אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
שלום תראו את המוצר הבא: http://www.fasttech.com/products/0/10003610/1264303-sy-386-usb-20-sim-card-reader זה גם Reader וגם Writer. האם זה יכול לאפשר למשל לקחת SIM, ואז לשכפל אותו? (כך שאוכל להכניס את ה-SIM המשוכפל, ולשים אותו בטלפון שני, וגם שם יהיה בעצם את אותו קו? כאשר לא מפעילים את שני הטלפונים בו זמנית כמובן..) מקווה שמישהו מכיר או התעסק עם SIM-ים.. תודה card
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי צורב וסידירום בצבע בז'-לבן מסורתי ומגעיל.. אני קונה כנראה את המארז xpider השחור, ולכן אני רוצה לצבוע אותם בשחור, מה הדרך הכי טובה לעשות זאת, והאם יש סיכוי לגרימת נזק?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, בקרוב אני מתחיל את המודינג שלי במארז ויש לי כמה שאלות לגבי המפסקים: אני הולך לחבר 4 מפסקים לכיבוי והדלקה של המאוררים, עכשיו אני רוצה לחבר אותך ככה שיעבור זרם בין כל המפסקים - הכוונה עם כבל מולקס יחיד לתת זרם לכל ה4 מפסקים ומרגל אחרת של המפסק להוציא מולקס ולחבר אליו את המאורר (כאילו שהמאורר יתחבר למולקס שיצא מהמפסק). תודה !
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ראיתי את זה: http://www.bit-tech.net/modding/2001/12/10/adding_fan_speed_control/1.html ואני לא כל כך טוב באנגלית, אז מישהו יכול להגיד לי איזה פוטנציומטר אני צריך? 20 או 50? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, אני מחפש מסך מחשב זהיר במיוחד להתקין על שרת, עקב חוסר מקום בארון השרתים והשימוש הדל במחשב זה... רצוי מסך שאפשר להתקין אותו בתוך מארז מחשב (מסך בגודל 3 כוננים 5.25") דומה למסכים שמגיעים עם מארזי ה HTPC, האם מישהו נתקל במסך כזה ? תודה מראש ובכבוד רב, זיו טל
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אז ככה יש לי 2 כרטיסי קול אחד שעל הלוח אם והשני PCI מיועד לנגינה\הקלטה מה שאני רוצה זה מתג שפעם יחבר את היצאות והכניסות ל לכרטיס שעל הלוח ובלחיצת כפתור יעביר את החיבורים לכרטיס הPCI . ומאיפה אני רוכש מתג כזה תודה
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בניתי מעגל לדים מקביל עם 5 לדים UB של 3V ועל כל לד שמתי נגד 470 אום... כמה שניות אחרי שאני מחבר את המעגל לחשמל הנגדים מתחממים מאוד!!!!!!! לטמפ' של 75 מעלות!!!!! האם נורמלי? אם לא מה קרה?....
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו מכיר תוכנות נוספות ומעודכנות חוץ מהתוכנות שמופיעות במדריך? (הזמנתי את המסך אתמול מאריהב והוא יגיע יום ראשון או שני)
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מארז עם דלת קדמית שמכסה את הכוננים אז אני צריך פאנבאס שלא בולט יותר מידי החוצה בשביל שהיא תסגר כמו שצריך. אני לא מחפש שיא היופי ככה שגם אין שום סיבה שהמוצר יהיה יותר מידי יקר. רק חשוב לי האמינות של המוצר ושיכנס בדלת כמו שצריך. אל תשלחו אותי להסתכל על תמונות כי אי אפשר לנחש למה יש כפתורים בולטים ולמה לא, קניתי כבר פאנל שלא מתאים למארז. והמימדים הרשומים באתרים הם כוללים את כל המוצר ולא רק מהפאנל החוצה, בגלל זה אני צריך לשמוע את המלצת בעלי הניסיון ובעלי הפאנלים. תודה רבה.
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הזמנתי לפני קצת יותר משובעיים מספר קונקטורים מאתר שמצאתי בחו"ל לקראת פרוייקט שאני מתכנן. עשיתי הזמנת ניסיון כדי לראות את האמינות והשרות של האתר וגם על הדרך לראות אם החלקים הם מה שאני צריך. קצת תמונות: קונקטורים של SATA להלחמה על PCB: RCA להלחמה: בית סוללה דקה, USB להלחמה וחיבור מולוקס זכר: כל הרכיבים עלו לי בסה"כ 3$ והמשלוח עוד 6$ שבועיים לאחר קבלת התשלום הם ביצעו את המשלוח. כתובת האתר: http://www.4uconnector.com
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם!!! רציתי לשאול האם מישהו יודע איך לבטל את המטען/החשמל הסטטי שנוצר במארז??? תודה .... :s05:
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך עזרה (שירטוט מעגל חשמלי + בקר ) בכדי לחבר ולשלוט על מנוע חשמלי 36v 800w איזה בקר הכי מומלץ ואיזה הגנות צריך וכדאי לשים כדי להגן את ארדואינו (UNO) מקצר או מתח גבוה מדי (מתכוון לחבר מצבר של רכב 12V)
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם השנאי הבא https://docs.google.com/file/d/0B1i6anpmT3YEb2VHc1VFUURYR0E/edit?usp=sharing יתאים לשימוש עם ארדואינו UNO בחיבור USB
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, כבר זמן מה אני צופה בווידאו בלוג של בחור אוסטרלי בשם דייב ג'ונס. בבלוג הוא מדגים ומראה אין לתכנן מעגלים, עושה ביקורות לצב"ד, מתלונן על הרבה דברים ועוד. [eevblog.com] לפני כמה ימים נתקלתי בבלוג חדש נוסף שמתעסק יותר בתיאוריה וניסוים שמעביר איזה פרופסור מאונברסיטה כלשהי. [thesignalpath.com/blogs] מאוד מומלץ לראות על מה מדובר לכל מי שמתעניין באלקטרוניקה. מישהו מכיר עוד בלוגים בסגנון ?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך לספר של הפרוייקט מידע על פוטוטרנזיסטור הפכתי תאינטרנט לא מצאתי מצאתי באגלית כמה דברים אבל אין לי כח לתרגם אם מישהו יודע איפה אפשר למצוא מידע בעברית אני אשמח תודה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי מטען בשביל הMP3 שלי. אותו חרא כמו שהייתי קונה בארץ ב50 שקל. איך אני יכול לאמת שזה באמת 500MA? http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.2382
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, האם למישהו יש נסיון מוצלח עם אחד ה shileds עבור ארדוינו מבוססי SIM900 או SIM908 . הכוונה שהצליח להתחבר לאחת הרשתות בארץ ולהעביר תקשורת TCP או UDP. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב ככה, נכנסתי לי לפנדה לבדוק את ההזמנה שלי וראיתי שם במקרה את המוצר הזה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=6630 עכשיו אני רוצה לדעת, האם זה יעיל? ואם כן, אז איך אפשר לעשות דבר כזה בעצמי בבית? ואם מישהו יכול להביא מדריך מפורט (אפילו באנגלית) זה יהיה מאוד נחמד מצידו (זאת הסיבה ששמתי את זה בפורום הזה,ולא בפורום קירור,אם המנהל חושב שמתאים,שיעביר)
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
משהו קטן יעני מלדים כאלה... שיהיה בטוח המארז ויעבוד לפי הקצב של המוזיקה שהוא שומע... לא לפי הווינאמפ כמו שמפורסם פה... אפשר לעשות דבר כזה? אם כן אז איך?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
הסתובב כאן פעם אחד אבל אם אני זוכר הוא היה ברוסית,אני עדיין לא דובר את השפה... אני חושב שאין הרבה לוחות שיש להם ת'חיבור אז זאת היתה הפתעה לטובה.. תודה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי צג LCD 20X4 אך אני חותך בדיוק במידות ובעזרת מה ??
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מיזם ה-Raspberry Pi שהפך לסיפור הצלחה בינלאומי תודות למיקרו-מחשב בעלות של 25 דולר בלבד רוצה לשנות את העולם בשנית, הפעם עם מחשב בגודל חפיסת מסטיקים שמשאיר עודף מ-20 שקלים ארבע שנים אחרי שכולנו נדהמנו מה-Raspberry Pi, מחשב מלא בגודל שניתן להקיף בכף היד אשר הוצע למכירה בעבור 25 דולר בלבד והפך עם השנים לאחד מהמוצרים הפופולריים ביותר בקרב חובבי האלקטרוניקה והחומרה, האנשים שיצרו אותו עושים זאת שוב עם מחשב ה-Raspberry Pi Zero – מחשב בגודל קטן פי כמה, שעולה 5 דולר בלבד. ה-Raspberry Pi Zero, שגודלו הוא 65 מילימטרים על 30 מילימטרים בלבד (דמיינו לעצמכם מצת, או כונן USB 'שמנמן' – אלו הם סדרי הגודל), מציע מעבד BCM2835 של חברת Broadcom על ליבת ARM11 בודדת בתדר של 1GHz ו…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, רציתי לשאול, בבעלותי מלצמת אבטחה הצורכת 3 וואט, ו"בנק כוח" (סוללה ניידת) לסלולר, בנפח של 20,000 mAh, כמובן שהחיבור הוא USB, השאלה שלי היא, לכמה זמן מספיקה הסוללה הניידת על מנת להפעיל את המצלמה? אין לי כל כך הבנה בחשמל לכן מקווה שלמישהו פה תיהיה התשובה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
מישהוא יודע איפו יש חנות שמכורת פרספקט בבאר שבע בדקתי בהום סנטר ואייס ואין שם
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-