אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,629 דיונים בפורום זה
-
היי, קניתי כרטיס מסך gts450 לא משהו מיוחד, אבל העיצוב שלו מגניב ודווקא העיצוב פונה כלפי מטה.... איך אפשר לשנות את זה? בתודה, עידן.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.heatseekerz.net/index.php?page=articles&id=4&pagenum=2 ??? ברצוני לבנות את השלט שנמצא הנ"ל, אך לא אל חוטי אלא עם מתגים פשוטים. יש אפשרות?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני שם כ-6 לדים, יש לי מספיק נגדים.. השאלה מה עדיף בטור? או במקביל? ולמה? מה ההבדל?
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי שם שריטה על הפרספקט ורואים אותה. יש מישהו שמכיר חומר ששמים על חלון או זכוכית או פרספקט או פלסטיס שקוף שיעלים לי את השריטה ממנו?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום,יש לי מין ג'יפ קטן כזה ויש לו תאורה בפנסים אשר מקדימה נדלקים שנוסעים קדימה ושנוסעים לאחור הפנסים מאחור נדלקים. אבל לג''יפ שלי יש מין סלון כזה ורציתי לחבר 2 לדים קטנים(לקחתי אותם ממארז ישן ואלה הם הלדים של הPOWER) אז רציתי לשאול לאן לחבר אותם במערכת שיפעלו ברגע שאני לוחץ על ON בג'יפ. המערכת אצלי בנויה כך. [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חיפשתי היום בשד' הר ציון בת"א ולא מצאתי כזה דבר. האם מישהו יודע איפה ניתן להשיג דבר כזה?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.kevinrose.com/index.php/weblog/comments/191/
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אבא שלי היה קבלן ואין לו דרמל היה לו הוא מת (הדרמל) יש לו מסור דיסק עים דיסקים יהלום או רגיל שחור כזה יש ג'קסון יש הכל וחשבתי לקחת מסור דיסק עים דיסק יהלום שזה חד ומדוייק ולחתוך אפשרי לא?
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב, ברצוני לבקש את עזרתם בבניית המודול הבא: מודול שמקבל מתח של 220V ומתחבר למחשב בכניסת RS232. המודול שולח הודעה ברגע שאין לו אספקת מתח (סוגר מעגל) דרך ה-RS232 ואז תהיה תוכנה שתדגום את זה כל רגע ותבדוק אם יש מתח או לא.\ אשמח לעזרה, תודה!!
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, היכן אני משיג קתודות קרות לתאורת המארז וכמה הן עולות? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
רציתי לדעת אם אפשר לחבר ראוטר של 8 חיבורים ל-ראוטר של 4 חיבורים ככה שיהיו יותר חיבורים ברשת אחת ? זאת אומרת שבמקום 8 , 4 יהיו 12 !!! תודה לעונים בבקשה שיהיו תגובות מהירות זה חשוב עקב לאן פארטי מתוכנן !!!
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה עלשות מודינג למחשב הישן שלי אך אני לא מכיר חנות בארץ שמוכרת ציוד מודינג ובחול חוץ מאיבי שגם בה יש דברים שלא מצאתי וקשה למצוא שם דברים לא ממש מצאתי אתר רציני שעושה משלוחים לישראל חלק מהדברים שאני קוצה לקנות: -גרילים (גם מעוצבים וגם רגילים) -מאווררים (באיבי מצאתי רק את הפשוטים) - כבלים למיניהם -סליבינג (באיבי מצאתי במחירים ממש מופקעים) יש עוד דברים בסיסיים שאני לא שוכר כרגע אבל זה בערך הדברים שאני צריך תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ברצוני לבנות או לדאוג שיכינו לי (קניה) קופסאות אלומיניום מפרופילי "ר". להלן דוגמא: הצעות מהיכן באיזור תל אביב ניתן להשיג פרופילים של אלומיניום מהסוג הזה, או הצעות לגבי מי מסוגל לעשות עבודות כאלו - יתקבלו בברכה.
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לילה טוב לכולם, אני חייב את התוכנה הנ"ל orcal (יש מצב שאני טועה בשם)קשה לי להשיג אותה וזה ממש דחוף אז מי שמכיר שיעזור בבקשה. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום כמו שכמה מפה יודעים יש לי ג'יפ קטן ומסכן שאני מתעלל בו. עכשיו המתח של הסוללה זה 4.8V , הסוללה מתחברת למקלט רדיו,המשדר רדיו משדר אות וזה מפעיל את המנוע, רוב הסיכויים שהמנוע גם כן מקבל 4.8V אז מה שאני רוצה זה לבנות סט סוללות שיכלול 3 יציאות: 1. (עם נגד מתאים)4.8V -----למקלט 2. 6V------למנוע 3. GND-----למקלט ו/או לשניהם(המקלט הרי חייב את ההארקה) אני חושב שאפשר איכשהו לחבר את ה6 וולט למנוע ואז שמקלט רק ישדר לו אות ולא יספק לו מתח יעני אולי מין מחסום מתח או משהו כזה... למי שלא הבין איך אני בידיוק רוצה לחבר אז מה אני רוצה אני יסביר שוב בתרשים תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם יש אפשרות לחבר את נורת החיווי של הHDD למנורות של המקלדת? חשבתי לעצמי הרי יש 3 נורות במקלדת אחד זה ה NUM תמיד דלוקה אחת זה הCAPS שלפעמים דלוקה ואחת זה ה SCROLL שבחיים היא לא דלוקה איך אני יכול לחבר את נורת הHDD שמארז לנורה של ה SCROLL? זה יהיה מגניב שבמקום להסתכל על המארז כדי לראות אם המחשב חושב המקלדת תהבהב
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לכולנו יש את הכונן דיסקטים הקטן החמוד והשימושי הזה. לכולם הוא תקועה נמוך במארז ובשביל להגיע אליו צריך להיתכופף יש גם מארזים כאלה אן חור עמוק וברגע שהדיסקט יוצא הוא נתקע בחור ואז צאיך לדפוס אותו ולהוציא אותו. מעצבן . מה שאנ רוצה לעשות זה להישתמש באחד מהחורים מאחורי המארז (המיועדים ליציות של כרטיסים וכו') להדביק לשם חיבור מולקס וכבל IDE של הכונן. אליהם לחבר מין כבלים מעריכים המגיעים עד השולחן ומתחברים לכונן דיסקטים. להעריך את מולקס לא בעיה מלחימים עוד 4 חוטים אדום לאדום שחור לשחור צהוב לצהוב. מה אם IDE יש שמה 40 או 80 חיבורים (לא זוכר לא ספרתי) איך להעריך כזה דבר?!? מה לחבר לאן?! עזרו לי! אני לא מתכוון לקנות מפצל או משו כזה אני רוצה לעשות זאת לבד מחר או בשבת יש לי מלא כב…
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי קבל שוכב שלא רשום עליו פלוס ומינוס רק צד אחד צבע בשחור וצד שני לא צבוע הצד השחור הוא המינוס ? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קבלו את המאז הזה שראיתי בדיון בגיימר שגם שם כל אחד נתן חוות דעת. תנו חוות דעת אם יש דברים טובים,רעים דברים חיוביים ושליליים, תודה. לדעתי זה יכול לשמש כמכשיר לניקוי הבית-כל האבק בבית ייכנס לשם לא צמריך יותר לנקות אבק חחח
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני לא יודע איפה לחבר אותם בלוח EPOX 8RDA+ REV 2.2 בבקשה עזרה@!@! ואני מדבר על הלדים של האור הכחול וגם של האור האדום שדולק כאשר ההארד דיסק עובד. ****עידכון**** הנה הגלריה photos.walla.co.il/shloosh11
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לעשות איזה מוד HTPC קטן ויש לי מארז ממש קומפקטי, הלוח אם שאני מעוניין לקחת לשימוש הוא ה780G ורציתי לדעת על איזה ספק כוח אתם ממליצים שיענה ל3 הקרטריונים הבאים: 1) שיהיה קטן (כמה יותר קטן , יותר קטן מספק סטנדרטי, לא צריך להסחף...) 2) שיחזיק את הלוח 3) שלא יהיה יקר תודה לכל העונים gov_x3
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
ומישהו הזמין מהאתר PCCOOL פעם? הם אמינים? ונראה לכם ש2 הרובים עוזרים במשהו? כל דבר יכול להכנס מלמעלה/למטה ולמישהו יש עוד יפים? 80MM זולים
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עוד לא הבנתי אני מתחנן לדוגמאות ושירטוטים של מעגלים פשוטים(מאוד) בשביל להבין איך עובדים איתו שהכל יפעל... את העיקרון הבסיסי כאילו.. תודה AVIKO
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לסיים את החיתוך שלי ואחרי שהשתמשתי בגקסון אני רוצה לשמוע בעצתכם ולהשתמש בדרמל- האם זה המוצר שאני צריך- http://www.homecenter.co.il/142-he-p1891-v1892/HomeCenter.aspx ? מומלץ? (אני מתחיל)
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, התחלתי ללמוד מהספר make:electronics ובאחד מהניסויים הראשונים (ניסוי 4 למי שיש את הספר) מחשבים את הזרם במעגל הזה: סוללות 6V-מולטימטר-נגד משתנה 2K-נגד 1K ומראים שברגע שמסובבים את הנגד המשתנה התוצאה במולטימטר משתנה בהתאם עכשיו השאלה שלי היא כזאת אם המולטימטר מתחבר ישר אחרי הסוללות ולפני הכניסה לנגד המשתנה למה התוצאה משתנה לפי הנגד המשתנה? אני יתן דוגמא אם יש צינור מים ברוחב 2 מטר שאחרי מטר הוא מתחבר לצינור שאפשר לשנות את הקוטר שלו מחצי מטר למטר ומחשבים את הזרימה של המים בתוך הצינור של ה2 מטר התוצאה לא אמורה להשתנות לפי שינוי הקוטר של הצינור השני שמשתנה בין חצי מטר למטר אז למה פה התוצאה במולטימטר משתנה? מקווה שהבנתם את הדוגמא למרות שהיא קצת מסובכת להבנה תודה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-