עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by generalA,

מישהו יודע אולי איך אני עושה מוד להעברת ה- usb קדימה או הוספת usb נוספים מקדימה למחשב שאין לו הכנה מקדימה??

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by DJPOWER,

שלום אני רוצה לעשות מסך אל סי די למחשב עכשיו לאן מחברים אותו? ואיך עורכים את הטקסט תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  3. Started by MeTaLhAmMeR,

שלום, יש לי במחשב שת'ה לדים (קתודה קרה או איך שלא רושמים את זה) ורציתי לדעת אם שניהם ביחד פולטים חום שיכול להשפיע על הטמפ' של האוויר בתוך המארז של המחשב, אם כן לכמה מעלות (אפשר לחשב בערך) הם יכולים להגיע?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. אני מדבר על MESH כמו שיש במסננת של אמא במטבח P= רק יותר עבה ז"א משהו כזה http://www.jhone.com/stamps/all-bg-mesh.jpg בדיוק באותו עובי(אולי אפילו טיפה יותר מרוחים בין לבין) והכל ממתכת / אלומיניום / כל דבר מתכתי העיקר שיהיה שחור או אפור למרות שתמיד אפשר לצבוע ושלא יהיה יקר מדי o_O למישהו יש רעיון?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by yarkoni,

היום לקחתי את המארז הישן שלי והתחלתי לשייף את הדלת התחלתי עם 150 [להוריד את הצבע] עשיתי את זה כמובן עם נייר יבש אחרי זה עברתי לנייר 320 רטוב ואז 600 רטוב ופה סיימתי מבחינה מראה הכול שרוט וניסיתי חצי שעה עם נייר 600 לא עזר עכשיו השאלה שלי מה לעשות כדי להעלים את השריטות ? ועם אני רוצה שזה יהיה יותר מראה [כאילו שיראו יותר את מה שקורה מולו] להעלות עוד ל 800 1000 ואפילו 1200?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. מצאתי מדריך קל לבניית מקלט אינפרא אדום למחשב על ידי USB. אך יש את החלקים הנ"ל ורציתי לדעת כמה בערך הם יעלו בחנות פשוטה בישראל http://www.ocinside.de/go_e.html?/html/modding/usb_ir_receiver/solder_usb_ir_receiver.html (בשרטוט של ההלחמה יש את שמות הרכיבים)

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. שלום,יש לי מין ג'יפ קטן כזה ויש לו תאורה בפנסים אשר מקדימה נדלקים שנוסעים קדימה ושנוסעים לאחור הפנסים מאחור נדלקים. אבל לג''יפ שלי יש מין סלון כזה ורציתי לחבר 2 לדים קטנים(לקחתי אותם ממארז ישן ואלה הם הלדים של הPOWER) אז רציתי לשאול לאן לחבר אותם במערכת שיפעלו ברגע שאני לוחץ על ON בג'יפ. המערכת אצלי בנויה כך. [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by tulicooli,

יש אפשרות לחבר מצלמת אינטרנט ישירות למסך איכשהו? שיציג לי ישר את התמונה בלי מחשב? דרך מעגל כלשהו? תודה. טל.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. שלום לכולם, יש לי מכשיר נוקיה 5800 שהרסתי לו את הלוח (...) ורציתי לדעת אם אני יכול להפוך את המסך שלו למסך משני על הפנל הקידמי של המחשב שלי בחריץ 5.25" איפה שיושב ה- CD. מישהו יכול לעזור לי עם זה? לגבי חלקים, איך עושים, ותוכנה שתציג לי את הנתונים שאני רוצה על המסך (גם נגיד טמפ' מארז, מעבד, כרטיס מסך וכו', וגם כל מיני גרפיקות שאני יבחר..) אחרי הכל זה מסך צבעוני וחבל לי לזרוק אותו לפח...

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  10. Started by bezangeloo,

(http://www.physicsclassroom.com/class/sound/u11l4c.cfm) מה הדרך הפשוטה ביותר לגרום לאפקט הנחמד הזה בעזרת מקור מוזיקה (בחיבור אוזניות 'רגיל')? המטרה היא שבסופו של דבר יהיה לי רמקול שניתן לחבר למקור השמעה כלשהו שמחובר (הרמקול) לפלטת מתכת שכזו ומרקיד גרגרים להנאת \ השתוממות הצופה. תודה (:

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  11. Started by bbnbbn,

שלום רב, ברצוני לבקש את עזרתם בבניית המודול הבא: מודול שמקבל מתח של 220V ומתחבר למחשב בכניסת RS232. המודול שולח הודעה ברגע שאין לו אספקת מתח (סוגר מעגל) דרך ה-RS232 ואז תהיה תוכנה שתדגום את זה כל רגע ותבדוק אם יש מתח או לא.\ אשמח לעזרה, תודה!!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  12. כל כלי העבודה שלי (: מקדחים,סט מברגי משושה,פלאייר וקאטר לעבודות על אזיקונים וכד' סכינים יפניים ופלאיירים למיניהם. סט מברגים קטן,סט מברגים גדול,תאומים +/-,מברג מינוס גדול,ועוד שני מברגי פלוס. סט מברגים,מברג לפתיחת מארז,משייף קטן,2 אינדיקטורים קטנים,אינדיקטור גדול,ומברשת קטנה לניקוי. זה כל מה שיש לי פה (: מה חסר בתמונות: משייפים למיניהם,פטישים למיניהם,מקדחה חשמלית,מקדחה ידנית,מסורים למיניהם,ועוד.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by yakirsh4,

שלום, אני רוצה עלשות מודינג למחשב הישן שלי אך אני לא מכיר חנות בארץ שמוכרת ציוד מודינג ובחול חוץ מאיבי שגם בה יש דברים שלא מצאתי וקשה למצוא שם דברים לא ממש מצאתי אתר רציני שעושה משלוחים לישראל חלק מהדברים שאני קוצה לקנות: -גרילים (גם מעוצבים וגם רגילים) -מאווררים (באיבי מצאתי רק את הפשוטים) - כבלים למיניהם -סליבינג (באיבי מצאתי במחירים ממש מופקעים) יש עוד דברים בסיסיים שאני לא שוכר כרגע אבל זה בערך הדברים שאני צריך תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by eegg,

מצאתי ldr נגד-לפי אור אבל כשבדקתי אותו עם לד גיליתי שבאור הלד דלוק ובחושך הוא מכובה אני רוצה ההפך, יש דרך ?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. קבלו את המאז הזה שראיתי בדיון בגיימר שגם שם כל אחד נתן חוות דעת. תנו חוות דעת אם יש דברים טובים,רעים דברים חיוביים ושליליים, תודה. לדעתי זה יכול לשמש כמכשיר לניקוי הבית-כל האבק בבית ייכנס לשם לא צמריך יותר לנקות אבק חחח

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. ענקית השבבים נעזרת באחד מהמודולים הקטנים ביותר שיצרה אי פעם על מנת לספק לנו לוח פיתוח פשוט ונגיש עבור עידן האינטרנט של הדברים לכתבה: http://hwzone.co.il/קטן-זול-ומפתיע-הכירו-את-הארדואינו-החדש/

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  17. Started by Devil Servant,

שלום. יש לי מארז עם כ. מסך מובנה ואני חייב להוסיף יציאת טלוויזיה,ואין לי אפשרות להוסיף כ. מסך חיצוני. חשבתי האם אפשר לחבר בין 2 החוטים? או אולי להשתמש במפצל ישן של 21 פינים? הרי בתכלס מסך וטלוויזיה זה אותו דבר. מה אתם אומרים?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by shay360,

שלום חברים... קודם כל יכול להיות שאני חי בסרט, אבל בכל מקרה זה עדיין ברמת רעיון שעלה לי לראש. פרוייקט חדש שאני בוחן אפשרות להקים אותו ואשמח למעט הכוונה. המטרה היא להשתמש במחשב לצורך ניתוח ועיבוד תמונה. וידאו קומפוסיט (ntsc שחור לבן) נכנס במבוא של כרטיס PCI או PCI-E (אני לא הכי מכיר את ההבדלים בנתיים) רכיב על הכרטיס ימיר את הוידאו לאות דיגיטלי ובעזרת תוכנה במחשב (אני מניח CPP) יתבצע ניתח ומיפוי של התמונה המתקבלת. החלק של ההמרה של הוידאו קיים כרגע על כרטיס אחר, השאלה היא ברמת העיבוד תמונה וכתיבת התוכנה אם זה אפשרי בכלל? כי בסופו של דבר מדובר במידע דיגיטלי... תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. קניתי מארז עם שתי אורות נאון בחזית,רציתי לדעת האם יש דרך לכבות אותם,דרך הביוס אולי?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by nimrodim,

ברצוני לבנות או לדאוג שיכינו לי (קניה) קופסאות אלומיניום מפרופילי "ר". להלן דוגמא: הצעות מהיכן באיזור תל אביב ניתן להשיג פרופילים של אלומיניום מהסוג הזה, או הצעות לגבי מי מסוגל לעשות עבודות כאלו - יתקבלו בברכה.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by card,

שלום יש לי אובייקט מסוים, שאני מייצר פעם אחת, בתוכנית הראשית. האובייקט הוא אובייקט של קלאס OneWire, שישמש אותי לתקשורת עם כמה רכיבים שונים שיושבים על באס OneWire אחד. אני מייצר אותו כך: OneWire O_OneWire(Leg_OneWire); אני רוצה להעביר O_OneWire לכמה קלאסים אחרים. אני רוצה שההפנייה לאובייקט OneWire הזה תישמר בכל אחד מהקלאסים האחרים, כלומר כולם מפנים לאותו אובייקט אחד של OneWire. כיוון שהנושא של ה-& וה-* מאד מבלבל, השאלה שלי היא בעצם: 1) איך להגדיר את ה-field בקלאסים של הרכיבים, שאמורים לשמור הפנייה לאובייקט OneWire? 2) איך להגדיר את הפרמטר בקונסטרקטור של הקלאסים? ולבסוף: 3) איך לרשום את שורת ההשמה בתוך הקונסטרקטור, ששומרת מהפרמטר של ה-Ctor אל ה-field? תודה רבה card

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by zionovadia,

תמיד אהבתי חפיצים קטנים. אז לקחתי BP655, S.F.F Slim Chassis ושמתי בו GTX 670 mini היו הרבה בעיות. והספק המקורי אמר שלום. ובפנים יש SSD ועוד HDD של 3TB ובליל חוטים, ואם נסכם, בקרוב אולי bluray כי נשאר קצת מקום. יום נעים וחג שמח.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by LIDOR_13,

היי אני רוצה לקנות ארדואינו כזה: http://www.ebay.com/itm/mini-USB-Nano-size-V3-ATmega328P-MCU-board-Arduino-compatible-/281037889653 איזה שנאי אני צריך בשבילו?(לא לשקע) תודה.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. לצורך עניין מסוים אני צריך מגבר שרת (op-amp) שיגביר הפרש מתחים של כמה מיליוולטים (כמה עשרות מיליוולטים לכל היותר) למתח של כמה וולטים. את התאוריה אני יודע, כלומר איך לבנות את המעגל בהנחה שהרכיבים אידאליים. בפועל, אני מתקשה להבין את מגבלות המגבר עצמו כפי שהן מופיעות במפרט הטכני מטעם היצרן. האם אני צריך מגבר מסוג high gain? low power/low voltage? ואולי בכלל general purpose יעשה את העבודה? האם מגבר שמסתדר עם מתח של כמה וולטים בכניסה\יציאה יצליח "לקרוא" מתחים נמוכים בדיוק סביר? אם אין אפשרות להסתפק במגבר יחיד גם כמה לולאות הגברה זה בסדר מבחינתי. למישהו יש נסיון ויכול לעזור?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by mzlbat,

היי יש לי את הראווטר הזה של בזק ויש לי כמה שאלות השידור האלחוטי שלו קצת חלש וחשבתי לעשות לו מודינג קטן חשבתי לקחת את האנטנה מהראוטר הזה ולעשות לה הלחמה , כי היא יותר גדולה 1. זה יעשה לי בעיה שכל אנטנה תהיה בגודל וורה שונה ? 2. זה מסוכן מבחינה קרינה לשחק בראווטר ? 3. אני יכול להביא כבל של אנטנה טלוויזה RF ולחבר אותה במקום האנטנה ? 4. איך מפרקים את הראווטר שבתמונה הראשונה ? 5. הראווטר משתמש בשתי האנטינות בגלישה רגילה או רק בזמן שיתוף וסטרימינג והעברת קבצים ? תודות לעונים

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.