אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, יש לי מארז חדש של צ'נברו, הוא בצבע שחור והוא עשוי אלומיניות או סוג אחר של מתכת שרטתי את הצד שלו ונהיו לו שריטות קטנות כאלה לבנות, כלומר ירד שם הצבע השחור, איך אני צובע את זה בחזרה בלי שיראו את הסריטות? אני בטח צריך ספריי שחור אבל איך אני אדע שיש להם גוון זהה כך שלא יראו הבדלים אחרי הצביעה? בנוסף איפה אני קונה את הבצע ובכמה? תודה לעונים
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כמו כן אין לי את הכילים הדרושים בשביל לחתוך מארז אז הלכתי למסגריה ויצא קצת הצבע מהחלון אם אני יצבע את זה זה לא יהיה אותו צבע, יש למישהו רעיון?
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אני לא בטוח שיש כזה דבר, אבל אולי כן הזמנתי מחול מיקרו מעבד של חברת MICROCHIP שנקרא PIC24, זהו רכיב SMT קטן בעל 64 רגליים, 16 בכל פינה . אני מעוניין בסוקט, וכמובן שעדיף שיהיה כמה שיותר גדול, שיקלוט את הרכיב, ואת הסוקט אוכל להלחים בקלות לתוך מעגל שקולט רכיבי THROUGH HALL, שבהם הרגליים עוברות דרך הלוח, מולחמות, ומקוצצות בהתאם, או סוקט לWIRE WRAP, שהוא בעל אותו רעיון, רק עם רגליים הרבה יותר ארוכות. איפה, אם בכלל אפשר להשיג סוקט כזה, חבל לי להרוס את הרכיב בנסיון להלחים את הרגליים הקטנטנות, אין לי ציוד מתאים בבית כמובן להלחים רכיב שכזה, וגם אין לי על מה להלחים אותו תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הנה המאווררים מסודרים ככה: 1- מאוורר בצד המארז שמכוון למעבד 2- מאוורר בצד המארז שמקרר את הכרטיס מסך ואת הזכרונות וכל האזור ליד 3- מאוורר מאחורה במארז שמוציא אויר חם 4- מאוורר בחלק העליון של המארז שמוציא אויר חם (אי אפשר להוציא אותו משם, זה די מסובך) 5- ומאוורר של קירור סטוק פנטיום 4 שבעקרון דוחף אויר שבתוך המארז, אין חור למטה http://img95.imageshack.us/my.php?image=asdbq4.png
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לבנות ללפטופ שלי מקשי מולטימדיה בשביל היונאמפ יש לכם איזה כיוון בשבילי?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אבא שלי היה קבלן ואין לו דרמל היה לו הוא מת (הדרמל) יש לו מסור דיסק עים דיסקים יהלום או רגיל שחור כזה יש ג'קסון יש הכל וחשבתי לקחת מסור דיסק עים דיסק יהלום שזה חד ומדוייק ולחתוך אפשרי לא?
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה להוסיף מסך LCD מהסוג של 2X16 בלי תאורה, וחשבתי להוסיף לו תאורה משלי. השאלה האם אני יכול להוסיף לו תאורה, על ידי הדבקת לד אולטרה ברייט בצבע אדום או כחול מתחת למסך, ועם בכלל יראו את הכיתוב על המסך עם אני ישנה את הצבע.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי שם שריטה על הפרספקט ורואים אותה. יש מישהו שמכיר חומר ששמים על חלון או זכוכית או פרספקט או פלסטיס שקוף שיעלים לי את השריטה ממנו?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה להגביר מתח נגיד שהיחס יהיה 1 וולט ל-1000 האם אני יכול לבנות בבית כזה שנאי? ואיך? עכשיו ... אני אגיד לכם למה אני רוצה כזה דבר אני רוצה פשוט מאוד ליצור ברק .... כן זה הכל שפשוט הזרם יפרוץ דרך האוויר במרחק לא גדול...נגיד 1-2 ס"מ אמרו לי שאני צריך כזה שנאי או יותר חזק. נ.ב אחרי הגבר המתח ואחרי שהזרם פרץ דרך האוויר אני צריך להחזיר את המתח לרמתו הרגילה (כמו במבוא)? אשמח לשמוע עצות תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
זה בדיוק מה שאני רוצה לעשות אבל איפה אני מוצא לוח אקרילי כזה בארץ?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה הסיכוי שהדבר הזה: http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=1329913 אמיתי כמו שזה נראה? כנ"ל לגבי זה: http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=1312874 זה אפילו לא מעגל סגור תכנסו לקישורים ותבינו לבד אותו הדבר בקשר לזה: http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=899877 (רק שזה לא קשור לאלקטרוניקה)
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי יש לי את הראווטר הזה של בזק ויש לי כמה שאלות השידור האלחוטי שלו קצת חלש וחשבתי לעשות לו מודינג קטן חשבתי לקחת את האנטנה מהראוטר הזה ולעשות לה הלחמה , כי היא יותר גדולה 1. זה יעשה לי בעיה שכל אנטנה תהיה בגודל וורה שונה ? 2. זה מסוכן מבחינה קרינה לשחק בראווטר ? 3. אני יכול להביא כבל של אנטנה טלוויזה RF ולחבר אותה במקום האנטנה ? 4. איך מפרקים את הראווטר שבתמונה הראשונה ? 5. הראווטר משתמש בשתי האנטינות בגלישה רגילה או רק בזמן שיתוף וסטרימינג והעברת קבצים ? תודות לעונים
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש אפשרות לחבר מצלמת אינטרנט ישירות למסך איכשהו? שיציג לי ישר את התמונה בלי מחשב? דרך מעגל כלשהו? תודה. טל.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לאייפונים מגני מסך שהם מראה עד שמדליקים את התאורה של המסך ואז זה שקוף.. אני צריך להשיג איזה חתיכה כזאת של 30X30ס"מ למארז לשים על הפרספקס.. איך קוראים לדבר הזה.. (יעזור גם קישור לeBay). תודה. טל.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לעשות מסך אל סי די למחשב עכשיו לאן מחברים אותו? ואיך עורכים את הטקסט תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי במחשב שת'ה לדים (קתודה קרה או איך שלא רושמים את זה) ורציתי לדעת אם שניהם ביחד פולטים חום שיכול להשפיע על הטמפ' של האוויר בתוך המארז של המחשב, אם כן לכמה מעלות (אפשר לחשב בערך) הם יכולים להגיע?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי לאחרונה קניתי שני מאווררים 120mm של Thermaltake, הם הגיעו היום. הרעיון זה לשים אותם על הדלת של המארז, כבר דאגתי שיעשו לי חורים במארז (כלומר כבר יש שני חורים מוכנים במארז למאוורים - את המיקומים אתם עזרתם לי לבחור לפני איזה שבוע-שבועיים) עכשיו בהתחלה חשבתי לי שאני פשוט יאלץ לפרק את הדלת כל פעם בזהירות ולנתק את הכבל חשמל, אבל שראיתי את הודעת החדשות האחרונה (שבירת שיא הHTT) ראיתי שיש לו דלת על צירים וחשבתי לעצמי שאני גם יכול לעשות זאת. עכשיו אני ראיתי שתי אפשרויות: 1) אפשרות יותר נוחה אבל יותר קשה לעשייה, הציר יהיה בצד האחורי של המארז. 2) אפשרות פחות נוחה אבל יחסית פשוטה - הציר יהיה בצד הקידמי של המארז. דלת המארז סטנדרטית - שני ברגים גדולים (כאלה שאפשר לפתוח עם היד) מאחור…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מדבר על MESH כמו שיש במסננת של אמא במטבח P= רק יותר עבה ז"א משהו כזה http://www.jhone.com/stamps/all-bg-mesh.jpg בדיוק באותו עובי(אולי אפילו טיפה יותר מרוחים בין לבין) והכל ממתכת / אלומיניום / כל דבר מתכתי העיקר שיהיה שחור או אפור למרות שתמיד אפשר לצבוע ושלא יהיה יקר מדי o_O למישהו יש רעיון?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היום לקחתי את המארז הישן שלי והתחלתי לשייף את הדלת התחלתי עם 150 [להוריד את הצבע] עשיתי את זה כמובן עם נייר יבש אחרי זה עברתי לנייר 320 רטוב ואז 600 רטוב ופה סיימתי מבחינה מראה הכול שרוט וניסיתי חצי שעה עם נייר 600 לא עזר עכשיו השאלה שלי מה לעשות כדי להעלים את השריטות ? ועם אני רוצה שזה יהיה יותר מראה [כאילו שיראו יותר את מה שקורה מולו] להעלות עוד ל 800 1000 ואפילו 1200?
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ברצוני לבנות או לדאוג שיכינו לי (קניה) קופסאות אלומיניום מפרופילי "ר". להלן דוגמא: הצעות מהיכן באיזור תל אביב ניתן להשיג פרופילים של אלומיניום מהסוג הזה, או הצעות לגבי מי מסוגל לעשות עבודות כאלו - יתקבלו בברכה.
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני שם כ-6 לדים, יש לי מספיק נגדים.. השאלה מה עדיף בטור? או במקביל? ולמה? מה ההבדל?
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי שני סוגים שונים של עכברים של microsoft ושניהם אופטים בשניהם נקרעו לי הכבלים יש בשניהם גם את אותו סוג של כבל צבעים אדום לבן ירוק שחור ואחד נחושת כולו חיברתי בכל עכבר בחזרה את הכבל וכשאני מחבר את היו אס בי המחשב לא מזהה בכלל את העכבר אפילו הנורה האדומה שלו לא נידלקת ככה זה בשני העכברים וחיברתי בין החוטים טוב ככה ששום חוט לא נוגע בשני! החלפתי גם בין שני הכבלים לשני העכברים כי בשניהם יש את אותו הכבל אבל גם...לא עובד... מה הבעיה? ומה אני יכול לעשות? יש איזה דרך??? תודה!!
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת מאיפה משיגים את הסורגים האלה על מנת לשמור על הידיים האם יש אפשרות "להתארגן" על זה או רק לקנות עם מאוורר כי יש לי מלא מאוורים בבית ממחשבים קודמים וחבל לי להוציא כסף סתם על עוד מאוורים
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום! מצאתי מדריך לדרמל נחמד וטוב! אז רציתי לשתף אותכם אז בלי הרבה דיבורים קחו את המדריך: http://www.virtual-hideout.net/guides/dremel/index.shtml תהנו!
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכם רציתי לבקש ממי שיכול לעזור לי להכין שרטוט מעגל חשמלי אני רוצה לחבר כ30-40 לדים לנתונים הבאים: מקור המתח זה חיבור USB 5V . זרם אני לא יודע כמה.. נתוני הדיודות מתח 3.2-3.8V בערך זרם כ20mA חשבתי לחבר אותן במקביל כמו שמראים במדריך פה. השאלה אם אני צריך בכלל נגדים כי אני מחבר פה הרבה לדים ואם זה בכלל יחזיק אם יהיה פה מספיק זרם ...
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-