגיד לי איזה פוטנציומטר אני צריך? 20 או 50? תודה

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by J.Dog-Christ,

שלום, לצורך עבודה בארדואינו, דרוש מתכנת עם ניסיון. את פרטי הפרויקט אני אתן אם יהיה עניין, זאת עבודה חד פעמית, ואני מקווה שלא תקרעו במחיר. למעוניינים, שלחו לי הודעה פרטית.

18. אוקי, אז כחלק משיפוץ כללי של הבית, בקרוב משפצים לי את החדר (שכל מה שהוא עבר מבחינה ארכיטקטורית מאז 1995 זה צביעת קירות). בין התוכיות יש אחת עם שולחן פינתי שבנוי מגבס ושיש או חומרים דומים (כלומר ללא רגליים, שולחן שמחובר לקיר). בחינה פשוטה של המרווחים גילתה שעם מארז די קשה להסתדר שם, וגם את הרמקולים (JBL CREATURE) לא יהיה כ''כ איפה לשים. אז חשבתי, "אם נוציא את הקונספט של מארז, יצא גם יפה, גם חדשני והיי, אולי אני אוכל אפילו להוריד כמה מעלות!". עליתי על התוכנית הבאה: בשולחן הפינתי הזה יהיה מורכב מחשב - ממש בתוך השולחן עצמו. ללא מארז, פשוט הלוח-אם ישכב וההארד-דיסק יוצב ככה שהם עטופים בשולחן, ה-MB פונה כלפי מעלה. מעל לקונסטרנטינה הזאת יוצב חלון גדול עם מאוורר שיפלוט אוויר חם וי…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by nir007,

שלום רציתי לדעת כמה עולהה להשכיר מכונת CNC MAZAK ? והאם אפשר לבנות אחת כזה מיני.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. "עקצתי" לוח תצוגה מוידאו ואני רוצה לחבר אותו למחשב בתור בקר על טמפ' של גורמים (הארד דיסק.כרטיס גרפי.מעבד) איך אני עושה את זה ואיך אני ידע מה לחבר למה :nixweiss:

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. אני עוקב אחרי דיון של בחור מחול על מוד שלם והרכבת מערכת קירור מים שהוא עושה למערכת שלו.. רק לסבר את האוזן, המחשב השני של בחור מחשב עם לוח שהוא מרובע מעבדים - שכל אחד מהם הוא אופטרון מרובע ליבות. אחד הפרויקטים היותר פסיכיים שראיתי בחיים.. תהנו: Project: PrometheusCU

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  22. Started by Pure-Gold,

הזמנתי לפני קצת יותר משובעיים מספר קונקטורים מאתר שמצאתי בחו"ל לקראת פרוייקט שאני מתכנן. עשיתי הזמנת ניסיון כדי לראות את האמינות והשרות של האתר וגם על הדרך לראות אם החלקים הם מה שאני צריך. קצת תמונות: קונקטורים של SATA להלחמה על PCB: RCA להלחמה: בית סוללה דקה, USB להלחמה וחיבור מולוקס זכר: כל הרכיבים עלו לי בסה"כ 3$ והמשלוח עוד 6$ שבועיים לאחר קבלת התשלום הם ביצעו את המשלוח. כתובת האתר: http://www.4uconnector.com

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. קודם כל אני לא בטוח שזה בפורום הנכון אבל נראה לי שכן (אלקטרוניקה) אז תעבירו אם לא. יש לי עכבר אלחוטי דפוק של מיקרוסופט שנדפק מזמן ועכשיו אני צריך עוד עכבר בבית אז אני מנסה לתקן אותו. אני חושב שהבעיה היא במקלט שלו שמשהו נדפק שם. מצורפת תמונה של המקלט. אולי הבעיה היא איפה שסימנתי חץ אדום? יש על הרכיב הזה מן משהו ירוק שנראה כמו יריקה O_0 ועוד 2 שאלות: איפה הדבר הזה של האינפרה ומה זה לעזאזל הריבוע הזה באמצע? הנה התמונה: עריכה: התמונה הוקטנה. נסו בבקשה לעזור לי או לתת לי כיוון בקשר לבעיה.

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by DanyL,

http://cgi.ebay.com/105-X-5mm-7-Colors-LED-Each-Color-15-Pcs-Free-Resistors_W0QQitemZ370048988141QQihZ024QQcategoryZ66954QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem תודה..

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. משהו קטן יעני מלדים כאלה... שיהיה בטוח המארז ויעבוד לפי הקצב של המוזיקה שהוא שומע... לא לפי הווינאמפ כמו שמפורסם פה... אפשר לעשות דבר כזה? אם כן אז איך?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.