עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by Aviko,

עוד לא הבנתי אני מתחנן לדוגמאות ושירטוטים של מעגלים פשוטים(מאוד) בשביל להבין איך עובדים איתו שהכל יפעל... את העיקרון הבסיסי כאילו.. תודה AVIKO

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by nimrods,

שלום לכולם יש לי שאלה קשורה ללדים טוב נתחיל סירטטתי מערכת אורת לדים למחשב אבל אני רוצה לישאול אותכם אם היה לי בלגן בעיות נזק משהו אני מעלה תמונות תודה מראש לעוזרים...!!!!

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by eladh16,

שלום אני מחפש כבר המון זמן איפה אני יכול לקנות את הלד איפרא אדום הזא - OSRAM SFH485P חיפשתי באתר הזא - http://lsdiodes.com/shop/ , ואין להם את הלד IR הזא. אחרי זה מצאתי את הלד הזא באתר של אריהב, http://www.arihav.com/indexheb.asp תרשמו בחיפוש SFH485P , ומצאו את הלד IR, אבל! זה לא בדיוק אותו הדגם, רשום שם SFH485 P-2, ואני מחפש SFH485P. יש הבדל בין הלדים IR האלו? או שהם אותו דבר מבחינה טכנית ואיפה אפשר בעוד מקומות למצוא את הלד הזא? תודה רבה לעונים, זה מאוד חשוב

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  4. קבלו את המאז הזה שראיתי בדיון בגיימר שגם שם כל אחד נתן חוות דעת. תנו חוות דעת אם יש דברים טובים,רעים דברים חיוביים ושליליים, תודה. לדעתי זה יכול לשמש כמכשיר לניקוי הבית-כל האבק בבית ייכנס לשם לא צמריך יותר לנקות אבק חחח

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by thedag,

שלום, מישהו פה בנה או יודע איך לבנות מקלט IR למנורה בחדר, אשר נשלט על ידי מתג פשוט בקיר. אשמח לעזרה, THEDAG

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  6. http://www.heatseekerz.net/index.php?page=articles&id=4&pagenum=2 ??? ברצוני לבנות את השלט שנמצא הנ"ל, אך לא אל חוטי אלא עם מתגים פשוטים. יש אפשרות?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. לילה טוב לכולם, אני חייב את התוכנה הנ"ל orcal (יש מצב שאני טועה בשם)קשה לי להשיג אותה וזה ממש דחוף אז מי שמכיר שיעזור בבקשה. תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  8. לכולנו יש את הכונן דיסקטים הקטן החמוד והשימושי הזה. לכולם הוא תקועה נמוך במארז ובשביל להגיע אליו צריך להיתכופף יש גם מארזים כאלה אן חור עמוק וברגע שהדיסקט יוצא הוא נתקע בחור ואז צאיך לדפוס אותו ולהוציא אותו. מעצבן . מה שאנ רוצה לעשות זה להישתמש באחד מהחורים מאחורי המארז (המיועדים ליציות של כרטיסים וכו') להדביק לשם חיבור מולקס וכבל IDE של הכונן. אליהם לחבר מין כבלים מעריכים המגיעים עד השולחן ומתחברים לכונן דיסקטים. להעריך את מולקס לא בעיה מלחימים עוד 4 חוטים אדום לאדום שחור לשחור צהוב לצהוב. מה אם IDE יש שמה 40 או 80 חיבורים (לא זוכר לא ספרתי) איך להעריך כזה דבר?!? מה לחבר לאן?! עזרו לי! אני לא מתכוון לקנות מפצל או משו כזה אני רוצה לעשות זאת לבד מחר או בשבת יש לי מלא כב…

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by momi2004,

http://forum.modding.ru/viewtopic.php?t=31539

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. שלום,יש לי מין ג'יפ קטן כזה ויש לו תאורה בפנסים אשר מקדימה נדלקים שנוסעים קדימה ושנוסעים לאחור הפנסים מאחור נדלקים. אבל לג''יפ שלי יש מין סלון כזה ורציתי לחבר 2 לדים קטנים(לקחתי אותם ממארז ישן ואלה הם הלדים של הPOWER) אז רציתי לשאול לאן לחבר אותם במערכת שיפעלו ברגע שאני לוחץ על ON בג'יפ. המערכת אצלי בנויה כך. [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. שלום, למנהלים באמת לא ידעתי איזה כותרת לשים כי זה שאלות לא קשורות זו לזו 1. אני רוצה לעשות בקדמת המארז שקעים usb וגם שקעי אוזניות ומיקרופון ולשקע אוזניות אני רוצה ווליום . השאלה שלי זה כמה ohm צריך להיות הנגד משתנה ואיפה אני יכול לקנות נגד משתנה גם גלילה הצידה כמו של ווליום של ווקמן ולא גלילה בצורה מעגלית.יש באריהב? 2.יש מאווררים למחשב שהם 12 v ויש 7v ואיך בונים פאן שיתאים לשני הסוגים?או שפשוט המאוורר שואב כמה וולטים שהוא צריך מהחיבור 4 pin? 3.אני רוצה לעשות שהלדים במאווררים יהיה ניתן לכבות אותם ולהדליק ע"י כפתור וראיתי שאין להם חוט שם אלא מין הלחמה כזאת,איך אני בכל זאת עושה כפתור כזה. 4.שמעתי מאנשים שנשרף להם לוחות אם בעת חיבור שגוי כנראה בגלל שלא פרקו חשמל סטטי האם יש …

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by common,

מחפש לקנות לדים UB באיזור חיפה. מישהו יכול לעזור ?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by rsegoly,

רכשתי לוח UNO3 עם מגן רשת, סנסור לטמפ' וממתג ל 220V מה שקבלתי (ומן הסתם מה שהזמנתי) זה רק הלוח ללא שום מחברים. מצאתי אצלי כבל USB מתאים וכל סוף השבוע השתעשעתי בחיבור לרשת וזה עובד מעולה אך כדי להתקדם אני צריך מחברים כמו שיש בסטרטר קיט ואני רוצה גם מנורת לד וכפתור חיצוני ועוד האם יש חנות מומלצת באיזור המרכז?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by carman6,

אני רוצה לסיים את החיתוך שלי ואחרי שהשתמשתי בגקסון אני רוצה לשמוע בעצתכם ולהשתמש בדרמל- האם זה המוצר שאני צריך- http://www.homecenter.co.il/142-he-p1891-v1892/HomeCenter.aspx ? מומלץ? (אני מתחיל)

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. מישהו רצה לראות פה את המעגל הזה.. אז העלתי ליוטיוב אותו. צילמתי את זה עם הפאן באס (זה יושב לי למעלה במחשב) ועם החלון בצד.. אז מי שזה מעניין אותו, שיסתכל. ושוב, בלי שום קשר: אני חייב לדעת את זה -הסרטון פועל עכשיו

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. שלום לכולם.. בעקבות הרעש המטורף שהמחשב שלי עושה החלטתי שאני חייב בקרה.. רציתי בקרה שתאפשר לי לשלוט מ 0V עד 12V ומצאתי שני בקרות כאלו שנראות טובות מאוד.. אבל בכל זאת אני מתלבט אז תעזרו לי להחליט.. מי שיש לו נסיון עם הבקרות האלו אני ישמח לשמוע כל פרט אפשרי עליהם.. אז ככה יש את זה: http://www.pccool.co.il/html/index.asp?p=rhk-sa אחלה בקרה, 4 מאווררים, לדים, פשוט, ומאוד חשוב.. זול! 106 שח! מאוד מפתה ויש את זה: http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=14484 גם אחלה בקרה, 3 מאווררים, אבל בנוסף היא מגיעה עם שני קתודות כחולות ובקרה של ON,OFF או SOUND SENSETIVE שזה די מגניב וגם המארז שלי פתוח אז יראו את זה.. אבל הבעיה היחידה היא שהברה הזו עולה 80 שקל יותר.. ואני לא יודע א…

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by Sarlula,

התחלתי לפני שבוע בעניין של המודינג ומאוד התבאסתי כשראיתי שהמארז שלי (שחור של DELL) נפתח בצורה אחרת כמו רב המארזים (הוא נפתח כמו מגירת נעליים חח..). אבל החלטתי ללכת בעניין של ה-LCD. ואולי לקנות מארז חדש, להעביר את כל הרכיבים אליו, ואיתו לעשות עוד מודים. בכל אופן: רציתי להשתמש במסך חיצוני, שלא יתחבר למארז אלא ישב במסגרת כלשהיא מבחוץ. ואז חשבתי ש-USB יכול להיות מעולה כי גם ה-USB נותן 5V. אז קניתי הכל חיברתי והנה התמונות לפני המסגרת (שתבוא עוד כמה ימים): המסך עצמו לפני חיבור. המסך אחרי החיבור עם הקונקטור (בשביל לנתק ולחבר מתי שבא את המסך). החוטים מבולגנים ויש בלאגן אבל ככה זה יוצא בד"כ. המסך מחובר דרך USB! המסך מחובר למחשב ועובד! עוד תמונות עם מסגרת בהמשך. …

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by LuIgI,

אוקי.. אצלי [כפר סבא] בחנות מחשבים עורכים תחרות מודינג.... ועכשיו אני לא יודע איך לעשות את זה.. אני חיפשתי באתר מדריכים איך לחתוך ואיך לעשות משהוא בכלל אבל אין... יש מדריכים לדברים מסובכים שלא נחוצים [לי].. אז מה שאני רוצה ממכם המשתמשים, שתעזרו לי ושתיתנו לי הצעות למודינג.. [יש לי את כל הכלים הנחוצים מבחינת כלי עבודה] ואני מבקש כמה שיותר מהר.. כי התחרות הולכת להתחיל!!!!! :-\ תודה מראש !!!!

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by zniibidl,

לפרוייקט המודינג שאני בתחילתו כרגע אני מתכנן צביעה רבה יחסית את הצביעה הקבועה אין לי בעיה ויש לי צביעה חינם הבעיה היא עם צביעת ה"צורות" איפה אני יכול לקבל גישה לאייר בראש בעלות מינימלית על מנת לצבוע? נ.ב. אני מראשון לציון אך גם ת"א נגישה לי.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by 111111,

הוא של American tele communication דגם: xk- 500 יצרן: xinkewei electronic factory ארץ יצור: סין תודה

21. את זה ניתן לממש ע"י בקבוק ליטר וחצי. נשמע טוב או לא? האם כדאי לנסות?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by Mike-,

אהלן, כבר זמן מה אני צופה בווידאו בלוג של בחור אוסטרלי בשם דייב ג'ונס. בבלוג הוא מדגים ומראה אין לתכנן מעגלים, עושה ביקורות לצב"ד, מתלונן על הרבה דברים ועוד. [eevblog.com] לפני כמה ימים נתקלתי בבלוג חדש נוסף שמתעסק יותר בתיאוריה וניסוים שמעביר איזה פרופסור מאונברסיטה כלשהי. [thesignalpath.com/blogs] מאוד מומלץ לראות על מה מדובר לכל מי שמתעניין באלקטרוניקה. מישהו מכיר עוד בלוגים בסגנון ?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by liornet,

כי המדריך בפורום לא ממש מפרט איזה פין זה VSS,VDD,RST וכו... תודה לעוזרים וזה מסך Dot Matrix עם תאורה אחורית כחולה וטקסט לבן 128x64. כל המידע שיש לי עליו: תודה לכול העוזרים. ליאור.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. אני לא יודע איפה לחבר אותם בלוח EPOX 8RDA+ REV 2.2 בבקשה עזרה@!@! ואני מדבר על הלדים של האור הכחול וגם של האור האדום שדולק כאשר ההארד דיסק עובד. ****עידכון**** הנה הגלריה photos.walla.co.il/shloosh11

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. נמאס לי שהזרת נגררת על הפאד של העכבר ולא בא לי להוציא 600 ש"ח על עכבר כמו R.A.T 7 או Func MS-3 כדי לפתור את זה. רעיונות? עריכה: משהו כזה יכול להיות נחמד, גם אם לא מאוד אסתטי.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.