אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,629 דיונים בפורום זה
-
שלום ראיתי שאפשר ליצור דברים אדירים בעזרת הטכנולוגיה הזאת אין לי ניסיון ואני מתחיל ממש ממש מהתחלה למישהו יש מדריכים או מאמרים שיכולים לשתף אותי?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
הנה המאווררים מסודרים ככה: 1- מאוורר בצד המארז שמכוון למעבד 2- מאוורר בצד המארז שמקרר את הכרטיס מסך ואת הזכרונות וכל האזור ליד 3- מאוורר מאחורה במארז שמוציא אויר חם 4- מאוורר בחלק העליון של המארז שמוציא אויר חם (אי אפשר להוציא אותו משם, זה די מסובך) 5- ומאוורר של קירור סטוק פנטיום 4 שבעקרון דוחף אויר שבתוך המארז, אין חור למטה http://img95.imageshack.us/my.php?image=asdbq4.png
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי 2 לדים כחולים + לד צהוב + לד אדום יש לי פרספקס גודל 31*32 אני חותך את זה ... זה יהיה יותר קטן ... והעובי שלו הוא 6 ממ תמליצו לי עיצובים + טיפים לחריטה ... אבל שהיה קל ...
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תמיד אהבתי חפיצים קטנים. אז לקחתי BP655, S.F.F Slim Chassis ושמתי בו GTX 670 mini היו הרבה בעיות. והספק המקורי אמר שלום. ובפנים יש SSD ועוד HDD של 3TB ובליל חוטים, ואם נסכם, בקרוב אולי bluray כי נשאר קצת מקום. יום נעים וחג שמח.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מצאתי מדריך קל לבניית מקלט אינפרא אדום למחשב על ידי USB. אך יש את החלקים הנ"ל ורציתי לדעת כמה בערך הם יעלו בחנות פשוטה בישראל http://www.ocinside.de/go_e.html?/html/modding/usb_ir_receiver/solder_usb_ir_receiver.html (בשרטוט של ההלחמה יש את שמות הרכיבים)
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי מארז עם שתי אורות נאון בחזית,רציתי לדעת האם יש דרך לכבות אותם,דרך הביוס אולי?
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי לאחרונה קניתי שני מאווררים 120mm של Thermaltake, הם הגיעו היום. הרעיון זה לשים אותם על הדלת של המארז, כבר דאגתי שיעשו לי חורים במארז (כלומר כבר יש שני חורים מוכנים במארז למאוורים - את המיקומים אתם עזרתם לי לבחור לפני איזה שבוע-שבועיים) עכשיו בהתחלה חשבתי לי שאני פשוט יאלץ לפרק את הדלת כל פעם בזהירות ולנתק את הכבל חשמל, אבל שראיתי את הודעת החדשות האחרונה (שבירת שיא הHTT) ראיתי שיש לו דלת על צירים וחשבתי לעצמי שאני גם יכול לעשות זאת. עכשיו אני ראיתי שתי אפשרויות: 1) אפשרות יותר נוחה אבל יותר קשה לעשייה, הציר יהיה בצד האחורי של המארז. 2) אפשרות פחות נוחה אבל יחסית פשוטה - הציר יהיה בצד הקידמי של המארז. דלת המארז סטנדרטית - שני ברגים גדולים (כאלה שאפשר לפתוח עם היד) מאחור…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי שם שריטה על הפרספקט ורואים אותה. יש מישהו שמכיר חומר ששמים על חלון או זכוכית או פרספקט או פלסטיס שקוף שיעלים לי את השריטה ממנו?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היום לקחתי את המארז הישן שלי והתחלתי לשייף את הדלת התחלתי עם 150 [להוריד את הצבע] עשיתי את זה כמובן עם נייר יבש אחרי זה עברתי לנייר 320 רטוב ואז 600 רטוב ופה סיימתי מבחינה מראה הכול שרוט וניסיתי חצי שעה עם נייר 600 לא עזר עכשיו השאלה שלי מה לעשות כדי להעלים את השריטות ? ועם אני רוצה שזה יהיה יותר מראה [כאילו שיראו יותר את מה שקורה מולו] להעלות עוד ל 800 1000 ואפילו 1200?
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לעשות חלון במארז בצורה מסויימת ויש לי בעייה שאין לי דרמל ~עם דרמל זה היה הרבהההה יותר קל~ יש לי מסור ברזל ומסור ג'קסון. בצורה של החלון שאני רוצה לעשות יש קצת מקומות עגולים. איך אני יכול לעשות את זה??? יש לכם רעיונות או טיפים?... אני חשבתי לנסר קרוב לקו העגול ואז לשייף לקבלת הקטע העגול... איך עוד אני יכול לעשות את זה??? ועם איזה נייר שיוף או עם מה להשתמש כדי שייף? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני שם כ-6 לדים, יש לי מספיק נגדים.. השאלה מה עדיף בטור? או במקביל? ולמה? מה ההבדל?
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי אני רוצה לקנות ארדואינו כזה: http://www.ebay.com/itm/mini-USB-Nano-size-V3-ATmega328P-MCU-board-Arduino-compatible-/281037889653 איזה שנאי אני צריך בשבילו?(לא לשקע) תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש אפשרות לחבר מצלמת אינטרנט ישירות למסך איכשהו? שיציג לי ישר את התמונה בלי מחשב? דרך מעגל כלשהו? תודה. טל.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, לא יודע אם זה הפורום המתאים אך אנסה את מזלי בכל מקרה, נפל לידי המנוע שבתמונה אני מעוניין לקנות לו בקר מתאים, אשמח לעזרה במציאת אחד כזה. תודה רבה ויום טוב.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יש לי אובייקט מסוים, שאני מייצר פעם אחת, בתוכנית הראשית. האובייקט הוא אובייקט של קלאס OneWire, שישמש אותי לתקשורת עם כמה רכיבים שונים שיושבים על באס OneWire אחד. אני מייצר אותו כך: OneWire O_OneWire(Leg_OneWire); אני רוצה להעביר O_OneWire לכמה קלאסים אחרים. אני רוצה שההפנייה לאובייקט OneWire הזה תישמר בכל אחד מהקלאסים האחרים, כלומר כולם מפנים לאותו אובייקט אחד של OneWire. כיוון שהנושא של ה-& וה-* מאד מבלבל, השאלה שלי היא בעצם: 1) איך להגדיר את ה-field בקלאסים של הרכיבים, שאמורים לשמור הפנייה לאובייקט OneWire? 2) איך להגדיר את הפרמטר בקונסטרקטור של הקלאסים? ולבסוף: 3) איך לרשום את שורת ההשמה בתוך הקונסטרקטור, ששומרת מהפרמטר של ה-Ctor אל ה-field? תודה רבה card
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב, ברצוני לבקש את עזרתם בבניית המודול הבא: מודול שמקבל מתח של 220V ומתחבר למחשב בכניסת RS232. המודול שולח הודעה ברגע שאין לו אספקת מתח (סוגר מעגל) דרך ה-RS232 ואז תהיה תוכנה שתדגום את זה כל רגע ותבדוק אם יש מתח או לא.\ אשמח לעזרה, תודה!!
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. יש לי שתי מברגות האחת 12 וולט והשניה 18 וולט המטען( שמורכב משנאי לשקע וקופסת פסטיק שלתוכה נכנסת הסוללה) של ה 18 עובד בסדר לעומת המטען של ה 12 שנאבד כולו הנתונים של המטען 18 הם : השנאי 24 ישר 200 מ"א והקופסה לפי מדידות שעשיתי בעומס מורידה את המתח ל כ 19 וולט. עכשיו על מנת להטעין את הסוללה של ה 12 חשבתי לקחת שני שנאים (ADAPTOR) עם אפשרות לשינוי מתח( 1.5 3 4.5 6 7.5 9 12) בכל אחד של 300 מ"א (סטנדרתי שניתן לקנות בכל חנות) שיש לי אותם .לחברם בתור שיוציאו כ 19 וולט ולחבר את היציאה המשותפת שלהם לקופסה שאמורה להוריד את המתח לכ 14 ובכך להטעין את הסוללה. הבעיה שאני לא יודע בכמה מ"א המטען שאבד הטעין את הסוללה של ה 12, אני אטעין ב 300 מ"א ואולי זה שאבד הטעין ב 200 מ"א?! {נתוני…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, מישהו פה בנה או יודע איך לבנות מקלט IR למנורה בחדר, אשר נשלט על ידי מתג פשוט בקיר. אשמח לעזרה, THEDAG
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה עלשות מודינג למחשב הישן שלי אך אני לא מכיר חנות בארץ שמוכרת ציוד מודינג ובחול חוץ מאיבי שגם בה יש דברים שלא מצאתי וקשה למצוא שם דברים לא ממש מצאתי אתר רציני שעושה משלוחים לישראל חלק מהדברים שאני קוצה לקנות: -גרילים (גם מעוצבים וגם רגילים) -מאווררים (באיבי מצאתי רק את הפשוטים) - כבלים למיניהם -סליבינג (באיבי מצאתי במחירים ממש מופקעים) יש עוד דברים בסיסיים שאני לא שוכר כרגע אבל זה בערך הדברים שאני צריך תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ברצוני לבנות או לדאוג שיכינו לי (קניה) קופסאות אלומיניום מפרופילי "ר". להלן דוגמא: הצעות מהיכן באיזור תל אביב ניתן להשיג פרופילים של אלומיניום מהסוג הזה, או הצעות לגבי מי מסוגל לעשות עבודות כאלו - יתקבלו בברכה.
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב ככה, היום מצאתי בבית שלי משהו סטייל סמן לייזר כזה אבל הוא היה ירוק (אור ירוק) והאור היה מפוזר יחסית,לא כמו סמן לייזר אלא יותר כמו פנס ירוק חלש בכל מקרה, אני יודע שהLED שיש בפנים פועל על 3 בטריות כפתור (הקטנות האלה) בטריה כמו זאת: http://www.unbeatable.co.uk/resources/images/products/medium/300119.jpg בעקרון הוא פועל גם כשיש רק 2 בטריות אבל האור שהוא עושה חלש יותר וכשיש בטריה אחת הוא בכלל לא פועל עכשיו השאלה שלי היא, לאיפה במחשב אני אמור לחבר את הנורה ואיזה (אם בכלל) נגד אני אמור לשים? (כמה התנגדות כאילו?)
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, היכן אני משיג קתודות קרות לתאורת המארז וכמה הן עולות? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מן מעמד כזה קטן לפלאפון ולמעמד הזה מחוברים שלושה לדים קטנים וכל פעם שיש איזה אות מהפלאפון הלדים מתחילים להדלק ולכבות באקראי... עכשיו, השאלות שלי הם איך אני יכול להחליף את הלדים שבמעמד? אני לא יהרוס את החיבור שם? כי אם כן אני מעדיף לא לנסות ולהשאיר את המעמד איך שהוא. שאלה נוספת, אפשר פשוט לצבוע את הלד? ז"א יתקבל צבע "מגניב" כמו לד חדש? לדוגמא, אם אני יצבע את הלד הקטן שבמעמד (צבע המקור שלו הוא אדום) בכחול אז ישאר אותו האפקט? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-