עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. מישהו רצה לראות פה את המעגל הזה.. אז העלתי ליוטיוב אותו. צילמתי את זה עם הפאן באס (זה יושב לי למעלה במחשב) ועם החלון בצד.. אז מי שזה מעניין אותו, שיסתכל. ושוב, בלי שום קשר: אני חייב לדעת את זה -הסרטון פועל עכשיו

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by shmekel,

שלום רב, יש ברשותי כיום מארז של TT XASER V7000A השחור עם חלון. משעמם אותי הוא עד מוות והוא לא אידיאלי עבור כל הדברים שיש לי. אני מעוניין לשדרגו למארז ששמתי עליו עין בטירוף. או זה: http://www.thermaltake.com/product/Chassis/fulltower/armor_lcs/ve2000bws.asp או זה: http://thermaltake.com/product/Chassis/fulltower/Kandalf_lcs/vd4000_index.asp# כמובן שהצבע לא חשוב-יכול להיות גם כסוף אלומיניום. מה דעתכם על המארזים הנ"ל? מה יותר מומלץ ולמה? אני מודע לזה שהמערכת קירור מים לא רצחנית אבל לא כל כך איכפת לי,יותר מעניין אותי המארז עצמו. תודה!

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by Ronenosh8,

האם שימוש באמפרמטר זול (ברמה של 2.9$ מאיביי) יכול להוות לי סכנה? אם כן, עד איזה מתח מומלץ להשתמש בו (כלומר עד איזה זרם אין סכנה לאדם)

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. לכולנו יש את הכונן דיסקטים הקטן החמוד והשימושי הזה. לכולם הוא תקועה נמוך במארז ובשביל להגיע אליו צריך להיתכופף יש גם מארזים כאלה אן חור עמוק וברגע שהדיסקט יוצא הוא נתקע בחור ואז צאיך לדפוס אותו ולהוציא אותו. מעצבן . מה שאנ רוצה לעשות זה להישתמש באחד מהחורים מאחורי המארז (המיועדים ליציות של כרטיסים וכו') להדביק לשם חיבור מולקס וכבל IDE של הכונן. אליהם לחבר מין כבלים מעריכים המגיעים עד השולחן ומתחברים לכונן דיסקטים. להעריך את מולקס לא בעיה מלחימים עוד 4 חוטים אדום לאדום שחור לשחור צהוב לצהוב. מה אם IDE יש שמה 40 או 80 חיבורים (לא זוכר לא ספרתי) איך להעריך כזה דבר?!? מה לחבר לאן?! עזרו לי! אני לא מתכוון לקנות מפצל או משו כזה אני רוצה לעשות זאת לבד מחר או בשבת יש לי מלא כב…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by lior_n,

היי חיברתי מסך LCD שתי שורות לארדואינו והכל טוב ויפה. אני מצליח לכתוב למסך אבל הכתב מאוד לא ברור, בהיר חלש על רקע שחור. חיברתי את הדק VO של התצוגה לפוטנציומטר ואני מצליח לשחק בתאורה אבל זו לא תצוגת LCD נורמלית, חשובה מידיי. למישהו יש רעיון? תודה!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  6. אני לא יודע איפה לחבר אותם בלוח EPOX 8RDA+ REV 2.2 בבקשה עזרה@!@! ואני מדבר על הלדים של האור הכחול וגם של האור האדום שדולק כאשר ההארד דיסק עובד. ****עידכון**** הנה הגלריה photos.walla.co.il/shloosh11

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. http://www.heatseekerz.net/index.php?page=articles&id=4&pagenum=2 ??? ברצוני לבנות את השלט שנמצא הנ"ל, אך לא אל חוטי אלא עם מתגים פשוטים. יש אפשרות?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. במקום לעשות את כל העבודה (הרי חלק מכם עושים את זה רק כדי להשוויץ מול החברים והכל) אז במקום להכין את כל הפאן קונטרול תכינו כמו פאן קונטרול אבל שלא ישלוט במאווררים תעשות את זה עם נורות LED (כרגיל כמו שבונים פאן באס) אבל אל תחברו את המאווררים חברים שלכם לא ידעו שזה באמת לא פוע הם יחשבו שזה כן פועל ויתלהבו אני אישית מעדיף עם מאווררים

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. שלום לחברי הפורום הנכבדים, יש לי מערכת עם מספר סולונואידים שאני מעוניין לתת להם פיקוד דרך המחשב כמובן בעזרת ממסרים. הסולונואידים צריכים לקבל 24V. אשמח אם תוכלו לעזור לי ב: 1. איזה סוג של ממסרים, רכיבים, והאם יש מעגל כזה באינטרנט מוכן? 2. האם אפשרי לעשות זאת באמצעות יציאת תקשורת (COM) או יציאת המדפסת (LPT). 3. את התוכנה שתנהל את העסק אני אבנה ב-VB.NET, יש משהו מיוחד שאני צריך לדעת? יש לי ידע בסיסי באלקטרוניקה, ידע בתכנות. אם אתם זקוקים לעוד מידע רק תבקשו. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by infer73,

טוב ככה, היום מצאתי בבית שלי משהו סטייל סמן לייזר כזה אבל הוא היה ירוק (אור ירוק) והאור היה מפוזר יחסית,לא כמו סמן לייזר אלא יותר כמו פנס ירוק חלש בכל מקרה, אני יודע שהLED שיש בפנים פועל על 3 בטריות כפתור (הקטנות האלה) בטריה כמו זאת: http://www.unbeatable.co.uk/resources/images/products/medium/300119.jpg בעקרון הוא פועל גם כשיש רק 2 בטריות אבל האור שהוא עושה חלש יותר וכשיש בטריה אחת הוא בכלל לא פועל עכשיו השאלה שלי היא, לאיפה במחשב אני אמור לחבר את הנורה ואיזה (אם בכלל) נגד אני אמור לשים? (כמה התנגדות כאילו?)

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by nimrods,

שלום לכולם יש לי שאלה קשורה ללדים טוב נתחיל סירטטתי מערכת אורת לדים למחשב אבל אני רוצה לישאול אותכם אם היה לי בלגן בעיות נזק משהו אני מעלה תמונות תודה מראש לעוזרים...!!!!

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by liornet,

כי המדריך בפורום לא ממש מפרט איזה פין זה VSS,VDD,RST וכו... תודה לעוזרים וזה מסך Dot Matrix עם תאורה אחורית כחולה וטקסט לבן 128x64. כל המידע שיש לי עליו: תודה לכול העוזרים. ליאור.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by GOVNER_T.S.Y,

שלום, אני רוצה לעשות איזה מוד HTPC קטן ויש לי מארז ממש קומפקטי, הלוח אם שאני מעוניין לקחת לשימוש הוא ה780G ורציתי לדעת על איזה ספק כוח אתם ממליצים שיענה ל3 הקרטריונים הבאים: 1) שיהיה קטן (כמה יותר קטן , יותר קטן מספק סטנדרטי, לא צריך להסחף...) 2) שיחזיק את הלוח 3) שלא יהיה יקר תודה לכל העונים gov_x3

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  14. Started by Gonk,

בוידאו הזה: http://vimeo.com/8481771 לינק חלופי: http://www.thebestcasescenario.com/?q=node/446

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. שלום, אני חותך את גג המארז בצורה של שלושה עיגולים מוצלבים כמו הצורה 8 ועוד עיגול... ובזמן החיתוך של העיגול הראשון נהרסו לי איזה 5 ראשים וראשים יקרים... ויש לי דרמל ממש משמ חזק... זה נורמלי? המארז שלי הוא מתכת 0.7 של אנרמקס... תודה מראש, ניר.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. שיהיה באורך 5 ס"מ לפחות, חזק (מברזל או מתכת חזקה). קוטר חיצוני - 30 מ"מ, ההברגה צריכה להיות על כל הצינור מבחוץ.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. אני לא יודע אם זה המקום המתאים..אבל יש לי הרגשה שזה קשור ללוח אם כי הכל מחובר אליו . יש תוכנה או משהו כזה שאוכל לבדוק ? יש לי ep43-ds3l

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by Director,

שלום לכולם , יש את הצילצול של הבית ספר, אז יוצא מהרמקול שם 2 חוטים . אפשר לעשות משהוא (כאילו לחבר איזה משהוא לחוטים) , ונגיד לשים כפתור ואז שאני ילחץ על הכפתור זה יצלצל ? או שזה מערכת סגורה כזאת שאפשר להפעיל רק ע"י המרכזיה שלו? תודה

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by jackhammer,

האם יש אפשרות לחבר את נורת החיווי של הHDD למנורות של המקלדת? חשבתי לעצמי הרי יש 3 נורות במקלדת אחד זה ה NUM תמיד דלוקה אחת זה הCAPS שלפעמים דלוקה ואחת זה ה SCROLL שבחיים היא לא דלוקה איך אני יכול לחבר את נורת הHDD שמארז לנורה של ה SCROLL? זה יהיה מגניב שבמקום להסתכל על המארז כדי לראות אם המחשב חושב המקלדת תהבהב

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by Kitt0s,

אני זוכר שהיה דיון ממזמן שהוזכר בו מקדח כזה.. הוא נראה ככה: הוא יעיל בחיתןך פלסטיק (פרספקס).. איפה אפשר למצוא אותו? (הום סנטר/אייס?)

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by Yehudaa,

יש לי קבל שוכב שלא רשום עליו פלוס ומינוס רק צד אחד צבע בשחור וצד שני לא צבוע הצד השחור הוא המינוס ? תודה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by deluxe,

יש מס' מושגים שמשתמשים בהם הרבה באלקטרוניקה והם מתח, זרם, הספק. את ההתנגדות, אני אעזוב בצד כרגע. בשל ההגדרות המופשטות שלהם, קשה לי להבדיל או להבין באמת מה כל אחד מהם. ונעבור לתכלס. מה מגיע אל כל אחד לשקע החשמל בבית? זרם? הספק? מתח? אני זוכר שפעם הסבירו לי שזרם זורם ומתח שורר בין 2 נקודות. אני לא מבין איך מכל המושגים האלו מכשירים יכולים לעבוד.... כמו כן, ואולי זה לא קשור, איך רב-שקע לא גורם לירידה בעוצמה של מה שהוא מעביר (מתח או זרם?) וניתן לחבר מפצל של 8 שקעים בלי להרגיש בהבדל, בניגוד לחיבור מפצל USB שנותן ביצועים נמוכים יותר מחיבור בודד? תודה רבה!

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by THE FOX,

מה כל אחד מן החיבורים בפלאג USB מייצגים? מהם החוטים המעבירים מידע? ואילו מעבירים מתח? תמונה תועיל

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by Cereal Killer,

אהלן חברים... יש ברשותי SE T630 מושבת אך המסך תקין לחלוטין.... האם יש אפשרות להנציל אותו למוד של מסך מידע על המארז? תודה

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by bubbles,

אני לא מצליח להבין מהם שני המודים האלה, ומה ההבדל ביניהם. תודה.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.