אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
שלום אני בונה כרגע מעגל לדים שמתחברים לספר בחיבור מקבילי הלדים בצבעים כתום וירוק מתחבר ל12V אני צריך עזרה בבחירת נגד
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, בדיוק הזמנתי נגן mp3 חדש שנטען בUSB, כשההסתכלתי על מטעני הUSB נדהמתי מהמחירים הגבוהים וחשבתי לשפצר אחד ממטען פלאפון. מצאתי באחת המגירות בבית מטען ישן של מוטורולה שמספק 5v ו0.7mA, הגדלים אמורים להספיק הרי ויציאת הUSB מוציאה 5.2-4.8v ועד 500mA. חיברתי את המטען לחשמל ומדדתי כ5.15v במוצא. השאלה שלי היא כזאת, איך מתבצעת הטעינה של הסוללה מהUSB ? האם מספיק המתח של ה5v ? או קיים גם צורך בפיני התקשורת DATA +- ? עריכה: הנגן הספציפי הוא Sansa Clip.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי לוח אם matx והכרטיס מסך שלי חוסם סלוט אחד של PCI, וסלוט נוסף מאוד צמוד לכרטיס, כך שאני לא יכול להשתמש בהם, ואין לי סלוטים נוספים. האם אפשר לקחת את הפלסטיק של החיבור PCI מלוח אם במחשב ישן, לשים אותו על משטח שיהיה מחובר ללוח אם מלמטה ויאריך אותו, ולחבר אותו עם חוטים ל-PCI המוסתר?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם זה משנה באיזה כבל להשתמש מאלה? למרות שכולם ב250V על ימני כתוב 10/16A ועל שמאלי כתוב 10A. זה משנה? שאלה אחרת בנוגע לתקעי זכר ונקבה: הם נפוצים או נדירים במדינה? מה שאני צריך זה חיבור זכר. איך קוראים לחיבור זה שאוכל לשאול עליו בחנות? תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי לד פשוט בצבע כחול(בגודל 3MM אני חושב) אך אני מחבר אותו למולקסים במחשב? חיפשתי ואני לא מוצא שום דבר על זה אז תודה D: יש למישהו מדריך אם תמונות?? נ.ב אני צריך לחבר רק אחד כמה שנשמע דפוק רק כי יש מקום אחד שיראו אור כחול ואחד יספיק בשביל המקום הזה
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם החלטתי להמשיך עם הפרוייקט אבל לקחת אותו לכיוון קצת אחר בכל מקרה אני מחפש בונדו המקורי עם התמונה של המכונית הישנה לפי מה שהבנתי יש באוטו דיפו ואין סניף שלהם שקרוב אליי אני מחפש אתר או חנות שאפשר להזמין משלוחים ותשלום דרך כרטיס אשראי האם יש בהום סנטר?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בפועל זו היתה התחפושת שלי בפורים אבל הפרסום טיפה התעקב.. אז קבלו את זה עכשיו. לא הצלחתי לצרף את הסרטון והכל לכאן אז העלתי את זה לבלוג שלי. http://inbarhovav.blogspot.com/2009/04/blog-post.html
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום החלפתי את המעבד שלי למעבד 64 ביט,ולכן התקנתי windows x64. ברשותי winlirc reciver שנבנה על פי המדריך באתר. הרסיבר עבד מצויין עם תוכנת UICE תחת winxp 32-bit. כעת אני לא מוצא תוכנה שתעבוד טוב עם מערכת ההפעלה חדשה... winlirc ה"מקורי" נטען עם שגיאות,מזהה את האותות אך לא מסוגל ללמוד מקשים... uice-לא עובד מראה הודעת שגיאה. ir assistant- מראה שגיאה ולא עובד אף הוא... היחיד שקצת עובד הוא PC REMOTE CONTROL http://www.pcremotecontrol.com/ אבל הוא מסורבל נתקע ומרשה רק מספר מצומצם שלפקודות. חיפשתי בפורום אך אין תשובה עדכנית(או שלא מצאתי אותה). ניתן לשלוח הודעות בפרטי :....
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה אני חדש פה בפורומים אבל כבר רכשתי ידע בנושא המודינג וביצעתי קצת ניסויים כאלה ואחרים בקרוב אני יעלה תמונות של המוד קצת על המוד: בעיקרון זהו המוד הרציני הראשון שלי - רכשתי מארז חדש ואני רוכש לאט לאט עוד ועוד דברים אני הולך לעשות אותו בצבעים של שחור(צבע המארז) ואדום עם תקווה ללהבות כפי שראיתם בכותרת המארז הוא antec 200 v2 דברים בהזמנה: יעודכן http://www.mnpctech.com/spdprtToggle.html מתג הפעלה http://www.mnpctech.com/CaseFeetMachined.html רגליים http://www.mnpctech.com/Computer_Fan_Grills_Laser_PC_Fan_Grills.html גריל אחד כרגע - להבות שחור http://www.mnpctech.com/MnpctechBillethandleGrooved.html ידיות אחד מהדברים שאני הולך להזמין הוא מתג חדש להפעלה של המחשב המתג הוא …
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מצטער אם זה לא המקום.. חיפשתי ולא מצאתי באינטרנט.. ואם מישו יכול להביא מEBAY עוד יותר מעולה.. תודה וסליחה גל[br]פורסם בתאריך: 30.08.2009 בשעה 14:54:12 הקפצה ?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מסך lcd שאני רוצה להפעיל בבקשה תנסו אני חייב את המסך הזה [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כרגע יש לי ת'כרטיס מסך הנ"ל ואני מעוניין לחבר לו מאורר בגודל של 80MM אני רוצה קודם להוריד ת'מאורר המעפן הקטן שיושב בהיטסינק ואז לשים ת'מאורר ה-80 על ההיטסינק כדי שייעשה ת'עבודה טוב יותר הנה תמונה: עכשיו כפי שאתם רואים החיבור הוא 2 פינים אבל יש לי מאורר שהוא רק 3 פינים השאלה שלי איך אני אחבר אותו בצורה טובה כדי שיעבוד? תודה מראש.
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני סקרן לדעת מה העובי של 3 החוטים הבאים: התמונה הנ"ל מוגדלת מאד, לכן על פי התמונה יהיה קשה להעריך את העובי שלהם, אז אני אתן מידע נוסף: החוט הימני ביותר הוא חוט שפורק מכבל טלפון - כבל שנמצא בתוך הקיר בד"כ, עם ציפוי לבן. שני החוטים השמאליים הם חוטים שנקנו באריסטוק בהר-ציון, כאשר השמאלי הוא חוט Solid Core, והאמצעי הוא חוט שהוא גמיש כמו רב-גידי, אבל בפנים הוא בעצם כסוף מסולסל כזה. (תסתכלו בקצה העליון שלו שם רואים ברור. זה לא בדיל שהוספתי, ככה החוט בא. אגב יש לזה שם?). למרות שהשמאלי והאמצעי נראים מאד דומים, העובי שלהם לא דומה, והאמצעי טיפטיפה יותר דק. (גם מבחינה חיצונית כשכוללים את הבידוד, וגם מבחינת התוכן של החוט) מקווה שהמידע הנ"ל עוזר כדי לדעת את ה-AWG שלה…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אנו שני סטודנטים שעוסקים בתיכנות מיקרו בקר PIC18 אשר עובד בשיטוף עם חיישן מרחק ומנוע סרבו (לצורכי פרויקט) אנו מחפסים מישהו שמתמחה בתחום זה ותמורת תשלום מוכן לעשות שיעורים פרטיים. אנו מ אזור הדרום(באר שבע) . מעוניים יכולים לפנות במאיל: rahalfred@walla.com תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יש לי מכשיר שמודד קבלים הוספתי תמונה מי שיכול שיראה אותה השאלה שלי כזאת: יש לי ברב מודד כל מיני אופציות (בחירה) אני סך הכל רוצה לדעת ממש בפשטות איך אני בודק קבל אם למשל לצורך העניין יש לי בבית קבל מסוג 10V 2200UF איך לפי הרב מודד שיש לי בבית אני יכול לדעת אם הקבל תקין? תודה לכל העוזרים ואנא מימכם מי שלא רוצה או לא יודע להסביר שלא יתן הערות למה אני מחפש בגוגול ובפורם הזה מידע קרוב לחודש ימים ולא מוצא!אני דיי מייואש!!!אז תעזרו לי! [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני צריך לחבר לדים אדומים למחשב... רק שחלקם 3 מ"מ וחלקם 5 מ"מ. האם ניתן לחבר את הלדים האלה ללא נגדים? כי אין לי מספיק נגדים לכולם יש לי איזה 3 נגדים והם לא יספיקו לכל הלדים שאני מתכוון לחבר? עוד דבר קטן זה שאין לי מושג כמה כל אחד מהם צורך כי מצאתי אותם ,לרובם יש מעטפת שקופה,ול 2 לדים יש מעטפת אדומה.
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
זיכרונות Kingston hyper-x pc 3500 צ'יפים bh5... בלי תגובות מיותרות חשוב לציין- אני לא רוצה להרוס את הסינקים(צריך לעת הצורך למימוש אחריות) אהה כן כדי למנוע שאלות- הסינקים פשוט גורמים להתחממות הזיכרונות... נדב
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני חושב שהוא התכוון יענו יש לי מחשב בתוך המוח זה הדבר היחדי שעולה לי בראש אבל אני פתוח להצעות [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כל כלי העבודה שלי (: מקדחים,סט מברגי משושה,פלאייר וקאטר לעבודות על אזיקונים וכד' סכינים יפניים ופלאיירים למיניהם. סט מברגים קטן,סט מברגים גדול,תאומים +/-,מברג מינוס גדול,ועוד שני מברגי פלוס. סט מברגים,מברג לפתיחת מארז,משייף קטן,2 אינדיקטורים קטנים,אינדיקטור גדול,ומברשת קטנה לניקוי. זה כל מה שיש לי פה (: מה חסר בתמונות: משייפים למיניהם,פטישים למיניהם,מקדחה חשמלית,מקדחה ידנית,מסורים למיניהם,ועוד.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש גומי u שחור, ואני לא מצאתי אותו בace... מישהו יודע מאיפה ניתן לקנות? תודה ,נדב
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום כולם בגלל החום הטמפ של הלוח אם עולה עד ל52 מעלות, בנתיים שמתי שם מאוור (רגיל, של בית) מול המחשב אבל זה לא פיתרון רציני, הסידור מאוררים נכון לעכשיו הוא 2 מאחורה: 120 שמוצאים, עוד 1 מקדימה, גם הוא 120 מכניס, ו80 מלמעלה מוציא. חשבתי על כמה פתרונות לבעית החום: יש בדלת הצידית מקום למאורר 80 שאני רוצה להפוך ל120 ומקרוב יותר חשבתי להוציא את התושבת פלסטיק, לקדוח חורים ל120 ואז לחבר אותו NEXT עכשיו לחלק הקידמי: בתא הראשון יש צורב DVD, השני ריק, חשבתי להכניס שם פאן באס, השלישי, רביעי וחמישי תפוסים ע"י הכלוב של הHD (כלוב נפרד שנימצא בתוך הכלובים של הCD, ואפשר להזיז אותו לאיפה שרוצים) ויש שם מאוור של 120. מדדתי ויש מקום לעוד 2 מאוררים של 120, השאלה שלי, איך לחבר…
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חשבתי על רעיון מקורי לעשות חלון לסידי רום וככה עשיתי את זה : 1. ציירתי על הלוח מתכת העליון של הסידי רום את הגודל של הריבוע, אחרי שהוצאתי את הלוח מהסידי רום. 2. עברתי על הקווים על מסור דיסק כדי לנסר את המתכת. 3. מדדתי את הגודל של החלון ולקחתי שקופית, וחתכתי לפי המידה בגיליוטינה. 4. אחרי שהשקופית התאימה לחלון הדבקתי את הסיום שלה עם דבק חם איפה שהשוליים. אני ישמח לשמוע מה אתם חושבים !! צירפתי תמונה למטה .
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איך מרכיבים את הערכת סילבינג? והאם צריך לפרק את המולקסים ועם כן אז איך?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה יש לי את הסט הזה של TT ואני רוצה לעשות לו אפשרות כזאת שאני יוכל לסובב את המתג עד לרמה שהוא מכבה לי את המאוורר לחלוטין. איך אני יכול לעשות דבר כזה כי כרגע הוא מגיע עד לרמה המינימילית ואני חושש שפתיחת החסימה של המתג תהרוס אותו.
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
החלטתי לעשות וולט מוד ל 9700 שקשיש שלי, קראתי כמה מדריכים והחלטתי לנסות. במדריך רשום שצריך להוריד את הלוחית אלומיניום שיושת על הבקרי מתח. אז לקחתי להב של סכין יפני וניסית להכניס אותה בין הלוחית לבקרי מתח כדי לפתוח את ההדבקה. לא ידעתי כמה בקרי מתח יש שם ואחרי שהפרדתי שלושה מהם הלוחית לא יצא אז כופפתי אותה טיפה פתאום הלוחית יצאף אך שמתי לב שהיה עליה ג'וק קטן . חשבתי לא בעיה, נלחים אותו חזרה. אבל אז ראיתי שכל הרגליים שלו נשארו על הלוח. אז לקחתי גידים של חוט חשמל והתחלתי להלחים. למזלי הכל עובד עכשיו אבל נגיעה קטנה במקום הזה והכל יתלש. אז על תנסו דברים לפני שאתם בטוחים ב100000% מה אתם עושים. [attachment deleted by admin]
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-