עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by or0126,

לא הבנתי מהמדריך איך עושים את זה כי לא רשום שם מה עושים אחרי שממקמים את השבלונה בבקשה תעזרו לי

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. אז ככה יש לי את הסט הזה של TT ואני רוצה לעשות לו אפשרות כזאת שאני יוכל לסובב את המתג עד לרמה שהוא מכבה לי את המאוורר לחלוטין. איך אני יכול לעשות דבר כזה כי כרגע הוא מגיע עד לרמה המינימילית ואני חושש שפתיחת החסימה של המתג תהרוס אותו.

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. טוב אז ככה אני לא כזה גאון באלקטרוניקה ויש לי שאלות בקשר למדריך הזה.. http://www.ovelha.org/pasteler0/2005/11/17/howto-external-winamp-control/ - למי שלא מכיר אז ככה קודם כל מאיפה אני יכול להשיג את החיבור הזה ? כל החוטים הירוקים האלה הם חוט ה- נכון ? לאן הם מתחברים לא ממש הבנתי זהוא נכון לעכשיו.. תודה לעוזרים..

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by 8-Ball,

שלום לכולם, יש לי מארז חדש של צ'נברו, הוא בצבע שחור והוא עשוי אלומיניות או סוג אחר של מתכת שרטתי את הצד שלו ונהיו לו שריטות קטנות כאלה לבנות, כלומר ירד שם הצבע השחור, איך אני צובע את זה בחזרה בלי שיראו את הסריטות? אני בטח צריך ספריי שחור אבל איך אני אדע שיש להם גוון זהה כך שלא יראו הבדלים אחרי הצביעה? בנוסף איפה אני קונה את הבצע ובכמה? תודה לעונים

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by De_Lu_xE,

אני חותך את הצד של המארז שלי היום ורציתי לדעת מאיפה אני יכול להשיג פלסטיק שיכסה את החתוך.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by yossi555555,

שתי שאלות א. קניתי דרך EBAY שני פסי לד עם חיבור מולקס שמעתי הרבה דעות על התחממות וכאלה ואני קצת מפחד להתקין אותם בטוח או לו מתחמם או... מה עושים? ב. חשבתי לצבוע את הרגלים של המארז יש למעלה ולמטה ממתכת כאלה(אשמח שמישהו יגיד לי איך קוראים לזה באנגלית דרך אגב ...) יש פה בחור שעשה את זה בYOUYTUBEויצא לו מדהים יש לי מוסך ליד העבודה זה צריך להיות עבודה בתנור או לא הבעיה שאני סוג של פדנט ולא בא לי שיתקלף אז הייתי שמח לשמוע עצות מנסיון קודם של חברי הפורום איך לעשות ואיפה תודה שבוע טוב

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  7. Started by Moty_p,

יש לי קונקטורים וכבל אני רק לא יודע איך להכין את הכבל שיעבוד מי יכול לעזור?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by bubbles,

אני לא מצליח להבין מהם שני המודים האלה, ומה ההבדל ביניהם. תודה.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by ben672,

שלום,ברצוני לקנות מטען USB לרכב (לטעינת האייפון ומכשירים אחרים)האם כל מטען USB יתאים או שיכול להיות בעיות של מתחים? וגם אותה שאלה לגבי מטען קיר. תודה רבה לעוזרים!

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. טוב אז ככה.. היתערבתי עם לי שהסידור שלי יותר טוב אז החלטנו שגם אתם תגיבו על זה.. מה דעתכם..?! סידור שלי: והנה של לי : http://up80.siz.co.il/up2/wezzttq2a2zn.jpg http://up71.siz.co.il/img3/byzjlwum1net.jpg http://up80.siz.co.il/img2/1zm1wt1itimy.jpg מה דעתכם ? דעתכם מאוד מאוד חשובה לנו (:

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

וונטק נקסוס 201 בצבע כסף עכשיו בפנדה במחיר 109ש"ח ושני מאוררי קולר מסטר אחד אם לד ניאון כחול ואחד אם אדום מוצרים טובים?? :) :)

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by lior12,

יש לי ראוטר אלחוטי של tp link עם 3 אנטנות ויש לי 4 קומות בבית. בקומה של הראוטר ובקומה שמעליה עובד מעולה. בקומה הרביעית {הראוטר בשנייה} זה עובד רק בחדר אחד מבין השניים שבקומה הזאת והם צמודים , אבל כנראה בגלל שהחדר הזה מעל לחדר שנמצא בו הראוטר {הבית שלי בנוי באלכסון 4 מעל חדר בקומה 2} אז שם קולטים את האינטרנט ממש טוב ובחדר השני לא קולטים כמעט ואי אפשר להשתמש שם כמעט באינטרנט. בקומה 1 הירידה מקומה 2 וזה קולט רק בהתחלה של הירידה, וזהו. אפשר לבנות משהו שיגביר את העוצמה ? {אפשר גם לקנות אם יהיה יותר שווה} ועוד שאלה , האם יש משהו כמו כרטיס רשת כזה ששמחברים עם usb למחשב שמחובר למודם ישירות והוא מפיץ אינטרנט דרך המחשב ? אני יודע שיש כזה אבל אני לא יודע איך קוראים לזה.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by DJPOWER,

שלום אני רוצה לעשות מסך אל סי די למחשב עכשיו לאן מחברים אותו? ואיך עורכים את הטקסט תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  14. החלטתי לעשות וולט מוד ל 9700 שקשיש שלי, קראתי כמה מדריכים והחלטתי לנסות. במדריך רשום שצריך להוריד את הלוחית אלומיניום שיושת על הבקרי מתח. אז לקחתי להב של סכין יפני וניסית להכניס אותה בין הלוחית לבקרי מתח כדי לפתוח את ההדבקה. לא ידעתי כמה בקרי מתח יש שם ואחרי שהפרדתי שלושה מהם הלוחית לא יצא אז כופפתי אותה טיפה פתאום הלוחית יצאף אך שמתי לב שהיה עליה ג'וק קטן . חשבתי לא בעיה, נלחים אותו חזרה. אבל אז ראיתי שכל הרגליים שלו נשארו על הלוח. אז לקחתי גידים של חוט חשמל והתחלתי להלחים. למזלי הכל עובד עכשיו אבל נגיעה קטנה במקום הזה והכל יתלש. אז על תנסו דברים לפני שאתם בטוחים ב100000% מה אתם עושים. [attachment deleted by admin]

15. Started by mrBezos,

מצאתי לפני כמה ימים לפטופ (מהאלה של פלאפון שחילקו למי שהצטרף לחבילה כלשהי) והוא לא עובד. באלי לפרק אותו אבל לא סתם ככה לשבור אז תהייתי מה אני יכול להוציא ממנו ולהרכיב מזה משהו אחר. רמקולים, לייזרים וכל דבר אחר, ככה ללמוד קצת אלקטרוניקה ולהתנסות.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. שלום כולם בגלל החום הטמפ של הלוח אם עולה עד ל52 מעלות, בנתיים שמתי שם מאוור (רגיל, של בית) מול המחשב אבל זה לא פיתרון רציני, הסידור מאוררים נכון לעכשיו הוא 2 מאחורה: 120 שמוצאים, עוד 1 מקדימה, גם הוא 120 מכניס, ו80 מלמעלה מוציא. חשבתי על כמה פתרונות לבעית החום: יש בדלת הצידית מקום למאורר 80 שאני רוצה להפוך ל120 ומקרוב יותר חשבתי להוציא את התושבת פלסטיק, לקדוח חורים ל120 ואז לחבר אותו NEXT עכשיו לחלק הקידמי: בתא הראשון יש צורב DVD, השני ריק, חשבתי להכניס שם פאן באס, השלישי, רביעי וחמישי תפוסים ע"י הכלוב של הHD (כלוב נפרד שנימצא בתוך הכלובים של הCD, ואפשר להזיז אותו לאיפה שרוצים) ויש שם מאוור של 120. מדדתי ויש מקום לעוד 2 מאוררים של 120, השאלה שלי, איך לחבר…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by rock-night,

אני רוצה להגביר מתח נגיד שהיחס יהיה 1 וולט ל-1000 האם אני יכול לבנות בבית כזה שנאי? ואיך? עכשיו ... אני אגיד לכם למה אני רוצה כזה דבר אני רוצה פשוט מאוד ליצור ברק .... כן זה הכל שפשוט הזרם יפרוץ דרך האוויר במרחק לא גדול...נגיד 1-2 ס"מ אמרו לי שאני צריך כזה שנאי או יותר חזק. נ.ב אחרי הגבר המתח ואחרי שהזרם פרץ דרך האוויר אני צריך להחזיר את המתח לרמתו הרגילה (כמו במבוא)? אשמח לשמוע עצות תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by danm,

שלום רציתי לדעת מאיפה משיגים את הסורגים האלה על מנת לשמור על הידיים האם יש אפשרות "להתארגן" על זה או רק לקנות עם מאוורר כי יש לי מלא מאוורים בבית ממחשבים קודמים וחבל לי להוציא כסף סתם על עוד מאוורים

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. נאבד לי החלק המפריד בין הפלטה התחתית בביג טייפון לבין הלוח אם אני חייב רצועת פיויסי מאיפה אפשר להשיג?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by Alex2003,

אני רוצים להחליש את הלדים(הם מסנוורים) אז חשבתי לכניס נגד בין החיבור לספק לחיבור ללדים רק אני לא יודע איזה נגד תודה, אלכס

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. OK שלום לכם זו הודעה ראשונה שלי בפורום מודינג אז ככה אחרי שקניתי את הטוניק טוואר וגיליתי שהוא לא מתאים לתושבת AM2 אלא רק עם קליפס שלא נמצא בארץ אלה בגרמניה החלטנו [אני ואבא שלי] לעשות משהו פיראטי. ם הטוניק מקבלים פלטתH האמורה להתאים בגודל לחורים של K8 שבכלל לא קיימים בלוח שלי הנה כדי שתבינו על מה אני מדבר: הנה: והנה: בקיצור החלטנו לעשות H משל עצמינו הנה כמה תמונות: חלק קדמי: חלק אחורי: מהצד: בעיקרון נשאר לנו רק דבר 1, לקדוח חור מדוייק ומזערי באמצע של ה H - הוא יחזיק את הטוניק שלא יזיז - לא שמאלה ולא ימינה [יש פין שיכנס לחור הזה על הסינק] מה דעתכם? מה להוסיף \ לתקן ? ד"א הוא מתאים בידיוק בידוק לחורים שקיימים אצלי על הלוח אתם יכולים לראות את ז…

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by igendel,

חיברתי סנסור כלשהו לפין אנלוגי בארדואינו ושידרתי את הקלט בלולאה ל-Serial Monitor. הערכים הגולמיים נעים בין 100 ל-500, פלוס מינוס, כלומר 0.5 עד 2.4 וולט, נכון? כדי לשפר את הרזולוציה, חיברתי את פלט 3.3V של הארדואינו דרך נגד 10K אל פין AREF. המולטימטר הראה לי מתח של 2.8V לערך בקצה החוט הזה (כבר מוזר, לא?). בפונקציה Setup הגדרתי analogReference(EXTERNAL) והפעלתי שוב את התוכנית. עכשיו הערכים נעו בין משהו כמו 300 ל-1023, ואם היו יכולים היו עולים עוד יותר. איך זה יכול להיות? הרי המתח המקסימלי שמגיע מהסנסור הוא 2.4! מדדתי במולטימטר, במנותק מהארדואינו, את הפרש המתחים בין החוט שיוצא מהסנסור לחוט שנכנס ל-AREF, וקיבלתי ערכים הגיוניים לגמרי של 0.4-2.4. אז מה קורה פה? יכול להיות שהכתיב…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by Moty_p,

אני רוצה לבנות ללפטופ שלי מקשי מולטימדיה בשביל היונאמפ יש לכם איזה כיוון בשבילי?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  24. Started by zaroor,

שלום לכם האם מישהו מכיר אפשרות של חיבור ידני של חוטים בין ה IDE ל USB אני יודע שאפשר לקנות מתאם מוכן השאלה איך הם מחברים במתאם {חוץ מהמולקס} את חוטי הנתונים ב USB 4 פינים וההרדיסק 40\80 פינים האם יש איזה שירטוט לחיבור כזה ?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by avishalev2,

שבב ccd( ממיר אנרגיה של פוטונים הכוונה אור לאנרגיית אלקטרונים ) יש לי שאלה האם השבב מורכ ב מהרכב כזה ? למעלה יש שכבת גופרית במרכז שכבת סיליקון(צורן) ולמטה שכבת קדמיום האם המבנה של התא הוא כזה? ברגע שאחד מכם עונה לי על זה הוא עשה לי את היום

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים