עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. נאבד לי החלק המפריד בין הפלטה התחתית בביג טייפון לבין הלוח אם אני חייב רצועת פיויסי מאיפה אפשר להשיג?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by מאפיונר,

איך מרכיבים את הערכת סילבינג? והאם צריך לפרק את המולקסים ועם כן אז איך?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by SHAKED286,

1. אני רוצה להפוך ספק מספק רגיל למודולארי (את ה24PIN להשאיר)עכשי ומה אני צריך בשביל זה ? 2. אם אני רוצה לעשות סליבינג באיזה קוטר להשתמש (1/4 או 8/1 אינץ')? (ואנ ירוצה לעשות כל חוט בנפרד) 3. מה זה Heatshrink ומה אני אמור לעשות איתו בסליבינג ? תודה רבה ושבת שלום שקד

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by poiiopipoippzzttw,

מה דעתכם לקחת מקרר קטן ושים בו מחשב? ככה אתם חוסכים מערכת קירור

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by A.Iniesta,

עיצוב מיוחד של דלת המארז כמו פה: http://www.bit-tech.net/modding/2007/05/29/project_logs_update_11/2 באיזה כלי משתמשים? דרמל?

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

וונטק נקסוס 201 בצבע כסף עכשיו בפנדה במחיר 109ש"ח ושני מאוררי קולר מסטר אחד אם לד ניאון כחול ואחד אם אדום מוצרים טובים?? :) :)

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by Moty_p,

אני רוצה לבנות ללפטופ שלי מקשי מולטימדיה בשביל היונאמפ יש לכם איזה כיוון בשבילי?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  8. Started by GetRich,

האם יש דרך לחבר את המקלט הזה בחיבור USB? נשמע לי לא סביר אם אני פשוט יבוא ויחבר את המקלט לכבל USB זה יעבוד.. בטח גם הזרם שהוא פולט לא כמו של ה-SERIAL פורט.. למישהוא יש דרך לזה? תודה..

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by ElemenTal,

לפי מדריכים הבנתי שאפשר לחבר רק 4 לדים לחיבור מולקס כי כל לד צורך 3V והמולקס הוא 12 (3*4=12) אבל זה לא הגיוני. הרי למולקס אחד אפשר לחבר מלא מאווררים, ומאווררר אחד לוקח 12V. אז אי אפשר לחבר יותר מ 4 לדים ?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by man with no name,

שלום ראיתי שאפשר ליצור דברים אדירים בעזרת הטכנולוגיה הזאת אין לי ניסיון ואני מתחיל ממש ממש מהתחלה למישהו יש מדריכים או מאמרים שיכולים לשתף אותי?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. טוב אז ככה אני לא כזה גאון באלקטרוניקה ויש לי שאלות בקשר למדריך הזה.. http://www.ovelha.org/pasteler0/2005/11/17/howto-external-winamp-control/ - למי שלא מכיר אז ככה קודם כל מאיפה אני יכול להשיג את החיבור הזה ? כל החוטים הירוקים האלה הם חוט ה- נכון ? לאן הם מתחברים לא ממש הבנתי זהוא נכון לעכשיו.. תודה לעוזרים..

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by ETB,

אני רוצה להוסיף מסך LCD מהסוג של 2X16 בלי תאורה, וחשבתי להוסיף לו תאורה משלי. השאלה האם אני יכול להוסיף לו תאורה, על ידי הדבקת לד אולטרה ברייט בצבע אדום או כחול מתחת למסך, ועם בכלל יראו את הכיתוב על המסך עם אני ישנה את הצבע.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. אורח mikicita
    Started by אורח mikicita,

אני רוצה להחליף בין שתי מנורות עם מפסק ON/OFF. האם זה אפשרי ואיך ניתן לעשות זאת.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by rock-night,

אני רוצה להגביר מתח נגיד שהיחס יהיה 1 וולט ל-1000 האם אני יכול לבנות בבית כזה שנאי? ואיך? עכשיו ... אני אגיד לכם למה אני רוצה כזה דבר אני רוצה פשוט מאוד ליצור ברק .... כן זה הכל שפשוט הזרם יפרוץ דרך האוויר במרחק לא גדול...נגיד 1-2 ס"מ אמרו לי שאני צריך כזה שנאי או יותר חזק. נ.ב אחרי הגבר המתח ואחרי שהזרם פרץ דרך האוויר אני צריך להחזיר את המתח לרמתו הרגילה (כמו במבוא)? אשמח לשמוע עצות תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by prexus,

I've been designing this LED lighting circle to connect to the Power Supply molex cable inside the PC. I will be using the 5mm blue LEDs from LSDiodes (http://www.lsdiodes.com/5mm/5mmblue.htm). Using na on=line resistor calculator, I figured I need a 100 Ohm resistor. Everything is going to by whelded in parallel way, with the only diffrence being that each side of the Electronics (the red bar and the black bar) being at a diffrent side of some sort of board to be mounted on. Thanks.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by miki20008,

אבא שלי היה קבלן ואין לו דרמל היה לו הוא מת (הדרמל) יש לו מסור דיסק עים דיסקים יהלום או רגיל שחור כזה יש ג'קסון יש הכל וחשבתי לקחת מסור דיסק עים דיסק יהלום שזה חד ומדוייק ולחתוך אפשרי לא?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by avimw,

כמו כן אין לי את הכילים הדרושים בשביל לחתוך מארז אז הלכתי למסגריה ויצא קצת הצבע מהחלון אם אני יצבע את זה זה לא יהיה אותו צבע, יש למישהו רעיון?

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by Gohan,

שלדוגמא שאני לוחץ אליו הוא יהיה כמו enter או משהו דומה(משהו שאני מגדיר) אני צריך גם את הצד החומרתי וגם את התוכנתי (הסברים או מדריך). תודה מראש.

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by almor12,

אני מחפש בד אקוסטי שיוכל להשתיק כמה שאפשר את הסאונד של המאווררים במארז. בגדול אני מחפש בערך אורך של 1M, ראיתי בד אקוסטי שמוכרים בTMS, אבל אחרי בירור אין במלאי. אחרי חיפוש בגוגל ראיתי חברה שנקראת AcoustiPack שמוכרים בד אקוסטי, אבל אין משלוח לארץ. אשמח להמלצות ועזרה,

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  20. שלום לכולם, אני תוהה האם יש צורך להפריד את האדמות במקרה הבא: אות אנלוגי נכנס מיציאת כרטיס הקול של המחשב, עובר דרך מגבר שרת ויוצא למעגלים דיגיטאלים (משווה לצורך העניין). קו היחוס של השמע הוא אינו עומד על 0v קבוע אלא יש לו איזה היסט של כמה עשרות מיליוולט (עד 200mv). האם זה חכם לחבר את נקודת היחוס של אות השמע לאדמה ישירות ? האם חיבור האדמות יחדיו דרך נגד יכול לשבש את פעולת המעגל ? אין לי הרבה חשיבות לדיוק האותות האנלוגים.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by igendel,

חיברתי סנסור כלשהו לפין אנלוגי בארדואינו ושידרתי את הקלט בלולאה ל-Serial Monitor. הערכים הגולמיים נעים בין 100 ל-500, פלוס מינוס, כלומר 0.5 עד 2.4 וולט, נכון? כדי לשפר את הרזולוציה, חיברתי את פלט 3.3V של הארדואינו דרך נגד 10K אל פין AREF. המולטימטר הראה לי מתח של 2.8V לערך בקצה החוט הזה (כבר מוזר, לא?). בפונקציה Setup הגדרתי analogReference(EXTERNAL) והפעלתי שוב את התוכנית. עכשיו הערכים נעו בין משהו כמו 300 ל-1023, ואם היו יכולים היו עולים עוד יותר. איך זה יכול להיות? הרי המתח המקסימלי שמגיע מהסנסור הוא 2.4! מדדתי במולטימטר, במנותק מהארדואינו, את הפרש המתחים בין החוט שיוצא מהסנסור לחוט שנכנס ל-AREF, וקיבלתי ערכים הגיוניים לגמרי של 0.4-2.4. אז מה קורה פה? יכול להיות שהכתיב…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. יש לי מכשיר שנקנה בחו"ל, אתמול השולחן בו הוא היה מונח נרטב קצת, וכשראיתי את המכשיר, כיבית אותו, פירקתי את הסוללה וכרטיסי הסים והזיכרון (היה מעט רטיבות שם באיזור)/ הנחתי אותו באורז למספר שעות. אחר כך כשהוצאתי אותו וידאתי שהוא יבש, והפעלתי, הוא עבד יופי לכמה זמן. אחרי כמה זמן מששמתי אותו להטען, ניסיתי להשתמש בו, אבל מאז הוא מת, אין תצוגה אין תגובה אין כלום גם המחשב לא מזהה אותו כUSB. ברור שיש כאן בעיה חשמלית, השאלה מה זה יכול להיות. מכיוון שהמכשיר נקנה בחו"ל מצד אחד, האפשרות של שליחתו לתיקון היא מורכבת יותר, מצד שני, הם הדביקו מדבקה על הבורג, השאלה אם יכול להיות שתיקון כזה יהיה אפשרי ויצדיק הסרת המדבקה

23. Started by nadav275,

אני מחפש גומי u שחור, ואני לא מצאתי אותו בace... מישהו יודע מאיפה ניתן לקנות? תודה ,נדב

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by De_Lu_xE,

אני חותך את הצד של המארז שלי היום ורציתי לדעת מאיפה אני יכול להשיג פלסטיק שיכסה את החתוך.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by xyo,

למי שפה PRO שיכנס לאתר מושקע עם הרבה דברים חינמי http://www.ourmicro.com/ תעשו סטיקי לא? MuTaTiOn לא יודע אולי משהוא ישתמש :-[

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.