אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
ראיתי את זה: http://www.bit-tech.net/modding/2001/12/10/adding_fan_speed_control/1.html ואני לא כל כך טוב באנגלית, אז מישהו יכול להגיד לי איזה פוטנציומטר אני צריך? 20 או 50? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, האם למישהו יש נסיון מוצלח עם אחד ה shileds עבור ארדוינו מבוססי SIM900 או SIM908 . הכוונה שהצליח להתחבר לאחת הרשתות בארץ ולהעביר תקשורת TCP או UDP. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה להשתמש במחשב שלי כסקופ וכמחולל באמצעות תוכנה דוגמת audio city ביציאות המיקרופון והרמקול. יש לי מספר שאלות. מה המתחים האופייניים שרמקולים צורכים (היציאה מהמחשב) כדי לדעת כמה הגברה אני אצטרך עם מגבר שרת (או טרנזיסטור אם הוא מוציא זרם). איך המיקרופון פועל? האם על שינוי התנגדות וזרם קבוע או מתח קבוע? איך אוכל לחבר את הכניסה כדי לקבל את האות? מה הזרם המקסימאלי שאני אוכל לשים על הכניסה בלי לשרוף את הלוח אם? אם הרעיון הכללי הוא לגמרה אחר, האירו את עיני. תודה מראש לעוזרים!!!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת כמה עולהה להשכיר מכונת CNC MAZAK ? והאם אפשר לבנות אחת כזה מיני.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מיזם ה-Raspberry Pi שהפך לסיפור הצלחה בינלאומי תודות למיקרו-מחשב בעלות של 25 דולר בלבד רוצה לשנות את העולם בשנית, הפעם עם מחשב בגודל חפיסת מסטיקים שמשאיר עודף מ-20 שקלים ארבע שנים אחרי שכולנו נדהמנו מה-Raspberry Pi, מחשב מלא בגודל שניתן להקיף בכף היד אשר הוצע למכירה בעבור 25 דולר בלבד והפך עם השנים לאחד מהמוצרים הפופולריים ביותר בקרב חובבי האלקטרוניקה והחומרה, האנשים שיצרו אותו עושים זאת שוב עם מחשב ה-Raspberry Pi Zero – מחשב בגודל קטן פי כמה, שעולה 5 דולר בלבד. ה-Raspberry Pi Zero, שגודלו הוא 65 מילימטרים על 30 מילימטרים בלבד (דמיינו לעצמכם מצת, או כונן USB 'שמנמן' – אלו הם סדרי הגודל), מציע מעבד BCM2835 של חברת Broadcom על ליבת ARM11 בודדת בתדר של 1GHz ו…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
אוקיי אז מחר אני מתכוון להתקין חלון למארז, יש לי פרספקס, מקדחה, מסור שולחן, הכל. הבעיה היחידה שלי היא שמקדח הכוס שיש לי בשביל לעשות חורים למאוורר הוא רק 64 מ"מ ולא 80 כמו הגודל של המאווררים יש משהו שאתם חושבים שאני יכול לעשות ? ואם זה נראה לכם זה יהווה שינוי משמעותי?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, בקרוב אני מתחיל את המודינג שלי במארז ויש לי כמה שאלות לגבי המפסקים: אני הולך לחבר 4 מפסקים לכיבוי והדלקה של המאוררים, עכשיו אני רוצה לחבר אותך ככה שיעבור זרם בין כל המפסקים - הכוונה עם כבל מולקס יחיד לתת זרם לכל ה4 מפסקים ומרגל אחרת של המפסק להוציא מולקס ולחבר אליו את המאורר (כאילו שהמאורר יתחבר למולקס שיצא מהמפסק). תודה !
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לעשות מסך קטן שיראה פרמטרים של המחשב, מסך כמו של שעונים מעוררים עם ספרות דיגיטליות בצבע אדום כזה מקווה שאתם מבינים מה אתן מתכוונים. אני רוצה לחבר אותו למחשב ולקבוע בעזרת תוכנה את הפרמטרים שהוא יראה, נגיד לראות באיזה מהירות אני מוריד משהו מסויים או אחוז התקדמות של משהו או כל מיני דברים כאלה. אפשר לעשות דבר כזה?
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום תראו את המוצר הבא: http://www.fasttech.com/products/0/10003610/1264303-sy-386-usb-20-sim-card-reader זה גם Reader וגם Writer. האם זה יכול לאפשר למשל לקחת SIM, ואז לשכפל אותו? (כך שאוכל להכניס את ה-SIM המשוכפל, ולשים אותו בטלפון שני, וגם שם יהיה בעצם את אותו קו? כאשר לא מפעילים את שני הטלפונים בו זמנית כמובן..) מקווה שמישהו מכיר או התעסק עם SIM-ים.. תודה card
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
קודם כל אני לא בטוח שזה בפורום הנכון אבל נראה לי שכן (אלקטרוניקה) אז תעבירו אם לא. יש לי עכבר אלחוטי דפוק של מיקרוסופט שנדפק מזמן ועכשיו אני צריך עוד עכבר בבית אז אני מנסה לתקן אותו. אני חושב שהבעיה היא במקלט שלו שמשהו נדפק שם. מצורפת תמונה של המקלט. אולי הבעיה היא איפה שסימנתי חץ אדום? יש על הרכיב הזה מן משהו ירוק שנראה כמו יריקה O_0 ועוד 2 שאלות: איפה הדבר הזה של האינפרה ומה זה לעזאזל הריבוע הזה באמצע? הנה התמונה: עריכה: התמונה הוקטנה. נסו בבקשה לעזור לי או לתת לי כיוון בקשר לבעיה.
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מתכנן לבנות htpc בתוך dvd של lg יש לי כבר את כל החלקים בקטן רק אני צריך עזרה בכמה דברים קטנטנים.. אני רוצה להעביר את הצורב דיוידי שיפתח דרך איפה שניפתח הדיוידי בדקתי וזה אפשרי רק הבעיה שלי היא הכפתור.. אחרי מחשב רבה הגעתי למסקנה שהדרך היחידה היא להשתמש בכפתור של הלוח בקרה המקורי של הדיוידי פשוט לנתק אותו מהמעגל שלו ולהלחים 2 כבלי קטנטנים ממנו אל הנקודות של הצורב דיוידי.. עכשיו הבעיה שלי שבכפתור בדיוידי קיימים 2 רגליים ובכפתור בצורב קיימים 4 רגלים... זה אפשרי לחבר בניהם?!? זה בערך ניראה ככה http://www.envador.com/CPUMAG/Images/IMG_1199.JPG ואני מתכנן להוציא 2 כבלים קטנים כמו שהוא עשה פה... מישו חושב ששתי כבלים אכן יתפוס?!?!?! השאלה השנייה... הוצאתי ממכשיר הדיוידי את מק…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כיצד ניתן להפוך ספק מחשב למטען ? אשמח לכל תשובה או תגובה.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו אולי יודע אל חנויות אלקטרוניקה בחולון אני רוצה לקנות לדים ועוד כמה דברים מישהו יודע משו?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בחור אחד מאיטליה התחיל פרוייקט של בניית מחשב שכל החלקים שלו כולל אפילו הברגים הקטנים ביותר יוצרו ב CNC. הפרוייקט התחיל לפני כ שנה וחצי ועכשיו מתקרב לסיומו. לי לקח כ 10 שעות רצופות לעבור דרך 80 עמודים של היומן שלו, כולל תגובות ואני בהחלט ממליץ גם לכם להציץ במה שיש לו להראות. אומנם אין כאן הרבה חבר'ה שיש להם גישה למכונות CNC אבל הפרוייקט הזה בהחלט נותן השראה ומראה מה אפשר לעשות אם קצת יצירתיות ומשאבים "כמעט" בלתי מוגבלים: http://forums.bit-tech.net/showthread.php?t=76374&page=1&pp=20
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני עושה מן "ציור זוהר" על פרספק (צורה של גראס) איפה אני קונה פרספקט? וכמה עולה בערך לד? (בצבע ירוק או כחול תלוי מה אתם מציעים) מה אתה מציעים? תראו כל המחשב שלי כחול והדלת רואים שהיא חצי כחולה גם מתי שהיא סגורה.. אז אתם אומרים לשים לדים ירוקים מאחורי המודינג? כאילו שיהיה בדלת חצי ירוק חצי כחול? או כחולים? שהדלת תיהיה כולה כחולה?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי ארדואינו אונו ואני לא מצליח להפעיל אותו. הורדתי את התוכנה מהאתר ניסיתי דרך האתר צעד אחר צעד ואני לא מצליח למצוא את "Arduino UNO (COMxx)" ובמנהל ההתקנים חסר דרייבר. תודה לעוזרים אורן
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אממ.... אז ככה.. יש לי 2 כוננים קשיחים במחשב ובשניהם מותקנת מערכת הפעלה. רציתי לדעת אם אני יכול להשתמש במפסק שבניתי .... בעיקרון מה שהמפסק עושה זה להפסיק את החשמל לכונן אחד ולחבר חשמל לשני וככה ההפך. אז רציתי לדעת . האם יכול להיווצר נזק לדיסק בגלל שהוא מחובר לצמה של המידע בלי חשמל בזמן שהמחשב עובד עם הכונן השני או שזה בסדר גמור להשאיר אותו ככה. אם לא הבנתם בדיוק את הרעיון אני אנסה להסביר אותו שוב תודה רבה רבה רבה לעוזרים.
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאבא של חבר שלי יש סנוקר ויש לו כוורת עם הרבה בקבוקים (בר) זה ניראה ככה: http://img822.imageshack.us/img822/3453/img2012120800376.jpg בתוך התאים של הכוורת, בגב הכוורת יש מראות.. ככה שזה יכל להשתלב עם לדים או ניאונים מצויין ! אני רוצה לעשות תאורה לכל תא ותא .. לפני כמה זמן קניתי 20חתיכות של 9 לדים על כל חתיכה מחוברים 9 לדים (אפשר לראות כאן). דבר כזה יכל לעשות את העבודה ? כמובן עם ספק כוח מתאים.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://cgi.ebay.com/105-X-5mm-7-Colors-LED-Each-Color-15-Pcs-Free-Resistors_W0QQitemZ370048988141QQihZ024QQcategoryZ66954QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem תודה..
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://instruct1.cit.cornell.edu/courses/eceprojectsland/STUDENTPROJ/2002to2003/lil2/ יש למטה סרטים ו MP3 שמדגימים את יכולת ה"ניגון" שלהם
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לקנות בחנות בארץ(עדיף במרכז) 100% Teflon בעובי של 0.5mm. תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך שלא עולה ואני מעוניים לבדוק אולי אחד הרכיבים שרוף בכדי שאוכל להחליפו
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
משהו קטן יעני מלדים כאלה... שיהיה בטוח המארז ויעבוד לפי הקצב של המוזיקה שהוא שומע... לא לפי הווינאמפ כמו שמפורסם פה... אפשר לעשות דבר כזה? אם כן אז איך?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני לומד חשמל בבית הספר, רכשתי ידע די גדול בנגדים וקבלים ואני רוצה קצת ללומד מעבר למה שמלמדים. רציתי חומר על מיצבי מתח דיודות וסלילים אם אפשר שהחומר יהיה בעברית כי אני מתקשה מאוד באנגלית. תודה רבה שקד
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-