עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. יש לי נגישות (וידע לעבוד עליהם) למכונות האלו ורציתי לקבל אולי רעיונות לדברים שאני יכול לעשות איתם.... קירור מים לא נמצא בין האפשרויות... אז קדימה תנו הצעות! תודה רבה לכולם!! :xyxthumbs:

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by gigabot,

שלום זהו המארז שלי, כנראה כבר מכירים, די מפורסם פה באתר, אני רוצה לעשות עוד תאורה, להוסיף בפאנל הקדמי למטה ובכל מקום אחר, אשמח לשמוע הצעותיכם לא הצלחתי להקטין את התמונות כדי להשים כאן, אבל בכל מקרה אתם יותר ממוזמנים לברק באלבום שלי: http://www.hwzone.co.il/gallery/albun30

• 1 תגובה
    • 735 צפיות
  3. Started by Cereal Killer,

אהלן, החלטתי לשים שקע USB בדשבורד ברכב (השקע של המצית נמצא ליד בלם היד, לא נוח לטעינת הסלולרי), עם הקטע המכני של ההתקנה אני אסתדר וגם יש לי מקור זמין ונוח לקחת 12V מה שכן, אני צריך עזרה בקטע האלקטרוני.. איך אני בונה את המעגל שיוריד לי 12V מהרכב ל5V עבור ה USB (צריך להגביל גם זרם?) ועד כמה שאני יודע עבור סמארטפונים למינהם צריך לתקוע איזה נגד זיהוי משהו כדי שידמה להם חיבור למחשב ולא הזנת מתח דרך הפורט.. אז מה בעצם אני עושה מבחינת חשמלים?

• 6 תגובות
    • 7.9k צפיות
  4. Started by YOCHANAN,

אני שוקל לבנות מסך לדים ויש לי כמה שאלות השימוש הוא לצורך הצגת אנימציות לפי קצב המוזיקה / לפי קירבה (ישמש כשולחן שכשמניחים עליו כוס הלדים באותו איזור נדלקים) קודם כל הדרישות 1. המסך צריך להיות בנוי מקוביות 2.5*2.5 ס"מ ומורכב מלדים RGB 2. המסך צריך להיות מודולארי ובנוי מיחידות עצמאיות שמחוברות לארדואינו שלי (עם יכולת להוספת יחידות) 3. המסך צריך להיות עם מיקרופון כדי לפעול עצמאית (ללא מחשב) לפי המוזיקה ועם אופציה להעביר תוכניות ולשאלות 1. איך אני מחבר את הלדים ל shift register . ניסיתי לחבר לדים רגילים בצורה הזאת וזה עובד כל עוד אני שולט על לד אחד בלבד אבל אם אני רוצה לשלוט על שני לדים לדוגמא A1 ו B2 נדלקים לי ארבעה לדים כמו באיור הבא מה הצורת חיבור הנכ…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  5. Started by momi2004,

שלום לכולם, אני רוצה ליצור כזה: http://cable.co.il/sg_product~260250~36~118.htm אני אסתפק במתאם משקע יחיד לשקע יחיד. מישהו יודע איך אני אמור לחבר את החוטים שיוצאים מהשקע קומקום לשקע החשמלי? תודה.

• 5 תגובות
    • 5.1k צפיות
  6. Started by o07,

השנאי התקבל דרך סין מהאינטרנט והוא לא עובד\נדלק בכלל. איך אוכל לדעת מה הבעיה ולתקן אותה? לא יודע אם יעזור אבל יש לי תמונה שלו: אשמח לתשובות לעניין. (אין אחריות) תודה.

• 37 תגובות
    • 13.2k צפיות
  7. שלום יש לי זוג מאווררים על הקירור של המעבד מסוג scythe slip stream 1600rpm אני רוצה לשים עליהם נגדים משתנים כדי להוריד את המהירות שלהם במצבים שאני רוצה שקט כמו שאני הולך לישון. אני צריך לדעת איזה גודל התנגדות אני צריך בשבילהם ואיך לחבר אותם עברתי פה בחיפוש קטן בפורום אבל לא ראיתי משהו שיעזור לי ראיתי שאלות דומות אבל לא היה ערכים לנגדים. או לחלופין הציעו לי פתרון של בקרי pwn בקר כזה יכול לתת לי מענה ? ואם אפשר עזרה איך לחבר את זה ( למאווררים יש 3 חוטים , ואני צריך לחבר שני מאווררים לבקר)

8. אני צריך מאורר שישמש אותי ל OC אבל גם יהיה שקט השקט הוא מאוד חשוב איך המאורר הזה של TT ? http://www.thermaltake.com/dcfans/ComboCool/a2013silentCat9/SilentCat9.htm הוא באמת שקט כמו שהם מציינים שם ? למישהו יש המלצה אחרת ?

• 1 תגובה
    • 659 צפיות
  9. Started by ellad2007,

יש לי ארדואינו UNO והווינדווס לא מזהה אותו הוא רושם לי התקן לא מותקן כראוי מה עושים..? אלעד

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. שלום אולי מישהו יודע איזה רגליים מספקות חשמל ביציאת ה COM ? (חיבור ה9 פינים למחשב? ) הנה סרטוט של כל רגל מה שהיא עושה תודה

• 0 תגובות
    • 678 צפיות
  11. Started by kousson,

שלום, חסרים לי נגדים לבניית מקלט IR. מצאתי בארון נגדים באותו הערך שאני צרים אבל הנגדים האלה קצת יותר גדולים פיזית מהאלה שנאבדו לי. האם יש לזה השפעה כל שהיא בהתנגדות או שאני יכול להשתמש בהם במקום הנגדים שאני צריך.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by Ave,

שלום לכולם אני חדש כאן ויש לי שאלה קטנה ליפני שאני מתחיל בפרויקט שלי העם לדעתכם ספק של 500 ואט יספיק ל-8 מעוררים?

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. Started by Asaf.Y,

מוד קטן שעשיתי למוד הזה אני קורא Sun Grill מפני שלקחתי את ההשראה מ EC . ;D ;D ;D אז מה עשיתי בעצם? שלב סימון השמש על פלסטיק שקוף: שלב חיתוך: הגריל על המאוורר-זוית אחת: הגריל על המאוורר זוית שנייה: --- תגובות בבקשה ותזכרו שזה המוד הראשון שלי

• 19 תגובות
    • 3.1k צפיות
  14. Started by מאפיונר,

http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7584 איך זה ומה הוא עושה הוא מראה טמפ? שולט על המאווררים? האם זה יותר מידי בלגן של חוטים? תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 883 צפיות
  15. Started by psybrain,

רציתי לשאול מה זה ריסיט עושה בדיוק?! חוץ מזה שהוא מאתחל תמחשב מה הוא גורם למחשב ? האם הוא גורם נזק כלשהוא ? והאם זה פוגע בחומרה? בקיצור מה הוא עושה מבחינה טכנית .. מעניין אותי לדעת! תודה.

• 13 תגובות
    • 2.5k צפיות
  16. בבקשה תענו לי! אני יקנה כבלים מעוגלים בקרוב להארד דיסק ולפלופי ואני צריך כבלים שאורכם 18ס"מ להארד דיסק ו24ס"מ לפלופי... יש את הכבלים האלו http://www.pchardware.co.il/docs/pi2077820465_2.htm ולא הבנתי מהי היחידת אורך cm אז אני צרךי לדעת אם האורך משתווה בסנטימטרים למה שאני צריך.. אני נוב אני יודע ???

• 8 תגובות
    • 869 צפיות
  17. Started by ad1l,

היי אני מבצע צריבה גם של תוכנה חדשה וגם של תוכנות שפעלו בעבר, נראה שהצריבה בוצעה והכל תקין אבל בפועל כשאני נכנס ל serial monitor אני לא רואה את השינויים בתוכנה והוא לא מגיב לקבלת נתונים מהמקלדת. ללחצנים הוא מגיב כמו שצריך והשעון שרץ בתוכנית עובד בסדר. האם יש איך לתקן? איפוס יותר רציני מהריסט הרגיל?

18. Started by idanoh123,

אני מחפש מטען+סוללות כבר כמה ימים,והגעתי לאתר שנותן מחירים פשוט רצפה זה ניראה לכם הגיוני/או אמיתי? שימו לב לכמה דברים שאני השוותי...שימו לב אפשר להזמין כמה דברים ולשלם משלוח בפעם אחת, על הכל,ולא על כל דבר בנפרד כמו באיביי...אפשר לשלם בפייפאל המשלוחים באתר הם 9 יורו או 11 יורו...ושוב לא על כל פריט בנפרד,אלה על הכל יחד!!! מטען Technoline BC 700 charger איביי http://www.ebay.com/itm/La-Crosse-Technology-BC-700-Battery-Charger-Tester-AA-/320696442526?pt=Battery_Chargers&hash=item4aaaff5e9e האתר http://ru.nkon.nl/technoline-bc-700.html מטען:Powerex MH-C9000 איביי http://www.ebay.com/itm/Powerex-MH-C9000-Battery-Charger-Analyzer-Tester-NiMH-NiCd-AA-AAA-Maha-Energy-/32083296…

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by matanyaniv,

טוב, המפרט הוא: CPU: AXP 2500@3200 CPU Cooler: Cooler Master Aero 7+ Mobo: EPoX 8RDA+ Memory: A-DATA 512mb DDR 3200 HDD: WD 80 giga 8 mega buffer Video Card: Gigacube Radeon 9800NP 128mb Case: SuperTalent-Black PSU: HEC 475VD-T DVDrom: Toshiba CD-WR: Liteon 52x32x52 Monitor: MAG 796FD2 Speakers: Altec-Lansing ATP3 מה עשיתי במוד?: 1) החלפתי 2 מאווררים שבאו עם הסופרטאלנט למאווררי VANTEC UV 2) קדחתי חור בגג המארז ושמתי בו את המאוורר הכחול של הסופרטרלנט, לדאת קניתי TT thunderblade ירוק(שהוא אגב חלש למדי) 3) שמתי סינקים על הזכרונות של הכ.מסך 4) שמתי 2 גרילים מוזהבים של TT בגג ובדלת 5) קניתי כבלי UV ירוקים לפלופי ולסידירומים 6) ריססתי דרקון בצידו של המארז והדבקתי מדבקה למעלה ס…

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. ערב טוב לכולם, נראה לי שזה המקום הנכון לשאלה שלי. אני מחפש לרכוש רב מודד. הזול בינתיים יצא יקר, בשנתיים האחרונות נדפקו לי 3 מולטימטרים והנזק מסתכם ב-180 שקל בינתיים. ראיתי את ה-FLIKE בפעולה והזה הכיוון שלי, תקציב עד 150$ וארכוש בחול. אני קצת הולך לאיבוד בין הדגמים, יש את ה117 ו-115 שמאוד פופולארים ב-AMAZON אבל בפועל אני לא יודע מה ההבדל בינהם ובאופן כללי אשמח לשמוע דעות.

• 49 תגובות
    • 14.5k צפיות
  21. Started by mironbre,

סרטון נחמד מ-youtube להשקטת המארז של TSUNAMI מבית TT. לכל מי שיש לו שאלות,מוזמן לשאול ואני אנסה אסביר... :-) http://www.youtube.com/watch?v=-QW4rFgvg6Y

• 0 תגובות
    • 695 צפיות
  22. Started by werner,

שלום ותודה שנכנסתם. ימצאתי הארדיסק ישן בבית.. אין בו הרבה מקום. כל דיסק און קי ב10 שקל יותר שמושי ממנו, אבל רציתי אתגר (והדרמל שלי עדיין בתיקון אז אני לא יכול להתחיל עם המוד הרציני). יש בו חיבור מולקס זכר (פינים-תקע, לא שקעים לפינים), חיבור של עשרים פינים זהובים למעלה ו21 פינית שורה מתחת (הפין האמצעי של ה21 חסר בשורה למעלה, וזה בכוונה) של פינים זהובים, ועוד חיבור של שלושה פינים זהובים אחד ליד השני. אני בטוח שתמונה תועיל הרבה יותר, אבל אין לי דיגיטלית... ממ וזהו בעיקרון. יש דרך כלשהי לעשות מזה דיסק און קי (רק בסגנון), כלומר להלחים דברים ולגרום לזה לעבוד ב usb? מקווה שהבנתם אותי בכלל, ותודה שקראתם עד פה.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by dany_tab,

אני רוצה לחתוך חלון במארז. אני חשבתי על לחתוך חלון שבאמצעו יהיה מקום למאוורר ככה: מקרוב המקום למאוורר: מה אתם אומרים? בר ביצוע? תציעו לי רעיונות בבקשה כל ביקורת תתקבל בברכה

• 6 תגובות
    • 755 צפיות
  24. אורח G.I.JO
    Started by אורח G.I.JO,

יש לי ספק ישן שאני רוצה לחבר למחשב הנוכחי שלי בנוסף לספק הקיים. איזה פינים שנכנסים למדר בוארד לקצר שמה? *זה ספק בלי החיבור של 4 הפינים הנפרדים זה ספק עם רק חיבור ללוח אם.

• 5 תגובות
    • 732 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.