אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
אוקי , יש לי מעגל קטן שברגע שהוא נסגר אני רוצה שהוא יפעיל מעגל אחר , הבעיה היא שהמעגל השני הוא בחיבור ישיר לחשמל בניגוד לראשון שפועל על בטריות .. מישהו מכיר איזה רכיב או מעגל פשוט שיעשה את העבודה ?
-
- 6 תגובות
- 771 צפיות
-
-
רציתי לדעת האם אני יכול לשלוח הודעהת סריאל ל2 מקומות שונים ? ולקבל תגובה מ2 מקומות שונים? זאת אומרת שהמחשב יהיה רק "צופה" מהצד - וככה אוכל לדעת איפה אני נתקל בבעיה ,איזה צד לא מגיב לי?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
טוב אני מחפש כזה דבר ראיתי בפנדה משהו בסביבות 80 ש"ח זה מה שאני מחפש. (אבל בביקורות ממש על הפנים) ראיתי כמה אנשים מהגלריה (כמו VATOS LOCOS) עם ניאון כחול אז איזה זה ואיך הוא ? ד"א מאוד חשוב שיהיה לו מפסק שלא יתקצר לו אורך החיים.. אני לא מחפש משהו שפועל עם קול וכאלה רק שיפעל ויתכבה מתי שאני ארצה ד"א שמתי היום את המאוורר של גיגאבייט למעבד ממש טוב !! עבדנו (אני ובן דוד שלי) על הסידור חוטים קרוב ל 3 שעות (בבעעע) היה נחמד שמנו גם כמו חלון מקדימה ובעתיד שאני אמצא פרספקט באיפה שאני גר אז גם אחליף את הדלת בפרספקט (כי אני קצת מפחד לחתוך כושר היד שלי לא משו) תודה על העזרה..
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://www.i-hacked.com/images/stories/shuffle/connections_closeup.jpg מזה השחור הזה באמצע??? איזה חלק זה איך קוראים לו?????? תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, כבר חודשים שאני חווה בעיות עם ספריית הir וir בכללי ביחד עם הארדואינו. אני חושב שברגע שאני אצליח לקבל קוד ולשדר אותו אני אוכל לעשות אין ספור מודים לבית, ואני מעוניין בזה, אבל לבינתיים יש לי חוסר הצלחה. אין לי מושג איזה מודל ומספר המקלט שלי, אבל הוא נראה כמו כל השאר, ובדקתי אותו עם לד אדום. ניסיתי את רוב הדוגמאות בספריית הir אבל בכל אחת ואחת מהן יש בעיה.
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
כמו שכתוב בכותרת, אני רוצה לקנות כאלה מחזיקים למאוררים אבל אני לא יודע מאיפה :nixweiss:. אני לא יודע בדיוק איך להסביר את זה, אבל אני צריך אחד כזה שמחזיק 3X120MM, ואחד של 2X120MM. הנה תמונה למה שאני מתכוון [לא צריך בדיוק כמו בתמונה, פשוט משהו שעושה את אותה העבודה. http://img209.imageshack.us/img209/1056/casetopqo9.jpg זה מסומן בכחול...
-
- 6 תגובות
- 997 צפיות
-
-
-
שמעו חברה יש לי מחשב משעמם אני מחפש רעיונות למודינג אתם יכוחים לתת לי בבקשה רעיונות וקישורים?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן ! ברשותי מגבר : http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=180673254720&ssPageName=STRK:MEWNX:IT וברצוני לחברו לסוללה 12v : http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=260810083936&ssPageName=STRK:MEWAX:IT האם יש איזהשהו חוסר חפיפות במתח או משהו כזה ? כלומר האם המגבר בסכנת חיים בעקבות מתח/זרם לא יציב ? אם כן מה ניתן לעשות ? ד"א, מה הסיכונים בסוללת ליון ? האם יש באמת סיכוי גבוה שהיא תתפוצץ בעוצמה ?
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מזמן לא הייתי בפורום עקב זה שלא לי אינטרנט.. (כןכן הורים מניאקים) ועכשיו לנושא, יש לי כזה מתג אבל עם 6 רגליים.. אין לי מושג איך ולאן אני מחבר מה... אני רוצה לבנות משהו בסגנון הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=79625.0 אבל רק 2 מצבים... אז חשבתי להעביר את המינוס דרך המתג... אבל אין לי מושג לאיזה רגליים לחבר.. אז לשאלות: א. מה עושה כל רגל? ב. אם הרעיון אמור לעבוד טוב?
-
- 6 תגובות
- 929 צפיות
-
-
היה לי מחשב ישן משו כמו 4 שנים אולי קצת יותר..(לוח אם של אסוס) קניתי חדש ולחדש קניתי מעבדQ6600 שבא עם מאורר סטוק..את המאורר שבא עם המעבד לא הייתי צריך כי החלפתי. וניסיתי לשים אותו על המחשב הישן. הוצאתי תישן(המאורר)..ואז התברר לי שבחדש(המאורר) הרווח בין החורים לברגים גדול מידי.. מה עושים?!?!
-
- 6 תגובות
- 901 צפיות
-
-
שלום , רציתי לדעת האם מותר לשים את משאבת המים שברשותי (DangerDen dd-12v) בתוך קופסת עץ (כי היא עושה קצת רעש) ואם כן , האם יש למישהו עצות לגבי זה? (סוגי עץ , גודל, וכו') תודה
-
- 6 תגובות
- 968 צפיות
-
-
מאיפה אני יכול להשיג תמונות עם קווים חיצוניים ברורים ללא פנים?
-
- 6 תגובות
- 912 צפיות
-
-
קודם כל אחלה מדריך, מסודר ומפורט. כל הכבוד!! עכשיו יש לי שאלה. אני רוצה לצבוע את העכבר שלי בשני צבעים, אדום ברקע, ושני פסי מירוץ לבנים מעל באמצע, איך אני משלב את שני הצבעים עם כל השיופים וכו'...?
-
- 6 תגובות
- 905 צפיות
-
-
שלום מעוניין להוסיף מתג נוסף לשער חשמלי שעובד על 12v ac. להוציא קו נוסף מספק הכח הקיים די בעייתי מבחינתי (מרחק, נגישות וכו') לכן חשבתי להתקין את המתג החדש בעזרת ספק כח חדש בנוסף לקיים. רציתי לשאול קודם כל אם זה אפשרי ואיך לחבר את המינוס מהשער - ל2 הספקים? או שמספיק רק מהמתג המקורי? תודה! זה המנעול המדובר: https://www.bitter.co.il/product/11/מנעול-חשמלי-אסימטרי-822.aspx
-
- 6 תגובות
- 2.4k צפיות
- 3 followers
-
-
קניתי כבלים עגולים לדיסק קשיח ולכונן 1.44 שמתי אותם אבל משהו נראה לי קצת מוזר.. בכבל של הדיסק הקשיח: חלק אחד חיברתי ללוח אם, חלק אחד לדיסק קשיח ועוד כניסה שלו נשארה חשופה במארז, זה בסדר?? (אותו דבר עם הכבל של הכונן 1.44) ראיתי שלכונן הדיסקים שלי יש גם כבל מסורבל כזה כמו שהיה בדיסק קשיח, אני אמור להחליף אותו באחד מהכבלים שקניתי???
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קראתי את הכתבה על המארז החדש של קולר מאסטר(532) ועלה לי רעיון נחמד. לבנות מארז מאלומיניום או כל חומר אחר ולחורר את כולו כמו רשת שיש בחלונות בבית וכך זה ישפר את זרימת האוויר בהרבה אבל יש חיסרון גדול אחד: תוך שבוע המחשב יהיה אפור מרוב כמויות האבק שיכנסו למחשב כרגע אין לי את האמצעים לבנות את המארז הזה אבל אני מקווה שבעתיד אני יזכה לבנות אותו מה דעתכם על הרעיון שלי ותרגישו חופשי להגיד שהוא תותח או חרא
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קראתי את המדריך לבניית לדים, ונתקעתי! 1. למה צריך את הפרספקט? 2. לאן בדיוק אני מחבר את הלדים? (לצד השני של השוקולד?) 3.האם זה באמת חזק? דחוף! אני באמצע המודינג!
-
- 6 תגובות
- 964 צפיות
-
-
יש לי מאווררים 80 ממ רציתי לחבר עליהם פוטנציומטר כדי להקטין את הרעש שלהם ראיתי שחלק אומרים שצריך לשים פוטנציומטר של 50 אום היתי בתל אביב בחנויות אלקטרוניקה אבל הכי קטן שיש להם זה 1 קילו אום האם זה מספיק טוב ואם לא איפה אפשר לקנות? והאם מחברים את הפוטנציומטר כפוטנציומטר או כראוסטט ומה עדיף תודה
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היום אבא שלי היה בהום סנטר ולפני כמה ימים אמרתי לו שנגמרו לי הדיסקיות ועם הוא יהיה בהום סנטר שיתקשר אלי ואני יגיד לו מה לקנות בקיצור הוא לא התקשר והמוכר בדביל נתן לו ראשי שיוף 541 (דרך העתיפה זה נראה כמו המון דיסקיות אז אבא שלי לא שם לב) הם נראים לי מאד גדולים מגושמים ושקשה לשלוט בהם מה אני יכול לעשות איתם?
-
- 6 תגובות
- 743 צפיות
-
-
שלום יש לי 3D אורורה חדש והמחשב נמצא בחדר השינה, ועם כמה שהלדים יפים , הם מאוד מציקים ומפריעים בשינה. לכן אני מחפש דרך פשוטה (מבלי לנתק מהלוח אם) לכבות את הלדים תודה.
-
- 6 תגובות
- 964 צפיות
-
-
שלום תשמעו אני עושה בבית הספר פרויקט באלקטרוניקה ואני צריך לסכם על מספר רכיבים ורציתי לדעת אם אתם מכירים ספרים שאני יכול למצוא בו חומר על הג'קים. זה די דחוף כדי שאני יוכל לצלם מחר בבית הספר כי הסיפריה בעיר די רחוקה מאפו שאני גר. נ.ב אם זה חשוב לכם הרכיבים הם A/D 0809 ג'וק 555 חוצץ 74244 מגבר 741 תודה מראש לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי כמה שריטות על המחשב בנייד שלי LENOVO C200 4LG על החלק האחורי של המסך יש אפשרות לבצוע?
-
- 6 תגובות
- 3k צפיות
-
-
הסתובב כאן פעם אחד אבל אם אני זוכר הוא היה ברוסית,אני עדיין לא דובר את השפה... אני חושב שאין הרבה לוחות שיש להם ת'חיבור אז זאת היתה הפתעה לטובה.. תודה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לבנות משדר IR (חיפשתי פה בפורום ומצאתי רק מקלטים)... חיפשתי בגוגל ומצאתי מעגל לבניית משדר IR: שאלה I: לפי השרטוט צריך רזיסטור של 22 הום... חיפשתי ולא מצאתי כזה (מצאתי את כל שאל הרזיסטורים חוץ ממנו)... אני יודע שאפשר לחבר כמה רזיסטורים בכדי להגיע ל22 הום, אבל אני לא יודע איזה רזיסטורים לחבר... אשמח לקבל הסבר. שאלה II: באתר כתוב שאני יכול להשתש בכל טרנזיסטור NPN. השאלה שלי האם באמת אפשר להשתמש בכל טרנזיסטור NPN (נשמע קצת מופרך), מצוינת דוגמא לטרנזיסטור: BC548 (מישהו מכיר?), חיפשתי ומצאתי בבית טרנזיסטור: BC546 יש הבדל בינהם? שאלהIII: לפני השרטוט אפשר לראות שהמעגל הוא גם משדר וגם קולט (לפי הIR RECEIVER)... ואני רוצה שהוא יהיה רק משדר... השאלה …
-
- 6 תגובות
- 3.7k צפיות
-