עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by gal24,

מצטער אם זה לא המקום.. חיפשתי ולא מצאתי באינטרנט.. ואם מישו יכול להביא מEBAY עוד יותר מעולה.. תודה וסליחה גל[br]פורסם בתאריך: 30.08.2009 בשעה 14:54:12 הקפצה ?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. יש לי מסך lcd שאני רוצה להפעיל בבקשה תנסו אני חייב את המסך הזה [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by nadav275,

זיכרונות Kingston hyper-x pc 3500 צ'יפים bh5... בלי תגובות מיותרות חשוב לציין- אני לא רוצה להרוס את הסינקים(צריך לעת הצורך למימוש אחריות) אהה כן כדי למנוע שאלות- הסינקים פשוט גורמים להתחממות הזיכרונות... נדב

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by i-pink,

בפועל זו היתה התחפושת שלי בפורים אבל הפרסום טיפה התעקב.. אז קבלו את זה עכשיו. לא הצלחתי לצרף את הסרטון והכל לכאן אז העלתי את זה לבלוג שלי. http://inbarhovav.blogspot.com/2009/04/blog-post.html

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. החלטתי לעשות וולט מוד ל 9700 שקשיש שלי, קראתי כמה מדריכים והחלטתי לנסות. במדריך רשום שצריך להוריד את הלוחית אלומיניום שיושת על הבקרי מתח. אז לקחתי להב של סכין יפני וניסית להכניס אותה בין הלוחית לבקרי מתח כדי לפתוח את ההדבקה. לא ידעתי כמה בקרי מתח יש שם ואחרי שהפרדתי שלושה מהם הלוחית לא יצא אז כופפתי אותה טיפה פתאום הלוחית יצאף אך שמתי לב שהיה עליה ג'וק קטן . חשבתי לא בעיה, נלחים אותו חזרה. אבל אז ראיתי שכל הרגליים שלו נשארו על הלוח. אז לקחתי גידים של חוט חשמל והתחלתי להלחים. למזלי הכל עובד עכשיו אבל נגיעה קטנה במקום הזה והכל יתלש. אז על תנסו דברים לפני שאתם בטוחים ב100000% מה אתם עושים. [attachment deleted by admin]

6. Started by סיב,

יש לי מארז Enermax Laguna עם לוח אם מיקרו, כי המארז דק. התקנתי לאחרונה כרטיס רשת WIFI אבל הבעיה היא שאני לא יכול לחזק אותו עם הבורג בגלל שהפס מתכת הזה ארוך מדי למארז, לכן, הייתי צריך לפרק אותו ולהתקין את הכרטיס בלי הפלאח (עם שווא בפ') מתכת הזה. הבעיה נוצרה בגלל שלכרטיס יש חיבור לאנטנה חיצונית, וטיפה אני משחק עם האנטנה וזה מושך את הכרטיס החוצה מהסלוט. אני מחפש איזשהו פיתרון כדי לקבע את הכרטיס במקום. חשבתי לקנות פלאח חליפי כזה אבל אני לא יודע איך קוראים בכלל לחלק הזה. הפס מתכת שמחזיק את הכרטיס על המארז מישהו יודע איפה אני יכול לקנות חלק כזה או איך הוא נקרא?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by gals12,

שלום אני בונה מעגל אלקטרוני שיש בו ג'וק אחד וכל השאר נגדים וקבלים. לא שמתי לב, ועשיתי בטעות הלחמת תיקון אחת כשהג'וק מורכב לע המעגל (ז"א בתוך תושבת). מה הסיכוי ששרפתי את הג'וק והאם יש לי דרך לדעת אם הוא שרוף או לא, כי המעגל לא עובד מאז תודה רבה מראש

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by ali,

שלום אני בונה כרגע מעגל לדים שמתחברים לספר בחיבור מקבילי הלדים בצבעים כתום וירוק מתחבר ל12V אני צריך עזרה בבחירת נגד

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. שלום שמי יאיר. אני מחפש תמונות של חריטה בפרספקס והארה של זה עם נורית לד מהצד כך שזה מדגיש את החריטה באור יפה. אני יודע שקיימים המון דוגמאות ועבודות מדהימות שאנשים עשו וזה נראה מעולה, אני סך הכל מחפש אתר כל שהוא שיש לו איזו שהיא גלריה אם תמונות של עבודות מסוג זה על מנת להראות את זה ולהציג מה ניתן לעשות באופן כללי ע"י שימוש בשיטה זו. בתודה מראש יאיר.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by מאפיונר,

איך מרכיבים את הערכת סילבינג? והאם צריך לפרק את המולקסים ועם כן אז איך?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. אז ככה יש לי את הסט הזה של TT ואני רוצה לעשות לו אפשרות כזאת שאני יוכל לסובב את המתג עד לרמה שהוא מכבה לי את המאוורר לחלוטין. איך אני יכול לעשות דבר כזה כי כרגע הוא מגיע עד לרמה המינימילית ואני חושש שפתיחת החסימה של המתג תהרוס אותו.

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by nadav275,

אני מחפש גומי u שחור, ואני לא מצאתי אותו בace... מישהו יודע מאיפה ניתן לקנות? תודה ,נדב

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by topy11,

אז ככה אני חדש פה בפורומים אבל כבר רכשתי ידע בנושא המודינג וביצעתי קצת ניסויים כאלה ואחרים בקרוב אני יעלה תמונות של המוד קצת על המוד: בעיקרון זהו המוד הרציני הראשון שלי - רכשתי מארז חדש ואני רוכש לאט לאט עוד ועוד דברים אני הולך לעשות אותו בצבעים של שחור(צבע המארז) ואדום עם תקווה ללהבות כפי שראיתם בכותרת המארז הוא antec 200 v2 דברים בהזמנה: יעודכן http://www.mnpctech.com/spdprtToggle.html מתג הפעלה http://www.mnpctech.com/CaseFeetMachined.html רגליים http://www.mnpctech.com/Computer_Fan_Grills_Laser_PC_Fan_Grills.html גריל אחד כרגע - להבות שחור http://www.mnpctech.com/MnpctechBillethandleGrooved.html ידיות אחד מהדברים שאני הולך להזמין הוא מתג חדש להפעלה של המחשב המתג הוא …

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. נאבד לי החלק המפריד בין הפלטה התחתית בביג טייפון לבין הלוח אם אני חייב רצועת פיויסי מאיפה אפשר להשיג?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by Moty_p,

יש לי קונקטורים וכבל אני רק לא יודע איך להכין את הכבל שיעבוד מי יכול לעזור?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. יש לי מכשיר שנקנה בחו"ל, אתמול השולחן בו הוא היה מונח נרטב קצת, וכשראיתי את המכשיר, כיבית אותו, פירקתי את הסוללה וכרטיסי הסים והזיכרון (היה מעט רטיבות שם באיזור)/ הנחתי אותו באורז למספר שעות. אחר כך כשהוצאתי אותו וידאתי שהוא יבש, והפעלתי, הוא עבד יופי לכמה זמן. אחרי כמה זמן מששמתי אותו להטען, ניסיתי להשתמש בו, אבל מאז הוא מת, אין תצוגה אין תגובה אין כלום גם המחשב לא מזהה אותו כUSB. ברור שיש כאן בעיה חשמלית, השאלה מה זה יכול להיות. מכיוון שהמכשיר נקנה בחו"ל מצד אחד, האפשרות של שליחתו לתיקון היא מורכבת יותר, מצד שני, הם הדביקו מדבקה על הבורג, השאלה אם יכול להיות שתיקון כזה יהיה אפשרי ויצדיק הסרת המדבקה

17. Started by zaroor,

שלום לכם האם מישהו מכיר אפשרות של חיבור ידני של חוטים בין ה IDE ל USB אני יודע שאפשר לקנות מתאם מוכן השאלה איך הם מחברים במתאם {חוץ מהמולקס} את חוטי הנתונים ב USB 4 פינים וההרדיסק 40\80 פינים האם יש איזה שירטוט לחיבור כזה ?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. טוב,אז ככה - אני כעת בתחילת ביצוע מוד שבו אני בונה מערכת קירור מים (את רוב החלקים),בהזמנת לקוח (הלקוח הראשון שלי! - חבר טוב! ;D) נכון לעכשיו,יש לי מערכת TT Bigwater 745 . למערכת הזאת עתידים להיות מחוברים CPU,קירור southbridge , קירור HDD , קירור כרטיס מסך,קירור זכרונות. עכשיו אנחנו מגיעים לשאלה העקירית. זהו הזיכרון שיש - OCZ DDR2 PC2-9200 FlexXLC Edition (הבחור עובד בחברת סטרט-אפ ומתעסק במודלים תלת-מימדיים,לכן הוא צריך את זה). הבעייה היא שלזיכרון הזה יש חיבורי 1/4" . ולכל מערכת הקירור יש חיבורי 3/8" . האם קיים איזשהו מנגנון שמסוגל לחבר בין צינור 1/4" לצינור 3/8"? בבקשה תעזרו לי... ;D

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by harry,

חשבתי על רעיון מקורי לעשות חלון לסידי רום וככה עשיתי את זה : 1. ציירתי על הלוח מתכת העליון של הסידי רום את הגודל של הריבוע, אחרי שהוצאתי את הלוח מהסידי רום. 2. עברתי על הקווים על מסור דיסק כדי לנסר את המתכת. 3. מדדתי את הגודל של החלון ולקחתי שקופית, וחתכתי לפי המידה בגיליוטינה. 4. אחרי שהשקופית התאימה לחלון הדבקתי את הסיום שלה עם דבק חם איפה שהשוליים. אני ישמח לשמוע מה אתם חושבים !! צירפתי תמונה למטה .

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by Elad128,

שלום! אני נמצא בממד בלי קליטה. במקרה מצאתי אתמול בין כל הבלאגן אנטנה ישנה שמיועדת להתקנה ברכב "אנטנה דואלית GSM\TDMA". חשבתי שזה יכול להיות שימושי אם אחבר אותה לטלפון ואשאיר אותה בחוץ. את האנטנטה אני מתכוון לחבר לסלולרי דרך המחבר האחורי. רק שאני לא מצליח להבין מה סוג החיבור הזה. הדבר היחיד שמצאתי זה כל מיני מתאמים במחירים מופרכים. מישהו יודע מה סוג המחבר הזה? תודה

21. יש לי מחשב ישן, פנטיום 3, כמה מאות מגה של זיכרון, HD של 40GB מחשב ניסויים כזה. חשבתי להשתמש בו במרכז בקרה לחשמל בחדר. שאוכל בעזרתו לשלוט על מערכת החשמל, מהורדת החשמל לגמרי, וכולל לכבות את האור, מחשב מרכזי... וכדומה. אשמח אם מישהו יוכל להפנות אותי לאתר שדרכו אוכל לבנות\לקנות את הממסרים והמעגלים הדרושים לבניה של מוצר כזה. תודה

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by mrBezos,

מצאתי לפני כמה ימים לפטופ (מהאלה של פלאפון שחילקו למי שהצטרף לחבילה כלשהי) והוא לא עובד. באלי לפרק אותו אבל לא סתם ככה לשבור אז תהייתי מה אני יכול להוציא ממנו ולהרכיב מזה משהו אחר. רמקולים, לייזרים וכל דבר אחר, ככה ללמוד קצת אלקטרוניקה ולהתנסות.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by ElemenTal,

לפי מדריכים הבנתי שאפשר לחבר רק 4 לדים לחיבור מולקס כי כל לד צורך 3V והמולקס הוא 12 (3*4=12) אבל זה לא הגיוני. הרי למולקס אחד אפשר לחבר מלא מאווררים, ומאווררר אחד לוקח 12V. אז אי אפשר לחבר יותר מ 4 לדים ?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

וונטק נקסוס 201 בצבע כסף עכשיו בפנדה במחיר 109ש"ח ושני מאוררי קולר מסטר אחד אם לד ניאון כחול ואחד אם אדום מוצרים טובים?? :) :)

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by eegg,

מצאתי ldr נגד-לפי אור אבל כשבדקתי אותו עם לד גיליתי שבאור הלד דלוק ובחושך הוא מכובה אני רוצה ההפך, יש דרך ?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.