עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by zaroor,

שלום לכם האם מישהו מכיר אפשרות של חיבור ידני של חוטים בין ה IDE ל USB אני יודע שאפשר לקנות מתאם מוכן השאלה איך הם מחברים במתאם {חוץ מהמולקס} את חוטי הנתונים ב USB 4 פינים וההרדיסק 40\80 פינים האם יש איזה שירטוט לחיבור כזה ?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by harry,

חשבתי על רעיון מקורי לעשות חלון לסידי רום וככה עשיתי את זה : 1. ציירתי על הלוח מתכת העליון של הסידי רום את הגודל של הריבוע, אחרי שהוצאתי את הלוח מהסידי רום. 2. עברתי על הקווים על מסור דיסק כדי לנסר את המתכת. 3. מדדתי את הגודל של החלון ולקחתי שקופית, וחתכתי לפי המידה בגיליוטינה. 4. אחרי שהשקופית התאימה לחלון הדבקתי את הסיום שלה עם דבק חם איפה שהשוליים. אני ישמח לשמוע מה אתם חושבים !! צירפתי תמונה למטה .

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by -Blaze-,

טוב, אז ככה, יש לי 200 שקל ואני רוצה לעשות מודינג. מה שאני רוצה לעשות זה: 1) להחליף את הדלת של המארז בפרספקס (לא לפתוח חלון, להחליף את כל הדלת! 2) לשים מאווררים עם לדים (המארז הזה לא מקורר בגרוש!!!) 3) לעשות עוד כל מיני דברים מגניבים (תביאו הצעות!) ועשכיו זה מה שאני צריך לדעת - 1) כמה עולה בערך מטר על מטר של פרספקס? 2) כמה ייעלה לי מאוורר לד טוב (ושקט! זה ממש חשוב לי!) 3) האם זה בכלל רעיון טוב להחליף את כל הדלת בפרספקס? יש לציין שהמודינג ייעשה על המחשב הישן של אחותי ולא על שלי.

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by ben007,

היי אתמול צבעתי את המקלדת, יצא ממש יפה הנה המחשה: עכשיו השאלה שאלי אם יש חומר שיכול להוריד קצת את הרגשת הדביקות על השטח הצבוע מבלי לפגוע בצבע (השתמשתי בספריי רגיל) או שפשוט לתת לזה זמן תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. אוקיי אז השלב הראשון מאוד פשוט למי שמבין באלק' אבל אני לא מבין כלום אז אני שואל פה... אני רוצה להדליק מנורת LED בודדת ע"י בטריה קטנה ודקה (בסגנון של הבטריות שיש בשעון) מישהו יכול להגיד לי מה אני צריך לקנות איזה סוג של LED איזה חוטים איזה נגדים (אני שואל כי אני לא מבין בזה) אחרי שתהיה לי מנורה פשוטה דולקת, אני מעוניין לעשות את זה משוכלל יותר ולחבר אותה ל"מתג מגנטי" בעיקרון אני רוצה לשים מגנט אחד על המשקוף של הדלת כניסה בבית ומגנט נוסף על הדלת עצמה וברגע שהם מתרחקים אחד מהשני שידלק האור יש למישהו דרך לעזור לי לתכנן את הפרויקט הנ"ל (אם לא את כולו, אז אני בטוח שכולם פה ידעו לעזור לי עם החלק הראשון שלו: פשוט להדליק לד)

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by mrBezos,

מצאתי לפני כמה ימים לפטופ (מהאלה של פלאפון שחילקו למי שהצטרף לחבילה כלשהי) והוא לא עובד. באלי לפרק אותו אבל לא סתם ככה לשבור אז תהייתי מה אני יכול להוציא ממנו ולהרכיב מזה משהו אחר. רמקולים, לייזרים וכל דבר אחר, ככה ללמוד קצת אלקטרוניקה ולהתנסות.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by nadav275,

אני מחפש גומי u שחור, ואני לא מצאתי אותו בace... מישהו יודע מאיפה ניתן לקנות? תודה ,נדב

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by De_Lu_xE,

אני חותך את הצד של המארז שלי היום ורציתי לדעת מאיפה אני יכול להשיג פלסטיק שיכסה את החתוך.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by Moty_p,

יש לי קונקטורים וכבל אני רק לא יודע איך להכין את הכבל שיעבוד מי יכול לעזור?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. אז ככה יש לי את הסט הזה של TT ואני רוצה לעשות לו אפשרות כזאת שאני יוכל לסובב את המתג עד לרמה שהוא מכבה לי את המאוורר לחלוטין. איך אני יכול לעשות דבר כזה כי כרגע הוא מגיע עד לרמה המינימילית ואני חושש שפתיחת החסימה של המתג תהרוס אותו.

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by darkman,

אני חושב שהוא התכוון יענו יש לי מחשב בתוך המוח זה הדבר היחדי שעולה לי בראש אבל אני פתוח להצעות [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by SHAKED286,

1. אני רוצה להפוך ספק מספק רגיל למודולארי (את ה24PIN להשאיר)עכשי ומה אני צריך בשביל זה ? 2. אם אני רוצה לעשות סליבינג באיזה קוטר להשתמש (1/4 או 8/1 אינץ')? (ואנ ירוצה לעשות כל חוט בנפרד) 3. מה זה Heatshrink ומה אני אמור לעשות איתו בסליבינג ? תודה רבה ושבת שלום שקד

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by nadav275,

זיכרונות Kingston hyper-x pc 3500 צ'יפים bh5... בלי תגובות מיותרות חשוב לציין- אני לא רוצה להרוס את הסינקים(צריך לעת הצורך למימוש אחריות) אהה כן כדי למנוע שאלות- הסינקים פשוט גורמים להתחממות הזיכרונות... נדב

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by ben672,

שלום,ברצוני לקנות מטען USB לרכב (לטעינת האייפון ומכשירים אחרים)האם כל מטען USB יתאים או שיכול להיות בעיות של מתחים? וגם אותה שאלה לגבי מטען קיר. תודה רבה לעוזרים!

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by lior12,

היי , שמתי לב שאם אני מחבר כל דבר את ה+ לפין 1 דיגיטלי ואת ה- לאדמה הוא דולק חזק ללא שום פקודה. וגם אותו דבר עם פין 0 דיגיטלי רק ששם הוא נדלק קצת יותר חלש, מה לעשות ?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  16. Started by ElemenTal,

לפי מדריכים הבנתי שאפשר לחבר רק 4 לדים לחיבור מולקס כי כל לד צורך 3V והמולקס הוא 12 (3*4=12) אבל זה לא הגיוני. הרי למולקס אחד אפשר לחבר מלא מאווררים, ומאווררר אחד לוקח 12V. אז אי אפשר לחבר יותר מ 4 לדים ?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by romanklein,

שלום לכולם! תיכננתי לעשות מודינג קטן למארז-חלון וקצת תאורה. עכשיו מחיפוש קטן שערכתי הבנתי שאני צריך לדים UB 8000+ MCD - רציתי לשאול האם חמישה לדים כאלה יספיקו לי לתאורה נחמדה ודי חזקה? עכשיו רציתי לחבר את הלדים במקביל עם נגדים 460ohm (לפי הבנתי מהמדריך) ומצאתי את המדריך הזה - http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=70953.0 שבו מחברים את הלדים לפרספקס עם המחברים השחורים האלו. האם זו השיטה הכי טובה לחבר לדים לפרספקס או שיש עוד שיטות?? תודה על העזרה - מאוד חשוב לי

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by or0126,

לא הבנתי מהמדריך איך עושים את זה כי לא רשום שם מה עושים אחרי שממקמים את השבלונה בבקשה תעזרו לי

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by infest,

שלום לכולם, ברצוני לרכוש קבלים של Sanyo או Nichicon (קיבולים של בין 330 ל-1500 מיקרופרד ומתחי עבודה של בין 6.3 ל-16 וולט). יש לי כוונה להשתמש בהם על מנת לתקן מספר לוחות אם ישנים.. האם למישהו יש מושג איפה אפשר להשיג קבלים של החברות האלו בארץ? אם אין זמין בארץ אשמח להצעות לגבי ספק טוב מחו"ל, והצעות איך ניתן למזער עלויות של מכס, דמי משלוח וכו' (אין לי כוונה לבזבז יותר ממאה דולר כולל הכל). תודה רבה מראש לכל העונים.

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by Moty_p,

אני רוצה לבנות ללפטופ שלי מקשי מולטימדיה בשביל היונאמפ יש לכם איזה כיוון בשבילי?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  21. Started by מאפיונר,

איך מרכיבים את הערכת סילבינג? והאם צריך לפרק את המולקסים ועם כן אז איך?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. אורח mikicita
    Started by אורח mikicita,

אני רוצה להחליף בין שתי מנורות עם מפסק ON/OFF. האם זה אפשרי ואיך ניתן לעשות זאת.

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. טוב,אז ככה - אני כעת בתחילת ביצוע מוד שבו אני בונה מערכת קירור מים (את רוב החלקים),בהזמנת לקוח (הלקוח הראשון שלי! - חבר טוב! ;D) נכון לעכשיו,יש לי מערכת TT Bigwater 745 . למערכת הזאת עתידים להיות מחוברים CPU,קירור southbridge , קירור HDD , קירור כרטיס מסך,קירור זכרונות. עכשיו אנחנו מגיעים לשאלה העקירית. זהו הזיכרון שיש - OCZ DDR2 PC2-9200 FlexXLC Edition (הבחור עובד בחברת סטרט-אפ ומתעסק במודלים תלת-מימדיים,לכן הוא צריך את זה). הבעייה היא שלזיכרון הזה יש חיבורי 1/4" . ולכל מערכת הקירור יש חיבורי 3/8" . האם קיים איזשהו מנגנון שמסוגל לחבר בין צינור 1/4" לצינור 3/8"? בבקשה תעזרו לי... ;D

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. כל כלי העבודה שלי (: מקדחים,סט מברגי משושה,פלאייר וקאטר לעבודות על אזיקונים וכד' סכינים יפניים ופלאיירים למיניהם. סט מברגים קטן,סט מברגים גדול,תאומים +/-,מברג מינוס גדול,ועוד שני מברגי פלוס. סט מברגים,מברג לפתיחת מארז,משייף קטן,2 אינדיקטורים קטנים,אינדיקטור גדול,ומברשת קטנה לניקוי. זה כל מה שיש לי פה (: מה חסר בתמונות: משייפים למיניהם,פטישים למיניהם,מקדחה חשמלית,מקדחה ידנית,מסורים למיניהם,ועוד.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by avimw,

כמו כן אין לי את הכילים הדרושים בשביל לחתוך מארז אז הלכתי למסגריה ויצא קצת הצבע מהחלון אם אני יצבע את זה זה לא יהיה אותו צבע, יש למישהו רעיון?

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.