אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
מישהוא יכול לשלוח לי סכמה של מאורר מחובר ישר לפנציומטר בלי כל הנגדים והכל?
-
- 3 תגובות
- 681 צפיות
-
-
אז מה נשמע? אצלי לא כל כך טוב, דוד שלי התחיל להתעסק עם ברזל, נחושת, חוטים וכל זה, אז היום הייתי במגרש איפה שאני עובד בדרך כלל על כל מה שאני עושה למחשב שלי, ופתאום אני קולט משאית מורידה איזה 5 מדפסות לייזר לפירוק, אמרתי למה לא? התחלתי לשבור חחח באתי לתת מכה מה זה חזקה עם פטיש של 10 קילו פתאום אני קולט שיש מאורר ענקי בספק כוח של המדפסת! אמרתי זהו! אני לא נותן שום מכה אני מפרק, כמובן התחלתי לפרק כל המדפסת מכוסה בפח חד מאוד! תזהרו חחח פירקתי מאורר אחד וואלה מאושר אבל הבעיה היא שהוא 24 וולט, זה לא ישפיע עליי חחח שמים שנאי מיוחד כזה לא זוכר את השם שלו שמוריד מ 24 ל 12 וולט דוד אחר (שגר מעל המגרש) אומר לי תפרק לי גם מאורר, מתחיל בפירוק ושוב פח חד מאוד, עכשיו אתם מכירים את…
-
- 18 תגובות
- 2k צפיות
-
-
כן שלום רב יש לי כמה אוזניות ל מפ3. חתחתי אותם ל חצי בכידי לחבר חצי אחד של חיבור לחצי אחר של אוזניות החשב יש לי שם חוטים . בצד שמאל אדום ורגיל (צבע עור) ובצד ימין ירוק ורגיל . ובחצי של האוזניות יש לי בצד שמאל אדום ורגיל ומימין ירוק ורגיל החשב איך אני מחבר אותם בכידי שהאוזינות יעבדו ...איך שאני לא מנסה לא עובד!!!! ??? לתמונה כידי לעשות SAVE כי רק כך אפשר לראות בברור צבעים והכול [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 771 צפיות
-
-
עיצוב מיוחד של דלת המארז כמו פה: http://www.bit-tech.net/modding/2007/05/29/project_logs_update_11/2 באיזה כלי משתמשים? דרמל?
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה עשינו סדר בבית ומצאתי מן שלט כזה של CREATIVE ואין לי מושג למה הוא שייך ואני חושב לעשות איתו משהו למחשב מישהו יודע עם אפשר לעשות איתו משהו ולמה הוא שייך בכלל? [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 930 צפיות
-
-
השכבתי את המחשב על הצד, וכתוצאה מכך גם הHD על הצד... זה יכול לגרום להם נזק? או אולי לרכיבים אחרים?
-
- 5 תגובות
- 757 צפיות
-
-
יש לי מאוורר 12CM ג'נרי דיי רועש ואני רוצה לשים לו נגד משתנה, כמו שיש בווליום, כלומר שאני אשלוט על כמה מתח הוא יקבל. זאת לא אמורה ליהיות בעיה לא ? כולה תחוט תקבל ולשים בין שני הקצוות את הנגד לא ? איזה חוט צריך לחתוך ? את המינוס לא ? איזה צבע הוא ? תודה !
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כמו שאתם רואים זה הפאנל הסופי ל 2 מאוררים, כרגע הלדים לא עובדים - בעיה כלשהי שאין לי כח לבדוק מהי עכשיו. תעזבו את הסימונים והכל, אני הולך לצבוע את הכל פשוט אני עובד על המארז במגרש של התיקונים של האוטובוסים של החברה אז ככה שאין שם מחשב לבדוק ואני לא יביא את שלי לבדוק שם חח הלדים יסודרו, זה בעיה רק במחשב שלי כי שבדקתי את זה על ספק כח אחר שיש במגרש זה עבד מצוין, מחר אני יבדוק את העניין. אז... מה דעתכם?
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני צריך שנאי של 9V ו 850MA אבל יש לי רק 9V ו 210MA או 9V ו 1000MA האם אני יכול לחבר אחד מהם ? תודה
-
- 1 תגובה
- 915 צפיות
-
-
אני רוצה לסדר את הכבלים במחשב שלי.. אני רוצה לדעת אם הצורה שבה אני אסדר את הכבלים נכונה: 1) כיבוי המחשב 2) ניתוק המחשב מהחשמל 3) פתיחת צד המחשב 4) ניתוק הכבלים מלוח האם 5) ניקוי מאווררים 6) החזרת המאווררים למקומם 7) החזרת הכבלים למקומם 8) סגירת צד המחשב 9) הפעלת המחשב מחדש ועוד דבר: אני אצטרך להיכנס לביוס שוב אחרי זה?
-
- 4 תגובות
- 744 צפיות
-
-
בהמון מעגלים מורכב קבל שההסב מאחורי העניין הוא שזה ע"מ ליישר את המתח, מישהו יכול להסביר לי איך בדיוק זה עובד? למשל, אם אני שם מייצב 5V (8705) אז ברוב המעגלים יש מותקן קבל לפניו, למה? תודה.
-
- 12 תגובות
- 11.1k צפיות
-
-
שלום כולם בגלל החום הטמפ של הלוח אם עולה עד ל52 מעלות, בנתיים שמתי שם מאוור (רגיל, של בית) מול המחשב אבל זה לא פיתרון רציני, הסידור מאוררים נכון לעכשיו הוא 2 מאחורה: 120 שמוצאים, עוד 1 מקדימה, גם הוא 120 מכניס, ו80 מלמעלה מוציא. חשבתי על כמה פתרונות לבעית החום: יש בדלת הצידית מקום למאורר 80 שאני רוצה להפוך ל120 ומקרוב יותר חשבתי להוציא את התושבת פלסטיק, לקדוח חורים ל120 ואז לחבר אותו NEXT עכשיו לחלק הקידמי: בתא הראשון יש צורב DVD, השני ריק, חשבתי להכניס שם פאן באס, השלישי, רביעי וחמישי תפוסים ע"י הכלוב של הHD (כלוב נפרד שנימצא בתוך הכלובים של הCD, ואפשר להזיז אותו לאיפה שרוצים) ויש שם מאוור של 120. מדדתי ויש מקום לעוד 2 מאוררים של 120, השאלה שלי, איך לחבר…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זה הפאן באס שהיום בניתי הכפתורים הלבנים לחיצה אחת על הכפתור גורמת למאוורר להסתובב חלש (8V) ולחיצה שנייה גורמת למאוורר להסתובב במלוא הכוח (12V) כל הלדים האלה מהבהבים לפי המוזיקה. הכפתור באמצעי שולט על 2מאווררים, וה2כפתורים שבצדדים כל אחת שולט על מאוורר... (יש לי 5 מאווררים במארז לא כולל הספק ואני שולט עם הפאן באס רק על 4) איך יצא? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 926 צפיות
-
-
שלום לכולם אני לא יודע עם זה הפורום המתאים : אבל אני מחפש חנויות שמוכרות קיט של ספוג או פלסטיק מוקצף להדבקה במארז של המחשב קיט עם דבק אבל לא חייב או מקום שיוכל למכור לי יריעות לפי מתר ואני יחתוך אותם לבד לי הדרישות שלי לא "פלציב לא בא בחשבון הם מאוד רחוקים לי אני מאשדוד ועם נמצאים בעין הנציב" אני יודע שיש קיטים של חברה שנקראת אקסא? או משהו דומה לה אבל איפה לקנות את זה אני לא יודע!?
-
- 11 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד של Emachines והלך לו הלוח אם. הטכנאי אמר שלוח חדש יעלה 340$ ואני לא הולך להשקיע כזה סכום על מחשב בן 3.5 . קיצר חשבתי אולי אני יכול לחבר את המסך שלו למחשב ולתפקד כמסך נוסף? יש לו מסך WS מעולה, וזה יהיה גדול. זה אפשרי?
-
- 4 תגובות
- 760 צפיות
-
-
טוב כמובן שבזמן האחרון הטמפ' עולות, אבל בשביל כרטיס כזה זה לא ממש משנה... בכל זאת, בשביל הניסיון שבעניין לקחתי צלעות קירור של סלרון שנשרף לי, חתכתי אותם לגודל המתאים, קדחתי בהם חורים בשביל הקיבוע, והוצאתי את הצלעות שהפריעו ל"ברגים". תמונות מכל התהליך אין לי, רק של התוצאה, ותמונה שמצאתי בגוגל של הכרטיס שלי... תמונה ראשונה- הכרטיס במקור, התמונה מגוגל, לא מצאתי משהו ברור יותר... http://www.gnt.se/productimages/CGN-348ATVD.jpg בתמונה הראשונה הכרטיס אחרי "מוד", בתמונה השניה הצלעות המקוריות. [attachment deleted by admin]
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי קניתי מחשב חדש ועל האריזה של הכרטיס רשום oc edition עכיו הכרטיס הוא nx8800 gts 320 mb ורציתי לדעת מה זה אומר מה שרשום שכבר עשו לו oc? או שכדאי לי לעשות? ומה אתם מציעים לי לעשות בקשר לזה? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 528 צפיות
-
-
יש לי מאוור 40ממ שיושב על הכרטיס מסך אבל אין חיבור של 5V, כמו שיש בדרך כלל על כרטיסי מסך לאן אפשר לחבר??? (כל החיבורים על הלוח אם הם 12V)
-
- 3 תגובות
- 703 צפיות
-
-
אז יש לי את ה 7600GT silent חשבתי לעצמי...אם הוא מספיק קר בלי מאוורר ...כמה קר הוא יהיה עם מאוורר? אז כמו אידיוט הנחתי על הדופן התחתונה של המארז מאוורר ...ולא היה שינוי (מעניין למה חח) ואז חשבתי אולי אני יבנה איזה מודינג בשקל ...כי אני קצת בלחצים עכישו.. אז התחלתי לבנות את המבנה: מצרכים - מחברת גליל פלסטיק ניר דבר מספרים מאוורר 120 ממ 2 ברגים ומברג.. הקירור הוריד את הכרטיס ב 11 מעלות במנוחה! (כלומר לא במשחקים וכאלה) ו 7 מעלות בעבודה!! היתי בשוק.. עכשיו הוא 40 מעלות =] חמוד שלי מצלמה חרא ביותר ככה שאני יעלה חדשות בקרוב -= תמונות =- הסבר על המשנה עלק חח הנה המבנה ...קצת לא ברור יש עוד בהמשך קצת יותר ברור קצת יותר ברור מהצד תמונה ברור יותר של המשנ…
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
צריך המלצה לחריטה על פאנל קידמי פאנל של כונן
-
- 4 תגובות
- 743 צפיות
-
-
כמו שאתם יודעים אני עושה מוד לעכבר עשיתי בערך את המוד הפשוט שיש לעכבר עם חרוים בכיסוי ו 2 לדים בפנים אז מצאתי את 2 נקודות החשמל בעכבר ומהם מחובר ככה אני יעשה סרטוט אז כמו שאתם רואים תסרטוט(הקו השחור זה חוט חשמל) חיברתי ואני יודע העכבר הוא 5V כל לד הוא 3V והנגד הוא של 75 אוהם לפי המדריך שיש באתר זה אמור לעבוד רק שיש בעיה שהחוטים מהר מאוד מתחממים וממש שורפים...אי אפשר לדעת בהם ונראה לי שמשו לא טוב בזה... מישו יודע מה לעשות?שמעתי שאולי הוספת נגד תעזור אבל אנלא בטוח...יש עוד הצעות?
-
- 25 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
התקנתי את התוכנה ונגמר לי ה30 יום שלה ואני לא יכול להיכנס אליה יותר... אני עכשיו מפרמט את המחשב .. ואחר כך שאני יתקין אותה אני רוצה כבר את הקראק או הסריאל נמבר שפותחים את התוכנה... איך אתם פתחתם אותה?? אני חייב את העזרה הזאת תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 606 צפיות
-
-
שלום. יש לי מינימיני (ממש קטן) בר בחדר. הדלת שלו עשויה מפלסטיק לבן ואני רוצה לשים עליה מן מדבקה על כולה של משהו שאני אבחר. המידות של הדלת היא 34*27~ ס"מ והשאלה שלי היא מאיפה אפשר להשיג במחיר הגיוני שירות שידפיס לי תמונה באיכות גבוהה למקרר.. שיראה כמו תמונה או משהו. או אם יש לכם עוד רעיונות אני אשמח. תמונות בקרוב...
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש איזשהוא מעדל שיכול להפוך חיבור IDE של הארד דיסק ל USB ככה שהמחשב יזהה את הארד דיסק ככונן נייד?
-
- 1 תגובה
- 759 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה סידרתי קצת את המארז שלי + ניקיתי אותו בפנים, בשביל זה ניתקתי כמעט הכל בפנים כולל מאווררים. לכן האם מישהו יכול לעזור לי בכיוון המאווררים שצריך להיות במארז ? יש לי אותו מארז רק בצבע לבן ועם ספק חזק יותר. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 747 צפיות
-