אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,629 דיונים בפורום זה
-
זיכרונות Kingston hyper-x pc 3500 צ'יפים bh5... בלי תגובות מיותרות חשוב לציין- אני לא רוצה להרוס את הסינקים(צריך לעת הצורך למימוש אחריות) אהה כן כדי למנוע שאלות- הסינקים פשוט גורמים להתחממות הזיכרונות... נדב
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני מחפש מדריך לבנייה של אינטרקום קטן (בין חדרים) ומתקשה בלמצוא
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
היי , שמתי לב שאם אני מחבר כל דבר את ה+ לפין 1 דיגיטלי ואת ה- לאדמה הוא דולק חזק ללא שום פקודה. וגם אותו דבר עם פין 0 דיגיטלי רק ששם הוא נדלק קצת יותר חלש, מה לעשות ?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אממ חיברתי את המאוורר למחשב והוא פעל ממש לאט ואז הסתכלתי וראיתי שחיברתי אותו על חוט מהספק שמחובר גם לדיסק קשיח גם לכונן תקליטונים וגם לצורב די וי די ואחרי זה חיברתי אותו על חוט אחר שמחובר רק לצורב ולדי וי די ויש לי עוד חוט שמחובר רק לדיסק קשיח ומאז שחיברתי אותו היו לי בעיות למחשב... והייתי צריך לעשות פירמוט אבל זה לא נראה לי בגללו אלא אני חושב שהיה לי וירוס מאיפה שהו אממ אז השאלה שלי היא לאיפה לחבר את המאוורר? כאילו לאיזה חוט? שיפעל נורמלי
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
נמאס לי שהזרת נגררת על הפאד של העכבר ולא בא לי להוציא 600 ש"ח על עכבר כמו R.A.T 7 או Func MS-3 כדי לפתור את זה. רעיונות? עריכה: משהו כזה יכול להיות נחמד, גם אם לא מאוד אסתטי.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מדבר על MESH כמו שיש במסננת של אמא במטבח P= רק יותר עבה ז"א משהו כזה http://www.jhone.com/stamps/all-bg-mesh.jpg בדיוק באותו עובי(אולי אפילו טיפה יותר מרוחים בין לבין) והכל ממתכת / אלומיניום / כל דבר מתכתי העיקר שיהיה שחור או אפור למרות שתמיד אפשר לצבוע ושלא יהיה יקר מדי o_O למישהו יש רעיון?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם מזמן לא העלתי שיפצור ;D תודו שהיתגעגעתם חח טוב בכול מקרה יש מארזים שבאים עם לד אולטרה ברייט לנורת הדלקה והארד דיסק אצלי זה לא בא ככה אני :-\ קבלתי אותו עם אחד אדום ואחד צהוב ירוק מבחיל כזה שכול מודר אמיתי פשוט שואל , למה לעזעזאל עשו לד בצבע ירוק צהוב מגעיל כזה?? אתמול שיניתי ושמתי שתי לדים אולטרה ברייט אחד לחשיבה כחול ואחד להדלקה אדום יצא נחמד והנה תמונה אך לא זה עיקר הכותרת הוא כמובן מהבהב אבל אני תפסתי אותו ברגע של עבודה שתוכלו ליראות http://img241.imageshack.us/my.php?image=0817082330mk9.jpg לאחד שעשיתי את זה בא לי חשק עז לשנות משהו בסידירום ולבנות לו גוף תאורה פצצתי נגשתי למטתי הנוחה הרמתי אותה ומתוך הכלים שיש בארגז שמה הוצאתי את המקדחה דרמל קונגו והשופ…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם ראש חריטה של דרמל יתאים למקדחה? אם כן מאיפה לקנות וכמה עולה? יש אפשרות לחבר את הממיר והhtpc ?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות דרמל כזה http://www.homecenter.co.il/142-he-p1897-v1898/HomeCenter.aspx ורציתי לדעת אם הוא יוכל לעשות חלון במארז ואם לא אז אולי משהו אחר עד 200 שקל ואם אני יכול לחתוך איתו פרפקס ואם לא אז אם מה כן
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איך מרכיבים את הערכת סילבינג? והאם צריך לפרק את המולקסים ועם כן אז איך?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יהיו ברשותי בימים הקרובים: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=950 עכשיו אני רוצה לחבר אותן לחשמל רגיל ולא לספק כוח מכיוון שאני לא צריך אותן במחשב אלא בשימוש אחר. השאלה שלי היא כזאת..האם ישנו ממיר או שאני אצטרך להכין אחד? אם להכין אז כיצד? האם ישנן קתודות קרות עם חיבור ישיר לחשמל? אם כן איפה אני יכול להשיג?
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני מספר ימים נרטבו לי באופן מאסיבי כמה מכשירים חשמליים: מגבר-כוח, פרה-אמפ, אל-פסק, ממיר של יס וטלויזיה. כל זאת בעקבות נזילה מהשכנים מלמעלה. כמות המים הייתה גדולה וחדרה באופן יסודי לכל המכשירים, כך שהייתי צריך להפוך את המכשירים בכדי שמים יצאו החוצה וליבשם בשמש. למרבה הפלא, כל המכשירים עובדים כעת. מאחר והאשמה היא של השכן, והנזק הוא עליו, שאלתי היא האם יש חשש לנזק לטווח הארוך עליו כדאי שאדע? חלודה וכדומה? אני לא יודע כעת מה לדרוש על הנזק משום שהכל עובד. האם כדאי לקחת את המכשירים לבדיקה? תודה,
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה יש לי חבר,שחבר שלו עשה בצבא משו מגניב הוא לקח רמקול של חברת SANYO משו מעץ ישן פתח אותו הביא מצבר נראה לי של 12 וולט חיבר את הרמקול למצבר הוציא מהרמקול בננה לחיבור לאמפי ודברים דומים וככה יצא רמקול נייד עם עוצמה כמו שמחבים רמקול למערכת... השאלה שלי היא אם מישו יכול לעזור לי בקניית המוצרים להרכבת דבר כזה ובכלל איך בדיוק לחבר את כל העסק הזה אחד לשני תודה לכל העוזרים!! אוראל
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, בדיוק הזמנתי נגן mp3 חדש שנטען בUSB, כשההסתכלתי על מטעני הUSB נדהמתי מהמחירים הגבוהים וחשבתי לשפצר אחד ממטען פלאפון. מצאתי באחת המגירות בבית מטען ישן של מוטורולה שמספק 5v ו0.7mA, הגדלים אמורים להספיק הרי ויציאת הUSB מוציאה 5.2-4.8v ועד 500mA. חיברתי את המטען לחשמל ומדדתי כ5.15v במוצא. השאלה שלי היא כזאת, איך מתבצעת הטעינה של הסוללה מהUSB ? האם מספיק המתח של ה5v ? או קיים גם צורך בפיני התקשורת DATA +- ? עריכה: הנגן הספציפי הוא Sansa Clip.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, ראיתי את המדריך הזה: http://www.ovelha.org/pasteler0/2005/12/06/howto-blinking-leds/ כמה שאלות: 1.מה זה tip31? (אני יכול להגיד למוכר שיביא לי את זה והוא ידע שזה זה או שיש לזה שם אחר?) 2.p2 זה החיבור אוזניות\רמקולים כן? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
וונטק נקסוס 201 בצבע כסף עכשיו בפנדה במחיר 109ש"ח ושני מאוררי קולר מסטר אחד אם לד ניאון כחול ואחד אם אדום מוצרים טובים?? :) :)
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום החלפתי את המעבד שלי למעבד 64 ביט,ולכן התקנתי windows x64. ברשותי winlirc reciver שנבנה על פי המדריך באתר. הרסיבר עבד מצויין עם תוכנת UICE תחת winxp 32-bit. כעת אני לא מוצא תוכנה שתעבוד טוב עם מערכת ההפעלה חדשה... winlirc ה"מקורי" נטען עם שגיאות,מזהה את האותות אך לא מסוגל ללמוד מקשים... uice-לא עובד מראה הודעת שגיאה. ir assistant- מראה שגיאה ולא עובד אף הוא... היחיד שקצת עובד הוא PC REMOTE CONTROL http://www.pcremotecontrol.com/ אבל הוא מסורבל נתקע ומרשה רק מספר מצומצם שלפקודות. חיפשתי בפורום אך אין תשובה עדכנית(או שלא מצאתי אותה). ניתן לשלוח הודעות בפרטי :....
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כחלק ממודינג למארז אני רוצה ללחבר מאוורר נוסף מקדימה, אבל יש רק מקום אחד לחבר. הפתרון היחיד שאני רואה זה להזיז את הCD השני למעלה כך שיהיה שני מקומות ריקים למטה, לחתוך לחבר את המאוורר, אבל אני לא ממש בטוח איך לחבר אותו
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. נחתו בזרועותיי שני ספקים ישנים ובכל אחד מהם יש מאוורר די שמור שעובד מצויין! שאלתי היא איך אני יכול להפוך את המאוורר של הספק למאוורר רגיל שאוכל לחברו ללוח אם או דרך הספק שלי כדי שיאוורר את המארז שלי. *לפי המדריך באתר (שקראתי, אגב.) אומרים לחתוך את שני הכבלים (אדום שחור) מהלוח של הספק ואז לחתוך את חיבור המולקס (חשמל) של הכונן דיסקטים וממנו להשאיר רק את החוט האדום והשחור ואז לחבר את שני הקצוות ביחד ולחבר ללוח אם. עכשיו חשבתי למה לא לקחת חיבור מולקס רגיל (HD, סידירום וכו") ובו מתוך החוטים צהוב-שחור-שחור-אדום לחבר את החוטים שחור ואדום למאוורר וזהו זה, כך גם יהיה לי חיבור ארוך יותר ואני גם יוכל לחבר אותו ישר מהספק שלי (דרך חיבור מולקס תואם כלשהוא) האם זה אפשרי? דרך א…
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני עובד עם מיקרו בקר אשר לא מוציא מספיק זרם לMOC ולכן אני צריך להשתמש עם טרנזיסטור שיגביר לי את הזרם.. עכשיו השאלת מיליון הדולר היא באיזה טרנזיסטור אני צריך להשתמש שיעשה את הפעולה הזו בצורה ההכי איכותית וטובה? איזה טרנזיסטורים מגברי זרם טובים אפשר להמליץ עליהם?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש פה, זוהי הודעתי הראשונה. מאוד מעניין אותי כל התחום הזה של אלקטרוניקה ומודינג, אם כי אני עדיין לא ממש חזק בזה. (למרות שעשיתי קצת מודינג אצלי במחשב) טוב אז ככה, יש לי דיבורית של סאמסונג. פירקתי ממנה את הרמקול ואת המיקרופון. כעת אני רוצה לחבר אותם ביחד, כאשר אני אדבר במיקרופון ישמעו מה אני אומר דרך הרמקול. אני יודע שהרמקול (ואולי גם המיקרופון) צריכים להיות מחוברים למקור מתח כלשהו כדי לעבוד. אז איך אני מחבר את הכל כדי שיעבוד? יש איזה לוח אלקטרוני שאפשר לקנות/לבנות? ולאחר מכן איך אני מחבר את הרכיבים? תודה על עזרתכם.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, רוצה לשים מצלמת הבטחה נסתרת במארז אלומיניום ולמקם על גבי ארון. לדעתי זה יקרר אותה טיפה יותר. אם תפרוץ אש האם מארז אלומיניום ימנע התפשטות שלה? מצלמה הבטחה: https://www.banggood.com/Xiaovv-1080P-WIFI-AP-USB-Mini-IP-Camera-140-Wide-Range-AI-Human-Body-Detection-V380-Pro-128G-SD-Card-Cloud-Storage-CCTV-for-Home-Secure-Surveillance-Camera-p-1784776.html
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אני לא בטוח שיש כזה דבר, אבל אולי כן הזמנתי מחול מיקרו מעבד של חברת MICROCHIP שנקרא PIC24, זהו רכיב SMT קטן בעל 64 רגליים, 16 בכל פינה . אני מעוניין בסוקט, וכמובן שעדיף שיהיה כמה שיותר גדול, שיקלוט את הרכיב, ואת הסוקט אוכל להלחים בקלות לתוך מעגל שקולט רכיבי THROUGH HALL, שבהם הרגליים עוברות דרך הלוח, מולחמות, ומקוצצות בהתאם, או סוקט לWIRE WRAP, שהוא בעל אותו רעיון, רק עם רגליים הרבה יותר ארוכות. איפה, אם בכלל אפשר להשיג סוקט כזה, חבל לי להרוס את הרכיב בנסיון להלחים את הרגליים הקטנטנות, אין לי ציוד מתאים בבית כמובן להלחים רכיב שכזה, וגם אין לי על מה להלחים אותו תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יש לי מכשיר שמודד קבלים הוספתי תמונה מי שיכול שיראה אותה השאלה שלי כזאת: יש לי ברב מודד כל מיני אופציות (בחירה) אני סך הכל רוצה לדעת ממש בפשטות איך אני בודק קבל אם למשל לצורך העניין יש לי בבית קבל מסוג 10V 2200UF איך לפי הרב מודד שיש לי בבית אני יכול לדעת אם הקבל תקין? תודה לכל העוזרים ואנא מימכם מי שלא רוצה או לא יודע להסביר שלא יתן הערות למה אני מחפש בגוגול ובפורם הזה מידע קרוב לחודש ימים ולא מוצא!אני דיי מייואש!!!אז תעזרו לי! [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
I've been designing this LED lighting circle to connect to the Power Supply molex cable inside the PC. I will be using the 5mm blue LEDs from LSDiodes (http://www.lsdiodes.com/5mm/5mmblue.htm). Using na on=line resistor calculator, I figured I need a 100 Ohm resistor. Everything is going to by whelded in parallel way, with the only diffrence being that each side of the Electronics (the red bar and the black bar) being at a diffrent side of some sort of board to be mounted on. Thanks.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-