עבור לתוכן

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. ברצוני לדעת עד כמה אני יכול להתעלל בו מבחינת מודינג :lol:

• 6 תגובות
    • 798 צפיות
  2. אורח ברק דהן
    Started by אורח ברק דהן,

.

• 1 תגובה
    • 650 צפיות
  3. יש למשהו מושג איך להדביק פרספקס? באיזה דבק להשתמש [ אם בכלל קיים כזה] על מנת לאגור מים. חשוב לי שם הדבק.או אם יש צורה אחרת כמו חימם בעזרת אקדח חום... תודה מראש

• 8 תגובות
    • 7.4k צפיות
  4. Started by Lol10k,

המדלקת לקחה לי כ"כ הרבה עבודה! כי לא היו לי את הפצירות והניירות זכוכית במידה הנכונה,והכל יצא סריטות. רק אח"כ שחיפשתי את הספריי הכתום מצאתי את נייר זכוכית מושלם לזה! (220) בעכבר צבעתי רק את הכתום כיא הוא יפה ככה,אולי אני אחתוך ואוסיף פרספקט איפשהו רק יש לי שאלה,איך אני מוסיף לדים לעכבר?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by ali_g,

שלום לחברי הפורום כולי תיקווה שכאן זה המקום שיוכלי לעזור לי אני מכין לפרויקט שלי ג'ויסטיק עכשיו השאלה שלי עם איזה פרוטוקול יהיה לי יותר קל לעבוד עם פרוטוקול הUSB או הפרוטוקול של בקר המשחק של סוני פליסטישן2 אם למישהו יש את הידע הדרוש לשאלתי תגובתו תתקבל בברכה תודה וחג שמח

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  6. היי, אני רוצה לבנות איזה מעגל אלקטרוני סתם בשביל הכיף, איזה מעגל אתם ממליצים לי לבנות? לא זה עם הלדים מהבהבים לפי מוזיקה. אותו כבר עשיתי וגם לא את מקלט ה IR תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 2.4k צפיות
  7. מישהו יכול להמליץ לי על חברות טובות למאוורי מארז (שקטים וחזקים), משחה טרמית ולהסביר לי מה הייתרון של סליבינג לחוטים? (חוץ מיופי) תודה, בז'נגלו

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by efergan7,

השגתי מחבר מין מחשב קטן כזה שנקרא XTREME PC דגם EX-5452 אני לא יודע מה בדיוק מה התפקיד שלו אבל יש מידע עליו באתר www.chippc.com והוא מיוצר בישראל ואני צריך כמה דברים 1 )איך אני עושה מקור כוח של 5V משנאי כלומר לקחת 12V או כל מתח אחר ולהוריד אותו ל5V ע"י נגד (זה אפשרי?) כי חיפשתי שנאים בACE והום סנטר ומצאתי רק 4.5 וזה לא עובד! רשום באתר ככה: device input-5v dc 2a max normal power consumption -4W power consumption (sleep mode) 0.35 W ודבר אחרון מישהו יכול להסביר לי מה זה עושה? ???

• 15 תגובות
    • 2.6k צפיות
  9. כן כן, גם אני הכנתי לי פד לעכבר חשבתי על זה מזמן, אבל אחרי שראיתי את זה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=246211.0, החלטתי שאני פשוט חייב לעשות אחד. תמונות של העבודה יבואו מחר, או היום יותר מאוחר, כי הן על מצלמה אחרת. ציוד וכלים: פרייזר - דומה מאוד לדרמל, רק על סטרואידים. זה מנוע גדול, שתולים אותו על התקרה\מקום גבוה, וממנו יוצאת צינורית כזאת, שבקצה שלה יש משהו שדומה לעט, אבל ממתכת, והשליטה בו היא ע"י דוושה. דיסקיות 420 של Dremel. ניירות שייוף - 180, 140, 120, 400 (נייר מים) ועוד כל מיני. וכמובן, משטח פרספקס בגודל 30X30 ס"מ, ובעובי 5 מ"מ. בלי יותר מדי ברבורים, לתמונות: בקרוב תבוא תאורה משלושה לדים אדומים שיופעלו על שתי בטריות AAA, ולא דרך המחש…

• 33 תגובות
    • 3k צפיות
  10. Started by eegg,

תסתכלו על המדריך הזה לבנות כפתור רגל לדרמל או לכל דבר אחר שמופעל בשקע http://www.metku.net/index.html?path=mods/foot-pedal-mod-for-rotary-tools/index_eng

• 10 תגובות
    • 883 צפיות
  11. Started by Dr. Evil,

שלום לכולם, ערב טוב וערב צח (במקרה שלי הוא מסריח מפרות הרוח שמגיעה מכיוון המושב מסריחה את כל האיזור ) בכל אופן, אבקש את עזרתכם בתרגיל שאיני מצליח להבין כיצד לפתור אותו היות ואיני מבין מהו מקור הכח. תודה מראש לכולם תיקנתי בפוטושופ את הערכים היות ואיני מתמצא בתוכנה ולכן זה מציג לי חצי פראד ולא חצי אוהם :-\ השאלות הם: א. חשב את הזרמים IR ו-IC. ב. סרטט דיאגרמה וקטורית של הזרמים במעגל. ג. חשב את ההספק של הנגד ואת ההספק הריאקטיבי של הקבל. ד. סרטט את פשולש ההספקים של המעגל הזה. אם אני כבר פה, אז אני אשאל, כאשר אומרים "סרטט תרשים פאזורי של המתח ושל הזרמים במעגל" זה אומר לצייר את החיבור הוקטורי של הזרמים נכון? (כמו זה של ההספקים וכן הלאה) [attachment deleted by admi…

• 52 תגובות
    • 6.2k צפיות
  12. זה נכון שככל שאני מוסיף נגדים ללד הוא יעבוד כרגיל? שהאור שלו לא יפחת

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by dany_tab,

היי, קניתי 4 לדים UB וכשרציתי לבדוק אם הם עובדים חיברתי אותם עם נגד איך שצריך- חיברתי רק את ה + עם נגד 470 אום ולתדהמתי והוא עבד בלי שאני יחבר את ה -. איך זה קורה?[br]פורסם בתאריך: 29.03.2007 בשעה 19:12:02 זה היה בתוך מעגל לדים מהבהבים לפי מוזיקה

• 2 תגובות
    • 748 צפיות
  14. היי יש לי מסך 14' של טושיבה משו לפנים יש לי חיבורים של 15 פינים ועוד אחד של 3 פינים. הקטע שאני לא יודע אם אני אחבר אותו כמו במדריך של HW הוא יעבוד לי,הרי בשביל מה ה3 פינים? חיפשתי עליו מידע בגוגל ולא ממש מצאתי ד.א המסך הוא TLX-5156S-C3M עריכה!! חיברתי ככה את השנאי והמסך נהיה ירוק! הוא עובד! http://img78.imageshack.us/img78/1930/untitledbh1.jpg עכשיו זה רק מקשה את העניין,איך אני מחבר ל18 פינים? עריכה שניה: אני לא בטוח במה נגעתי וזה עבד,זה עובד כמעט בכל מה שאני נוגע

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by efergan7,

יש לי LCD שהוצאתי מטלפון ביתי האם יש דרך לחבר אותו למחשב ? אגב יש לו 20 חוטים מצד אחד ו 10 חוטים מצד שני

• 12 תגובות
    • 770 צפיות
  16. התקנתי במחשב שתי קטודות אולטרה-סגולות של thermaltake אחרי ההתקנה התחילו בעיות בתצוגה. המסך הראה עירבול של צבעים במקום תמונה. אם אני מכבה את הקטודות או רק אחת מהן ועושה ריבוט המחשב עולה כמו שצריך. יש לי ספק אנרמקס 500W - יכול להיות שזה לא מספיק? על המחשב יש לי שני צורבים, שני דיסקים, 6600GT וזהו פחות או יותר.

• 5 תגובות
    • 730 צפיות
  17. רני תי עכשיו מחשב חדש עם המארז הזה http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu2.asp?id=2146 גם החלפתי לו שני מאוורירים של גליצ'טק = שקטים http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3035&Pname=GLACIALTECH רוצה מראש להימנע מאבק כמה שניתן מה ניתן להצמיד / להדביק בתוך המארז כדי לימנוע כניסת אבק? THX

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by IlanF,

יש משהו לעשות איתו חוץ מלקחת ממנו חלקים? וגם איך יודעים שהספק באמת שרוף? שלי ממש לא נראה שרוף והוא לא עובד

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  19. Started by sub_man,

טוב אז אני רוצה לבנות HTPC ורציתי לשאול כמה שאחלות: 1.האם אני צריך לכרנות רכיבים מסויימים שהם מתאימים רק למחשב כזה? 2. כמה בערך עולה דבר כזה? 3. מה הרעיון בז כלומר מה הדבר הכלכך חיוני בזה שנותן תרצון לאנשי להכין? 4. האם יש מדריך מיוחד? שאלות אחרות יגיעו בהמשך..

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. שלום לכולם יש לי מערכת סטריאו לא חדשה במיוחד בעלת אנטנה קשיחה טלסקופית כמו במכשירי הרדיו הישנים/הקטנים. האם ניתן לחבר לאנטנה/למערכת באיזושהי צורה את החוטים שיוצאים משקע הכבלים שבקיר כך שהמערכת תקלוט את התדרים ואת תחנות הרדיו שמשודרות דרך תשתית הכבלים? תודה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  21. Started by xyo,

למי שפה PRO שיכנס לאתר מושקע עם הרבה דברים חינמי http://www.ourmicro.com/ תעשו סטיקי לא? MuTaTiOn לא יודע אולי משהוא ישתמש :-[

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  22. אני צריך תוכנה לשליטה על מנוע צעדים (step motor), החיבור מהמחשב הוא פרללי והוא הופך לקונקטור של 10 פינים שנכנס בלוח הבקרה של המנוע צעדים.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by dlogan,

אני רוצה לצבוע את האקסבוקס שלי (Xbox360) בצבע שחור ואין לי שום ידע קודם במודים אז יש טיפים עצות משהו שכדי לי לזכור?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by dany_tab,

מישהו פה מכיר מעגל לבניית רדיו FM?

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. Started by bluz,

ראיתי באתר ביקורת על פאנל ששולט בעוצמת האור במארז לפי RGB, ודיי נדלקתי על הרעיון. אני מעוניין לעשות כזה דבר (לקנות 3*3 לדים מכל צבע ולחבר בכמה מקומות במארז), עם פוטנציומטרים. שקלתי לשים קודם נגדים של 470 אום ואחריהם פוטנציומטר, השאלה איזה צריך? יש הבדלים בניהם?

• 5 תגובות
    • 807 צפיות

דיונים חדשים בפורומים