אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
רציתי לקנות את המסך הזה וקראתי כבר כמה מדריכים אבל בכולם יש נגד משתנה אחר בין הפינים 3-1 רציתי לדעת איזה צריך בשביל המסך הזה: וגם רציתי לדעת אם הוא אמור לקבל 5 ולט בחיבור 2 על מסך http://www.rehivim.com//product_info.php?products_id=389&osCsid=42237015b09bb833ee17a4f79ab6e50c יש שם גם דף מידע עליו תודה על כל עזרה
-
- 3 תגובות
- 745 צפיות
-
-
יש לי מצלמה של nokia 6680 ואני רוצה לדעת אם יש איזה מעגל שאני יכול לבנות שיהיה אפשר לראות דרך USB
-
- 6 תגובות
- 745 צפיות
-
-
פעם ידעתי את הסכמה עכשיו שכחתי את כל החישובים בהכל אני צריך לדעת איז נגדים אני צריך ללדים כחולים UB 5 לדים במספרם... כולם יחוברו למתח מן הספק כוח שבמחשב מסילת ה5VOLT... תודה לזה שיתן מענה, Aviko
-
- 5 תגובות
- 708 צפיות
-
-
-
שלום, יש לי מקלדת ועכבר עם המשדר ואין לי מה לעשות איתם. יש רעיונות? תודה.
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
זה לא ספאם!!! הייתי אתמול בחנות בדיזנגוף סנטר שיש שם קיטים לבנייה עצמית, קניתי רדיו FM לבנייה עצמית אז מי שרוצה יש תמונה של הרדיו ושל המחירים של כל הקיטים [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלוום לכולם. המארז המדובר הוא SVIKING ואני רוצה לשם התחלה לעשות בחלון שלו חור למאורר 120 מ"מ שיוציא אוויר ישירות מהCPU לאחר מכן חשבתי לעשות שני חורים למעלה אשר יוציאו אוויר גם כן/יכניסו הכול תלוי בעצות שלכם. כמו כן המארז הוא SVIKING MIDI TOWER ואנא זרקו רעיונות/עצות/תמונות..האם יש מישהו שעשה כבר מודינג למארז הנ"ל?? אם כן אני רוצה להתייעץ בנוגע לכמה דברים. הסיבה למודינג היא היערכות לאוברקלוק די עצבני..וגם משחק תפקיד בהנמכת הטמפ' של החומרה באופן משמעותי ביותר.. מה צריך..והאם צריך בקר מאוררים..כלים..הכול. תודה למגיבים.
-
- 6 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שלום, האבתי את כל עניין המודינג והחלטתי לעשות מודינג על המחשב החדש לי > שיהיה יפה יותר התוכנית שלי הייתה להוציא את לוח האם ואת כל החלקים כמובן ולעשות בו חלון- בלוח אם קניתי דרמל של וולף בהום סנטר ב 120 שקל, וצאתי את המעבד ועשיתי חלון בצד הימני למטה איפה בלי לגעת במעבד, הדבקתי על זה פרספקס עם סיליקון, ושמתי לדים על איפה שנכנס הארד דיסק. ניסיתי להדליק וזה לא עובד > מה לא בסדר בזה שחתכתי את לוח האם, ראיתי פה הרבה שחותכים אפילו את המארז, או שאולי צריך לחבר עם ניתים ולא עם סיליקון גם הלדים UB לא דלקו........................... איך מתקנים את זה ??????????????
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
מה הוא עושה? איך הוא עובד? למה הוא משמש? מה הוא מקרר? תודה
-
- 2 תגובות
- 679 צפיות
-
-
יש לי מקלט אינפרה אדום שדרכו אני מעביר דברים לפלאפון וכו' רציתי לדעת אם אני יכול להתקין תוכנה או משהו שבעזרת שלט שאני יגיד (hot או שלט אחר אם אפשר) אני יוכל לשלוח על המחשב?
-
- 4 תגובות
- 861 צפיות
-
-
טוב אנשים,מצ'עמם בחופש אז ככה,יש לי שלט ישן של פלסטיישן 2 ואני רוצה לחבר אותו למחשב,אני לא רוצה לקנות מתאם ואין לי בעיה לחתוך את הכבל אם צריך איך אפשר לחבר אותו למחשב?ומאיפה אפשר להוריד תוכנה בשביל להשתמש בו? תודה מראש לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב החלטתי(כנראה סופית) שמחר בוקר נחתוך כמה חורים ב ANTEC P150 שלי עכשיו, יש לי דרמל שבעבר השתמשתי בו לחיתוך במארז אחר, הכלי הזה מפחיד מאוד וממש לא בא לי להתעסק איתו שוב פעם חשבתי אולי לקנות מקדח כוס בגודל המתאים ולסיים עיניין השאלה היא, מאיפה ניתן להשיג מקדחים בכזה גודל? (80, 92 או 120 מ"מ)
-
- 34 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
יש לי מתאם שמעביר מחיבור USB לחיבור העגול הקטן הזה של המקלדת/עכבר... רציתי לדעת אם אפשר ליצור משהו דומה למתאם הזה רק שיהיה הפוך, מהחיבור הרגיל לUSB.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך לבצע מוד שלצערי הרב לא עובד עם עפרון או עם הלחמה. אשמח אם תענו לי על השאלה שבכותרת.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חבר שלי אומר שהוא לא צריך אותו, נשברה לו העינית והוא קורא רק משחקים של PS1 התיקון עולה בסביבות ה600 שקל האם יש משהו שאפשר לעשות עם החלקים שלו? הוא אמר שאני יכול לקחת חינם.. משהו עם הCD / המחברים של השלטים / כל דבר אחר..
-
- 16 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום, היה ברשותי ספק דפוק אז לקחתי לו את המאורר ולמרבה הפלא הוא עובד . מה שהפתיע אותי היא המהירות שלו ! הוא הצליח לעשות לי כ-3 שריטות עם הרבה דם (אני רציני ), פשוט חיברתי אותו והחזקתי ביד ומהמהירות שלו נבהלתי לרגע (חסר לכם לשים את זה בחתימה ) כתוב עליו מאחורה 12V 0.26 אוהם אם זה עוזר. הכוונה להוריד את המתח כדי שלא יסתובב מהר ולא יעשה הרבה רעש . (ניסיתי לחבר אותו עם נגד 470 והוא בכלל לא הסתובב (ניסה והפסיק,ניסה והפסיק ) תודה :] נ.ב 2 : ראיתי תהודעה בעמוד הזה על הממאורר אבל לא עזר לי כ"כ
-
- 3 תגובות
- 745 צפיות
-
-
אני רוצה להבין מה כל דבר אומר בג'ק פלאג... מצאתי באנגלית, אבל אאני לא מבין כ"כ איפה יש מידע בעברית...?
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
אני רוצה לבנות טיסן מישהו מכיר קיטים לבניית טיסן, שיש בהם את כל החלקים שצריך. איפה קונים?
-
- 11 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
הייתי רוצה לבנות מתען סולרי ל N73 מאיפה אני יכול להסיג סירטוט לדבר זה ?
-
- 0 תגובות
- 693 צפיות
-
-
אם אני קונה לד צבעוני יש מקום ספציפי לחבר אותו ? כזה ... הירוק ...
-
- 4 תגובות
- 727 צפיות
-
-
שלום רב, לאור ה"דיון" הלא מוצלח הזה : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=249515.msg2200398#msg2200398 החלטתי להעביר גרסה לייט שלו לפה. אולי מישהו יענה לי... יש לי פאן באס של ואנטק ואני רוצה לחבר את המאווררים שבמארז אליו, רק שלהם יש חיבור מולקס ולו יש ארבעה חיבורים קטנים המורכבים משלוש פינים צמודים. האם יש מתאם או שפספסתי פה משהו? תודה רבה לעוזרים...
-
- 2 תגובות
- 640 צפיות
-
-
מתח: 12V הלד: כחול UB - אני חושב 3 וולט לא בטוח CURRENT: לא יודע.. מתחבר למולקס צהוב איזה נגד צריך? זה היה מחובר עד עכשיו ל5V עם נגד של 21 אום :-\
-
- 4 תגובות
- 601 צפיות
-
-
אני רוצה להוריד מתתח למאורר 12V ל 7V והשאלה שלי היא אם יש לדים במאורר אז כשאני אוריד את המתח האם העוצמה שלהם (תאורה) תיחלש גם? תודה,
-
- 6 תגובות
- 692 צפיות
-
-
שלום לכולם, מישהו מכיר אולי חנות / בעל מקצוע הבונה מארזי מחשב מותאמים אישית? אני צריך מארז קטן ככל האפשר היכול להכיל כרטיס PCI שהוא פשוט מפלצת מבחינת מימדים. תודה על העזרה, מקסים.
-
- 2 תגובות
- 703 צפיות
-
-
טוב יש אנשים שמשעמם להם מקור: http://sexornot.blogspot.com/2005/11/diodsex.html
-
- 3 תגובות
- 883 צפיות
-