אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי במחשב שת'ה לדים (קתודה קרה או איך שלא רושמים את זה) ורציתי לדעת אם שניהם ביחד פולטים חום שיכול להשפיע על הטמפ' של האוויר בתוך המארז של המחשב, אם כן לכמה מעלות (אפשר לחשב בערך) הם יכולים להגיע?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי לאחרונה קניתי שני מאווררים 120mm של Thermaltake, הם הגיעו היום. הרעיון זה לשים אותם על הדלת של המארז, כבר דאגתי שיעשו לי חורים במארז (כלומר כבר יש שני חורים מוכנים במארז למאוורים - את המיקומים אתם עזרתם לי לבחור לפני איזה שבוע-שבועיים) עכשיו בהתחלה חשבתי לי שאני פשוט יאלץ לפרק את הדלת כל פעם בזהירות ולנתק את הכבל חשמל, אבל שראיתי את הודעת החדשות האחרונה (שבירת שיא הHTT) ראיתי שיש לו דלת על צירים וחשבתי לעצמי שאני גם יכול לעשות זאת. עכשיו אני ראיתי שתי אפשרויות: 1) אפשרות יותר נוחה אבל יותר קשה לעשייה, הציר יהיה בצד האחורי של המארז. 2) אפשרות פחות נוחה אבל יחסית פשוטה - הציר יהיה בצד הקידמי של המארז. דלת המארז סטנדרטית - שני ברגים גדולים (כאלה שאפשר לפתוח עם היד) מאחור…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני בונה כרגע מעגל לדים שמתחברים לספר בחיבור מקבילי הלדים בצבעים כתום וירוק מתחבר ל12V אני צריך עזרה בבחירת נגד
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני צריך לחבר לדים אדומים למחשב... רק שחלקם 3 מ"מ וחלקם 5 מ"מ. האם ניתן לחבר את הלדים האלה ללא נגדים? כי אין לי מספיק נגדים לכולם יש לי איזה 3 נגדים והם לא יספיקו לכל הלדים שאני מתכוון לחבר? עוד דבר קטן זה שאין לי מושג כמה כל אחד מהם צורך כי מצאתי אותם ,לרובם יש מעטפת שקופה,ול 2 לדים יש מעטפת אדומה.
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
(http://www.physicsclassroom.com/class/sound/u11l4c.cfm) מה הדרך הפשוטה ביותר לגרום לאפקט הנחמד הזה בעזרת מקור מוזיקה (בחיבור אוזניות 'רגיל')? המטרה היא שבסופו של דבר יהיה לי רמקול שניתן לחבר למקור השמעה כלשהו שמחובר (הרמקול) לפלטת מתכת שכזו ומרקיד גרגרים להנאת \ השתוממות הצופה. תודה (:
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
יש אפשרות לחבר מצלמת אינטרנט ישירות למסך איכשהו? שיציג לי ישר את התמונה בלי מחשב? דרך מעגל כלשהו? תודה. טל.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני שם כ-6 לדים, יש לי מספיק נגדים.. השאלה מה עדיף בטור? או במקביל? ולמה? מה ההבדל?
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת איך אפשר לבנות ווליום קונטרול ותוך כדי לשמור על ה Stero. יש לי כאן נגד משתנה 47K, הבעיה שיש לו 3 רגליים ואם אני אחבר את ה L וה R אליו כרגיל יהרס לי ה Stero.. אפשר לחבור אותו תוך כדי שמירה על ה stero או שנצריך נגד משתנה אחר? תודה
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מישהו יודע אולי איך אני עושה מוד להעברת ה- usb קדימה או הוספת usb נוספים מקדימה למחשב שאין לו הכנה מקדימה??
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מצאתי ldr נגד-לפי אור אבל כשבדקתי אותו עם לד גיליתי שבאור הלד דלוק ובחושך הוא מכובה אני רוצה ההפך, יש דרך ?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת מאיפה משיגים את הסורגים האלה על מנת לשמור על הידיים האם יש אפשרות "להתארגן" על זה או רק לקנות עם מאוורר כי יש לי מלא מאוורים בבית ממחשבים קודמים וחבל לי להוציא כסף סתם על עוד מאוורים
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, קניתי כרטיס מסך gts450 לא משהו מיוחד, אבל העיצוב שלו מגניב ודווקא העיצוב פונה כלפי מטה.... איך אפשר לשנות את זה? בתודה, עידן.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היום לקחתי את המארז הישן שלי והתחלתי לשייף את הדלת התחלתי עם 150 [להוריד את הצבע] עשיתי את זה כמובן עם נייר יבש אחרי זה עברתי לנייר 320 רטוב ואז 600 רטוב ופה סיימתי מבחינה מראה הכול שרוט וניסיתי חצי שעה עם נייר 600 לא עזר עכשיו השאלה שלי מה לעשות כדי להעלים את השריטות ? ועם אני רוצה שזה יהיה יותר מראה [כאילו שיראו יותר את מה שקורה מולו] להעלות עוד ל 800 1000 ואפילו 1200?
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ענקית השבבים נעזרת באחד מהמודולים הקטנים ביותר שיצרה אי פעם על מנת לספק לנו לוח פיתוח פשוט ונגיש עבור עידן האינטרנט של הדברים לכתבה: http://hwzone.co.il/קטן-זול-ומפתיע-הכירו-את-הארדואינו-החדש/
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מאוורר 40 מ"מ (חחח) ונקרע ממנו 2 החוטים שמתחברים אל המולקס איך אני מחבר אותם חזרה? פתוח תמאוורר ומלחים או מה? אני לא יודע איך לפתוח אותו גם..
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לעשות חלון במארז בצורה מסויימת ויש לי בעייה שאין לי דרמל ~עם דרמל זה היה הרבהההה יותר קל~ יש לי מסור ברזל ומסור ג'קסון. בצורה של החלון שאני רוצה לעשות יש קצת מקומות עגולים. איך אני יכול לעשות את זה??? יש לכם רעיונות או טיפים?... אני חשבתי לנסר קרוב לקו העגול ואז לשייף לקבלת הקטע העגול... איך עוד אני יכול לעשות את זה??? ועם איזה נייר שיוף או עם מה להשתמש כדי שייף? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מכשיר נוקיה 5800 שהרסתי לו את הלוח (...) ורציתי לדעת אם אני יכול להפוך את המסך שלו למסך משני על הפנל הקידמי של המחשב שלי בחריץ 5.25" איפה שיושב ה- CD. מישהו יכול לעזור לי עם זה? לגבי חלקים, איך עושים, ותוכנה שתציג לי את הנתונים שאני רוצה על המסך (גם נגיד טמפ' מארז, מעבד, כרטיס מסך וכו', וגם כל מיני גרפיקות שאני יבחר..) אחרי הכל זה מסך צבעוני וחבל לי לזרוק אותו לפח...
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה עלשות מודינג למחשב הישן שלי אך אני לא מכיר חנות בארץ שמוכרת ציוד מודינג ובחול חוץ מאיבי שגם בה יש דברים שלא מצאתי וקשה למצוא שם דברים לא ממש מצאתי אתר רציני שעושה משלוחים לישראל חלק מהדברים שאני קוצה לקנות: -גרילים (גם מעוצבים וגם רגילים) -מאווררים (באיבי מצאתי רק את הפשוטים) - כבלים למיניהם -סליבינג (באיבי מצאתי במחירים ממש מופקעים) יש עוד דברים בסיסיים שאני לא שוכר כרגע אבל זה בערך הדברים שאני צריך תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תמיד אהבתי חפיצים קטנים. אז לקחתי BP655, S.F.F Slim Chassis ושמתי בו GTX 670 mini היו הרבה בעיות. והספק המקורי אמר שלום. ובפנים יש SSD ועוד HDD של 3TB ובליל חוטים, ואם נסכם, בקרוב אולי bluray כי נשאר קצת מקום. יום נעים וחג שמח.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי מארז עם שתי אורות נאון בחזית,רציתי לדעת האם יש דרך לכבות אותם,דרך הביוס אולי?
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מדבר על MESH כמו שיש במסננת של אמא במטבח P= רק יותר עבה ז"א משהו כזה http://www.jhone.com/stamps/all-bg-mesh.jpg בדיוק באותו עובי(אולי אפילו טיפה יותר מרוחים בין לבין) והכל ממתכת / אלומיניום / כל דבר מתכתי העיקר שיהיה שחור או אפור למרות שתמיד אפשר לצבוע ושלא יהיה יקר מדי o_O למישהו יש רעיון?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מארז חדש של צ'נברו, הוא בצבע שחור והוא עשוי אלומיניות או סוג אחר של מתכת שרטתי את הצד שלו ונהיו לו שריטות קטנות כאלה לבנות, כלומר ירד שם הצבע השחור, איך אני צובע את זה בחזרה בלי שיראו את הסריטות? אני בטח צריך ספריי שחור אבל איך אני אדע שיש להם גוון זהה כך שלא יראו הבדלים אחרי הצביעה? בנוסף איפה אני קונה את הבצע ובכמה? תודה לעונים
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני לא בטוח שיש כזה דבר, אבל אולי כן הזמנתי מחול מיקרו מעבד של חברת MICROCHIP שנקרא PIC24, זהו רכיב SMT קטן בעל 64 רגליים, 16 בכל פינה . אני מעוניין בסוקט, וכמובן שעדיף שיהיה כמה שיותר גדול, שיקלוט את הרכיב, ואת הסוקט אוכל להלחים בקלות לתוך מעגל שקולט רכיבי THROUGH HALL, שבהם הרגליים עוברות דרך הלוח, מולחמות, ומקוצצות בהתאם, או סוקט לWIRE WRAP, שהוא בעל אותו רעיון, רק עם רגליים הרבה יותר ארוכות. איפה, אם בכלל אפשר להשיג סוקט כזה, חבל לי להרוס את הרכיב בנסיון להלחים את הרגליים הקטנטנות, אין לי ציוד מתאים בבית כמובן להלחים רכיב שכזה, וגם אין לי על מה להלחים אותו תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ברצוני לבנות או לדאוג שיכינו לי (קניה) קופסאות אלומיניום מפרופילי "ר". להלן דוגמא: הצעות מהיכן באיזור תל אביב ניתן להשיג פרופילים של אלומיניום מהסוג הזה, או הצעות לגבי מי מסוגל לעשות עבודות כאלו - יתקבלו בברכה.
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לעשות מסך אל סי די למחשב עכשיו לאן מחברים אותו? ואיך עורכים את הטקסט תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-