אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,629 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה להחליף בין שתי מנורות עם מפסק ON/OFF. האם זה אפשרי ואיך ניתן לעשות זאת.
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה הסיכוי שהדבר הזה: http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=1329913 אמיתי כמו שזה נראה? כנ"ל לגבי זה: http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=1312874 זה אפילו לא מעגל סגור תכנסו לקישורים ותבינו לבד אותו הדבר בקשר לזה: http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=899877 (רק שזה לא קשור לאלקטרוניקה)
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מארז חדש של צ'נברו, הוא בצבע שחור והוא עשוי אלומיניות או סוג אחר של מתכת שרטתי את הצד שלו ונהיו לו שריטות קטנות כאלה לבנות, כלומר ירד שם הצבע השחור, איך אני צובע את זה בחזרה בלי שיראו את הסריטות? אני בטח צריך ספריי שחור אבל איך אני אדע שיש להם גוון זהה כך שלא יראו הבדלים אחרי הצביעה? בנוסף איפה אני קונה את הבצע ובכמה? תודה לעונים
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
נאבד לי החלק המפריד בין הפלטה התחתית בביג טייפון לבין הלוח אם אני חייב רצועת פיויסי מאיפה אפשר להשיג?
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
(http://www.physicsclassroom.com/class/sound/u11l4c.cfm) מה הדרך הפשוטה ביותר לגרום לאפקט הנחמד הזה בעזרת מקור מוזיקה (בחיבור אוזניות 'רגיל')? המטרה היא שבסופו של דבר יהיה לי רמקול שניתן לחבר למקור השמעה כלשהו שמחובר (הרמקול) לפלטת מתכת שכזו ומרקיד גרגרים להנאת \ השתוממות הצופה. תודה (:
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני תוהה האם יש צורך להפריד את האדמות במקרה הבא: אות אנלוגי נכנס מיציאת כרטיס הקול של המחשב, עובר דרך מגבר שרת ויוצא למעגלים דיגיטאלים (משווה לצורך העניין). קו היחוס של השמע הוא אינו עומד על 0v קבוע אלא יש לו איזה היסט של כמה עשרות מיליוולט (עד 200mv). האם זה חכם לחבר את נקודת היחוס של אות השמע לאדמה ישירות ? האם חיבור האדמות יחדיו דרך נגד יכול לשבש את פעולת המעגל ? אין לי הרבה חשיבות לדיוק האותות האנלוגים.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שתי שאלות א. קניתי דרך EBAY שני פסי לד עם חיבור מולקס שמעתי הרבה דעות על התחממות וכאלה ואני קצת מפחד להתקין אותם בטוח או לו מתחמם או... מה עושים? ב. חשבתי לצבוע את הרגלים של המארז יש למעלה ולמטה ממתכת כאלה(אשמח שמישהו יגיד לי איך קוראים לזה באנגלית דרך אגב ...) יש פה בחור שעשה את זה בYOUYTUBEויצא לו מדהים יש לי מוסך ליד העבודה זה צריך להיות עבודה בתנור או לא הבעיה שאני סוג של פדנט ולא בא לי שיתקלף אז הייתי שמח לשמוע עצות מנסיון קודם של חברי הפורום איך לעשות ואיפה תודה שבוע טוב
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום,ברצוני לקנות מטען USB לרכב (לטעינת האייפון ומכשירים אחרים)האם כל מטען USB יתאים או שיכול להיות בעיות של מתחים? וגם אותה שאלה לגבי מטען קיר. תודה רבה לעוזרים!
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לבנות ללפטופ שלי מקשי מולטימדיה בשביל היונאמפ יש לכם איזה כיוון בשבילי?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
וונטק נקסוס 201 בצבע כסף עכשיו בפנדה במחיר 109ש"ח ושני מאוררי קולר מסטר אחד אם לד ניאון כחול ואחד אם אדום מוצרים טובים?? :) :)
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. אני רוצה להפוך ספק מספק רגיל למודולארי (את ה24PIN להשאיר)עכשי ומה אני צריך בשביל זה ? 2. אם אני רוצה לעשות סליבינג באיזה קוטר להשתמש (1/4 או 8/1 אינץ')? (ואנ ירוצה לעשות כל חוט בנפרד) 3. מה זה Heatshrink ומה אני אמור לעשות איתו בסליבינג ? תודה רבה ושבת שלום שקד
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני חותך את הצד של המארז שלי היום ורציתי לדעת מאיפה אני יכול להשיג פלסטיק שיכסה את החתוך.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת מאיפה משיגים את הסורגים האלה על מנת לשמור על הידיים האם יש אפשרות "להתארגן" על זה או רק לקנות עם מאוורר כי יש לי מלא מאוורים בבית ממחשבים קודמים וחבל לי להוציא כסף סתם על עוד מאוורים
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום! מצאתי מדריך לדרמל נחמד וטוב! אז רציתי לשתף אותכם אז בלי הרבה דיבורים קחו את המדריך: http://www.virtual-hideout.net/guides/dremel/index.shtml תהנו!
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצים להחליש את הלדים(הם מסנוורים) אז חשבתי לכניס נגד בין החיבור לספק לחיבור ללדים רק אני לא יודע איזה נגד תודה, אלכס
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
זה בדיוק מה שאני רוצה לעשות אבל איפה אני מוצא לוח אקרילי כזה בארץ?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברצוני לרכוש קבלים של Sanyo או Nichicon (קיבולים של בין 330 ל-1500 מיקרופרד ומתחי עבודה של בין 6.3 ל-16 וולט). יש לי כוונה להשתמש בהם על מנת לתקן מספר לוחות אם ישנים.. האם למישהו יש מושג איפה אפשר להשיג קבלים של החברות האלו בארץ? אם אין זמין בארץ אשמח להצעות לגבי ספק טוב מחו"ל, והצעות איך ניתן למזער עלויות של מכס, דמי משלוח וכו' (אין לי כוונה לבזבז יותר ממאה דולר כולל הכל). תודה רבה מראש לכל העונים.
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הבנתי שזה הצ'יפ עכשיו יש לי תיאוריה אני צריך שמישהו יעזור לי לאמת אותה אם אני יפתח את הווי ינתק את הצ'יפ ידליק את הווי,הווי ידלק? ואם כן הוא ידלק בלי הצ'יפ? אז זה אומר שהווי יפעל ואז אני יעשה downgrade ויחזיר את המתח לצ'יפ ואז הווי יפעל עם הצ'יפ? אני טועה או צודק או צודק חלקית?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה להוסיף מסך LCD מהסוג של 2X16 בלי תאורה, וחשבתי להוסיף לו תאורה משלי. השאלה האם אני יכול להוסיף לו תאורה, על ידי הדבקת לד אולטרה ברייט בצבע אדום או כחול מתחת למסך, ועם בכלל יראו את הכיתוב על המסך עם אני ישנה את הצבע.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי יש לי את הראווטר הזה של בזק ויש לי כמה שאלות השידור האלחוטי שלו קצת חלש וחשבתי לעשות לו מודינג קטן חשבתי לקחת את האנטנה מהראוטר הזה ולעשות לה הלחמה , כי היא יותר גדולה 1. זה יעשה לי בעיה שכל אנטנה תהיה בגודל וורה שונה ? 2. זה מסוכן מבחינה קרינה לשחק בראווטר ? 3. אני יכול להביא כבל של אנטנה טלוויזה RF ולחבר אותה במקום האנטנה ? 4. איך מפרקים את הראווטר שבתמונה הראשונה ? 5. הראווטר משתמש בשתי האנטינות בגלישה רגילה או רק בזמן שיתוף וסטרימינג והעברת קבצים ? תודות לעונים
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה להגביר מתח נגיד שהיחס יהיה 1 וולט ל-1000 האם אני יכול לבנות בבית כזה שנאי? ואיך? עכשיו ... אני אגיד לכם למה אני רוצה כזה דבר אני רוצה פשוט מאוד ליצור ברק .... כן זה הכל שפשוט הזרם יפרוץ דרך האוויר במרחק לא גדול...נגיד 1-2 ס"מ אמרו לי שאני צריך כזה שנאי או יותר חזק. נ.ב אחרי הגבר המתח ואחרי שהזרם פרץ דרך האוויר אני צריך להחזיר את המתח לרמתו הרגילה (כמו במבוא)? אשמח לשמוע עצות תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כמו כן אין לי את הכילים הדרושים בשביל לחתוך מארז אז הלכתי למסגריה ויצא קצת הצבע מהחלון אם אני יצבע את זה זה לא יהיה אותו צבע, יש למישהו רעיון?
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
נגיד אני מוריד SPEEDFAN ואני מכוון שם את הזרם שמאורר יקבל...עכשיו איך הלוח מכוון את הזרם מוריד/מעלה אותו?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
OK שלום לכם זו הודעה ראשונה שלי בפורום מודינג אז ככה אחרי שקניתי את הטוניק טוואר וגיליתי שהוא לא מתאים לתושבת AM2 אלא רק עם קליפס שלא נמצא בארץ אלה בגרמניה החלטנו [אני ואבא שלי] לעשות משהו פיראטי. ם הטוניק מקבלים פלטתH האמורה להתאים בגודל לחורים של K8 שבכלל לא קיימים בלוח שלי הנה כדי שתבינו על מה אני מדבר: הנה: והנה: בקיצור החלטנו לעשות H משל עצמינו הנה כמה תמונות: חלק קדמי: חלק אחורי: מהצד: בעיקרון נשאר לנו רק דבר 1, לקדוח חור מדוייק ומזערי באמצע של ה H - הוא יחזיק את הטוניק שלא יזיז - לא שמאלה ולא ימינה [יש פין שיכנס לחור הזה על הסינק] מה דעתכם? מה להוסיף \ לתקן ? ד"א הוא מתאים בידיוק בידוק לחורים שקיימים אצלי על הלוח אתם יכולים לראות את ז…
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לאייפונים מגני מסך שהם מראה עד שמדליקים את התאורה של המסך ואז זה שקוף.. אני צריך להשיג איזה חתיכה כזאת של 30X30ס"מ למארז לשים על הפרספקס.. איך קוראים לדבר הזה.. (יעזור גם קישור לeBay). תודה. טל.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-