אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
יש לי פאק של סוללות, 6 סוללות של 1.2 וולט. סה"כ 7.2 וולט, איך אני יכול לבנות מטען בשבילן? האם צריך מעגל מיוחד או שפשוט אני צריך מעגל שיספק 7.2 וולט? ורשום שאני צריך לטעון בזרם של 300 מילי אמפר במשך 6 שעות. תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
תראו אנינ רוצה לעשות מודינג למארז הזה הוא די פריק אז אפר לעשות עבודה יותר טובה תציעו לי מה לעשות =] תמונות : חחח התמונה עם הגג של המארז די מקומט כי המחשב עיצבן אותי דפקתי לו ואחד פיצוץ ומהגש של הלוח אם יוצא
-
- 6 תגובות
- 961 צפיות
-
-
יש לי נייד של Hp סוג Pavilion Ze4949ea ויש לי 2 שאלות שמענינות אותי הם: 1.איפה אפשר לעשות מודינג ולקנות דברי מודינג לנייד? 2.אם אפשר להחליף כרטיס מסך לנייד שלי? אם כן תתנו לי מקורות לראות איפה אפשר לקנות?
-
- 6 תגובות
- 782 צפיות
-
-
האם שווה לי לקנות את הארדואינו הזה : http://www.4project.co.il/product.php?id=1295§id=43&sid=ca91adf221a6fac0d71eb62ee0409fb6 אני בחיים שלי לא התעסקתי עם כרטיסים ואני רוצה ללמוד אבל שאותו כרטיס ישמש אותו בעתיד גם לפרוייקטים יותר רציינים. האם זה מתאים בשבילי?
-
- 6 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
1.רציתי לדעת איפה אפשר לקנות דיסקיות חיתוך לדרמל סוג 420 אם יש כאלו באייס/הום-סנטר ומה טווח המחירים ? 2.באילו אמצעי מיגון אתם משתמשים כאשר אתם חותכים מתכת בדרמל ? כל הקטע של חתיכות של דיסקיות שבורות עפות לכל עבר לא נשמע כיפי! 3. בהום-סנטר/אייס/אופיס דיפו יש פרספקס שקוף ? אם כן מה טווח המחירים שוב P: תודה רבה למגיבים! בין העונים נכונה יוגרל פרס :-*
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, החלטתי לעשות פאנל חדש למארז המחשב שלי. בכדי לעשות זאת, אני צריך לוח אלומינום בגודל הפאנל. השאלה היא מאיפה בחיפה אפשר לקנות לוח אלומיניום וכמה זה בערך יעלה לי? בתודה מראש, דני ליסיאנסקי.
-
- 6 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני עובד עם Multisim 8, ואני רוצה לעשות בה תמונות של המעגלים שאני בונה. (מצרף תמונה למה שאני רוצה). (אני מדבר על התמונה בצד ימין למלה) תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
-
שלום רב חברים צריך עזרה בבדיקת קבלים ברשותי כרטיס ועליו 2 קבלים עם ערכים: 470, 47 מיקרו פארד כמעט בטוח שאחד מהם פגום ואני לא ממש מצליח להבין מי מהם עושה בעיות. רוצה לציין שהמעגל עובד עם 3וולט דרד זמזם מראה לי שניהם 1 קילו הום........ מהההה עושים איתם ???? יודע שהיה כבר דיון דומה לא ממש עזר לי, האם יש עוד דרך לבדוק אותם חוץ מלהטעין אותם? תודה מראש על התשובות המשך יום נעים
-
- 6 תגובות
- 6.7k צפיות
- 1 follower
-
-
היום סיימתי עוד GLOWPAD!!! יש לי חבר שיש בבעלותו חברה גרמנית(עזבו....) זה הלוגו של החברה........... http://server6.uploadit.org/files/woop007-rrs.jpg ולא.....מה שיש על הלדים זה לא סלוטייפ....זה נייר כדי שלא יהיה יותר מדי אור .....(הכל מודבר בדבק חם.....) תגובות!!!! איתן
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המארז שלי לא המארז הכי טוב ומאוורר בעולם אז חשבתי איך אני יכול לעשות קצת מודינג למארז ולהוסיף לו עוד מאווררים ולעשות אותו יותר מאוורר וטוב. בינתיים יש לי מאוורר 120 בקדימה של מארז מאוורר 120 מאחורה ועוד מאוורר 80 שאני יחבר לצד המארז בקדמת המארז איפה שיש את המקום לכונני דיסקים מעל הדיסק הקשיח, אז יש לי שם מקום בדיוק למאוורר 120 תמונה: http://www.fastup.co.il/images/11816608.jpg חשבתי לשים גם מאחורה מאוורר 80 שישב איפה ששמים את בקרי העוצמה של מאוורר ואיפה שהחיבורים של הכרטיס מסך תמונה: http://www.fastup.co.il/images/34345465.jpg אני גם רוצה לחתוך עם ג'קסון את גג המארז ולשים שם מאוורר 120 מה אתם אומרים על כל המודניג הזה? איך זה ילך ואמורות להיות בעיות? טופס: *גודל - כמו …
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי את המעגל של המקלט אינפרא אדום ואני רוצה לעשות שכל פעם שאני ילחץ בשלט ידלק במקלט לד. האם זה אפשרי ואם כן כיצד? מצ"ב המעגל. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 6 תגובות
- 898 צפיות
-
-
אני בונה VU METER בעזרת המעגל הזה http://img23.exs.cx/img23/4650/LM3916schematics.jpg הוא לא יהיה בתוך המחשב אלה תלוי על הקיר בינתיים זה בנוי על מטריצה אני מתכנן ליבנות אותו על וויראפ תמונות מי שרוצה עזרה מוזמן לישאול [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
למה לא נראה לי שדבק טרמי הוא אשכרה דבק שיכול ממש להדביק דברים חזק. אני רוצה להדביק גוף קירור עם מאוור לגוף קירור אחר אשר נמצא על כרטיס מסך כאשר הגוף קירור שאליו אני רוצה להדביק את זה פונה כלפי מטה כך שללא הדבקה חזקה הגוף קירור השני פשוט יפול. חשבתי על הלחמה שזה פיתרון סביר אבל איך למשל אני יכול לחבר גוף קירור לצ'יפים של כרטיסי זיכרון, ואני חייב משחה טרמית במקרים בהם גוף הקירור בא במגע עם החלקים המתחממים (כרטיסים, צ'יפים ETC).
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי שאלה בקשר לנגד, חיברתי נגד ללד, הנגד הוא 560 אוהם מ - 12 ל 2V בצורה שכזאת: עכשיו השאלה היא האם אני יכול לחבר עוד נגד, לנגד הקיים שיהיה נגד כפול מאותו הסוג כדי שיהיה ניתן לחבר את הלד ל 24V ראו תרשים: האם זה אפשרי? או שצריך לקנות נגד חזק יותר אם יש בכלל אחד מתאים
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם ניתן להפוך ספק כוח ישן למעין טרנספומטור שימיר לי 220 ל 100 וולט תודה
-
- 6 תגובות
- 841 צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש פה, זוהי הודעתי הראשונה. מאוד מעניין אותי כל התחום הזה של אלקטרוניקה ומודינג, אם כי אני עדיין לא ממש חזק בזה. (למרות שעשיתי קצת מודינג אצלי במחשב) טוב אז ככה, יש לי דיבורית של סאמסונג. פירקתי ממנה את הרמקול ואת המיקרופון. כעת אני רוצה לחבר אותם ביחד, כאשר אני אדבר במיקרופון ישמעו מה אני אומר דרך הרמקול. אני יודע שהרמקול (ואולי גם המיקרופון) צריכים להיות מחוברים למקור מתח כלשהו כדי לעבוד. אז איך אני מחבר את הכל כדי שיעבוד? יש איזה לוח אלקטרוני שאפשר לקנות/לבנות? ולאחר מכן איך אני מחבר את הרכיבים? תודה על עזרתכם.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום מישהו יודע מה הקיבולת המקסימלית ש-RP יכול לקבל עבור כרטיס זכרון? והאם יש טעם לקנות קיבולת גדולה כמו למשל 32GB, או שיש גודל אופטימלי כלשהו, למשל 4GB? שאלה נוספת: האם ה-RP יכול לעבוד עם כרטיסים מהירים כמו Class 10? או שהוא לא ינצל אותם ולכן אין טעם לקנות כזה? תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 3k צפיות
- 1 follower
-
-
אוקיי אני צריך לדים ירוקים למחשב... יש לי 3 מאווררים כחולים ואני רוצה לד ירוק =] תמליצו לי מה טוב וזול ! ועל תשאלו על תקציב !!!!! שלא יהיה מוגזם... ראיתי בנעה מחשבים יש משהו לייזר אני יודע.. : http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6201
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות צג LCD ואני רוצה לדעת אילו בקרים נתמכים. מי שיכול לעשות לי רשימה יבורך
-
- 6 תגובות
- 953 צפיות
-
-
שלום יש לי התלבטות קטנה. אני מעוניין לחבר כמה מיקרובקרים בעזרת טרנסיברים, כדי שיוכלו לדבר בינהם. יש שתי אפשרויות שאני שוקל: הראשונה: RF Transceiver רגיל, שהוא לא Bluetooth, אלא נגיד 433MHz. השנייה: Bluetooth Transceiver, כמו למשל זה: http://www.ebay.com/itm/Wireless-Serial-4-Pin-Bluetooth-RF-Transceiver-Module-with-Backplane-RS232-New-/360434249097?pt=US_USB_Bluetooth_Adapters_Dongles&hash=item53eb8e2d89 התהייה היא כזו: כעקרון, שניהם יעשו את העבודה.. אבל אני רוצה לדעת אם יש יתרונות או חסרונות לכל אחד מהם, מעבר לעובדה ששניהם יעשו את העבודה. אני אתן כמה לדוגמא, שכבר חשבתי עליהם. הראשון, שבגללו אני בכלל שוקל את Bluetooth, הוא העובדה שברגע שאני שם במיקרו…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן, פנטיום 3, כמה מאות מגה של זיכרון, HD של 40GB מחשב ניסויים כזה. חשבתי להשתמש בו במרכז בקרה לחשמל בחדר. שאוכל בעזרתו לשלוט על מערכת החשמל, מהורדת החשמל לגמרי, וכולל לכבות את האור, מחשב מרכזי... וכדומה. אשמח אם מישהו יוכל להפנות אותי לאתר שדרכו אוכל לבנות\לקנות את הממסרים והמעגלים הדרושים לבניה של מוצר כזה. תודה
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
יש לי מה שנקרא "נורת קדם ברקס" הפנס הזה שיושב על המגש מאחורה באוטו ברגע שלוחצים ברקס הוא נדלק, אז ככה הנורה עובדת ברכב על 12V או פחות יש לי אותה עם הבסיס שלה וזה ממש יתאים לי למארז, להושיב אותה היא מתאימה בדיוק!! השאלה שלי היא: האם אני יכול לחבר אותה עם מחבר מולוקס ישירות לספק הכוח.< או שעלי להוסיף לו נגדים? ואם 12 זה חזק מדי בשבילו אני יכול לחבר במולוקס על החיבור של ה5V לא? אנשים תעזרו לי בזה ובקרוב אני אעלה את המארז החדש שעשיתי!!!
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-