אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
שלום, הקישור הבא יראה לכם פאנל לשליטה במאווררים לי זה חשוב אבל אני לא מומחה בזה ולכן אני צריך להתייעץ,האם זה זול יחסית והאם זה טוב למחיר? http://www.pccool.co.il/html/index.asp?p=rhk-sa תודה לעוזרים..! ;D
-
- 3 תגובות
- 689 צפיות
-
-
-
שלום, תוכלו בבקשה לומר לי מה טווח המחירים המשוער כיום למטר פרספקס (שקוף)? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
http://www.metacafe.co.il/watch/756433/laser_flashlight_hack/ מתישהו אני אנסה את זה
-
- 23 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
מה אתם חושבים יותר חשוב/יפה? עבודת כפיים והשקעה או שבסוף יהיה יפה? אני רוצה לדעת מה הגישה הכללית בפורום. אני אישית לא אוהב לראות עוד ועוד מארז שבא עם חלון ודחפו בוא שתי קטודות ומאוורר לדים. לדעתי מודינג צריך להעשות לבד או עם חברים, אבל לא בבית חרושת למארזים. כל פעם שאני רואה איזה מוד חדש, כמו החלון העילי עם החריטה ההוא שמאוד מצא חן בעיניי, אני נהיה מכור יותר. זה גם מה שמניב תוצאות הכי יפות בסוף, כי אתה לא מוגבל ע"י מה שיש במלאי. שלא תבינו אותי לא נכון, פרוייקטים כמו של עידו נגיד זה אחלה, כי הוא ישב ועבד על הסליבים שלו לדוגמא. אבל כשמישהו הולך לחנות וקונה מארז פרספקס, קטודות, מאווררי לדים וקירור מים, כמה שזה יפה זה לא הפרוייקט שלו, זה הפרוייקט של sunbeam ו EMP. קיצר, זה רק…
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי רק כבלים שרגישים ל UV עכשיו אני מתלבט אם לקנות קטודה רגילה שתאיר את כול המארז או לקנות קתודת UV לכבלים הייתי קונה את שתיהם אבל לא הולך ביחד
-
- 4 תגובות
- 846 צפיות
-
-
מדובר בפלאש של טלפון
-
- 19 תגובות
- 3k צפיות
-
-
המדפסת היא hp j6413, כשסורקים איתה מקבלים במקום תמונה, רעש. מה יכול להיות הגורם לכך? האם זה בר תיקון?
-
- 2 תגובות
- 678 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אני חדש בתחום ודי מתלמד רציתי לדעת בתיכנות שלי איפה טעיתי אםן מישהו יכול למצוא את הטעות שלי: #define Time 500 int Led_1 = 2; int Led_2 = 3; int Led_3 = 4; int Led_4 = 5; int Led_5 = 6; int Led_6 = 7; int Led_7 = 8; void setup() { pinMode (Led_1, OUTPUT); pinMode (Led_2, OUTPUT); pinMode (Led_3, OUTPUT); pinMode (Led_4, OUTPUT); pinMode (Led_5, OUTPUT); pinMode (Led_6, OUTPUT); pinMode (Led_7, OUTPUT); pinMode (Led_8, OUTPUT); } void loop() { digitalWrite(Led_1, 0); digitalWrite(Led_2, 0); digitalWrite(Led_3, LOW); digitalWrite(Led_4, 0); digitalWrite(Led_5, 0); digitalWrite(Led_6, 0); digitalWrite(Led_7, 0); digitalWrite(Led_8, LOW); delay (Time); digitalWr…
-
- 3 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
תנו רעיונות אם יש לכם כי אין לי מה לעשות איתו ואני רוצה לעשות איתו משהו יפה
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
גיליתי שיש לנו בסדנה בבסיס מלא מלא לוחות של פרספקס ויש לי גישה אליהם כמובן יש גם מלא כלים כמו פאן תעשייתי שאפשר לכופף את הפרספקס וכ'ו עכשיו אני חושב מה אפשר לעשות עם הפרספקס זו כמות ממש גדולה איזה 10 לוחות חשבתי לבנות מארז אבל נראה לי יקח מלא מלא זמן יש לכם קישורים לאתרים שבונים מהן דברים מפרספקס אולי מיכל מים למערכת קירור מיים או משהו בסגנון
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני כרגע עובד על שינוי מראה המארז הישן שלי. יש לי 4 סלוטים לכונני 5.25 שאחד מהם הוא צורב די וי די, כונן ריק (אין לי פאנל פלסטיק להשלים לו) ועוד שני פאנלים מפלסטיק. בגלל הכונן הנוסף שנזרק אין לי פאנל פלסטיק במקומו. רציתי לשאול אתכם אם יש לכם רעיון יצירתי וזול (עד 100 שקלים במקום הסלוט הריק). חשבתי על סלוט לקירור HD, אולי להוריד את שני הפנלים הנוספים ולהתקין מאוור 120. בקיצור רציתי לדעת אם יש לכם פתרון יצירתי נוסף. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם פירקתי מסך ממחשב נייד ישן מאוד (300 מגהרץ מעבד וזיכרון SD-RAM) ואת שאר המחשב זרקתי. יש למישהו רעיון מה אפשר לעשות עם המסך (למשל משהו כמו המסגרות האלה עם תמונות מתחלפות) ואיך לעשות את זה מבחינת החיבורים? צירפתי תמונות של החוטים שיוצאים מהמסך והחיבורים שלהם, תודה לכל העוזרים [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש משהו לעשות איתו חוץ מלקחת ממנו חלקים? וגם איך יודעים שהספק באמת שרוף? שלי ממש לא נראה שרוף והוא לא עובד
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
אני רוצה לפתוח די'ון חדש כי יש כמה דברים שאני לא בטוח ששאלו בדי'ונים קודמים אז ככה אני לא מבין כל כך במחשבים אני י'ודע לחבר זיכרון ולהבריג קצת ובגלל זה אני שואל מה אםשר לעשות עם המחשב שאני יכול לעשות אותו? והתקציב הוא 500 שקל מקסימום תושה רבה
-
- 2 תגובות
- 610 צפיות
-
-
מה מגיע בחבילה ולמה זה יכול להספיק לי? למשל לא להגיד לי 4\1 כי אין לי מושג למה זה מתאים...
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי פאק של סוללות, 6 סוללות של 1.2 וולט. סה"כ 7.2 וולט, איך אני יכול לבנות מטען בשבילן? האם צריך מעגל מיוחד או שפשוט אני צריך מעגל שיספק 7.2 וולט? ורשום שאני צריך לטעון בזרם של 300 מילי אמפר במשך 6 שעות. תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כפי שאתם רואים בתמונה, מה שאמור לקבל 12V במחשב, מקבל קצת פחות , והוא גם לא מקבל את זה בצורה יציבה כל כך הייתי אומר... מה מקבל 12V במחשב ומה אני יכול לעשות כדי לסדר את זה שיהיה יציב? פרטים: אני עובד עם 2 ספקים משורשרים, חלשים, אני חושב 300W כל אחד. וזאת משום שיש לי 7 התקנים הדורשים מתח. תודה לכם.
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני הולך לקנות דרמל של היונדאי (עכשיו יש מבצע ב 100 שקל עם 40 ראשים) . אבל ידעתי שהדיסקיות שבאות עם הדרמל נשברות במהירות, לכן אני רוצה לקנות דיסקיות מחוזקות ואני מתלבט בין 420 לבין 426 ? מה אתם אומרים ? והאם דרמל 185 וואט מספיק לחתוך ? אשמח לקבל תגובות
-
- 6 תגובות
- 836 צפיות
-
-
מה עדיף לדים או נאון? אתם יכולים להגיד לי בבקשה מה ההבדל במחיר, בתוכלת חיים שלהם, ובכמות אור שהם עושים? המטרה היא בישביל שיראו את המחשב (כי אני מתכנן חלון) דרך החלון, ושהוא יראה בצבע של הנאון/הלד. ד"א אני חדש פה...
-
- 6 תגובות
- 754 צפיות
-
-
הי! רציתי לדעת מה עושות דיסיקות השיוף של הדרמל של WOLF שבאות יחד איתו כבנדל... (קראתי את המדריך למעלה וגם חיפשתי לפני הפוסט)
-
- 9 תגובות
- 881 צפיות
-
-
אני מתכוון שאם אני קונה איזה מטען למכשיר שלי מחו"ל ששם הכול מותאם למתחי השקעים שלהם 110V +- אני חושב. ובארץ זה 210V בערך אז אם אני יחבר תמטען שקניתי שם בארץ אז יכול ליהיות שזה ישרוף משהוא לא?? אוו שצריך לקנות איזה שנאי.? תודה לעוזרים.
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה, מפרקים את הספק, המודם (כבלים), קצת אלקטרוניקה, וונטה של שרת וזה הכל. [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 2.4k צפיות
-