עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by JonyPony,

טוב, אז למרות שאני יודע את התשובה, מעניין אותי לראות מה הרוב חושב\יודע! בהצלחה!

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. שלום. מאיפה אני יכול לקחת מתח (שהוא לא 220V), מהמחשב, כשהוא מכובה? אני רוצה לתחת מתח ללד כך שכפתור הדלקת המחשב תמיד יהיה מואר מבפנים. מאיפה אני לוקח מתח גם כשהמחשב מכובה? :s05: אין לי בעיה גם להיכנס לספק עצמו ולהתעלק שם, רק תגידו איפה? איפה אני יכול לקחת מתח כשהמחשב מכובה? מחכה לתגובות ורעיונות. :jump:

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by max74,

אני מחפש את הרכיב הזה מה שאני מבקש ממכם זה שתעזרו לי לדעת לפי הצבעים מסביב את הערך שלו .. אצלי הצבעים שתי עיגולים בצבע ירוק <>ואחד בצבע אדום <>והרכיב בצבע נחושת מקס. http://www.2send.us/view-6979/ [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 981 צפיות
  4. Started by zoy,

האם משתמשים ברזיסטר?

5. Started by tamos,

תראו תתמונה הלדים דולקים אבל לא מהבהבים למה? [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 931 צפיות
  6. Started by arkadur,

מישהו יודע היכן ניתן להשיג רק את ה"עכבר" של המחשב נייד? פרטים נוספים יתקבלו בברכה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by iakovl,

אני מחפש כרגע dyanmat extreme איפה אני מוצא את זה אצלנו בארץ? (אני יודע שבחנויות רכב, השאלה היא איפה יש אותו)

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  8. אהלן! כבר תקופה ארוכה שאני מאוד מתעניין בתחום האלקטרוניקה (ואכן יש לי סוג של רקע בסיסי בנושא), ולא מזמן התחלתי לקרוא על הארדואינו. עכשיו, עלו לי מספר שאלות - 1) ראשית, מאיפה מומלץ לקנות? האם עדיף לקנות מחו"ל? 2) האם הדגם אונו (ארדואינו אונו) הוא מתאים למתחילים? 3) כמו כן, האם הדגם שהזכרתי קודם מתאים גם לבניית פרוייקטים יותר גדולים? למשל בנייה של QuadCopter? למעשה האם ניתן לשלב מספר מנועים וכן אפשרות לתת הוראות מרחוק באמצעות משדר ומקלט FM? 4)אני התחלתי לראות סרטונים ביוטיוב ולקרוא מאמרים באינטרנט, וראיתי שהרבה מאוד אנשים עובדים עם BreadBoard - ולא ממש הצלחתי להבין את כל הרעיון שעומד מאחורי זה. כלומר, יש לי לא מעט מידע בראש ויכול להיות שאני מערבב חומר לא קשור. בפיסיקה של…

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. מה המצב אנשים ?.. יש לי מאוורר 120mm במארז והוא לא עובד טוב . הוא פעם עובד ופעם לא וכשהוא עובד, עדיף שלא יעבוד כי הוא מסתובב נורא חלש . לפני שאני קונה מאוורר חדש אני רוצה לנסות להחליף את היציאה שלו (היציאה הסטנדרטית של כל מאוורר של מחשב) ליציאה של ספק כוח, ז'תומרת היציאה שמחברים אותה לכוננים, לדיסקים קשיחים וכדו' . אני רוצה לנסות את זה כי חיברו לי את המאוורר הזה בלוח אם למקום שבו אמור להיות המאוורר של הקירור למעבד מחובר, אבל יש לי BT שהיציאה של המאוורר שלו היא של 3 פינים, ולא של 4 כמו שבלוח אם שלי (Gigabyte P965 DS3), וחיברו אותו לכניסה של 3 פינים כמו של המאוורר ה - 120mm שיש לי, ואת המאוורר ה - 120mm שאני רוצה לשנות את היציאה שלו חיברו לזה של ה - 4 כשאחד המפינים של ה - …

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. לפני כן, כנראה שהתמונות לא יעבדו (כי זה נחשב כאילו לא דרך השרת של פרש, ככה שצריך להעתיק את הלינק לשורת הכתובת) פה מופיע האשכול המקורי, שהתמונות כבר מוצגות באשכול, אני מקווה שזה לא נקרא אצלכם פירסום, אבל מה אני אעשה, אפשר לעלות אצלכם רק קובץ אחד לכל אשכול האשכול שיש בפרש: http://www.fresh.co.il/dcforum/Modding/1759.html אז הנה כמה תמונות מהפרויקט שלי, הכולל כרגע Fan+light Bus ומסך lcd קדמי המסך: http://uploaded.fresh.co.il/2004/03/06/697511.jpg# שלי זה שבצד שמאל, בצד ימין כבר לא אצלי http://uploaded.fresh.co.il/2004/03/07/623196.jpg# כפי שאתם רואים אין עברית, אבל אני יודע בוודאות שהמסך תומך, ככה שאני לא יודע אם זה התוכנה לא תומכת(קריסטל פונטס) או שפשוט התוכנה לא י…

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. אז אני חדש בכל העסק של אלקטרוניקה ומודינג ואני רוצה לנסות להתחיל , אני מתכנן לעשות חור במארז - שזה יהיה החלק היותר קל כי לא צריך ידע לגעת בחומרה של המחשב - ולא יכול להיגרם נזק ריצני. אחרי שאני יעשה את החלון אני רוצה לקנות את המאווררים האלה באיביי http://cgi.ebay.com/2-x-80mm-Logisys-Computer-Case-Blue-LED-Fan-3pin-4pin_W0QQitemZ310074609511QQihZ021QQcategoryZ80147QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem או http://cgi.ebay.com/4-LOTS-BLUE-QUAD-LED-NEON-CLEAR-MOD-80MM-PC-CASE-Fan_W0QQitemZ170249888767QQihZ007QQcategoryZ51064QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem או משהו בסגנון(זה משנה הסוג והכוח איורור או הכל אותו דבר בגודל של 80 MM ? וזה מתאים למחשב שנקנה בארץ?-אני שואל למען ה…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by none77,

שלום מקרה אמיתי. חבר נכנס לבית מסויים, איך שהוא נכנס ההזעקה מצפצפת והלוח מראה תקלת אלחוט. *זה קורה רק איתו. *גם כשיש הרבה אנשים. *הוא נכנס עם מכנסיים קצרות בלבד. *נכנס בגבהים שונים. *אין לו פלטינות. יש למישהו רעיון?

13. Started by roei_b,

איך בדיוק אני עושה את זה? עם החוט הכתום? יש לי לד מרובע ושטוח.. הוא היה פעם על מחשב (האור שהוא עושה שהוא חושב) הוא של 3.3V? תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 693 צפיות
  14. שאלה בכותרת

• 6 תגובות
    • 679 צפיות
  15. Started by JohnnyBravo,

יש לי ספק ישן שיש לו מאוור 120 מ"מ. אני רוצה לקחת את המאורר ולהוסיף למארז.העיניין הוא שהחוט שלו קצר מידי,אז השאלה היא האים יש איזשהוא מאריך? והשאלה השנייה היא האם עדיף שהמאורר יוצא אוויר חם או שעדיף שהוא יזרים אוויר קר לתוך המערכת? שאלה שלישית מה חותך אלומיניום?

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by PhP dUdE,

עם דסקיות 420,של וולף לא מהדגם החדש הישן יותר זה הכחול,כי היתי צריך לעבוד במהירות הכי גובה למה זה לא חתך כלום ונתקע במהירויות יותר נמוכות.

• 6 תגובות
    • 850 צפיות
  17. Started by Charybdis,

שלום, נשבר לי ה USB מקדימה במחשב. השאלה שלי כמה עולה ה USB נקבה הזב? אין נלי בעיה להלחים אם צריך

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by Iko89,

האם קיים איזהשהו צבע או נוזל אחר שאפשר למרוח על פלסטיק והוא יחזק אותו ?

• 6 תגובות
    • 887 צפיות
  19. Started by liorgadidi,

שלום אני רוצה להשיג את השמל של חברת האופנה כאוס. אני רוצה אותה בגודל יחסית גדול כדי אני אוכל להדבק אותה על צד המארז ולחתוך אותה. אחרי שאעשה זאת אשים פרספקט מאחוריה וזהו בסך הכל. אז תודה לעוזרים.!

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  20. איפה אני יכול למצוא חנויות אלקטרוניקה או רק נגדים בת"א והסביבה לא כולל "דקדה"....אין להם נגדים...

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. Started by liorgadidi,

שלום קניתי ערכת סליבינג. הרכתבי הכל חוץ מדבר אחד-המחבר הגדול(אני חושב atx) מה אני עושה אם אין לי את הערכה של הוצאת החוטים? אני לא יודע איך אני יכול להוציא את החוטים מהמחבר... איך אני יכול לפתור את זה? בתודה מראש ליאור .ג.

• 6 תגובות
    • 883 צפיות
  22. שלום, אולי אתם זוכרים את המוד הזה: בעקבות החום שהכרטיס פולט המאורר התחתון לא מחזיק שם, היה מחובר עם דבק חם.. אני לא רוצה לכער את הסינק עם סופר מרגים, יש רעיון איך לחבר? אגב רעננתי משחה טרמית היום לכל מי שיש כרטיס כמו שלי אל תעשו את זה !! סיוט!!! לא משנה זה הוריד לי 4 מעלות בלי המאורר חח תודה רבה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 740 צפיות
  23. אני הוצאתי כבל מהלוח אם ואני לא יודע איך לחפש אותו בEBAY, מה אני אמור לרשום שם?

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by ELiA,

הנה כבל 2.5 של אוזניות סטריאו של פלאפון עכשיו אני רוצה להכין ממנו מתאם ל-3.5 של אוזניות רגילות עכשיו גיליתי את החוטים ועם זה גיליתי שבכל כבל יש 2 כבלים ולעומת זאת בכבל נקבה של ה3.5 יש רק 2 כבלים ולא 4 אז מה מחברים למה?

• 6 תגובות
    • 872 צפיות
  25. Started by aviram20,

שלום יש לי עכבר שקוף וחמודי ואני רוצה לקנות לד RGB ולשים לו אחת בגולה מה אני צריך לקנות חוץ מהלד הזה ? הוא מחליף צבעים ישירות שמקבל מתח או שמא אני צריך ג'וק מיתנדנד או משהו ? תודה לעוזרים [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.